Toetoe lava a paʻepaʻe

Anonim

Seevae. Faʻamatalaga, Tau o Taaloga, Faʻamatalaga.

Toetoe lava a paʻepaʻe 14782_1

Tasi, o se tagata sili ona mamana i le aso o loʻo faʻamama ai le laʻei o se mauga lelei, sipuni ma saucepan. O se tamai aiga o le a avea ma 3-4 taimi sili atu. Ma afai o loʻo iai se aiga faafiafiaga, ona uma lea ona tuʻua e le au malo, o le lapoʻa tele o le palapala palapala o loʻo faʻatali, e le manaʻo e fufulu se tasi. Deshwoshers faia lenei gaioiga le fiafia. Ma ia sili ona maualuga, toetoe lava le leoa ma le matua tamaoaiga.

Fuʻa uma e asiasi mai ia i matou

O le asō o loʻo i ai i totonu o le tele o le ipu ipu tioata i luga o le maketi a Rusia. O loʻo ofoina atu e le eletise eletise (eletise, zanussi, aeg geportks), o le Suetena le kamupani, Asuria, Asuria, Asumers ma isi tagata gaosi. O faʻataʻitaʻiga e iloga e ala i ekalesia ma agavaʻa, poʻo le maualuga o ipu, lea e mafai ona siiina ma fufulu luga le tasi taamilosaga. Ma afai o le itu o masini e fuaina e le masani ai i le faasologa atoa, ona malilie ai lea o le agavaʻa e iloilo ai le numera o loʻo taʻua o le ipu. E tusa ai ma le EU tulaga faatonuina, o le tasi le pusa o loʻo i ai 11 mea mo tagata taʻitasi o le afiafi (3 eseʻese vaega ma tuʻugamau, o se ipu ma le 3 sipuni ai. I se faʻaopopoga, i luga o le 'aiga e fa, o loʻo iai pea 8 mea o le faʻatinoina o ipu. I se isi faaupuga, i le taimi o le 'aiga o le aoauli, e fa tagata e tatau ona pisia 52 mataupu (ma e te manatu o le a le tele?).

Toetoe lava a paʻepaʻe
Romanter sprinkler - o le autu "oshingtman" pushwasher, o le ipu ua vaevaeina i le atoa-tele (maualuga 82 cm (chorth (lautele (lautele (lautele (lautele (lautele (lautele (lautele (lautele (lautele (lautele (lautele (lautele 55 cm, maualuga ma le loloto o le 45 cm). E mafai e masini tumu tele ona fufulu 12 pe tusa o le 14 laulau kits (faʻataʻitaʻiga g 891sci, girile) mo le tasi uta (ma le puʻupuʻu).

O le fiailoa e mautinoa e mautinoa lava e manaʻo e vaʻai i totonu o le gaioiga a le galuega e suʻe ai le auala na ia fufuluina ai ipu. E vaʻai avanoa i le taʻavale ile laʻau, pei o le OETʻa, o le laulau i luma. O loʻo i ai le fufuluina potu o le speinless swel, lea e iai lua (luga ma lalo) toe faʻasolo le paʻu o fagu (e taʻua foi o pusa). I lalo o latou o le au talimalo rocvel rockers ma pu (i le compoct masini tasi pusa ma rocker). Tele o le Rocker faʻataʻitaʻiga ua faia i shinless steel ma naʻo nisi o le polymer. O lenei, manatu, o mea uma e mafai ona e vaʻai i totonu o le taʻavale. E le gata i soo se mea e pei o lima, ae e tusa foi ma palapala po o lauulu laupapa. Ma seʻia oʻo i le taimi e toe talitonuina e mafai e le masini ona fufulu ipu.

Ma o fea foi?

Toetoe lava a paʻepaʻe
Desktop Desshwasher
Toetoe lava a paʻepaʻe
Tapēina o le DEHWASHER
Toetoe lava a paʻepaʻe
Faatasia Vaiewwasher
Toetoe lava a paʻepaʻe
O le Slipwashher, poʻo le "solo" o fafine, Ioe, e mafai ona e iloa, e mafai e tagata ona faʻamanatu ia te oe le fufuluina o taulaga, ma fale vevela. O le vai mafanafana e liligiina i totonu o se ipu tele poʻo se pesini, o sina mea e ono palu, efuefu, efuefu, etc.) ua faʻaopopoina ma ipu uma o loʻo faʻamalamalamaina i lenei fofo. Ma o loʻo sasaaina, latou te ova vai mama, e fufulu le ipu i totonu ma faʻapipiʻi le solo poʻo se mea e faʻamamaina ai. I le tutusa auala, sa iai tagata mauoa Europa atunuu, o fea vai e tafe ese mai lea o le lara, aua latou te totogiina ia te oe. Tagata nonofo o 'aʻai Lusia, ae le masani ai i le "sefe i afitusi", masani ona faʻaaogaina se lelei vaalele o le vai mafanafana, e aunoa ma le manatu o le a liliu ese.

O loʻo aumai e le matou maketi i lalo o le vaipuna eseese o Europa ma mafai ai ona faʻaalu le tamaoaiga vai. Latou te galulue e tusa ma le polokalame lenei. Muamua, o le masini o loʻo mauaina le manaʻomia o le tele o vai malulu mai le suavai vai. A maeʻa, pe a fai o loʻo faʻatonuina, faʻaitiitia lona tulaga faʻapitoa i se tulaga faʻapitoa, faʻaopopoina le faʻapipiʻiina o se koneteina o le fofo. O masini uma e tuʻuina atu i ai poʻo Tubulalele Heatila - Tanni (faʻaaogaina, mo Deasson, o oloa a Artis), poʻo ni mea manogi o Bosch, leo, Filemen, ma isi. O le mea muamua na fuafuaina mo le faatofuina i le vai (uma i se eletise eletise) ma ua tuu i lalo o le potu fufulu i lalo o le spreyler. O le lona lua e masani ona faia i le pepa vevela i fafo atu o le vai paipa ma o loʻo i ai i fafo atu o le sela fufuluina potu. O le tafega e aumai ai vai e aumai ai le vai i le vevela vevela vave nai lo le tenisi, ae ia e maua le malosi sili. Mafaufau i le mea lea a filifilia se taʻavale, ae leai, e le lava le malosiaga e faʻatupeina i le fale mautotogi e le lava mo mea uma a le 'au.

O le faʻamamaina o le vaifofo i lalo o le mamafa o loʻo sapalaiina i se tamaʻi vai taʻele o loʻo i luga o le pusa pito i luga, ma i le taimi lava e tasi - i luga o le 'au. O le aofaʻi, o le foliga ma le nofoaga o nei pu ua fuafuaina ina ia mafai ai e le jeli ona lafoaʻi le tagata faʻatau. O le iʻuga, o le vai vai vai o loʻo faia i totonu o le sela fufulu, mai lea o le mea e sili ona faʻatauvaʻa e le nanaina. E pei ona e vaʻai, nai lo lima, pulumu ma fulufulu ie i totonu o le taʻavale, e iai ni suʻu o le fofo. Na te afu ai ipu, o lona omiga e faʻamamaina mai i meaʻai toe faʻatulaga ma e ave i le pito i lalo o le mea pueata. O iina, o le fofo pasese e ala i se faʻamama ma ua toe fafagaina i ni tagata faʻatauvaʻa. O lenei faʻasalalauga i luga o se tapunia o le laupapa o loʻo faʻaauau pea seʻia oʻo i le faʻatonuga e mulimuli i le faʻatonuga. Ona taua ai lea o le leleiga fofo i totonu o le pusa olo. Faatasi ai ma le fesoasoani a le tutusa tagata faʻatau, o le masini e tatalaina ai le fufuluina o mea ma vai malulu poʻo se vai mafanafana mafanafana, e maua ai ipu o susulu ma manogi manogi.

Ia ua naʻo le faʻamamaina o ipu o loʻo faia masini i auala eseese. O le masani masani, faigofie ma le taugofie, ona e le manaʻomia se faʻaopopo eletise eletise, o loʻo faʻaaogaina i le ESL 654 (Electrolux) ma isi. O le Mossore Evaporates mai luga o le pito i luga o le mafanafana o mea, o loʻo feololo i luga o le malulu puipui o le mea pueata, tafe luga o lona pito i lalo ma ulufale. O masini a le Ariston e tuʻuina atu i le Turbo Mulufulu System, o loʻo vevela le ea o le suavai o le fufuluina o le fufuluina o le lauulu. Ua tumu i puipui o puipui o le potu Mosdish i le alavai. Ina ia faʻavaveina le mago, o le ea susu e mafai ona pamu mai le potu (fufulu super mago, lole mago, lole). O le isi filifiliga o se tafe o le vevela o le ea ea (turbothermic ma stiele mai milele ma turbo mago mai le aeg). I le taimi lava lea, o le tele o le mou ese atu o le taʻavale a le taʻavale ma ua le maua ai le suavai. O le saoasaoa mago o loʻo iai masini eseese o loʻo i ai se vevela vevela.

Tele taʻavale ma le utaina atoa faʻaalu i le fufuluina o ipu 1-1.5 itula, 12-18 lita o le vai ma 0.8-1.5 kw * HW. O le faiga atoa o loʻo faʻatautaia ai le faʻatonutonuga o le pulega. E tusa ma lana 'au, galue i le tulaga manaʻomia o le masini ma masini. E sili atu, e sili ona lelei, e tupu mea uma ma le laititi o le auai. E tatau ona na o le sisiina palapala palapala i le taavale, ona aveese lea o le mama.

Mai le Saucepan i le Feu

Toetoe lava a paʻepaʻe
Toetoe lava a paʻepaʻe
Faʻatonutonu le jets cope o mea tetele ma se mea lilo manino o ipu e tupu ai ma fufulu i auala eseese. Fufulu mata tioata i le taimi lava e onā ai ona inu - o le tasi lea, ma ia faʻamamaina mai le aisa o le gaʻo ma sauice papatusi mai lalo o le tapaa moa moa - o le isi. O le lelei meaʻai lelei mo mataupu taʻitasi filifilia lana togafitiga (o le vevela o le fofo, o le umi o fufulu ma fuli, ma isi. MONI, na o mea e sili ona "atamai" (ma, ioe, pele) faʻataʻitaʻiga o loʻo taumafai e foia nei paso i aso nei. O isi uma e faʻaauʻupegaina ma se seti o polokalame masani, ma vaʻai i ai mo totonu o latou tagata talafeagai. E mafai ona setiina polokalame poʻo se tulaga fesuiaʻi, poʻo se seti o ki ma faʻamau i le vaega faʻatonutonu. O le tele o polokalame o le polokalama - ma o latou numera oo atu 10 (ZDS 699E, Zanussi; G 891sci, Miele), "o le aoao, o lona uiga e mafai ai ona e sili atu filifili le saʻo le faiga saʻo.

O le polokalame "masani 65c" o loʻo avanoa i faʻataʻitaʻiga uma e aunoa ma se tuusaunoaga. Ua fuafua mo le fufuluina o le potu masani ma le umukuka ma le deston meaai totoa. O le "Forralral 70s" ua filifilia mo mea maualuga e afaina ai, ma e tusa ai ma le polokalama "pe a maeʻa meaʻai", o mea faigaluega na faʻaaogaina, ae sefe le 20% o le taimi e faʻatusatusa i le "masani 6%". O le polokalame "tamaoaiga" i le 20% faʻaitiitia tutusa tau pe a fufulu se gaʻo afaina e aunoa ma mago meaʻai mago e aunoa ma mago meaʻai mago. I ma masini na tuʻuina i le polokalame "bio 50c", o loʻo manatu e faʻaaoga ni puipuiga faʻapitoa ma biodevices (enzymes). Na latou faʻaumatia gaʻo ma faʻatagaina ma le maualalo o le vevela e vave ona faʻaseʻe ai mea na afaina ai. "Faavavevave 40c" ua fuafuaina mo faʻavavevave le fufuluina o meaʻai i le va o taumafataga. I le faʻaopopoina, i totonu o ni masini o loʻo i ai se polokalama i le vai malulu.

O le lautele o polokalame e mafai ai ona taofia le taʻavale ma le 'aina lelei ma le toto i le umukuka (pans, fagu, falaini, ae o isi mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o auiliiliga o le jerioke, paluai ma le umukuka faʻatasi ai; Pusaaisa e malupuipuia; Tioata a le palapala a le palu papupuni; Palasitika ma pupuni tipi laupapa; Palama, pa ma latetice papatusi; Faamama o le umukuka ea mama, etc.

Ma le mulimuli ane, le mulimuli. I le faʻaopopoga i faleoloa, papatusi, carghlery ma isi ipu, ua sinamaina i aso uma, e i ai tioata tioata maʻimau, matatioata ai le faʻamutaina o oloa. O mea nei o mea, o se tulafono, pele ma le maaleale. Latou te le fiafia i le vevela vevela vevela ma manaʻomia le faʻaeteete lautele. O ipu e sili atu le fufuluina o le tino pe faʻapitoa i masini e iai le polokalame togafitiga o le vailaau, e aunoa ma le faʻamalosiʻau, e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga (Ariston), es 682 x (eletise) ma le tele o isi.

Vaivai ae le aluga

Fautuaga Aoga

1. Afai e iai tamaiti laiti i le aiga, e sili le faʻatau atu o se taʻavale e iai le pepa loka a le faitotoʻa. A uma, pe a latou taulaʻi i le faʻagasologa, o le solo ese mai le potu e mafai ona faʻatigaina vevela ma mamao ese mai le leaga o le fofo.

2. O aitema laiti ae leʻi fufuluina le fufuluina i palasitika vali mai lalo o fua. I totonu o lenei faiga, e faigofie atu ona utaina i latou i totonu o le taʻavale, ona ave lea.

3. Ae le i muimuina le masini, ipu o le a manatu o Bones, fasi falaoa, aano o manu ma isi otaota. E faigofie atu nai lo le mauaina mai i le taavale. Ioe, e pau le ipu faʻamaumauga, ma le "costern".

O tagata o loʻo nonofo i tua o tua o loʻo faʻapipiʻiina mo le fufuluina ma fufulu vaivai vai. Na matua faigofie lava ma sili atu lona lelei nai lo le vai malulu mai se tautotogo poo le vaieli, e pei ona latou fai mai ai, "Ai" Sese. O le vai malulu e faia ai le kaliki ma magnesium masima i totonu. O i latou o le au solitulafono o sea le fiafia i se tulaga le lelei o le fausiaina o se mautu mautu (fua) i luga o puipui o le tatagi. I Rusia, o le le mautonu o le vai o loʻo iloiloina i sina mea itiiti o se tele-midigram-tutusa i le lita (mg-eq / l) ua iloiloina i totonu o le chemistry. I Europa, fiafia i ni vaega masani - Siamani poʻo le Farani tikeri o le le fiafia (1 Mg-Eq / L e tutusa ma le 5 Farani tikeri). E i ai le vai malulu (itiiti ifo nai lo le 2 MM-Eq / l), fetuunai le mamafa (mai le 2 i le 5), malosi (e sili atu i le 10).

I Moscow vai paipa, o Moscow Region ma le tele o isi itulagi o Lusia, e faigata le vai. Aua ua faʻamaulaloina, ipu musrow, e faʻauʻuina i ni masini faʻapitoa - o fanau taʻavale. O loʻo iai se fesoʻotaʻiga o le tupe i totonu o le resin - o se vailaʻau e mafai ona puʻeina le suavai tafe o atom (onnines) o le kalisiu i totonu. O le iʻuga, e faʻafilemu le vai. Faʻatumu le aofaʻi o le sodium i le redin faatagaina le masima masima, utaina i totonu o se koneteina faʻapitoa i le pito i lalo o le sela fufulu.

E foliga mai ua foʻia le fesili: o vai mafanafana o le vai, o loʻu mea sili ona manino - ma leai ni faʻafitauli. Ae oi latou. O le vai malulu na faʻaaoga mo le fufuluina, o le tele o le tafe ma umi le taimi. E le gata i lea, ina ua faʻaitiitia le suavai, e faʻaputu le tele o masima, ma e manaʻomia le totogiina o ia. Ina ia mafai ona fufulu ipu, o le vai ma le vai e faʻaalu laititi, filifilia sili ona lelei (feololo) vai malosi. O le faiga o le faiga o le masini lava e mafai ai ona faʻatupeina le avanoa e sauni ai le vai o le loto mafatia. Ae mo lenei faiga e tatau ona e iloa le a le vai o le a lafoina i totonu o le taavale.

O faʻamatalaga e uiga i le feteʻenaʻi vai e mafai ona maua i le sanedidemtations. O le isi filifiliga o le faʻaaogaina o pepa faʻasino pepa o loʻo faʻatau atu e kamupani faʻatau atu. O le faʻailoilo o le faʻailoga faigata e tatau ona taʻu i le masini (i ni faʻataʻitaʻiga eseese i auala eseese).

Ae e lē o mea uma lena. Ole vai e i ai se mea leaga e faʻaputu ai i luga o puipui o tioata tioata i luga o le vaalele ma mataua. Ina ua uma ona mago mai ia i latou, o totoe le teteʻe, o loʻo avatu pea i le solo le mea 'ese. Ia o le tioata pe a maeʻa le faʻamamaina o loʻo manino ma matagofie, o le masini ae e te leʻi faia le mea mulimuli o le auala o le faʻaalia o le Gism (e masani ona taʻua o le 'eseʻese). O le iʻuga, o loʻo faʻaititia le 'aʻai o vai ua faʻaititia, ma vave, e aunoa ma le tuʻua o au tuʻituʻi, ata mai le ipu.

Mama! Tamaoaiga! Faigofie! Mulimuli ane, ma le manuia!

Toetoe lava a paʻepaʻe
Fausiaina-i le ipu o loʻo tupu ai nei scragans, tagata gaosi o meaʻai a le malu e aunoa ma le vaivai ua faʻaleleia e le gaosiga faʻataʻitaʻiga. O le numera o le fufuluina polokalame o loʻo tuputupu aʻe, o tagata muamua sprinklers foliga mai, e tele auala e mafai ona faʻaaogaina, e tele lava e faʻateleina le faʻaaogaina o le eletise, ma isi.

E lelei ona faʻamaoni i le saogalemu o le 'auʻauna. Ma i le tulaga muamua iinei o le puipuia o vai vai. O le a le mea e manaʻomia mo lenei mea? I le tasi lima, o le malu malu agamalu fufulu potu, i le isi, o se vai ua faavaeina lelei sapalai sapalai masini i totonu o le taavale. Mo mafuaaga saogalemu i le tele o faʻataʻitaʻiga, fafaga hoses ma le tele o le malosi o le malosi ma le puipuiga mai le vai o loʻo faʻapipiʻiina. E le gata i lea, o le auʻaunaga tele "i luga o le afi uma" ua faʻaauupegaina i luga o otometi oloa e pei o le susu (faʻa-NOWERS), AQUMSS) Poʻo le foliga o lea na latou faʻaliliuina ai le tafe o le vai ma tuʻu i totonu o le pusa puipui, ma isi faʻaopopo foi ua logoina mai le leo faʻailo e tupu.

O le isi galuega o loʻo taumafai tagata gaosi e taumafai e faʻaitiitia le pisa pe a galue le masini. Tele o nei aso nei "ipu 'ai" o le pisapisao mai le 48 i le 56 DB. Na o le tele o faʻataʻitaʻiga (Aeg), G 391 polokalame (Mile), es 682 (Orkrolux), sgs o le 13-45 db. Ma o le masini CD 797 HSE (lole) Galue, e tusa ma le faamaoniga a le kamupani, toeititi lava o le "musumusu"

O tagata gaosi o ashwashers e mitamita i faʻataʻitaʻiga, sefe eletise ma vai. O tagata faʻatau o le atunuʻu e le o matauina faapitoa i nei faʻailoga. Ae ui i lea, i le taimi o le taimi (ma ua galue le ipu 10 tausaga pe sili atu), a ma le eletise, ma vaʻai, e tatau ona taua tele mo Rusiae.

Faamatalaga mo fia iloa

E tofu le masini ma se faiga puleaina. E faʻamautu ai le faasologa ma auala o faʻagaioiga o 'au uma ma masini e tusa ai ma le fale o le fale o le tagata. Peitai, e leʻo le pulega atoa uma e tutusa ai. O le tele o faʻataʻitaʻiga e faʻaaugata i tulaga tau masini e aoga ai polokalame e aunoa ma le amanaʻiaina o le mea moni o le faʻasologa. O le sili ona alualu i luma faʻataʻitaʻiga (sgs 0915, bocsh 80800, aeg; SEEG; 70990, Fiermen, etc. Ua latou faʻamatalaina le tele o ipu o loʻo utaina i totonu o le taʻavale, latou te faʻafetaia lona filogia ma filifili le sili ona lelei o le faʻagaioiga (o le umi ma le vevela o le vaalele, ma isi. ).

O tagata uma na gaosia i le Europa atunuu o loʻo tuʻuina atu vasega mai le (maualuga iloiloga) e g mo le pa o le malosi ma le fufuluina o ipu.

Tele masini faaonapo nei ua faaopoopoina ma isi vaega e le aafia ai le lelei o le fufuluina, ae i aso uma o le olaga iina fesoasoani tele. O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata amata amataina taimi, faʻatagaina le taimi ua maeʻa ai le utaina o le Machine pe a tatau ona amata galue. Ma - o le malamalama o le mea pueata, o le agavaʻa e toe faʻavasega ai le pusa pito i luga e faʻapitoa ai ni ipu le puipuia o le faitotoʻa, ma isi.

Pele ata e i ai ni moli mama ma faʻaali. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e taʻua e le masini le talimalo e le gata i le pepa filifilia ma le ala o lona atinaʻe, ae e uiga foi i le leaga, le manaʻomia e toe faʻatumu le sapalai masima pe fufulu. Ma e le o le tapulaa lenei. I le FV 80800 (AEG) ma g 891 (Milele) faʻataʻitaʻiga o le a lapataia e le tapunia le faitotoʻa, e leai

Tulaga

Ua faapipiiina le gaoi o au meaʻai i totonu o le umukuka, e masani lava i tafatafa o le uati i le leai o faʻafitauli e leai ni faʻafitauli ma le fesoʻotaʻi i le suavai ma le otaota. Fuafua i le tele o le potu, manatu o le fiafia ma manatu, o le taʻavale e mafai ona o mai i se tasi o tolu auala: pei o le vaega o le faʻapipiʻiina i le umukuka Meafale (o lenei e sili ona lelei i le aso). I le meaafale, o le ipu ipu o le a vaʻaia pe na o le pito i luma (faʻataʻitaʻiga SE 56291, SIEMENS), o le 561, zanissi o le a Natia atoa i meaafale (faʻataʻitaʻiga o le 9004, lole; 1986, shoo).

O meaʻai a le gaoi e le gata e paʻepaʻe paʻepaʻe, ae o le uliuli foi ("ata"), enaena, samasama ma le lanumoana. Ma o faʻataʻitaʻiga sili ona taʻutaʻua o lanu o le Aluminum, stanless steel poʻo le uliuli ma le uʻamea o loʻo faʻapipiʻi ("pronilliline" mamanu).

E i ai le uaea o le paʻu i se uaea ma le faʻavae o Europa e faʻapipiʻi i le eleele. O le eletise eletise e fesoʻotaʻi i le auala lava e tasi e pei o le fufuluina (vaʻai "manatu o lou fale" # 1 mo le 2001). Peitaʻi, o nisi faʻataʻitaʻiga busch, Zanussi, Mulise ma le tele o le taumafaina o le meaai o le 2.5-3.5 Kw, ma e tatau ona totogi pe a fesoʻotaʻi le masini i le eletise.

Tau ma tupe maua

O le tau o meaʻai o meaʻai mai le $ 350 i le $ 1900 ma faʻalagolago i le ituaiga o masini, o ona uiga, faʻailoga o le kamupani ma le tele o isi itu. I se faʻaopopoga, mo le faʻapipiʻiina ma le fesoʻotaʻiga o le masini ile sapalaiina o le vai, otaota ma le mana grid o le a tatau ona totogi le 500-800 rubles. O i nei mea uma o nei o tulaga-aso-taimi atofaina. Tupe, Ioe, e tele, ae muamua faia le faʻaiuga mulimuli, ua ou vaai atili i ai.

O le tau-taimi e tau mo le sili ona taugata le taʻavale g 891 kamupani millele - tusa o le $ 1880. I se aiga o le fa pe lima tagata o le 20 tausaga. O lona uiga, o le tau o le tasi masini e tusa ma le $ 0.25 (e tusa ai ma le taimi nei e sili atu nai lo le 7 rubles). O loʻo faʻaaogaina atoa masini utaina i luga o le mamafa o le polokalame "o le tulaga masani 65c" pe tusa o le 15-20 g o le vailaau (4-10 ml o le vai, 0-10-15 kilomita ma 12 -17 lita o le vai. O le umi o le taamilosaga o le 1.5-2 itula. Matou te viliina nei tau i le taimi nei. I le averesi o le 1 kilomita. o loʻo i ai nei o tau, o tau o fufuluina o le fufuluina o ipu o le a 10-15 paʻu. Afai o le masini e masani ona ofi (i lalo o taʻavale i totonu o le sili ona taugata o le a le sili atu i le 25 rubles.

O nei tau uma, ma o le a le tupe maua? E faigata tele ona faʻatatauina i latou, ma e taua lisi. E matua mama ma mataga meafaigaluega e le mafai ona fufuluina le lima tele. O le faasaʻoloa lea mai aso taʻitasi, e le manaia foi tiute. O ni lima matagofie ia, e le masani ai i le chemistry, aoga mo ipu ae le o - mo le paʻu. Lenei, i le faʻaiuga, o le taimi taua na faʻaalu i vasega sili ona manaia.

E tusa ai ma le mekasini "tagata faʻatau", o se aiga o le fa (faletua, tane ma le toʻalua e faʻaalu i luga o le lima i le aso. O lea, faatasi ai ma le fesoasoani a se ipu ipu i totonu i le tausaga e tasi e sefe ai 12 aso. Na o le tuʻuina atu, ia mauaina se "meaʻai tao", matou te faʻatau mea e le mo le faʻatau atu, - taimi, ma manatu tele. E i ai se mea e mafaufau iai.

Uiga o ipu ipu

Mautu * Faʻataʻitaʻiga Masini ituaiga ** Maualuga avega *** numera Vasega Tau, $
tasi 2. I. Ii. Iii
AEG (6) Suv 80800wru P, S. 12 valu fa A. A. A. 1100.
Ev 80850I. P, B. 12 valu fa A. A. A. 1400.
Nav 64850I. U, B. valu 6. 3. A. A. I totonu 850.
Aristson (7) LSA 2060st. Itulau 12 lima 3. B. A. B. 450.
LSA 48a. U, B. valu 6. fa B. I totonu B. 570.
Ls 2480 est. U, S. valu 6. fa B. B. B. 600.
Fesili (5) 1976. P, S. 12 7. lima B. A. B. 820.
1896. P, S. 12 lima fa B. A. B. 800.
1756. P, V. 12 fa 3. B. A. B. 650.
Bosch (8) Sgs 0915. P, S. 12 6. lima A. A. A. 1000.
Srs 4302. y, palu valu fa 3. O le O. B. C. 550.
SKT 5002. K, S. fa lima 2. I totonu Mai Mai 360.
Lole (8) CD 797 SMART. P, S. 12 iva 7. Ae A. Ae 680.
A 9004. P, B. 12 iva 7. - - - 680.
76. U, B. iva lima fa - - - 590.
Siemens (4) 705590. P, B. 12 6. lima Ae Ae Ae 1250.
Sf 64600. y, palu valu fa 3. Mai I totonu Mai 630.
Sko 25200. K, V. fa lima 2. O le O. B. C. 360.
Electrolux (5) ESL654. P, B. 12 lima fa B. Mai C. 800.
Es 682 x. P, V. 12 valu lima A. Ae A. 980.
Esl 499. U, B. iva iva lima B. Mai C. 680.
Indes (4) DG 6450 W. P, S. 12 lima 3. I totonu Mai I totonu 440.
DG 6445 W. U, S. valu lima 3. I totonu Mai I totonu 410.
Miele (9) G 391 polokalama. P, B. 12 valu lima B. A. B. 1830.
G 624sci U, B. valu lima fa B. A. B. 1400.
G 891 sci P, B. sefulu mal le fa 10 fa B. A. B. 1850.
Zanussi (7) Zd 699 anu. P, S. 12 10 fa A. A. B. 700.
Dws 5718. y, palu iva iva fa B. O le O. C. 350.
Bds 699e. P, B. 12 10 fa A. A. B. 700.

* - I totonu o puipui o loʻo faʻaalia ai le numera o faʻataʻitaʻiga o masini na tuʻuina atu i le maketi Rusia

** - p - atoa-tele, y - vaʻai, k - puʻupuʻu, c - tuʻu i ai ("solo"), in-compessive

*** - Aofai o Lisi seti

16 O le numera o polokalame; 2 - Aofai o le vevela modes

I - o le lisi fufulu; Ii - Le vasega o le Malosiaga o le teuina; III - Faʻamago vasega

Faitau atili