Steel faitotoa

Anonim

Uamea faitotoa. Tulaga ma le faʻavasegaina o faʻataʻitaʻiga, gaosi oloa, tau o tau. Kapota mo uamea faitotoa.

Steel faitotoa 14824_1

Steel faitotoa
Maliu.
Steel faitotoa
Is stoed tipi 3 dierre com.
Steel faitotoa
[tasi] O se uiga taua o le faitotoa ulufale - mata.

[2] O le matapole fetuunai o se vaega o le uamea faitotoa mamanu.

[3] Antician PIN o le a le faʻatagaina oe e tuʻituʻi le faitotoʻa faitotoʻa.

[fa] O le fale tutotonu o le lokaina o le faitotoʻa e tatau ona tele ni uila mai le malosi maualuga.

[lima] E mafai ona faʻaoʻo le faitotoʻa i se taimi uma.

[6] O nisi kamupani o loʻo faʻapipiʻiina i a latou faitotoʻa faʻapitoa i le alu ese atu.

Steel faitotoa
Faʻataʻitaʻiga o le suwald Castles.
Steel faitotoa
Bropolot faʻataʻitaʻiga mai le ulagia.
Steel faitotoa
Uʻamea faitotoʻa o le kamupani "malosi fishk".
Steel faitotoa
O le uamea faitotoʻa e tatau ona tuʻuina atu i se loka tele ma le tele o le steel biglel, ausilali loka ma latch.
Steel faitotoa
Vitio ma ataʻau vaʻaia o le a tuʻuina atu i faitotoʻa faʻaopoopo nofoaga malupuipuia.
Steel faitotoa
O le Camcorter o le Intercom, faia o se faitotoa.

O le faitotoʻa ulufale mai, e pei ona e iloa, ae le naʻo le faitotoʻa, ae o le papupuni tele i luga o le ala o le au valaʻaulia e saili e ulufale i totonu o tatou fale. Ma le sili sili ona lelei mo i latou nai lo uamea, e leʻi faia e tagata soifua. O le mea lea, e le o se mea e faʻateʻia ai le manaʻoga mo le Itulagi o loʻo iai Dorth Gental tausaga mai le tausaga mai le tausaga e le gata ona faʻaitiitia, ae tuputupu ae le tuputupu aʻe. Aua le taua le talosaga.

E tusa ai ma tulaga saʻo, i le taimi e tasi, faʻatasi i le taimi e tasi (o le taeao lea e 6629-88, Taeao: Dout 24584-84), Taeao. O le mea lea. O le mea moni, o novocovav seasea faʻamalieina le faitotoʻa na faʻavaeina e le au fagota. O le mea lea, po ofaga la mulimuli ane, o le tele o le fale o le fale mautotogi o le a maua se potu uamea. E tatau lava ona matauina o 'au e toʻatele na faia lenei laa ina ua maeʻa manatu mamafa ma sailiga umi mo se filifiliga talafeagai. Ma e le o se mea e ofo ai, aua o le numera o kamupani e gaosia ma faʻapipiʻi le faitotoʻa o uʻamea, ma le tau o oloa na ofoina atu e le $ 100-8 afe o le oloa o le $ 100-150 i le $ 5-8 afe. ​​O le mea lea a le $ 5-8 O loo tupu mai le mataupu. E foliga mai, o le faʻafitauli o le faia o o le faitotoʻa faʻatuatuaina! Tau lava e tatau ona veleina i le uamea faasee lua atigi pepa, tepas, puipui le loka i le mamanu - ma sauni. O fea o iai se tau o le tau?

Muamua lava, matou te matauina o uʻamea uʻamea e faatatau i le vaega o masini puipuiga. Ua tuufaatasia nei tulaga manaomia i le tele o tulaga faatonuina o le tulaga (GOST R 51072-97, GOST R 50862-96, GOST R 51112-97), faapea foi i le faiga masani ma pepa aloaia fausiaina (SNiP 21-01-97, Rd 78.147-93 ) Ma le tele tele o fautuaga a le Matagaluega o le Lotoifale Mataupu Faʻavae o Lusia. I le ala, o le taitaiina ma nofoaga tutotonu mo tofotofoina masini puipuiga o le tupuga "Puipuiga" o le Guovo Matagaluega o Mataupu Tau Lotoifale o Rusia. E iloa e tagata uma stal gred, ma atonu e atili ai ona tele atu.

Mai lea na latou filifilia

O loo i ai i le taimi nei faitotoa tele uamea i luga o le maketi Rusia o le gaosiga o le atunuu ma faaulufale. E le gata i lea, Rusia Forms o loʻo ofoina atu oloa ma le le-le-faʻailoga lautele. A faʻatino le faitotoʻa, manaʻoga faʻapitoa o le tagata faʻatau e mafai ona amanaia, faʻatulagaina, faʻaumaina. E taua tele i aso nei o loʻo iai tagata gaosi tagata gaosi aso nei (pei o le "Bel-Kel-KA", "Sonera", "O isi oloa e le faʻatauvaʻa ai i Sisifo.

O loʻo o mai tagata ta-faitotoʻa ia i tatou e sauniuni ai. Le tele o taimi o loo i ai oloa o ituaiga fefaatauaiga o Di laitiiti, Dierre, Gardesa, Matai, Norma (Italia); Superlololol (Isaraelu); KOLLE (EStonia) ma le tele o isi.

"O Nisi Faiva Faigofie, A o Taua Taua"

1. A faʻatau e le 'au o le gaosiga o le gaosiga a Lusia, ma suʻesuʻe lelei le igoa. E tatau ona aofia ai ni faamatalaga i luga o le ituaiga ma le vasega o le loka, o le vaega o lona faaaogaina ma le aofai o mea lilo, e pei foi o le i ai o le tusi faamaonia.

2. Ia mautinoa e manaʻomia se tusi faʻamaonia mo le loka mai le tagata faʻatau. Mo uʻamea ma faʻamalosia faitotoa, o le autu mana loka e le tatau ona maualalo ifo nai lo le vasega 3, sili atu o le sulvad ituaiga.

3. Afai o le fale mautotogi i luga o le fogafale muamua ma mulimuli, e aoga e faʻapipiʻi ai se loka, o le a tapunia e le ki mai totonu.

4. I atunuu o Europa i Sisifo, ua tatalaina faitotoa stellal i totonu e masani ai, ma i Rusia - tatalaina i fafo. O le mea lea, o le faapipiiina o faʻataʻitaʻiga o loʻo manaʻomia ai ni galuega faʻaopopo.

O faitotoʻa puipui puipui e le gata o le tagata e toʻatasi - taumatau ma le agavale, ae faʻapea foi poʻo le afa, e ui ina faigata ona faʻamalosia. I le faaopoopo atu i faitotoʻa o le Tulila, sa malulu (faʻalenatura, ma le faʻaaogaina o tioata faʻapitoa) ua ofoina. E le mafai ona taʻua ma faʻaseʻe ai fale puipuia. I totonu o lenei embodiment, o le faitotoʻa faitotoʻa pe a amata ulufale i le puipui, lea o le faʻavae o uʻamea uʻamea ma utupoto ma taʻitaʻi ua faʻasaʻo.

Ata mamanu

Ua tatau ona i ai ni meatotino a Stel

- Tumau agai i le faʻasolo ma tatalaina;

- O le le malamalama o le fausaga - ia aloese mai faiga faapopoleina ma togafiti, ia, latou te taʻitaʻia ai se tagata;

- mauaina o le pepa loka;

- foliga vaaia o Asthetics.

Ma le isi, e tatau ona latou filifilia:

- mata poʻo le ata puʻeata,

- vevela ma le le mautonu.

Faavae i luga o le manaoga o loo lisiina atu, pe a filifilia se faitotoa uamea, ia gauai faapitoa atu i le vaega e fa: fausia tauaveina (moni faitotoa), locking faiga, masini faaopoopo auaunaga, maea.

Faʻafefea ona faʻatulaga le faitotoʻa uʻamea

O elemene fausaga autu o le faitotoa uamea o le puipuiga o se faavaa talatala, o se faitotoa faavaa ma fusi. ua ueloina le faavaa blackhouse i pine mamana sila, ua tutuli i le puipui e 10-15 cm. I le faataitaiga o le tuuina atu o Rusia o lenei tino, o se tulafono faafoe, nu.

O le pu uliuli e faʻaseʻe ai le faitotoʻa. Ua faʻatagaina oe e fao e fetuʻunaʻi lona tulaga e faʻatatau i le faʻavaʻa. I le tele o faʻataʻitaʻiga i totonu o le atunuʻu, o le pusa e faʻafeiloaʻi tuusaʻo le puipui i le puipui, e manaʻomia le maualuga o faʻapipiʻi.

O le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le uliuli o loʻo faia mai i faʻamatalaga o ituaiga eseese. O le mafiafia o polosina o le 1.5-5 mM, o mea o loo maualuga maualuga le uamea.

O le fusi faitotoa e aofia ai se tino, o se tasi po o le tele o pepa o le sila, e masani galvanized, ma maaa elemene - utupoto ma ribs. Mo sheathing lotoifale, pepa mautu uamea e masani ona faaaogaina ma le 1.5 i le 3 mm mafiafia. I fafo o laupepa e 1.5-5 mm mafiafia. Stiffeners mafai ona i totonu o le faitotoa uma faasologa agai i lalo ma faalava po o le ituaiga o a grid. O lo latou mafiafia o le alualu i luma mai le 1.5 i le 4 mm. Le Faamauina o uamea pepa i le va o latou lava ma ribs ua faia le gata i le uelo. O le anagata o le faitotoa ua fuafuaina e le atoatoa o le faatulagaga o lona fale, o le vasega o le sila faaaogaina, o le sao atoatoa o pepa o le sila, slots i latou, ribs, faapea foi ma maopoopo lelei ma le numera o le tutupu po o laina.

O le tala faitotoʻa o loʻo tautau i luga o le pusa ma le lua pe tolu matasele. O latou e sili ona lautele: tatala, lilo, masani, polo, polo, i se tecnice, tutusa, tutusa, ma isi koleni vaega ma isi. Fetuunai hinges sili faʻafaigofie le Fono Aoao ma Faʻatagaina oe e aveese le vaʻa teuga, lea e foliga mai e tupu i le taimi.

O le isi taua (o nisi taimi e le maitauina) o le vaega o le steel faitotoa o niniti ua fuafuaina. I ni isi faʻataʻitaʻiga o latou mai le 2 i le 5 fasi, na tiaʻi uma e tagata mo le 1-2.5 cm. O nei pini o le a le faʻatagaina le faitotoʻa, tusa lava pe i ai le faitotoʻa e aveese le faitotoʻa.

I faitotoʻa lelei i totonu o le tapoleni, o le le masani-o loʻo le mafai ona faʻavaeina o mea ua faʻavaeina. E mafai ona i ai le fibur, rigid po o le monolithic (mineral po o basalt wool, polyrestylene, maualuga densarity polyreth cererethane, fibroezite, o le cerardzite A o le vevela atoa ma le faʻamalosiʻau, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa faitotoʻa faataamilo i le lautele, sili atu pe afai o le frost-revest. E i ai faʻataʻitaʻiga ma le lua faamauga - tasi i luga o le faitotoʻa, o le isi i luga o le tao.

Faalagolago i taulaga

O faitotoʻa puipui e tatau ona faʻaoʻo atu i masini loka o vasega A ma (e le o le le mautonu i vasega o loka), saunia le faalilolilo o le tatalaina o le faitotoʻa.

E masani lava i le faitotoa pito i luma e fautuaina e faʻapipiʻi le itiiti ifo i le lua loka. E manaʻomia tele i latou (faʻataʻitaʻiga, o le suvid ma le maylinder). O le isi o latou o le a faia le matafaioi a le paoa, ma le ausilali lona lua.

O le mana loka e faʻaaoga pe a e tuʻua lou fale mo se taimi umi. O lenei masini e tatau ona matua teteʻe i le hacking. O le mea malie, o le mana loto e le o faʻaalia ma le faʻatuatuaina manaʻoga. Atonu e mafua mai i le mea moni e manaʻomia le loka ma le le mafai ona e le maua i latou i le tele o meaa tele nai lo ausilali. Suwald loka e masani ona faʻaaoga o le malosi. O latou mea taua (mataua) e tatau ona faʻalauteleina e tusa ma le 3-4 cm.

O le ausilali loka e masani ona lokaina le faitotoʻa pe a e tuua le fale mautotogi mo sina taimi. E tatau ona iai le pule maualuga ma le faʻalilolilo, ae e ono itiiti ifo o le teteʻe atu e 'inoʻino. Zapov o se loka ua faalauteleina i le itiiti ifo 2 cm.

Filifilia o se maota mo lau "tagata puipuia", ia mautinoa e mafai ona uuina le ola i itu eseese. Ona latou paʻu lea i totonu o pusa talafeagai pu, e le mafai ona tuʻituʻi le faitotoʻa. I nisi loka, loka loka o loʻo i ai le polokaina o le toe faʻaleleia o le pito i tua.

"Tulaga ma vasega"

O le EU iunite e faʻailoa ai le faitotoʻa o le faitotoʻa i totonu o le tasi minute pe a le o se meafaigaluega. E tatau ona amanaia le aoga o le mea faigaluega ma le ono mafai ona iloa le mea moni o lona taotoga (leo, le gatete, asu, aloiafi, ma isi)

I le faʻaopopo atu i le tetee i Hacking, o se isi ata fola e maua ai puipuiga mai fana. O lenei mataupu ei ai le coailer storisation.

I le talosaga a le tagata faʻatau, suʻega mo le teteʻe atu i le hacking ma manalefu ma mea faʻapipiʻi o loʻo faia. Ina ia maua se manatu lautele o foliga o lenei faitotoʻa puipui, vaʻai i le igoa. E tatau ona faʻaaogaina i totonu o le faitotoʻa ma totonu atu o faʻamaumauga nei: Faʻailoga ai ma isi faʻamatalaga o le tagata gaosi; Ituaiga poʻo le faʻataʻitaʻiga ma le faʻasologa o oloa; tausaga o mataupu; Le vasega o le tetee i le hacking.

I Sisifo, o le lelei o masini puipuia o loʻo fuafuaina e ese. Talu ai ua tatou maua le tele faʻataʻitaʻiga o tagata gaosi ituaiga tagata gaosi, o le a tatou taulaʻi i le tulaga o lenei atunuʻu - Uni 9569: E vaevaeina faitotoa o Firest e pei o mulimuli.

O le vasega ou te aofia ai faitotoʻa o le a le mafai ona tatalaina le faʻapitoa e faʻaaoga ai le malosi o le tino ma le faigofie meafaigaluega. E le mafai e le vasega II oloa i le vasega o le fesoasoani a soʻo se mea faigaluega (Hamimer, Chisel, Lomicca, ma isi mea.

Vasega III faitotoa na o le eletise eletise, o le mana e sili atu i le 500 W.

I le faʻaopopo atu i loka, e mafai ona faʻapipiʻi le faitotoʻa i le faitotoʻa ma vata o ata eseese (mortise, sliding, swivel) ma le faʻapipiʻi, ortiw poʻo shovel, tautotogo poʻo shovel). O le a le sili atu ma le tapulaʻa o le tapunia o se filifili, o se uaea poʻo puipui. O le faitotoʻa e tatau ona matua faigofie i le faʻaaogaina.

I le iʻuga, o se vaega taua o le faitotoʻa puipui - o le mata. E mafai ona faigofie pe paopao (faʻatasi ai ma se eseʻe o le vaʻai i le 240), ma se pale poʻo se muffin, coaxial mo le lua faitotoʻa. Ia, afai e te filifili e faʻaputu moni, matou te fautuaina oe e faʻapipiʻi se vitio intercom.

Foliga vaaia faitotoa

O foliga o le faitotoa e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le totonu poʻo le folauga o le fale. O le teuteuga teuteu atonu o le sili ona iloga. O le faʻamamafa atu le tele ma le faʻatuatuaina o le mamanu puipui, pe, i se isi itu, foliga mai ai.

Lenei ua naʻo sina lisi puʻupuʻu o filifiliga e mafai ona faʻamaeaina o le faitotoʻa puipui puipui fale puipui. E mafai ona valivali i lanu eseese o le powder vali, faʻasaoina afi-puipuia PVC ata, e aofia ai faʻataʻitaʻiga laupapa, poʻo le paʻu o le paʻu. O le isi filifiliga o le fusifusia lea o le faitotoʻa ma se fafie faʻanatura ma papatusi poʻo ni fasi mai le Feeds ma MDF, ufiufi i le vene o le taua fafie. E leʻi mafaufauina, o le faaumaina o le faʻapipiʻi uʻamea pepa o loʻo vaʻaia o nei aso.

Poloaiga mo le feagai ai ma le 'auala na faia i le masani o togavao. O tagata gaosi fafo e masani ona tuuina i isi mea. O oloa e faʻatau mai (faʻaigoaina poʻo le venementan) Standards tau e $ 30-50 i le fasi, ma le tele o vaega mai le mea taua o le fafie e mafai ona oʻo atu i le $ 400-700. Ia manatua o le a le mafai ona faʻaaoga le faitotoʻa o fafo e le mafai ona faʻaaogaina ni fale. Sili atu palasitika poʻo le laupapa laupapa i le tulaga faʻapitoa.

Faʻavasegaina o faitotoʻa puipui

Vasega(Gost R 51072-97) Le itiiti ifo tetee tau

A o avanoa, EC

Mea patino tumu
I. tolu sefulu lima sefulu
Ii. lima sefulu 80.
Iii 80. 120.
Iv 120. 180.

Faʻavasegaina o faitotoʻa puipuia i luga o le boair

Vasega

(Gost R 51072-97)

Ituaiga o auupega Kaliber, mm. Pulufana amataga saoasaoa, m / s Maso pulufana, g
P-1. Pm bistol 9.0. 305-3255. 5.9
P-2 Pistol Tt. 7,62. 410-445 5.5
P-3. Akm 7,62. 705-725 7.9
P-4. Sniper Rifle SVD 7,62. 815-840 9.6

Castle saogalemu manaoga

Vasega o le maota masini(Gost R 51072-97) Aofai o tuʻufaʻatasiga, ae le itiiti
Mo le ki Mo numera
A. 25000. 80000.
B. 100000. 100000.

Le numera o mea manaʻomia loka masini

Vasega tumau

(Gost R 51072-97)

Aofai o le loka masini
Vasega A. A. Vasega B.
I. tasi 0
Ii. tasi 0
Iii 0 tasi
Iv 0 2.

Tau ma fesuiaiga

Ave le sili ona taatele i le faitotoʻa o le steel faitotoʻa o le faavae: o le maualuga o le 200-210 cm, o le lautele o le 80-90 cm, o loʻo feagai ma vene. I lea tulaga, o le a tatou le mafaufauina le tau o le faʻapipiʻiina.

"O ni nai upu e uiga i tekinolosi"

O le au tekonolosi autu mo le gaosiga o faitotoʻa faitotoʻa, o le mea moni, naʻo le lua: tusi lesona o loʻo faʻaaogaina ni vaega o loʻomea ma otometi o le faʻaaogaina o faʻamatalaga faʻapitoa.

O le tele o le au Steel na gaosia i Rusia ua gaosia ma le malosi. Le sili ona atoatoa, e toetoe lava atoatoa otometi ua faaaogaina tekinolosi ueloina-faleʻie e le gaosi Europa aupito tele, e pei o Dierre, Gardesa, Matai (Italia). O nisi o tagata Rusia, e pei o le "Gree Greedia" galue i le fale tekonolosi.

O le maketi puipuia o Rusia e mafai ona vaevaeina i ni vaega tau e fa. O le muamua - oloa e taugofie atu nai lo le $ 400. Tatou fai atu i le taimi nei: sili atu pe le sili atu-tulaga sili ona puipuia faitotoa i lalo ifo o le $ 150-250 pe a leai se auala. O loo i ai le tau vaega mai le $ 150 i le $ 400 i le maketi totonu o le atunuu ma le taimi nei le faitau selau o gaosi Rusia. O faitotoa o loo faia, o se tulafono faafoe, e poloaiga fua muamua i luga o le nofoaga o le faapipiiina lumanai. Faʻatusatusa la latou lelei e matua faigata lava, talu ai e oʻo lava i le tasi gaosi, o uiga faʻataʻitaʻi autu e masani ona suia mai le faʻataʻitaʻiga i le faʻataʻitaʻiga. Mo faitotoʻa o lenei tau, e mafai e le tagata faʻatau ona faʻailoa ana loka.

O le isi laasaga o le $ 400-800. O faitotoʻa ia o faitotoʻa uma e lua o le gaosiga o aiga ma Isaraelu le superm superlock ma magen, faʻaopoopoina o oloa i le Italia (mo le faʻataʻitaʻiga, Matai).

Ole vaega ole tau mai le $ 800 i le $ 2,500 ua maua le tele o Steel Gueors Fafoina.

Ia, o le vaega mulimuli o le oloa e sili atu le tusa ma le $ 2500. E tusa ai ma le numera o faʻataʻitaʻiga atagia ai, o le vaega sili lea o le mea lea. E aofia ai faitotoʻa faitotoʻa (Puipuiga vasega III) ma le o loʻo taʻua o le "Aneti-Kalashconov" (Product Actort Stud 2007 (Isaraelu) o isi.

Mai le faiga o paionia

"O le manatu o tagata faʻapitoa"

I le saogalemu o le faletalimalo maketi, fefaʻatauaʻiga ma oloa gaosi ua amata ona amata i faitotoʻa sili ona lelei. O le mea moni lava, naʻo latou mafai ona 'aina faʻatasi ma le amio saʻo o le falefaigaluega fale, faʻamalieina manaʻoga o tagata faʻatau uma ma le tautua tautua.

I Moscow, o ia faʻalapotopotoga e pei o, mo se faataʻitaʻiga, o se faataitaiga, "in Uni", "Credit Ceramics", "Saltive Evel". Faatonu o le mulimuli, boos Anatolyevich Kootovach, na matou fai atu fesili e lua.

• O a uiga o faitotoa puipuia ma oe manatu o le sili ona taua?

B. A. : O faitotoa e tatau ona faia i le fanologo Tekonolosi; O loʻo tatou ufiufi mai itu e lua e le uʻamea faʻapipiʻi ma le mafiafia o le 2-3 mm; Faʻaauu i totonu ma le tolu pe fa o tulimanu o le malo ma maua ai le itiiti ifo mortise ma foaʻi loka. O le fusi e manaʻomia e faia ai ma le fesoasoani a le laumua Lyms o loʻo toe suiina i le faʻavaʻa i totonu o le potu i le 70 mm (lea o le Coungtings ") . Faatumu faitotoa manaomiaina fulufulu tino. O le faitotoʻa faitotoʻa o le lapoa e tatau ona i ai le itiiti ifo ma le 10 mm.

• O le a sou manatu o le a se uiga e tatau ona e mafaufau muamua i mea uma pe a filifilia se kamupani na faʻatau ma faʻapipiʻi faitotoʻa uamea?

B. A. : Lau pele (matou te faʻamoemoe o le maualuga-lelei) e manaʻomia le faʻatau mai i se kamupani e iai se laisene ma le poto masani ma oloa o lenei faʻailoga. O loʻo vave lava le faʻalauteleina o le maketi, ma e tele faʻafiafiaga i luga. Masalo o le faitotoʻa o le a latou faʻatau atu oe taugofie, ae o le aʻafia o le le lelei-tulaga faʻapitoa faʻapipiʻi e matua tele.

Filifilia o le faitotoʻa, muamua lava, e te manaʻomia e filifili poʻo fea o le a tatalaina ai - i totonu o le fale mautotogi poʻo se mea i fafo, faʻapea foi ma le faʻatonuga o le tatalaina (agavale poʻo le taumatau filifiliga). Afai o le a tatalaina le faitotoʻa, e taua tele le le faʻalavelave i le tatalaina o fofoga o tuaoi ma le vaʻaiga i luga o le alalaupapa.

E le mafai ona e taulai atu i le tele o le oloa. Na ia faia se mea e uiga i le lelei o le mea autu - Steel. E le gata i lea, o le mamafa tele o le faitotoa i le taimi e mafai ai ona tau atu i lona pamu ma atigi ona ona o le vave ofu o mata. O lea ua le o le mea o le uamea le uamea e le aoga le faatauina o le mamafa.

A manatu o le faitotoʻa, o le a ofoina se tasi o le filifiliga lua: Pe o le faʻapipiʻiina o se faitotoʻa tele, totogiina o se aofaʻi, poʻo le faʻatatauina o le va o piliki pe peʻa. O le filifiliga muamua, i o tatou manatu, e sili ona lamatia, talu ai o le pusa ua uʻamea i totonu o lenei tulaga o le a faʻapipiʻi i le sili atu faʻapuʻupuʻu, ae aua le avea ma faʻailoga faʻaaloalo.

Tele kamupani e le avea totogi pili mo le malulu, lafoina ma faapipiiina o ni faitotoʻa, o le tau o nei faʻatinoga o loʻo aofia i le tau atoa. Ae o le a le mea o le a totogi uma. Muamua, mo le tulaʻi mai o le faitotoʻa i luga o le faasitepu i lou foloa, afai e leai se taʻavale toso i totonu o le fale. O le aogā o lenei auaunaga e faʻamoemoe i le fola, o le tele o le faitotoʻa ma foliga foliga foliga o le apefai. Atonu e tatau ona e totogia ni faʻamatalaga mo le le faʻatulagaina o le pito i luma o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le taulaga ma faʻapitoa - mo le faʻaleleia o le faitotoʻa (e mafai ona tau mai le aofaʻi o galuega). E masani lava, o tagata gaoi uamea o le gaosiga o le aiga o loʻo faʻauluina ma le le sili ona faigata o Castx. Mo le sili atu, aemaise lava mo se isi nofoaga o le a tatau ona totogi ese.

Faitau atili