O le faletaele tele ma le afi i le potu malolo

Anonim

Toe fausia o se masani tolu-potu fale mautotogi i le fale o le PD-4 faasologa. Galue ma se lisi o mea atofaina.

O le faletaele tele ma le afi i le potu malolo 14766_1

O le faletaele tele ma le afi i le potu malolo
O le magalafu e pei o se taulaiga tuai, o le fatu o fale. Paepae paʻepaʻe ua luluina le ata o maa. O le pailate o le a fetaui ma le eletise "faatumuina"
O le faletaele tele ma le afi i le potu malolo
Faalua ultramarin ma cobalt i luga o le fola o le alavai ma faletaele e sili atu le talafeagai ma le leo o le ple chestpaper ma le auro auro
O le faletaele tele ma le afi i le potu malolo
Falefaafiafia. Curved uʻamea faʻapitoa laina laina i luga o le foloa, spreappedy turthouette o le tatalaina ma le tautalaga curve o le siʻusiʻu o le fale o le fale mautotogi
O le faletaele tele ma le afi i le potu malolo
O le faʻaeteete totoʻa zigzag tuaoi i le va o le kiona-paepae puipui o le nicho ma le galugalu o le stared faia se manifinifi manifinifi. O le malosi atoa o le matagofie o le afi afi ua amata ona leo pe a moli
O le faletaele tele ma le afi i le potu malolo
Umukuka. O le vaega o loʻo galue e faʻamaninoina e cerateric fafie i luga o le fola ma se siʻusiʻu o luga. O le siʻosipi amerika, o le moli moli ma suamalie leo o le lalelei meafale e tuʻufaʻatasia. O le aveeseina o le paʻu o le chrome hast na faia o paʻepaʻe palasitika e le faʻaleagaina le tusiata o le taualuga
O le faletaele tele ma le afi i le potu malolo
O le Diagonal nofoaga o le foloa tipiina faamamafaina le dynamic foliga o se tele tulimanu taele. E le fefe le ata tifaga o le tumutumu

O le faletaele tele ma le afi i le potu malolo

O le faletaele tele ma le afi i le potu malolo
Fuafuaina o nofoaga i (i le pito i luga) ma pe a uma (lalo) toe fausia

Ma e le gata i lea! I se masani-potu potu potu e tolu potu potu, atonu e mafai ona tuʻufaʻatasia le umukuka, potu malolo ma teu se potu ofu pele. E Faapefea? Tatou vaai

Toe fausia ma toe fausiaina o le tolu-potu potu fale i le fale o le PD-4 faasologa (Moscow, Soun Boovo) faatinoina ". Na faia le amataga i le faaiuga o Aukuso 2000, na sau ai le laina o Fepuari aso 2001. O le taimi o taimi mama o itula - 4 masina (o totoe pea ona o le faʻamalologa o tupe).

O le vaega atoa o le fale mautotogi o le 74,6m2, o le tino o loʻo toe fausia ai lea o le 40.2M2, mulimuli ane - pā. O le maualuga o le taualuga, ma le tasi, 2.75 ma 2.71m. O le pito i fafo o loʻo faʻamalosia ai puipui o loʻo avea ma tolu-vaega laupapa ma le mafiafia o le 30cm. O puipui i totonu e i ai le mafiafia o le 18 ma le 14cm. O le le mafiafia o vaega o le 10cm.

Muamua, e lua faletaele i le fale mautotogi: O le tasi faʻatasi (taele, hardbanin, faleuila), isi eseʻese (faletaele ma le faleuila). Mai le tasi oi latou, tuʻufua, filifili e solomuli, liliu i se potu e faʻafefe. Ae o le faletaele lona lua na liua i se faletaele tele, tuufaatasi ma se faleuila. I le taimi lava lea e tasi, o lona eria na faateleina i le 7.8m2 (!) Ona o potu aoga (lua tamai potu teuina) ma vaega o le alatele. A laitiiti (0.8m2) filifilia mai le auala ma le potumoe. Ma le isi, e tolu Moa sa aveese, ma sa tuʻuina atu le galuega o le teuina o se potu fou fou. O le toe fausia o le galuega na filifilia le galuega autu: O le lagona o le pamu, o le fale mo se aiga o le toatolu ua avea ma lautele ma sili atu le talafeagai. O suiga uma fuafuaga na pasia atoa le faamaoniga.

Faia o matala, e leʻi sailia e pa puipui o le pelemu, e tipi le sima o le masini faʻamau ma se taimane disk. Achloba o le tele-pei o le paʻu o fasipepa e le faʻafefe i tuaoi ma latou le fatuina o le paʻe ma vaʻalele, galue i luga o tagata agavaa tomai tekinolosi. O lea, o le lapoʻa ma le mamafa o tuʻuga o lona malosi ma le mamafa ma le mamafa o le fevaevaeaʻi i le fola, ma tuleia muamua le jack mai le nofoaga na muamua matou faʻaaoga ai paʻu o taʻavale.

Enisinia Mataupu

O lea, se fale fou. O le News State Standly Fully Faʻauma: O mea taugofie, Le lelei o galuega, ioe, anamua, ata tifaga, pepa puipui. O se lagona tutusa o le pipili ma mea faigaluega meafaigaluega. Ioe, o se mea sili atu le faʻatauina o se fale mautotogi e aunoa ma le faʻamaeʻaina ma pasi tupe faʻasaoina e totogi ai le sili le faʻamaoni galuega. Ae pei ona latou fai mai ai, o iina.

Uma le fai pese, ma ogaumu, ma le mufoata faʻaiʻu na tatau ona tapeina (o le mea moni, mo tupe). Faʻatasi ma puipui mai puipui, fasi ofuvaega, lalo o loʻo leai se ipu. Peitaʻi, o mea o totoe o le pericise chark spored syured faʻamalosi "lafo" ma sima i luga, na latou tolopoina ma faigata tele. O lenei palapala ma le galue malosi (faʻaopopoina le tele o lapisi oloa) tele faʻateleina le tau o le toe faʻafouina.

Faʻapipiʻi ma vali galuega. O le lelei o le maualuga o le maualuga o le tasi o le faavae taua o le tagata faatau. Mai le "gaogao" Merwall Willmall ma le "faamago" Tekonolosi o Tigi-Knaufi, o le pule musu. O puipui ma pine mo le tele o vaega na tuu ma vavaeeseina. I le taimi lava e tasi, na fuafua ia se paʻepaʻe paʻepaʻe, na ia manaʻomia sauniuniga ia sili atu ma lelei ia i latou e tatau ona mauaina e le pepa lautele. A uma mea uma, o le pepa puipui e mafai ona nana laiti mea e le talafeagai, a o le vali e na o le a faʻamamafa ai. O le iʻuga, o paneta uma o loʻo fuafua i lalo o le vali e tutusa ma le faaeteete, puʻeina le vaega o le vaega o le faʻateleina o manifinifi. O failauga o matala mai fafo ma geonometric vaalele o le umukuka o lo o manaʻomia. Na maeʻa galuega na faia e tusa ma le polokalame lea:

  1. I le taimi muamua, na faamalosia ma faʻamalosia le Poloaʻia i le faamalosia o le auala e tatalaina ai le laina o le karivaierir i le iʻuga o le auala. Mo lenei faamoemoe, sa totoina ava i pito o le sima ua tatala, ma le faamalosia o le uai mai.
  2. O le fausiaina o curved contored, o le tatalaina na faʻaaogaina mai se okeni. Na latou galulue o se galuega a le mea na tupu ai le faamalosia o le faamalosiau (na latou togiina le sima sima ma o gatasi).
  3. O le mago ma le "bipe" o loʻo tapunia ai luga o le sima o le lanu piniki a le piniki. E lelei tele ma le sima ma foaʻi (faʻafetai i le maʻamamaina o oneone) o se maʻa ma le tumau tulaga mo le sipelaga, e le toe ola.
  4. E mulimuli atu valivali. I le taimi muamua, sa faʻatulaga e le au matua ni faaputuga o pulupulu (a le itiiti ifo 2-3, esega uma tagata 1 aso). Ma ua sili ona taia uma le faaletonu, ese le luʻitau i le le malamalama. Ua maeʻa le tapenaina o pa i lalo o le lanu e ala i le faʻaaogaina o le tini o tuʻutuʻuga o tufuga (i nisi o tulaga, o latou aofaiga, o latou aofaiga e mafai ona aapa atu i le valu). Selea (Farani) O le tuʻu i luga o le augatupulaga mulimuli o palugalii o faʻafefiloi mo galuega lelei na faʻaaogaina. O le tini o le Semina o le FP-32 putty (tauivi o le vaega o le 120 μm), ma maeʻa le semina o le fp-30 (fraction i le 100 microns).
  5. Ina ua maeʻa, na ufitia le vaalele i le afa fafie fafie faʻatasi marlack mai le Siamani Dutfa Kamupani. Na avea ma se tulaga lamolemole.
  6. O le auala na savali i le Wallpaper ma tatala i fafo o le Siamani o Actylate-Breatx vali wandlasur mai Duffa (samasama-faw lanu). Ma, luga, faaeteete, ma le faaeteete, faatonutonu, savali ese mai le ie mama. O le taimi na fai sina mea e tape ai le pito i luga o vali ma leaga o le tubercles o Wabcleper o Wallpaperper, faamamafaina la latou toomaga. O sea gaioiga e manaʻomia ai vali o se tomai ma e oʻo lava i faʻataʻitaʻiga, aua ma le le mautonu na o le le mautonu i vaega eseese o le puipui o le a liliu ese atu. Ae i le tulaga lenei, na maeʻa mea uma e tatau ona tuʻuina atu i ai i le fale gaosi manaʻomia.

Fola. Muamua, o le fola i le fale mautotogi ua ufitia i linoum. O le siitia, maua ai se siʻosiʻomaga lelei o le lelei, i lalo o nofoaga e vaʻaia ai sikafu sima. O le ata e le mafai ona faʻaseseina, faʻasolosolo ma faataapeapeina i lalo o le spat. I le mea moni, o tagata fai fale na latou sasaa nisi o papatusi o papatusi ma se vaivaiga vaivai o le sima "susu" (leai se sili atu ma le 8 mm mafiafia). Linoleum foi tausia pea i luga o pisia o le atigi mausa, na o sina auala e faʻaaoga ai i le sima ma le faʻaaloalo.

E matua faigata lava ona fuafua se tino masani masani i luga o lenei faavae. O le mea lea, pe a uma ona aveʻesea le linoleum, o le mastic ata tifaga, o le simim storewer scraped (o le mea moni, ona faia ai lea o se mea fou o le valevale o le valevaleina atoa. mafiafia o le itiiti ifo 3 cm i vaega sili ona maualuga o le fola) ma le sefulu-minute plywood i le puʻupuʻu, tusa ma tulafono o lou aiga "Cake" 2001). Potu gaogao ma sone sone o le scredted tulaga na faia ese, aumai le mafiafia le mafiafia o le talau. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le paketi ua tipiina maualalo ifo nai lo lalo o le Tile i le ala savali ma i totonu o le umukuka poʻo i lalo o le potu o tamaiti ma le ofu o tamaiti. O le foloina atoa o le foloa i le faletaele, pei ona tatau ona maualalo ifo nai lo le fale atoa. Gostina, potumoe ma se vaega i le auala na tuʻu ai se fasi o le parquet o le gaosiga o le atunuʻu o le gaosia - masani i aso nei "deck". Ona o le tulaga o le OT Cycchheli, polesi (muamua le laumua, ma o le vaalele o Grounding masini), na ufitia i le Baritini o le Semi-Wacks o le Semi-Wak

Faapipiiina o puipui o gyppum paso poloka. O vaega fou uma na tausia mai lenei mea. Ni nai upu e uiga i foliga o galulue ma ia. I luga o le fusi, i le nofoaga i le lumanaʻi, faʻapipiʻi le lipine mai le paipa (mafiafia 3m, lautele, lautele). O le mafuaʻaga o lenei vaega o loʻo tauia e le vevela ma le susu o fetuunaiga o le gyptum poloka, o loʻo faia ai le vasega. O poloka na latou tuu i luga o le Fougenturler Gluue (Knauf swirms), sa avea o se mea mo pa. Latou te faʻaogaina tuʻu saʻo i luga o le mea e le manaʻomia ai le stucco. O puipui puipui na faʻapipiʻi atu i le taula bochor. O kulimi ma uila e matua tausia avega, o lea e leai ni tomai o loʻo manaʻomia i totonu o le vasega. O fuafuaga na faia o le gyptum paso poloka poloka e faigofie ona faigofie atu nai lo piliki, maua ai lelei leo ma le le fiafia o le vevela.

Faamalama. O faamalama e iai i totonu o le atunuʻu ma se avanoa lelei e le mafai ona suia, ma tuʻusaʻo (shthvivise, vali), faʻapea foʻi ma malifa foi. Na suia le peleni le faamalama ma mea fou, paepae, mai le laupapa laupapa, e faigofie ona fufulu.

Faitotoa. Na suia i latou i se seti o Italia (Barausse ata tifaga), lamolemole, moli moli. O le filifiliga o ni vaega eseese e mafaufau lelei: Mo tagata o loʻo masani ai i le masani ai o faitotoʻa o faitotoʻa, o se auala o se tamaʻi amataga. O mea uma e ese mai i le lanu ma foliga, ae na faia i se tasi mamanu. O nei faʻailoga e le mafai ona teuteu ai le toe faʻafouina.

Faletalimalo o le a vavaeeseina mulimuli ane. I le amataga o le toe faaleleia, na tatau ona faatino le eletise i luga o le uaea.

Atomiy o totonu

Auala. O le sa iai muamua (laupapa) na le fiafia le faitotoʻa ma i lona tulaga, faʻalautele le tatalaina, tuu se fou, metallic. O le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le auala e faia i le susu-faʻamaligiina dineswall i luga o se laupapa laupapa, o le tusi tutusa e faʻaaogaina i le potu malolo. O mea taua e lua o le faʻaaogaina o le HCL i lenei toe faʻaleleia. Ua tau feopoi le tuufaoaʻimigiina ma faʻamama ai sulugatiti, i isi fale mautotogi, e faʻatasia ma teuteuina o ofisa i mea tuai, ae faʻaaogaina le vaitausaga lata atu o mea. I totonu o le auivi o le skeleton o le carridor hid o le uaea mo le lua pronide moli. I luga o le semi-lanu coramic pale. O le tuʻuā i le va ma le tulaga o le potu, ufiufi i le potu malolo, e tele lava le gaumani, ma o lenei laina e faʻaalu ai le tele o le osofaʻiga.

I le itu tauagavale mai i le faitotoa o le puipui, e fuafua ai se pusa povi, o le a e faia le galuega a le leoleo mamoe. O le tatalaina i le pito o le auala ua leai se avanoa, aunoa ma se pusa faitotoʻa, ua mafai ai ona suia lona ata. Ina ua maeʻa ni faʻataʻitaʻiga ma mamanu, o le sili ona manuia tamatamailima na maua, ma o lenei o le amataga e lua matagofie ma luga.

Potu malolo. I le tulimanu i tua o le potu malolo, i lalo o le pepa puipui ma vaega o putty, sa i ai se lautele 30 senitimita o le fola o le fale mai le fola i le taualuga. Tagata fai pisinisi na o le mafai ona faʻatumuina i lapisi ma sasaa i fafo ma le vaivai sima sima. E le gata i lea, na iloa ai o le ata sima o le puipui e le o mafai ona oʻo atu i le tulimanu o le potu, ma afai e le o faia se lua ogaumu, o se tasi o le fuafuaga e ulufale ai le faapaologa mai le potu malolo. E masani lava, niche ua teuteuina. O le vaega mulimuli ua toe teuteuina i se mea mai le ua tuuina atu o le le masani ai toe faaleleia.

Na faʻaaoga e lua aʻoga na manaʻomia le faʻamalosia, lea na faia. Faʻalauteleina i le lautele ma le maualuga o le ulufale i le umukuka sa o loʻo i ai e matua faʻafeagai ma le magalafu. O le amataga o laei e malosi, lava pork faaputuga mai, o ia i le fausiaina o le potu malolo ma i le taimi e malosi malosi fausiaina. I le taimi muamua, sa manaʻo le Portafita e teuteu ma se laupapa, faʻataʻitaʻiina maa fana, - i luga o le faʻavae e tasi o le taʻavalea. Peitai ona latou mafaufau loloto ai i le mea na popole ai, ma e sili atu lona fiafia i mata manifinifi, vali paʻepaʻe afa afa-tameta. O se ata o le mamafa o le tusiata o loʻo avea ma lamolemole lamolemole tulaga e faʻafiafiaina ai le malamalama ma le matagofie, aemaise le masani ai o le pepa puipui.

I le va o le potu malolo ma le alatele na mafua ai le tuai ma fausia se vaega fou mai le tele o le Gypsum Gyzzle poloka ma le mafiafia o le 8cm. Na tuuina i se tulimanu i isi puipui. O nei metotia faaseeina mai le fausiaina o se vaʻaiga faʻataʻaga mai le mea moni na amata ai le loloto ma lautele le potu malolo. O loʻo matou fuafua e fau ni faitotoʻa o faitotoʻa ma faʻaofi mai le master tioata i se vasega fou.

O le afi afi ua faʻapipiʻi i lalo i lalo o le piliki ma le faʻaolaina ma le maʻamaʻe (faʻataʻitaʻiga o ni nai papa ese mai igeso). O le tele o le tele o le ogaumu e fetaui ma le tele o le vaega o le electrocamini screen (615111m, o le Borver Model o le Kamupani Igilisi Driplex). I luga o le ogaumu, i luga o le portal, e lua asymmetric decotives fanaina ma moli ua mamanuina, na avea ma se malu malu "." I le afiafi, o le susulu o nei teika, lagolagoina e le le mama o le afi, ia pisia le filemu ma le faaeeina atu.

I luga o le magalafu o le potu malolo, i lalo o le taualuga, e fuafua e faʻapipiʻi se tasi o poloka i totonu o le ea-paʻu (fafo poloka i luga o le faapaologa).

Potumoe. O le i le va o ia ma le ofu manaia sa le mafai ona taofia, na fausiaina le na fausiaina, e pei o vaega uma i le fale mautotogi ma agai ai mai le nofoaga sa iai muamua i le 40 cm. O le taupulepulega e fuafua e faʻapipiʻi ai se pusa. O fale puipui na ufitia i le valiina le Soudenlalx mai Duffa (faaaoga tasi le paolo sili atu o pole). I luga o le fola, pei o le potu malolo, o le ok parqut, na o le faʻatonutonuina o le gagoaina "ua suia i le 90. O le pa puipui o le ea paʻu na malupuipuia o le ea. le taualuga. E lua pamu ma le moli tutotonu ua fuafuaina, ua maeʻa ona faʻapipiʻi le uaea i luga o le puipui i luga o le puipui ma le taualuga.

Fanau O le fola i totonu o loʻo vavaeeseina e se pamu o le pamu, lea i le lanu ma le faʻatulagaina o laupapa faʻavasega e fetaui ma isi o fale mautotogi. Sili (faʻatumuina) malamalama i le orphanage - mai le taualuga o le lamepa. Ioe, o le nofoaga faigaluega i le potu o le tamaititi o le a faʻaaogaina i totonu o se kesi kesi. O loʻo fuafua mai isi masini uila, aua o loʻo faʻatino i lalo le faʻataʻitaʻiga, ma o le TV o Cartena o loo faʻatino.

Na siitia le faitotoa o le vasega pepe i le 15c mai le tulimanu, aua ua le mafai ona le afaina i le puipui. O le tulaga fou o le amataga na mafai ona faʻatulaga le poloka poloka ma matagofie matagofie laupapa laupapa. Sa le manaʻomia le amataga o le amataga, talu mai le puipui na fai ai o ia, e le o se tagata.

Umukuka. O le fola iinei o loʻo tuʻufaʻatasia: O lona nofoaga autu o loʻo ufiufi i le parquet, ma o se pamu o loʻo taoto i luga o le umukuka meafaigaluega. Faatasi ai ma lona lanu sandudge, e matagofie tele o ia ma pa masani ma se matagofie hooh parquet. Luga o le sone faigaluega, fitu moli. O le Claling Lamp ua fuafuaina, teisi teisi mai le ogatotonu o le potu i le itu o sili ona pogisa i le afiafi. Uma umukuka meafaigaluega - stratector, kuka fale, fufulu, pusaaisa, uafu, mai le posch.

Na fausia le potu o le potu i le nofoaga o le faletaele muamua. O lenei, pusa le faʻaaogaina ma le vai o le vai ua se ese mai i le maasiasi o le susu-faʻamamasina o mimita, tagofia atigi afi e ulufale ai i valeni. I luga o puipui o lenei tamai potu, o loʻo i lalo o le pepa puipui, i luga o le semi-faʻamasinoga avega ua uma ona utaina masini. Suia e pei o le ofuina e sili atu le faigofie nai lo le tele tele. O loo i ai le faamalama i le potu fai ofu, Aue, leai, ma ua e malamalama i le lua matati na fausia i le taualuga o le GLC.

Faletaele. O le pa fou i le va ma le umukuka na suia e ala i le faateleina o potu uma. Ina ia faia lea mea, e tatau ona ou ositaulagaina na o se tamai tagata le aoga le aoga "Aopoina" o le ala savali. O puipui ma le fola taele na tapuni. O le faʻapotopotoga e leʻi faʻatusatusaina, ae na tapunia ma se paʻepaʻe paʻepaʻe le faʻaaogaina o pateʻaiko.

Mea ma Meafaigaluega

Igoa Numera i le UN. Fua Tau, $ Tau, $
Fausiaina ma Faauma Galuega
Uamea ulufale faitotoʻa (Gorda, Italia) 1 poloka - 1200.
Doors Totonu aofia (Barausse, Italia) 4 poloka 495. 1580.
Faitotoʻa faitotoʻa (Colombo, Italia) 4 seti lima sefulu 200.
Faʻaiʻu le taualuga (Barriol, Farani) 8m2 51. 408.
Ok parquet (volgogograd parqutch wayquet) 4432. 17. 748.
Parqutch ua lauiloa (vave-sitepu, belgaum) 18m2 lua sefulu 360.
Ok plth (vogogograd parquet laau) 52WOG.M. 1,8. 93.
Wallpaper i lalo o le lanu Fliesfaser (Erfurt, Siamani) 350m2. 0.9 315.
Japupo Waterpaper (Arte, Belgium) 8 rolls 40. 320.
WandGlasur Wall vali (Dufa, Siamani) 5 L. 7.4 / m2. 37.
SIDENLENTLODEX PRAS POO (DURFA, Siamani) 20 l. 4.7 / M2. 37.
Fanua maa Tile (Foreland, Lusia) Mai le tele o aoina - 165.
Eletise 1 seti - 700.
Cottage Starer (Italia) 16pcs. valu 128.
Mea eletise 1 seti - 197.
Mea e fai 1 seti - 600.
Kamuta 1 seti - 786.
Plaster-titoti mea 1 seti - 968.
Ata vali 1 seti - 1086.
Meafaigaluega
Radiator (sira, Italia) 4 mea. 164. 656.
Taele (INO, Finelani) 1 PC. - 795.
BIDITE (IDO, Finelani) 1 PC. - 155.
Faleuila (INO, Finelani) 1 PC. - 215.
Fufulu (ITO, Finelani) 1 PC. - 325.
Vevela solo solo (ido, Finolani) 1 PC. - 130.
Fefiloi (manava, Siamani) 3 PCs. 173. 519.
Fufulu (bosch, Siamani) 1 PC. - 200.
Hout (BOSCH, Siamani) 1 PC. - 660.
Fale kuka (BOSCH, Siamani) 1 PC. - 660.
Sporeyarator (faʻataʻitaʻiga 3502; bosch, Siamani) 1 PC. - 758.
Umukuka meaafale 1 seti - 650.
Electrocamine inver (dipplex) 1 PC. - 450.
Aofai: 16479.

Fuafuaina o le tau o galuega

Igoa o Galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
O le Storm faʻapipiʻi galuega
Manino faʻapipiʻi o masini eletise - - 1357.
Galuega carpent
Faapipiiina o faitotoa, faamalama pou, ma isi - - 457.
Masini o le stroke pipii mai glc 12,5m2. tolu sefulu 375.
Faaumaina ma se portal mo electrocamine - - 143.
Pamu
Puipui 21.7 M2 10 217.
Matamata i faamalama faamalama 200 Tulafono. valu 152.
Matamata faitotoa faitotoa 24 Bill. 12 288.
Sima tie masini 72.7m2. iva 654.
Fusi vai suavai i le faletaele 7.9m2. 2. 15.8.
Feagai ma puipui ma fola laupapa 56,1m2 22. 1234,2.
Faasaga i le portal o le magalafu 3,6m2 40. 144.
Faapipiiina o chramic preth 6.1 pog. M. 6. 36.6
Masini fola
Parquet formang masini masini 42m2. 25. 1050.
Folasaga ua filifilia 14,482. 6. 86.
Faapipiiina upu 48 M. 3. 144.
Ata vali
Faamamaina, PIMER, Tauloto ma Valigiina Taualuga 50.4m2. sefulu ma le lima 756.
Faʻamamaina, faʻasao ma puipui vai 161m2. 12 1941.6
Olo o puipui 161m2. 2,1 339.
Atavali 106m2. 2.8. 296.
Tauau sao o le tasi o le lua-sili lona lua 5.6 M. valu 44.8.
Lua-maualuga le maualuga o le seevae seevae 5.3 itu. M. sefulu ma le ono 84.8.
Sounclone ma valivali o faamalama faamalama 19 POG. M. iva 171.
Faapipiiina o le faamalosia o tulimanu (14pcs.) - 7. 98.
Amataga Galuega
Masini curve opera 3.1 pog. M. tolu sefulu 93.
Masini vaega 31.8m2 6. 190.
Masini o le partal afi mumu (1pc.) - - 150.
Taofia galuega
Faapipiiina o le pamu ma le vevela o faiga - - 1745.
Ese
Utaina ma lapisi aoina (2 lyiverter) - - 180.
Agai ile Cargo - - 306.65
Totogi galuega - - 429,31
Tele Galuega - - 1226.
Mafuaaga Fuafuaina Tau o Galuega: 17739.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

O le faletaele tele ma le afi i le potu malolo 14766_10

Faatonu: Sagey Churchiv

Matamata i luga

Faitau atili