Moscow e le i fausia i le aso

Anonim

Faʻafitauli ma le faʻamoemoe mo le fale o loʻo fausia ai Moscow. Tulaga mo le faʻatau ma le tau o le tau mo fale mautotogi, faʻapea foi ma ni nai upu e uiga i fale nofomau o le Kurkano - o le New Moscow Region.

Moscow e le i fausia i le aso 14797_1

Moscow e le i fausia i le aso
Moscow e le i fausia i le aso
Fale i Uunesky Lane, Moscow.
Moscow e le i fausia i le aso
O le fale o le PD-4 faasologa i le itu i saute o le South Boudodor Wildcostrow.
Moscow e le i fausia i le aso
Fale i le faufautua Lane, Moscow.
Moscow e le i fausia i le aso
Fale i luga o tala o tala, moscow.
Moscow e le i fausia i le aso
Fale i Dais Lane, Moscow.
Moscow e le i fausia i le aso
Fale faasologa 111m.
Moscow e le i fausia i le aso
Fale o le fale i le faletaele laina, Moscow.
Moscow e le i fausia i le aso
Fale i luga o le 'auala le auala, moscow.
Moscow e le i fausia i le aso
Fale i le tele o le herovanky Lane, Moscow.
Moscow e le i fausia i le aso
Fale i le faufautua Lane, Moscow.
Moscow e le i fausia i le aso
Fale i le falemai, Moscow.
Moscow e le i fausia i le aso
Fale i le tamai meli auala, Moscow.

Moscow atonu o se tasi o nai taulaga o Lusia o loʻo iai fale faʻapitoa fale. O le tausaga talu ai, sili atu nai lo le 3.5 miliona sikuea mita o fale fou na aliali mai i le laumua. O le taimi foʻi lea e tasi, o tausaga ua mavae, e 70% o fale na fausia i vaega ua uma ona faʻavaeina o le taulaga. O sea avanoa na foliga mai o loʻo faʻatinoina le polokalame mo le toe fausia o fale e lima-tala ma le faʻafiafiaga puʻupuʻu mai i totonu o Yoldsriad. O le galuega o le faʻatupeina ma le fausiaina o fale nofomau i le itumalo ua uma ona faʻavaeina ma o loʻo i ai o latou foliga tulaga ese (aemaise lava i le taulaga o le faʻauiga o le faʻauiga

O le Matagaluega o le faʻaopopoina o faʻavae o le fausiaina o Moscow ua tulaʻi mai i le 1996. Ua maeʻa manino mai e le mafai e le Aai ona tausia le saoasaoa tatau o le fausiaina i le saʻo tulaga o le lelei naʻo le totogi o au tupe. Sa taua tele le toe faamauina o le vaega o lagolago tau tupe mo polokalame toe fausiaina. O le mea lea, o le Inisetita o faleoloa Samoa, faʻatupeina ma faamaopoopo ma faʻamaopoopo vaega eseese o le teuina o tupe faʻapitoa, e aofia ai le Ofisa o le faʻaopoopoina o fuafuaga a le taulaga. E leai se mea e tasi e toʻatasi o tala o paketi na faʻaalu i nei gaioiga uma faʻatulagaina.

O le Faletupe o Fale o Lusia e iai le 2.76 piliona sikuea mita o se nofoaga atoa. Sili atu nai lo le 290 miliona (11%) e manaʻomia vave le tele o le tele o le tele o le tele ma toe faʻaaogaina o le aoga o le aoga, ma 250 miliona (9%) i le toe fausiaina. E tusa ma le 20% o le taulaga fale o fale o fale e le o laufanua. Vaʻavaʻai i laʻau 10 o aso uma lona lua e leai sona inisinia atoa. I le lautele, tusa o le 40 miliona tagata (sili atu nai lo le 27% o le faitau aofaʻi) o loʻo nonofo i totonu o fale ma le le atoatoa. O le aofai o le faʻaiʻuina ma ni faʻalavelave faʻafuaseʻi o fale, ma le faʻalauteleina o le silia ma le 70% o loʻo tupu. Mo 8 tausaga, o le faavae o ituaiga fale na faateleina i le 60%% ma le numera o nonofo ai o 32%. I le taimi nei, o fale ua talepeina, pe a ma le 2% o le faitau aofai o tagata Rusia ola.

Na taʻu mai ia i matou e uiga i le faʻafitauli ma le faʻamoemoe mo fale o loʻo fausia ia Moscow, o le ulu o le matagaluega o le fausiaina o Sergelial Visher ia matou.

- Sergey Vladimivvich, faʻafefea ona e faʻailoa le tulaga i fale o loʻo fausia i Moscow?

- Ulufale Fale e masani lava o toniga, e ui lava e masani lava o aso moni mo le tuʻuina atu o fale fou i tua o le fuafuaina mo 3-6 masina. Tele taimi, o le tuʻuina atu o fale fou o loʻo faia i le faʻaiuga o le tausaga. E i ai faafitauli i le lelei o le fausiaina. O tagi autu o novoselov o loʻo popole i le teuteuina o fale, o le tulaga o inisinia fesoʻotaʻiga, ulufale ma auala ia i latou.

O lenei i totonu o Moscow fale nofomau, e lua ituaiga. O mea ua masani ona masani ai ma e le o le iloa lelei, ae o le mauaina atili tufatufa tufatufaina monolithic. I la latou, o le faaloaloatoto solo mai le pimafa, ma puipui ua folasiaina ma piliki ma le malosi o le fale "e manava". Faatasi ai ma isi mea, o le piliki e matagofie ma e le faʻaleagaina ai le mata o le 'aʻai. O le a ou le taofia foliga o le fausiaina, o le a naʻo le a ou matauina o le tekonolosi o le fauina o le monolithic fale e mafai ai ona e fatuina potu ma fua fua. E taua o fale e mafanafana ma mamafa lelei i manaʻoga o le SnupA "Faʻu le vevela afi inisinia". O nei fale e le taugata taugata nai le vaa, ae ola atili ai ia i latou. Matou te faʻamoemoe o le faaiuga o le 2002, o le tau avanoa i le va o Monolithic ma fale vaega o le a faʻaititia i le 10-15%. Monolithic fale-fale o le isi fale lea pe a uma le laulaufaiva, matua fausia solo i le lalolagi.

- O le a le moni o le faʻamatalaga e le faʻamalieina ai fale o le vaega o loʻo faia i le vevela ma fafo?

- Ioe, o loʻo iai lava le faʻafitauli. Pe faʻapefea ona filifili ai, e le manino. O le mea moni o le vaega o loʻo gaosia e le tolu o le tele o fale laupapa laupapa laupapa e faʻatatau i le "malulu" e tusa ma nei tulaga. Ma mo le toe faʻatulagaina o masini o gaosiga i le gaosiga o "mafanafana" panels i le D. E leai se tupe. O le iʻuga, o lenei faʻamatalaga e leʻi galue ina ia le tulaʻi le fausiaina o le fale. E sili atu le nofoaga nai lo leai se tasi. Talu mai le 2001, o le matagaluega ua toeitiiti atoa le fausiaina i le fauina o fale o le vai. O kamupani lava lea e iai le fausia o nei fale o loʻo siitia atu nei i Te tekonolosi fou. O loʻo matou talanoa e uiga i le au-taʻua o 'au-Monolithic fale: O le faʻavaʻa o le monolithic, ma o loʻo faʻamalosia ai le au o loʻo taofia ai luga.

• O a ni faʻafitauli o loʻo faia nei?

- Muamua lava, o le faʻateleina lea i le tau o le fausia. Mo le afa lona lua o le tausaga talu ai, na siitia ai le 35-40%. Ma o lenei e lelei lava ona alualu i luma le siʻitia i tau mo mea faʻata fale, e oʻo ile 50%. Na malaga atu i luga o le nuʻu i le toeitiiti 2 taimi, e 20% ma le sili atu ona taugata nai lo le maketi mai fafo. Ma le oneone e ala i le fatufatu i Moscow i Moscow i le Deficts uma. Tuʻuina atu tau mo mea faigaluega ma lona faʻagaioiga, e ui i le teteʻeina o le tau o penisini tusa ma le 20%, sa le taua tele ma le 3-4%. E tusa o le tele na tulia le malosi malosi.

E tatau ona maitauina e tele i le iscow o le tau o galuega fau fale e maualuga tele. Le mafuaʻaga i le tauvaga maualalo i le fausiaina ma le faʻapipiʻiina o kamupani. O le faʻafitauli o le faʻafitauli, tatou muamua lava, na amata ona o ma le fuainumera o totogi atu o totogi i le konekarate. Lenei faiga faʻaopopoina o le faʻaititia o le tau o le galuega o le a faʻatagaina ai le faʻaaogaina o se aoga aoga mo le tagata faʻatau e pei o le inisiua o le inisiua. Lona lua, tatou te tosina atu atinaeina mai Yugoslavia fale nofomau mai Yugoslavia, Maketonia, Urgania, Ukraine, Moldva, o le Moldiva, o le Moldiva, o le Moldaving. Talu ai nei, o le fausiaina ma le faʻapipiʻiina o kamupani mai le Moscow Recount o loʻo faʻamalosia atili ai ma moscow tufuga. Mo galuega i luga o fale elite i le ogatotonu matou te fuafua e tosina ai konekarate fnnish. Ae e le o lona uiga e le o le mea tatou te teena maso. O nisi konekarate, mo se faʻataʻitaʻiga, valentinal Llc poʻo Astrom-7 LLC, o le a leai se leaga o tagata ese. Tautua ma le soifua maloloina tatau na o le faia o kamupani metropolitan galuega ma le sili atu ona malosi.

Amata mai le 2001, o le galuega tele o le latou matagaluega o le fausiaina o fale mo tamaoaiga o tagata mauoa. O loʻo matou talanoa e uiga i Monolithic ma fale piliki o le faʻaleleia o le lelei i vaega tuʻaiga o le laumua. FAAMATALAGA Fale faatasi ma ia fale o le a faia i le ogatotonu ma fau fale i vaitafe uma ma isi itulagi. I se faʻaopopoga, o le vaega o le siʻitia o faʻavae faʻavae faʻavae faʻatulagaina fuafuaga mo le tolu tausaga e pasi 900 afe m2 o Fale i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kaurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria i le Kurkano eria. O le tau tulaga mo fale fou o le a sili atu. O le tau o le 1 M2 i le ogatotonu o le laumua e sili atu le sili atu $ 1000. I isi tulaga, o le a mamao mai le $ 700 i le $ 1000 i le 1 M 1. I le taimi nei, i Kurkaino, o loʻo faʻatau atu fale i le tau e $ 500 i le 1 M2, ae e i ai mafuaʻaga e faʻalagolago i le itumalo o le a faʻateleina ai le $ 600-700.

E mafai ona faʻatauina le fale fou mai le malo o Moscow.

Talu ai nei e faʻatau mai ai fale mautotogi i fale o fausia e le malo o Moscow o loʻo saʻo le kamupani 15 faʻatagaina. Ae ia Tesema tausaga talu ai, o le tasi fale faʻatulagaina nofoaga faʻatulagaina, na fausia e le Matagaluega o le Le vave Fuatagafaʻi Faiga faʻavae, na amata ai lana galuega. O le galuega o le ogatotonu o le fausiaina mo tagatanuu e pei ona talafeagai ma fiafia tulaga mo tagatanuu. O faʻatau faʻatau uma o le metropotana o loʻo mafai ona faʻatau mai se fale mautotogi i fale fou, na fausia e le matagaluega, e le mafai ona faʻafaigofie ai le malo, ma le saogalemu Mo le tagata o tausia. O lenei o le ogatotonu faʻatau fale i sili atu nai lo le onosefulu fale, ua uma ona faʻatulagaina pe faʻatino i lenei tausaga. O le aofaiga atoa o le nofoaga fuafuaina e sili atu nai lo le 700 afe m2.

E tusa ai ma le malo o Moscow, i le 2000, na fausia ai ma faafaigaluega tagata faigaluega --30.9 afe i Moscow - 3342.3 O nei, 414.6 afe M2 - Fale Municialil; 1460.8 afe M2 na aumaia le polokalame mo le toe fausiaina o itulagi o fale e lima-fale, ma 670.200.2 O le M2-tala-tala o le 492.1 afe M2).

Leisi 628.3 afe o le M2 o loʻo iai pisinisi faʻapitoa mo le taulaga. I le ogatotonu o Moscow, 336 afe M2 o fale nofomau (Municipal - 49.8 afe M2) na faia, 79 o loʻo taofia e le 8..

O le taua tele o le fesoasoani i le fau fausaga o le laumua na lafoina e le Matagaluega o le Insuball Fundline Policy o le fausiaina o Moscow. O ana te au tupe faʻaalu i fale fou i le 2000 na ova i le 11.4 piliona rubles, na faʻaalia ai le 919.2 afe o le vaega atoa. I le taimi lava lea, 21 fale Maugatauola ma le Vaega Aofaʻi o le 143.7 Aferika M2 na fausia i luga o le teritori o le aʻai (65% sili atu ma le tausaga talu ai). Sili atu nai lo le 234 afe o le M2 HOGED sa leai se totogi i le taulaga.

O mea taugofie e mafai ona faʻatauina i le tele o atinaʻe tino: I le itu i matu ma agai i le itu i le itu i saute ma South Buthodo (Tripao) - 11-13 le lua rubles. Mo le 1 M2, i le Maryan Park (Yuvao) - 12-13 le afe o Rubles, i Bratyeva (Yuao) - 12-12.5 O le $ X-tulaga i totonu o le faasologa "i le vanimonimo".

Nofoaga e masani ona faʻatau atu e aunoa ma le maeʻa. O loʻo iai fale mautotogi ma soʻo se faataatiaga lelei, o lona uiga, aunoa ma le vasega i totonu, faʻafetai i le faʻaaliga e mafai ona faʻatinoina i luga o le potu.

E ala i le asiasi i se tasi faʻatau nofoaga, e mafai ona e talanoa ia te oe lava ma le lalaga ma ata o mea uma. A manaʻomia, faʻatau tagata faʻatau i le nofoaga e vaʻai ai i le maeʻa o le fale pe matamata i lalo o le fausiaina. I le filifilia o le filifiliga, o le tagata o tausia tuʻu saʻo i le United Soles Center mataupu, ona totogi lea o le feuiaiga i le faletupe o le matagaluega tele ogatotonu o Moscow (Vozdvizeska, 8/1). I le faʻaopopo atu i ni mea taua tele, o le tagata faʻatau o loʻo maua le avanoa e faʻaitiitia ai ana tupe faʻaalu tau tupe - o loʻo i ai se maliega i le va o DVPS ma le Mosmomong o fale mautotogi. Manatua lena Tiute Tiute ma Faʻasalalauga Faʻatulagaina o 1.5% o le aofaʻi o feuiaiga. Peitaʻi, i le talosaga a le kalani, o se faʻasologa ole faʻatulagaina o le konekarate lea faʻatau atu e mafai. Le mauaina o le teuina a le tagata faatau i le Komisi, lea na te avatu ai i le kamupani totogi (aso nei o le 2.5-3%).

Moscow eria Switzerland

Vladimir Resin: "Ou te matua manao e fai atu e uiga i Kurgino. O le uluaʻi itumalo lenei e itumalo, o loʻo fausia e tusa ai ma le tele o tulaga o le XXI senituri, o le taimi nei a Moscoware; E leai lava se fale o le komiti iina. "

O se tasi o mea sili ona manaia, o le lautele o le teufaafaigaluega o le vaega o le vaega o le faʻaopopoina o le fausiaina o le fale faʻavae, o le faʻataʻitaʻiga nofoaga o Kurkano. Na fausia e tusa ai ma le faʻavae a le Malo o Moscow Nu 1063 Faʻatulagaina Novema 16. 1093. O lenei tamaʻitaʻi masani faauo o loʻo iai i le itulagi matutu I le itu i matu, o le fale o loʻo fausia e latalata i le alaskin i le itu i sauma, i le sasaʻe auala, i le taulaga i sisifo o le shidena vaitafe. O le eria o le tolusefulu minute drive mai le ogatotonu e ala i le taʻavale poʻo le limasefulu - e feoaʻiga lautele.

E tusa ma le Faʻatinoina o le Faʻatino ma Faʻatinoina o le Poloketi, 936F.5 Tausaga Faʻafilemu o le a fausia i luga o le teritori o 790 o le a avea ma 40-45 afe tagata. O le vaega muamua o fale ua uma ona tuʻuina atu i le amataga 2001. O le tausaga nei 400 afe mita o le a fausia i lenei tausaga. O le isi 300 afe m2 o le a aliali mai i le 2002. Atoa le fausia o loʻo faʻatusa i le 2003. Fale o le a avea ma sui e le Infar fale o le maualuga mafanafana:

- 2-3-Faleoloa fale ma nofoaga falefaitino ma se vaega o le 4.5-5.5 eka (fale o le fale o le 167.6 afe M2);

- 3-4-Faleoloa fale faʻafefeteina ma ni togafiti a le aiga ma se vaega o le sili atu nai lo 3 eka (vaega o le atinaʻeina o le 15);

- fale i le 7-12 fola (fausiaina o le 580 afe m2).

O le fale o le masani ai o le masani ai o le curkino o le a le fausia. O fale uma e fausia i luga o poloketi a tagata taʻitoʻatasi ma e le gata i foliga, ae o le lanu (ona o le faʻaaogaina o piliki o eseese lanu (mai le moli lanu enaena). Ae o le mea sili ona taua i totonu o nei fale, e faʻaopoopo i le matagofie matagofie ma talitonuina o le vevela ma le malosi o le vevela ma le malosi o le 12-15 m2; Faaputuga ma potu malolo pe tusa o le 20 m2; I le tolu ma le fa-potu potu faletalimalo - lua faletaele. Uma le taumalulu ma loggis o le a glashed, ma o aso nei e faʻapipiʻi ai faamalama lua o le a faʻapipiʻiina i le Windows.

O fale o le pito i lalo ma o le fale e tatau ona faʻaogaina i le masani o le taufaʻamataʻu, o le a faʻatagaina tagata e faʻagalo ai faʻafitauli o le leai o le vai vevela ma vevela. O le vevela sapalai o le a faʻatautaia ae le o se faʻavae o le tasi ono oloa, ae faʻaaogaina le tele o le autasi. O sea fetagiga na lagolagoina mo e le ildcow le atoatoa, aua o le a faasaolotoina le mama a le natura ma le laufanua o Kurkano. I le lumanaʻi, e fuafua e faʻalautele le vaitafe ma fausia se faʻataʻoto, o le a mafai ai ona e tatalaina se nofoaga faʻataʻitaʻi ma se faʻamaumauga o vai.

Ma le mulimuli ane, o fale maualalo-tulaʻi mai o le a tuʻuina atu i totonu o faletaavale. Mo taʻavale o loʻo nonofo o fale maualuluga, o le fale o fausia-i, poʻo le faʻaaogaina o faletaavale paka ma e oʻo lava i pakaga malo.

Kurkino e matua ese lava i le matagofie: O se Vanu o le Vaitafe o le vaitafe, malemo mai le eleele Spring, Totonu ma le Fatu o le Ipu o le eria, i ala tetele, ma latalata i le vaitafe po o le vaomatua e fausia ai fale.

Faitau atili