Fale ma se fale mafolafola ma se siosiomaga fafo: O le taoto lelei

Anonim

O taualuga laʻau o fale tumaʻoti, tatala terraces ma balconsies i luga o fola pito i luga: foliga o le fausiaina ma le tausiga i tulaga faigata. Aoga fautuaga a tagata tomai faapitoa.

Fale ma se fale mafolafola ma se siosiomaga fafo: O le taoto lelei 14770_1

Matagofie i le malologa
Foobank / f. Toma.

Se semi seniva i luga o le ulufale i le fale pei o le fa pe afai e fa 'i luga o pou manifinifi. Fasi o le togalaau

Matagofie i le malologa
Fotobank / robert faigata screding synd.

Mai le potu 'ai i lalo o le malamalama po o se manatu o le ata o mauga

Matagofie i le malologa
Fotobank / e.w.a.

Masani mo le itu i saute o le fale i le itu i tua o le fale ma le tele o taualuga

Matagofie i le malologa
Fotobank / e.w.a.

Manino geometry o le fale mafai ai ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o mita taʻitasi

Matagofie i le malologa
Fotobank / e.w.a.

Vaorilau Terraces Memos Engine-Laina Taualuga Lalolagi i le Fale

Matagofie i le malologa
O le fale mafolafola o le fale e mafai ai ona e nanaina le tele o tomai faʻapitoa ma faʻaiʻuga o le ventiplation auala, o le tuʻua o le ata mama (tusitala)
Matagofie i le malologa
Fotobank / e.w.a.

Lautele salalau i luga o le fale o le vaalele faʻatagaina le togalaʻau e tui ai i totonu o potu

Matagofie i le malologa
O le fogafale lona lua o le fale ei ai se tulaga mo le ulufale atu o taavale
Matagofie i le malologa
O le matagofie o avanoa e faʻamalosia ai se tagata solitulafono o loʻo i ai - o se ata pupula o laʻau

O le tasi Rust Ruverb fai mai: "Ia maua se filifiliga - o lona uiga e i ai se faʻafitauli." Ae maise lenei moni, afai e tatau ona e filifilia ni mea lelei ma leaga.

O le a le tele o le US Consercitly i au mea fiafia! Ave le sili atu o se vaega o le itulagi o gaioiga a le tagata o le taulaga tumaoti. O tekinolosi faʻaonaō faʻaonaponei o loʻo tatalaina i luma o le tusiata ma enisinia le lautele o avanoa mo le faʻataʻitaʻiga. Ae ui i lea, o nuʻue Fitiged o loʻo faʻaauau pea ona manumalo i fale e le mafua ai se tali i le agaga seʻi vagana le faʻanoanoa. O le mata o loʻo sailia se mea manaia, e le o le isi mea o loʻo totoe, fou pe leai se lelei. O le mea moni, o le matua ua galo o le matua o loʻo mafolafola taualuga o fale tumaʻoti ma le alofagia o tagata ma feololo i luga o fola i luga.

E ono foliga ese, ae o aso nei ua pei o le lalolagi o le manatu o se taualuga o le taualuga, o palu ma ballcon o le sili sili ona lelei. O le laueleele iinei e tele naua le tele o le tau o se mea moni o se mea aoga o paka, sikuea ma paka mai le laueleele o Napabes. I Le ogatotonu o Niu Ioka, tele tu-ola-fale faʻapipiʻi ma fale faʻapipiʻi, e tele tausaga o pamu, tele o laʻau. E faapena se mea e tupu i Pale, lea e faʻatulagaina ai le polokalame o le taulaga o le laufanua o le laufanua ma le faʻaliliuina i le lotoifale sone e vaetamaina.

I tala atu o le taulaga ma laufanua faataamilo i le fale, ma e lava le vaipuna i le vaitaioi. Peitaʻi, o loʻo avanoa ai le fausaga ma inisinia fausaga ma se tamaʻi nofoaga, e foliga mai ua maua foi le nofoaga. Sheik i luga o le taualuga e foliga mai o le siosiomaga o le nuu o le nuu- o le mea leaga? O se teʻena o le aufaʻafefe o le maota, o se faʻasino i le pale o laʻau ma mea e faʻanoanoa ai manu, e le o se mea ofoofogia? Akak oe cascade balconkies i totonu o le fale ma se tulaga taua tele?

E ui i lea, o le toʻatele o tagata atiaʻe e iai ni faʻailoga faʻaauau i luga o taualuga. O nisi e talitonu e leaga tele o isi, o isi e fefefe i le mamafa o Seoli, o isi ua tutuli i totonu o taua maualuga o mea mo taualuga. Ia, o finauga e lelei tele. Ae sa matou taumafai e saili ni mea faigata. O le "cubist" o le leKombuzier-sherwer-totoa o le faʻamalositino ma le ita tuʻufua i le faʻamalosia o le tusiata i le tusiata vave. Peitaʻi o lea mea, na foliga mai o nei mea uma, o le manatu na manaʻomia. Oovde, na matou liliu loa i le talavou, ae o le tusiata fasia o faʻamoemoe tele. O le tusitala o tamaloloa na faamatala ia te ia.

Matagofie o vaalele

Matou te talanoa ma le tusiata Dleantury Capaiary e uiga i fale mafolafola ma faʻapipiʻi taualuga. O lenei e matua faʻaalia lava, aua o loʻo faʻatino faʻapitoa mai le dmitiry i le fausaga ma fauina o fale tumaoti ma taualuga tetele mo le sili atu ile lima tausaga. Losona tusia e le tusitala o loo fausia ai, faapea foi le poto masani masani o isi fausaga fausaga ma ia te ia o fale o lenei ituaiga e tele naua avanoa. A o teine, latou faʻatagaina latou e faʻamaonia le tomai o le fausaga ma le mataala, faʻaaloalo i pisinisi.

Vaʻavaʻai i le faʻafitauli e faʻalavelave ai i le taimi umi ona faʻavaeina. O le muamua ma le autu o latou o le taualuga o le taualuga e pei lava o le taimi e alualu ai i taimi uma ma, e tusa ai ma le toe faaleleia faifai pea. Faʻatoʻaga i Tekinolotu Fou tekinolosi e mafua ai le lua, aua le faʻamalosi i le osofaʻiga ma le osofaʻiga e mautinoa ai.

O le faʻagasologa o le faatafunaina o le muamua stereotype ua tupu. Televave, faʻapitoa o le tausiga o tagata, faʻaʻoleʻole - o loʻo i totonu o le tino vaivai o le fola o le taulaga o le taulaga ". Ae a tusia le alualu i luma o le tuputupu aʻe o le tupuʻaga, o le lomiga o le tamaoaiga o tusia i le ea.

Nai lo o taua o taua, i lenei taimi, o le tusiata tusiata dominiry fautuaina se faʻataʻitaʻiga patino. Na ia mamanuina ma fausia se tamai atunuu, e sefe ai le fale puipui o le taualuga nai lo le lautele e uiga i le 50%, ma lautele le fale- 20-30% o le fale- 20-30%. (Mo faʻatusatusaga, o le averesi o tau o le sili ona masani masani masani masani o ofutino na puʻeina.) O tupe na faʻaalu ai i le sili atu faʻatuatuaina (i totonu) faʻapitoa meafaigaluega o le fale. O fea o i ai le tupuaga o se mea na maitauina? Talanoa i lenei fesili ma le faiaina, sa matou taumafai e foliga o le tagata lautele ma paʻi atu i isi itu o le taualuga o le taualuga.

O lea, o le taimi muamua: ma le tutusa o le tusiata faavae, o le vaega o le taualuga taualuga e itiiti ifo nai lo le lautele vaega. Ia malamalama i lenei mea, e te le manaʻomia le emuclide, ua lava le tusitusiga tala mo le 6 klass. E le manaʻomia le vaega o loʻo manaʻomia. O le mea lea, pe a filifilia vaega e le masani ai o le mafolafola "taualuga keke" (tusa lava pe i le sikuea mita, o le a sili atu taugata o le taualuga.

Sili atu. Manatu o tagata fausia e fausia ai se "cube" (pe paralranglogram) i le fale. Mo le masini o le fale o le taualuga (leai se mea, massard poʻo le lauʻeleʻele) o le ae manaʻomia ai isi faʻapitoa. Asman au e tau lava, mea uma e lua. E le masani ona faʻamautu mai le taualuga o le taualuga, e manaʻomia le tumau le usitaʻi i le faʻamutaina ote tekonolosi.

O le faatatauina o le taualuga i luga o le faalava e manino lava sili ona faigofie nai lo le faataapeapeina. Mafaufau e faigofie atu le faʻaputuputu o le "root pai" i lalo o ou vae pe i le maualuga maualuga, faʻalelei i luga o le lagi ma le lalolagi? E manino le tali.

Ae a uma le fale o le a maua le taualuga, o le taualuga e manaʻomia le faʻalogo. O lo o loo soifua pea i lona olaga, e mafai ona fesoʻotaʻi pea ma le mea moni ma le Rusia ma, e tausi ai. O lea la, tausiga o le taualugaluga taualuga, o asiasiga a le puipuiga, faamamaina o linels, ma isi Faigofie ma, faʻamolemole mo le ita, taugofie. Puleaina o masini faʻatekonolosi, galulue ma chineys, Atennas, faʻamalosi la latou i le tulaga o le lauʻeleʻele o mea, ae o se tautua masani. O le taualuga e le lilo mai i se pisinisi totoʻa, a o le pule o le taualuga e le mafai ona maua le fiafia i le savaliga i luga o le vaalele. Ma le mea mulimuli, o le poloka i fafo o le ea o le ea ma ua faʻamalosia e le au fai pisinisi o loʻo faʻamalosia ai le "faʻasino" fale, o le vaega tutusa, o le vaega o le "o loʻo tutusa ma le vaega o le" Chillers "e tutusa ma le 'au.

Faafitauli e faavavau mo a tatou mafutaga faatamaina o le a. Ae o le a mafai pea! O le sili Rusia sili atu le filosofia rozanov na tusia tasi: "E laʻititi le la, o lena lava o le aano lea atoa o le Rusia." E faigata ona nofo i le atunuu o Iuni kiona, e le gata i le le mautonu ma le le gata i le offseasniania. Iotsyyuda - O le isi fesili ua faʻamaninoina i le fesoʻotaʻiga ma le fale mafolafola: O fea e alu i ai le kiona, ma e fetaui lelei ma le mafolafola? Tiute. Tuu le le malie le taumalulu i luga o le taualuga o se fesoasoani faaopoopo. Ocloage o le a oʻo mai "le taimi o le paʻu ma le au paso", liusuavai vai o loʻo galue i le auala.

E moni lava, o lenei auala e tatau ona mafaufau i fafo ma le faʻatulagaina lelei. Ae a uma mea uma, i luga o le taualuga o le taualuga o le kiona e manaomia "." Skat e tatau ona manaʻomia se auiliiliga ma le lavelave o le faʻatusa o le faʻatusa ma le vevela o le alavai. I le taimi lava e tasi, o nofoaga o faʻavaeina ai o matata o loʻo i ai i totonu e le o faʻatatauina. O taimi uma lava e i ai le avanoa e vaʻai ai i le faʻaputuga faʻaputuga o le kiona o le kiona. (E oo lava i le auala i le fale e tatau ona fai i se saogalemu saogalemu.)

I le tulaga o le fale teu fale, o le tausaga atoa o le kiona o le a taʻitaʻia e le nofoaga fuafuaina fuafuaina. E mafai ona faʻatulaga le alavai i totonu o le 'au ma le vevela o le fiafia, e mafai ona e i fafo atu (tasi o le itu o le taualuga poʻo le itu, i 2-3 nofoaga). E ese mai i le ixle o le a aliali mai i le vaega o le polokalama. O soʻo se faʻamatalaga e masani ona taugofie nai lo le fetuunaiga. AKAKAAAYA Lukury - ia iloa tonu le mea o le kiona o le a le o le taumalulu o le a le faʻafuaseʻi ona taufaʻamataʻu atu le tusi ata i luga o le faapaologa!

O le Snow Avega e fefe ai e le aoga e mafai ona sili atu le malosi o le faʻatonutonuina sima sima. O le taualuga mafanafana e mafai ona faia se tulaga mo le totoina o se helikopa (isi filifiliga o lona faʻaaogaina, o le mea moni ua uma ona siakiina). O le taualuga e le maua sapopoat, o le matagi e pipii ai mo sili atu faigata nai lo mea na sili ona leaga o le tafatolu.

O le tagata faʻatau ua filifilia se fale puipui e iai se auala matagofie o le fausiaina o fausaga o fausaga (e tatau ona tuʻuina atu mo le poloketi). O le vaega o le fale, i lalo o le faifai pea, o le a mafai ona ola. O le taimi sili ona matagofie, o lenei fesoʻotaʻiga e leʻo se mea manaia e fausia ai tuʻuga o nei pusa. O le a se mea e sili ona talafeagai.

Ma e moni, e le mafai ona o le mafai ona amanaia le tagata faʻaaoga ma le lelei o le taualuga o le taualuga. Mafaufau faapea o le vaega o loo fausia ai le fale e le o se mea sili uma. Faapipiiina o le tutusa fale mafolafola tauva mo le lalagaina, leiloa i le lalolagi. O nei taualuga e mafai ona avea ma telōaga, ma se togalaau, ma se nofoaga savali, ma se nofoaga e teu fale. O le mea taua tele o le nofoaga i luga o le taualuga o le sili ona tumaʻoti mai le taimi o avanoa matala, nofoa.

Faʻavasega o le fale mafolafola faʻalauteleina le tele o le fuafuaina o fofo o le fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻateleina le tele o potu e faʻaaoga ai vaʻalele anti-vaʻalele poʻo moli moli moli mo le faʻavave. O le isi filifiliga o le faʻatulagaina o se togalaʻau o le taumalulu i le ogatotonu o le fale. Uat. O totonu o loʻo i totonu o le fale ma le taualuga o le taualuga e manaia tele. Aafiaga o le moligao.

O le taumafai e avea ma sini atoatoa, na lapataia ai e le igoa igoa lea o le lalolagi o le lalolagi o le fale mafolafola e taugata tele. Peitai e le manaʻomia le totoina i luga o le taualuga o le faʻalumaloa o vaʻavaʻaia. E mafai ona faʻatulaga ni ofu fugalaʻau a se fugalaʻau poʻo ni mea e lua i le faʻamoe. I le lautele, o le taualuga o le togalaau o se vaega faapitoa. O le teritori o le Ava o Ava o le Afiafi o le taeao o se mea moni e masani ona tuu i se tau gafatia. Faatasi ai ma le aotelega o le tumutumu o le fale, o le a le faʻatagaina e ia lava e leai se tasi, tusa lava poʻo le a le 'ai.

O le manatu o le tasi tagata o loʻo iai pea le manatu o se tasi tagata, toʻalua le faʻapolofesa, Matai o le latou pisinisi, oe talanoa i se poto ma faʻalelalolagi. I le maeʻa ai o se talanoaga ma Dlearry Capania, e toetoe lava a le masalosalo o le taualuga o le taualuga mo se fale tumaʻoti o se vaifofo lelei. Ae o lenei "Toetoe", sa leʻi malolo. Sa filifili IMA e talanoa ma nisi tagata poto faapitoa. O le talanoaga na taʻitaʻia e le a matou fetuunai poʻo le Totoina asjdmitriyev, Pisinisi Pisinisi o Krovlych A.evdokov ma Faasalalauga Faapitoa o le Kamupani "Hembaryystem" M.Jaborov tali.

O le mea moni o se mea latalata

Corr.: O a nofoaga ma i lalo o tuutuuga e mafai ai ona fausia le fale tumaoti ma le mafolafola o le taualuga, tatala terate ma balconies?

Seoli.: Soʻo se nofoaga e aunoa ma ni faʻatapulaʻaina. E le gata i lea, tuʻufaʻatasiga o laʻau ma le tele o taualuga i le tasi fale e mafai. O tekinolosi faaonapoleni e mafai ai ona aloese mai ai pont sponks ma ni malifa. Peitaʻi, e tatau ona faia i le mafaufau: Afai o le pule o le fale, e le mafai ona saunia le faʻamamaina o le faʻamamaina o le kiona ma le taualuga, se falefenoa, e sili le teena o lenei mamanu.

A.E.: O le muamua, o le fausiaina o fausaga ma mea e tatala ai le au puipui ma balconhies sa le aoga i Rusia. E tele mafuaaga: ma le le totogiina o ia faʻafitauli i se tau i se taimi puʻupuʻu, ma lava le lava o nofoaga ole aiga mo le tuʻuina o nofoaga faʻafiafia, ma taualumaga i isi tau o fausaga o fale. Ile amataga, ona o le tuputupu aʻe o le soifuafea o tagatanuu, sili atu ma le faʻaeteete tele i le nofoaga lelei, o manaʻoga mo fale o loʻo tulaʻi mai. O lea le teʻi, lea e mafai ai ona oulua toto laʻau, taaalo taʻaloga ma naʻo le faʻamalieina, e foliga mai e le sili atu. I le taimi lava e tasi, o le faʻateʻia o tuʻufaʻatasiga o fale e saili ai ni vaega faaopoopo, e aunoa ma le faʻateleina o le faʻatulagaina o le fausaga. A o le tau o le tautua o fefaʻatauaʻiga taualuga, e le taua tele, aemaise lava pe a faʻaaoga faiga taua i nei ona po nei. O le tulaga taua mo le i ai o taualuga taualuga, faʻataʻamilomilo terate ma balconnies - o le fausiaina o mea o aso nei, faʻatuatuaina ma le poto o le tau o le tau o le vai.

M.y.: O taimi puʻupuʻu lava o le lava o le mafuaʻaga e le mafai ai ona fausia tagata sailiili o se vaega tele. O le pule o le fale e sili atu ona aoga e fausia ai se foloa o le fola ma le tutusa taualuga. Lalo o se tamai numera o galuega maota o loʻo ofoina atoa le taualuga, ae tele filifiliga tuʻufaʻatasia o taimi uma. Afai o le tagata faʻatau ei ai le manaʻo ma le mafai ona fau se fale ma terraces, e leai se mea e taofia ai o ia mai le faia. O lea taimi e maualuga lona tulaga o le maketi o fulufulu manu pauna vao, ua leai ni falaoamata o polystyrey. Feololo e mafai ona faʻatinoina mai polymer-genumen mea ma le tekonolosi mea ma le tekonolosi, isoplast, derbigeum ma isi. Polymer Epdams, TPP, PVC Mymbranes, Polyreathhane Mastic e fuafuaina foi.

Corr.: O a ni faʻafitauli o loʻo iai ma inisinia, mamanuina, matala matala ma inisinia fausaga ma ni tamaʻi uila i fale tumaoti?

Seoli.: I se faiga faigata o fale, o se taualuga e faʻatu ai le taualuga e faʻatuina ai faʻafitauli, ma mafolafola - faʻamolemole. Faapipiiina tulaga faʻatapulaʻa o fuafuaga o le fale i le lautele. Mafolafola, i le tuufaatasiga, faʻatagaina oe e faʻafetaui i tuʻutuʻuga o le fausiaina o soʻo se tulaga geonometric ituaiga. O le taualuga tutusa e mafai ai ona i ai i le faʻalavelaveina le tele o le fale i le lautele, mo le mea i totonu o fale i lalo o le lautele o le taualuga e tatau ona ave ni fofo faʻapitoa pe faʻateleina le maualuga o le taualuga. I le tulaga lautele, o le mafolafola mamanu tatalaina le tusiata sili atu le saʻolotoga o gaioiga. Falemai e ui o taua taualuga e le o le faʻaaloalo tele i tagata atiaʻe rusia. O le fale o le a iai ma le fale mafolafola o le taualuga e matua faʻamalosia ai le faʻalilolilo o le faʻa-faʻa-faʻaupuga. O le mea moni, tuʻuina atu o le tagata faʻatau e agaʻi atu i tau e fesoʻotaʻi ma le tagata agavaa o le "taualuga o le" taualuga ".

A.E.: O le fauina o taualuga o taualuga ma mea e matala ai ma se tamai minis e faigata i le tolu tulaga: o le faavae o le taualuga, o le kiona ma timuga o faʻaputuputu i luga; Faafefeteina aveese o le vai, aemaise lava i le vaitau o le tautotogo; Lamatiaga o le faaleagaina o taualuga. O le faʻamalieina o le fofo o le faʻafitauli mulimuli e fesoasoani i le faʻaaogaina o itu o aso o le taualuga o le mauga.

M.y.: O le laufanua o le siama o le fale mafolafola lava e tasi, ae laiti. O le mea lea, o le mataitu o le tekonolosi o kolisi (adajoin, tulimanu, plums, o pusters, plunetions o le tele o le fale. O le faʻagasologa o nei ni tusa e faʻateleina ai le tau o galuega, aua e faʻatino mai e ala i faʻafitauli tau galuega. O lea aua neʻi e faateʻia pe a fai o le tamaʻi faʻafitauli e sili atu nai lo le taualuga mafolafola i le eria.

I luga o le taualuga o le taualuga, e masani ona aʻoaʻo e nana le kapeta o le kapeta, i luga o meatotino teuteu, e le o le maota talafeagai. I luga o le fola, e mafai ona e faʻatulagaina se tauina o fusi poʻo le laupapa laupapa. E faapena foi, e taua le talafeagai lelei o pa o le pa. I le taimi lava lea, o le maualuga o le siʻitia o le vai i luga o puipui e tatau ona le itiiti ifo ma le 40cm (faʻatasi, o le mafiafia o le kiona e ufitia). O tusiata ma tagata mamanuina e manaʻomia ona taulaʻi atu i lenei faʻafitauli. O loo faʻatinoina e le taualuga a latou galuega ma tuʻuga, o le a amata ona tautau le faʻaiuga i luga o le puipui maa ma tamoe le atigifu. Leoleo i le taimi na fausia ai se menuk.

Ia puipuia lelei oe i mea e te fiafia ai, e manaʻomia le faʻaogaina le ono faʻamamaina o le kiona. E manaʻomia foi le fai i luga o le taualuga o le ala ma se faʻaliliuga ma se eletise eletise, o loʻo faʻaaoga i soo se mea i lenei aso.

I totonu o isi mea, o le feaveaʻi malosi e tatau ona amanaia. Afai e manaʻo le tagata faʻatau e fai se vao i luga o le taualuga poʻo le fuafuaga o le vaomatua, e tatau ona faia i le mafaufau o le avega i luga o le a faʻateleina i le 300-500ktg / m2. O le ada o le a faʻatau mai ai le tau ma le mamafa o le mamanu.

E taua ma o le a le taualuga o mea o le ae filifilia. O le kamupani malosi "faʻaosoosoina o loʻo i ai le poto masani o vai susu i le vai inu ma bitsumen-polymeric ma polymerics mea. I ni tamaʻi tusi, e sili atu ona fetaui mo matou e galulue ma Polymer Moambranes, pe a fai e le mafai i taimi uma ona faʻaaoga le tapunia-afi mumu. I le aotelega, e mafai ona e faʻaaogaina na o mea taua i nei onapo nei. E i ai taʻitaʻi pe a faʻafesoʻotaʻi le pusa teu vaifuavae o faʻafitauli, na maua ai ni faʻapolopoloki, ma faʻamalama le lelei o le aoauli, e le o iai ni pona. O lea na avea ai o ia i lalo o le tosinaina o le fua ai le gaosia ma meaola ninii. I le tau o le lua vaega o le lelei polymer-bitsumen mea ma o le polymer membrane e ese teisi.

O le a tatou ofoina atu nei mo mea e nafa ma mea e sili "o le" E aofia ai vaega o le sili ona lelei o le taualuga maa: EPDM, le malosi o polymorm ma sbs-suia binumen. O le kapeta o le kapeta o le sasaina i luga o le ea o le ea vevela. O nei mea e sili ona taugata i luga o le maketi, ae o na tagata faʻatau e mafai ona faʻatuatuaina ma le onosaʻi e filifilia e aunoa ma se ata o le masalosalo. "O Rezitrix" na faʻaaogaina e oso ai le alavai i lalo o le ese o la tagata, i luga o le BMW ma ursdes auto o loʻo iai. E tatau lava o le amataga o lona faʻaaogaina ma fale tumaʻoti o le itulagi o Moscow.

O lea, mamanu pe leai foi i totonu o se fale tumaoti fale mafolafola eleele, terrace, o le faapaologa o se mea e fai O le mea moni mamanu, pe a faʻatagaina mea faigaluega ma le naunautaʻiga i le tusiata o lenei ituaiga mai le pule. Aʻoaʻoina togalaau o Tsaritsma semiramctury, o nei togafiti o le a le mafai ona tauva, ae i le mamalu o foliga mumu, o le a leai lava se masalosalo.

Faitau atili