O le a le teuteuga o le fesili?

Anonim

Faasaga i le piliki ma simani i lalo o le piliki. Artsistic mafai. Tagata gaosi ma tagata faatau. Tau o le tau. Fautuaga mo se komiti faʻapitoa.

O le a le teuteuga o le fesili? 14848_1

O le a le teuteuga o le fesili?
Vaʻai o se fale tumaʻoti, teuteuina ma le taʻe i lalo o le piliki Celina Koliker (Siamani).
O le a le teuteuga o le fesili?
O le tele o le feagai ma ituaiga piliki e mafai ai e le tusiata e foia galuega faigata.
O le a le teuteuga o le fesili?
O le Cellia Knicker o loʻo feagai ma le Tile o loʻo tuʻufaʻatasia ma uamea avanoa ma sitaili pa.
O le a le teuteuga o le fesili?
Na teuteuina le potu ma le talu i lalo o le piliki o le kamupani laupapa.
O le a le teuteuga o le fesili?
Faʻafetai i le piliki "faimamago" e mafai ona e faʻasaoina le malosi ma o lona uiga e aunoa ma le leiloa i foliga o le fale.
O le a le teuteuga o le fesili?
Fetaui i lalo o le piliki i totonu o le fale o se auala manino o faatufugaga o faatufugaga.
O le a le teuteuga o le fesili?
O le piliki faʻaputuga o le faitotoʻa ma le faʻamalama matala o se metotia faʻataʻitaʻi, ma le fesoasoani lea o se siosiomaga o se fale faifaatoaga.
O le a le teuteuga o le fesili?
O le a le teuteuga o le fesili?
O le teuteuga o le fale o le fale laupapa ma feagai ai ma le fai piliki:

i le pito i luga - ae le o le teuteuga;

Lalo - Faʻauma le maeʻa.

O le tafeaga a le pili, e le gata o se fale lauiloa, ae o se auala lelei mo le foia o le tusiata ma mamanu galuega. O aso uma lava e mafai ai ona faʻasaga i le faʻapopoleina o piliki ma o sui o le lautele o tagata. E tatau ona ou teteʻi o nei mea o maua i fun fou uma?

O ai oe, Mr. Kondick?

E tusa ai ma le faʻateleina o le V. I. Gal, o le piliki o le "fiafia maa, o se pa, na fanaina mai le omea ma le fausiaina." I Rusia o lenei mea ua le faʻamaonia e se laʻau. Sa matou faaaogaina se piliki mo le fausiaina o ekalesia ma olo i fale lautele ma potu lautele ma potu lotu mo aliʻi pele - i fale uma e tu ai le seneturi.

I pisinisi fauina-faamisiona, e i ai se masani (fausiaina), faʻapitoa ma faʻasaga i piliki. O se vaʻaiga masani mo le faʻatulagaina o Paʻu o Paʻu ma o loʻo tuʻuina atu i totonu, o loʻo tuʻuina atu pe faasaga i le feagai. O lenei mea e taugofie tele (m 125 (150) - pe tusa o le 2100 rub00, o loʻo iai se paʻu e le masani ai ma e le o le vale o le siosiomaga.

O piliki faʻapitoa ua fuafuaina mo tulaga faʻapitoa o tulaga. Sei o tatou fai atu le toe fai, faʻaaogaina mo le ufiufi o ogalaau, o le afi, o le floas paipa, ua faia mai le vevela-puipuia o le tele o le vevela o le tino i le lautele o le vevela. Acdidopore e faia mai le paʻepaʻe omea paluga ma le sili atu o le sili-o loʻo faʻateleina ai le tetee atu i Alkalis ma acid. Faletusi kuka, fuafuaina mo le faʻapipiʻi 'upega tafaʻilagi, faia ni sitepu, nofoaga, faʻamalama papa, etc., fetaomi mai le matutu mumu omea, ua mu i le vevela o le 1100 ° C.

O loʻo i ai le maualuga o le piliki i luga o le sili ona lelei i luga o le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina poʻo se isi mea, o loʻo taʻua i le lautele o lanu i le laina lanu paʻepaʻe i le paʻepaʻe uliuli. Mafai ona susulu. E i ai le maualalo o le susu o le vevela ma le maualuga le aisa. O loʻo gaosia uma lava i foliga o tulaga masani masani o Briquettes ma se faʻapitoa foliga - lapotopoto, wedse-foliga, trapezoil, mimilo, mimilo, foliga ma isi. Faaaogaina toetoe lava mo ituaiga uma o felauaiga ma laufanua galuega, faʻapea foʻi ma le maeʻa o totonu. E aoga le faʻafaigofie piliki sili ona taugata masani.

I le tele, piliki totonu o le atunuu o ona po nei e nofofua (250 x 120 x 65 mm), o le tasi ma le afa, po o thickened (250 x 120 x 88 mm), lua (250 x 120 x 140 mm) ma modular (288 x 138 x 63 mm). I le faia o le muamua fuafuaina, e tatau ona e iloa o le puipui ma le maualuga o le 1 m pe tusa o le 13 laina o le tasi piliki, 10 - tasi-itula ma 6 - faaluaina. I le 1 M3 o Masonry e manaʻomia 400 fasi o le tasi piliki ma 0.25 M3 Fofoga. I le 1 M3 sticked tasi piliki - 500 fasi.

V. I. Dahl o loʻo molimau atu i le tele o foʻi le tau o le tau o oloa na iloa i Lusia. Sei o tatou fai atu ni piliki faigofie - o se laina mafolafola faʻapipiʻi - gaosia i totonu o le paʻu laupapa "i lalo o le tipi, lalo o laina"; Salu ai - "Ma le lima lima o le"; O le laulau, tusi lesona, na fai "i luga o laulau mama ma saʻo"; Masini - i totonu o potu uʻamea, ituaiga; Tausisoifua, ma le tasi pito (tatalaina), - luga o le tautalaga. O le piliki o le vaieli, ponaivi, - o le auala savali o le fomu; O le Clufble - Mo le Arches, matc. O le faʻagasologa o le faia o se piliki na foliga pei o lea: "Masterz (Matai (Masterz o luga o le masini, faʻapipiʻi ma se masini; Ina ua maeʻa le piliki mai le masini i le faʻamago, alu i le faʻatonutonu, e avea ma le pito i luga ma, mulimuli ane i le faʻauiga malosi (kg / cm2) e vaevaeina le malosi. m 75, m 100, m 125, m 150, m 175, m 200, m 250 ma M 300. piliki oneone (ma sili atu). Mo le tele-osofaiga fausiaina, o le brand m 100 (125; 150) e masani ona filifilia, ae o le teuina o le 60% faalagolago i le fua o le fofo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻailo sima M50 ua fautuaina mo se puipui o 8 m maualuga ma o le afa piliki mafiafia.

Ma le mea mulimuli, i luga o le aisa e tetee, o le piliki ua vaevaeina i ituaiga: Mrz 15, Mpz 25, MPZ 25, Mrcs 35, Mscs 100, MUCS 100. O se uiga o le umi o le vevela o le tele o taimi. O le maualuga o le ituaiga o le aisa o loʻo teteʻe, o le pito i lalo o le vai faʻaaogaina o le piliki. I le malulu o le vevela, o mea e tumau lava o le mea sili lea o le tele o vai o loʻo i ai le tulaga faʻapipiʻi o conmictucs e faʻaʻaisa. O le faʻaaogaina o vai piliki o loʻo i totonu o le 6-16%. I le ogatotonu o le laina o Lusia, e le fautuaina le apalai i lalo o le piliki i lalo ole MPZ Brand 25.

O tagata gaosi tetele o le faʻasaga i Rusia i Rusia o le Golitsyn Chitrac Praictory, Kadinovsky Chiramic Promanes), "manumalo o Normaso (Ivanlavska" (St. Peterburg), Ryzan Bick Child Worlds ", CoMukhovsky Brick Olds: Kemma Stroyadstrium, Losiniastrovsky o falefaigaluega o fale ma mamanu, Kamrock kulupu ma isi.

O piliki maualuga o le maualuga o le maualuga o le rusia mai le latalata i fafo o le raroad radowavhhevskyhyky beremer (belarus), adevia waperia). O ituaiga taugata o le taofia o mea lilo i Rusia mai Siamani, Farani, Finland, le Czech Republic. Siitaga o gaosi oloa mai fafo ma i latou o loʻo iai ni a matou fale faʻasolopito o loʻo aofia ai e ese mai i le itu o aso nei i le lapoʻa.

Piliki "matafaga"

O le fale teuteu o le fale o le faletalimalo - i fafo atu ma totonu o le fale - e manaomia ai mea e feagai ai. E le mafai i taimi uma ona faʻaaoga piliki i lenei uiga, aua e faigata, gase ma auala. O le taʻele o le pamu i lalo o le piliki e mafai ona avea ma se suiga faʻalelei. E oʻo atu i le auā e tasi ma mo le tekonolosi faʻaletino. O le fale na laina i lenei nonoa, o le taugofie tele, foliga mai e leai se malosi ma taugata nai lo piliki. I totonu o le fale, o le faaputuga o loʻo faʻaaogaina o se tutoʻatasi ituaiga o le faʻauma poʻo le tuʻufaʻatasia ma le sima, corpboard, corter, natura ma gaioiga natura ma le natura papa.

Artssasstic mafai o loʻo fuafuaina o loʻo fuafuaina e le tele o ona lanu ma mea. O tagata mataʻitu e faʻaaogaina ma le loto i ai lenei mea mo le tele o talafatu o talaʻaga (i lalo o le gothlic, lalo o le tuai o Rusia, etc.) ma, i le faʻaumaina o le sili ona lelei ma fetu. O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻaalia i le faʻasologa o tagata gaosi oloa ma faʻatau atu. Ua maeʻa ona faʻaumaina le piliki i lalo o le piliki "o le 'au leoleo, koluma, Pilasters, Arches ma isi fausaga fale i totonu ma fafo o le fale. E lelei foi mo le teuteuga o le malamalama o moli (faia, togalaau o fale, faletaavale ma isi fale gaosi (corgec, fugalaau mata, .

I foliga foliga, o le faaputuga e tutusa ma ituaiga eseese o le feagai ma le piliki o Europa o le gaosiga a Europa gaosi. E le maualalo ia te ia mo faʻamatalaga faʻapitoa. O le tapulaʻa o lona malosi e fetaui ma le piliki parameter M 200, o le faʻaʻaisa o le 60 taamilosaga, faʻasoaina o vai - itiiti ifo i le 200 kirmm (M * c). O mea ma uiga faapena e mafai ona tautua i le 100 tausaga.

I le matou maketi i aso nei e mafai ona e feiloai i le faaputuga o le Kamupani Rusia Kamrock ma Ecolty Trall Llc, Siamani Borms Celinar, Feldhaus. O le faʻaulufale mai o faʻataʻotoo nei: mafiafia 7, 9, 15 ma le 17 MM, lautele 52, 62 ma le 71 mm. O le tulimanu vaega o le 115/52/52, 240/115/52 ma 240/115/71 mm ma le 240/115/71 MM1 MM1 M I luga o le 1 M2 Pa puipui, aveina le 12 MM o le Interlocking Gap, 48 Tiles e manaʻomia i le tele 240 x 71 mm poʻo le 52 m 54 m 54 mm. O le momoliina o loʻo faia i totonu o le 48 ma le 64 fasi. O le tau o le tile o le paʻu mai le $ 20 i le $ 30 i le 1 M2, tulimanu elemene - mai le $ 28 i le $ 34 mo le 1 p. m.

Tekinolosi o loʻo taʻe i lalo o le piliki e talitutusa ma mea e faʻaaoga e faʻauma ai luga o le maʻa ma cerammics. O se tulafono, o kamupani e tusiaʻa latou ua faʻamatalaina taua ma faʻapipiʻi i luga o tulafono. E tausinia ma lamolemole (sima (sima, o mea o loʻo faʻaaogaina e ufiufi ai ma le Primer, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le gaoi. O le a le aveina o le taʻavale, e mafai ona e tuʻu le faaputuga i luga o le faʻapipiʻi ma pao e pei o le dexter, Atlas Plus, "Monolith". O le tulaga o le tulaga poʻo le le tutusa faʻavae e tatau ona tuʻuina i le sili atu o le sili atu le faʻamalosia o le mamafa. Tulei sulugatiti i luga o le eleele matutu. O le sui e tumu i le tutusa o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi, poʻo le rubbing.

O le faʻagasologa o le faʻasoaina o faʻamau e matua faigofie lava. O se tagata e aunoa ma aʻoaʻoga faʻapitoa mafai ona tuʻuina i luga sologa lelei luga i le 30 M2 laupapa i le aso. I le lava lava tulaga, o le a le vaega faigata fausaga ua vavaeeseina, e tatau lava ona taulai atu i le lelei - o le saoasaoa e na o se faʻalavelave.

O le taʻele, laina ma le taʻele i lalo o le piliki, teteʻe i le lagi, ma le tau, masini masini, ma aʻafiaga o timuga tamaoaiga. Mai luga, o palapala ma pulu e faigofie ona aveese. O le isi lelei o se paʻu o le le atoatoa o le vaeluaina (Whiten Direcer e tupu mai i le piliki ona o le ulufafo i luga o le lotoa-oneone masima masima masima O le Fua ma elemene o le totonu, lea ua ufitia i lalo o le piliki, tuu oe e sefe i le atavali ma taofi le foliga lelei o le olaga atoa o le ola atoa o le olaga atoa. O lenei foliga e mafai ona avea ai le tele o teuteuga o aiga, toe faʻafouina foliga o tatou taulaga ma taulaga. E taua foi e leai se tupe tele tupe faaalu.

Fautuaga Faapitoa

O le poto masani i le ufiufi o fale laupapa laupapa e vaevaeina ma le au faitau, o le Faatonu Sili o le EKOPOOLISIS SALAMALAI O Kamupani Alebaikhovich Dermbanev.

Mo le faiga faʻasolitulafono o Lusia, o fale faʻaleaganuʻu mai piliki ma laupapa (ogalaau, puscrong, faʻavao). E sili atu i latou uma ituaiga fale.

E pei o nei taimi talu ai, o fale kuka i aso nei tumau o se faatusa o le malosi ma le faaaloalo. Ae ui i lea, o le piliki puipui e le mafai ona fetaui ma le auala faaonapo nei manaoga mo le sefeina o le malosi. I se faʻalau ane, o le piliki e mamafa, ma o le fale mai le manaʻomia o se faʻavae malosi, ma o lea e ese ai le taugata.

O le fale mai le pa poʻo ogalaau e le sili atu ona lelei e sili ona lelei i le fiafia i le masani a laupapa laupapa fale mo Lusia. O se tasi o galuega o loʻo i ai nei i le fausiaina tumaʻoti o le feagai ai lea o fale laupapa ma fale mautotogi. Faʻafetai i lenei, o le fale faʻamalieina lelei le penefiti o piliki ma fale laupapa. O le galuega autu o le Brick Histad o le puipuia o le tuʻuina atu i fafo o laupapa laupapa mai i le siosiomaga tuʻusaʻo, faʻateleina le faʻavae ma le puleina o le fale.

O isi finauga i le alofa lea o se ata faapena o loʻo faʻateleina ai le saogalemu o le fale i le fale, lona faʻaosi, o le a faʻaititia i le fausiaina. O se auala lelei lea e faʻafou ai le pamu o loʻo faaumaina ma faʻateleina le tulaga o le tagata faʻatau.

Peitai, oi latou o loʻo manaʻo e faʻafefeteina piliki a le fale e ono feagai ai ma faʻafitauli e matua faigata ai le taunuʻuga o le fatu.

- O le mea e sili ona taatele o le le tutusa o le mauaina o le agavaʻaina o le faʻavae ma le eleele i le mamafa tele, tele le faʻateleina o le fausiaina.

- Leai se mea e le mafai ona faanatinati. A o leʻi amataina le faʻasaga i le faʻasaga, piliki manaʻomia se umi (i le itiiti ifo i le tausaga!) Faʻasusu ma faʻamago o le fale laupapa. E mafai ona faʻauigaina e le Rigd Brickwork le mafuaʻaga o se faʻaiuga o le faʻatulagaina o le puipui e le talafeagai laupapa.

34 i nisi tulaga, o le fili e toeititi le mafaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai o loʻo iai se fale o loʻo iai i le fale laupapa e iai lona mafiafia. Nofoaga i luga o nei piliki piliki o le a le alualu i luma, ma o le faʻavasegaina atili o le fausiaina o le poloketi ma tuuina atu faigata e fesoʻotaʻi ma le solomuli ma faʻaletonuga o le fausiaina.

- O puipui laupapa e feoti ma verticals o le a feagai foi ma le masonry pe mafua ai.

- O le faauta e vave ona agai atu i le faafao, faagaoai ni mea e fai ai atinae e fatu ai laupapa laupapa ma piliki faatafunaina, aunoa ma metallic sootaga. E masani lava ona faigofie le finauga: Latou te fai mai, i lenei mataupu, o le a le solia e se pa o le laupapa le tumau o le piliki. O se taufaasese. Ile manifinifi (12 cm), o le a le onosaia e le piliki puipui o le a ono onosaia le avega.

- "O le Minagua tuai" - o le le toesea pe le saʻo le faʻatinoina o le Ventail Gapi i le va o le laupapa ma piliki puipui. E tatau ona le itiiti ifo ma le 40 mm. A leai, o le vaipanoa o le gaoi o le hygroscoscopic pili ma fafie o le a iʻu ai lea i le faʻaputuga o le susu i le va o puipui. Ma o lona uiga o foliga mai o se faatafunaina o fagota mo laupapa o loopaina ma pala - ma le mea mulimuli ane o le faatafunaga atoa.

Mafaufau i le mea taua, o le a matou tuuina atu ni nai fautuaga ia i latou e manaʻo e teuteu o latou fale laupapa ma fou piliki "lavalava."

tasi. E mafai ona e amata le oke pe a uma ona solomuli i le fale laupapa. E manaʻomia foi le mauaina pe o le a le faʻavae o le a suia se isi avega - o le mamafa o le piliki. A leai, o le a tatau ona uia le faavae.

2. E tatau ona tausisia piliki i le siʻitia o manaʻoga mo le faʻamalosiʻau ma le faʻavasegaina o puipui. Faalapotopotoga o fusi i le va o piliki ma fafie. E faʻatatau i le faia o fesootaiga mai uʻamea uʻamea, a le mafai ona faʻaola le faʻaolaina o latou. O le mamao i le va o fesoʻotaʻiga - 3-4 laina o piliki i luga o le 0.5-1 m o siʻosiʻomaga.

3. Mo veteving nofoaga o le tuʻufaʻatasiga o piliki ma laupapa laupapa, e manaʻomia le faʻatulagaina o le ventila totonu ma le lautele o le 4 ctt (sitepu 2-3 mita e manaʻomia (sitepu 2-3 m), tapunia ma le faiga teuteu teuteu. O le ea malulu i le pito i luga o le pa o loʻo tuʻuina atu e le gata i le va o le taualuga ma laupapa (e mafai foi ona ufiufi i se mea teuteu teuteu). O le laina pito i luga o Masonry e tatau ona faʻasaʻoina ma fesoʻotaʻiga.

fa. O le pito i fafo laupapa laupapa e mafai ona togafitia na o ia o le antispice tufuga e le faia se ata mafiafia ma aua le solia ai le vase.

lima. Tele o nei aso nei - e faʻaaoga ai le ausa-e mafai ona vaʻaia o le Tyvek Havewrap Membrane (gaosia e le Dupont Sourse), faʻasaʻo i luga o le puipui laupapa. O le Membrane na pasia paga o vai i lalo o le omiga mai totonu o le fale, ae fai se pa puipui mo le faamaapeina ma le le malamalama i le piliki.

6. Ina ia puipuia le siʻitia o le sulugatiti mai le eleele i le faʻavaeina o le faʻavae, e manaʻomia le tuʻuina atu o le faʻa-walpol vai (mo se faʻataʻitaʻiga, hydrokhotloizol). E tuu i lalo o le palealii muamua ma le vave faamaloloina.

7. E masani lava e tatau ai i se faʻaʻesega faaopoopo o se fale laupapa (mo se faataitaiga, pe afai e sese i le taimi o fausia le fausiaina o mafiafia lava). O le mea sili mo le vevela vevela mea e le o i totonu e le o totonu, ae o fafo - i le va o le laupapa laupapa ma o se tombrane membrane. I lea tulaga, o le Vorea Spors ma faamatagofie o le a mafai ona o i le Ventisiclation Channel i le va o le membrane ma piliki.

valu. Ia o le Movis Movine Chinetarate i totonu o le piliki, e manaʻomia le faʻaaogaina o le saʻo o le hydrophobizers - vai-susu vai. Ae taua le filifilia oi latou o loʻo faʻasauā o le Atua i le lautele o le piliki (faʻataʻitaʻiga, o le IDRocaat Company a le Kamupani Itaka).

Faitau atili