Mea taua

Anonim

Toe fausia o se potu tolu-potu. Toe faaleleia ma toe faaleleia nofoaga.

Mea taua 14752_1

Mea taua
Potu malolo. O se fasi povi parquet (ale sipuni 49007015mm) o loʻo faʻatulaga e le foloa o le fola. PLONY SIMDUNT I LE BRITP LAPI- O lenei laina e faʻaalia manino ai le palasitika avanoa
Mea taua
Auala. O le faitotoʻa i le faletaele o loʻo i ai se taʻamilosaga tafatolu faʻapipiʻi. Ua faigata le palasitika pa puipui ma le taualuga e fesoʻotaʻi ai
Mea taua
Corridor decoration- "Crystal" compiation ma "piliki" Nicher
Mea taua
O lamepa e nana i tua o le faʻaevie o le umukuka e tutusa ma le manatu fiafia i tua o le lanu lanu i le lauʻeleʻele tioata. Umukuka meaafale o loʻo tuʻufaʻatasia faʻatasi ma ceramic tiles i luga o le fola
Mea taua
Potumoe. Valivali Terracotta Video i luga o le taualuga e nana ai le Carrier Wam ma faamamafa le mafanafana o le lima o le laupapa meaafale
Mea taua
O tuaoi i luga o puipui o le vasega pepe o loʻo lagolagoina e Parkket ata (o lenei ituaiga o le lalagaina o loʻo faʻaalia naʻo le tasi potu). Fausia-intermedi e faʻatupu ai le toʻafilemu o le moli. Wallpaper lanu saturated ae paleni
Mea taua
Fasi o le potu malolo. E manaia le tuʻufaʻatasia o ni mea ese o mea o loʻo i ai ma le matata eseese. Se seti o tusitusiga: "piliki", fafie, tioata, uʻamea matutu ma matuitui. Moli: spou, faataapeapeina ma faia e le la susulu o pasi e ala i le pisia tioata tioata
Mea taua
"Glonic" faletaele: Build, White, Chrome, faʻata. Vaega o le puipui na laina i le "piliki"
Mea taua
Mea taua
Fuafua (i le pito i luga) ma pe a uma (lalo) toe fausia.

A o i totonu o lenei potu, e te lagona i totonu o le lanu o le ata o le tagata mamanuina. Sa ma fiafia i le auala e atiaʻe ai lenei manatu e le masani ai ma e o loʻo iai.

Ae le i toe faia: le mautonu, faʻatusa, tuʻufaʻatasiga

O le fale mautotogi ua faamoemoe mo se aiga e toatolu (e aofia ai ma le usoga o aʻoaʻoga masani) ma, na fuafua lava e mauaina ni nai tali mai.

E tusa i le amataga o le uluaʻi mea manogi, o nofoaga uma o lala mai se tuʻusaʻo le ono-mita. O lona iʻuga o le ulufale lea i le umukuka, o le isi itu-faitotoʻa o le isi faletaele. Faʻaopopo i lenei toʻatolu o potu avanoa nofoaga - soʻo se tasi oi latou e mafai ona faʻaaogaina uma o se potu malolo, ma o se potumoe poʻo se ofisa. E le gata i lea, o potu e lua sa tutusa lava - i le sikuea, vaega ma faʻafiafiaga, ma le tolu, o le sili sili ona taua o le puipui lautele ma le umukuka. O le fale lenei na manaʻo ai le 'au a le' au a le 'au o le pasa, e faʻatino ai le galuega o le potu malolo. Nofoaga fou o le ola o le tino, o le faʻapipiʻiina e le fautuaga a le tagata mamanuina, ua filifili e vavae ese mai le umukuka na o se telefoni feʻaveaʻi.

Tele faalavelave na fausia se tele (22m) size-aoga mezzanine. Sa vaevaeina i ni lua, laiti ma sili atu le mafanafana, i nofoaga eseese o le alavai.

Na talia ma le fiafia e le 'au le filifiliga o le fuafuaga, lea sa ou faʻaalia ai (faʻapitoa i le aluga o le tau o le auala) o se tamaʻi potu fa. Lea ua aliali mai se togafiti poto i totonu o le fale mautotogi.

O le mamafa ma le mataga ma le le lelei na avea ma faʻafitauli o le a avea ma se faʻafitauli o se fesoʻotaʻiga, i nisi o nofoaga na laasia ai le vavaeina. Na tonu ia i latou na lafi i totonu o le fou na sosolo i totonu o le tapipiʻo solo, o isi ma le matamata. Inconale, ositaulagaina i le potu teu fale ma o le faʻamamaina o le faleuila, na ausia se faletaele faʻateleina.

Avatu

Ole vaʻai faʻapitoa e tatau ai i se mafaufauga lelei faʻapitoa mo le tuʻuina atu o le teuina o 'au e ala i mea talafeagai uma, mea faigaluega ma mea e mafai ona faia. Aʻo le faia le amataga o le galuega, o le Tusitala o le poloketi o loʻo auiliiliina le tusi resitala auiliili poʻo a mea e tuʻuina atu ma le nofoaga. Tusigafau pei o le Orarepea, Igoa: SAMES, Ituaiga, Finance, Galue, Faʻataʻitaʻiga, Aofaʻiga, Faʻatauga o Faalapotopotoga, Faleoloa faʻatau, faʻatau atu. Ina ia mafai ona mauaina uma nei faʻamatalaga, o le tusiata o ia lava faia se umi muamua fiafia e ala i le faʻaaliga nofoaga, faleoloa o tagata gaosi ma tagata faʻatau. O mea e filifilia i tuʻufaʻatasiga talafeagai: Pluths i Wallpaper, Parqutch ma faitotoʻa i Manise, foloa o puipui ma fale faʻapipiʻi O loʻo na o le faʻamuamua e le au vavalopi i lenei "Tusi Taiala" ma alu i totonu o tuatusi faʻapitoa. Ua uma lava mea uma a o latou faʻaaoga (aemaise o le laupapa, laupapa, Papatisoga, Papatusi Lautele Taʻalo, e le tuʻuina atu mo se nofoaga mo le fale teu oloa.

Faaiuga o le toe fausiaina

I le faʻagasologa o le toe faʻaleleia, leai ni fetuʻutuʻunaʻi na afaina. Na o le malamalama i totonu o vaega na faia. Na faalauteleina lava le faleuila i le aluga o le vaega o le le-fale e teu ai faleoloa faleoloa ma se fasi o le auala. O le alatele na faateleina ona o le aveeseina o le lua fausia-i totonu o chrobbes. Sa tumau pea le umukuka i le nofoaga lava e tasi. E leʻi auai le Loggia i le avanoa avanoa. O le potu e fa o le potu nei, e le i ai o faamalama, na tulaʻi mai le ao ma le potu pito i lalo e fa--tele faitotoʻa Na faʻateleina le vaega o potu moe, o le potu malolo na faʻaitiitia e sili atu ona fai meaʻai.

Ua maua e potu taʻitasi lona mafaufau ma le talafeagai i le lautele lautele. O le fale mautotogi ua sili atu ona faigofie nai lo le muamua, i aso uma mo le olaga, galue, fanau aʻoaʻoga, ma mo itu faʻameaalofa.

Na suia atoa le taamilosaga. O lea la ua fausia uma nofoaga ma tagata ese i totonu o nofoaga eseese ma o loʻo fesoʻotaʻi lelei e auala lelei o le feoaʻiga i luga o le fale mautotogi. O le avanoa i totonu o loʻo tupu i luga o se laina curved, tutusa le latin mataitusi S. i itu uma o le s-foliga o potu i le faʻasologa o loʻo mulimuli mai, potu, se potu malolo, o se umukuka. Sopoia le pito i luga, o le tagata asiasi e agai i luga o se auala tuufua ma le mautinoa e avea ma i le ogatotonu o le fale mautotogi. O loʻo i ai, natia i tua o nulililileina o moega o moega.

O le puipui ma le potumoe potu e sosolo ai. Faʻafetai i lenei ki, faʻatasi ai ma le potu malolo, faalauteleina ma i le taimi mulimuli e avea ai ma vaega o ia. O lea, ulufale atu i le potu malolo e faʻaauau i lona vaega autu, le motu o lanu lanu lanu uliuli-efuefu.

O le fuafuaga faigata atoa o le eletise eletise na faia e le mamanuina o ia lava, ma le manuia le pikiina o le fua faatatau o ituaiga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e foliga manaia tele i le vaʻai i le vaʻai. Inu ma filifili o le halosen haloseen busbs e fatuina se ofoofogia matagofie aafiaga. Leai se tele o le faʻaluaina o mea na tupu o le faʻamamaina o mea teuteu ma faʻata. I se tulaga lautele, o le malamalama i lenei maunu ua mafaufau i le sili ona laʻititi auiliili ma mafai ona fatuina lena paie ma teisi, ona avea lea o se alofa ma le toʻafilemu ma le toʻafilemu.

Falefaafiafia. I le amataga o le lalaga, afa o le toeititi o le sikuea auala (195184cm) o loʻo nofoia le lua fale talimalo. Na latou filifili e toese. O se faʻafouga ole ulufale ole ulufale, e faigofie tele mo se aiga o le tolu, faʻaaogaina ma se tagata lautele fausia-i cr.derors kapeteni.

O ana faʻaofuina faʻata O le foloa na ufitia i papa lanu efuefu. O le faia o se sili atu le sili atu le aoga, o le auala e le o latalata mai.

Auala. O lona palasitika palasitika e sili ona faigata. I se taumafaiga e leai se mea e fofo ai le "potu" curved "potu, o le tagata mamanu e faʻasaga i le ala mai le alavai o le potu malolo), tuu a latou Teuteuga o vaega o le atagia papatusi i se tasi o pa puʻupuʻu. Ma tioata tioata. O lenei "Quststal sculpues", faʻapea foi ma faitotoʻa faʻatalanoaga o le fausia-i totonu o le fale ua fuafuaina o le faʻalauteleina o le lautele o le vaapiapi, tapuni avanoa. O se vaega maualuga o le vaega o loʻo avea ma mea e sili ona faʻatasia mai le puipui o le semi-Colonna, "ofu" i le tereracotta. Le Faigofie ma talanoaina Fuafuaga: Ua Faateleina lona tulaga, e pei o le 'auvae e lua o loʻo tū.

Faletaele ma le faleuila. O le laina autu i totonu o le faletaele e seti ai le Italia Teuco Hydromassage pati e faapipii i le puipui. O loʻo latalata i lenei nofoaga faʻapitoa ma atiaʻe se fuafuaga ma le mamanuina o le potu. O le lanu moana lanumoana pito i luga o le papala fufulu o loʻo faʻaalia mai le lelei o le fuafuaina o le maamora (gaosiga o le kamupani Rusia "). O se mea manaia na mauaina o le faʻapipiʻiina o le bosch fufulu masini mo se polofesa faʻapitoa. O le iʻuga o le avega o le ie lino i le 80cm mai le foloa, ma o lenei, pei ona faʻataunuʻuina, e matua talafeagai. O le avanoa i totonu o le pulelaa na vave "ufiufi i le" Hostess o se potu teuina. O le fuata lava ia o se sima o le vili atu, i totonu - i totonu - welded uʻamea fetaui lelei mai i le meswls. Sa kuka le mea saʻo i luga o le nofoaga, faʻapipiʻi i totonu o le pepa, sasaa ma sima (M500) ma pe a maeʻa le "Maturation" le tutusa o le faletaele. O le faʻapipiʻi o le chrome papatusi o le faʻamalologa o le faʻafefeteina e atagia mai ai le atoa o lenei laʻititi, ae o le faʻata ma le faʻataina ma le Farani o loʻo i totonu o le Farani. Siliva siliva gatasi tuufaatasi ma shiny plumbing chrome.

O le faleuila e teuteuina e mau ai faletaele. Ina ia faateleina le avanoa, o le pito i tua o le potu sa teuteu, o le Haullian faleuila (UDO TODVI) na toetoe lava latalata i le atigipusa pusa, o le mea lea sa i ai iinei.

Kapeneta. O le ata fou na avatua le fale mautotogi i le fale, o le mea o loʻo i ai i se vaega o le tafatolu. O loʻo faʻamoemoe e tuʻu ni laulau e lua mo le galulue ma pepa, ma se komepiuta. O le potu e leai ni faamalama, ae o le ao, pei ona uma ona taua, o loʻo faʻamatalaina iinei e ala i le tapunia o faitotoʻa faitotoʻa. E moni, o le ofisa e faʻaauupegaina i le galuega faʻapitoa Luminares. O le vaega o le potu e tusa ma le 3M2. E mafai ona e ulufia i luga o soʻo se tasi o faitotoʻa ata puʻe, "o loʻo faʻavaeina mo le sefe ole avanoa. Malulu o le gaʻoa o fesoasoani i totonu o loʻo i totonu o se vaʻaiga vaʻaia i le taimi latalata tele (o le lanumoana lanu o puipui na sosolo i latou). E toʻesea le kapeneta ma faʻafofogaina mai isi potu, lea e tutusa uma ma lona mafuaʻaga.

Fanau O se mea manaia na maua o le teuteuina o le potu. Tonu, filifilia o pepa puipui ma se tulaga le fuafuaina o le diagonal faatulagaga o se teuteu teuteu i luga o le puipui. Gaoioi mai le pito i lalo i lalo e peiseai o se faʻataʻitaʻiga o le alualu i luma o le tuputupu aʻe ma tagata matutua o le 'au o le potu. O le fola i le vasega pepe o loʻo tuʻuina mai i le tele o fasi tupe mai le kamupani "tuʻufaʻatasia". O fasi ata o faatufugaga seti tuaoi o le laupapa o lua lanu (pogisa memebu ma moli moli) faia le laualuga e matua afaina. I le auala, o tala faalauiloa a Geometric e faʻatau atu i le aofaʻi o le aoina o le pepa ma e taugofie tele (planks 110037,815mm- $ 10). Tuʻufaʻatasia ituaiga eseese o latou ituaiga, e mafai ona e mauaina le tele o le le fiafia i ai.

Potumoe. O le faʻaofiina o lona faʻavae autu o le a avea o se matagofie teuteu teuteu ata i luga o le ata o le tusitala o le poloketi. Iloilo ma le manatu, o le ata e tatau ona faia i luga o le taualuga, tuu i lalo i luga o puipui. Potumoe meaafale ua faia o le chry. O lenei uafu (o Mr.Dors) ma le faʻata i luma ma le Italia fale (Astrid Model mai SMA). I le pito i tua o le moega o loo i ai le ata alavai, lalo o le a le Rowsturst. I luga o le puipui o le puipui o le tino-o le a o le mautonu o le malamalama ma le toafilemu.

Potu-'aiga ola. Malamalama i le pa i le va o le potu malolo ma le umukuka, maua ai se avanoa masani ma lua sone aoga. O le faʻafitauli o lo latou vavaeeseina o loʻo foia e leai se mea. Ma o lea, e ese mai ile taʻaloga "ma le taualuga, ma ituaiga eseese o le fola okalama, faʻaaogaina le uluaʻi fasi ata. Faʻasolo lenei telefoni feaveaʻi, Ua mafai ona e vaʻai ua avea ma faitotoʻa e fa, o elemene o loʻo faʻatumuina i le lanu faʻamalama. O tali mo i latou na faia foi le ata tusiata o ia, ma o lo o ia faamalosia le mafaufau lelei. O le faitotoʻa o le "harmonica" e le gata o ulilitarian, ae o se teuteu teuteu - faʻafouina le totonu ma le tele o le clard clard. As astata o loʻo fesoʻotaʻi ma le matata o le ie puipui e faʻasoa ai le avanoa i luga o le tulaga (umukuka) ma le potu (potu malolo). I le afiafi, faatasi ai ma amepa o lo o mumu atu i le umukuka, o le potu malolo e tusa o le tele o ave o le malamalama, tafetoto ese mai le tioata lanu faamalama.

Umukuka. Mai le Italia Kitchen Meafale mai le Elt, o le Emilia dekape faʻataʻitaʻiga na filifilia. O le Expector o loʻo fesoʻotaʻi i le Air Duct i se 'eseʻese o le post. O meaafale o meaafale ua faia i totonu o se moli vaivai le valea-salati i luga, o loʻo ogatasi ma puipui lanumeamata ma le potu malolo ma le lua-lanu chictic fuʻa i luga o le umukuka.

Fola. Ina ua uma ona tatalaina le fola tuai, na latou maua ai se matua le masani ai o le tele o luga ma o se tuai tuai. O le averesi tulaga o le 4 cm. Ina ia siitia uma fola uma i le aotelega o le faaupuga ("mimilo"), o le a faia e tuu ai se mafiafia (irrevoy!) O le vaega, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, tupe, mea, mea, tupe O le mea lea, na matou filifili ai i le tulaga o potu o potu taʻitasi uma lava. O le mafiafia o le fou eliina e le sili atu 3 cm. Oaak fasi maʻi o ituaiga eseese mai le kamupani "tuʻufaʻatasia" o se faʻavae faʻapitoa faatulagaina. O le potu ua tumu o le paluga o le "De-Artics" (Deck, tutusa ma puipui). Ava o le potu malolo, i le umukuka ma le potumoe o le nofoaga lava e tasi "de-dod" o se ata tifaga. O le itupa o le auala e teuteuina i le ok parqut "nordIc". Sa mulimulitaia laupapa mo tulafono uma o le Manufaga tagata, o Klue i le Finauga (Afa o Afa) - 429 ". Parquet tulaga lamolemole, aunoa ma le mafanafana, ma pe a uma ona olopalaina na ufitia i le tolu faaputuga o le afa-tasi lacquer. O le foloa o hermetitically glazed loggia sa ufitia i linouum. Na matou faʻaaogaina le paʻu lanu efuefu palimic nila mai le CAMO de Santiago Aoina (Otispan Made Crepan) ma lanu piniki. Na iloga lo latou matagofie.

Taualuga. Fausiaina o lenei lavelave lavelave-tulaga fausiaina, ufiufi i le nofoaga sima, o le tusiata na taumafai e tau le amanaiaina sili ona sima. Grozny o loʻo tautau i le ala savali, faʻapea foʻi i luga o faamalama o isi nofoaga, na latou manatu tele ai i totonu. O le tulaga o le tulaga o le va o le alafaitipi o le lautele o fola o le taualuga o fola na amata i le 8Cm. Sili atu le lelei o le tuʻufaʻatasia o le laufanua ma digwall faʻaaogaina tiiga-na tekonolosi. Peitaʻi, o le le lelei o le faʻaogaina o fola e le mafai ona tauia atoa. E le gata i lea, ina ua maeʻa le toe faʻaleleia, o le tagata e ona na faʻaiʻu i lalo o laupepa o sisitema o lotoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi. Fautuaga mai le Faamaumau o lenei mea na tupu: E tatau ona tuu isover e le gata i puipui, ae faʻapea foʻi i le va o le faʻavaʻa ma le mea manogi i le ulutala.

O puipui ma totonu o vaega o loʻo i totonu na teuteu i Mrwall - lua vaega i itu uma, i luga o se faʻapitoa faʻatulagaina (mea uma ma Tekonolosi o Tigi-Knauf). I totonu o le pa puipui, e le mafai ona i ai. E le manaʻomia e le pule o le fale mautotogi e maua ai le 'auvae e maua ai le mafolafola mafolafola fanua. Ua lava na o lo latou manatu ia te oe, e aunoa ma foliga mai, o fugalaʻau, laʻau, curvit). O se ata lautele o puipui i le va o le umukuka ma le potu malolo e aofia ai le tele o gypsum paso pupuu 3cm.

Mai le pepa puipui (faʻatasi ai ma le avanoa o tamaiti ma potumoe) na filifili e faʻafoliga, fausiaina le laualuga o se laʻau faigata. Ina ia faia lenei mea, na matou faʻaogaina le tekonolosi o le solia o lanu o loʻo faʻapipiʻi ai le faʻapipiʻi o le caramingz mallow mai le Kamupani Italia Comtairo. O le faʻasologa o gaioiga e pei ona taua i lalo: O le faʻavasegaina o ato ma faʻapipiʻiina o pa puipui, na ufiufi i le pa tioata, na faʻaaogaina ai le vaipuna ua faʻaaogaina i le vaalele. O le taua tele: I le faʻagasologa o le sapalaiina o le suavai tele i le faʻamalosi, e manaʻomia le faʻasolo i taimi uma le paleʻai, a leai e ala o le taufaʻafe lea o le a o le mea e te faʻaseseina ai. Na auai le avetaavale e toalua - tasi na mafua ai le fofo, o le isi na sosolo. O puipui o le ala savali ma o le potu ola e ufiufi i lanumeamata ma Terracotta Plaster, o le potumoe ou te alu e toʻamalie, Saina le fale puipui. O le lalagaina ma le faleuila o loʻo i totonu o le lanu o loʻo faʻaaogaina e le posistof plaster mai Farani decor (nifo, o le damics i fafo o le tagata gaosi oloa.

Le teuteuina o le potu malolo, faletaele, atoa faapea foi ma vaega o le ala savali, na avea ma teuteuina o puipui ma se tamai laupapa (mumu, efuefu o le tasi ma le auro). Fausia lenei matagofie faʻatagaina oloa o le BLGGIAN Community Corra, o fesoʻotaʻiga. O le mea na tuu i luga o le lanu efuefu ma lanumeamata "Allas +", o le matua lemu pe a uma ona mago ma foliga mai o le au o le "piliki". O le a le tele o taimi e alu ai le taimi. Peitai, o le tele o taimi ma le malosi na ave se isi faiga, ua manaʻomia e le tale e leʻi tatala mai le tele o vaega mai itu uma. Eleelea "piliki" e le mafai ona faapipiiina. O lenei uluai tulaga o le afifi na matua tuai lava, faʻapea foʻi ma le manaʻoga e faʻamalie ai le nonoa o fusi e talafeagai mo pito o puipui. Lua Masters mo se masina atoa na feagai ma le tele o nofoaga i nofoaga eseese o le fale mautotogi, e aofia ai i le faletaele. Ina ua mavae le paʻu, o le talepe saito na ufitia i se faʻavae malosi tele-faʻafefe, na manaʻomia, pe a tatou manatu ua sese le tino, tafega.

Tipi o lanu eseese na faʻapipiʻi i se faʻasologa loloto. O le efuefu, o le tautoga, mumu ma oneone o sauniga "piliki" e se gata i lea, o le faasologa, o le faʻasologa e faʻatupuina ai le lagona o le natura. E foliga mai e matauʻa le puipui e tele naua, tele. O se eseesega eseese ma le faʻatusa o le eseʻesega o mea ua maeʻa ai, lo latou pitonuu i faʻata, faʻaputuputu-tioata, paʻepaʻe paʻepaʻe, paipa ma kapeneta malosi fatuga. I le taimi lava e tasi, o le tele o vali ma pito i luga e mamao mai le masani ai ma manatu fealofani.

O le pepa puipui mo le Vasega Pepene na filifilia ma faʻatau ma le leoleo, le pule o ia. Peitaʻi, e le faʻamalieina i le lanu o elemene o elemene faʻatau atu i totonu o le pusa, o le tagata mamanu na te toe faʻaleleia atili mai le masani (fefiloi pa o le larter. O se mea e leʻi mafaufauina e le o le tele o le tele o lanu-lanu o puipui o puipui o le vasega pepe o le potu o le potu o le potu e le masani ai, pe o le tagata o le taaloga.

Faitotoa. Le autu o tioata, o le vavaeʻeseina, ona tuufaatasiga ai lea o le avanoa, ua faia e nofoaga o le Kapeneta o le Kapeneta ma Hill. O faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faia e tusa ai ma le muamua poloketi i le atunuʻu matai o Fagus llc. Taʻitasi taʻitasi ma se tamai ipu tioata o le tioata o le faʻamalama e faʻaofi i totonu o le y-foliga faʻamalama. Ua le fiafia i ai le pupuni o le pisia i luga o le isi ona o le eseʻesega o ni mea e maua mai ai fasi tioata. Ua maua e faitotoʻa taʻitasi ona foliga ", ma le inisiua o le auala na faʻamalosia i ni nai mea laiti o lanu lanu malamalama. O matatioata ma mea e gaosia mo le faitotoʻa o le kapeneta na faʻatonuina i le kamupani a le kamupani Rusia. E maua e le kamupani mai Siamani "Raw" tioata, Boosts, Posshes, olo ma tipi e tusa ma se faʻatonuga faʻapitoa.

O le faʻaseʻe vaega i le va o le umukuka ma le potu ola na faia e tagata matai i le tasi lua kamupani. Na faʻataunuuina e Fagos le faitotoʻa faitotoʻa e okaina, ma le faʻaaogaina o le tioata faamalama na faatinoina i luga o ata o le tusiata Zinadin Lapshina O le junior 80 / z sliding mechanisms e faʻaulu mai ma le atoa mai uʻamea potu (kolosi-vaega 60m) ma se tulimanu (35m, e faʻapipiʻi i le faʻasologa o le vaipuna ma le fola.

E le pei o faitotoʻa, o faʻamalama na totoe tutusa. E le gata i lea, na aliali mai i totonu o le fale o le na o le selau ma le afa o le tausaga talu ai, a o le i toe faaleleia.

Valivali, malamalama, mea fai mea faitaʻavale, fai togafiti. O le lanu o le fale gaosi e leʻi leva ona eseese, i le tele o itu o Ia o loʻo ia avatua le potu i tua. O le manogi o le au puipui, e le mafai ona faʻamatalaina manino ai le iai o tagata matutua i totonu o le fale, ae o se tamaititi foʻi. E i ai potu taʻitasi i le faigata, faamaoti mai e ala i le lanu o puipui ma faʻamaeaina e paolo o meafale ma mea faigaluega. Ioe, o le Suʻega Sili e tele o potu ma potu malolo a tamaiti.

O meaafale Ua mama i totonu o le potu malolo o le lua Silane Silne-Green sofas ma faʻailoga na faia i le faʻataʻitaʻiga o le aʻoga i onapo nei. O le tagata gaosi oloa o le kamupani malosi "Allegro-Skical". O le Vabetingkaya tau le tulaga masani o le tulaga o le kapeneta, moega fata ma moega ma se orthopedic star mai Mr.toors.

I se tulaga lautele, o le fale mauto e fai e lanu, aulelei ma fiafia. Faatoaga ma le mafanafana ma aso nei. Masalo o le a manaia ma manaia le aoga ia te ia.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Mea taua 14752_12

Designer: vladimir shkuncaov

Matamata i luga

Faitau atili