Vaitalame i le taimi o le alavai

Anonim

Fautuaga mo le fausiaina o alavai. O tekonolosi o ma le au tekinolosi, tau, uiga lelei o faʻataʻitaʻiga eseese o paipa pai.

Vaitalame i le taimi o le alavai 14750_1

Vaitalame i le taimi o le alavai
Wavin.

O vaega autu mo le alavai alavai.

Vaitalame i le taimi o le alavai
O le tosoina o le ata o le ata vali mo le susu ua aveese mai le faavae:

1 - Farelele eleele,

2 - oneone,

3 - Geotexles,

4 - o le maa ma le maa,

5 - alavai,

6 - Paʻepaʻe sima,

7 - o le eleele ramili.

Vaitalame i le taimi o le alavai
Wavin.

O alavai nei o le Papatusi o Papatusi e faigofie ona auai ma faaputuputu i le eleele. Uu tele avega i le itu o pito i luga o le eleele.

Vaitalame i le taimi o le alavai
Wavin.

I nofoaga e fesoʻotaʻi ai ni paipa poʻo le latou taimi e vaʻaia ai le vaʻai lelei.

Vaitalame i le taimi o le alavai
Teuteuina lelei.
Vaitalame i le taimi o le alavai
O le vai mai le faʻaputuputu lelei e mafai ona lafoina i se alavai alavai.
Vaitalame i le taimi o le alavai
Wavin.

Mo le faʻateʻaina i le alavai, o le pu e tipi le tipi. O le pu ua faʻamaufaʻailogaina ma se patch tee ma le mastic.

Vaitalame i le taimi o le alavai
Wavin.

Cocont fiber Windowing mafai ona faʻamamaina o vaega sili ona laiti omea.

Faʻafefea ona puipuia le fale ma se togafiti mai i taunuʻuga leaga o le eleele maualuga? Talu ai nei, e foʻia ai lenei faʻafitauli sa i ai se mea aoga - alavai. Ae ma le suia o augatupulaga o tapuaiga ma luga o le faʻamalosia o aitalafu aitalafu faʻatatau tau aitalafu, o le auala muamua na faʻataʻitaʻia e faʻagaloina ai. Ae o le faʻamalosiina o le alavai e mafai ona sefeina le tagata atiaʻe mai le tele o faʻafitauli faʻatekinofo ma faʻasaoina ai lona uiga ma neura sela.

O a mea tatou te masani ona amata ai ona faʻatautaia lau '' upega tafaʻilagi? Filifili se nofoaga talafeagai mo le lumanaʻi i le fale. Ma afai ua fausia, tatou te faʻaleʻalotoina le teritori e nonofo ai, faatu aiaiga mo se nofo mafanafana. O nei mea uma e saʻo. Ae o le au fauina e faia le tausiga o le tumau ma le faʻatuatuaina o le fale fou fou? Uiga lelei-o le taimi nei e masani ona puʻupuʻu - o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona sili ona vaivai.

O le mea moni o le eleele latalata i le fale ua mafatia mai le tele o le susu, o le ae aʻoaʻo e uiga i vao. Ona o le soona o le vevela o le nofoaga ma le vai, tele o togalaau, o vaomatua ma laau e le mafai ona tausia. Willow, Poplar, cherry - le fiafia-susu o laau. Ae o latou paranesi e le lava le faiga o le faiga e alavai ai le eleele. I lo lea, o nei fanua lauʻeleʻele o le a faʻamalosia aofia ai i laufanua o le upega tafailagi. O fualaʻau o fualaʻau-Berry (Cherry, Apple Laʻau, plum) e le fiafia i nofoaga susu. O faʻailoga muamua o le le lelei o nei laau o le faʻafefe o le paʻu o le paʻu, mama paranesi, teuteuina i luga o ogalaau, ma isi.

A o le fale, faʻafitauli e tupu muamua i lalo ifo o le vaega o le atunuʻu (faʻavae, faʻavae). Ma o se tulafono, ona o le inmosphersec vaaiga ma eleele vai.

O loo maitauina, o eleele e le o ni faʻailoga tulaga mamao ese atu luga ma vai o le vai. O loʻo atagia mai i le amio a le eleele o loʻo tuaoi. O le pito i luga o le pito i luga o le ogatotonu o Rusia freezes i le taumalulu o le 1.4-1.8 m. O le faʻaʻaisa e aofia ai se fale gaosiga, maoaʻi i le susu. O lona uiga e faateleina le eleele i le leo e le gata i le galueaina foi o le tino ae e le o gata foi. O le iʻuga, o le faʻataʻamilo o puipui, e faavaivaia ai le faavae a mumusu, e faʻatumu ai le faavae, faatumu le nofoaga i lalo ma le solo ma le pogisa. O eleele susu e i ai le meatotino e faʻaʻai ai ma vaega tanumia o le fale ma, o le fula, siitia i latou. Ma le leaga o le tau o le tau e mafai ona faʻaosofia ai se siʻitia o le vai o le eleele. E tele taimi e tau ai i lenei tulaga leaga i le fausiaina.

Ae e lē o mea uma lena. O le vaʻai atu i le palapala ma faʻasolosolo ai i ai, faʻafuaseʻi ma le vai o le vai o loʻo aloese ai le tele o faʻafitauli ma kesi, e aofia ai le leaga i le umusa. O le faagasologa o le faʻatafunaina o le faʻavae ua faʻamutaina, ae o ona iʻuga e afaina tele i le fale, o le faʻamaoni o le faʻatau lagolago ua faʻalavelaveina; Ua lafo i le palapala ma o tagata i le pito i lalo i le pito i luga o le fola i luga ma afaina ai le fale atoa i le pito. Faitotoʻa faitotoʻa ma faamalama faamalama mafai ona avea ma le matua faʻaalia o le mafuaʻaga o foliga o avanoa ma vaʻai e amata ai le vevela o le fale. Parqut po o se isi nofoaga o le folauga o le malosi o le dumpine ua maua. Toe faaleleia ua faia totonu. Ma o nei mea fou, ma e aunoa ma se tusi faamaonia, e le tatau ona toe faia le toe faaleleia o le toe faaleleia.

O le mea muamua e tatau ona faia e puipuia ai le Faavae ma le faʻavae o le fale mai le vai o se alavai alavai. Afai e le lava, e manaʻomia le vaipanoa. O le isi fua e faʻatumauina ai le pito i lalo o le fale o le a avea ma masini i le pito i lalo o le fogafale o le ventisi. E latou te saofaga i le alavai masani o le fafagaina o susu.

Ae le i faia se auala alavai, e manaʻomia le faʻailoa le tulaga o le eleele o le atunuʻu (Ab) faʻatatau i le faʻavae ma le faʻavae o le fale. E le o faaalia pea le corv e maitau mai fafo. O lo o telefoni mai i luga o puipui i le pito i lalo ma na o se pu o lo o le a le avatua i se utupoto. Mo lona iloiloina, o le faʻagaioiga o geoisias ma tagata inisinisio o le a manaʻomia. Geodestist o le a faia i le tuʻuga o le upega tafailagi, saunia faʻamaumauga mo hydrogeologists ma mo le fuafuaina o alavai. Afai o loʻo e alu nei o le a ou faia moni i le laufanua, o le teritori fuafuaga o le a manaʻomia ma tupuaga fausaga.

O le fanaina o loʻo faʻatino e ni geodiastasts e faʻaaogaina uma mea faigaluega. Ina ua uma 2-3 aso o le ae mauaina se auiliiliga fuafuaga (ata) o le 'upega tafaʻilagi faʻailoa le maualuga maualuga. O lenei galuega o le a tau $ 12-20 i le selau (pe a fai e te faʻaogaina le tautua o le fausiaina poʻo laufanua fanua). Hydrogeologists, Drumbing 2-3 laititi lelei (loloto i le 5 m, ma le lapoa o le eleele o le itumalo, o le a mafua ai le tutusa o eleele o le eleele ma i vaitausaga o le taimi nei tausaga, faʻapea foi ma fautuaga i le faʻatulagaina o le alavai alavai. O le viliina o loʻo faia e se tamai mea na tutupu mai ai le taʻavale (Motobur). O le vaitaimi o galuega o le 1 aso, o le tuʻuina atu o le maeʻa faʻaiuga o le tagata faʻatau e masani ona tupu i le vaiaso. O le tau o lenei auaunaga o loʻo i ai mai le $ 300 i le $ 700. E tusa o le vaʻaiga o le aft e mafai ona mauaina le tele o le taugofie - o se tuaoi tiga. Afai o le aofaʻi o se agaleaga e itiiti ifo nai lo le 2.5 mita, o le alavai o le upega tafailagi e tatau ai.

O le a la le alavai alavai? I se tulaga lautele, o le tala lea i lenei fausaga o paipa faʻapitoa, tu pe o le susu e ala ile susu. E tafe ifo le vai i lalo o le eleele. O le mea moni o se paipa (faʻapitoa e valaʻau mai le alavai) e iai se fesoʻotaʻiga o pu ma se lapoa o le 1.5-5 mm i puipui. Latou te tu i mea uma pe toeititi lava i luga o le lapotopoto atoa o le paipa i se mamao mamao mai le tasi ma le isi.

Seʻia oʻo i le ogatotonu o le 80s o le 20th seneturi, asbestos-sima ma sitaimotic paipa na faʻaaoga i auala alavai. Ae le i taʻoto, na faia ai ni ata i totonu pe 'ai, o loʻo taofia ai le tele o taimi ma le soifua maloloina i le soifua maloloina (i nisi o le faʻaaogaina o le ASBESTOSTTS e faʻasaina ai ona o le afaina o le tagata). I se faʻaopopoga, o le le mautonu o paipa mai nei mea e aofia ai closed o clogging o pu, le manaʻoga masani o le fusia ma se puʻupuʻu olaga. O loʻo faia e alavai e faʻafaigofie ai le foliga o Polymer Mea mo Hydrochloride. O lenei o le maketi a Rusia i le tino, Polythylene ma Polyvinyl Chloride (PVC) Polymer Paipa - Faafeiloai, faaauupegaina, faaauupegaina ai ma le malosi oona. O lenei fuafuaga e mafai ai ona e tufatufaina le uta mai le soʻu oso aʻe i le mamafa atoa i le umi atoa o le u i luga, ina ia tumau e tumau i se taimi umi. O le loloto o le faʻataʻavaleina o popethylene paipa e le sili atu i le 3 m, ae o le PVC paipa mafai ona tuʻuina i se mamao e oʻo atu i le 10 m mai luga. Soifua maloloina o alavai mai polymer - 50 tausaga ma sili atu. O paipa ma le lapoa o le 50-200 mm e gaosia, sili ona aoga ma lauiloa i le 100-militemeter fale fale.

Maualuga-uiga lelei paipa o loʻo sapalaiina i le tele o le maketi i luga o soʻotaga ma maota (Frooland), Rantus), Wravin) ma RustockPost (Grumin). O le faigofie o nei oloa e faʻafiafiaina ai i latou i felauaiga. Mamafa alavai 50 mita le umi pe tusa o le 25 kg. E mafai ona e tipiina i le masani ai hacksaw. Mo le puipuiga mai le mataʻu, tapuni ma eleele ma eleele, o nisi ituaiga o paipa alavai o sapalaiina ma se faʻamama mea ma atigi. E i ai tapenaga o le lua ituaiga: mai se faʻapitoa scricthelic sybric matagi (geotextratile) ma mai le koncer conpot file. Geotexles o loʻo faʻaaogaina i luga o oneone, saito ma palefu solo. Alavai ma le popo fiber faamama faapufua i loma ma omea. Paipa e aunoa ma le faʻamama e talafeagai pe a leai se seleni o oneone ma toʻesea. Tau 1 M Polyvinyl chloride paipa ma geoetextxille faamama - $ 1.9; Skokosov - $ 3.6. Tau 1 M Polythylene paipa e $ 1.5.

Ole alavai e mafai ona faʻataoto lua ma le maea ona ulufale ai le eletise ma le faʻavae i lalo, ae le o le atoa muamua o le faʻatumu o fafo o le faʻavae. Afai o lou falelotu e leʻi faʻafesoʻotaʻia le paolo, suʻi, eletise, ma isi, faʻamaoti nofoaga o le faʻaopopoina o fesoʻotaʻiga. O nei faʻamatalaga o le a mulimulitaʻi i le faʻasaoina o le faʻamaoni ma le lelei o le alavai i alavai.

E masani ona tupu o le manaʻoga lea o alavai ua aliati mai pe a maeʻa le fausiaina o le Maota. Ile tulaga o le tulaga o le eleele o le fale o le fale e i ai i le eli. O le vaalele o lona uiga o le nofoaga o le nofoaga o lau mausa ua amata i totonu o se pepa fausaga. E ala i lea mea, aua neʻi galo e talanoaina muamua ma le auala e toe faʻaleleia ai le vaʻaiga muamua o le nofoaga e tuaoi tuaoi i le fale.

O se tasi o le faʻamaonia o faiga o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le teuina o tekinolosi tekinolosi e pei ona taua i lalo. O le pito i lalo o le utu o le rambil ma le masani ai i se mamago mago o papa maa le maaleale maa ma le oneone tele (ster mafiafia 50 mm). O le isi sipa alavai e faaputuputu ai. O le laititi o le alavai o le alavai i luga o le fausiaina tulaga o le 0.002 (2 mm i luga o le 1 m. M.) I le Clay Corking ma le 0. MM (m.) i le oneone. Toeitiiti lava o le migao 0.005-0.01 (5-10 mm i le 1 p. M.) ua ave mo vai lelei vai. Ina ua faigofie ona susu le susu e ulufale ai i paipa, latou te le fiafia i vai-pa-mafai. O le spill e faia i faaputuga. O vaivaiga na afaina ai maa po o le iliili ma saito lapoa e masani ona latalata i le alavai. Mai luga, o le geotextratile mafai ona togafitia i luga tuusaunoa lenei vaega mai le oneone ma se fatu saito o 0.5-10 mm. O le mafiafia o le faʻapopoleina o le faʻapopoleina i luga o le averesi mai le 100 i le 300 mm (o le itiiti o le vai e mafai ai le eleele o loʻo siʻosiʻoina o le eleele. Pito pito i luga na muamua masani masani vaega o le laueleele.

Ia vaʻai i le galuega o alavai alavai ma mamago paipa faʻamamaina, o le matau ma swivel ua faʻatulaga. Tele taimi, o loʻo aoina mai le sima poʻo le faʻamalosia sima. O le sili ona taufetuli manatu o le 400 ma le 700 mm. O le maualuga o le mama mama eseese mai le 0.5 i le 2 m. O le tele o ia oloa o le 230-3100 kg, o le tau o le mama e $ 30-150. O le tuʻuina atu ma le faʻapipiʻi e faia e se crane poʻo le otometi uta ($ 18-30 i le 1 itula).

Talu ai nei, na saunia lelei-na faia lelei le palasitika i le pvc lapoa o le 315 mm ma 1.25-3 m ma le maualuga o le 1.2-3 M e masani ai le 1. p. M - $ 20. O oloa e tumau ma faigofie, o le latou faʻapipiʻi e le manaʻomia le faʻaaogaina o masini sii. O vaipuna lelei e faʻaititia ai le tele o mea o eleele, ma na faʻasaoina ai le tupe a le tagata atiaʻe. E mafai ona faʻaoga e pei o le vai-tulia, ae naʻo le mea o loʻo iai le fatu o le faʻaputuputu o le susu ua laʻititi ma e mafai ona toe setiina i fafo o le upega tafailagi.

O le susu na aoina e ala i le alavai e ulufale lelei i le vai e teuteu lelei. O le eli i le pito maualalo o le matou fesoasoani, latou te fai atu ai le fale i luga o le nofoaga. Vai i le vai-avetaavale lelei faʻapitoa i se tulaga, lea e faʻalagolago i le loloto o le siva ma le metotia o le aveeseina o le susu. I le aluga o taimi, o le vai ua tapunia mo le suavai pe toe setiina i le latalata mai le alavai. O le isi filifiliga: o le eleele ma luga o le vai e mafai ona faʻatonuina i se faʻapitoa faʻasoaina lelei. E i ai le loloto o le itiiti ifo ma le 3 m. O le sima i lalo i totonu o loʻo misi, nai lo le faia o vaega o loʻo i lalo mai le lapisi ma oneone. O le vai e oʻo i le pito i tua i le pito i lalo o le eleele vaega. O le le malosi o le eleele o le eleele, o le loloto e tatau ona i ai le vaieli lelei ma sili atu.

O paipa o le faʻaogaina o le alavai e fufuluina i le faʻasolo i le taimi. Vai mo lenei ua fafagaina i lalo o le mamafa mai le vai vevela. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o se faʻamamaina o alavai alavai faʻatino faʻamalosi tino faʻaaogaina i eleele faigata e manaʻomia uma le atoaga o le 5-10 tausaga uma. Ina ia aua neʻi faʻaleagaina e le au lelei o le 'ie o le upega tafailagi, e mafai ona ufiufi i mea teuteu o meafaitino, nofoa, vale, o le isi auala o le moe o le fanua, muamua nutimomoia i latou ma le ata. Le isi, o lenei mea e pa'ū i luga o le mutia vao.

Mea mo le alavai

Meafaitino numerai iunite. Fua Tau, $ Tau, $
Correte Cap ma Hatch 4 mea. 70.6 280.
Mama mama 12 PCs. tolu sefulu 360.
Lalo 4 mea. 25. 100
Drena 60 pog. M. 3. 180.
Paipa i luga (20 mm) 40 POG. M. sefulu ma le tasi 440.
TayPar geotextratile 130 m2 1,2 156.
Nutimomoia maa (5-20) 42 m3 - 1136.

(ma le tiliva)

Oneone (0.5-1) 36 m3 - 540.

(ma le tiliva)

Sima m 400. 26 ato o 50 kg 2,3. 65.
Binumen 48 kg 0.4. Aua.
Vai tioata 8 kg 0.4. 3,2
Aofai:

3284,2.

O le puipuia o isi puipuiga mai le fale mai vai o le eleele mafaia ona faʻasaoina lelei le fuafuaina o le teritori, pe, i se isi faʻaupuga, o le faia o se faʻapotopotoga. Aua o lenei, ua oso le aia i le plut, ma o le togafiti ua siʻitia e nisi nofoaga, faia flapiga mai le fale i le lata ane o le auvae poʻo le isi itu. Lelei tele, o le vaaiga e masani lava, malosi lata ane i le fale. O le vai mai le taualuga, o le kiona ua tafe mai i luga ma tupe maua faapitoa i luga o auala i le muamua-guala o le past, o loo uiga i le tulaga o le ata.

E faʻamatalaina le mea o loʻo i luga, mafaufau i se tasi o faʻataʻitaʻiga o le fausaga o le alavai alavai i le fale. Faʻavae i luga o suʻega o le hydroogeocal, o se poloketi mo le aveeseina o le laualuga ma eleele o loʻo tupu ai. O le alavai na foʻia ma le fesoasoani a apaʻau alavai, tuu i le nofoaga o le fale nofomau i le tulaga o le Faavae o le Faavae.

O faʻamaumauga o galuega i le tulaga faʻapitoa e aofia ai:

1) Tulaga Fuafuaga,

2) Fautuaga Fautuaga i luga o le masini ma fefaatauaiga fausiaina,

3) Vaega Vaega

4) Laina fuafuaga fuafuaga,

5) Tagata faigaluega tagata faigaluega,

6) Lisi o mea ma voluma o galuega,

7). Seia vagana le faʻatulagaga o le plaina, o le faʻamalu o le vaitau o le vaitau o vaitau atu i le pito i lalo o le Faavae. O le loloto o le paipi o lo o taʻoto, tusa ma le mamanu fuafuaina, o le 1.6 m.

O le alavai sa tu i se mamao o le 0.8 m mai fafo o le faavae o le faavae ma teisi i luga atu o le maualuga o le eleele eleele. Ona o lenei, o le mama alavai na avea ma "puvai" "i le va o le tulaga o eleele eleele ma le faavae. O le mea moni o lena, aʻe i luga o le eleele uʻamea, o le susu e masani ona susu i totonu o le paipa. O le iʻuga, o le atuatuvale o le faʻauiga o loʻo faia i lalo o lea i lalo o lea - avanoa ma dehydall eleele. Mafaufau la, i soʻo se tulaga, o le loloto ma le faʻatauvaʻa o le alavai faʻatusatusa i le faʻauiga o loʻo fuafuaina faʻapitoa. I le poloketi o loʻo iloiloina, tolu ni palasitika papala ma le tasi vai-taʻavale faia o mama mama na saunia. O lelei mea e faʻaoʻo atu i faʻaputuga faʻapitoa (fata) faʻamatalaina le itu o le tafe o le vai. O isi itu uma o loʻo suavai ai le vai mastic mai le wavin. Mai le vai-tutotonu o le suavai, ulufale atu i le vai i totonu o ala fiafia, o se mea e totofi ai ile pa i tua o le puipui o le taulaga. I le alu ese i lenei alavai, o le paipa ua puipuia e le oneone-fatu faʻapipiʻi e puipuia ai le migao.

Faatasi ai ma le fesoasoani o alavai, e mafai ona e sefe e le gata i le fale, ae faʻapea foʻi ma le eleele i totonu e afaina ai le susuga tele. O metotia o le a tumau pea ile fausiaina. Na o le faʻatulagaina ma le faʻatonutonu o tulaga e mafai ona toe iloiloina. Alavai eria i le 1pog. M alavai paipa - mai le 10 i le 20 m2. Ole alavai e mafai ona fausia i soʻo se taimi o le tausaga, e aofia ai I le taumalulu, ae naʻo le taumalulu foi o le a naʻo le tasi pe lua taimi taimi. O le fausiaina e faia i luga o le averesi malosiaga o le ono tagata faigaluega.

I lalo o tulaga masani masani, o alavai na fausia i 1-3 vaiaso. O le tau feʻaveaʻiga o le 5% o le faʻatatauga o le tau o mea ma galuega o loʻo gaosia (i le matou mataupu - $ 337). Talu ai ona o le fausiaina o alavai i le tafe o le moega, tipiina paipa, utaina ma le tufatufaina mea, o le tau o le tupe tekonolosi mea e tutusa - $ 672). E manaʻomia le taoto i le faʻatatau ma tupe faʻaalu. I lea tulaga, na latou taulia i le $ 500. O le fausiaina o le alavai alavai tau $ 8226.

O le tau o le a faʻalagolago i ai pe o oe okaina le fausiaina o alavai alavai i le kamupani, pe faʻafaigaluegaina se kamupani tumaʻoti ma le bripde. E masani lava, o le faʻavaeina o le tau o se tufuga tumaoti i lalo, ma faʻaʻo tele. Mo le lelei o le galuega, e faʻalagolago i le tusitusiga o le galuega a le fomaʻi. E fautuaina e faʻaalia le ogaoga o le mataala iinei: ma i totonu o se mautu mautu i nisi taimi o loʻo i ai tagata le lelei. Saili mo Hydrogeologists, toporatherars-geodiaspers, o tagata leoleo, Matters ma tagata faigaluega e le faigata tele nei. I le faʻaopopoga i ogalaau ma nusipepa, faʻapea foi ma talanoaga ma mea e uiga i mea faʻapitoa e mafai ona aʻoaʻoina i itulau Initaneti. Ma le fou fautuaga: pe a filifilia se kamupani malosi poʻo se aliʻi tu, o le ae mautinoa o le a fesili muamua o le latou galuega i lenei eria.

Tau o le galue i le faʻatulagaina o le vai-tulia lelei

Ituaiga galuega Ral totogi, $ Tau, $
Amio Atinaʻe (pito i lalo o le lalaga), 6 m3 sefulu ma le valu 108.
Faʻapipiʻiina o le faʻamalosia sima mama, 4 pcs. 56. 224.
Faapipii ufiufi, 1 PC. 28. 28.
Storproofrouft, 4 M2 1,7 6.8.
Masini o mea e maua ai i vaieli, 9 PCs. sefulu ma le lima 135.
Masini sima o le swivel vaieli, 3 PC. lua sefulu 60.
Oneone, 1.6 M3 sefulu ma le valu 28.8.
Frepse Treplett ma le faamaufaailoga, 2 M3 5.6 11,2
Aofai:

601.8.

Tau o le galue i le faʻatulagaina o le alavai alavai

Ituaiga galuega Ral totogi, $ Tau, $
Eliina o le treesches ma le faataatiaga, 161.6 M3 fa 646,4.
Feoai le lalolagi mai le nofoaga o galuega, 100.6 M3 2. 201.2.
Faʻatulaga alavai ma alavai, 92 pauna. M. 2. 184.
Felelei rumble, 73.3 m3 10 733.
Tumau geotextratile, 130 m2 tasi 130.
Opeota oneone ma le faamaufaailoga, 56 M3 5.6 313.6
Suia le fusi o le eleele i le eleele, 30 m3 5.6 168.
Faatulaga o le gutu (Swivel Wells) o le puna, 5 PCs. 55. 275.
Aofai:

2651,2
O le tau atoa o le faiga i luga o le faatatau i le faatatau:

8226.

Faitau atili