Tala Fou: O le Greric Nest

Anonim

Le tala o le auala na faia ai e le tusiata dynasty lona fale.

Tala Fou: O le Greric Nest 14768_1

Tala Fou: O le Greric Nest
Fale o le fale. Captoy i luga o le malae taʻalo aʻo leʻi oʻo i le faletaavale ma le faʻaaliga i luga o le ported talu ai nei
Tala Fou: O le Greric Nest
I tua o le fale e iai le paka moni - ma alpine slidings, conbbled ala, gazebo ma tuusaunoa
Tala Fou: O le Greric Nest
Faʻafetai i se seti o Windows, o se tamai potu malolo e matua faʻalagolago lava i le malamalama
Tala Fou: O le Greric Nest
Italia meafale ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma mea faitino, fausia

O le e ona le fale i luga o le poloaiga o le talimalo. Faamalama luga o le kesi ma fufulu foi, o lona tala fatu

Tala Fou: O le Greric Nest
Muamua posishes faatagaina e toeititi faaluaina le potu aoga a le tama tama
Tala Fou: O le Greric Nest
Susulu o le la ma le mafanafana o le fola e mafai ona mafanafana le togalaau o le taumalulu e sili ona ogaoga
Tala Fou: O le Greric Nest
Lautele manatu o le paka vaega o le nofoaga. Balca ma vaitaʻele, taumatau-uo teine, i le va o le NI-Spallvoir ma Humpback Bridge
Tala Fou: O le Greric Nest
Malosi suiga o sone (Park- "vaomatua"--Fo-band-pron-band-badree e aafia ai le manatu o le nofoaga
Tala Fou: O le Greric Nest
O tua o le taele e vaaia i le pa, faoa faamalosi e vine. Tua o ia natia o tuafale o le fale o le municapal house
Tala Fou: O le Greric Nest
Fuafuaga o le fola
Tala Fou: O le Greric Nest
Fuafua o le fogafale lona lua

O manulele o loʻo pepese i tua o ona faamalama ma fugalaʻau mumū, o sina vai laiti ma fualaʻau o fualaʻau ua vaivai i lalo o le faigata o fua. Ua ia masani i ni tupulaga se tolu o se tasi aiga ma e faamoemoeina le foliga o le fa. A e pei ona iai, o soʻo se tagata soifua, e le mafai ona toe mā foʻi. A aotelega, o le aiga fale o se tulaga masani mo Europa faaonapo nei. Na o ni nai kilomita mai le Moskovka itumalo. O le o ia o le o ia i lalo ifo o le sefulu tausaga. Vaeluaina o le nofoaga ma le laufanua laufanua - e sefulu ma le faka

Ainty na fesoʻotaʻi ma le fausaga tumaʻoti o le amataga o le amataga o le ivasefulu, o le a le galo ia te ia. Mo le malologa, nisi auiliiliga. Fausia mea, tekonolosi, tagata agavaa. Le tutusa ma avanoa e maua ai faʻamatalaga faʻapitoa, ave le mea na tupu (KSlov, ae leʻi tatalaina ai le numera muamua o la tatou api talaaga o le ono tausaga pe tusa ma le ono tausaga). I le tulaga lautele, o le pouliuli o Aikupito. O le laufanua autu i le vaega o fauina faʻalilolilo fausiaina o fale masani na vaaia i malaga mai fafo (i le mataupu - Bursllard ma le Faʻasalalauga faʻaulufale mai i le ata o fale. Ae o le naunautai, o le lagona o ni fou fou, ma isi mea Agoes o lo matou faamatala tala i le tino sili ona faigata ona foia se mataupu fale: i le taimi lea sa latou avea ai i le fale 26-mita le fale lua. Ae o le taimi lava e tasi, ua oʻo mai ai le tuʻufaʻatasiga o le aiga, le toʻalua ma le alo o le kapona, ae o matua matutua o lona toʻalua ma lona ataliʻi.

Lea i se tulaga faigata tele, na latou mafai ona faʻatau le laueleele o le lalolagi, muamua 6 selau tausaga ma le 8. O le pele tumaoti o le teritori o se tagata tuulafoaiina vinergorten, ma le loto i ai e tagata inu i le lotoifale. I se faʻaopopoga, o le 'upega tafaʻilagi e latalata i le tuafale o se fale mautotogi (o lapisi ma se nofoaga mo le afi). Iv ma o lenei o le moni fiafia!

Ae ui i lea, o le fiafia na i ai se moni moni "i totonu o le mea. Seʻi manatu o le a le galuega i luga o le poloketi e mafai ona tulaʻi mai i totonu pe a fai e tolu tusi tusia ua liliu i le taimi e tasi! Ioe, lua augatupulaga eseese! Iloitia le tulaga, o tatou toa mai le aso faʻamuamua ua tufaina ai aia tatau ma tiute ia i latou lava. Auā na ave le ulu o le 'aiga o le' aiga. Na tuuina atu galuega laufanua fanua o Fanua o lona faletua. O le atalii i le taimi o le muamua-tausaga-faauo uso popolega, na maua ai le saolotoga atoatoa i le mamanu o lona lava potu.

Peitaʻi, i le taimi o fauga, na masalosalo malamalama le faʻamalosi a le tagata o le aiga o lou aiga. Ma, na ia faatinoina se tau lelei o se faiga i luga o le faiga atoa, ma e masani lava ona ia faia le galuega o le loka, o se kamuta, se piliki. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o le fatuina o se paʻelaʻe i le potu malolo, e le mafai ona mauaina se kuka poto masani, mafai ona sili atu ona lelei le kiki, ma o lenei sa faamamaluina O ia o le tusitala o se moli ma le manogi o le tino-faleoloa (i le tele, mai le mamanu e toto ai). Ua toeitiiti ona toeitiiti ona sauni le fale, na faatupulaia e le tusiupu talavou se auala o loo i luga o le malae taalo aʻo leʻi faitauina le palepagota. Aseta fale na avea ma ituaiga o Bridge Sorldhead mo ia e galue ai i mea uma faʻamaeʻaina mea ma tekinolosi.

Ae o lena taimi. Ua naʻo le aoina mai o ausilali - o le vaitau atoa na i ai i luga o lapisi lapisi, eli, faʻatumu le faavae ma le fausiaina o le fola muamua. Ile tulaga lea e tele ai ni mea e aofia ai meaola ninii. O le isi taumafanafana, o malosiaga o na o tagata faigaluega e toalua i lalo o le matua matau o le Junior Caunaria, na mafai e le fale ona tuu i lalo o le taualuga. Ou te galue pe a o matutua le tama ma le atalii i lo latou fale, sa leai lava lea ma le kamela, otaota, otaota, saito. O ana ata auiliili o Cananani-Matua na faia i le uiga moni i luga o le tulivae. Puipui na ave i latou lava, i lona taimi avanoa. I le leai o ni ata lelei, na faia tamaiti i mea o le a tatau ona o i luga o le tino oti.

Ae o le fale lava ia e le o taimi uma lava. Ma o lea na ola filemu ai i totonu o le aiga ma le agamalu, gatapue valevale, e tatau ona siosiomia e se lalolagi matagofie ma eseese. O lea, e na o le fausiaina tele, o le tina Canina sa amata ona malepe moega malamalama i luma o le fetosi. Muamua, laititi, i luga o le eleele na aumai mai le vaomatua lata ane i le pakete. Mulimuli ane, ina ua fauina le fale i lalo o le taualuga, ae aumai le tulaga o le lalolagi i le nofoaga. Iraezezuft tusiata ma le naunautai o loʻo auai i le fausiaina o se tulaga moni o le laufanua.

O na mea le mautonu ma oona ua leva ona i le taimi ua tuanai. O le aso, e aunoa ma sina sefulu tausaga, mulimuli ane, matou te inuina le kofe vaivai i le taumalulu togalaau o le aiga o Calonia, faalogologo i vaitafe la. O se Gazebo, Alpine Slidings ... na oʻo mai lava le taumalulu na tupu ai faatoafeʻau. O le faaopoopoga na faia atoa o le tioata, e iloga lava o le osofaʻiga puipui o loʻo feagai ma tuaoi - e pei o se faʻaaliga i luga o le tama e faia i polecarbonī. I lenei mea, o le faia o nei mea, o le quadasan i le taimi e le fiafia ai i totonu na vave le faigata: Ona lemu lea, ae le o tumau pea i le taimi e pogisa ai. O le au faigaluega a le Iunivesite a le aufaʻitusi a le Iunivesite a le aufaiti o poloketi na o le faʻaaogaina o le tioata o le suavai poʻo le triplex.

O le mea fiafia, mo le faʻamamaina o le taumalulu faʻatoʻaga, tusa lava pe malulu tele o se fola faʻamafanafana malo. O le malologa o loʻo i ai i le tupe faʻaalu o le la susulu o le potu e ala i le vaipuna.

O sea mafaufau lelei ma le tatau ona tuʻufaʻatasia o le matagofie ma faʻataʻitaʻiga e tosina mai ai le faʻalogo i itu uma o le fale ma le togalaau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le GetAdes Hall, malamalama, malamalama, e manino lava le teena o e matitiva o tagata ma taʻaloga masani. Symemitri lipotia uma fola laupapa muamua, o le sitaili totonu na mafua ai iinei. Ina ia mafai ona vaʻavaʻai i le potu i le vaʻai, o le tele o faitotoʻa o loʻo i luga o le faʻasusu ai, faʻatauga. Masalo o le va o le tioata o le a suia i le tusiatusi o le laulaufaiva MATAUPU Mauniania, ae o nei lima e le o gata ai ia i latou. Peitaʻi, o potu o potu o potu o matua o matua ua manaʻomia e tuua ai tuli. E le mafai ona le mafai ona le mafai ona le mafai ona le mafai e le afu i le amataga o le niniva. Na ō mai le aiga o le aiga ma se uiga ese mai le tulaga: Faʻatau i faitotoʻa taugofie mai le Osoginatu, ma i luga o le fale puipui. Na avea ma se mea moni ma matagofie.

O potu e lua o le potu e laititi i le eria ma i le taimi lava lea e tasi e foliga popole tele, ae le gata ona o se lelei faʻavasega, ae e mafua mai i le lua matata lanu i luga o poloka. Latou te tausia moni lava i le potu i le malamalama, ma e matua mamao ese ma le matagofie o le lanu mumu. I le auala, i le fale atoa, o taualuga e faia e masani ai pini. O le afi afi ua faʻapipiʻiina ma fusi mai le gzheli (o se meaalofa o le lotoifale matai o le e ona le fale). Aveese le atoatoa tuufaatasi le faʻatasi aumaia mai panels Aikupito i le gamut lanu moana ma lambrequins i luga o le faamalama faatauina i le emirates. O leisi teuteuga o le potu lelei o le potu malolo o se laʻau mamafa e aunoa ma ni fesoasoani, e masani ona tatou iloa le tama. E moni, i aso e sosoʻo, ma lona tino sauila e suia i se isi, saogalemu o se tamaititi, o ia o aiga uma o loʻo tulimatai atu i ai.

O lenei e uiga i le potu, o totonu nei o loʻo galue malosi i uma le tolu, faʻaitiitia e uiga i le uluaʻi tufatufaina o galuega. O le mea moni lea, o le umukuka. Ua manino o le numera ma le nofoaga o loka, Shelves, susulu o sone na sainia i Tina. I lona tulaga faigata, na faia foi pupuni i le vao tuitui ma le galuega na faia foi, e leʻo se senituri o silasila i le puipui, o isi taimi e te mafaia ma i le togalaau! Tama na mamanuina mea tau meafale na faia ma se Italia Cuichine o se sili ona manaia. O le mimiti o le potu ua faʻamamafaina e le fola ma le taualuga. Latalata i le kesi o le sili Italia fola o le taʻele, lea i le lobby. Tagi le afa o le folauga o le fafine, Pine, e pei ona i ai uma le malologa tumaoti (i le eseesega i le potu malolo ma lana fale mama). I le taualuga, o le tele oa o lo o faʻaalia e le itu o le uma o le umi o le umi atoa (o le mea moni, e faʻatonuina i tulaga o le umukuka, ona latou o totoa, o totoa e tasi, o totoa e 'ai

Muamua, o puipui o le umukuka, pei o isi potu uma, na ufitia i le laupepa. Ae sa 'leaga foi o ia. Izyn ofoina atu e sui ai lenei ituaiga o faʻauma e Venetian Plaster, o loʻo faʻaalia pea i Rusia. O le tali talimalo na tumau pea le faamalieina atoatoa i le iʻuga: matagofie, aoga, ae le o le faʻailoga.

Oo mai i fafo mai le umukuka ma alu ifo i luga o laʻasaga pito i luga, e te maua ni potu faʻapitoa ma se lapoʻa, mafaufau lelei. O minute Taumatau Taumafa o Canania-Matua Nandully na tuai ona table i luga o puipui o le pito i lalo o asetanic. Ae ui i lea, o le pito o le pito o loʻo foliga mai ua le toe vaʻaia.

I le fola lona lua o loʻo i ai le ofisa o le tama, potumoe o le tina ma le potu o le tama. O potu taʻitasi o loʻo faʻaogaina e tusa ma le faʻatauina ma manaʻoga o lona ona. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Jr. Capinia, e le manaʻo e leiloa se mita o le avanoa, ua fuafuaina mo ia lava e le masani ai, pei o le faʻaaogaina saoloto o le ea. Sa le o le faataʻitaʻiga e aunoa ma le faataʻitaʻi: O le "Volux" na faaauupegaina ai le faʻamalama i le fogalii, o meatotino na matua faamalieina. A'na i le "fanau" toe fetuunaiga - ulufale i le suli. Tama o le Kapeneta e matua soumise: O se laulau tele i tafatafa o le faamalama, o se hack buck, ma se sofa ma se pusafu. E tele le malamalama, o le tele o fata maʻa, e aoga lelei, o le a le isi mea e te manaʻomia? E foliga mai, o le a umi le ofisa mo se taimi umi. Ae o le potu moe a loʻu tina o se lagona masalosalo ma sili atu ie pupuni, ma le faʻatafunaga le faʻaaloalo ma pepe i luga o le fata - ua uma ona mafaufauina le toe faaleleia. E leʻi umi ae oo i ai le pa o le potu i le laufanua, lea o le a faia i totonu o le togalaau, ma le ulufale mai i fafo o le faamalama.

I totonu o le fale o loo i ai se fale mamā, mama gaioiga-semi-in-i le kapeneta ma se sundwy tulimanu. E le faʻatagaina lenei potu i ni meaʻai a le potu, ae e tusa lava pe leaga le tau malulu, e le pa'ū i lalo ifo le vevela, + 15c.

Ma i soo se vaega o le fale na e i ai, mai Pupuuna uma o se vaaiga matagofie o se lavelave faasolo a le laueleele. Mo se faʻataʻitaʻiga, mai le fanua i tua o le fale o le komiunitaga, o loʻo solia ai ma le faʻaaloalo le nofoaga o le nofoaga. O taimi uma na le ofi ai le tino, na ave ai o ia e le grid ma vine vao na faafaigaluegaina i luga o fausaga uma fausaga, suia o latou lanu i le pogisa uma. Mai le itu o tuaoi, e vavae ese le fale e se fualaʻau ma malepelepe i se tamaʻi umi. O a laau iinei e leai! O laʻau o le apu, o manu, lua lua o laupepa, o Mekisiko, o le tuai o ituaiga uma e paepae, vave ... O le ofu talaloa suamalie ma tele. O le togavao o le uila o le ua totoina i luga o le pa.

O loo i ai le togafiti ma se tamai togalaau o loo tupu aʻe mea uma i le laulau, aniani, Katoliko, salati, salati, curwberes, fasi kuka, tinoita, papa. O le faʻaaogaina o le vintage e oʻo mai le tele o ituaiga eseese.

Ae o le tagata autu o le togalaau - fugalaau. Ua totoina i se manatu faʻapitoa ina ia le faʻamago ai ata o vali mai le amataga o le tautotogo. O lafu lemu o loʻo latalata i liliki o liliʻai, ae na o le fitu lanu, ae o le a vave ona sili atu. Ae o lenei ua mafai ona e fiafia i le sefululima maanumi o Dolphiniums. Tele o le tele o le paka i le paka vaega o le nofoaga na faʻaaogaina e roses ma honeysuckle. Faʻateleina atinaʻeina pine maualalo, Spruce ma O Uui na faʻatauina i le manaia, faʻasolosolo ona oo atu lo latou matua. O le fiafia o le tamaʻitaʻi o loʻo galue i le faʻatulagaina o ata fou, platforms, palu o tulimanu ma nofoa. Akak E i ai sau manatu e fatu ai se fasi fafie i luga o le togafiti? O le faia lea o lenei mea, na totoina se laʻau lanumoana, na aumai ai se madola unnut, togalaʻau o le "o loʻo vaʻai i le" vaomatua " ua faapipiiina. O le ulu o le vaituloto ma se tamai vaitaʻele ua manino ona atagia le lagi.

I le fale lea ma sosoo ma ia - i le paka, le togalaau, i se talanoaga, e te lagona i se tala aemaise lava lelei, saoloto. E leai se tasi o loʻo taumafai e taia oe le tau maualuga ma taugata, o loʻo faia mea uma ma le alofa ma le tausiga o se olaga fiafia. Ia: E i ai le atoa o le leai o se mea sese, talitonuga "leoleoga". O le talaʻaga o le aiga o Kanali o loʻo tusia i le taimi saʻo i o tatou mata. Le mataupu fou-fou.

Faitau atili