Sauniuni mo Halloween: 8 Manatu Masani mo Pumpkin Teuteuga

Anonim

Matou te taumafai e fai se taufaafefe poʻo le malie o le mafaufau ma se tulaga ese moni o le tautoulu.

Sauniuni mo Halloween: 8 Manatu Masani mo Pumpkin Teuteuga 1474_1

Sauniuni mo Halloween: 8 Manatu Masani mo Pumpkin Teuteuga

E mafai ona iloa e le Dummy Gummy i Halloween, ma atonu e le masani ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻaiuga o le Scandinavia i totonu e le tatau ona aofia uma i le moli moli o vali o loʻo o faatasi ma moli uila ma moli pupula. E mafai ona e filifilia se sili le mautonu palette. O le lelei lagona o le boho i totonu o le a faʻaopopoina ai le le talafeagai lelei pampkin. Matou te faʻailoa pe faʻapefea ona teuteuina le maukeni i le Hampkin e le gata i le fesoasoani a le ata masani o le jack.

1 Essay Macrame

Afai e te fiafia i le puipui puipui i le ituaiga o le laulau mai le magalua, taumafai e teuteu i ai ma maukeni. E foliga le masani ai, ma o le totonu o loʻo faʻaopopoina ituaiga masani o po o le boho.

O le lanu o le filo e mafai ona filifilia ...

O le lanu o filo e mafai ona filifilia i le poto, e le manaʻomia le faia masani masani. Halloween o le a talafeagai black doctor.

  • Teuteuga o le fale i Halloween: 13 Scary manaia manatu

2 lanu

E mafai ona e valivali se maukeni susulu, e tuu ai ni mea masani ma pa ma pa puipui, o nei tosinaga e le manaʻomia tomai faʻapitoa gaioiga.

Afai e te fiafia i le scandinavsk

Afai e te fiafia i le Scandinavian style ma le fale ua teuteuina i lenei auala, filifili le fua o moli malamalama, le mautonu vali, ma faʻaopopo leo faʻaaogaina o se geomontctage.

Afai e te manaʻo e le gata mo se pamu pamu, ae o le autu foʻi o le fale o le fale e fai ai Halloween i Halloween, vaʻai la matou vitio

3 Fai le vase

E le manaʻomia le faia o se mea faʻapitoa sa feagai ma se aso malolo faʻapitoa. E mafai ona e tipi mai le maukeni autu ma faʻaaoga o se vase. I le halloween i totonu e talafeagai e tuu ai se bounquet o Autumn laulaau, mumu lanu ma kapeka, teuteuina i se atigi fagu po o le apogaleve.

Ma afai e te manaʻo e faʻaaoga le de & ...

Ma afai e te manaʻo e faʻaaoga le palaka ma pe a uma le aso malolo, filifili se mea itiiti i le itiiti o le a le tele o lanu, fugalaʻau fou mo se bouquet.

4 Teuteuga faʻapipiʻi

Fai ni foliga o Jack, faʻaaogaina faʻapipiʻi. O le a latou fesoasoani pe a fai e te le iloa pe faʻapefea pe le manaʻo e vali le fua poʻo se mea i fafo o se mea mai le.

Mea faʻapipiʻi mai ia te oe lava

O mea faʻapipiʻi mai le pepa faʻapipiʻi e mafai ona tumau tutoatasi. Ma o lea na latou faamalieina, faaaoga le stell.

  • 10 Uiga o fale mai ata mataga

5 tipi rorsion

E le o le leiloa Jack heck i le itu i sisifo, ma tumau pea le sili ona lauiloa o le popo deummy teuteu.

Sauniuni mo Halloween: 8 Manatu Masani mo Pumpkin Teuteuga 1474_9

"O le foliga foliga" Pumpkin e mafai ona e sau ma oe pe download stencils, ave i le maukeni ma tipi foliga i luga. O moligaʻo e masani ona faʻaofi i totonu ina ia mafai ai e le pamu ona avea ma se mea moni.

6 fai se moliuila

Mai le maukeni o le a avea ma se tulaga lelei o le lotoifale, ma ia aua nei avea ma se jack moli. Ina ia faia lenei mea, tipi le ogatotonu ma fai se pu i le puipui. O le sili ona matagofie o le ai ai o pu, o le sili sili ona manaia le moli.

Tuu i totonu maumu-lanā

I totonu o maukeni larterns, tuʻusaʻo ai isi moligaʻo pe tuu le 'olo i maʻa. Tatala afi faaaoga leaga.

7 tuu i totonu ma le lanu ulaula

O se mea leaga ma i le taimi lava e tasi foliga fiafia pei o se maukeni-jack, mai i pu o le opeopea ma le lanu asu.

Taulaga fale gaosi & ...

I tulaga o le taulaga o le taulaga, o le lanu ulaula o le a le aoga, ae afai o iai sau atunuʻu poʻo oe e taofi le aso malolo o le fale. O le mea moni, o loʻo lapataʻi lava ai tuaoi o tuaoi, ulaula i se isi itu o le a o atu i lo latou togafiti.

8 fai ni mea malie

E mafai foi ona faʻaaoga maukeni laiti i totonu o le satanitic teuteu. Oti ese se mea faigata, ae mafai ona e faʻaopopoina masini teuteu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, fai le mini elves ma ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, fai minve-elve poʻo isi ofu ofu, na faaauupegaina ma mea ugā: lala, laʻau, laʻau lauʻeleʻele ma faʻailoga e faʻailoa ai le leiloa.

  • 10 faigofie ma matagofie filifiliga mo Autumn Decor faia oe lava

Faitau atili