Matagi o se olaga fua faatatau

Anonim

Ventive tulaga. O uiga autu o faʻataʻitaʻiga, gaosi oloa, tau. Fautuaga mo le Filifilia ma Faapipiiina.

Matagi o se olaga fua faatatau 14744_1

E leai se mea e tetee ai o le faamatalaga o le mama fou o ea e lelei, manaia, aoga, ma namu ma nana, afaina, leai. Leai se mea e ofo ai tagata ua leva ona e nofo ai "inu" Suavai "Sea Breeze po o le" Crystal "Acmosicer o mauga. O le faʻatupuina o le faʻaletonu o le smofot smorad megapolis e fesoʻotaʻi ma mea mataga o le lumatufiaga na tu i le iuga ua oti.

Matagi o se olaga fua faatatau
O se meaola ma ni tamaʻi potu e faia ai le iʻa o le iʻa-tau o le faʻaaogaina o tamaiti. E tusa ai ma le faʻamaoniga o tagata faigaluega o le ea i latou ua solia e le ea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻamalama palasitika-tioata-pupuni faamalama e masani ona lauiloa i le aso, lea ua faʻamauina e se fale mautotogi. O le iʻuga, o le faʻasaina o mea masani e le mafai. Lenei e tatau ona amanaia soʻo se tasi e fuafua e faʻatau ai faʻamalama o lenei ituaiga. Faateleina le mataala e manaʻomia ai le vaʻai o le lautele o le ventilation i le fale. O isi taimi, e soliina o tulaga leaga uma, oi latou e finau e toe teuteu pe toe fufulu foi. I lenei tulaga, o faʻafitauli o le mauaina o le ea fou e ono tupu naʻo le tofi o le tagata faʻalavelave, ae faʻapea foi i ona tuaoi.

Ae peitai, o faʻafitauli a le malo i fale mataʻina masani masani, a le leaga, e mamao lava, e oʻo lava i le atoatoa. E faapitoa le maitauina i fale tuai, lea e laina ai le Air Duct ma piliki. Faigofie le faʻaputuputu o le pefu e tau atu i se vaapiapi o le ea ma, e tusa ai, pa'ū, pa'ū lona bandwidth. O loʻo iai ni mea leaga a le VOtooga ua matou le lelei gaosia, fww, ua mou atu le umukuka o loʻo nonofo, ma e le mafai e seisi lava faʻamafanafanaga poʻo se mafanafana.

Matagi o se olaga fua faatatau
Daractracracraft. Le leoa afi, malamalama, ea le ea - o le a se isi mea e tatau ai mo masani taotoga? Afai e le mafai ona suia i le malosi o le potu.

I le mamanu, o tagata fiafia ua vaevaeina i totonu o le axal ma centrifugal (radial). E aofia ai ma isi taimi e mafai ona fetaiaʻi ma le laulau-laulau, fafo poʻo le taualuga "Tulounaga". O le Centrifugual Fans e iloga e le tomai e fausia ai le mamafa o le ea. Faʻaaogaina tele i mataupu e tatau ona e vave "tuʻi" avanoa tetele.

I le tulaga o le faʻamoemoe, o le sapalai, gaʻo ma faʻafefeteina le ventraibs iunite eseese. O le galuega autu o le faʻaloaloaina ua aveese mai le potu tapunia o tane ma faʻaputuga mea leaga leaga. O le iunite o loʻo tuʻuina atu i le ea malulu. O le au fai mea lilo e aofia ai le sili ona faigofie desktop faʻataʻitaʻiga (masani ia i matou o se uiga taua o le ulu o le va o le Agencism). O loʻo fuafua lava e faʻaliliuina le ea i totonu o le potu ma lona sili ona lelei le faʻafefiloi.

Afai e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o se fan i le faletaele poʻo le taʻele, e taua le tausia o le eletise eletise. Muamua, pe a faʻatau, ia mautinoa ia faʻamanino pe mafai ona faʻaaoga lenei faʻataʻitaʻiga i le vai-teuteu vaisu. Lua, i le "susu" susu, o nofoaga uma e tatau ona afaina ai o le tagata.

Lona tolu, matou te fautuaina oe e filifili le ua valaauina o le mea na valaauina ai le maualalo-voltage (12-24) faʻataʻitaʻiga. O le tikeri o le eletise eletise o le masini e le tatau ona sili atu le leaga nai lo le24.

O se faʻataʻitaʻiga faigofie lenei.2 I le taumalulu, pe a oso i luga maa le ea, ma faaputuputu le ea i luga o le totonugalemu, aua le malulu, i le itu ese, i lalo ifo. E aofia ai ma le Fan, matou te faʻamalosia le mafanafana pito i luga o le "stalk" ma faʻateleina le vevela o le nofoaga faigaluega (vaega o le potu e sili ona malosi faʻaaogaina e tagata). O le galuega galue o le potu ua maeʻa: 50cm mai puipui ma faʻamalama matala ma mai le 10 i le 180cm luga o le foloa. I le auala, mo le sili ona lelei galuega, o le "tagata" e tatau ona faʻatonutonuina i le foloa poʻo le taualuga, o mea uma, o le galuega autu o le sili ona fefiloi i luga o le ea. O le filifiliga atoatoa o le faʻamalolo ai le masini o lenei ituaiga i le taualuga, pei ona faia i faleoloa ma ofisa.

Fans, Fefiloi o le ea, e matua taua lava i potu ma siitia le vevela ma le susu (faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, i faletaele). I le tulaga lea, o le ea faifai pea o le ea e le faʻatagaina le susu i le faʻamalosi i luga o le malosi.

Matagi o se olaga fua faatatau
Vertice. Ariante lamepa o loʻo faʻaaogaina o se faʻaopopoga atili o le malamalama. AE, tusa lava pe o le a le tele o le "motoraina o loʻo faʻatupuina ai faʻafitauli". Afai o loʻo ia te oe se faʻafitauli ogaoga o le ventipelation o le fale mautotogi o le fale, o le a tatau ona e faʻaaogaina tele ni mea sili ona ogaoga ma taugofie.

Ina ia tuʻu ese potu taʻitasi (umukuka, faleuila, pele, o faleʻole, o le gym), o le sheaust faʻapipiʻi e sili ona fetuunai i le puipui poʻo le faʻamalama. O se auala sili ona faigata na tuʻuina atu i le siaki o le alatoto (lea e le faʻatagaina le ea e toe foʻi ai i le potu), o le vailaʻau pulea o le faʻagaioiga faiga. Fausia-i le faʻapipiʻi o le xpealar, sagave, mashase (United Kings) ma S P (SPAID) i le tele auala o le faʻapipiʻi - o le taualuga, mafanafana, taualuga, mafanafana.

Televave o le ea fesuiaiga mo nofoaga eseese

Ituaiga o potu Televave o fesuiaiga
Faletusi 3-4
Pili 6-8
Faletaele 6-8
Faletaavale 6-10.
Faletaalo 6-8
Taʻele 10-20.
Potu malolo 3-6
Au fana 3-8
Maota o Konafesi 6-10.
Umukuka 10-15
Oona 25-50
Potu i lalo 8-12.
Potumoe 2-4
Potu malolo 8-12.
Malolo 6-10.
Falefaafiafia 3-5
Talimalo 3-10.

O le a le mea e aoga le faʻalogo ai i le, i le filifilia o se amataga? O le uiga autu o le faatinoga, fuaina i Cubic mita i le itula. O le a le mea e tatau ona faʻailoa mai ai mo lau potu faʻapitoa? Saili le tali e faigofie. E manaʻomia le faʻateleina o le tele o le potu, faʻaalia ai le tele o taimi i le tasi itula i le ea e tatau ona suia i fou. O lenei numera (o le faʻateleina o le ea fesuiaiga) faʻalagolago i le ituaiga o le potu ma o loʻo setiina i totonu o le fale faʻatulagaina.

Matagi o se olaga fua faatatau
Ventilation masini polokalame:

1) faletaele;

2) tui i luga o le ogaumu;

3.) Taʻutaʻua;

4) faletaavale, tagamea;

5) faletaele;

6) Terrate;

7) potu malolo;

8) Afifi. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se umukuka e aunoa ma le faʻaoʻoti masani ma se vaega o le 9m2 ma le ogatotonu o le maualuga, 3,5-432 Afai e te le auai i le gaosiga o buns, ma o lau umukuka o loʻo i ai i se nofoaga masani o le fale ma le lelei o le ea, filifili se mea e mafai ai i le 250M33 / h. O le a afaina tele le sese o le faʻatauina atu nai lo le lelei, o ni ata tusia, soona tele le tele o le pisa, tele tele avega i luga o le mana grid ma e le o se tele o tupe. E le tatau ona e pa'ū i totonu o isi pito i luma: Ma se matua vaivai e te le maua ai le iʻuga manaʻomia. E i ai le isi itutaʻoina: Faigofie ona e pikiina i luga le manava o le tino, faʻavae i luga o le afioʻaga masani i totonu o le fale, ona oʻo lea i fafo atu o lenei faʻanatura, e masani ai).

I le aotelega, afai o le ea fou e sili ona lelei ia te oe, e sili atu le faʻatauina o se malosi malosi ma le le fiafia o le mengal e mafai ona gaosia e Kanalfar KVKEMokt-cuck, curvenk curzon curzon ma isi). O le a ia faʻatonuina le faʻalavelave e liliu ai pe a fai o le faʻasusu suamalie o le ea e sili atu i le faʻatagaga faʻatagaina. O nei faʻataʻitaʻiga o le tamaoaiga ma, sili ona taua, fai se mea manaia microclite ma faʻapitoa saʻo.

Tusa lava ma le isi, i le "ala o le tamaoaiga o le atinaʻeina", na laa i luga le Igilisi le kamupani Igilisi. Taavale faʻataʻitaʻiga A15r o loʻo faʻapipiʻiina i le Distor Sensor: O le Fan amata galuega, pe a o se mea gaoioi na pa'ū i le "laufanua o lana vaʻai".

Mafaufau i le faʻataʻitaʻiga na ofoina atu ia te oe, ia mautinoa e faʻaeteete i ona uiga. Ioe, o le leo sili ona "leotele" e talafeagai mo le faletaavale. Ae mo potu moe, fale fale, fale moe, ma fale sipela, o le foliga foliga e le tatau ona silia ma le 25-30db.

Matagi o se olaga fua faatatau
O se faʻataʻitaʻiga o le puipui-faʻapipiʻi pito o le fan ma se faʻafanua a le kamupani o le vaega a le kamupani volust.if o lou fale o loʻo faʻaogaina i le Windows-Greyware, e sili le maua o se auala faigata. E aofia ai vaega e lua - sobusisi ma sapalai, o loʻo salalau atu i le mamao e mafai ai. O le suʻega i le tele o tulaga o loʻo tuʻuina i le umukuka, ma faʻapipiʻi i le mafai ona sili atu maualuga (tele taimi i luga o le totonuga o le puipui ma le taualuga). O le sapalaiina o le sapalai e masani ona tu i le potumoe poʻo le potu malolo, ia mautinoa o loʻo sailia se mea e mafai ai ona maua se paʻu o le ea (lea

I le tulaga o le leai o se avanoa mo lua masini, e mafai ona e faʻaaogaina se suiga o le au faʻauiga (mo se faʻataʻitaʻiga, HV 230RC mai le S P). E mafai ona galue o se ufi, ona e pei lava o le ea. Ioe, ma e lua taimi e itiiti ifo nai lo le "atoa-fasiotia" sub-sukalati tino.

A faʻatulaga le faʻamalosia o le ventipelation, o le fesili le mautinoa na tulaʻi mai: o fea e tuʻuina ai le ea le ea ea? E mautinoa lava, e mafai ona e lafo atu i le auala. O le mea lea, o pusa faʻasaina poʻo ni faʻailoga faʻapitoa e fesoʻotaʻi ai le vaega ma le lalolagi i fafo. O le ventipelation channel masini e fesoʻotaʻi ma isi faʻafitauli ma tupe faʻaalu, o lea latou te masani ona taumafai e faia se puʻupuʻu e mafai ai. O le aveeseina o le taugofie ma faigofie ona faʻapipiʻi i le pito i fafo o le fale o le fale (puipui-faʻapipiʻi), pe i totonu o le faamalama (faamalama). E faigofie ona faʻapipiʻi masini faʻamalama, ae e tele taimi e masani ona fai mai i foliga i le fale. O le pa o le pa e le o se mea taua tele. O le tutusa o le sili auala e foia ai le faʻafitauli - e tuu le fun ma ventipelation pusa i le avanoa i luga o le pepelo. Mo le mafuaʻaga lea, o nisi kamupani e maua ai faʻapitoa lautele lautele lautele (faʻataʻitaʻiga, Premier DX200, Xpelar). O le aioi o le 4-5 cm, o tagata faliu e faigofie ona fetaui i ni ituaiga o faʻasaga pe taofia le taualuga.

Matagi o se olaga fua faatatau
Kamp. E faigata tele ona vili atu o se masini folau, i le taimi e tasi e faʻaalia ai: moli, tagata taʻalo, uati, leitio ma antiquo rali. O mea leaga e masani ona nonoa i latou. Ae e le mafai ona fesoʻotaʻi i auala o le natura masani o le masini na faʻamalosia ai ventraing! Lenei tagata lelei iloa tagata uma o se fale mautotogi. E mafai ona maua se faʻatagaga a Wiem i le MVK pe a e faʻamalosia le talosaga o se faʻatauga o le talitonuina fuafuaina. I le tulaga lautele, o ia vaega o ia mo le faʻapipiʻiina o tagata fusuʻaga e le fuafuaina, aua i le tulaga lea o le a naʻo le "faʻaleagaina le ea" ma se tasi, o le a faʻaleagaina ia oe). Peitaʻi o le faʻataʻitaʻiga, maualalo-malosi (80-90m3 / H agavaʻa) tagata fiafia i faletaele ma faleuila o se masani masani o lo tatou olaga. E pei ona faʻaalia le poto masani pe a le toe aoga le auala i le fale i totonu o le fale, o loʻo latou feagai ma sea avega faaopoopo.

O le masini faʻamalosia o le taʻavale o le galuega o le faʻafitauli ma le taugata tele. O le mea taua iinei ua fuafuaina lelei le malosi o vaega uma o le vaega o le polokalama ma tuu lelei latou i totonu o le fale mautotogi. O lenei galuega e manaʻomia i tagata faʻapitoa. Matou te le o talanoa e uiga i ia "talitonuga taufaʻafefe" o le alavai lelei o puipui ma faia se isi malosi afifi laina laina (o le faʻapipiʻiina gafatia mo le 100m ‖. Matou te le fiafia i le "100% fou o le tau" tau $ 1000-1500. Ae le o le tapulaa o lenei. Afai e te le manaʻomia le vevela, pei foi o le faʻamamaina foi o le efuefu ma le vale lea, o le tau o le tino fofo o le a oso i le $ 2500-3000 (faʻaopoopo i le tausaga faaletausaga e oso ai i le tausaga taʻitasi, ma le isi $ 300-500).

O le uiga autu o le Fan masini

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Ituaiga o gaioiga Nisi mamanu foliga * Gaosia

M3 / h

Tau, $
Xpeilar (United Kings) Premier DX200. Puipui C. 110. 68.
Premier DX400. « C. 330. 97.
DX100T. « Oi, taimi 92. 62.
GX6. Puipui, faamalama Oi, o le le lelei le puleaina, timer, 2 saoasaoa 250. 182.
Wx6. Puipui Oi mafolafola 229. 132.
Cmf. « C, lavea i se tulaga sese 181. 161.
Manrose (United Kingdo) XF100. Puipui-pipii Uiga 85. 25.
XF100 N. « Oi, o le taimi, le le gaoia 85. 85.
Xf120 i le « Oi, Timer, Otokis Bords 130. 87.
Wf150 M. Faamalama Oi, tauaso tauaso 230. 63.
Wf230 A. « Oi, otometi tauaso 750. 129.
Kanalflakt-alakapir (Suetena, Noupy, Kanata) KVK125 Puipui-pipii Oi, o le tulaga 190. 357.
Kvk200. « Oi, o le tulaga 690. 468.
C140. « C. 365. 165.
Fileven (United Stater) IT 101D. Puipui Uiga 70. 25.
IT 701D « Oi, susu susu, taimi 70. 85.
MCS 070 B. Puipui-pipii C, timer, 2 saoasaoa 80. 162.
IT 321LV Puipui 12v mana afi 80. 125.
Soler Palau (Sepania) Decor 100r. « Oi, taimi 95. 36.
Decor 300h « O, susu pulea 280. 70.
HV 230RC. « Toe fetuunai, pulea vaega 600/460 190.
HRV 400. « C, Air Breaknan alualu i luma 400. 800.
Ducex (United Malo) A10t. Puipui, faamalama Oi, taimi 80. 28.
A15R. « « Oi, sensor agai i luma 285. 117.
"Totogi" (Ukraine) 100m Puipui Uiga 99. 13
100mv « O, cord strip 99. sefulu ma le lima

* TANDE ITU: CYSRIFIL; Ossena.

O faatonu faafetai i le kamupani "ROSK", "Intut", "Bootture - C + ma fesoasoani i le sauniaina o faasalalauga.

Faitau atili