Mea lilo o le mataupu

Anonim

Vaega eseese mo mamanuina o ata. Lata mai le aoina o tagata lauiloa filifilia.

Mea lilo o le mataupu 14742_1

Mea lilo o le mataupu
Mea lilo o le mataupu
Mea lilo o le mataupu
Mea lilo o le mataupu
Mea lilo o le mataupu
Mea lilo o le mataupu
Mea lilo o le mataupu

Talaʻaga

Taʻiala Fabrics mai fualaau 'aina o fualaʻau - flax, hemp, hitlettle - ua aliali mai i le vaitau o Ulithithic. I le ogatotonu o le 3th Melennium BC u. O le tina o le Aikupito o Farao na uma ona afifi i le sili ona lelei linen tapoleni. E tusa ai ma le lomiga fou, arganauces, o le agavale mo le Golden Rue i Kolkhhid, na le sailia le paʻu o le ram, ae o le mea lilo o le mauaina o le malu tele flan vulu.

Se isi talitonuina ma e leai ni taugofie mo Europa o le silika. Saina na mafai ona tausia le mea lilo o lona taliaina o sili atu nai lo le lua afe tausaga. O tagata uma na taumafai e ave se silika, na faatalitali mo le oti. Ae lata i le 554, e lua lava Manaka na mafai ona lafoina lana Larva i Byzantium. Mo lea faʻamoemoega, na faʻaaogaina pale masani, ma tautua e le afifi mo le pele.

Na taua tele lava fulufulu fulufulu, ona o lona savali "na maua i soo se mea. I se faʻaopopoga, o le vulu mai i fulufulu mamoe na faigata ona vali i pupula, mama lanu ma maua se ie manaia.

O le isi mea e muamua paʻepaʻe cotton. O le muamua taʻua muamua o loʻo fesoʻotaʻi ma Initia ma auai i le MIID MINNNnium BC. u. Ae ui i lea, ma ma le Cotton e tatau ona usitai: E le talafeagai uma ituaiga eseese mo lalagaina.

I totonu o Asia, pe a faʻaaogaina le ie, na faʻaaogaina le ie, o le faitotoʻa o faitotoʻa, na afaina ai le faitotoʻa, na faanatinati atu kopi. O le fiafia na avatu i le siliki, o le tino ma le sioa.

I Faʻalapotopotoga O FAAIPOIPOGA, O malu malu malu malu ai, na lilo ai falaoa i kapeta, o le faʻaloʻaga o pou faʻasolo i luga. O le ie na masani ona na o se matata ma le aoga, na avea ma ituaiga o kalena: o le ituaiga o pepe ituaiga, o le taimi o le tausaga, o le taimi moni o le taimi nei o le olaga o le 'olo o le' au. Sei o tatou fai, i le maota tupu i le Partinaebleaubleaubleau, na suia ai le taimi i le tele o taimi i le aso.

Geography

I le taimi nei, o ie e mafai ona faia i mea uma ua maua i totonu ia i latou. Mo se faataitaiga, siliki. O lona tulu ma i Farani, i Siamani, ma i Egelani, ma Italia, ae le o le Lusia. O le maualuga maualuga, sili atu le lelei mataupu e maua i Farani. Oloa Italia e lauiloa mo le mauaina, susulu o vali ma le lelei o le mamanu. O le Trooa Head Jab Sepatz Thiptic Soa faapipiiina ana pisinisi i Initia ma Indicheite, lea na faaitiitia atoa ai le gaosiga. British Tkut ma Sinia Tufufaʻiga, ma - o loʻo faʻalagolago i le aganuu o le tele o koloni o le tele o kolone - o mea na tumu i le 'aina o Asia. Ma, tatou fai mai, o Simi Thompson, O le Aufaʻatasi ma le Fina o Thai Silk, na sau ma ia, e leʻi mafaufauina lava lona gaosiga. E leʻi fausia e le Internel Agelialis Handunds le tele o mea e maua ai ma aumai le tele o tagata iina. Thompson tufatufaina poloaiga mo le ie o le mea e manaʻomia ma le ata o ia i le Thai Weaver, o loʻo galulue i ni vaega laiti o aiga, ma o le iʻuga, o se fasi tulaga ese o le mataupu na ave. O lea, i le taimi nei, i le taimi e tatau ai, naʻo le tasi le sao na faʻaalia i totonu o le tekonolosi ainolosi - o le Dythetic Dyes.

Afai o loʻo matou talanoa e uiga ia Uzbekistan, o tagata uma e manatua ai le uiga o le nuanua o le nusipepa ma mamanu, o pito o lo o pupula teisi. O le sili lea o le ie silika o le IMBIC. E lua mimiti lava ona fusi, pupuni ma pulumu. O se mea e le masani ai le poto ma le mor-morley mataupu na mauaina pe a uma le "sauaga" Decreen Devegeng: Lavea le Banvas na tipi ese manifinifi.

O lenei o Asia, Aferika, Mekisiko, Aikupito, Saina ma sili ona faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina e tagata fou o loʻo nono mai e tagata fai pisinisi. E tele taimi e masani ai nai lo isi o loʻo faʻaogaina i le Hifetyphs, o nisi taimi e nofo ai se tasi faʻailoga i le atoa avanoa o pupuni. O se siʻosiʻomaga o le "Simaiʻiga a Samoa, e aofia ai le tuʻufaʻatasiga o mea ua faʻaaogaina. O se tasi o le aoina o lenei ituaiga na faia le Farani Hard Bandisis. E ofoina atu se vaega o le araisa pepa, pe o le silik filo, pe ofi i totonu o le uliuli abacus stems. O le tuʻufaʻatasiga "yin ma ging", o le tau e $ 270 (o lenei mea o loʻo taʻua o le tau o le 1 p. M. - ed. I se isi tulaga, o fasi pamu oona o lalagaina i luga o pou o le fulufulu vaivai. O lenei mea uma e aumaia ai se taofiofi, ae le mafaagaloina ose tusitusiga masani i totonu o le fale o le taulaga.

E lelei pe leaga, ae o le aso na faʻatapulaʻaina ai o tatou mafaufauga mai le atunuʻu, le tumau ma le fesoʻotaʻiga. Na matou mauaina le avanoa e fausia ai mea uma i totonu o le totonu, o loʻo taʻu mai ai le tofo ma mafaufauga.

Ata ma le atavali

O le fefiloi epoka tulei tagata mamanuina i le sailiga o le atoatoa i le taimi ua tuanai. O ie e aofia ai ie i se sitaili tuai, ata, o loo momomo mai teuteuga o malo anamua. Ua foʻi mai tapefola, i nisi taimi i foliga o le faʻataʻitaʻiga, e pei o, o, mo se faʻataʻitaʻiga, ie mai le American Fundne o Ashbourne. O lenei mataupu tonu na mafua ai ona foiaina o moli moli o moli uila, ae lalagaina o le malamalama lelei ma malamalama lelei, ona o le soloia e le tutusa. E i ai se mea faitino e uiga i le $ 60.

Sili ona eseese filifiliga o ie ma se mamanu. Muamua lava, ou te fia faʻailoa le mea moni ma fugalaʻau lapopoa, fualaʻau ma fualaʻau, toe fai pea o le ola. O ata o ni ata o ni ata, pe afai e tusi i le migao, vevesi strokes, pe o le tikeri o le talitonuina latalata ai ata. A TA NA PUESILISILISILI E FAI I LE AUALA O LE FAIGALUEGA PREPING. O le na faaigoa o le fao o le 2001 vaitau i le teuteuina o le solo i le decosit-2000 faaaliga, faia i Brussels.

O le faanaunauga o mea faʻalenatura (phytophilia) o se mea moni o tagata. Aso Lulu e mauoa i vaomatua talu mai aso anamua e fesoʻotaʻi ma tagata ma le filemu, le leoa, ola i tagata uma. E le o le mea sese ai, o le i ai i le lalolagi o taifa e pei o le sima, o loʻo tatou taumafai e le itiiti ifo i le onosaʻi tulimanu o le natura. O lanu mo aoina aoina e filifilia tatala, maoaʻe: cral, mumu, lilac, lanumeamata, lanumeamata. I se tulaga faʻapitoa, latou te faʻatumuina le manaʻoga o se tagata nofoia i lagona lelei, lanu malamalama.

Se isi tagata moni o le poto masani i le poto-mane. Ata o le iʻa, faleoloa, o le viNo o se faʻaaliga o le itu faʻavavau o se tagata e feoaʻi, alofa tunoa, olaga i luga o atumotu i atumotu. O le lanu paleti e fausia i luga o ata uma o le lanumoana, lemon, turnise.

Talu ai nei tusi talaaga ma faufautua o loo tusia ni migumated mineatalisgional ma vali ma mea e fesoʻotaʻi ma ai. Ae peitai, o lenei faiga o le a tumau pea faʻapauina pea i taimi uma, i totonu o totonu o loʻo nofotupu ma tioata ma uʻamea. E masani lava, o lenei faʻailoga faʻapitoa o loʻo faʻaalia lona paʻepaʻe, lanumoana ma siliva. E tele mea e tuʻuina atu i le tele o fasiga ma transluces a ie, faʻapea foʻi ma mea faʻaataʻau ma faʻamatalaga manino. Mo se faʻataʻitaʻiga, Sabans ma Nubia mai Siagia kamupani tau i le $ 100. Ua faia e le puipuia o le kamupani i le Lavsan, e talimalo ma le potu fiafia i Latana. Siliva, auro, apamemea lanu e matua faaalia lava. Ma, o le ie siliva mai le Nick Schleuder tau $ 65, ma tutusa ma le matua auro mai ia Jab Ansttoetz Tepati - $ 150.

O mea teuteu a le vaega o loʻo i ai i se mea e sili ona talafeagai, o le taimi e aumaia ai naʻo le tamai fetuunaiga ia latou sysrates. O le asō, i faiga, manifinifi, manifinifi laina ma stroke, pei ona faʻaalu i le peni poʻo le pulumu.

O se autu faʻapitoa o se ie malosi o le ie (foliga latou te ono faia gitrary). Vaʻavaʻai i luga o le vavaeʻese - o le monophonic pe o se mamanu, ma e le mafai ona e mateina o le sili ona lelei o le paʻu o loʻo nana i lalo. O ia oloa o loʻo i totonu o le taugofie Sipaniolo o mea fou, ma i le taʻutaʻua Europa tagata mamanu, o le tau o le tau mai le $ 3000 i le $ 300.

Dense Sking tina na lalagaina mai le tele o filo-lanu o le faavae ma duck e faʻamaonia ai o latou igoa "Chameleon": O le tapoleni ua lanu mumu ma le lanumeamata e mumu ma lanu moana e mumu ma lanumeamata. O se ala, o se olaga, fou-suia. Tele ni faʻailoga lauiloa o Dearms, Siag, Ashboourn - maua ai nei mea sili ona matagofie ie. Faʻalagolago i mea mata ma le malosi, o latou tau o loʻo i le $ 40 i le $ 250.

Arethetics

Faiga i luga o le PupMum Chettun o se tasi o vaega o le faiga i totonu o le totonu o le mamanu atoa. Lenei aso, ua tuʻuina mai e le fili le faʻatulagaina o nisi faʻatulagaina o auala i lenei nofoaga: o se masaniga, amio lelei o soʻo se tasi o aganuu; O le laʻititi ma le maualuga-tel-tetch, e talitutusa ma latou maualuga maualuga mo le lelei o mea laiti; Eracticctric, tuʻufaʻatasia vaega eseese.

Talu ai nei, sili atu ma sili atu o le Igilisi-sitaili o le masani ona aliali mai. O le isi o loʻo i ai le sitaili o le tagata faʻatau e masani ona faʻapopoleina o le faletalimalo o le faletalimalo. Faatasi ai ma le mauaina o tuaoi o o tatou atunuu, na aumaia e le uso o tagatanuu le miti o se olaga sili atu, faʻapipiʻi i totonu o ata o faletalimalo o faletalimalo ma le mafanafana. O le mea moni, e leʻo se tasi o matou, faʻaatasi, pei o le agaga o Host Hotel. O lenei sitaili o loʻo faʻaaogaina i le ata o mea teuteu i le lalolagi - o le mea moni i le lomiga o le sili ona matagofie "Old Gread Great".

Auā o mea, sa ala i le amataga o le meleni lona tolu, na avea i latou ma mea e tele na totoe e mafai ona faʻatumuina i le latou uiga ma mea. O latou e matagofie, lilo, latou te leo - latou - Latou te taua tele, ma le tiga ma tiga. I le iuga, o le a latou susulu ese, pei o ni ie le masani ai mai le tulafono o le kulimi paotana o lomuna. O le veli ma le fluorent fuainumera o pata ma beetles i luga o le palasitika lipine. A e taofi le moli, e foliga mai o afi afi felelei i le tumutumu. E i ai se "togafiti" mataupu "mataupu mai le $ 100.

Sa teuteuina ie ie puipui ma ofu, laupepa susulu, e mafai ona faʻatatau i soʻo se itu saʻo. E i ai foi a latou tala fatu o fafine atamamai, o le manogi o taliga anamua ma le omthocescievence o le taimi nei, pe a fai o se tagata o le moli ma paolo o mea totino. O ie nei mai Irisistrabache, Sahco Hussleain, Jab Ansitoetz TICTICH, tau - mai le $ 250.

Foliga mo le tele o le tele o ofu o loʻo aʻafia i le mamanu o pupuni. Lua tapoleni i luga o le Windows-Strateparent (Tulle, Ril, kesi) ma logof (Taftita, o le ie puipui, o se seti masani, o se seti masani, o se seti masani, o se seti masani, o se tulaga masani, o le mea e masani ai e ala i le aoga. I aso nei, ua saili tagata mamanu e faamamafaina le faaalia, o le loloto o le faamalama. O le mea lea, e masani lava ona feoloolo le afaina o le mea e tautau i luga o le mafiafia. I totonu o lenei lomiga, o vaega teuteu (ofu, lubererers, o le paʻu paʻu i totonu o le ie) vaʻai sili atu. E mafai ona eseese le vaega i le lanu, ae tutusa lava i invoice (faʻataʻitaʻiga, mai le okeni). O pupuni na taia mai i ie e lua o le pito i luga o vaipuna o ni lanu - samasama ma lanumoana, apamemea ma lanu moana ma moli eseese o le potu. O ia mea e fai ai le NYA Nordiska falefaigaluega falefaigaluega, misionare faapolokikinolosi, totonu, SAB Ansitoetz Tessinz Tessin. O lo latou tau e mai le $ 100 i le $ 200. o le lua-okeni okeni mai se pobem mai le jab anstotz ma le okeni e tusa ma le toto), - $ 190.

Mo le tele tutusa-lapoa o vaega i faamalama, o arbcs "soa", faamau o le tasi i le isi i le lanu, tino ma mamanu. O ia tuʻufaʻatasiga e ofo mai toeitiiti lava o soʻo se gaosi oloa. Rasch, mo se faataʻitaʻiga, o se ata i se ituaiga o le aluga o le totogaga o loʻo faʻaaogaina i le alualu i luma ma faʻa-manino i le fealofani.

Manaia le manino, ae poto masani mo le $ 100 mai le Baamanan aoina. Ua faʻaauupegaina i taga e faʻatumu e faʻatumu ai lo latou tofo, o lea na faia ai lona lava tagata mamanu.

Matua sioa mafiafia o ie ma le le talafeagai malu pe, i luga o le sili atu, ua lelei le malosi. O ia oloa e ofoina atu e Gymers Siag ma Sahco Hssiclein. Tausaga o le okeni o le Kamupani a Siamani Nia NordAska e tusa ma le $ 115, ma le mafiafia o le afaina o le Siamani ma Swis gaosiga - $ 105-135.

I le avea ai o se tulafono, i le tuʻufaʻatasia o fale gaosi taʻitasi e iai ie ma fale apitaga, ma aga masani i le va o sitaili e sili ona faigata. Ae talu ai nei, e fiafia i ai le tagata e fiafia i le avanoa e toe faʻafoʻi ai tagata faigaluega o tagata ua tuanai e le talitonuina atoa. Ia, e le gata i learqun meafale, o kopi saʻo o le sili atu o le sili sili ona lelei o ie ma mamanu o le xvii-xix seneturi o loʻo avanoa. Ua gaosia i lalo o le igoa igoa "Faberge" i le au fai mea. E oʻo i le $ 200. O tagata mamanuina e mafai ona ausia le aʻafiaga o le mataupu o le mataupu, o loʻo maua ai se tulaga faʻapitoa i le faʻapotopotoga e faia i tala faʻasolopito (Clortic, RowQue, Bacoco).

Ae ia tatou liliu i se isi pito sili. E ese mai i mea ua faamaonia, o loʻo faʻamamaina mea leaga o talaʻaga o talaʻaga e ese lava, ma tuʻua le lagona o le le atoatoa, sapalai. Aemaise mo i latou, ua tatala e tagata gaosi oloa ie ma le aafiaga o le faasinomaga, olo, ma le le tusa ai ma le le mafaufau. O le isi itu talafeagai e lagolagoina ai le tetee i le faʻaaliga taugata o le ie "i luga o mataupu gaosiga". O nei oloa e tutusa ma le lanu polythylene, o le almininum vil, lea na afifiina ai le paipa mo le vevela o le tagata. O falaoa e talitutusa ma le koneteina o fualaau 'aina ma fualaau' aina. E i ai fesoʻotaʻiga, ua lalagaina atoa mai se uʻamea filo. O loʻo i ai foʻi ie pei o le lua mataua o le vai tutusa ma le ufiufi mea o le flizelin. Leai se mea muamua a mataupu i le ituaiga o le ea o le ea, tasi-photon pe mamanuina. E ui i le mea moni o le ie ua fausia mai le lotopopoleina i filosofia e leai se afaina ai, e mafai ona soloia ma stroke. Faʻasaʻoina lenei Faccracular Fabric Siag Swiss Comven, tau - tusa ma le $ 40.

O le faaauauina o le autu o le ituaiga o le ituaiga o le "Punk" e mafai ona manatu o le a le afaina ma pop-ball, faapipiiina frnty flaps, "tau".

Paiolo

Muamua, o mea masani na faʻaaogaina mo le pipiʻi pisia. E le gata i lea, o nisi paolo na taulaina i le mamafa o auro, aua na faia i ni faataitaiga ni vaevaega, ma, o le Rool Groar - mai Crams faapitoa. Ina ia maua se kilokalama o le mataupu o le matagofie lanu lanu samasama, sa tatau ai ona maua ma afe i le lua afe moli i se vai leaga. O le tau o lo latou maliu sa pele, e le o le mu i le la vali le faʻaaogaina mo le ofu tele o tupu ma failautusi. Ile lumanaʻi, ua avea ai masani ma lanu, vali mo lea na o le na o le na o le vave faʻaalia ma na sili ona manaia. Ona faafaigofie lea o le fale o le toatele, faapea ma SOBS e saili foi se faalaeupu fou, ata. I se vaitaimi o le talaʻaga, lanu mulisina, ua le mafai ona masani ona faʻavasega. Ma o le mauoa aristocracy na siitia i ofu uliuli ma efuefu.

I le 1992, sa lagona e le lalolagi le masani ai cotton - le paʻepaʻe, ae vali i eseʻese vaega o lanu enaena, olive, lanumeamata ma mumu. O le mea sili ona ofoofogia o le lanu masani o cotton fibers. O le mea masani ai vali vali ua ofoofogia e le gata i ona foliga. O se siosiomaga faʻa -ʻoʻia lea o mea masani ma meatotino paleni, aua e aofia ai vailaʻau tuʻufaʻatasi e taofia ai le tuputupu ae o siama o siama. O uiga taua e le o aofia i le bual ma le leaga i tagata.

Afai o le faʻasologa mo le masani o cotton ma meatotino fou e aliali mai, o taumafaiga a se tagata, o le sili sili ona le masani ai le silik - o le tau o le Thai o Thai. E muamua lava o ia e pei o le cocoon e auro, ae le o sinasina, pei o le saina, pei o le samoa, ma le filo e mafiafia ma le pupula. Totonu o loʻo manifinifi, susulu, ma o le latalata i le laufanua o le cocon e avea ma le faʻaaloalo ma le matte. Lavea mai le ituaiga tutusa o filo, manifinifi pe sili ona manifinifi, papos tatalaina pe agamalu, pe faigata. Ma afai e te faʻaogaina se filo i le umi atoa, o le iʻuga o le a avea ma teuteuga sili ona faʻamalosia i le uberculos o le filo mafiafia, o le mea e sili ona taʻua o le vaivai.

Kemisi

Faʻaliga e uiga i le faʻavae masani o le ie e leʻo se faʻamaoniga o lona siʻosiʻomaga mamana. O mea leaga e mafai ona oʻo atu i le fibre o laʻau i fanua poʻo le faʻasologa o le dyeing. E le gata i lea, e tele taimi e le mafai ai e se tagata ona le masani ai ma mea faalenatura (teteʻe i fulufulu masani (manogi i fulufulu, manogi, POLYN, BIL.

E mafai ona faia e le faʻailoga faʻapitoa le ie o le pefu o le pefu o le pefu-nifo, vai-o loʻo tatala, e le tuʻuina atu i ultraviolet, e le mafai ona faʻaleaogaina ai. E faʻapena foʻi ona filifilia mo le faʻaaogaina o ata, talu ai e i ai se isi o le a vave leiloa lona oloa. I isi uma ie mo lavalava ma mo le fale e tutusa. Afai e te mulimuli i faiga i luga o le onoga, ona e iloa lea o le a le mea e foliga ma i le mamanu o totonu.

O le fua o le itu o vaipori o loʻo faigata ma e le avanoa i le tauvaga, pei o aso tuai. E le gata i lea, o le Foafoa o le lata mai mataupu e faʻaaoga ai le Commonical technololologies o loʻo tutusa ma le leai o se gaioiga fiafia - o le gaosia o fua masani o le lalolagi. Ma o lenei aso, pei o le Xvi-xvii seneturi, o le sili ona lauiloa Lyon Silk, Wived Sowers, o loʻo faʻaʻele lava i le vaitafe e foaʻiina ai le agamalu ma le mama. Ma le ie o le XXI senituri Swiss Briss Sahco Hesslean e 20% e aofia ai le silika ma 80% o le uamea filo filo. I le ma ia, e mafai ona galue e pei o le clay: Tove, mimilo i le seleseo, o le alu i lalo o le ata. O mea e sili ona leaga o le palasitika ma le asthhetico tomai o le metaksik wabcs pei o lona tau - $ 180.

O nisi mataupu e i ai isi sipeleni stimulul stimulun - enmber faaofi. A e paʻi i se laualuga, oe lagona vave le eseʻesega i le va o le malu, mama mea ma mafanafana, malu. O lenei nofoaga faʻapitoa faafoʻoga e faʻaalia e le sikola, totonu totonu. Peitai, o mea faapena, o mafaufauga, e leoa - pe a ma le $ 135.

Physics

Sei o tatou talanoa e uiga i le lata mai Tekonolosi faʻaaogaina i le gaosia o ie. I le taimi o le la o susulu o le la o loʻo ulu atu ai i le mau e ala i le tuʻuga o Tulio, o le taimi nei, i totonu o le pu tipiina le isi user okela o loʻo i le silik ma le tino. O le uiga o le auala faʻaonapo faʻaonapo nei o loʻo i ai i le vaelua o faamalama, e le tatau ona taofia le tafe o le moli masani, ae naʻo le faʻataʻitaʻi. Ua tuʻua o ia e doopholes i le ituaiga o mata o matamuli. I le taimi lava e tasi, o le faʻavae autu o le ie puipui o loʻo puipuia mai le prying Manatu, o le fausiaina o faʻaaliga vaaia ua faia atoa. Ma ua faʻaopopoina i latou i matata faʻaalia, ina ia mafai e le faʻamalama ona faʻamalosia ai se tutoʻatasi o totonu. O ie ma pu o loʻo faʻaalia i totonu o aoina o toetoe o tagata gaosi uma, tau - mai le $ 80 i le $ 180. O taimi o nei mea o loʻo i ai i le ata o le aluga o le mama ma le paolo i luga o le maa o le omea o puipui o le oona o le moli o puipui o le omea o le moli o le ulu o le moli o le moli o le moli o le moli o puipui o le ulu o le moli o puipui o le oona o le moli o puipui o le aluga o le ulu o le moli o le moli o puipui o puipui o le alu i totonu o le moli o puipui o le kuki o le moli o puipui o le kuki o le moli o puipui o le oona o le moli o tino o le ulu o le moli o puipui o le ulu o le mama. O le ie o le ie lanu efuefu efuefu pe toetoe lava a paʻepaʻe ma se uamea susulu. O Slots o iai le foliga o tafatolu, rhombus, tautua fusi. O le Swedy Crast Kinnand ofoina atu e le o le pogisa o panels - ona o le malamalama i tua ma lapotopoto "Windows". Mataupu ma mea e le togafitia o tau $ 78, ma le togafitia - $ 115.

Afai o le potu e pogisa, susulu ma sili atu tisu mai le okeni ma kesi mai le dadar o le a faʻatumuina le le lava o le susulu mai le okeni. Latou te faaletonu ma faamalulu le moli, ma latou te foliga mai o se ao susulu.

O le ie i totonu o le potu potu o loʻo avea ma mataupu faʻapitoa. E faigofie ona e manino au ie ma ie puipui tufute iinei. O pupuni e mafai ona avea ma vaitau: Fausia se lagona o le malulu ma fou i le taumafanafana - ma le "mafanafana i luga" i le taumalulu. Faʻafefea ona ausia se aʻafiaga? Mo se faʻataʻitaʻiga, lanu. Ua lauiloa o le faʻaaogaina o fugalaʻau e fesoʻotaʻi ma le toʻatele o tagata ma le malulu, mafai ona faʻaititia le lagona mautinoa o le vevela i totonu o le potu mo le 2-3 tikeri. C. O le isi filifiliga o le taʻalo ma le ituaiga o le ie: O se tagata atamamai o le a fetaui ma le tau o le ea mo le taumafanafana, ma mo le taumalulu - dense mataupu. Ae peitai, o tagata iloga nei o loʻo fausia ia i tatou ma mai lea nofoaga masani o fanua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le taimi mulimuli o nobisis, tuʻufaʻatasia, foliga mai e le masani ai: o le okeni o le okeni ma moharse, ua uma ona maua mai i le moscow o le

Tamaoaiga

Afai o loʻo i ai le afa, ma faʻaopopoina a latou mea faigaluega e matua faigata tele, ma o loʻo faia lava le faʻaaogaina o le galue o le galue, o le tau o le faʻamalama o le potu e fa o le potu e tau le taugofie. O nisi taimi o le le masani ai le poto masani e iai le fesili: Aisea e taugata ai le sili ona taugata le faʻi o le sili ona taugata o kamupani? O lenei faʻamatalaga e faʻamatalaina, muamua lava, o le vasega muamua o le vasega, faʻapea, o le uluaʻi mea o le mamanu. O ia lava o loʻo faʻatau mai i naws, o ni sui aloaia o tusitusiga. E le gata i lea, o tau e le suia i ia togapane, ma ua iai le talitonuina o le a e mauaina oloa lelei.

Le iloa lenei mea, e mafai ona e maua i luga o le faʻaaogaina o tagata gaosi oloa. O nisi Turkey, Sipaniolo, Sipaniolo Korea ma Rusia o loʻo avea ma mea e faʻatonutonu ai mea fou ma igoa o le lalolagi. E lua "faʻataʻitaʻiga" o le lua taimi e sili atu le taugofie nai lo le mea muamua, ma e le masani ai tagata faʻatau o nisi taimi. Peitaʻi, e le tupu ni vavega: E le maua ni mea teuteu i luga o le lelei ma le aofaʻi o mea mata, i luga o le Dye ma le lalagaina o tekonolosi. Mo le tagata faʻatau, o le faʻatau o le a liliu le vave leiloa o pupuni o pupuni i fafo o le matagofie, o lona uiga o le tupe na faʻaaluina.

Tekonolosi

Ioe, toetoe o fesili uma o talita, faitau tusi e tele lava i tusi ma mekasini, ia te ia e iloa se siata i lana lava ata. Ae o mea uma o loʻo taua i luga e uiga i aumea a le ie, lona lavelave "uiga, ma onosaia le manaʻomia le tau faʻafesoʻotaʻi sikolasinisi.

Mo i latou, o le foafoaina o faatasiga o loʻo i totonu o se galuega. A o le a faigaluega atoa le 'au i lau faʻatonuga: mamanuina, fusi, sui o le sui. O le a mafai ona latou le mafai ai ni suiga taua i le nofoaga (ma o lea e aunoa ma ni mea faaopoopo i tau) e suia ai lou fale, sue lona sitaili. O le vaaiga o le a tumau pea i le faigata tekonolosi filifili, manaʻomia masini poto ma faʻapitoa poto ma tomai. Mo se faataitaiga, i le au sao "ie pupuni o Lonososov" o le togafitia o febric maualuga, faia o ie uma, o a tagata. Ma soʻo se faʻafaigofie o lenei faiga o loʻo tumau pea i le vave leiloa o le maeʻa o oloa. Ia i le filifiliga o le fale, faʻapea foʻi ma le filifiliga o ie, e alagatatau ona faʻapalo atu i le faʻaeteete.

Tele fale tele, i le faʻaopopoina o falelotu ma a latou tuʻufaʻatasiga, ofo atu i totonugalemu atoa. O loʻo i ai ni laʻau, faʻatau atu, ma auiliiliga e pei o vise, moligaʻo, etc. le faʻaaliga faʻafouina o loʻo avanoa i le faʻataʻavaleina "mulita" ma isi.

A filifilia se ie foliga mai le malamalama o tagata mamanu, e tatau ona saunia mo le mea moni e mai le taimi o le faʻaogaina ae leʻi mauaina e tusa ma le 2-3 vaiaso. O le upu o le gaosia o se ie pupuni e fuafua lava i le lavelave o le faʻataʻitaʻiga filifilia, ae e leai se tasi e fiafia i le faʻailoaina o aso ua leva.

Ona o foliga iloga, faʻaalia mea taua, o loʻo avea ai ma mea taua, o loʻo avea ma mea ua avea ma mea e le o se mea e le faʻatagaina ai. O le mea e tupu, e lelei tele le ie ia te ia lava, o le a le manaʻomia ni tuʻuga lavelave ma isi faigataʻota mai isi. Pau lava le mea e manaʻomia e fausia ai se ata atoa o le tele o faʻamaumauga: o eAves, pipili, pipili, sitaili, clards. Ae o se mea ese lenei tala ...

O faatonu faafetai mo faatalanoaga ma le agalelei i le tapenaina o le Mataupu "Faamalama Alto" "Parataiso - Ata", "Puipuiga i Lomonsovsky".

O fabrics mo ni tusitusiga tusitusi o loʻo tuʻuina atu e le salon "Lege alto"

Faitau atili