Byzantium ma le ogatotonu tausaga

Anonim

Ezantine ma DeathIc sitaili exbodied i totonu o le itu faaonapo nei. O le teuteuga i totonu, mea teuteu mea.

Byzantium ma le ogatotonu tausaga 14836_1

Byzantium ma le ogatotonu tausaga
Fotobank / robert faigata screding synd.

O meaafale pogisa, o kapeta puipui o loʻo fausia ai se siosiomaga alofa o le ogatotonu tausaga

Byzantium ma le ogatotonu tausaga
Fotobank / e.w.a. O le lanu talimalo o le potumoe ua faamamafaina ai lona auai i le vaega o le tagata
Byzantium ma le ogatotonu tausaga
Fotobank / e.w.a. O le potumoe ua lagonaina e le au malie. Sitaili suamalie-balden-baldakhin i luga o se faamamaina ma le fiafia.
Byzantium ma le ogatotonu tausaga
Fotobank / robert faigata screding synd. Malamalama ma teisi o le fofo o le fofo - o le eseesega o meaafale pogisa ma malamalama i se tamai mamanu o puipui
Byzantium ma le ogatotonu tausaga
Soupilla koluma o le Ekalesia o St. Sophia i le Istanbul-faʻataʻitaʻiga o le ua taʻua o le tagata e taʻua
Byzantium ma le ogatotonu tausaga
Fotobank / robert faigata screding synd.

Faasaga i le talaʻaga o piliki manicks, o meaavale moli foliga foliga mai e leai se mamafa

Byzantium ma le ogatotonu tausaga
Fotobank / e.w.a. O le le mautonu paʻepaʻe puipui ma le taualuga - o se mea lelei lelei mo le sili ona manaia o kapeti ma se bizarre spiral spircase
Byzantium ma le ogatotonu tausaga
Fotobank / robert faigata screding synd.

Fufulu tuaoi o le tele o le fatafata ma se leo gothic ma se saolotoga

Byzantium ma le ogatotonu tausaga
Fotobank / e.w.a. Stylized Diging Group Atoatoa Fiafia ma Mumu umukuka meaafale, teuteuina ma floral teuteu
Byzantium ma le ogatotonu tausaga
Fotobank / e.w.a. E mafai ona e avatua le totonu o le lanu faʻasolopito ma le fesoasoani o se tasi ituaiga lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se moega
Byzantium ma le ogatotonu tausaga
Fasi o le frescoes o le falesa o le st. sophia i le ostanbul
Byzantium ma le ogatotonu tausaga
Ekalesia a le aufaipese i Istanbul

A o le i amataina se talanoaga e uiga i vaitausaga, o loʻo i ai le tele o le malosi e fesoʻotaʻi ma gothic, e tatau ona e manatua pea le tagata Roma. O lenei ulufale e ono foliga umi, ae e talafeagai tele lava. O le tagata lava le tagata anamua na tupuga, o Ezanetage tele i le atinaʻeina o aganuu, na tusiatusi ma tu ma aganuʻu o atunuu o Europa.

Byzantium

O le valea tausuaga ma le misa o le tagata o le Roma e faafitia aʻo leʻi maeʻa le mamafa o le bompius. E moni, e mafai ona tatou faʻamasinoina le teuteuga o le auupega o le Ezantine Empe sa i ai i le manatuaina o le Itumalo o Moncnecine, i Sinahi .

O le loto o Eznintium o le Conpuneras, o le sili aai o le lalolagi atoa, i le moni uiga o le upu aai ma nuu matagofie. Vaivai na o le faigata o le sila tele na maliu pe tusa o le luasefulu afe tagata.

O le maota tele o le fanua i le itu i sasae o le aai, i le va o le Bosphorus ma le auro auro. O lona tusiata ma le teuteuga na avea o se faʻailoga le faʻatagaina tiute mo tamalii. O puipui ma pou o fale na vavaeeseina o fale mai papatusi tetele o maara ma Hyx, ma i nisi o fale - mai le tioata, vali ma fugalaau, vali ma fugalaau, vali i fugalaau, vali i fugalaau, vali i fugalaau, vali i fugalaau, vali i fugalaau, valivali ma fugalaau, vali i fugalaau, vali i fugalaau, vali i fugalaau, vali ma fualaau aina ma fualaau faasaina. O le lauiloa Byzarnine Mosticis, na te ofuina le fiva i le paleni o le fiva, na tuuina atu ia te ia se faatasiga ae le o se uiga masani. Filemu o le auro ma le auro kupita papupuni, o fea coullet andkufile ma Pa lipine na aoina, fanauina le vanu o le Atua. Fuga o Mospacs na faia i le lelei o le maamoiga lanu, e ui lava o nisi taimi o maʻa taua na faʻaaogaina na faʻaaogaina e avea o ni maa taua i le tulaga ma le aʻi e oʻo foi i le Azinestone.

Tuuese, e aoga tele pe a fai e uiga i tulafono teuteu. O le taʻutaʻua lauiloa o Barzantine Silk ma Wūple Patterns e tusa lava pe o le a le pasia le suʻega o le taimi e faʻalavelaveina ai le lelei o le galuega. Na teuteuina e le Silk Panels o pa, i fetufaauga. Faigofie pe a manaʻomia e tatala matala, o pupuni na saisaitia pe faʻatuina ni koluma. Mai le Peresia ma atunuu o le Atu I Sasaʻe Tutusa, O Le Foafoaga Taua ma Saʻo sa teuteuina pea lava, ia na faʻamalosia i moega, faaputuga ma nofoalii.

E masani ona iai le ata o le talafatai (ma le le mafaamatalaina) o se alalaupapa i le va o le Art o le Appel Roma ma le ogatotonu tausaga.

Tausaga Faalenatura

O le amataga o tausaga ogatotonu ua manatu o le Kerisimasi 800Godan.e.e o le Corlotion of Karl Le Sili. Sa faaigoa e Niu Sila, talu ona avea le malo, lea na ia faia ai i Sisifo, sa tutusa ma Roma.

O le sitaili o totonu o le Karl vaitaimi o le faigofie o le ogatotonu. Alas, e faigata ona maua ni faʻataʻitaʻiga vaaia mo lana faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e 'ai tele. O le a le mea ua atili ai ona faʻaalia pe a vaʻai i le ogatotonu o laʻititi.

Tele o loʻo vaʻaia ma potu potu ma potu potu e foliga leaga lava. O a latou mafuaaga lena. O le tele o oloa a le au tausi manaʻoga e manaʻomia se matauga tumau, e aofia ai ma le faʻatasitaia o pisinisi, ae o nisi taimi o gaioiga militeli. O lea la, o le "averesi" feʻe o le feʻena ma lona jelly sa sili atu telefoni (narevna). Sa faigofie ona iai Skaarba, i meaafale, puipui o ipu, ipu, ma isi mea talafeagai e masani ona feʻaveaʻi i lea nofoaga. I le taunuu i totonu o le maota uma na folasia e tusa ma le manaʻoga. E le mafai ona taʻu atoa le faʻauigaina o mea faʻavae poʻo le teuteuina o le ogatotonu.

O le atavali ata, faamatalaga o le ata o taua po o manatu o le talimalo ma Heradedi Land, sa matua tufatufa atu i na aso. I se faʻaopopoga, na teuteuina le vaalele ma teuteuga fualaau faisua poʻo le faʻataʻitaʻiga o le mataina o lepetia. O fofo na fofoa na tautau ai laina o pa maa pe na latou faʻaaogaina matala. O tagata atamamai na faia mo le faʻaʻaisa ma le teuteuina o nofoaga ma sasaina le tutusa palo e pei o papa vali.

O le totonugalemu o le loka o le loka o le a itiiti e moni mo le faʻauiga o le "matagofie ogatotonu tausaga". O puipui o nofoaga na ufitia i le malamalama o le manava po o le paʻepaʻe (tetea i le vai laupapa). O le ata mulimuli o le vaega lea o nisi taimi e faʻaalu ai i nisi taimi ma manifinifi mumu laina o le puʻeina o le piliki. E masani lava ona faʻaaoga e igoa paʻepaʻe paʻepaʻe, faia o lie, oneone ma malo. E le gata i mataupu, pe a manaʻomia se vaega o le pito i luma, o se gysing gyptum na faaopoopo i le paluga. O le sipuni o taua o Pale poʻo Farani (Franco Plasto).

O Trunts Typhies na faia se sao taua i le teuteuga o faleoloa, ia aua neʻi taʻua ni ofutau, auupega, fitafita fafie ma le talita a le malo o le maota. Ofutau, e tatau ona ou fai atu, ae le o taimi uma na faʻaalia i le pito i lalo. O nisi taimi latou te litaea i le uiga ese "sauaga" - O se mea e pei o le pa puipui o loʻo teuteuina ma carvings poʻo geometric teuteu.

Ae i le tele o taimi, o le olaga atoa o le ogatotonu o le ogatotonu ua suia. O le vaitaimi o taua taua na tupu i le faʻatulagaina o le avanoa o le avanoa. Peitai, e uiga i le malosi atoa, o le a faalotoloaina, e ui lava, o le vaitaimi o meaola mautu ua uma ona amataina i le xiivek i Europa. O le a le mea na mafai ai ona faʻatupeina se sitaili o loʻo tatou valaʻau ai gothfac.

Gothic

O le Gric Style e matua mautu. I atunuu uma o sisifo Europa, o maaa o le tusiata o lena taimi e tutusa ma le tasi ma le isi o ni uso. E le gata i lea, o le fale ulu o le ulumatua. E suamalie ma matagofie le suamalie ma mea teuteu (nonoina mai e le au faipisinisi), o le sterntone) (o le malosi o le ata tifaga, o se maʻa na tupu i le lagi. Tele tagata atamamai e mafaufau i le tala fatu e faʻaauau ai le maʻa ma, e le gata i lea, sili atu lona maualuga o lona atinaʻe. O le tala a Soviet i le talaʻaga o le tusiata ua leva ona faʻaalia o le goothoc na faia e le le fiafia e le malamalama i le romanesque ua le malamalama i le runmanescue. Peitaʻi, o lenei faʻaupuga o le sitaili, o loʻo faʻaaogaina ai le faʻa-tagata faʻaʻoleʻole ma nono mai le arasi le lanu ma moli eletise o le vateatea.

I nisi tulaga, o Gothic o le sitaili o fatu fatu. O le mana o maa autu na faataapeina i le tatalaina o le faaputuga o koluma ma le tele o le ituaiga eseese o teuteuga vaneina. O le ao, o loʻo feoaʻi solo i totonu, ua tulaʻi mai i se mea ofoofogia o le paolo. Aoq ma le tioata o le tusia, na fausia ai se lagona o le tapuaiga a le tagata i ave o le isi, suli lalolagi. O le taunuuga o le afio mai o le Atua na afua mai i le tapuaiga i le Aszantine i le va o Mose. Ae naʻo le moli o le a oʻo mai i le tioata lanu na aumaia ai lenei oloa.

I le popogia o le tele o tausaga, o potu 'olo o potu' umi na mataitua. O se nofoaga mo le tausamiga na amata ai i le po na faavae ai le potumoe, o le fale teu oloa o le auupega pe a talafeagai ai. O vaitau o Gothic na tulai mai i le zoling. E ui lava, o le tautala tele, o le masini taulima ma sa faatusa. Ole mea tonu, o se elemene pei o Bahenlen na lauiloa i Indisiona o Indisiona o Sasaʻe o Sasae anamua, i Elenice ma Roma, ma i Soseita. Peitai, i tagata lautele, sa tufatufa atu o ia e pei o se tasi o auala o le zogle. Sa tautua e Peldain e faʻamamafa le moega o le moega mai le tele o le avanoa e mafai ai e le chelyīga. A faʻaalia le aluga o potufaafiafia i le taimi, na mafai ai e le au moega ona agai atu i ai ma le paolo, na faasolosolo ona avea ma mama mama. E masani ona faia mai le ie lava e tasi o le puipui puipui. Ina ia tuʻuina atu ni teuteuga matagofie mo le potumoe sa manatu o se lelei leo. O ata puʻe ma siama e faia mai i mea tau taugata ma na faʻalautele ma auro ma siliva filo. O le togafiti togafiti ma le atavali i luga o le ie ua faʻaaogaina foʻi. O poloka na matua ese lava.

"O le tupu o Faravi na leoleo ai e le tupu o Farani tolu i aso malolo iloga a le au paia atoa, o lona uiga e masani ai i le ata o le Kerisimasi. O le ofu o le lima o Farani i tulimanu, faalumaina, tua (i tua o le nofoa po o luga o le moega), le pupuni ma le uafu o le moega fetu. O le alavai na faapopoleina ai ma potumoe mo nofoa fou mai le lanumoana velvet ma le lanumeamata lanumeamata, atoa e pei o faamalama ma moega lanumeamata ma le moega lanumeamata. " (Ch. Mak-Corroyral "le teuteuina o se nofomau i totonu o le aso malolo i lenei aso.")

Matou te nofo aitalafu foi i le "FigPland Hall" i le ogatotonu tausaga. E le gata i lea, afai i le amataga o le ogatotonu tausaga, o le leoleo mamoe na pei lava o se pulu taulaʻi tele, mai le xiidi, na amata lava ona sili atu le manino o totonu. E mafai ona gaosia faʻalua pe faʻatolu, fuafua i luga o le tele o potu vevela vevela. O le manaia o le tele o le magagana e faʻatagaina ai ona tuʻuina atu ia te ia foliga o se fausaga o le fausaga fausaga. Teuteuina ma Trumpte Stures, Springs, falai ma ata o le knightly tornives, valiina o le tulimanu po o ata masani i aiga.

A o tau meaafale, sa le tele naua mai ni faʻataʻitaʻiga amata i le vaitau o pese. Nofoa, pulou, pusa ma buffets na foliga mai o le manino o le "savali". O le suiga o meaafale i le tulaga na iʻu i le vaitau o le malo.

Neostal

O le Goac Style e faʻasolopito lelei. Na toe faʻaolaina o ia i le ogatotonu o le Xviiine seneturi o loʻo taʻua ai le laga o le Neosil. O le tala fou o le talaʻaga o le gothic na tosina i lona alofa na tali ai le tele o lagona. Ona o le faauigaga o le "Gothic romantion" foliga mai: I le togafiti, o le malaga a le knights ma miti o se tamaʻitaʻi lalelei, fesootaiga ma le isi lalolagi na ulagia. O le siosiomaga o le manaia o le mea lilo o loʻo uuina le tagata faitau i le faʻatali pea mo le vave o le mataʻutia, ae manaia tele le faʻaaloalo. Aoga le taimi lava e tasi sa i ai ni paina o ata ma o latou foliga mai ua talia. O le mea moni, o pa o mea teuteu ma apu ma ua tuu manino i luga o se manatu manino ma faamaonia fuafuaga. O faʻataʻitaʻiga susulu o faʻataʻitaʻiga o le sitaili sitaili faigata i Tsaritsyno, o le fanua o Strolinov i MarFono.

Neoettics - faasaʻosaʻoina sitaili. Na fausia ni ie maupuna, sipili, teuteu, pipili o tioata, ma le fetuutuunai o se vanimonimo. Ona aliali mai lea o le meafale Gothic mo le taimi muamua, lea e leʻi faʻafaigofie ai foi i lalo o le faʻaupuga moni. E pei lava o se lagona lelei o le faʻaeteete o ituaiga, o le faʻasalalauga o le averesi fegalegaleaiga faʻaliliuina i le gagana fou. I le taimi tutusa, falefolaga o Gorthic ma faletusi na iloga nei. Peitai, e le manaʻomia le oso i le teritori o aso nei. O le talanoa e uiga ia te ia o le a avea pea.

Falefaigaluega

Afai tatou te iloiloina ituaiga faʻasolopito i le faigofie o lo latou faʻaogaina i le itu o loʻo i ai nei i totonu o le itu i totonu, o le byzantine o le a maua le tolu tolu ma se isi. Muamua, soʻo se sitaikalafa e manaʻomia tele ai maketi ma lelei le tofo. E taua tele le le soona fai ma auiliiliga ae le maua se ata leaga i le vitio kilipa. Lona lua, o le sitaili o le itulagi na tulaʻi mai i le vaitaimi o le aso o le horthodox matagofie, ma iʻu uma na mafua mai i lenei. YOFOAIGA, Tolu, i o tatou taimi, e le tutusa le ata o le tagata nofomau i totonu o le Eria a le Eria E ui i lea, o nisi fautuaga e mafai ona tatou tuʻuina atu, faʻalagolago i faʻamatalaga tusitusia ma le faʻalavelave.

Lua lanu autu - auro ma lanu viole. E sili le taulaʻi i le potumoe e taulaʻi i taeao uma e pei o le polephyrogenitis (fanau i le lanu viole). O le auala moni lea o le bassilles. O le sili ona malosi lanu lanu o le stanetane o le moega. E mafai ona faapaleina i moli malamalama ma se tuaoi auro pe ma se tamai laupapa auro. O le aofia ai o le manifinifi mata matala i le mataupu ua mafai ai ona e faia se aafiaga mumu. O pa o pa e ao ona teuina i totonu lava le itu e tutusa, ae luga o le ala e mama. O kapeteni Iraninani Iran, aluga o le tele o ituaiga eseese ma se vaega.

O le suiga o lou potu malolo i Cewermoial Cenmonilini Hall e mafai pe a mafai e le tele o le potu. O se tasi o lanu valivali tino o lo o faʻaaloalo ai i le faʻamaeʻaina o papatusi maʻa ato. Ae i le tulaga lea, e le tatau ona sese i le aofaʻi ma le faʻamamaina o lanu filifilia. E sili ona lelei i le faia o se ata e mafai ai ona e tuu le puipui puipui. Afai o le galuega o le foliga mai e te faigata tele, matou te fautuaina oe e faʻatapulaʻaina i tatou lava i le nofoaga faʻapipiʻi ma se faʻaseʻeseʻe o le mea teuteu. E tatau ona tutu le SOFA ma nofoa i le sili "i sasae" ie. Manaʻomia ma le i ai o le aluga o rollers o laʻau eseese e eseese i le lanu tutusa.

Fola Mostino o le a e ono le mafai ona faia mai le semi-maa maa. Ae aua le sese. O le tele o le filifilia o le Cordic Coramic Tile ma le faigofie Geometric Mades poʻo mea uma e tasi o fualaʻau o le a fesoasoani ia te oe e faia le lagona talafeagai.

Medieval styles (aemaise o le gothic) agamalu ma le malie fiafia e ala i le cinematugraphers ma faleaiga tagata nofoia. E foliga mai, e leai lava se isi mea e mafai ona faia lelei le fausiaina o se siosiomaga fiafia ma le fiafia tele. O le mea lea, e ala i le asiasi i ni nai faʻalapotopotoga ma le aufaitai o lenei ituaiga ma toe iloiloina o le mumū o ata tifaga i luga o ata tifaga i luga o le ata o le po o le le talafeagai. "

E faʻapefea foʻi ona tatau ona i ai?

Muamua o mea uma, e leai se mea faʻanoanoa. E le o se faʻataʻitaʻiga o le coary masony, leai se pisa i le fugalaau. O le taualuga e tatau ona "mulimu." Afai o le maualuga o loʻo i ai e le sili atu 2.5m, faʻatupu se taufaasese. Fai le maualuga o le maualuga o puipui. O le aofaʻi o le siosiomaga e tatau ona tutusa o le mediaeval minimal ma o latou suamalie, o loʻo i ai lanu malamalama. O le faʻaalia o le tupua uia i le taulaga fale, aua o faʻataʻitaʻiga masani, e le talafeagai i luga masani. Ma sa mulimuli le aʻoaʻoga o le fng shu cuubbburnly fai mai o le matua le lelei tele. Ae afai e te manaʻo e te manaʻomia utupoto, e sili atu le faʻatulagaina o le umukuka.

E le leaga faitotoʻa o totonu o totonu o le potu i le faiga o le soʻotaga lelei. O le autu lava e tasi e mafai ona toe fai i le teuteuina o le Windows, faʻaaogaina le tamai mamoe o le foliga tutusa. Faanoina le ata o le lush lua-stored pupuni.

Faitau atili. A aunoa ma latou, e leai se ala e fai ai. Ae matou te mananaʻo e lapataʻia oe mai le faʻaaoga le faʻaaoga o nei mea teuteu teuteu o elefane. O le i ai o le tioata tioata e tatau ona matua le mafai ona matua le mafai ona latou le o avea ma mea autu o styxlist. Ma o le mea sili e le o le poto i luga o le manaia o le tele o le tele o tufuga o alaekuli. Faigofie geometric tuufaatasiga i le aofia ai o foliga ma crossflower ata e matua manaia tele. Laʻitiiti ata punou faamalama o le a matagofie i faitotoʻa faitotoʻa, teuteu vaega.

E sili atu Godelbi e tautau i le potumoe. Ae ui i lea, o le "Gothal" potumoe e mafai ona fausia ma le fesoasoani a le o loʻo taʻua i luga o le laupapa o le moega o le moega. Fautuaina lanu - lanumoana lanumoana, emerald po o salati. O le ata i luga o le ie e tatau ona laititi ma le tatagofie, samasama samasama. E fautuaina le filifilia o uiga uiga o logIfs: tutusa foliga ma carcifier. O le tino o puipui e mafai ona lamolemole, o le lanu e sili atu le filifilia paktel, toʻafilemu, taliʻetiga uma lava ma le valivali ma ia.

O le tala fatu o loʻo faitioina e Gonif. Lenei e mafai ona e faalagolago i lau oe lava manatunatuga. E mafai ona i le faʻagasologa o le teuteuina o le potu o lona alo tamaʻi tama poʻo le alo tamaʻitaʻi, o le a faʻafuaseʻi ona e malamalama o le a latou aumaia a tatou lava miti a le la fanau.

Rusia-Designer Preybooks

O upu meaafale ma le feaveai E faʻavae i latou i luga o latou Farani rouf faʻatauavale, o lona uiga moni o le "auala e mafai ai.

Tagata togafiti (O le spaliera - o le tele o laau) - lalagaina o kapeti loli.

Lipine - O le isi igoa o le aufaipese, o lona lauiloa e sili atu lautele. E sau mai le igoa o le Farani pule o le Chuel, i le falefaigaluega lea i le Xviiv. Amata ona faia ni choppers mo le lotoā o le tupu Henry_iv. O le sili ona lauiloa Tweer, o le-taʻua o le "kapeta mai le baye", o se uaea o le 70.1M, faʻaalia le osofaʻiga o le Wilhelm's Conquestror i Egelani.

Gothic (FRO. Geathique) - na aliali mai i le Italia Renaissance Epoka mo le faʻatau atu o le ogatotonu atoa o le ogatotonu tausaga ae le o le faʻaaogaina o le talafatu. O le mea moni, o lenei ituaiga mafai ona faailoaina i le XIII-XV seneturi. GETTS - O le igoa masani o ituaiga Barbaric, osofaʻi mai le itu i matu i le malo o Roma i totonu o le III o le IILL E pei o se sitaili, o lo o vaevaeina i le tolu i le tolu vaega: vave (lua afa o le xii-xiiini seneturi); matua, po o le maualuga (xiiiv); Tuai, poʻo le afi (xiv-xv seneturi).

Faʻataʻitaʻia (Fr. Vapena mai le lat. Vitarum-tioata) - O se teuteuga poʻo se mea teuteu faʻapitoa o lanu o lanu poʻo isi mea e feaveaʻi. O le mea lilo o le gaosia o lanu tioata ua lauiloa i Roma anamua. O meaola o le talafatai e faʻamanatuina ai le tusiaina o le Dord Grelket moka o loʻo taʻua ai le matagofie o le mea leaga. Na ausia ma le ogaoga o auro o le auro i luga. O Motac Cubes sa i ai i le tulimanu i le laualuga, lea e faʻatagaina ai tioata taʻitasi e puʻeina ma atagia mai le la o le la. E tusa ai ma nisi faʻamatalaga, o papaʻa tioata vali valiina e lanu lanu na lauiloa i eszantium. O fasi vaega o loʻo teu i luga o le Kareriry Jamin Constanʻauopper. O le seneturi faaopoopo o leitio ma le tele o taʻitaʻi; na faʻaofiina manino ma lanu tioata, o se vaega o le teuteuga o fale mauoa. O nei faʻavaʻa na taofia ai le sramotut (maa poʻo le uʻamea) pe faʻapipiʻi i le hinges i le pusa faʻamalama. Ina ua leai ni O latou, ma ua tapunia pupuni o faamalama e tagata i ogalaau. Ua tapunia le laupapa i latou i nisi taimi e valivali ai i fafo atu ma totonu pe teuteuina i totonu o kamupani lavelave.

Faitau atili