Afio mai

Anonim

E le gata i le fale faafiafia e amata i tautau. Filifiliga mo le faʻatulagaina o le alatele.

Afio mai 14800_1

Afio mai

Afio mai

Afio mai
1.65m

Faaliliuina: Vladimir Gadikov

Ata: Bernd Optitz / ata fetaomi

E faigata tele ona talitonuina o lenei pupula, o se tagata lautele invices Hallwise talu ai nei o se ulu o le aiga atoa. Avs aua e tau ai i le tele o faitotoa e fitu.

A toʻafitu faitotoa e fitu o loʻo matamata i le alatele, o ia o se potu mo ni faʻailoga e fitu: E le lava se avanoa tusa lava mo meaafale. Isvs, o le avanoa mo le teuina o mea iinei na maua. I luga o le folauga.

I se fale sauaʻaga tele, Tama, Tina, Afafine, Was Hasronts Ediee ma pepe, faʻapea foi ma le pusi mimi. E lelei pe a fai e le o se fale ulufale, o fea e le mafai ona e valaau ai se "faafitauli sone". Maliu mai uma, o faitotoa uma e fitu ua faia i totonu! Aua o le tasi o na potu teu, oi ai se tamai potu teuina, pe, i upu a matua, "o Klamaka". O le mea moni, a e tatalaina le faitotoʻa, ma e mautinoa lava na pa'ū mai i fafo se mea mai le itu aiga o aiga na faʻatu i: seevae, fagu mea e leʻi mafaufauina.

O le tagata mamanu o loʻo iai le taʻitaʻiga na tatau ona auai i totonu e le gata i le potu teuina, ae faʻapea foʻi le alatele. Muamua, efuefu faitotoʻa faitotoʻa sa ufitia i le paʻepaʻe o le tele o le vat atoa. Ua filifili puipui e vali i Green Green. Ma le mea mulimuli, o le avanoa avanoa i lalo o le faʻamasaniga na faʻaaoga mo le fata o fata i luga o le tino o le potu. Nofoaga mo le teuina o mea ua avea ma sili atu ma faʻafetai i le fatafata maualuga, faʻaoʻo atu i fale puipui. Ia, i le fale na i ai i le taimi nei na pule ai le poloaiga. O le taimi nei e ausia e le lafu e i ai le ofu ufiufi, ma e oʻo foi i le faʻasolosolo ma le vaeluaga o Toʻalele, na iai se nofoaga. O le faitotoa o le "Harytic", o le nofoaga na tafe ai le faleoloa teuina, o tagata o tagata e faapea ua na o se fofo silisili. A o le pusi Mimi, o ia lava e manino lava lona lava agaga o lona lava tulaga sili ona tulaga ese lovchle. Na o lenei i le taimi ai o le faʻamasinoga e le pei o le tama - tuutuʻi mai o loo iai mo lona tuputupu aʻe.

O se faʻata lapoʻa ma faʻafeiloaʻi ai le lanu o le potu faifua, atonu, o le mea e te vave faʻalogo iai, sopoia le vaega o ala savali. O le fata mumu o le fata i lalo o le pito o le pito o le tumau o le faasologa atoatoa i totonu.

Ae le i faia le faʻata e faʻapipiʻi ai se laʻau ma se gaugau lava o fata. O lona foliga foliga o le master tioata. O le mea moni, e tolu vaega o tagata gaoi e le mafai ona taliaina i seevae uma, ae o loʻo iai foʻi potu teu oloa i le ala savali.

Afio mai

Afio mai

Afio mai
Tele o le nofoaga autu: 1,782.65m

Teuina tele: 0,781,28m

Faaliliuina: Vladimir Gadikov

Ata: IVo Nrenberg / Ata fetaomi

O le mea e leaga ai, ma le toe afio mai o le aiga o le tama, o se auala vave lea, o le ae le faia ai se mea manaia, leai se sili atu le popole. Ae a manaʻomia, le nofoaga mo pepe pepe, o tautau ma malutaga mo seevae e mafai ona vale.

O le mea moni lava, o le faʻafitauli na aliaʻe ona o le stroller: sa tatau ona tuʻua i le auala, aua o le ala i le fale maulalo e matua latalata lava. Ioe, ma na foliga mai ai le lanu o le potu ma le manaia o mātua. O le tusi tusiata i totonu o le totonu o loʻo i ai le atinaʻega o le taugofie ae le o ni faaiuga faigata, e ala i le galuega o se inisinia, mafai ona faʻatino tutoʻatasi. O nisi meaatutu- mo faʻataʻitaʻiga, o se pusa 'oti, o se seevae foʻi ma le gagau malupuipuia ma le faiga o faitotoʻa o le fana o le fana. - Ioe, na tatau ona ou faʻatau. Nofoaga mo le teuina o le gagau o pepe carriages ua tapunia ma ie malamalama ie ie. O la latou pito i tua pito i luga o loʻo tuʻu i luga o le sogi i luga o le shinless steel. O le pa o ia o loʻo faʻapipiʻi i le pa ma taualuga. E tutusa lelei pepa i lalo o le taualuga e filifilia i le avanoa o le alatele o le tele o le maualuga. E tele tautau e tautau i luga o puipui. Faapipii i le mesa mezzanine swang o se meaalofa moni mo le tamaititi. Pe a tupu o ia i luga ma piki le mamafa, e mafai ona latou faʻalavelaveina e aunoa ma ni faʻafitauli.

O le ie puipui, mulimuli mai i se pepe pepe taavale, le a faigofie ona iloga le tolopoina. O le lata ane pito i luga o le fasi ie o loʻo faʻaaogaina o loʻo faʻaaoga i luga o le pale single. E faia i le pipisi e uamea ma faapipii i le pa ma taualuga. Luga o le stroller o teu i le pepa faʻapipiʻi, e lava le avanoa mo le puipui puipui.

O puipui, fola ma le taualuga vali i ni lanu suamalie. O le fausiaina e faʻapipiʻi i luga, o le hybrid o le antitlil ma le faʻamaloloina o le taualuga ma le fausia o lamepa. O ie tele o moli o ie na tautau i luga o uaea uaea i luga o le Anteol, salalau le avanoa o le alatele ma e sili atu le manaia. O se potu malolo lanumoana lanumoana e maua ai le atoatoa poloaiga na sili atu luga. O le faʻata lea e faʻalauteleina ai le potu, ma i le itu tauagavale, i tua o le tautau i aso uma. O le fola e laina ma moli moli o ufiufi i se ala. O pito o le tau o le tau ua tumau ina ia le faasee.

I tafatafa o le faitotoa i le potu malolo o se Nico o le 115cm lautele ma le loloto o le 60 cm, lea e le sili ona talafeagai mo le potu ofu. O faitotoʻa o faitotoʻa o le fale-i totonu o le kapoti e faia i le matte tioata ma le aluminim faʻavaʻa. Totonu e faigofie ona teu i le faleoloa e le gata i ofu pito i luga, ae o mea uma o le aiga: ironing laupapa, uʻamea, pusa, pusa, ma isi

Afio mai

Afio mai

Afio mai
2,08 (tele itu) 3m

Faaliliuina: Vladimir Gadikov

Ata: Winfturt Nrenberg / Ata fetaomi

O faʻafitauli o lenei sikuea nofoaga sa masani lava masani: muamua, tele o faitotoʻa, lona lua, o le maʻai le leai o se nofoaga e teu ai mea. O le Intertire Designer Hid o le Hanger mai manatu, na te tausia se malamalama lelei ma mafai ona fatuina se siosiomaga faauo i le potu fou.

O tagata e ona o le fale mautotogi mo le atoa o le lima tausaga faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiina ma se matua le manuia fuafuaga fuafuaga. Sa latou miti i se fale lelei, ma sa manaia tele, ona e ese ai lea o le puipui, e i ai isi nofoaga e teu ai i fafo. Ina ua ia filifili e faʻamaeʻaina le toe faʻatulaga e le tu ai i le ala savali, na liliu le tali a le tali i se tagata tomai faʻapitoa.

O le totonu o loʻo avea ai ma nofoaga e manaʻo e aua le taofia le potu sikuea o le lagona o le avanoa ma le meafale tao e mafai ona ofi i luga o puipui. O le iʻuga, o le fola o loʻo tumau pea, e faʻafaigofie ai le faʻamamaina. O le kapeta e le naʻo foliga sili atu le lelei, ae o le manaia foi o le sikuea filifili o le fausiaina o le fausiaina o le sili atu o le Cornirice. Mo le teuina o seevae ma mea laiti, e lua autau kapeneta faia i le pulou mo le faletaele na ave. Faafetai i faitotoʻa o loʻo i totonu o le ata ma le laugatasi, latou te vaʻavaʻai uma i le "le manaia o le" potu ofu ", ae pei o le elefane mafuaʻaga mo le potu malolo. E i ai le loloto o le kapeneta o le kapeneta. O a latou pu i totonu o pu e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai e le o ni fata masani, ae o papatusi uʻamea mo seevae. O luga o fuaitau o papatusi o loʻo vaʻai i luga, e le faʻatagaina ai le eletise eletise i totonu o le kapeneta.

I le isi itu o loʻo i ai se vaega o le puipui ma le umi o le 1.34, o le sili ona tele i le potu atoa. O le tautau lea mo fafo. Faatasi ai ma se faʻatosina tele o malo, e faigofie lava ona kiina i totonu o se lapoʻa o le fatafata. O le pito i fafo o se tasi o faitotoʻa o loʻo faʻatumuina i ki faʻapitoa puipui.

O moli moli moli, na faʻaitiitia ai auupega, ma faʻailoga ma faigofie o lona uiga, faʻafetai i le mea na avea ai le alatele. O le siosiomaga o le potu e aafia i ai, ioe, ma galuega o faatufugaga. Lisi o ata faʻapipiʻi sa paketi o loʻo foliga mai o loʻo faia i luga o le fata mafanafana na faia e oka ai i le Joneyry.

Afio mai

Afio mai

Afio mai
2.53,6m

Faaliliuina: Vladimir Gadikov

Ata: Winfturt Nrenberg / Ata fetaomi

Afio mai

I le maketi o le fausiaina o mea i aso nei, e tele mea mataga mo i latou e le fefefe i avont-GardEme manatu ma iloa le meafale ma o latou lava lima. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se galu-pei o le laulaufaiva o uʻamea uʻamea na o ni lavalava o loʻo tautau ai ni lavalava ma le tutusa puipuia o le pa mai le filogia. Ina ia faia le vaega o se foliga o se foliga ma le malosi i tua o le pito i tua, ua faapipiiina se paipa. Ksten mamanu scwded fao. Lua version: O le Corrugusted Player e avea o se mata mo tautau. O se tamai ovaval faʻata o loʻo faʻapipiʻi i le faʻaaogaina o tulimanu tulimanu. Alumini Corrgals i le tele 99200CM ma le talafeagai talafeagai e mafai ona faʻatau i le faleoloa poʻo le fale puipui.

Afio mai

Faaliliuina: Marina o le markovskaya

Ata: Winfturt Nrenberg / Ata fetaomi

Na manaʻo le Hostess e vaʻai i le faʻaaogaina o le sone o lona fale ma le paie. Ae o le faʻafitauli, i le vatapou sa i ai le atoa faitotoa o le porteror i le kamupani folau, ma mea faapena ia e leai se nofoaga. Peitai, leai, sa i ai le lua ofu i le nikoti. Ae o le a le mea e fai i le vaega o totoe o le avanoa - O lenei tali e le o mafaufauina mafaufauga.

Ma sa sau se fomaʻi i le laveaʻiina. O le ofu o le faletalimalo i Nich Designer e le pai atu. AvatID Workrobe ma le lua o faitotoʻa o faitotoʻa, i le pepa tatala o loʻo 'ai o se vaega talafeagai o le auala lea, e leʻi fetaui ai. Na filifilia le sui o se ofu mafanafana ma le faʻata o luma. O se vaega vaapiapi e tolu-vaega o loʻo aliali mai i le va o faitotoʻa, e fetaui lelei mo le teuina o mea. I luga o le lafu malu e lava le avanoa mo seevae uma i aso uma, ma i itupa o loʻo mafai ai ona faʻamamaina ai le tele o mea e tatau ai i le alatele. I se faʻaopopoga, o tusi o soʻo se tasi, e oʻo lava i le tele o faʻaseiga, o le a faigofie ona masiʻe nei iinei. O le uarota na te tauaveina le igoa tonu - "mafolafola pusa" (mafolafola pusa).

Tuuina atu le fiafia o le Hostess o le alofa mafanafana lanu masani, o le tusiata "faatonuina" o le auala sili ona fiafia: o puipui uaea O loʻo vaʻaia e le au lalagaina o le Howlog, o le tele o le manumalo i le sagisagi o le lamepa tuai i le ogatotonu o le taualuga. O le agamalu mamanu o pepa puipui e maua ai le alatele ma le malolo lelei. Aʻa vaʻaia faʻamatalaga o mea laiti, ae taua taua, pei o faitotoʻa o nofoa ma aso nei fesuiaʻi.

Faitau atili