Faʻaiuga 'Lusia Fausia Vaiaso 2001'

Anonim

Matou te maua ni fou o le maketi mo le fale ma le togafiti. O faʻaaliga o le faʻaaliga "Rusia fausiaina le vaiaso 2001", na faia mai le 9 i le 13 Aperila i Moscow.

Faʻaiuga 'Lusia Fausia Vaiaso 2001' 14818_1

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - "Sliding Lumi faiga", Lusia (Moscow).

Tau: O le Suavai Sandward SPAD - mai le $ 0.03 i le 1 cm2; Sliding ma faitotoʻa faitotoʻa - mai le $ 259 i le 1 M2 (faʻalagolago i le tele ma mea).

O le manaʻo o se tagata e faamafanafana o se tasi o autu ma sili ona lauiloa o le alualu i luma o le alualu i luma. Leai se mea e fiafia ai i aso nei ma faletaele e mafai ona tauva ma vaʻalele faʻatau, ma le Windows ma le Vaetane o Tapunia e tutusa ma masini. Ma o le a le matagofie ma e le pei o potu o onapo ua tupu! E toʻafia tagata fou o loʻo ofoina atu le selau, afe ma afe o kamupani mo le apoapoai atu i totonu o fale tumaoti! Fai mai la matou asiasiga i le faʻaaliga "Rusia i le vaiaso atoa 2001", lea na tupu mai ia Aperila 9 ia Mosco 13 i Moscow.

Ia faaputu tele se poto masani i le moliina o le fale o oloa mo le fale ma le 'upega tafaʻilagi, ma faʻailoa atu le faifai pea o le aufaitau, o le ofisa faatonu o le faʻaaliga sili o latou na le manuia Ia asiasi i ai, ma faʻailoa mai se filifiliga o le "faʻaaliga fou" mea.

I le galuega a le "Rusia na fausiaina vaiaso ole 2001" sili atu nai lo 1000 kamupani na 'auai, lea e sili atu nai lo le afa o tagata mai fafo. I le vaega atoa o le 35,000 M2, e tusa e toe 300,000 na faʻaalia ai isi faʻamatalaga. O i latou uma na tufatufa atu i totonu o le tolu fitu faavaomalo na faʻaalia, o lona galuega na faʻatautaia e le It promen plc: batmit "); Venal Lusia ("laufanua na tusia le tusiata ma pomidery"); Santechnika, maa faapalepale ("pipili", "Ceramics ma maa"); Decotex ("masini teuteu"); Faamalama faitotoa ("faamalama ma faitotoa"); Vevela vent ("vevela, venitilations system, ea malulu ma siosiomaga malu"); Totonu ("totonu o totonu, ua maeʻa, mamanu").

O le aua neʻi pasi atu e le tulaga lelei na foliga mai o loʻo aʻoaʻoina mai lava, matou te filifilia mai le faʻaaliga o ia mea uma, e taua tele i Rusia e le silia ma le ono masina. I totonu oi latou, o le taʻutaʻua na suia:

tasi) oloa na faia i luga o le faavae o faʻavae fou tomai faʻapitoa poʻo le faʻafitauli fofo e mafai ona avea o se mea fou;

2) Oloa o loʻo i ai suiga ma faʻaleleia atili o latou tagata faʻatau.

Ioe, ae le o mea fou uma na ulufale mai i lenei numera. O a matou lomiga o le a faailoa atu ai ia te oe.

Ua i ai i le tulaga o Panasonic Airminic Airtiopers i le lautele o le lautele o se vaega faʻapitoa o le triple frictle vaalele, ona o lona faʻamamaina o le faʻamamaina e faʻateleina ai.

I le uluaʻi sitepu o le faʻamamaina, o le mea e masani ona faʻamamaina aveese ai ni filo tele tele (polena, pefu, gutu moa ma tapaa asu mai le ea. Ma o le fesoasoani o le static eletise eletise, micropartarles ma le tele o lalo ifo o le 1 μm ua aoina. Sosoo ai, o le faʻamama ma se faʻapitoa catchain comping faʻaleagaina siama ma siama. A o e iloa, o laʻau o siama o loʻo faʻapipiʻi i sela maloloina ma faʻamamaina. Canderchin (masani anti-siama ma afā fua) e i ai le malosi e teu ai nei pupufu ma leai ni siama o gaioiga. Panasonic e sili atu le faʻapitoa catchin compine tekonolosi i le ea conditimin faʻamamaina. Ma le mea mulimuli, o se mea e faʻateʻia ai le faʻamamago e sau i pisinisi, lea e faʻaaoga ai vailaʻau e mafua ai le le fiafia o manogi.

O tulafono a le ea e faigofie ma faigofie ona faʻatautaia, o le nofoaga mamao o le faʻatonutonuga o loʻo faʻamatalaina ai le sili atu susulu o le tagata, ona o mea e faigofie ona latou faʻaoga e oʻo lava i le pogisa.

Mo le lautele faʻataʻitaʻiga o le tele o le malulu o le malulu o le bantialic, vagana le cw-c50le, ua tuuina atu i le 5-tausaga-tuai comprosor comporst controe.

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - Payason, Iapani.

Tuʻuina atu - fesoʻotaʻiga o le au faʻatau aloaia.

Tau: Mai le $ 1200.

O le vaega o le fanau o kamupani e ofo atu Rusia o loʻo i ai i tagata o le vaega o le lua-kining (vevela ma le vevela vai gaosi) ma le tiʻetiʻe o le lalagaina.

Tahiti, Foot ma tagata atamamai o loʻo mafai uma ona maua se potu matala Completion Combert ma le avega lautele. O le tapenaina o vai vevela i Tahiti ma Flares faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i le tafe i le Cotelet Narias - Flow-Accutation.

O se faʻailoga iloga o flores bolers o le sui o le tolu-auala alatoto ma se faʻapitoa spreator. O lenei mea e mafai ai ona sili atu le taufaʻatau ma faʻaititia le fausiaina. O le mea moni, i le tau o le vai vevela, o le matata o le tagi ua tapeina ma ua auina mai e le malosi uma le kapoti mo le suavai vevela. O le faʻagaioiga o pulega ma le faʻatonutonuina o lona fasiotia i luga o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o se kocrocrophortor laupapa.

Le lelei o masini i luga atu o le 90%. O le maualuga o le aoga aoga o le Tahiti Boilers o 24-28.5 kw, flores - 24 kw. Maualuga le vevela vai 92c. Fua: Tahiti ma Flores - 450 X 285 X 750 MM, Narian - 600 X 476 X 455 MM. Mass: Tahiti ma Flores - Up i 34 kg, Narian - e oʻo i le 78 kilokalama. Faapipiiina i luga o faataitaiga 1 tausaga.

Mea na saunia ilyA glybin

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - vaega fanau, Italia.

Tuuina atu - "Teteefia", Moscow.

Ole tau o le tau: Flores - $ 650, Tahiti - $ 800, NA E ALA - $ 1100.

Komfotherm vaomatua fetuututu i le faʻaaogaina o le maʻa masani - o se mea fou mai le stateebel Eltroron.

O loʻo fuafua o fetuutuunai mo le siʻitia o nofoaga o loʻo vevela. O loʻo faia i latou i le maamora poʻo le stertotis papatusi ma le mafiafia o le 3 cm, lea e faʻapipiʻi ai le eletise eletise. E teu i totonu o le auala auala tipi i le pito i tua o le fasi. O le iʻuga, o le vevela e faʻamamaina e i ai foi le galue atoa o le potu. Mai le itu pito i luma, ua tapunia le masini ma se faaputuga faʻapitoa i le soʻona vevela ma le mafiafia o 0.4 cm. Mai le felauaiga, lua gaosi-saogalemu-i le saogalemu o le meurtur e puipuia ai

O le komfotherm vaega o loʻo tuʻuina atu i le puipui ma matau ma taula. O mea faʻapipiʻi e mafai ona lofituina, lea e mafai ai ona tautau i totonu o le siʻotiʻomaga ma le saʻo tulaga.

O le masini e faʻagaioia mai se fesoʻotaʻiga ma se voltage o le 220 V. o le vevela o le faʻaaogaina o loʻo faia e faʻaaoga ai se herumotat vela i luga o le puipui.

O loʻo iai le vaituloto o mea ma le agavaʻa o le 0.55; 0.90 ma 1.4 kw. Fualaʻau o masini 50 x 75, 50 x 100 ma le 55 x 123 cm; Mass 30, 40 ma 60 kg.

Mea na saunia ai ceartherine

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - Steebel Eltron GMBH C. Kg, Siamani.

Tuuina atu - "Osco", Moscow.

Tau mai o le tau: Mai le $ 700

Tadiran Applioning Ltd (Isaraelu paranesi o le Carrier popolega) folasia lua faasologa o vaeluaina o spot compms: o le puipui a Bautro ma fafo a attro ma fafo. Faʻafetai i le faʻaogaina o le Tanatundual Ans, o le leo o le tulaga o masini fou e naʻo le 29-34 dba. Ma faʻaaogaina le fuzzy logc microcroprocecorcorcorcorction faʻatonutonu e mafai ai ona e maitauina maualalo le malosi o le taumafaina. I faʻatasiga taʻitasi e iai ni faʻataʻitaʻiga ma le tasi ma le lua poloka totonu.

Astro Split-polokalama ma le tasi iunite i totonu - mai le 2.2 i le 4.2 kw ma se malosi le lelei o le 0.7-1.7 KW. Fua o le Unit Unit 815 x 260 x 185 MM.

O faiga e vaeluaina spapy o loʻo iai le malosi o le 2.6-7.2 KW pe a papaʻe ma 2,7-7.3 kilomita, Manaʻomia Malosiaga - 0.8-2.7 KW. Fua o le BRAN BOCC450 X 540 x 200 MM ma 1000 x 598 x 200 MM.

O le tulaga faʻatagaina o le vevela o le vevela i le taimi o faʻagaioiga o le mai -10 i le + 50c mo le maualalo-malosi o le ea malulu ma mai -25 i le + o le pule o le ea ea.

Mea na saunia ilyA glybin

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - Tadiran tusitala tagata Ltd, Isaraelu.

Aufaigaluega - "O le Phanom Tuai", "Tadel" (Moscow); "O le tau o le tau", gg. Moscow ma ekateburg.

Tau: Vapto System ma se tasi poloka i totonu o le Astro Series - $ 800-100-1300 ($ 800-1500 (faalagolago i le mana).

O le Iapani Kamupani na tatalaina le lua fou faʻasologa o le au o loʻo i luga o le auvai o le ea - Ftkd / FTXD-KZ / FZK-KZ. Muamua aofia ai i luga o le Wat-ituaiga masini, i le lona lua - fafo. Ia i latou ma isi, o le R-410a Repreaden o loʻo faʻaogaina, o le a le aofia ai Chloroorooraons, ma o lea e le aʻafia ai le setete o le ozonepherephers.

O le ea-conditioners o loʻo tuʻuina atu i le fale o le faia o le faʻagaioiga o auala (e faʻatumauina le tulaga maualalo faʻapipiʻi le vevela i le leai o tagata) ma le leoa le taimi o le iunite i fafo e 13 DB). O faʻataʻitaʻiga i fafo atu o loʻo faʻaogaina i se tau o le taupega o le taufaʻamataʻu ma le Swing Rotor ma le DC afi. O puipui e 3D tafe ma atamamai mata. O le muamua seti o se algorithm mo le rotation of protersical ma faʻataʻamilomilo tauaso, i le mea e sili ona aoga ma lamolemole suia i le vevela atoa o le potu ua faʻamautinoaina. O le lona lua e faʻatagaina oe e faʻaititia le malosi o le faʻaaogaina e le 20-30% e ala i otometi fesuiaiga i le leai o tagata i totonu o tagata i totonu o le potu.

Ole faʻatinoga o faiga malulu o le 2.5-3.5 kw, faʻamafanafana - 3.4-4.8 Kw. Aotelega o Fua o poloka i totonu: 273 x 784 x 186 MM (FTKD / FTXD-KZ faasologa), 600 x 1950 mM (fvs faasologa). Faʻagaioiga le saoasaoa mai -15 i le + 45c. Le tele o tausaga o le 3 tausaga.

Mea na saunia ilyA glybin

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - daikin, Iapani.

Tuuina atu - LLC "Dachi", Moscow.

Tau: FTKD-50 faasologa faasologa - $ 2700, fvx-25 $ - 2610.

"Mama Mats" o se masini mo le mafanafana o le fola o loʻo faʻatusa mai e le Suetena Katedia Coam o loʻo alaga.

O paaga e aofia ai se palasitika mesh, o le mea lea e faʻapipiʻi ai le uaea lua-fale. O le electromagnetic fanua e le tupu pe a ki le masini. O le mea o loʻo faaputuputu i luga o se vaega o le vevela o le hirmal crevesulation ma ua sasaina ma se sima na toso pe faʻapipiʻi i luga o le nonoa o le nonoa. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le masini, o le maualuga o le fola e faʻateleina e 10 mm. "Mats" o loʻo fesoʻotaʻi i le aiga fesootaiga (220 v), o lo latou mafiafia o le 3 mm, lautele - 20 cm.

Heatlet Mana 78 W / M2, Cable Mana Mana Mana - 8 W / M. O le kima-fala o loʻo sapalaiina i se lisi ma le umi o le 1 i le 10.5 m.

Mea na saunia ai Marina Ghshatov

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - Kita faamafanafanaina Cable Av, Suetena.

Tuuina atu - LLC "spettsdizig", Moscow.

Tau 1 M: $ 50.

O se faʻasologa fou o le vevela o le vevela o le vevela mai le kamupani Italia SIra o loʻo fuafuaina faʻapitoa mo Lusia. O masini na faia o apamemea mama, lea e le o fai mai i le maualuga o vai ma e masani ona masani ona soloia. O le vevela o le taʻele o loʻo tamoʻe ai le faʻamalosi i le 25 atm i le vai vevela e oʻo i le 110s (faʻamaumau mo mea nei masini!). O se laina tele o le tumau o loʻo mafai ai ona e faʻapipiʻiina i le maualuga o fale maualuluga.

O masini e mafai ona fesoʻotaʻi uma i le ogatotonu o le vai vevela faʻafefeteina ma le mana viira. Mo le tagata lona lua e i ai se mea e sili atu le faʻamamaina o elemene ma faʻatumuina o fale i le faʻapitoa o le dixis o dixis. O le gaosi oloa e faʻamaonia faʻatuatuaina ma le saogalemu le faʻagaioiga o ana oloa mo le 20 tausaga mai le aso o faʻatau. Ole toe faʻaleleia atili o loʻo faʻatino e Jiel mo le 10 tausaga.

O se faʻasologa o le vevela o le vevela o le vevela o loʻo aofia ai ni faʻataʻitaʻiga e fa o eseese lapopoa: 770 x 500, 1202 x 500 MM. O le vevela faʻaseʻe i le vevela o le vai 70c, 1098, 915 ma 1316 W,. Laina Faʻaiʻuga Laasaga: Chrome, auro, Paʻepaʻe Empamba.

Mea na saunia ai Maria Romakina

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - sira, Italia.

Tagata faʻatau - kamupani faʻatau "Jiel", Moscow.

Tau: Mai le $ 460.

Dianm Shivisotors eseese mai isi mea tutusa o mea e gata ai (i le 7-10%) vevela fesiitai. Lenei ua ausia ona o le sili ona lelei o le foliga o le foliga o le laufanua, o le mamao i le va o latou ma le mafiafia o le vafealoai puipui. O le mamao i le va o corrugction o le 25 mm, o le mafiafia o le uʻamea puipui o le 1.25 MM, o le kolosi o laina ua taʻamilosaga. Tolu faʻataʻitaʻiga o le laʻei o loʻo faʻaalia i luga o le maketi: DO VENTIL, DEP PLUS MA DOOG MA TAʻI. Latou te eseese mai le tasi i le isi ituaiga o laumata o laumata, galue malosi ma foliga. O le pito sili ona maualalo o le dint ventil ma le diag ma le faʻailoga o faʻataʻitaʻiga - 350 x 400 mm i le loloto o le 48 mm finesse - 300 X MMO. Maualuga maualuga o fuaitau, ma le tasi, 900 x 3000 x 150 ma le 900 x 2600 x 149 mm. DUO Funesse masini o loʻo i ai le sologa lelei o le pito i luma, o le mea e faʻamalosia ai lo latou agalelei sili atu, ae leiloa i isi faʻataʻitaʻiga e lua i le vevela feoai i le 10%. O le Ventil Venā ma Dan Plus Swimtors o loʻo fuafuaina mo le galue mamafa o 8.7 ATM ma pasi atu suʻega fale i lalo o le uunaiga o le 13 ATM. Duo le sala tupe - o loʻo faʻataʻitaʻi i le 8 ATM ma tetee i le faʻagaioiga o le 5.3 ATM. Faalauaita i luga o le susulu i tagata uma mo le 5 tausaga.

Mea na saunia Alexander ZGRREV

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - dianm, Siamani.

Tuuina atu - LLC "Ruskymomaty Trea", Moscow.

Tau: Faʻataʻitaʻiga Dent Ventil - $ 54, Dia Plus - $ 29, Duo Funesse - $ 23.

O LE FAʻASOLOPITO FAʻAPITOA O LE KENNUS kamupani ORAS-faasologa o aso nei umukuka-teuce (oas ventura).

O le faavae taua i le va o nei fefiloi mai le masani masani o le iai o le lua fase mo suavai vai. O luga (maualuga) ua fuafuaina e faʻatino galuega masani i le umukuka - fufulu ipu ma oloa. O le vevela ma le taumafaina o le vai iinei e pule faʻatonu e tusa ma le masani masani masani - inisinia, faʻaaoga ni vaega e lua o loʻo i luga o le palu.

Nizhny o loʻo fuafua mo le fufuluina o lima ma galue otometi. Faʻafesoʻotaʻiga o le aofia ai o loʻo tupu ona o le faʻapipiʻiina o le parsor sensor, siitia pe a latalata mai lima. Fetuunaiga o le oʻoo ma le vevela o le vai o loʻo faia e faʻaaoga ai le faʻafefiloi o le alatoto, o loʻo i lalo o le magoto ma fetuunaiga i se tulaga faʻapitoa o gaioiga pe a manaʻomia.

Ina ia mafai ona pa le parsorare, o le 1.5 v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v voltage, e maua ai se fetuunaiga mai se fesoʻotaʻiga o 220 V. O le masini e i ai le faʻavaomalo Iso tusi faamaonia, i Rusia mo le taimi muamua. E mafai ona suia le fefiloi ma se fesoʻotaʻiga sili atu mo le fesoʻotaʻi i le '' ai i le 'au.

Mea na saunia ai le Vaa Shashurin

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - ORAS, Finelani.

Tau: Mai le $ 450.

O le Siamani Horus Steour Flienan GMBH e ofoina atu se mea e le masani ai le masani ai o le talepeina o le tino, lea e mafai ona suia le ata o le umukuka po o le faletaele.

I luga o le fusi o loʻo i ai pu faʻapitoa (pe tasi i le ogatotonu, pe fa i tulimanu). I o ia uma, o le uamea lima ma le kapeti ua oomiina. Alumini Srews ma le ulu faamau e sapalaiina ma le Tile. E lua ituaiga - moni ma puʻupuʻu. O loʻo faʻaaogaina ni fao puʻupuʻu mo le faʻasaʻoina o le puipui o mea teuteu teuteu. Faataga avanoa e te faʻapipiʻi ai le paʻu o le paʻu-matasele i luga. O le faʻaloaloa o nei mama i le va o ulu o fao, e mafai ona tautau viro, solo, meataalo, tamaʻi umukukaina ma samala, mea taua, O le mama o le mama o mama ma o latou lava e mafai ona avea o se mea manogi i totonu. Aemaise pe a e tuufaatasia i latou i se masani manaia matagofie.

O le taʻele o loʻo gaosia i le paʻepaʻe ma se glossy poʻo le matte luga o fea le koleni poʻo le paketi pa e mafai ona faʻaaogaina. Tile tele 20 x 20 cm.

Mea na saunia ai le Vaa Shashurin

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - Steur Flien GMBH, Siamani.

Tagata faʻatau - "Lalolagi o le Tile", Moscow.

Tau 1 M2: $ 22.

Swiss Kamupani o le kamupani anufan Vaega o le vaega a le vaega a Rusia e tagata faʻatau atu a latou atinaʻe fou o se aoina mai o aso nei o le fiafia o le fiafia o le fiafia o le fiafia o le faʻalavelave o le fiafia o le aiga.

O le pusa e aofia ai le fufulu fufulu, faleuila, Bidit ma taele. O loʻo malilie le faʻatusafaatasi o nei mea uma ma le polokalama meafale. O le hardbanin ei ai se taupulega e sili atu ona ufiufi i le tomai o le soifua maloloina. E matua mautu lava, e le mafaamatalaina, faigofie ona mama, e le manaʻomia le faʻamamaina o oloa ma e le faʻatuai le vai i luga.

O le faleuila na faia ma se lauiloa lauiloa o le fantasy: E aofia ai se masini faʻapitoa i totonu o lana ato, o lea e magoto ai mai soʻo se tulaga pito i luga, e aunoa ma se tulaga i luga. O le faavavega na tupu ai e le gaosi oloa faapitoa mo lenei faʻataʻitaʻiga o le faleuila, faʻafaigofie ona aveese le fufulu paʻu e aunoa ma le faʻaaogaina o soʻo se mea faigaluega.

Faʻalauiloa i oloa uma, e aofia ai le lauʻeleʻele o le paleta, 5 tausaga.

Mea na saunia exaterina Uplaw, Vaaly Shashurin

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - o se kamupani vaega o le kulupu, Suitiselani.

Tagata faʻatau - "Laverna", Moscow.

Tau: Fundbanin - $ 800, faleuila e palu ma se tapuni - $ 1000, Bidit - $ 500.

Flowstar Siphon tatalaina e HansGroe (Siamani) ua mamanuina mo le manino tioata tioata atigi. O le fesoʻotaʻiga o le faʻatasiga o le atigi ma le faʻamatuʻuina atu o loʻo faʻalilolilo e le faʻamalosi faʻapitoa. E agai i luga o le siphon i le siphon i le telescoppic ata ma ua mautu i soo se tulaga. I le pito i lalo o le siphon ei ai se filo faʻapipiʻi, lea e mafai ona tatalaina ma fufulu. Siphon lanu lanu filifiliga: Chrome, Satinex (Gold), fetaui lelei ma chrome ma apamemea.

Mea na saunia exaterina Uplaw, Vaaly Shashurin

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - Hansgroe, Siamani.

Tau: Mai le $ 23.

Ma le mea mulimuli, o le Stedy Tylo na galue i le gaosiga o mea faigaluega mo sanas ma taele, o le amataga o le gaosiga o taele o hydromassages.

O ofu taele e faia i le paʻepaʻe o le paepae ma le polyester faʻamalosia ma fiberglass vaega. Faʻaauuva i le vai o le vai, e mafai ona faʻagaioia i luga o le lua mana eletise (1.5 ma le 3 kw) ma tausia le vevela vevela vevela mo se taimi faʻapitoa. Saʻo (e oʻo atu i le 1C) faʻamafanafana fetuunaiga e tuʻuina mai ai le hormat tuufaatasi ma se palu.

I totonu o puipui ma le pito i lalo o taele, o microfices (o le aofaʻi e fuafuaina e le tagata faʻatau). Faatasi ai ma le latou fesoasoani, maso ma le vai ma le vevela o le ea, o loʻo sapalaiina i le faʻamalosi o loʻo i lalo o le taʻele. O galuega uma e fetuunai e se mamao mamao le mamao. E le gata i lea, o taʻele e faʻapipiʻiina ma ni masini poloka poloka (i le tulaga o mea mai fafo i le ulufale atu i ai), poloka le vaipuna (i le leai o se suavai.

O loʻo ofoina fua mai faʻasaga i faʻataʻitaʻiga. Mafai ona fua o le ofe o taele - mai le 1600 x 750 i le 1950 x 950 mm. Fua o le tulimanu - mai le 1200 x 1200 i le 1670 x 1670 mm.

I le talosaga a le tagata faʻatau, o le taele e mafai ona faʻaoʻo atu i le faʻasoasoaina o auala i luma. E faia mai i laupapa uma (American Alder) ma le palasitika o soo se lanu.

Mea na saunia exaterina Uplaw, Vaaly Shashurin

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - Tylo, Suetena.

Tuuina atu - CJSS "faʻafesoʻotaʻi", Moscow.

Tau: Mai le $ 3000.

O faitotoa o le Italia fale gaosi Alfa Lium na aliali mai i le maketi o Rusia, o la latou uiga ese o se tioata tioata, pasi i lalo i le ogatotonu o le tapoleni.

Glass mafiafia 20 mm. O fugalaʻau na ma laulaʻau, starfish, staric scracts, o pulumu ma isi mea teuteu o mea faitino e mafai ona ulufale i totonu o le faʻamatalaga manino. Na avea lea ma se faʻafetai i se tekonolosi faʻapitoa e mafai ai ona e sasaa le tioata o loʻo mamafa ai mea o loʻo i luga o le 10 mm.

O le mea moni, o faitotoa ma tioata faʻapipiʻi e gaosia e tagata gaosi eseese mo se taimi umi. Ae ui i lea, i le fou faʻataʻitaʻiga, o mea taua na muamua ave le uta i luga o le pa puipui ma fafie (o le fasi pepa (e aunoa ma le pito i luga o le tapola).

O le anotusi o se vaega teuteu i le mafiafia o le tioata e mafai e le tagata faʻatau ona filifili e le lisi o le kamupani pe o mai i luga ma tutoʻatasi. Ile tulaga muamua, e laʻititi lava le gaosiga o faitotoʻa o faitotoʻa, i le lona lua - o nisi taimi e sili atu i le 2 masina. O oloa uma e iai le tala a Rusia o le tausisia ma le tumama tusi pasi.

Mea na saunia ai ceartherine

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - Fale gaosi Alfa Lum, Italia.

Tuuina atu - "Europa aoina", Moscow.

Tau: Mai le $ 2500 i le $ 3000 (faalagolago i luga o le laau.

O le kamupani Dorma GMBH (Siamani) e maua ai le faʻavasegaina tioata vaega o le HSW system (faʻa-sisina o puipui puipui). O le mamanu e aofia ai Vavaeese ni vaega lafoaʻi, o loʻo pipiʻi i se pakaga faʻapitoa paka i luga o le mataupu faavae o le tusi. I le vaega o le vaega o le vaega o le vaega mai le 600 x 400 i le 1100 x 1000 mm. O Aafiaga-Faʻasao tioata tioata e i ai le mafiafia o le 8-12 mm ma le toe faia o se taumafaiga i le 3000 n. tele o le tasi vaega e le sili atu i le 400 m ma le maualuga. Le atoa o le umi o le mamanu e le gata.

O vaega o loʻo tuʻuina atu i le Ascos Contittings ma le teuteuina o elemene e mafai ona faia o le Alidized Aminisina, Pesensus Brass. O le faʻamalologa o le auala e faʻaauau pea ona matala mo le faʻatauina atu. E i ai le filifiliga mo le faʻapipiʻi mo vaega faʻaseʻe. I luga o le tioata e mafai ona e faʻaaogaina se ata (shorbed stactives, sili-mata lolomi).

Mea na saunia saunia giorgy siharlidze

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - Drma, Siamani.

Tuuina atu - LLC "DPI-DORMA", Moscow.

Tau 1 M2: Mai le $ 250.

O le Kamupani Rusia "Stiko Inksus" ofo atu Windowsted Windows mai le ISO garant disc disc driew e faia e le Siamani kamupani RP-Tewik.

O le Space Suppy Profiction o loʻo faia i le Shinless Steel pepa ma le mafiafia o le 1.2 mm. E faʻatumu ai ana mea, o se auala malosi o le granilar polytarthane. E faʻateleina ai le malosi o le faʻamalama o loʻo maua ai le tutusa o le faʻaaogaina o le tele o le taunuʻuga o le vevela feololo, e pei o se ata o le amonil pross: R / W. Ae o le vevela o le faaili o le Steel faamalama e tusa o le 2 taimi i lalo ifo o le alumini. O lenei mea e faʻaititia ai le faʻateleina o avanoa. Ua lelei le fetuunai o le Steel i le matou tau (o le tau o le tau, tetee i le malulu, faagaoioia le vevela (mai le -50 i le + 150c).

Fale Faʻatulagaina o loʻo faia na o le fesoasoani a le filogia o fesoʻotaʻiga ma le mokesi elemene, e aunoa ma le faʻalogo. O faʻamalama ma faitotoʻa mai sea faʻamatalaga ma le malosi o le Siamani mautu fsb i ai le matagofie o foliga o aso nei e sili ona lelei. Faapipiiina i oloa uma 30 tausaga.

Mea na saunia saunia giorgy siharlidze

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - RP-BICK, Siamani.

Tuuina atu - LLC "Stiko Watchs", Moscow.

Tau 1 M2: Mai le $ 300

Sipaniolo Kamupani FORBRA faʻataʻitaʻiga sapalaiina o le Grean Great Dreatmare i le maketi Rusia. I le taimi muamua, e na o mea e fiafia i ai, o le a le aso e mafai ai ona e mauaina tele. Ae o le mea moni, o meafale mai le Framptaltail e matua ese ese mai seisi, talu ai e le fefefe i le faʻaoso, ona e le mafai lea ona nofo i le taumatematega.

Faailoga faalilolilo - i mea mai le mea lea e fai ai lenei meafale. O le igoa o le tioata api. Faigofie, e matua tumau (o se nofoa o loʻo alu atu i le tele o le 450 kg), e le masani ai i le siosiomaga aʻafiaga, e le suia ai le lanu pe o le a le lanu i luga o le taimi. Mea e manaʻomia e naʻo le manaʻomia naʻo taimi uma, ma toe mauaina le uluaʻi foliga vaaia.

O le filifiliga o mea taua e mauoa: O ituaiga nofoa eseese ma a gopola; Sikuea, taimi lata mai, lapotopoto ma ova laulau ma kofe laulau; 1-, 2- ma 3-nitter SIFAs; O fata, fata, poroti, o saito ... o loo aumaia uma i luga o lanu laiti: mumu, lanumoana, samasama, lanu samasama ma isi. Faʻavasegaina valiina o mea faʻapitoa ma le tusiga o le tusi.

Ae le faʻatapulaʻaina le faʻataʻitaʻiga o le Falera i meaafale ma tagata ese le vaega o le tamai togalaau. O le iʻuga, e maua e le manaʻo le avanoa e teuteu ai le togalaʻau e se gazebo mai mea lava e tasi, ma o lea la ma le nofoaga lava e tasi o meatotino. O loʻo faʻatau atu e ni galuega, e faigofie ona feʻaveaʻi ma aoina.

Ma le tasi mea taua: Aua o oloa mai le Frabravise e matua le fefe lava i le vai, e mafai ona e tuʻuina, faʻataʻitaʻiga, laulau ma nofoa i luga o le vaitaele.

Mea na saunia irina gordeyev

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - fibra faʻataʻitaʻiga, Sepania.

Tuuina atu - CJSS "server".

Tau: ARBER - $ 3000, laulau - mai le $ 210, nofoa ma le nofoa o le nofoa - mai le $ 160.

Toto le Berkley (Hong Kong) ofo atu le manulele e fiafia i ai le tele o tagata fou o le togavao. O filifiliga palasitika ma le palasitika o loʻo i ai i le taimi ua tuanaʻi, o le fadaniva o aso nei o se uʻamea ua tulaʻi i totonu o le willinium, lea o le a puipuia ai le oloa mai le 'aisa. Filifili lau ata sili ona e fiafia iai, ma afai e iai sau togalaau lapoa po o le togafiti - ave uma uma tolu. Ua faia i ni mamanu eseese, ma e faigata ona fai mai le mea sili atu.

Ma faamemelo i luga o le lele manulele e 'ai mafai ona nofo i luga o le nofoa o le Benchley. O le a foliga manaia i le isi i le palapala, aua o le faia lea o le tutusa ituaiga o lafo. O Benches e iloga i le maualuga uiga: O le nofoa ma faʻaiʻu o loʻo faia o moli mumu ma se taimi e le susulu ae le faʻamalamalamaina ma le faʻamalamalamaina. O oloa e vave faʻaputuputuina, faʻateʻaina, latou te maua ai le mama o le a le talafeagai-feʻaveaʻiga o le a le talafeagai.

Mea na saunia irina gordeyev

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - Berkelly, Hong Kong.

Tuuina atu - "Tirrex-m", Moscow.

Tau: Oti - mai le $ 160, nofoa - $ 140-225.

CORocord (Siamani) e ofo atu le tele o faʻafiafiaga fou mo tamaiti - o se graled grid na fuafuaina mo Lazagna.

O le grid ua lalagaina mai le uamea uamea uaea ma posmidede. Faʻasaʻoina i luga o faʻailoga faʻapitoa i le va o le tutotonu uʻamea faʻapipiʻi ma mau i totonu o le eleele i poloka sima. O le lapoa o le uaea mafai mai le 19 i le 23 MM, lea e mafua ai le faigofie tele mo le ave o le lima o le fanau.

E sili atu i le 70 filifiliga mo le faʻatulagaina o le nofoaga fou taʻaloga. E mafai ona avea ma mea tafatolu, quadratular, trapezoulal, pyramidal, etc. maualuga - mai le 2 i le tele o le conrocord, e i ai oa o le iva pupula lanu. O fuafuaga e saogalemu ma fuafuaina mo se umi auaunaga olaga i soo se tulaga.

Faʻapipiʻiina o taʻaloga taʻaloga ma se faʻamaonia mo le 5 tausaga o loʻo faia e le kamupani "fou o ni tagata fou".

Mea na saunia saunia evgeny fana

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - corocord, Siamani.

Tuuina atu - "Morlow fou", Moscow.

Tau: Mai le $ 3000 (ma le fasi).

O le galuega fou o le American Company Mtd o se AWWer mower faʻataʻitaʻiga ym6018sbs ma ym6021sms ma le faʻaleleia o le faiga faʻaaogaina. O lenei o le a maua le amataga o le amataga na o le tasi - pe a ki le masini. I le lumanaʻi, o taimi uma ua tape le afi, o le tagata e mafai ona faʻapipiʻi. Ma toe amata le gaioiga o le malae o le vao, o le a e manaʻomia e fetaomi le faʻamau ki.

O faʻataʻitaʻiga uma o ia lava e faʻatatau i ai ma faʻaoʻo i se masini mo mulching mutia. O le lautele o le puʻeina 46 ma le 53 cm, o le volume o le mutia kapeteni o 86 lita. O le maualuga o le Oti e faʻatonutonuina e le tasi lever, lea e oso mai atoa tulaga. Afi eletise 6 lita. mai. O le YM6021SMS faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu foi i le mutia le mageso. Tele o taʻavale e le sili atu nai lo le 40 kg, faʻailoga le tausaga 1 tausaga.

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - MTD, USA.

Tagata Aufaitele - Masina Faavaomalo "Malaga ma Faatoaga", Moscow.

Tau: Faʻataʻitaʻiga YM6018Sbs - $ 582, YM6021SMS - $ 750.

O le Great Country Jean Infojoyaus Represses Seater Seace mo Balls o soo se ituaiga ma tele. E le gata i le faasitepu moni, o le afifi e aofia ai le masini togafitiga, na fausia i lalo o le sitepu, o se mea e sili ona lelei mo le pito i lalo ma le itulagi-kolu-kolu-koluse

O le faleoloa ua fausia o le pamu e ave vai mai le vaitaʻele, pasi i luga o le faʻamama ona ia togi ai i tua i le au faitele. O le polokalama faʻaaogaina lua ituaiga o ni auupega: tasi - e toe faafoi le vai faʻapipiʻi, o le isi - e fausia ai se laulau-tafe. Faʻafetai i le mea lata mai i le vaitaʻele, galu o gaioiga na faia.

I le faamama faasitepu, tamai pamu ma lua-saoasaoa afi ua faapipiiina. Latou te faʻatagaina oe e pamu 6-10 m3 o le vai i le filtration mode i le itula, ma i le nofoaga o le itula - 50 M3 / H.

O le gaosi oloa ofo 4 ituaiga o faasitepu o eseese mamanu - mai le masani i aso nei.

Mea na saunia saunia evgeny fana

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - Jean Inpajoyausx, Siamani.

Tagata 'ai - "afhalina".

Tau: Mai le $ 2950.

Black Donker (USA) na faʻaalia ai se mea e maua ai le soʻotaga o le mea e maua ai mo le fale. E tolu valaʻau ulu e mafai ai ona e faʻaaogaina le masini o se taʻavale, o se masini singtoid masini, se sikulukalaiva ma le jigsaw. "Puleaina" O le galuega o le mea faigaluega o se malosi malosi o se malosi malosi ma le 1.5 a * o le pa o le 12 v.

O le ulu o le ulu ma le tele o le saoasaoa o 700 min-1 i le IDle na te faia ai le maualuga maualuga o le 10.5 n * m. O le tapulaʻa faaputuga o le pu i totonu o le uʻamea o le 10 mm, i le laʻau - 25 mm.

O le ulu o le ulu ma se suiga lamolemole i le taimi o le oscillations i le 8000 min-1 maua ai se amplitude o le oscilives o 1.5 mm. O le paʻu paʻepaʻe ua faʻapipiʻi i le 135 x 95 mm i le tele i le velcro.

O le sikulukariver o loʻo faʻaoʻo atu i le 24-tulaga o le faʻatagaina e mafai ai ona e filifilia le mea manaʻomia, ma le afi o le malosi e liliu ese ai ni fasi.

O le tagata o loʻo vaʻai e faʻatagaina tuʻusaʻo ma curvilinetar tipi i le laʻau, palasitika ma uʻamea. Saoasaoa - e oʻo atu i le 3000 faʻaluaina le minute i le minute ma le loloto o le tipiina i se laʻau i le laʻasaga i le 45. O le fausaga e maua i le faʻasoasoaina o le mea na tupu i le taimi o le faʻasoasoaina o le i le taimi o loʻo maua i le faʻafanua i le taimi o loʻo iai i le faʻafanua i le taimi o le faʻaoʻo i le taimi o loʻo iai i le taimi o loʻo aofia ai le faʻafanua i le taimi o le faʻaoʻo i le taimi o le faʻaofuina o le 45..

O le afifi e aofia ai le taʻavale, 3 ulu, charger, faʻalua-lua-vae sikulukalaita, 2 driven, 3 paʻu. O le mea faigaluega ua faʻapipiʻi i totonu o le atopau fuaina 385 x 335 x 165 mm, o le aofaʻi o le mamafa o le oloa o le 5.6 kg. Lautele mo le atoa seti o 2 tausaga.

Mea na saunia ai Aton tokoton

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - Black Booker, USA.

Tau: $ 170.

O le Breen School Bosch e ofoina atu ai le Rowalutional Electroowy faʻataʻitaʻiga rotocut mo le tipiina pepa mea ma le mafiafia o le 50 mm. E tusa ma le faʻavae o faʻagaioiga, e pei o se jigsaw na vaʻai ma faʻatagaina oe e tipiina se pepa tusa ma se laina tuʻufua. O le galuega e iʻu ai se faʻaiʻuga mimiti o se tamaʻi lapoa o se tamaʻi lapoa - 6.35; 6,17 pe 3.17 mm. E faamautu i le Clompting Collet ma Routes ma le taimi o le 30,000 rpm, mafai ai ona e maua se lamolemole lamolemole. I totonu o lenei tulaga, o le mea faigaluega mafai tuʻuina atu i soʻo se faʻatonuga, e aofia ai ma se faʻaulu agai i luga o le laupepa.

Aofia ai ma se gaosi gaosi masini sapalaiina le numera o mea talafeagai o mea:

- Talaaga o le pamu ma le manino manino mai mea taua, na fuafuaina e aveese ai mai otaota mai le nofoaga o lo o gaosia;

- Cirpler adapter mo le tipiina o soʻo se ARC o soʻo se shios, e aofia ai ma tisiki o ni matata eseese (e aunoa ma ni ninila);

- mama lagolago-faʻatapulaʻaina e sefe le tulaga manaʻomia o le vaʻai atu i le 'eseʻese ma luga;

- o se seti o faʻavave-suiga paʻu mo le galulue ma le sili ona galue i mea o loʻo fausiaina: fafie, plasterboard, orgstecl, ma isi

Lautele mo le atoa seti o 2 tausaga.

Mea na saunia ai Aton tokton

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - bosch, Siamani. Tuuina atu - LLC "Robert Boosh", Moscow.

Tau: $ 180.

O le fale gaosi "izoflex" amata le tatalaina o le viliina o mea taua o mea "Ioelast C". O loʻo faʻamoemoe mo le faalava ma le vaivai o le lalagaina o taualuga, faaputuputu e aunoa ma le faʻaaogaina o le afi tatala. I totonu, o le kopiina o loʻo i ai le soʻona faʻauʻu o le tagata lava ia e puipuia e se polymer, na aveʻesea vave ae le i faigaluega. O le Storprooft e sefe ai le malosi maualuga le malosi (a itiiti ifo 600 h / cm2) i le vevela o le -40 i le + 120c.

O mea o loʻo sili atu i luga o se matutu, mama, lamolemole luga. Browninos Prim e tatau ona faʻaaogaina i le pa ma pefu. Fetuunaiga e tatau ona le itiiti ifo i le 100 mm i luga o soʻoga o soʻoga ma 150 mm - i luga o le transverte. Mo le tele o tala fiafia, e sili le mafanafana i luga o le ie ma se fau fale. I le pito i luga o le itulagi (Luii o le taualuga), o le vai mafanafana e faʻapipiʻi faapitoa lava, o lea o le soʻoga o le soʻotaga e ala i le taligalu. Ina ua uma ona uma mea, o le ulu atoa e tatau ona fuliina ma se tagata fana.

O loʻo tuʻuina atu le suavai i le tagi ma le lautele o le 1000 mm lautele ma le umi o le 10 m. O le mea o le lua ituaiga o le 1 MS) ma le ECCC-4.) kg).

Mea na saunia ai Aton tokton

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
O le gaosi oloa ma tagata faʻatau - le fale gaosi "Izoflex", Kirshi Lengrad Region Region.

Tau 1 M2: Mai le $ 3.

Na tatalaina Fakro i Moscow - cjcs Fakro-Lusia. Ma o lenei ua amata ona aumai e le kamupani Polani le faasee faamalama i Rusia, ua fuafuaina mo le tele o avanoa.

O le Crankshad faʻataʻitaʻiga ua fausia mai i le aganuu o Fakro gau faamalama, o se faʻamalama matala ma se soʻotaga puipuia mo le cornice. E mafai ona faʻapipiʻi ia se faigata i luga o le taualuga o le taualuga ma se tulimanu o le pipili mai le 20 i le 55 ma soʻo se mea taualuga. O le vettersical module ua gaosia e pei o le tutuli ma matala. O le loka 'au o loʻo tu i le pito i lalo o le faʻavaʻa, ma e fetaui lelei.

E ono lapopoa ma fesuiaiga o Fakro crankshaft Windows ofoina. O le pito maualalo o le tele o se faamalama o le faamalama 78 x 98 cm, o se '' alo esega 78 x 78 cm ma totogi. Maualuga Maualuga: Attics - 114 x 118 cm, tuusaʻo (tatala filifiliga) - 114 x 78 cm. Upega Upega na feosofi ma le vaitaimi o le 12 pe 16 mm tumu i argon, gaosia mai le faamavaega o le ata 4 mmlex. O le vevela faʻaliliuga o le afi o le afi o le Fakro higma Plus o le 0.77 M2 * C / W, Fakro Hermas - C / W. O le fufusi o nei faamalama e itiiti ifo nai lo 0.25-0.55 m3 / (H * m).

Mea na saunia ai Peter Nikolaev

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - Fakro, Polani.

Tuuina atu - CJSS "Fakro-Lusi", Moscow.

Tau (e aofia ai le tau o mea taua uma e manaʻomia): maualalo le tele o le sili ona faigata - $ 545 (i luga o le module - $ 75, $ 295, $ 295 ma tumau).

Na atiaʻe e le kamupani Farani le kamupani a le Frasil. E aofia ai fausaga mo palcon, ogalaau, sitepu vaʻalele, faʻapea foʻi ma faitotoʻa ma tafaoga. Faapipiiina o pa e faia e aunoa ma le una. O le polokalama e aofia ai luga o le 500 tulaga masani Aliminum elemene o sili atu nai lo 100 mea, ulufale, lima, taitoalua, Taia, seevae, seevae, ma isi. O faʻamaumau e faia i Shinless Steel.

E tele oloa o loʻo ofoina atu: ANTARS, Ranch, Athys, Croix de St. Andre. Mo le puleaina o elemene, o se tala faʻasolitulafono ma se vaega o le vaega o le foliga ma le puipui mafiafia o le 3 mm ua faʻaaogaina. E mafai ona faia le pa i le ituaiga o lattice, sipela pe sopoia fata, pepa laulau. O le faʻafaloa o le faʻa-girsetal i se taumafaiga o le 300 kg e le sili atu i le 3 mm. O papala o loʻo faia i tioata, palasitika poʻo le uamea tatau. Mamao i le va o fata mai le 1000 i le 1625 mm. Fencing Modules (maua le umi o le 2, 4 pe 6 m) mafai ona punou. Ua tuʻuina atu mo le fetuunaiga o le maualuga o le fausaga pe a faʻaputuputu i totonu o le 15 mm. Pe o le tau o le tau o le Waicproof o loʻo apalai i mea uma, poʻo le faʻalua vaega o le paʻu o le paʻu, o le lanu lea e mafai ona avea ma se tasi.

Mea na saunia Alexander Chizhov

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - matua, Farani.

Tuuina atu - LLC "pisinisi ham", Moscow.

Tau 1 M: mai le $ 60.

O se tasi o tulaga lata mai o le Konesers Commonic Copac Oy o se taualuga o le taualuga o le taua o le Plano Claro. O le tala a le tagata lea o le fesoʻotaʻiga o lona tuufaatasiga e aofia ai se sui o le SBS BRUMMEN. O le iʻuga, o le pupula o le taualuga ua faʻateleina ai ma o le vaega o lana talosaga e faʻalauteleina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e talafeagai mo vaivaiga-faʻaʻua o laʻau ma le itiiti ifo ma le faʻaituau 1:80. I uiga teuteuga, o mea e faʻatusatusa i totonu o taualuga faʻapolofesa fale, ae e mafai ona faʻapipiʻi e le gata i le faʻapitoa.

O le Puna o Plano e gaosia i foliga o tamai, faʻamalieina mo le feaveaʻiina o lagona le fiafia o loʻo faʻataʻitaʻi i totonu o Chitrac Tilla. Mai le pito i fafo o le ipu taʻitasi - lanu o le lanu, ma se i totonu - faʻapitoa aʻiaʻi o le bidemen. Mo le soloia o mea, ua lava lava le taualuga, ma fao ma fao. O le tele-vaega o vaega o le tele o fausaga i luga o tioata lanu e le gata i le aʻa aoga, na maeʻa, ae o le faʻatuatuaina foi lea o le fale mai leo mai leo mai leo, timu ma timu. E oʻo lava i le matagi sili ona lelei e le mafai ona afaina ai se taualuga. O le mea e tumau ma fuafuaina mo le aoga o le galuega mai le -5o i le + 120c.

O le mamafa o le uting o le 3 kg / m2. I le tasi pusa 22 papatusi (i le 3 m2). 3 filifiliga e ofoina.

Mea na saunia ai Aton tokton

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - aloaia le oy, Finelani.

Tagataʻa - "Pisinisi ROD", Moscow.

Tau 1 M2: Mai le $ 9.5.

O se tagata gaosi fou o Chitrac Granite na tatalaina i le maketi a Rusia - le Italia Iris FMG fale gaosi. O ona tagata faʻapitoa na atiaʻe ma o le tekonolosi o tekonolosi o le totoina o se mea e faʻaosofia ai ni faʻailoga ray o le granite o granite, maamoraina (paʻu-paʻu (lime mase). O le maa faʻavae o loʻo mauaina ona o se iʻuga o le vave faafiafiaga i totonu o asiasiga o taimi o taimi umi o taimi ua tupu i le natura. Clay, laufanua laufanua ma kuata na aoina i vaega eseese o le lalolagi, fefiloi, o loʻo faʻasalalauina ma faʻaalia i le vevela maualuga. O le iʻuga, o mea o loʻo mauaina i mea tutusa leoleititoi o ni maa faʻalenatura, ae o le maualuga faapitoa faʻatekinote faʻatekinisi.

O le faʻaaogaina o vai i le granite o le fale gaosi oloa e le sili atu i le 0.04%. O le maʻamaloa o le maʻa ma le vaivai, e iloga ona o le maualuga o le malosi, puipuia i aʻafiaga o vailaʻau ma e le mafai ona faʻatumauina nofoaga i le taimi tumau.

Cerarac Granite, Marrable ma Trackvertine o loʻo faʻaaoga e faʻavasega ai pa ma fola i totonu ma fafo o fale o le nofoaga sili ona faʻaalia - mai le nofoaiga. Soʻo se potu na teuteuina i papatusi mai na mea e maua ai se laʻau matagofie foliga. O tagata atiae e ofoina atu papatusi o 23 lanu ma lanu o maa masani. O ituaiga o loʻo mulimuli mai: 30 x 30, 40 x 40, 30 X 60, 60 x 60 7 x 120 cm. E le gata i lea, o le Kanesi, panels.

O le mea e mafai ona avea ma se pupula po o le matte. O Papatusi e sili onaua i le mafiafia, lea e mafai ai ona taʻoto totoʻa, faʻapena foi ona lelei faʻatusatusaga ma Decors. Ina ua toso mai ni vaega laiti, o le chitac granite e le o maua ai ni gau ma chips. O le faʻapipiʻi i puipui ma semi, o le faʻapitoa o le faʻasee o loʻo manaʻomia.

Mea na saunia ai ceartherine

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - Iris Fabbicia Marmi E Graniti, Italia.

Tagata faʻatau - "Granitogres", Moscow.

Ole tau o le 1 M2: $ 40-60.

I le faʻaaliga decotex 2001, Essef decors o loʻo tuʻuina atu lona "uʻamea" faʻaputuputu "Aofai i tagata asiasi.

"Medillic" faatonuga ma o lea aso e sili ona talafeagai ai, ma o seagala o loʻo lelei foʻi ma matagofie, tamalii, moni Farani matagofie. O le aofaʻiga fou e aofia ai uta, tuaoi, puipuia ie ma tuli. O ofu o Wat-utu na faia e le auala silikipi e masani ona fesoʻotaʻi ma siliva, auro, platinum, apamemea ... (6 fofo lanu E faʻaopopo atu i lenei mea, o loʻo ofoina mai e le kamupani 6 lanu ata o le tulle (35% Cotton, 65% Polyestera) ma le Cordel Perbam (50% polyton.

Mea na saunia irina gordeyev

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - Essef decors Mafuru, Farani.

Tuuina atu - filifili o faleoloa "tuai le toeaina Hottabych".

Tau: O le Wallpapers - $ 4,92-5.33 (Roll), tuaoi - $ 4,78-5 .06 (1 MM), Sauniuniga-faia pupuni - $ 47.84.

Aia popolega, o se tasi o gaioiga o gaioiga e teuteu ai mea faigaluega, tatala se vaega fou o le van lana. E aofia ai mea e fai ai ni mea mo pupuni ma meaafale - pulumu - pulumu ma piki.

O le Van Lathem aoina tuuina atu ai ituaiga eseese o sitaili - mai le clodism i Avant-Greee. O loʻo iai foʻi ni moʻomoʻoina Aferika, ma faia i foliga sili ona fiafia i tamaiti laiti mo le potu o tamaiti.

O le Twinkle Series o loʻo le masani ai, lea e faʻaaogaina ai tioata ma feula le ipu tioata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o laiti laiti tioata ua toe tutu, e pei o matafaga, i luga o le manifinifi māmā. I se isi Embodiment, o le pulumu e faapipii i se tioata poʻo se tioata elemene, e maua ai le faʻamalamalamaina ma manino.

Mea na sauniaina Elena Zubkov

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - na feotā, Farani.

Tuuina atu - sui sui ofisa dulest i Rusia.

Tau: $ 30-100.

A faia o ie mo pupuni, osofaʻiga a se fili na filifilia e alu ese mai le faʻatagata o le penefiti faʻamalama. Ma o le iuga lea. O le aofaʻiga fou o le vita e matua malu ma vaivai mataupu faia i lalo o le lagona (tuʻufaʻatasiga - 100% polyester; o le lautele o le tapoleni o le 1.5 mita). O se ata e le masani ai i foliga o tamai sikuea pu e le malepelepe, ma susunu ma le laser. O faʻafiafiaga a le la o loʻo i totonu o sikuea, aua le soona taumamafa, ae tumau le faʻatonutonuina i le faʻatumuina o le potu ma se taʻaloga pili o le malamalama. Nofofua mauoa lanu ma uiga ese malu o mea o le a faia ai le totonu o mea, o aso nei, ma sili ona taua - paie.

Mea na saunia saunia evgeny fana

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - na o le Afred apepeta, Siamani.

Tagata faʻatau - "Sion" (Tusi Faamaonia - Siamani).

Taugofie Tau o le 1 itu. M: $ 43.

Phillip Jeffries (USA) na folasia ai se meaalofa matagofie i le fiafia i "natura" ma "matutua" ma totonu "

O le aoina o ofu puipui "kabuki" e faia i vao masani, bamboo ma cane i le natura lanu lanu, aunoa ma le faʻaaogaina o soʻo se dye. O ituaiga eseese o le lalagaina o loʻo tuʻuina atu, ae o latou e faʻatasia uma i le tusi lesona ma le maualuga maualuga. O le Coting Basend e faia i le vaega lona lua. A o le i taofi mea i luga o puipui, e tatau ona togafitia i latou i se faapitoa lautele. O le taleu e sau i taavale. Umi o le fasi pepa i le laina 11 m, lautele 90 cm.

O le laina o ofu o le lalolagi ua fai ma sui o le lua muamua muamua aoina. Muamua o latou, o le i ai o le "palarrus" igoa, o le pepa puipui ma le mafuaʻaga taua, masei, fasipepa. O le aoina o loʻo aofia ai mea eseese lanu - mai le pupula monophonic e faʻamafanafana le Peka. O puipui uma e faia i pepa, ae i le taimi lava e tasi fufulu fufulu. Lautele o mea i totonu o le rom o 53 cm, umi 10 m.

O le aoina lona lua o le lalolagi tuai "- tuʻu faʻatasi le igoa ua taʻua o le Presen. O le aulelei o le manumalo i luga o la latou fuafuaga, o tagata gaosi gaosia e mafai ona ausia le lagona o le faʻataʻatiaina o le taʻe, O se taimi tuʻufua o le sipesi, maʻa i le la o puipui. O le aafiaga e manaia foi le faatamala i luga o le laualuga o le smear. Opepapers e fausia ai lenei taufaasese e mafai ona mafua mai i le vaega o ata. Taavale le lautele 69 cm, umi le umi 4.1 m.

Mea na saunia ai Irina Gordeyev ma Evagenan fana

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - Phillip Jeffries, ISA.

Tuuina atu - "Phoenix-93", Moscow.

Tau: Kabuki - mai le $ 52 (1 itu. M), Paprrus - $ 123 (1 M, Water), "$ 262 (RIW).

O le lauiloa Italia Depigner Roberto Cavalli (Roberto Cavalli) e talitonu e mafai ona e ofuina e le na o tagata, ae o fale foi. I tafatafa o lenei manatu o le ola, na ia faia ai se aofaʻiga o totonu o soʻoga o se auala sili ona lelei i le lanu mo paʻu o manu.

Ma o lenei o le lauiloa zebra tufuga mai le cavalli siitia mai lavalava i luga o faamalama (pei o pupuni tuusaʻo), una ese o meaafale ma sili ona manaia o le latou lava ". Faʻaalia mea o eseese ituaiga, ma le faaputuga ma leai, mai le 100% sikisi po o le cotton. O ie e fai i lalo o le umu paʻu e mataina foʻi. O loʻo faʻaaogaina tele mo le gaosia o le manifinifi tafe o le suauʻu. O mataupu i totonu o le Roberto Cavalli na folasia i le Decotex 2001 Faaaliga e le A.V.Emmm.l.

Ae e le gata i lenei ata. Na ia faʻaalia le mea lelei na ia faʻaalia ai le matagofie o le aoina - Voshi, lea e aofia ai ie maʻea o fulu faʻaleaganuʻu. O a le "o paʻu" e le o iinei! Munk, Leopard, Lynx, Chinchilla, BEAVER, taumafanafana ... "Meh" (faia i le 100% fulufulu matagofie ma le le fiafia mai le masani ai. Mai le "fulu" o ie na faapopoleina ai lavalava matagofie, aluga, ottoman. Ae o lenei mea, o lenei mea, e le o le tapulaa. O mea e tatala ai le lautele lautele mo le faigamalaga o le tagata mamanu.

Fou-faia "fulu" o loʻo matuaʻi i ai ma le faʻaaloalo ma le faʻaaloalo "Skiu" Roberto Cavalli. O le palota a le Voghi o loʻo tuʻuina atu i tagata e faʻatauaina lo matou fale mafanafana ma le faʻamafanafanaga. Ma, e ala i le ala, alofa alofa, aua latou te leʻi mafatia tele i le fausiaina o nei "paʻu".

Mea na saunia irina gordeyev

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - Amori Atigdoor ma VoGhi, Italia.

Tau 1 M: Fabric roberto cavalli - mai le $ 130, veoshi fbrics - mai le $ 140.

O le fausia o moli moli i lalo moli uila e mamanuina mo le faʻaaogaina i potu tapuni. Faia e le tagata Rusia "OMK" I lalo o le faʻailoga o le tekonolosi.

O nei laʻei uila uila o loʻo faia i tioata ma faʻataina Apidizzed Aleanin ma se maualuga foliga lelei. Sa latou maua se lapoa o le 192, 224 ma le 256 mm, ma le faapipiiina o le faaputuga o le 166, 2000 mm, ma le tele. Mamanuina mo le puʻupuʻu flucrecent lamepa pluc / 2p bapeps pe tutusa. O le mamanu o lamepa e mafai ai ona e faia vave faia a latou faʻapipiʻi ma sili atu tausiga.

O masini o suiga e tolu o loʻo avanoa: TL 06W-02 - ma le faʻata e mafaufau ma le teuteu o tioata ata (2 x plmp13w plmp13w Plamps); TL 08W-01 ma TL 10W-01 - ma le Mirror Defreor ma se Rasters (Lamps 2 x plc18w ma 2 plc26w).

O le Lumeinares o loʻo sapalaiina ma mea taua uma mo le faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi. I le talosaga a le tagata faʻatau o loʻo faʻaogaina i le malamalama o mea ma le faʻasoasoaina o fua-faʻatonutonu masini o Filisitia.

Mea na saunia ai ceartherine

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - "Omtek", Lusia.

Tagata faʻatau - "Facility Square", Moscow.

Tau: Mai le $ 35.

Na faʻaalia e le komiti o tagata faʻatau se aoina o le lisi o le fola o le kamuta umukuka O le mea fou o loʻo fuafua mo fale ma le faʻateleina o le avega a lafu. O loʻo gaosia i ni isi vaega: i le ituaiga o fuafuaga fuafuaga 1198 x 198 mm ma le paʻu o le 396 x 396 mm; O le mafiafia o elemene o le 8 mm.

O le utiuti o se vaega o le nei ale-vaega. O loʻo laʻititi lava le mata o le au failautusi, ae e faigata ona iloaʻeseʻese le iloatino o le paʻi mai se masani masani. O le Tile e faataʻitaʻi ai le sili ona lauiloa foliga ma foliga o citimics. Ina ia puipuia le ofuina i luga, o se faʻapitoa faʻapitoa o le psg o loʻo faʻaaogaina o saitomo. O mea o le aoina fou e maua ai se nofoaga o le aso malolo.

O le laumei parquet ua uma ona tuʻuina e aunoa ma le faʻaaogaina o le kulimi faʻaaogaina se loka-lalo loka i luga o pito o laupapa. O lenei fou loka masini ua taʻua o le "Kiliki", e maua ai le faʻavasegaina vave ma faʻaleagaina le aofia ai o mea totino. Ina ia mautinoa le teteʻe vai, o le soʻoga e faʻamalosia i le suauʻu ma wex.

Mea na saunia ai ceartherine

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - Pergo, Suetena.

Tuuina atu - Pergo Borgon Ofisa i Moscow.

Tau 1 M2: $ 28.

O le Kamupani a Siamani Writex na faʻasaʻoina ai ni ituaiga fou e lua o le laminate - sporpraotuting leo puipuia ma le susu-o loʻo puipuia ai le susu.

Fai mai le leo lelei o loʻo maua ai le faʻafetai i se mea faʻapitoa e suia ai le maualuga o le siosiomaga. O le iʻuga, o le leo leo o sitepu e faʻaititia e le 9 db.

O le Aquā uma o loʻo puipuia fanua o Laminate Laminate Penels ma se vaega faʻapitoa e faʻavae i luga o le paraffin. O lenei faʻasao le fula o le fola pe a oʻo ai i totonu le susu. Ole mea e mafai ai ona faʻaaogaina e le Wainprufroof, e mafai ona e faʻaaogaina i totonu o fale faapena, pei o se umukuka ma le faletaele. Faatasi ai ma le fesoasoani a se faʻapitoa loka, atiaʻe e Withx, e mafai ona faʻatinoina e le faʻamalosi tino. O panels e tuaoi atoatoa i le tasi, e faigofie lava ona potopoto, ma afai e tatau ai, e faigofie ona sui.

E tetee le lauʻeleʻele fou i le vevela maualuga, e aofia ai sikaleti, e puipuia i aʻafiaga o vailaʻau, aua le mou atu, aua le faʻamamaina le kapela o nofoa. O le Systere puipuia o loʻo avanoa i le ituaiga o panels ma le tele o le 1290 x 202 mm ma le mafiafia o le 10 mm (aofia ai 2 MM Surprooft Seamer). O le tele o le panel aqua puipuia le 1290 x 202 mm, mafiafia 8 pe 10 mm.

Mea na saunia ai Marina Ghshatov

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi - witex, Siamani.

Tagata faʻatau - "stroydecor", Moscow.

Tau 1 M2: $ 27-34.

E fiafia tele atinae o le rintl International - Stargacaca e taʻua o le "Transform" mo fale nofomau ma fale mautotogi. O le aano lea, o se ituaiga o mamanu "Leo" mo tagata matutua. E mafai e le pule ona fausia se savaliga, lua-itula, sikulu pe tuʻufaʻatasia sipela mai mea totino. E i ai se suiga atoa i le ata ma le mamanu i le faʻaopopoina, tuusaunoaga pe suia vaega taʻitasi. E mafai foi ona e fetuunai le tulaga maualuga o laasaga, e aunoa ma le faamavaega atoa o le fauina. Atinaʻe o loʻo ofoina atu e tusitala le 168 eseese faʻafitauli o le sitepu "Crossword."

O le sitepu e leai se kosomrov. O le sitepu e tasi ua faʻapipiʻi i le puipui ma le fesoasoani a pine, ma le isi - o loʻo taofia e le Falepuipui e faʻatino ai le galuega a le pa. O sitepu o latou na faia i le masani masani Beech stats, vali pe tusi. E mafai ona faia le pa o le paee pe uamea.

Tele o sitepu (faalagolago i luga o le itu o le faasitepu): loloto 31 cm, lautele 60-100 cm, 4 cm mafiafia.

Mea na saunia ai ceartherine

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - gintil International, Italia.

Tagata faʻatau - "Faʻasao", Moscow.

Tau: Mai le $ 3000 (2.8 M RUNTING).

Avagagad spemplace O Kordren gracren Crand Arkiane faaali atu i luga o le maketi. O le masini na mamanuina i lalo o le taʻitaʻiga a le tagata mamanuina o le tuʻufua, o le masini e iloga e le pepa muamua, faʻapea foʻi ma le faʻapitoa o le ogaumu ma chimney.

O le magalafu e faia o le uʻamea ma le tioata. O le tapuni o le tapuni i luga o le pito i lalo o le ituaiga o le pyramid ma tioata pito. O le ea na fafaga i le ogaumu i le paipa ma le lapoa o le 15 cm, o loʻo pasi atu i lalo o le magalafu ma ua aveese i luga o le auala. O le asu e aveese le faʻaaogaina o isi paipa o loʻo i ai i tulimanu o le pyramid. O le asu kopi i le pito i luga o le pyramid latou te tuʻusaʻo ai, i totonu o le pese, o loʻo latou fesoʻotaʻi i le pesega poʻo feusuaiga. I le faaiuga o le Chimney, o se tagata o loʻo avea ma tagata o loʻo faʻapipiʻiina ma se malosi o le 1200 m3 / h, tuʻuina i ai i le tau.

O le afi afi e mafai ona galue uma i le matala ma tapunia. Suauu - kesi po o fafie. O le tele o le masini o 196 kg. O le tapulaʻa o le potu o le potu vevela o le 250 m2. O le fale o loʻo valiina ma le vevela-teteʻe vali, lanu o le "AnthracIcite". Model Sturesions: Aofai o le maualuga 70 cm, faavae 100 x 100 cm, faavae maualuga 22 cm.

Mea e saunia ai le totogi o le Manzhiev

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosiga - Arkiane, Farani.

Tuuina atu - Salon fanaina "Art-Ten",

Moscow.

Tau: $ 7840

O LE GALUEGA FAʻAPITOA o le Kamupani NMC (Belgium) - Tuufaatasia o le alavai o le NOMICOCON faasologa.

O le faasologa e aofia ai 4 faʻamatalaga, o se tuʻufaʻatasiga o loʻo mafai ai ona e faia le 16 ituaiga o ituaiga o ituaiga mo nofoaga e mafai ona faʻaaogaina e le 3 M. O loʻo faia i latou o le pito i totonu o le polystyrene ma le maualuga o le 75 kg / m3. Faigofie ona faʻapipiʻi i le pa, e mafai ona ufiufi i se vai-paʻu vali. A faʻaaoga se isi lanu valivali poʻo se vanina, o le laualuga e tatau ona muamua muamua.

O le lautele ma le maualuga o le talaaga o le kolosi vaega (i le MM): SR1 - 60 x 60, SR2 - 60 x 55, SR3 - 50 X 70. Umio 2 - 50 x 75. Umio 2 - 50 x 75. Umi 2 - 50 x 75. Umio 2 - 50 x 75. Umio 2 - 50 X 70. Umi 2 - 50 x 75. Umi 2 - 50 X 70. Umi 2 - 50 X 70. Umio 2 - 50 x 75. Umio 2 - 50 x 75. Umi 2 - 50 x 75. Umi 2 Men4 - 50 X0. Umio 2 - 50 x 75. Umi 2 - 50 x 75. Umi 2 i.

Mea na saunia Ana Mikhaleko

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi oloa - NMC, Belgium.

OPuali - "Hepeko", "Laverna", "Nikpa", "Decapeater".

Tau 1 M: $ 2.5.

Fou ata tifaga mo tagata teuteu teuteu i le sitaili o le maualuga o le maualuga-tekonolosi ua aliali mai i le maketi a Rusia. Nei Halley, vaitafe ma polaris faaputuputu, tatalaina i lalo o le tau fefaatauaiga.

Halley Stocks, faʻafetai i le uamea vaega aofia ai i lo latou faʻapitoa, mafai lava ona faʻaalia le malamalama faʻafuaseʻi. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faia le laualuga o le puipui pe sili atu le pupula, pe e le mafai ona mafaufauina. Ofutino mai le vaitafe o le aoina, e le gata i le faʻaʻeseʻese, ae faʻatupu se lagona o le vai stroit. Ma le mea mulimuli, o le aoina o polaris vali e toe gaosia le fetu fetu i le peni po o le auro auro.

O nei ofutino ua fuafuaina mo le resitalaina o soʻo se nofoaga: potu, kamuta, ofisa, pa, e mafua ai ona manogi i lona matata (vai. E taʻutaʻua e le maluluina o le malutaga, faʻafiafiaga, avane e sili atu nai lo le 2000 taamilosaga o le pulumu), faʻapea foi ma le aufaʻafoliga vai.

Fractalis vali digging taimi: o le a e tago i ai - 4-6 itula, i le faʻatinoina o le sauniuni (ina ia mafai ona fufulu) - 7 aso. O le a mafai ona e faʻataʻitaʻi fua i le lanu o ofutino - O nisi leo e mafai, mai le posite e susulu ma tumu.

Mea na saunia ai ceartherine

Faaiuga o le Russian Tralls vaiaso 2001
Gaosi - faia, Italia.

Tuuina atu - LLC "Fk-mamanu", Moscow.

Tau 1 M2: Mai le $ 3.9.

O le kamupani a le kamupani a Rusia na suia ai Limi ua tatalaina lona lava sandburferward inferthop i lona gaosiga. O le kamupani e ofoina atu vaega, faʻaseʻe ma le le fiafia i faitotoʻa faitotoʻa ma chrobes o le lamepaina chipport poʻo le MDF. O le Trim o loʻo faʻaaogaina le Beech, nati poʻo Oak Veneer. O se faʻapitoa shockproogool poʻo tioata ma se oneone maa, faia e le tusiata o le kamupani, e mafai ona faʻaaogaina i faitotoa ma faʻafomaʻi o se tioata autu.

O mea na faia i luga o le faavae o se faavae o le pito i luga o le almininum propratum po o se talaaga teuteu ma nofoaga faalenatura. Faʻauʻuina ma se natia faʻaseʻe slidism ma tofitofi seti. O faʻataʻitaʻiga fuafuaina e le i ai ni tapulaa i le lautele, ae o lo latou maualuga e le sili atu 240 cm. O le maualuga o le mamafa o le shiding o le foloa o le fusuaga o le 90 kg.

I se faʻaopopoga, o le New Yourthophone faʻatagaina le kamupani e faʻavasega le gaosiga o le tele o vaega o loʻo i totonu o le totonu faʻatasi ai ma le faʻata mai o le tioata poʻo le tioata ma le tioata.

Mea na saunia ai ceartherine

Faitau atili