Faamamaina o pulega pulega

Anonim

O loʻo faʻamamaina le fale puipui mo le fale mautotogi. O le eseesega i le va o le pito i lalo o le itu e mama ai mai le masani ai, o ona lelei ma le le mautonu. Faʻataʻitaʻiga e ofoina atu i luga o le maketi.

Faamamaina o pulega pulega 14778_1

Faamamaina o pulega pulega
"Tuputupu Ae faamalama".

Faatasi ai ma le tutotonu o le ogatotonu e te le tau faʻasolo ai se vaega mamafa, mafatia mai le leo o le afi ma le manava o le miriata pefu

Faamamaina o pulega pulega
"Eco-style sitaili."

O le ki i luga o le strium mama, ua lava naʻo le faʻaofi o le seleselega o le seleselega i le pneumatic vatovi

Faamamaina o pulega pulega
"Eco-style sitaili."

Pneumochovoy. E aoga le oomiina o le alatoto, ma le tau i luga o paipa o le a faanatinati atu i totonu o lapisi kapeti

Faamamaina o pulega pulega
Telecom system.

Fufulu masini

Faamamaina o pulega pulega

Faamamaina o pulega pulega
Telecom system.

I le pito i luga ma le pito i lalo o auvae

Faamamaina o pulega pulega
"Masini".

Paipa, faapipiiina, fetaui lelei, kulimi, o matata - o loʻo aofia ai mea uma i le lauʻeleʻele pusa o pnemuclipan

Faamamaina o pulega pulega
Telecom system.

Electromotor ma le fiafia o le mana o le mana

Faamamaina o pulega pulega
"Masini".

E masani ona faʻapipiʻi le eletise eletise i luga o le kalama

Faamamaina o pulega pulega
"Masini".

Seti o ni auupega mo le susu faʻamamaina mama moli mai le alavai

Faamamaina o pulega pulega
"Tuputupu Ae faamalama".

O le mana eletise o le tele o malosiaga o loʻo faʻamamaina o loʻo faʻamamaina avanoa sipela

Nexttlets toe foʻi i luga o le Rusia maketi o mea faigaluega a le aiga, o se mea fou-tutotonu (tutotonu (tutotonu) ua aliali mai sela uaea. O le taimi muamua lea, o le ata o se masini e le o le tino, a o maua mai fafo, e iai lona aoga aoga.

"Olioli" o le taulaga

O le sili ona taatele o se fomaʻi-alergist: "Uvas (po o lau tama) o le pefu o le uafu i totonu o lenei faʻamaʻi i lana fanau, e le masani ona auai ai i le Lio "Terapeut-Hotratot-Smaptot-Sortiret Terapist," E aliali mai, fesiligia o ia lava se fesili: Aiseā e le mafai ai e tagata faitofi i o latou olaga?

O le pefu o le pefu e sili atu le faigata o le fale: O le sili sili ona manaia olxide oneone ma orotac ma fulufulu manu, ma faaputuga kapeta. E le gata i lea, e aofia ai ma mea laiti o le paʻu o le fale mautotogi, e leʻo vaʻaia ma le mata poʻo fusi mata o le pyroglyphids, feeseeseaiga o le tino, etc. E mafai e le pefu ona mitiia (faʻaosega lona luga) soʻo se laufanua) soʻo se vaega o feʻai, e aofia ai le leaga. Malo o lenei lelei i le taulaga, ioe, sili atu nai lo le sili atu.

Faamoemoe e feteenai ma se uiga faʻaalia ma le le lava tali o le okeni i luga o mea e le masani ai i ai. O fea e te iloa ai le tagata puipuia o le tagata, ia faʻavae i luma o le lologa, faʻafetaiaʻi foliga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata filifili? Avatu o loʻo i ai o ia i se aofaiga talafeagai o loʻo i ai i le pito i lalo o le afi afi afi, aua le taʻua le afi afi o le gaosiga o le gaosia. I le ala, pe a fai o le mafaufau o lenei mea i le ea e tasi le piliona (!), Ua uma ona manatu e le mautonu.

Ma, o le tasi o le autu "tagata faʻatau atu" o ni fua leaga o le vevesi i o tatou māmā gaʻo. O le tagata Alilele fili-tino.

Mobile pe le tumau?

Tutotonu (Tutotonu) Avanoa Seamaum mama, pei o le vai sapalai, suʻi, faʻamafanafana ma le uaea, e le o le oriclicks inisinia. O le pnetumatic system e aofia ai le mana o le mana, o le uaea o le ea i luga o fola (potu) ma hoses) ma ni naifi mo le fufuluina o lapisi. O lenei masini faʻamamaina le potu mai le pefu i auala sili ona pupula, na o le tosoina o le ea i fafo. Ae peitai, faʻapena faiga na mafai ona faʻapipiʻi i totonu o faleʻaiga, ae tusa ma nei, o faʻataʻitaʻiga mo fale o loʻo maua mai.

A faʻagaioia soʻo se masani (Mobile) Faʻareuum Claner, o loʻo toe foʻi mai le Sling Wit Jet, aveese vaega le taliaina o ao o le pefu o ao. E manaʻomia le faia o se taumafaiga ina ia mafai ai ona toe faʻagaioia le faʻavasegaina. E le mafai e lua ona faʻaluaina le paʻu manifinifi (mo se faʻataʻitaʻiga, le ulaula ulaula), ma e tumau lava i le fale. Tuʻuina atu avanoa lelei o le faʻamaʻai o le ogatusa autu o loʻo manino: E avea o se maruma malosi, o le, na aveese lapisi uma e aoina ai lapisi ma le pefu uma ua aoina. O le fea o le ea, o le ea palapala ua aliali mai i le mautu mama.

O le isi eseʻesega i le va o le fale puipui o le pulou mai le telefoni, le leai o se tapulaʻa i luga o le mamafa ma le tele o le paoa. Ae maise lava, o le tagata e le manaʻomia le aveina o le masini i ona tua, ma le filiga i ai mea saʻo. E maua ai se saʻolotoga sili i le filifilia o se tagata fan, ma e mafai foi ona e faʻaaogaina se paʻu ea paʻu mamana "afa. I le "afa", o le tafe o le paʻu o le ea e mimilo i totonu o le spirale, efuefu ma sI ua lafoai i le peripher, leiloa le saoasaoa ma nofo i lalo o le lapisi kapeta. O le faamama o lenei ituaiga ua leva ona faʻaaogaina i le Alamanuia faiga o le eam mama, i masini militeli ma afi eletise. Latou eseese i le maualalo maualalo le ea puipuia (e le faʻalagolago i le tikeri o le faʻatumuina o le kapeta kapeteni). O lenei meatotino o le "afa" saunia ai le faifai pea le faia o le nofoaga tuʻutuʻu o le fale puipui, a o le telefoni e pei o le faʻamama uati. O le tele o le tele o lapisi o lapisi (mai le 10 i le 50 litane) faʻatagaina oe e te le solia lou ulu i luga o le mea ma le faʻafitauli o tuaoi. Ae o le 3-4 taimi o le lapisi lapisi e tape ai le tapeina.

O tagata e umiaina o fale puipui o le itu e finau ai le mama o le faamamaina o le mama mo latou. E moni, o le masini ua lava le malosi e faʻaumatia ai lapisi uma mai le tasi pasi. I se faʻaopopoga, faʻamamaina e le magagana. Ae a taofi le masini i se masini, e tatau ona faia tausiga. I mea uma, o tafe sese e faigofie ona faia ni mea mamafa ma lalelei, pei o susulu o mea, meataalo. E i ai mataupu pe a oʻo le taumafaiga i le tagoga o le faʻamamaina o le malosi o le moli moli na faʻamutaina ai le manuʻa o tamatamailima o le le manuia.

Ile aotelega, e tele meaʻai gaosi o le taua o le faʻamamaina o faiga ile lalolagi. O le maketi a le Rusia o loo auai le ono kamupani. I totonu o latou o le uluai gaosi oloa o oloa tutusa - HP o oloa faʻaaogaina (USA) ma avanoa tui o le sili ona lauiloa), e lua o le aretel-doupon, Kanata alavai faavaomalo ma Farani Aldes Euro Resitala.

Sili mystery o fefaatauaiga

I faʻasalalauga faʻalauiloa ma faʻamatalaga faʻapitoa, o le kamupani a le kamupani a le kamupani e ala mai i le fesili, o loʻo suia i le pefu o le ea, o loʻo tuua ai tapulaʻa o le 40-50 l. O le natura e le taliaina le gaogao - pe o le a le tele o le ea ua alu, tutusa tutusa ma toe foi. Ma luga o le ala a itiiti mai. Afai o le fale e tuʻuina atu i le sapalaiina o le ea, o le ituaiga tupe e faʻaalu ai, pe a fai o le faʻamalama i luga o faʻamalama ua lava le tele, leai se mea e popole ai. Afai e leai se sapalaiina o taʻavale, i luga o faamalama faamalama, ma o le faitotoʻa o loʻo i ai e faʻagasolo, la o le ea o le a oʻo mai, mai le fale mautotogi, mai le fale mautotogi O isi i se taimi, a o le auala, e masani ona tu i le va o le umukuka ma le faletaele. O lea e le tupu lea, a o fufulu e sili atu le tatalaina o faamalama mo le lanu o le ea fou (auala efuefu e le afaina ai).

O le le lelei o le Centima Centum Claminer e mafai ona faʻaalia i le mea moni o le a tatalaina mai le fale o le malulu o le ea-malulu o le vevela o le ea malulu. O se galuega mai le tulaga e mafai ona avea ma faʻapipiʻi o se sili atu le malosi o le ea malulu (sili atu 0.5 kw) ma boaler (kilerta mo le tolu). Ae e le o se totogi tele e sili atu le mamafa totogi mo le faigofie na e mauaina.

Amata amata

O le fale puipui o le ogaumu e aofia ai le ono vaega tetele.

1. le leoa faalumaina

O loʻo tuʻuina atu i le Snan Chanromotor, Air Depter Finator "Atiina", faaopoopo pepa poʻo le tigē e manaʻomia otometi. Tasi-Vaega Mana sapalai sapalai (220-230 v) e masani ona faaaogaina. O vaega mamana e talafeagai lelei ie puipui ma le tolu-vaega le mana i le 380V (dessuper, copic2 i le dinsin). O ia faʻataʻitaʻiga e faaluaina e taugata, ae e sili atu le faʻatuatuaina i le galuega ma e le manaʻomia le suia o le eletise eletise pe a uma le 2,000 tagata faʻaaoga. O loʻo iai foʻi ni faʻavasegaina ma lua pe toʻatolu potu e tolu pe toʻatolu e otometi lava ona manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e nisi tagata e masani (avanoa pe 980). E faigofie pe afai o le fale ua fuafuaina mo ni aiga. O le pule malosi e masani ona faʻapipiʻi i fafo atu o le nofoaga e nofo ai (i luga o le faapaologa, i le chulana, faletaavale poʻo le potu i lalo. O le iʻuga e faʻamamaina toetoe lava leai.

Afai e te filifili e tuu le paoa o le eletise i luga o le faapaologa o le taulaga o le taulaga (o le mea e tatau ona e mauaina le faatagaga a le fale MVK o le o le tau i Rusia o le tau i Rusia o le tau i Rusia o Contintal. O lea, ia puipuia le eletise eletise mai le leaga o le tau, atonu e manaʻomia ona e okaina se tau faʻapitoa.

2. O le ea o le ea

Paipa ma se lapoa o 50 i le 100mm, e tusa ma lapisi ua ave esea, faapelepele i luga o le foloa, alavai, poʻo le sciperi, pusa. Mea o palasitika paipa o loʻo faʻalauiloaina faʻaopoopo e faʻaititia le faʻavae o le pamu eletise. Afai o loʻo ofoina atu e faʻaititia le tau o le fausiaina, suia ai i paipa fai pisinisi ma faʻamaʻi masani, iloa: O le sili sili ona lelei, talu ai e le mafaitaulia ma pipii. Faatasi faʻatasi ma le paipa, o le calf cable ma voltage 12 poʻo le 24 o loʻo tuʻuina atu. E faʻaaogaina e ki ai / ese le system poʻo le faʻatonutonuina o le ea.

O le sili atu o le umi o le ea o le ea e fuafua ai le filifiliga o le paoa o le paoa. O le mea sili lea ma le alavai, e tatau ona iai le eletise. Sei o tatou fai, mo le 25-mita paipa o loʻo i ai se malosi malosi ma se malosi o 1.5 kw (BOAM207 Spafu280). O le 100m le umi o le amosty laina manaʻomia le mana o le sili atu nai lo le 3kw (Beam2500aa o le BEAM, SpafulCo9).

3. Pnemoclippeps (Sokts)

O le paipa o loʻo i ai i luga o le ituaiga o le pneumatic staket vase. O latou numera o loʻo fuafuaina i le fuafuaina o le tasi vatane i le 30-70 m2 o le faʻamamaina o nofoaga (pe a na o le tele o le faʻamama o le faamama o le hose). Peitaʻi, pe ana faʻatagaina ai le au fai mo tupe, o loʻo taupufu i totonu o potu. O loʻo faʻatusa mai e manatu e mafai ona faʻamamaina. O le tele o le eseese o le mamanuina o fafo atu e mafai ai ona ulufale i ai i totonu. O se vaega tele o le numera o le Pnemociantov ofo atu le kamupani Italia faalavelave. E oʻo i le tele o le tele o le alatoto lea e mafai ona lokaina. O le faʻatatauina o le malosiaga iunite o loʻo faʻatinoina e ala i le fesoʻotaʻi i le vaitusi o le faʻamamaina o le faʻamamaina. E i ai le isi masini faigofie, sliding hack, po o le pneumatic. E leai se mea sili atu nai lo le gauai o le paipa i le puipui i le tulaga o le ili. O sea masini e masani ona faapipiiina i le alatele pe i le umukuka. Naʻo le talafeagai mo lapisi i totonu ma tuʻu le faʻamalosi i le ki, o se paipa paipa e le paipa na tafe ifo i totonu o le kusi o lapisi.

Socket, maualalo vottage eletise eletise, kulue, paipa, fusiua. Uma gaosiga o lenei tulaga masani o le mea tutusa ma $ 5-115. Pneumoshovoy i totonu o le pusa e mafai ona faatauina i le tau o le $ 120 i le 1pc.

4. Oti i fafo masini

O le ea e filifilia i fafo atu o le fale i luga o fale i luga o le ua teena le paipa. E masani lava ona tusia le poloketi ina ia mamao mai le eletise mai le mana o le pauna i le itput o le itiiti ifo (10-15 m).

5. Faamamaina o le Hose

O se malamalama faʻamalosi 5-9e o le mea e faia mai le mea e le fefe ai e mimilo ma e le faigofie. Faigofie ona manaʻomia le manaʻomia o le hese umi. Fesuiaiga o loʻo faia ma le ki i luga o le 'au ma e aunoa ma ia. O le tau o le 9-mita le fiafia ma se matagaluega solia le $ 120-150, e aunoa ma le tausuaga faalua o le taugofie.

6. NOZZLES

O tagata gaosi oloa ua saunia, e foliga mai o mea uma. E faʻaopopo atu i ni au tau faʻanatura mo le faʻamamaina o kapeta, welthested meaafale, o loʻo i ai ni masini e tausi ai le papala mumu ma se komipiuta poʻo le fufuluina o solofanua ma solofanua. O le seti o nozzles mafai ona tau mai le $ 100 i le $ 500, fuafua i le numera o elemene.

O le fausia-i le pneumatic system i totonu o le fale faʻaopopo tagata e ana mea ma isi mea e le faʻatatau saʻo i lapisi lapisi ma le ea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se masini faʻapitoa o le a vave faʻaputuputu i totonu o se pakete salu i luga o le fola suavai poʻo le ositaulagaina o le magalafu, ma o le sili ona taua o le tino.

Falaoamata o filifiliga

O faʻailoga autu o le fausiaina-tapenaga o loʻo faʻamamaina le atoatoaga, o le umi o le seleselega seleselega, le seti o poloka, ma isi, e aumai i le sili ona gaosia. E le gata i lea, o le fale o loʻo i ai lava ma ni au faipule e faʻatau e kamupani mai le tasi pe lua tagata faigaluega ma e masani ona eseʻese i totonu o le vaega o le vaega o le vaega. Ole eseʻesega autu ile ogatotonu o loʻo latou tau ile pefu, e le maua ai le "afa". I se isi faʻaupuga, pe faʻafefea ona foia le faʻafitauli o le le faʻamaoni o le ola mama. O le mea moni o le Air Degter-Faserator faʻaaogaina i lenei mataupu e le mafai ona maua o le puʻeina o vaega i lalo ifo o le 5 μm, ma o le mea lea na latou le mautinoa lava i ai i le gaʻo. E fia le faʻatau atu i totonu o le fale o le pefu manaia ma le taua o le mama o le ea e afua mai - o nei fesili i totonu o le latou lava ala.

Fuafuaina Parameters o Central Vevemum mama

O le agavaʻa o le strimim mama i le faʻamamaina o le faʻamamaina o loʻo fuafuaina e le saoasaoa o le ea e tafe (m / s) i le nofoaga o le asoa ma luga. Ae o lenei taua e le talafeagai. E faʻamoemoe lava i le pou ia te ia lava ma le lelei o le laufanua, ma e oʻo lava i le taumafaiga o le tagata faʻaaoga e muamua i le lona lua. O le malamalama i le lavelave o se faʻamoemoe o le vaega o le strium culeaner gaioiga, atiaʻeina tagata gaosi i lalo o tapulaʻa nei:

  1. Maualuga le ea tafe, m3 / h. O le faʻailoga lea o le sili atu tafe o le ea o le ulufale atu i le faʻatumu o le iunite o le paoa. O le saʻolotoga moni i paipa e itiiti ona o le leiloa o le malosi e faʻatoʻilaloina le teteʻe. E tusa ma mea e mafai ona tatou manatu o le tafe fua e faʻaititia i le 20 m3 / h mo le umi uma 10m umi mo le paipa ma le lapoa o le 50mm.

  2. Sili Vepuum, MBar (1000 MBar = 1 ATM) o se avanoa e mafai e le iunite ona faia i se hermeatically clog O lenei taua naʻo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le malosi o le strium mama e aoina le palapala. Ina ua maeʻa uma, ma le tapulaʻa maualuga, o le ea ea tafe e masani lava. Ae o le faʻailoga e faʻaaoga e iloa ai le aoga o le masini.

  3. Aoga le malosi, WT (o nisi taimi e taʻua o le pule o le pule, i sisifo o loʻo faʻailoa mai o le ea) - o le tau fuafuaina. Fuafuaina o se oloa o le lautele o le ea tafe. O lenei faʻailoga e sili atu le saʻo e faʻailoa ai i le isi mea o loʻo faʻamamaina ai le faʻamamaina o le stamum. A faʻatulaga le poloketi faʻatonutonuina, ua maeʻa lelei le tele o le tele o malosiaga aoga.

O le eseese faʻataʻitaʻiga o le Italia tulaga mai le faʻalavelave ma le AEETECECOCA o loʻo tuʻuina atu i se isi mea e sili ona suia i luma o le part bozzo (Acticsc2-pepa afifi , Sx20fc-faamama mai polyestera). Ia tatou maua se ea mama. Peitaʻi, o le totogiina o le a faʻalavelave i le vaitaimi vaitaimi poʻo le faʻamamaina o le faʻamama ae le o le paʻu, o se tamaʻi leiloa o le scimal faamama.

Uma Sepuflo Brand faʻataʻitaʻiga e leai ni faʻailoga faaopoopo, latou te faʻaaogaina le mamanu afa o le afa, lea, e tusa ai ma le gaosi oloa, e aunoa ma le faʻaaogaina o le tele faʻasoa. Afai mo Soʻo se mafuaʻaga e le mafai ai ona faʻataʻatitia ai le le lava o fafo (faʻataʻitaʻiga, o loʻo mafai ona e faʻaaogaina le Maxum ma le Maxum) pule malosi. VIXI faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina Maxumfiltertiitm filter system, lea e mafai ai ona puʻeina le tele o le faʻasusuina o miroron-vela.

I totonu o le 'au vavaeina o loʻo faʻamamaina, o se uluaʻi vaega o le muamua o le faʻamamaina o loʻo tagofia. O le FAN Counch Taʻalo e faʻaalia ma le Cotton, pei o se paraka, ma o lona uiga o le faʻamamāina. Ae ui i lea, o le lalelei o le fofo faʻapitoa e le faʻateʻaina le e ona mai le faʻaʻaisa faamama faamama.

O le faʻamamaina o faiga o le Kanata a le Katafe Compani o loʻo tupu ese mai le vaega o le vaega o le mamanu. I le faʻaopopoga i le faʻaputuga mea e faʻamamaina ai ma ni pepa faaopoopo poʻo ni pepa faʻapipiʻi, o lenei gaosiga e ofoina atu faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamamaina. Faʻamamala ma le pefu o loʻo susu i le vai mai le sprayer ma faʻatasi ma le vai faʻamaloloina vai paʻu i totonu o le "afa". Na uma le teteʻa, o le ea ua faʻamamaina o alu i le auala, ma ua maumau foʻi le palapala i totonu o le koneteina, ia e faʻatumu otometi i le pusa. O sea faiga e tutusa ma le fale puipui mai le suia o faʻamama ma faʻamamaina le kapeta o le kapeti, ae faia se mea taufaamataʻu (mo le faʻatauga, pe a pa'ū le paʻu). O se lapataiga e tasi. E tupu o le 'au maoaga o le aiga e tafe ai le tafe o le feʻe o le stumum e tatau ona suʻe i le aoina lapisi "afa. Mafaufau i ai, i le tulaga o le alavai alavai, o le a tatau ona e suʻesuʻe mea i totonu o se alavai siphon pe tolopo le isi auala o le leiloa o le mea ua leiloa. O le a le mea lea e le mafai ai e lenei faiga e sili atu ona aoga i le mea e mafai ai e le tasi mago.

Lautele fautuaga

Taitasi gaosi oloa e maua ai le numera (seti, pule) o faʻataʻitaʻiga mo potu eseese (mai le 100 i le 10,000 m2 tele). Ina ia fuafua le tulaga sili ona lelei o le ea ma fuafuaina le nofoaga o tulaga, o le sui o le tautua inisinia tautua agai i le nofoaga. O le tau o le atoaga o le tulaga o loʻo faʻalagolago i le vaega o le paoa, o le atoa o le ea o le ea, o le numera o Pnemoclipans ma e tele i le tele o numera ma le gaogao fata. O le faʻatulafonoina o le tau e faʻalagolago i lana lavelave, i le tikeri o le maeʻa o le teuteuina o le potu, o loʻo fausia ai fale o loʻo fausia, ma, e mafai ai ona ofoina atu le fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le o soʻo se tagata faʻatau ua ave mo le faʻamaufaʻailoga o le stroke ma toe faʻaleleia o nofoaga ua uma ona faʻapipiʻi masini. O le tau fuafuaina o le fausia o le fausia-i luga o le moli moli ma se tasi sone, o le itiiti ifo o le seti o ni auupega ma faʻapipiʻiina e aunoa ma le sauniuni ma le faʻauma. E mafai ona e folau i tau e faʻaaogaina ai se laulau o loʻo tuʻuina atu ai le au gaosi sili ona lauiloa.

O le ogailuga tutotonu e avea ma vaega o le fale ma e tatau ona tautua le tasi i le tagata tai lua. O lea la, ina ua filifilia se kamupani gaosi oloa, vagana ai ma iloiloga o teuga, e tatau ona e iloiloina tiute faatauapoa o faamanuiaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lua-tausaga le lava faʻa-atoa ile nofoaga atoa ma le olaga tuʻufaʻatasia i luga o le paipa o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga moni o le au faʻatauga ma le tagata faʻatau. Ae o mea uma ae le i faia se faʻaiuga e faamasani ma ni tagata faʻatau. E faʻafuaseʻi ona natia o le a latou le mou atu mai le maketi Rusia.

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Nofoaga Vaega, M2 Malosiaga o le taumafaina, kw Aoga malosi, w Maualuga avanoa, mbar Faaopoopoga faaopoopo Ea le ea, m3 / h Voluma o le pefu o le pefu, l Tau, $
Faavalevalea, Italia 25 f. 100 1,2 - 240. pepa ato 152. 10 850.
25 / 2-3. Tusa o le 250. 1,32. - 300. pulufana 160. 25. 1050.
45/2 e oo i le 350. 1,32. - 300. pulufana 160. 45. 1260.
45/3 i luga i le500 1,35 - 330. pulufana 170. 45. 1400.
Tusi tapola luga atu i7750 1.5 - 300. Faamama-fetu 231. 38. -
Complor1.5 luga atu i7750 1.5 - 300. Faamama-fetu 235. 38. -
Fetaui lelei. Tusa i le 1000 2,2 - 320. Faamama-fetu 306. 38. -
Aeretelnicona, Italia Smo30to. e oo i le 150. 1.28. - 250. pulufana 200. sefulu mal le fa 745.
Sc20fs. i luga150 1,46. - 250. pulufana 200. sefulu ma le iva 745.
Sc30te e oo i le 200. 1.33 - 240. pulufana 218. 23. 703.
Sc40ta. e oo i le 300. 1,38. - 310. pulufana 180. 27. 1117.
Sc40tb e oo i le 300. 1,38. - 310. pulufana 180. Aua. 1030.
Sc60te e oo i le 400. 1,45. - 296. pulufana 205. 23. 910.
Sc70tv Tusa o le 600. 1,58. - 380. pulufana 180. Aua. 1076.
Beam Alamanuia, USA 167. seia oo i le 190. 1.5 414. - pulufana 216. 12 950.
2087. e oo i le 270. 1,35 375. - Aano 158. sefulu ma le lima 1200.
2100. Tusa i le 560. 1,7 474. - Aano 158. sefulu ma le lima 1400.
2250. Tusa i le 930. 1.75 562. - Aano 180. 27. 1700.
H-P Oloa Tuufaatasi, ISA Spaufu280. e oo i le 280. 1,36. 371. - - 191. 21. 1330
Spaupu4880. i luga o le465. 1,49. 412. - - 185. 23. 1420.
Spafufi580. e oo i le 650. 1,68. 495. - - 194. 23. 1650.
Maximi10. 240. 1,94 360. - pepa 180. 12 875.
Maximi60. 450. 1,49. 404. - Lua tisu 185. sefulu ma le valu 900.
Maximi80. 650. 1,68. 485. - Lua tisu 195. sefulu ma le valu 1025.
Arginvac International, Kanata DF2A310. Tusa o le 500. 2,4. 602. - ** 178. 27. 2010.
Df2a-31 e oo atu i le 800. 2.5 575. - ** 178. 27. 2530.
DF1R-11. e oo i le 200. 1,68. 476. - ** 192. 41. 1010.
DF1R - 15. e oo i le 400. 2,4. 603. - ** 178. 41. 1160.
DF1R-19 e oo i le 400. 2,4. 603. - ** 178. sefulu ma le valu 1360.
DF1R-18. Tusa o le 600. 2.9 603. - ** 194. 55. 2600.
Manatua. * O ni kamupani e faʻaalia le faʻatinoga o mea e maua ai le suauʻu poʻo le lautele o le maualuga o le avanoa poʻo le aoga.

** - O le lapisi lapisi ua toe setiina i totonu o le pusa.

O faatonu faʻafetai a le kamupani "masini", "faamalama", "o le tele o telefoni," ekod "ma le" mo le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili