Lua mataitusi - ma le tasi togalaau

Anonim

Lua togalaau - laufanua ma ata masani ma masani monochrome - i luga o se tasi faasaofuga nofoaga. Tuufaatasiga o laau, vaitau suia i le togalaau lanu lanu.

Lua mataitusi - ma le tasi togalaau 14736_1

O le togalaau e masani lava o le faʻata o le agaga, na faia ai. Ma e lautele tele lea o le, amoina le Wedy i luga o vaega i le fale. Lenei o loʻo matou taumafai e avea ma o matou miti e uiga i se tulimanu filemu o meaola manu, o se mea matagofie mo tagatanuu.

Lua mataitusi - ma le tasi togalaau
Ma afai o manatu o tagata e ona o le upega tafailagi mo le Greads Green e le fetaui? O lea foi i lenei tulaga. Sa manaʻo le pule e fia iloa atu laina masani o le tuina o tuaoi o nila, lea o le a liliu ai le togalaʻau taʻitasi i totonu o le tapunia, 'eseʻese. O le talisua, talu mai le tamaitiiti, na ou aumaia i le siosiomaga o le alofa i fugalaʻau, ma na ou miti o vali ma pupula. Ona fai lea o le manatu e faʻaaoga se ala e agaʻi atu ai i le fale, o se tuaoi faʻalenatura. Tuu ese mai le togalaʻau i vaega e lua: laufanua ma le masani ma masani monochrome (e ui lava ma ni ata faʻapitoa). Ma i le taimi o le amoina vaitaimi o le Fililo, o le pupula lava e tasi o le a faʻaseʻe ai leisi, faʻatamaʻia le 'eseʻese.

O le Kiznicker e matagofie - o se tasi o mea sili ona lelei mo le ola fatu. O lona aulelei matagofie, piniki fugalaʻau ma lanu uliuli foliga sili ona lelei. I le pa'ū, o le mumu laʻau o le kizilnik o loʻo faʻamamafa laina masani o puipui puipui, faʻasaga i le talaʻaga o le Western Colonum-foliga o Buzz o loʻo iloga i le lanu lanumeamata o lanu. O le vaomatua e faʻaesea ai le paʻu, o se gaioiga, taumalulu ma le mafaufau ma le le mafaufau i le eleele. E faigofie ona faʻateleina ma faʻatagata, gag ma fatu.

Lua mataitusi - ma le tasi togalaau
I le itu tauagavale o le "tuaoi" laufanua o le laufanua o le laufanua o le fatuina o le afa o le togalaau. O loʻo totoina vaomatua, o le tele o sami, na filifilia ina ia malamalama lelei le tasi i le isi, ma suia le tasi, ma le le faʻamaualuga mai le amataga o le tautotogo. O le tautotogo o le tautotogo o le piniki-samasama ma cherry promandrose o loʻo lagolagoina e le piniki almonds ma samasama forssee i luga o le lanu viole. Ma lalo ifo, i lalo o latou, o fugalaʻau samasama o Savaii ma Manilia o loʻo oona ma le piniki falaoa-foliga o le phlox ma leaga. E masani lava, ia mafai ona aumaia le togalaau matagofie o tuli. O le tau o le tau mafanafana o loʻo valiina e le Lilac Clamas, o le mea e te fiafia ai i le talita, aumaia mai le Bastic setete. I le taimi lea o le tausaga, o ia o le Le manaia o le malo o le laufanua o le togalaau. O Pupuni Phloxes, Turkey Carnition, o le Montard o le fiafia o mata o le jacy piniki-kerry ganut. Mulimuli ane, i le mamao o le tuaoi o le laufanua o le laufanua, o le moli moli ma le loytelik e susulu atu i le pito i tua o le vaega "mapleni.

Lua mataitusi - ma le tasi togalaau
O le vaega lona lua o le togalaʻau e fesotaʻi ai i tatou i le siosiomaga o le parataiso Farani paka. Faapipiʻi ma le faʻaeteete le "puipui" ma le manino o laina sao ma tulimanu o faʻamamafa ma fafo e ala i galu o juniper o juniper, tuli. Monochrome Overplows o le malamalama ma le lanu lanumeamata lanumeamata - o le mafuaʻaga autu o lenei faʻavae. O le tuaoi mai le pupula matagofie o loʻo fesoʻotaʻi e ala i le laupapa laupapa ma le tele o auala, pasi atu i le rosary. O le faʻatolu o le fanua o le laufanua o se vaega e aofia ai auro, vere o le kolose poʻo le kolone o loʻo iai i sisifo o le tui. I le taumafanafana, samasama Yarrow, Lilac Limaris ma Blue Asop Flaes i luga o latou talaaga.

Blue Aresop o "Pule Faʻatonutonu" o togalaʻau ma togalaʻau o le toeaina Rusia. A o tusia e Ivan Pasila, o le tusitala o tusi lauiloa e uiga i le StarRusona, kapofesa o lenei laau na aumaia "i le agaga o le Agaga. O le Nornicial o loʻo taua i le Feagaiga Tuai: "Skipychi Aressop ma matou faʻamamaina le mogasemals ma gau o le kiona" (Salamo 50 Tavita). O lenei laau e le o fuafua nei e le mafai ona faagaloina ma e seasea aliali mai i laufanua. Ma o se alofa, aua o le a le le lelei, lelei meli ma maua ai le matagofie lanumoana lanu, e talafeagai mo le pupulaina o le togavao.

Lua mataitusi - ma le tasi togalaau
Toetoe o laau uma o loʻo fausia ai lenei laufanua laufanua o loʻo faia e le aoga, e le manaʻomia ai le tausiga faʻapitoa o tagata. O le tuusaunoaga o faʻailoga (velvets) ma le onoga. Peitai na latou taunuu i le eleele mai le meafai o le falemata o le lagi i le va o Iuni, e fuga mai le malulu ma foaʻi atu le fiafia, ma aua le tele faʻafitauli. O lenei o tagata e na fasia i le tele o taimi i le tele o taimi, e masani ona tipiina le vao ma fafaga le laau. Ma e tatau ona mitamita i le lalelei ma le tulaga ese o le latou togalaau.

Lua mataitusi - ma le tasi togalaau
Dendroplan Ptual: 1. HAWTHORNS (Ola Tumau); 2. Termas, talimalo; 3. Vaega faʻatutu: Premule, Phlox, faaseese ai ese; 4. Kiznicker susulu (o le maualuga le maualuga); 5. Vaega o le Nuʻu - Tui - Colonum, solomuli, Goldens; Juniper Coasck, Msnanka, Asop, Bietris, samasama samasama; 6. sitepu; 7. roses-tuaoi, paka, tele; 8. Fleer Flow: Firn "Ostrisusy fulu", talimalo, Iris, Lilynik; 9. LINK Peny; 10. Maple Ginila; 11. Sinamoboro: Firn "Ostrich fulu", Iris, Tupuage ,;tuium, liligi; 12. Faʻailoga; 13. Mixboro: Tui - Swither, Pyramradal; Waydeela, Statiza, Siminia, Seremacump, Matrikaria, Grapemumus, Sheepam, o Jasbari, Erika, Lueka, Lueka, Luka, Hydranga Blue, Amobium, Quince, Chammilile, Almond, Dolphinim; 14. Lilac; 15. lili; 16. vine; 17. O le malae taalo a le fanau.

VAINUL SUʻESUʻEGA MUAMUA FOLAFOLAGA O LE Pati

Lanu Togavao Semids Osren
Vaipuna Taumafanafana Pa'ū Vaipuna Taumafanafana Pa'ū
Lanu samasama toto,

Faasaoina,

Maginia

Padubo-

Taʻitaʻia

toto toto toto toto kilomita

Enotera

tuliloa,

osooso,

Primandy,

Matrikary

Uafu

Skye.

Rudbeckia,

Faamolemole faasaienisi,

Enotera

afe

Linonik

auro

Rudbeckia,

afe

Linonik

Piniki-siren almond

tolu-lanu

Sti

sipai

Iapani

sipai

Iapani

Kloma Leaga

phlox

Shilovid

tasi

faaonaia,

tuli

Tupu tupu

masaga

litiveris,

PHLOX,

Astilba,

Rose fugalaau

Senamu

iloga,

Astilba

lanu paʻepaʻe Jasmine,

Dren.

Whishocamim-

Tioata

Hydrangea,

Dren.

Whishocamim-

Tioata

Hydrangea,

Dren.

Whishocamim-

Tioata

- tuli Astilba,

Rose fugalaau,

Yaskolka,

Chammilile

Treltel-

Laititi

atter

Lanu moaga - - Hydleoancea - Iris,

Muscari.

prosstop,

lupune,

Vasilis-

Nick

-
Lilivy - - - - Ayaga Clemas

Jacamana

"O le Peresetene"

Treltel-

Tamaitiiti

lanu moli - - - leaga - aso-lily -
Moli-mumu quince - Kizlin

matagofie,

maple

Ginnala

- ai Lichnis,

Tupu tupu

tausaga kaelela
Siliva - - - - Yaskolka,

lanu viole

fulufulu

Lou

Yaskolka,

lanu viole

fulufulu

Lou

Yaskolka,

lanu viole

fulufulu

Lou

Miscanthus

Lanu viole-

niu

tagata oti tagata oti tagata oti - - Fanauina

Turisi

-

Faitau atili