Aiga Mamao

Anonim

Tolu-potu potumoe fale fale ma le vaega atoa o le 80.6 m2 i le fale o Stalin. O le faʻaleleia o le autu "oloa oloa-Faʻatau" faia i le tasi manava.

Aiga Mamao 14780_1

Aiga Mamao
O le auala e sili atu le maualalo o le teuteuga vaega, faʻafefeteina ma le saʻo i le teuteuga. O le mea lea o le tusiata e tuuina atu le faʻafetai i mea na ausia o le scandinavian tagata faigaluega ma i le taimi lava e tasi e faʻamamafaina ai le gauai o le leo o le paʻu i luga o le Sworge.
Aiga Mamao
O le faʻauma o le itu o loʻo faʻamamafaina ai o latou foliga ma le tino. O le fesoasoani i luga o puipui i luga o puipui o loʻo ufiufi i le pito i luga o varnish fatafata ma le mafaufau lelei i le faitotoʻa i le taimi nei i le atunuʻu
Aiga Mamao
O le mataupu faavae o le potu o le potu o loʻo faʻatinoina i totonu o lenei potu. "Fefiloi, ae le maofa" sone atoatoa maua i luga o 20m2
Aiga Mamao
View mai le potu malolo i le umukuka. O le manatu o le tusiata, o le lanu o le lanu o le maualuga o le tosina ai le maualuga o le maualuga o le potu. O lea na o le Masters mai Mal-S "e tatau ona galue malosi mo le vaalele
Aiga Mamao
Tulimanu maden. Tau ma le tele o tu ma aga, na faʻatagaina ai e le tusiata o ia lava i le tele o onapo nei i le tini. O le pito i luga o le pito o le vaega o loʻo tuʻufaʻatasia i lalo o le tulimanu o le tioata tioata, ma o le sitepu o le postam o loʻo faʻamamafa o le sikuea o le laʻau ma le cinesas
Aiga Mamao
O loʻo iai le laʻau i le toetoe o elemene o le siosiomaga o le potu aʻoga - pe o se laina keni, o se fata, na faʻaiʻu ai le vasega, poʻo le ogatotonu
Aiga Mamao
Vaeluaga ma le Podium Maualuga i le tasi laasaga e vaevaeina e se potu moe a le talavou ma se nofoaga mo vasega
Aiga Mamao
Aiga Mamao
Fuafuaina o nofoaga i (i le pito i luga) ma pe a uma (lalo) toe fausia

"E leʻi tele ni faʻamalosiʻau ua saunoa muamua ..." - Tatou, o le fuaitau, o tamaiti o le e sili ona taua i mea uma a ata vali, faʻaleagaina le susu o le tina. Elia, ma le matua, sa avea ma malamalamaaga o le manatu na faatupuina apthoxical aphoorism e mafai ona faapopoleina ai i se isi le taua galuega. O le uiga o le faʻasaoina: O se tane tele e le tatau ona vaʻaia mo le vaega "Laʻi", ma uia o ia e le mafai ona faia le leaga. O le a le faigofie. Afai o ia o se matai moni.

O le DOERY FROOROV e le tatau ona fai ma faatusa o le tusiata ma tusi ata. AmHHANDERDA WEDERS O Loo E Mafai Ona Lē E Lē E Lē Tatau ai i Lenei Igoa, Matou te Manatua O Saloni - Lotoifale i 2000 Lolomiina i le 2000 Lolomiina A Play Kalena

Aisea na sau ai le tusiata, o le faʻamoe e ave i luga o le mea e ave ai le le faigaluega "sta funinky"? A uma, pe a fai o oe faasee ese mai se faatulagaga patino ma le tusiata, e tatau ona amanaia ai o potu o tupe maualalo maualalo e le talafeagai i le konekarate paketi. Ma, i luma o "mamafa" tagata atiaʻe, e tatau ona taofiofi le tausiga o mea taugata i mea tau talafeagai. Peitaʻi, o le dmitie lea e ia te ia le filosofia i lenei tupe faʻaalu, o faʻamaumauga autu lea e le o faʻaaogaina i luga ole mea fuafua. Mulimuli ane o le a tatou toe foʻi i lenei mataupu, ma e tatou te talanoa e uiga i le feagai ai ma tulaga na mafua ai le fausiaina.

O le mataupu o le sailia o 'au o Fale "O lona" Candititectite na talanoaina tele i itulau la matou mekasini. E tusa ai ma le faʻagaioiga, na o le 12% o tagata faʻatau ulufale le tusitala o le lumanaʻi o loʻo faʻafetai i le faʻasalalauga. E fiafia i lenei tulaga, o lenei mataupu o se tasi lea o le totoe:18%. O le talimalo o le tolu-potu Statialist "Spindlers" Iloa e ala i se masani, luga o le fale mautotogi na ia faia muamua.

Talanoaga o le manatu o le lumanaʻi na tutupu i le faʻasologa o le filemu ma atoatoa feagaiga. Na mananaʻo le HESTEss e fatuina se nofoaga faʻalelalolagi mo ia lava ma lana fanau matutua. O le manatu autu na faʻaitiitia e tuʻu ese ai le lalolagi o taʻitasi o aiga e tolu ma i le taimi lava e tasi e le faatagaina i latou e faʻagaloina le "le faʻamaoni a le aiga". I le taimi lava e tasi, o le faletua o le tagata lava ia o le umukuka, lea e manino lava, o le le lava o le tauvaga - o le a iai i le faletaele. E fa itula i le aso e fai ai se fafine i latou "fusi". Ma o lea, o le foafoaina o faletaele e lua o le fale.

O le a le mea na tupu? I le lautele, e ala i le avanoa, o le tusiata na filifilia ma le matagofie o le poto e le tagata faʻatau a le tagata e uiga i totonu o le "o se potu potu". O le iʻuga, o potu faʻatolu: talavou, teine ​​ma le matua. A uma ona tilotilo atu i le fale mautotogi, o e lagona na faia i totonu o le manava tasi. I se aotelega e tusa le mea moni mai le mea moni: o galuega uma (e aofia ai le poloketi ma le fausaga saʻo) na faia i le lua masina.

"O le potu aʻoga-aʻoga o le vali po o le scoulptor; aoga, sauniaina o tusiata poʻo le igoa o nisi 'au a talavou ma televise pe televise pe O telefoni feʻaveaʻi na gaosia. " (Ozhhegov. Ma. Lomiga o le gagana Rusia)

E manaia le manatu o le tuufaatasiga o pese atamamai e le o le leai se agasala. O le mea moni na latou misia ai se isi uiga lelei o le upu, e maua ai le avanoa e faʻataʻitaʻia ai i latou lava. O lea ...

O Candadio Potu, o se fale mautotogi, o loo vaevaeina i se vaega o faʻafitauli ma galuega galue e ala i faʻapotopotoga, meaafale, o se suiga i le fola.

E masani ona faʻalogo mai le fale mautotogi o le a le faʻaeteeteina i se mea e toe fai atu ai i se faiga masani, i le tagata muamua, o le leo mama, mama teuteu. Ae o le uiga o nei pa pele o puipui o eseese maualuga ma foliga o le lautele lautele. Muamua o mea uma, e le mafai ona matauina e masani lava ona fesoʻotaʻi ma le stubborn rusia, po o Dutch. E mafai ona e iloa ai se amataga le mautonu. I mea uma, o le tulaga o lea na ili ai le ogaumu, sa fuafuaina ai le fuafuaina o le nuu e toalima i le nuu, na fausia ai le olaga atoa o le ogaumu.

O le manatu o le ogaumu na fanau mai i le faʻagasologa o le galuega, ma o lenei ua i totonu o le Fedlorov. O le faʻaleleia o le faʻataʻitaʻiga o loʻo iloiloina o se tasi o sili ona manino ituaiga o fatufatuga. O le mea lea, o ana poloketi ua teuteuina i polokalame, e le o ni auiliiliga o ata, amata loa ona maeʻa e se tasi poʻo le isi itu o totonu. O le tali lena e aofia ai i le "Chimney" o puipui o poloka tioata (o loʻo i ai i isi itu ma o nisi tulaga e fesoʻotaʻi ma tiles) sa masani ai. Ae i lenei itu, sa matua faʻamasinoina lava le faʻaaogaina o mea e lua o le tagata faʻatau ma le tusiata. Destric le faia ma se numera tele o tusi lesona galue i le fetuunaiga mulimuli o auiliiliga. O lona uiga, o le au tusi lesona a le galue, manatu alofa, faʻatagaina le faia o se lagona o le masalosalo o le fou i totonu. O le malosi o lima, sa faamumu i pa o le "ogaumu", ia tumau ia i latou e faavavau, faafetai po o ai i latou "mafanafana." Faamalosia o le vaega tonu o le vaega autu o le le fiafia.

O le uiga o le puipui i le tele o ituaiga e le oʻo atu i le taualuga, o latou pito i luga e teuteuina i fafie. E moni, o se ituaiga o fata, ae puipui ua tipi mo latou. I le tulaga lea, o le avanoa e tumau ai le mea, tatala ma e le faatonuina ai le taualuga. I le ala, o se mea e leai, ae o se auala lelei e foia ai le faafitauli o le faatapulaaina o matapou i le maualuga.

Moega i totonu o le potu malolo ma teine ​​teine ​​e foliga ese o alkalists, faia e tutusa uma "ogaumu". Masalo o le moe, e nonofo ai tagata o le fale mautotogi o le fale mautotogi.

Manaia ma moega latou lava. Na faatau e le Hostess le tolu tutusa le poto, ma i lalo o le tusiata na faavasegaina, o le mea tonu na tu ai le kapeneta i luga o le fola ma tatala mai le fola ma tatala mai le itu. O le mea moni o le fale mautotogi na avea ma nofoaga mo le teuina o mea. Az-I lalo o nei moega o loʻo 'ata o ni uili i luga o uili e mafai ai ona e teuina se mea, mai le moega i le pito i luga o faʻaupuga tuai ma gaogao tioata. O moega o loʻo faʻapipiʻi i luga o le pito i tua, ma fai mai foi lena mea uma e fetaui i le tasi sitaili.

Na o le pau le o le fola i totonu o le foloa i lenei fale mautotogi e taoto i le mafiafia mafiafia o le vaega o le sauniuniga - 45cm. O fola i luga o le Atphalt sima o loʻo faia lava i fale gaosi poʻo fefaʻatauaiga ma fale teu fale. E le fautuaina e Gulf le Typhalt e mafua ona o le ono mafai ona leaga o le mataga. E le gata i lea, e faigofie ai le tulaga ese o le le masani ai o tagata-faʻaletonu, ona sui saʻo ai lea, o loʻo suia lelei le siʻosiʻomaga ole taʻutaʻua o le Aparefareso, ma i la latou tekinolosi o loʻo tele taimi.

Na tali muamua le tusiata le tulaga lea o le 45-centimeter Asphal Seamer, o le faavae mo le tulaga. Ina ua aveese ma ave ese, e le maualuga le maualuga, ae o le le mafaamatalaina maualuga, ma o le faitotoa e tatau ona faia se laa. O le vaega o le fale mauteau, lea e foia ai le toto i le tele o tulaga, ma o se mea lenei na latalata atu ai i le taualuga. O le mafuaaga lea na faia ai lenei mea ia atagia mai ai, susulu. I le fale atoa, o le foloa o loʻo ufitia i le pauna parboot, lea na faʻatautaia e taugofie mo le faʻatau atu.

Manatua o loʻo faʻatino i le poloketi galuega e masani ona tele le tamaoaiga fofo. Latou te ono manatu ma mamanu i tulaga lautele, ma mea, ma meaafale.

E i ai lava le faigofie vaʻai i ata e lagona ai le tikeri o le faʻalavelaveina o le au fai sauaga i le "mataupu" o le fale mautotogi "o le fale mautotogi" o le fale mautotogi "o le fale mautotogi" o le fale mautotogi "o le fale mautotogi" o le fale mautotogi "o le fale mautotogi" O le mafaufau loloto o le mafaufau o le fale faaonapo nei, aemaise le faʻatulagaina, e le mafai ona le ioeina ia te ia), o loʻu fale e matua faʻatapulaʻaina "o loʻu olo lea. E mafai ona e tuʻuina pou mai agelian's maeu le matagofie o lenei, a o le poto. O LE HUND fale, e pei o soʻo seisi mea, e talafeagai le faʻamalosi ma faʻaititisgalism (tosina mai, e ala i le ala, lo latou tamaoaiga). O vaalele tetele ma o latou lanu e iloga i latou lava. Pe i luga o le tuʻufaʻatasiga o TONS na fausia ai se vaaiga manaia o se vailaʻau teuteu. O le faʻaititia o loʻo i totonu (o le igoa o le scandinavia o le mamanu) e aofia ai se mea sese e leʻi maeʻa e le faʻamatalaina, lea e mafai ona maua i faleoloa o IKA. Faʻatinoina o mea, e toʻatele i totonu o totonu o loʻo mauaina i lenei kamupani, o se kamupani sili ona fiafia i ai mascow ma tagata mamanuina mo le "mafatia i le ogaoga o le le puao." Na fuafuaina mo nai fale puipui-i totonu o faifeau, o le mea e pei o momoe, e le mafai ona vavaeʻese mai le ata o le suʻega o le poloketi.

Ole eseʻese eseesega ole Scandinaviavia mai isi aʻoga a le atunuʻu-faʻatulagaina aoga e manino, tuʻu faʻatasi ma le lautele; vaisu i mea masani, tele laupapa; O le leai o se mea susulu o lanu o lanu (lanu pastel rumit puleaina) ma mulimuli ane se tuugamau i le sitaili o le atunuu. Faitau atili e uiga i le scandinaviad design e mafai ona e faitauina i le api o talaaga

"Manatu o lou fale" №10 за2RAM.

E mafai faapefea ona valaauina le mea ua fai mai i lenei tasi aoga masani, ma toe malosi? E le o se mea. Na faia e le DOERRRD FEDORRRDA se avanoa talafeagai mo le ola, ae na te faia foi se lalolagi fou matua ma se siosiomaga faapitoa, lea e mafai e le olaga o se tagata ona suia le malu. O le tagata o loʻo masalosalo i se isi mea mo le sili atu. E le o se avanoa o se tasi o le sili ona taua o elemene o le demit dmitry mafaufau i le "mataupu o le talafaasolopito". Tasi pe lua vaega i totonu o le itu i le taimi ua maeʻa ona toe faʻaleleia le fou e le masani ai, o le faʻamamafa o le faʻanoanoa, o le igoa o le toe faʻaleleia-toe siʻitia. O le tusiata malosi, ae i le taimi e tasi e faʻatumuina ai nofoaga o le malosiaga e faʻapipiʻi i mea tuai na faʻapipiʻi i mea gaosi oloa ma na o lena malosi. O lenei fale maupuʻe "ou te masani ai i le siʻosiʻomaga o le siʻosiʻomaga" fausiaina ata vali ata i luga o le fola ia kapeta o le paʻu o le paʻu paʻu) ma ua le o se nofoa o le laupapa.

I le faaiuga, e aoga i le toe foi i le autu lea na amata ai lenei tala ma e masani ai ma totonu. Ou te manaʻo e faʻataʻitaʻiina sina mea o loʻo taʻitaʻia e mataupu faavae e le tusiata, ma tausia galuega e le lelei tele. Ae, aisea e faigofie ai ona fai atu ia te ia. I le fesili, pe o le vaivaiga o le "alavai" poʻo se isi mea, na tali ai DEMING MEDOOROV: "Ou te fiafia e galue mo le vasega moni ma se amio lelei i le konekarate. E le o ni mea masani i le komaina. E le masani ai o le aufaʻatasi lagona le fiafia i tagata faʻatau. Ma o lea o le i totonu e le mafai ona o ese mai le agaga. O lenei galuega e le na o le manaia ia te aʻu, e na o le tele o loʻu soifua maloloina. saili se mafuaaga e lafoai ai galuega, o le a lava le tupe mo le le ofoina atu. Na ou lagona le sili atu ona lelei tagata o le a maua ai le tele o tagata. mo aʻu. "

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Aiga Mamao 14780_11

Architect: DOERY MEDOOVV

Matamata i luga

Faitau atili