O pi

Anonim

O le tele o le fausaga mallelayer. Teki tekonolosi o le foafoaga, metotia o kamupani taitoatasi. O le tauofoga tausi meatotino.

O pi 14786_1

O pi
ONI.
O pi
1. O le Crerete Overlapping 2. Faʻasusu i lalo 3. O le eleele-eleele-eleele i lalo o le Souncclot Souttment 6. Faʻapipiʻi PLEWODS 5 CLAEQUET 12. Parqut i lalo o Valnish 13. Laco Tulaga 14 Tornish (2-3 vaega).
O pi
1. O le sima i luga o le 2. Lats 3. Modiere-Daistrare Plywood 4. Parqutch Gliue (Distired Plywood 6. Preque Art 3 faaputuga).
O pi
1. Paʻepaʻe Paʻepaʻe 2. Lolomiina mo Glue 3. ParqutQut Glue 4. O le Dissire-Fortered Plywood 5. Lolomiina mo Gluse: Parnish (2-3 vaega).
O pi
1. Crerete Overlapping 2. Faʻatootitotogi 3. Faʻalauiloa 4. Emlilsion-eleele i lalo o le stare 5. O le tagata lava ia o le tagata faʻatauga, o le CACQUER GICK HOME.
O pi
ONI.
O pi
Parquet fogafale mai le Tropical Merbau mai Hhns. Na tetee atu i le Microclite.

O nei "pai" e le mafai ona taliaina, ae o le mea lilo o latou "tao" e fiafia tele i ai. Aisea? Ioe, ona o le jargon o polofesa "pai" o se mea sili atu nai lo le tele-system parquet stading fausaga - a o le lamolemole i lalo o ou vae.

I luga o le 10-15 tausaga, o le faʻasologa o tagata tomai faapitoa a Rusia i le foafoaina o le palu o le palu (ma e masani ona suia le fafie) ua suia tele. E le gata ile metotia o filifiliga ma le galueaina o fafie, ae faʻapea foi ma le tekonolosi o le ausiaina o tapulaʻa maualuga i manoa lapoʻa e faʻaleleia. O se faitotoʻaʻiga i le malo o le falemeli o fale ma mea faigaluega, masini, ma mea faigaluega faʻapea mo falaoa ma faʻatagaina faʻatagaina mo tulaga lelei o le lalolagi. E uiga i le vaega o nei aso "pai" o le tatou tala lea.

O ai e fai ai ni galuega paga? Afai e tele lava le tele o le fanua o loʻo avea ma mea taua i le fofo filifilia, o le sili ona lelei faʻamatalaga o "uma i luga o lima." O lona uiga o mea nei:

- Galue uma - mai le suʻesuʻeina o le faavae, o loʻo fuafuaina se fou senisiʻaga ma i le tiniki fou o loʻo faia e le au poto masani o le Kamupani na faia ai ma faʻatau.

- Pisinisi o le fale malulu, o ia o le tagata sili o le galuega atoa o loʻo ia te ia, e tatau ona iai ni poto masani i lenei mataga (ma se lisi lelei o mea faitino.

- E tatau ona faia galuega i luga o le faʻavae o se maliega faʻaiʻuga o loʻo i ai se faʻamatalaga auiliili o ona tulaga.

I lea tulaga, o le faʻafitauli o le "Disciers" o vaega uma o galuega o le tulaga o tagata faʻapitoa ia te oe na e liliu ai. O nei mataupu faavae o loo taialaina i latou gaioiga a le kamupani "vaa", "Fitu", "vaega auro" ma isi papa.

O le filifiliga i le olopalaina galuega i nisi o tulaga e le lelei lava o le muamua. Ae e iai ni kamupani ua sauni e ave se gaioiga i totonu (aofia ai suiga), faʻapea foi ma le aumaia o mea i le iʻuga, amata mai soʻo se tulaga.

Ma e iai le faʻaaloalo e aloese mai galuega nutimomoia. E le masalomia, taumafai mo teuga, faatau le parini i totonu o se fale teu oloa, ia fai sau fusiua, i le vanimonimo o le maketi, ma le fesoasoani a le au atamamai. O le a le aotelega, i le faʻaiuga o le a le taimi, ae o ai e faʻamaonia oe i Lona onosaʻi?

O le mea e gata ai le tauofoga e faalagolago e le gata ia te ia, ae o le a foi lea e oʻo mai i lalo. O lea la, o galuega uma lava e tuʻu ai, toe faʻaauau poʻo le toe faʻaleleia o se suʻesuʻega e amata ile inisitiniga fesoasoani, tatalaina o le fogafale ma toe iloiloga o le eleele. E pei ona fai mai tagata faigaluega, "o le a faʻaalia ai."

O le laʻau fua ma o le tele o laupapa e aʻafia ai le ituaiga kelisi faʻaaogaina. Lalo o kulie taʻitasi, i se taimi, o le masani masani e manaʻomia. Inu le panisi, e mafai ona iloa ai le faʻailoga, le pala uliuli, faʻamalosi i luga o fola. O lenei ua matou iloa e le mafai ona kelu se maualuga maualuga le lelei o le sisitema ma le sima faataamilo. I le taimi nei, i lalo o le maʻi o le 30-50-tausaga le matua, leai se mea e masani ona iloa ai, vagana ai mo le paʻu o le uliuli-binud.

Fua o le pusa

I aso nei, o le afi afi o le inisinia faiga faalelei o "pai" mai mea taua uma ma fusifusi. I lea tulaga, o metotia o kamupani tamaʻitaʻi o tagata uma ua faʻaitiitia ai. O le sili ona tumu i "pai" ofo ai le fale siva. Lalo le faʻasologa o vaega o ia: 1) overlap; 2) Faʻasusu (Glass Hydroilimil, Fomai, etc.) - e maua mai i pito o le "keke" ma leaga i puipui; 3) Na malaga le sima; 4) Amio i lalo o le totoa; 5) O le tagata lava ia-finauga tuu (mo se faʻataʻitaʻiga, Knauf poʻo le Uzin i luga o eleele o le igoa tutusa); 6) Tulaga muamua i lalo o Gelu; 7) kulimi kulimi; 8) Mossore-tetee Plywood (nonoa e le tusi-tusi i le ata); 9) Tulaga muamua i lalo ole kelu; 10) kulimi kulimi; 11) simeni; 12) faamavae i lalo o varnish; 13) Laco Primander; 14) Valnish (2-3 vaega).

"A aa", "Finegraffere", "le vaega autu" ua latou taumama. Auala e Tele ma le Tasi o le Tasi poʻo le isi vaega pe sui i lona isi faʻamoemoe i le tulaga o le laupepa fou, sili atu, afu, faʻafefete, maʻai, suia, ma isi mea i luga o le maketi. Ma le tele o matata faaletonu (tatou fai mai, "Contragram" i le tele o le 7 vaega o va eseese).

E sili le tulaga o le pamu i le taimi nei nai lo le mea na tuufua ai fale o taulaga i uta tele na tuuaia ai le 20 tausaga talu ai. Taitai Prquet Forqutch Forms o loʻo faʻataʻitaʻia i le fuafuaina o faʻailoga autu o le "saʻo" Parquet fola:

1. O le malosi ma le tino o le faʻavae o le faʻavae o le faʻandlap, lea o loʻo i lalo o le taitoalua afi, e tatau ona tuʻuina i le taimi o le fausiaina o le fale. Afai e le o tausisia e le lugalaup tapulaa, e tatau ona toe faʻaleleia.

2. O le fao e tatau ona tumau, lamolemole, mamago ma mama. O le averesi mafiafia o le 4-7 cm, o le mea sili ona itiiti o le 3 cm. O lea, le 4-5-centimeters hyves i le isi masina mafiafia mafiafia faaopoopo le isi masina. O le lelei o le laga (sima M-500, oneone (1: 3: 3), Knauf Paictizer) mafai ona vave siaki ma le hamttistists compictists:

a) Ina ua maeʻa le aʻafiaga o le samala i luga o le lauʻeleʻele o le e le tatau ona i ai ni mea faitino pe lolomiina;

b) Afai e te faʻaaluina se mago o loʻoea ma se fao tele, e le tatau ona i ai loloto loloto poʻo le siʻosiʻomia.

3. O le vai o le fili sili ona leaga o le palu. PASELE E aunoa ma se Hygrometer (faʻapitoa meafaigaluega mo le fuaina o le susu) - e le o se maʻi. O le toe fuaina o le lelei o le lelei o le matua e le sili atu i le 3.5-5%, ma le le magagana o le masini paga o 9% 3%.

4. O le laualuga o le sikulu e tatau ona atoatoa lamolemole ma lamolemole. O le le mautonu le le mautonu mai le mafolafola i luga o le faavae o le lua auala savali o le 2 mm. O fua e faia i le 5-6 faatonuga.

5. O le PlyLwood i lalo o fale ma le mafai ona viia; b) i ai se mafiafia o le 12-14 mm; c) Faʻapipiʻi i le vai-overpint parquet pluue (ma tutusa sili atu o le sili atu) ma fao (sili ona masani ai plywood sikuea 40 x 50 cm); o) Faʻafetaui ma le tekonolosi faʻailoga (lume) i le 3-4 mm; O soʻoga i le va o laupepa e fesoʻotaʻi ma se masini olo.

6. Itumalo - o le fili o Kelu, Mastic ma Vasnish. O le maʻi o le masini tui e le o se maʻi. Uma tomai faʻapitoa parquet mana faigaluega e tatau ona faʻaogaina i totonu o le fausia-i le faʻaaogaina o feololo pe tuʻuina atu le agavaʻa e faʻafesoʻotaʻi ai le pefu.

7. O fasi pepa faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i le plywood i le glue, faʻaopopo fama poʻo staples e tau i le pito o le plank. I le taimi lava e tasi, o le fao (puipui) o loʻo i ai i se tulimanu i le faʻavae.

8. O komipiuta laupapa uma e tatau ona paʻi atu i le tasi ma le isi o le tasi (pei o le "tuputupu aʻe").

9. O le laualuga o le maualuga o le tino e tusa lava poʻo le tele o vaega uma e fesoʻotaʻi ma le vaalele ma le lamolemole atoa. E oʻo lava i galu itiiti o galu, sitepu, paʻu e le mafai ona le taliaina.

10. O le parquat e tatau ona ofi malosi i le eleele: aua le fafagaina i le a le ulavale, savali, aua e te aau ma, mea moni, aua le gauai atu.

Tautua ia faʻaputu 'au maualuga-lelei le tino o loʻo tautua ai, ma le faʻagaioiga talafeagai, 50-90 tausaga.

Suiga i le palisi i luga o le ata-foloa o le foloa o le foloa e ala i tekinolosi faapitoa i luga o se fetuunai fetuunaiga. E faigofie tele ma vave, ae le o le malosi ma le mausali. Ole avanoa lea o se filifiliga e maua o se iʻuga o le inisinia suʻega o le faavae. Ua uma ona e lua vaega o palu o le plywood ma pepa lapoa (1.5 x 1.5 m).

O le faʻaputuputu o le fola faʻatasi ma le "pai" o le mamanu e matua tumau lava, ae o le taimi nei na tuʻuina atu. I mea uma, le nofoaga pai, ua maʻimau i faiga faʻalilolilo, e tatau ona "faʻalavelave", agaʻi i suiga i le Microclication. O se tasi lena o tulaga autu mo lona nofoaiga. O le palasitika o le laufanua o loʻo tuʻuina atu e ala i le avanoa i le va o le vaniti i le va o le panisi ma le puipui. Elestic mea (Foam, faapipii, lipine), faatumuina avanoa - o le laina o le hydralic sui - tali atu i le faʻalauteleina o le laʻau. O le tomai e "manava" ave se fasi parquet ma totonu o le va i totonu o le va o le utupoto ma grootch o panisiu. O le mafuaʻaga lea e le faʻaseese ai lea o laupapa ia i latou lava, ae faʻapipiʻi ma faʻailoga faʻapitoa, o le nonoa lea e faʻamoemoe i le laʻau o le laʻau, i le faʻavae. O le kulimi e faʻaaoga i luga e le o le mea e le mafai ona i ai ma le malosi, ae o le scooves (faʻapitoa spatila).

Ina ia aloese mai le faʻaleagaina ma mau, e tatau ona faʻatau le pamu i totonu o pusa faigata i Polyedyne. I le faagasologa o le pito i fafo, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le mautu o le Jumbadition o le Suafa o Masini Paʻaga (9% 3%). Muamua, o le faʻataʻitaʻiga e tele ni vaega mai le ogatotonu o le afifiina, lea e i ai le itiiti ifo i le tolu aso i le pepa matala i totonu o le potu o loʻo fuafuaina i le potu o loʻo fuafuaina.

I le faʻagasologa o le faʻaputuputu o le maʻi, o le cog-ioe, o puipui e fesoʻotaʻi e tusa ma le "togalaau" e tatau ona leai se faʻavae i le pito i lalo o le groove ma pito o o le tumutumu. Na faamautinoaina e le saʻo o tulaga o Rivets: o le tele o lo latou tele, o le maualuga o le tupuaga ma loloto atu nai lo le groove. A faʻapea o se fesoʻotaʻiga le maufaaoga i le va o le uila ma le togato e leai se avanoa totonu, o lona uiga e le talafeagai le tulaga lelei mo le fono.

I lalo o le au puipui, o se tulafono, e i ai i le le mautonu pe liua (po o i latou ma isi) slits. O lo latou lautele o le 3 mm, o le loloto o le 1/3 o le mafiafia o le laupapa. O nei slots aveese le faʻamaʻi o le totonu o le 'aʻai o fafie ma aua le faʻatagaina le tulaga o le palo e foloina. O le aofaʻi, o taimi ma faʻatonuga o le valoa e faʻalagolago i le togavao, o le ituaiga o na faasatauroina ma le tele o rivets.

O se tasi o galuega autu a le fale tekonolosi o le le usitai o le le usitai i le hygrometric setete o poloka ma isi suiga i lo latou tele.

E le fiafia le parquet i ie susu, ua faamamaina ma se moli uila (ae le o fufulu!) Ma solo le susu susu pulou. O le sili vevela mo le parqut e tusa ma le 20c, ma le le suamalie o le tusa o le 55%. O seevae o fafine, o loʻo iai ni maile, vae o meaafale e aunoa ma lagona o mea faʻapipiʻi - e le mo palu paʻu. O le filifiliga o le punqut kulimi e faʻalagolago i le tele o le fuafuaga. Ma mai le ituaiga o Glue - o le vaitaimi o le tekonolosi taofi, pe a fai o le pusa parqutch e tatau ona "pipili".

E: I luga o le vai, i luga o le vai, i luga o le fofo (lavelave ava malosi), toese (nofofua ma lua-vaega). Mo le ova o povi siliva, o le kulimi i luga o se vai faʻavae (e faʻaleaga faʻaleaga ma, sili ona taua, taugofie). Ae e le o iai ni fuafuaga tetele ma se tali na mafai ai ona suia le tali lea, aua ua faapea ona ua suia le fogaeleele atoa. Jety nofofua-Vaega (Faʻamanino e le tali atu ma le susu o le siʻosiʻomaga) ma lua-vaega (ma le sili ona taugata ma le faʻaaloalo. Faʻasalalauga vaega (faʻataʻitaʻiga, s-750 ma s-760 Forms Bona, Sweden) ma faʻavae i luga o le palu o laʻau uma Tulaga maualalo taimi. (1-2 aso).

O le fale pito i fafo o le parquet (olo, taamilosaga, eseese, etc.) ua fautuaina e amata muamua i le 1-3 aso ma le vaiaso pe a uma ona taoto. O le faʻaseʻe lemu i le va o le au fuafuaga o loʻo totoe pe a uma le kapeti ma le '' '' '' '' O loʻo faia i luga o faiga faʻavae i luga o le vai o loʻo faʻagaioia. A maeʻa lena, faʻauma, ma, pe a manaʻomia, lelei lelei. E tofu uma ma ana masini tau talafeagai ma mea. Ona faʻaaoga lea o le aufaʻatasiga i luga (pe a manaʻomia) ma se vaega o Primer Firnish, ma tua atu - mai le 2 i le 7 vaega o le tele o le tele o le tele o le taua o le taua. E taua tele le taofia o le taimi faamagota o vaega taitasi. E masani ona manaʻomia i le fefiloi (pe a maeʻa 1-3 vaega o varnish) manifinifi olo o le tauina. Matou te faʻamaeʻaina le galuega ma le Lacquer mulimuli Taʻiala ma le faʻapipiʻiina o le PRONANT (ma le fesoasoani o fao, o ulu ua lelei e matamata ai ma teuteuga haux laau).

Tafa ma varnish

Fausiaina o se fola o se fasi parqut, e mafai ona e tuʻuina atu totonu ma se ata muamua, piki i luga e le gata i lanu ma foliga o le laʻau, ae eseʻese lava polokalame o gaioiga. O le aofai o nei polokalame e toeitiiti lava iʻu ai: mai faigofie ma masani masani, o se faʻataʻitaʻiga, e pei o le lauiloa "o loʻo faʻalavelaveina -" Kidged "," Faapitoa sikuea ", etc. Mai le Mutuale O le Nofoaga O Foryout e faalagolago i le aafiaga o le malamalama taaloga i luga o laupapa fafie.

Parqutch fesuisuiai o ni ituaiga e tolu: o le vai-vai-reppersive, respens ma fofo, lua-vaega (ma ie puipui. O le filifiliga o eseese eseese ma ona ituaiga o le afa-fiva pe glossy - tagata taʻitoʻatasi i mataupu taʻitasi. O lea, a le vai-faʻavae varnish (mo se faʻataʻitaʻiga, aqua-faʻamaufaʻailoga le tamaoaiga mai le Berger-SEIDLE (Siamani) poʻo le AQUIDE CAND i luga o le fola. O le lua vaega-vaega polyarethane varnish maua ai se pupula susulu i luga, lea e iloga i se mea sese o le va. O le tasi-vaega vaega i luga o le faavae o Urethadesm i le tetee i le tau o mea leaga, o le leaga ma faʻaalia i vailaʻau o aiga. Popolega ("Igeletes") o le faiga masani o le laupapa. Mo le tele o eseesega, o loʻo manaʻomia ai le gaosi o le ogatotonu (ina ua uma ona faʻaaogaina le vaega taʻitasi) ina ia leai ni faʻafitauli i le faʻaosoina o le lacquer. E le tatau ona galo ia te oe le nofoaga lautele mo le aveeseina o varnish.

I atunuu o Europa, e Toatasi i atunuu o Europa, "o le laau e mafai ona folau, e masani lava." Tagata faʻapitoa Rusia e sili atu le tele o mea taua: "Tusitusiga - o se faʻailoga o le le-faʻapitoa o le faʻatulagaina o le fola". Tausi. Tua o le sacoated fola, foi, e tatau ona e tausia. O le a fesoasoani lea ia te oe o se tasi o le poleti - mautu pe suavai vai-faʻavae suauʻu o loʻo i aso uma ma mamafa mamafa. O le Wax e apalai i luga ma se ie puipui ma lapisi, saili se malamalama. O le pole e mafai foi ona faʻaopopo i le vai ma le faʻamamaina susu.

E le masani ona ufitia parqutch ma le vale, e mafai ona fesoʻotaʻi ma suauʻu e le maua ai le faʻata, ae latou te faia le laulu lelei ma pei o le pupula. Suauu totoʻa i luga o le laʻau ma faʻamalosia lelei e aunoa ma le faia o le ata. I le fola lea, toetoe lava a le mafai ona mafaufau loloto ma le maosia. Totomuina fola, susulu ma fiafia, sili atu le vaivai ma e manaʻomia le taulimaina ma le faʻaeteete.

Faalagolago i le ofuina o le vaʻia o le va eseese, ua suia uma 5 tausaga, ma le fola mataʻituina ma suauʻu, 8-12 tausaga uma o loʻo iai ma le siama. E tatau ona manatua lava o le sili atu o le sili o le eco-faauo vai parqutch eseese e leai se manogi - a chemistry. Ma o le suā mo le paaga o se pili mai laʻau, o lona uiga, o le sili ona lelei le puipuiga o le laupapa laupapa.

Ua uma le pa. E i ai le isi auala e fausia ai se tulaga lelei parquet force: E mafai ona e faʻatauina se mea na valaʻau mai ai se vaega o le tino parqut - polesi ma ufiufi i le valnish i le fale gaosi. O le lelei o le lacquar o le CACQUER CALEGE I lenei mataupu e maualuga atu nai lo le taimi o le gaosiga o le sisitema laupapa i luga o le fola. Ua faataatitia fuafuaga mai itu uma. O se faʻataʻitaʻiga lelei o se mea ua sauni-faia o le parquet of BAMBoo (komoodoor, United Kingdom). O tagavai taʻitasi e le gata o le faʻapipiʻiina o le tolu vaega o BAMBoto fasi pepa (i lalo o le maualuga o le faʻamalosi, i potu faʻapitoa) O mea ua mauaina e ala i le superproof, lelei atoatoa, toesea (orsttand vevela i le 1500 ° C), le fefe i le vai (e le fufula ma soloia). O le mea moni, ina ua uma ona tuu e le manaʻomia se sili atu faʻagaioiga, faʻatasi ai ma le tulaga masani. I le taufaʻaiga valentish, o lenei puʻe o loʻo feagai ma se faʻafitauli faʻavae, ma o lea na tupu ai na o le auro-vale, ae o le kofe. Lac - glossy ma le afa-tasi. Mo le faʻaaogaina o se parquet, o le lua-vaega-vaega o polyarethane glue poʻo glue i luga o faʻafitauli o loʻo faʻaaogaina.

O nisi mea taua faaopoopo

Afai o le laupapa manifinifi a le Cirtqut (Junckers, Castotti, Taavalea, ma isi mea) e mafai ona tuʻuina i luga o le fola vevela, ona e le fetaui lelei. Ioe, ma e le talafeagai, talu ai foi na faia saʻo le "PAR" i ai le sili ona lelei o loʻo galue ai le vevela.

Tumau (atoa-vaitau) avanoa i le ofisa o se faʻaipoipoga, ma le 5 mm sili atu i le lautele o se faʻamalie o le tulaga o le pamu. Mafuaaga: Parquetch o le le lelei le mago (superdisshovy), pe fetaui lelei e tutusa ma tamai, pe ua le mafai ona fuaina le le mafaufau, e aunoa ma le leaga o le vai.

O nisi taimi, ona o le leaga mago o fusiua, ma o laʻau o loʻo i tua atu, ua solia, ua ta le tusi mai le alalaupapa). O lona iʻuga, ina maeʻa ni nai masina, na maliu Paulo. " "Faʻaletonu le" PRQuet o le tupe na lafoina i le matagi.

O le vaitaimi mulimuli o le fou parquet o 1 tausaga. I le taimi lea, o le fola e tatau ona tatalia le suiga o vaitau uma. I le taumalulu (le matutu mo le parquet, o le taimi o le tausaga) e faʻatagaina ai manifinifi ("lauulu") slots i le va o Rivets. Afai e le mou uma le taʻe, e mafai ona e taumafai e tau ma i latou, faʻateleina le ea, fetuunai le ea o le ea, o loʻo teuteuina le vaituloto o le taumatematega. Amata le faiva, tuu i fafo ma fugalaʻau, mulimuli ane.

E vaʻaia avanoa ile Mayquet e masani ona talaʻi mai le osofaʻiga maualalo ole ea i totonu o le potu i le vaitau o le vaomatua, pe a le na o le faʻamaʻi, ae e oʻo foi i faitotoʻa. Suia le tulaga i lenei mataupu e mafai ona naʻo le tagata faʻatau, ae le o se tulaga maʻi. Talu ai nei, o le fanau lona lua o se faiga o loʻo popole i le sili ona masani faiga tau malulu. O aso nei ua faia mai se laupapa mautu tele o hardwood. Ae o se mea ese lenei tala ...

Faitau atili