Semiflement of Theviels i le isi

Anonim

Iloilo o le masini suisui maketi.

Semiflement of Theviels i le isi 14856_1

E tele ituaiga filifiliga o aiga suisui o aiga susu i le matou maketi e maua ai kamupani e pei o Amerika Staniter, Siamani Pournar, Jagutu o le Gronicacy (Pream, Scalky. Latou te tuʻuina atu se tele o faʻataʻitaʻiga: faigofie ma lavelave, tulaga faʻavae faʻavae ma puʻupuʻu, ma le electromonical ma le le mafai ona pulea. I le mataupu mulimuli, o le faʻagaioia o loʻo fausia i totonu o le masini fale ma faʻatonutonu uma gaioiga na faʻatino i luga. Mo le sili ona taua faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e atiaʻe tofiga i luga o se komepiuta a le tagata lava ia (PC). Mo se faʻataʻitaʻiga, fai lau oe lava laina ma le fesoasoani a le polokalama faʻaogaina.

Matou te faatusatusaina le sili ona lauiloa masini suisui e avanoa i luga o le laulau ma saunia e le tusi pasi o le Standard States Standards, Coverance Services ma le Postan Auaunaga ma Post-Postay Services ma le Postan Auaunaga ma Post-Postation Tautua. I le auala, ia tatou taumafai e mafaufau i eseesega i le va o nei faigata faigata mai le tasi ma le isi. Ae i lalo o le tasi tulaga: O le filifiliga mulimuli o le sili ona faigofie faʻataʻitaʻiga e tatau ona e faia oe lava. Ma faʻapea foʻi: O le aso e seasea aoga faʻatauina o le masini suisui, e faʻaofi, mo le ola. Sauni mo le mea moni i le 10-15 tausaga o le a e fiafia e te fiafia e faʻalavelaveina le amio lelei ma manaʻomia le sui.

"Loto" o le masini suisui

Semiflement of Theviels i le isi
Broother.
Semiflement of Theviels i le isi
State scattle (pfaff).
Semiflement of Theviels i le isi
Sprizall scattle (Elna).

Swanging shuttle - faigofie. O loʻo faʻaaogaina i le taugofie masini e ala i kamupani uma vagana ai le Horqvarna. Sue saoasaoa pe a faʻaaogaina o le pito sili ona maualalo, e aoga le leaga o le mea e sili ona maualalo. O le umi o le umi e le sili atu ile 5 mm. O le fusi ma se fasimou o le manuʻa e tatau ona faʻapipiʻi i le pito i lalo o le tulaga.

Sprizonal - E sili ona talafeagai i le fufuluina o fuli. E faʻaofi mai le pito i luga o le tulaga o le tulaga ma tapunia ma se tapuni manino, o fea le aofaʻi o le mea o totoe e mafai ona vaʻaia (pe afai o le bobbin e manino foi). E le mafai e le Bobbin ona alu ese e aunoa ma le aveeseina o le filo mai le taliga o le Emple. Ae o lenei e fetuunai le feteʻenaʻiga o le pito i lalo o le filo e faigofie ona le talafeagai i totonu o potu uma o masini. O lenei ituaiga o susulu o le sili ona lauiloa. Faaaogaina e faalapotopotoga uma, vagana le PFAF ma Bernina, i suisui masini o le ogatotonu ma sili ona maualuga taua vaega.

Strot scattle - o le sili ona faʻatagofie ma taugata, toetoe lava a le amanaʻia filo filo mea. E le mafai e le Bobbin ona alu ese e aunoa ma le aveeseina o ie mai lalo o le vae. O lenei scrattle o loʻo faʻaaogaina i fale gaosi masini, faʻapea foi ma le tele o faʻataʻitaʻiga mai le PFAFF ma Bernina.

"Loto" o se masini suisui - o le scatle - o loʻo faia poʻo le oscillatone, poʻo le rotantativation lafo. I masini a le aiga, o loʻo aau i le vaalele faʻataʻamilosaga poʻo le liligi i le tafailagi poʻo le vaalele. Mo le faigofie, o le a matou faʻailoaina: faʻaliliuina, sifi ma le staretics ma le faʻaseʻe o le lua (o le lua mulimuli o loʻo taʻua o le lua-mataga i tua

O le feteʻenaʻi o le pito i luga filo e tatau ona sili atu nai lo le pito i lalo. Ioe, ma o le filo pito i luga ua filifilia lelei, talu ai lona malosi i le suli sosolo e faʻaititia i le 15-20%. E mafua mai i le tele o vaega o vaega o taʻitasi i tua ma i luma e ala i le taliga o le tagata e faʻaaoga i le faʻavaeina o sima. E le gata i lea, ia maua se faʻailoga sili ona maualuga e manaʻomia e uma filo filo i totonu o mea, ae le o luga. E fuafua lava ile feteʻenaʻi o latou uma taitoatasi. O le feteʻenaʻi o le pito i luga filo e faʻatonutonuina e ala i le liliuina o se disk faʻapitoa o loʻo i luga o le pito i luma o le masini, ma se vae o le kapeta. O le averesi o le tulaga o le disk e masani ona faʻaalia o le "faʻatau", e fetaui ma le sili ona faʻaaogaina le faʻaloaloa.

A o le pito i lalo o le filo, o lona feteenaiga ua suia e ala i le faʻaliliuina o le scarw i totonu o le scart's sclapy, e le masani ai nai lo le fetuunai o le pito i luga, ae e manaʻomia tele. Faʻataʻitaʻiga, pe a suia le pito i lalo o le numera numera 50 i le numera 10 i le singletal scattle spring spring speck, dewolemu. E le manaʻomia le aveese o le tupua mai le taʻavale.

Susuga "vave amata" faʻafaigofie le taotoga o le soʻotaga ma taoto i luga o le node-fugese proper state ma le umi o le mea e le mafai ona poloka ai le 5-8 cm. I le uso o Uso ma le faalava papupuni, ua lava lea e faʻatino ai le filo i lalo o le slot faʻapitoa na tuʻuina atu i le nila, naʻo le mea taua o le filo.

Maso ma le ulu sunwing masini

Semiflement of Theviels i le isi
Suia o le feteʻenaʻiga malosi o le pito i luga filo le paʻi atu i le "+ poʻo" - "faʻamau i luga o le microprocorcer restoctorm (super galacie 2100).
Semiflement of Theviels i le isi
O se tasi o le sili ona atamai sunwing masini Jaguar 181 mini.

Suito masini ese mai le tasi ma le isi e le gata i le "loto" - ma le "maso" - drive.

O le masini taʻavale o masini masini (tusi lesona poʻo le vae) ma le eletise. O matou tinamatua ua aloaʻia i le muamua, monononocally feoai ai le taulimaina o 'au poʻo le faʻaseʻe o le suisui masini aka (e le mafua mai i le augatupulaga mulimuli na mafua ai ona sili atu ona ola ai?). I onapo nei faʻataʻitaʻiga faʻaaoga eletise eletise. E le gata mai e le gata i le faʻasaoloto lima uma, ae o loʻo afaina foi le sogasoga faʻavave ma faʻasolosolo le vae i luga o se pesina. Mo taʻavale fale faʻaaoga eletise eletise ma se tulaga o le 50 i le 90 w, ae i le tele faʻataʻitaʻiga o le 60 pe 70 W. Mafaufau i ai, e faʻailoa e le mataupu le taua i lea mea, ae o le mana faʻapipiʻi o le masini atoa.

E mafai ona e faʻatonutonuina le suʻisuʻi i luga o le masini suisui faʻaaogaina eletise eletise poʻo masini eletise. O le mea lea, o elemene o le fiva eletise o le a mautinoa le taofi o le afi, tusa lava pe oʻo le pelatila i le tulaga o se mataupu mautu (pine, faʻapipiʻi). Ma, mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea faiʻai o le 977 poʻo le faʻafeagai tonu o Jaguar i le taimi e tasi, ma faʻatolu ". I le tulaga o le sui o le sui o faʻalavelaveina, mo soʻo se mafuaʻaga (ia tatou fai mai, ona o le mataitu o le vae vae), o le nila o le a taofi i le tulaga o le saogalemu. Peitaʻi, afai manaʻomia, e mafai ona e setiina le taofi ma i le tulaga pito i lalo.

E le gata ina faʻalautelega eletise i le liʻo o le faʻatautaia o gaioiga, ae ia faʻatagaina ai ona faʻatonutonu le saʻo o le faʻasalaga. O lea, le sili "alualu i luma" Stewdwdy ma Sporadidey masini ma microprocector mafai ona faia polokalame e mafai ona faatino ai polokalame i luga o le PC i luga o le komepiuta mai le Initaneti.

E faafaigofie ai se faʻamatalaga o masini, matou te popole i ituaiga e lua: I - ma le electromechanical puleaina ma II - ma le microproatoror.

Toeitiiti lava o le tele o ituaiga ma masini na faia se afi afi, fuafuaina i luga o le voltage 220 V. I le Ind ON Actives (12, 24 po o le 28 V. Faatasi ai ma le latou fesoasoani, e sili atu faigofie atu ai le faʻalauteleina o agavaʻa o le masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia mautinoa e mautinoa ai le sili atu o le faʻatonutonuina o le faʻamalosi i luga o le ie tusa lava ile sogasoa faʻaititia. O lenei mea tele e faʻafaigofie ai le galuega i le manifinifi manifinifi, paʻu mea na taʻalo i ni nai mea laʻau o nifo ie, le faʻagasologa i le mafiafia o le mafiafia.

Matou te faamamafaina e leai se vaega e tasi o sui o sui o aiga masini. O le mea lea, o le mana malosi o tagata e mafai ona vaevaeina e tusa ma le tulaga o sauniuniga mo ni vaega se lua: amata (hebby) ma polofesa (tomai faapitoa). E taʻitasi uma na suisui ma sui masini ma latou agavaʻa. E le gata i lea, o nisi o matou au faʻatau e sese faʻaaogaina e le upu faʻataʻitaʻiga Igilisi e le o mafai ona ou faʻatinoina le masini suisui. O le iʻuga, o le faʻataʻitaʻiga o lenei lafoaia o loʻo faʻaaogaina mo le tele o gaosiga o loʻo gaosia, pei o le moega ie. O le a le mea e le saunia e le gaosi oloa.

Mo Eletise eletise Suia le malosi o le feteʻenaʻi o le filo ma omiga o pou i luga o le ie, seti le lapoʻa tele, e filifilia ai se vaʻaiga o le laina. O loʻo faia lenei mea e ala i le liliu o le faʻatonutonuina o le disk poʻo le faʻaseʻe le faʻaaliga, poʻo le lifi ma faʻaititia le leve. O se vaega o gaioiga e mafai ona faʻatinoina e le au atamamai pe a uma ona faʻapipiʻi le ki i le pito i luma o le masini (mo se faʻataʻitaʻiga, o le nila taofi i le pito sili ona lelei).

Microbrocessions pulea E tupu uma le tutoʻatasi ma fetaui ma PC. Peitai, e mafai e soʻo se tasi o latou e faʻatagaina oe e faamaopoopo le tele o galuega a le suisui, ma toeititi lava o gaioiga uma e faʻatino e ala i le tatalimaina o le ki. O le faʻailoga mai fafo o lenei ituaiga o le pule - o le i ai o se suavai vai tioata faʻamatalaga faʻaalia. E le gata i le mafai ona faʻaalia le faʻatauaina o le tapulaʻa faʻapipiʻi (faʻataʻitaʻiga, o le manatu ma le tele o le vaega o loʻo fasiotia), ae faʻapea foi ona faia se mea sese ma tuʻuina atu foi le faifaiga. E fetaui ma le muamua atinaʻe o le Machine ma i le i ai o le lava poto masani. Sei o tatou fai, i le tulaga o le siʻitia o le paʻu i le puʻeina o le hinge auala i luga o le faʻaaliga o le masini suega a le suega, o le savali o le a aliali mai: "i lalo o vae o Janme."

Faʻaleleia atili le faʻaaogaina o le brucroproctor i le fausiaina o se masini suʻisuʻi ma le atigi. E mafai ona faamalosia le faia o se nila e fai ai se laina. Naʻo loʻu manaʻomia muamua sau ma se polokalama faʻapitoa i lau Home PC, ona toe tusi lea i le MicroPractived Quart (saʻo i le fesoʻotaʻiga

I luga o le fautuaga a le ENTRAFT LLC, o loʻo faʻatau atu i le suiina o aiga o loʻo toetoe lava o le tele o kamupani i luga, i le tapenaga o le numera tele o uiga

Fale gaosi Faʻataʻitaʻiga Ituaiga Uiga Tau, $
tasi 2. 3. fa lima 6. 7. valu
Pfaff Hobby 1020/1030/1040 I. i 4 (5) 7/15/23 - - - fa - 60/1880/200/200?
Vapimitic 6085/6091 I. i totonu 6 (5) 21. - - - fa - 330/410
Rightmatic 6122/6152. I. i totonu 6 (5) 30/70 Maaalu. Maaalu. Maaalu. tasi Maaalu. 420/500.
Tipitino 2020/2040. Ii. i totonu 6 (6) 47/180. Maaalu. Maaalu. Maaalu. tasi Maaalu. 600/850
Fatuvali 75700. Ii. i totonu 6 (9) Luga o le 500. Maaalu. Maaalu. Maaalu. tasi Maaalu. 1840 *
Pepese. Alpha 342/343/345 I. i 4.5 (5) 2/5/5 - - - 4/1/4. - 140/160/1522.
Omega 9810/9818/9836 I. G. 5 (6) 10/18/36. - - - fa - 168/180/195
Chite 4662. I. G. 5 (6) 10 - - - fa - 230.
CENRTO 9217/9224/9240. I. G. 5 (6) 17/24/40 - - Maaalu. tasi Maaalu. 295/320/354
Tuagane. PX 100/200/300 I. i 4 (5) 15/17/30 - - - tasi - 155/190/190.
Ps 31/33/35 I. i 4 (5) 12/15/20. - - Maaalu. 4 vaiaso e - 160/166/1722.
Star 120e / 130e / 140e I. G. 4 (5) 26/377/37 Maaalu. - Maaalu. tasi Maaalu. 300/330/370
M-955 / m-965 Ii. G. 5 (7) 300/400 Maaalu. - Maaalu. tasi Maaalu. 600/850
Super Galaxie 2100/3000 Ii. G. 9 (7) 1000/1500. Maaalu. - Maaalu. tasi Maaalu. 1890 * / 2600 *
Jaguar. 415 Super I. i 4 (5) 12 - - - fa - 150.
383/386. I. i 4 (5) 21/26 - Maaalu. - lima - / +. 176/195
Faega 970. I. G. 5 (6.5) 12 - Maaalu. - lima - 172.
Fantasy 972/976. I. G. 5 (6.5) 14/28. - Maaalu. - tasi Maaalu. 188/240
Fantasy 977/979 I. G. 5 (6.5) 28/39 Maaalu. Maaalu. - tasi Maaalu. 250/275
Janome. J 394. I. i 4 (5) 21. - Maaalu. - fa - 174.
J 540. I. i 4 (5) sefulu mal le fa - - - fa - 138.
US 2014/2022. I. i 4 (5) 14/22 - - - 4. - 185/210
O le auro auro. I. G. 4 (5) 12 - - - fa - 150.
Teuteuga 5124. I. G. 4 (6) Aua. Maaalu. Maaalu. - tasi Maaalu. 363.
Manatua le CRAFT 3500/4800. Ii. G. 5 (7) 50/99 Maaalu. Maaalu. Maaalu. tasi Maaalu. 500/630
Manatuaga craft 10000. Ii. G. 5 (7) Luga 1000. Maaalu. Maaalu. Maaalu. tasi Maaalu. 2000 *
Bernina. Bernette 50/60 I. i 4 (5) 11/15 - - Maaalu. fa - 160/185
Bernette 70/75 I. i 4 (5) 13/21 - - Maaalu. tasi - / +. 200/220
Bernina 1008. I. i 5 (5) 17. - - Maaalu. 6. - 400.
Galue 140. Ii. i totonu 5 (5.5) 23. - Maaalu. Maaalu. tasi - 610.
Vimunusa 160. Ii. i totonu 5 (5.5) 48 (+180) Maaalu. Maaalu. Maaalu. tasi Maaalu. 825 *
Astista 180. Ii. i totonu 5 (9) 500. Maaalu. Maaalu. Maaalu. tasi Maaalu. 1550 *
Elna. 2003/2007 I. i 4 (6) 11/15/20 - Maaalu. - 4 vaiaso e - 0 + / + 198/224/240.
3003. I. G. 4 (6) sefulu ma le ono Maaalu. Maaalu. - tasi Maaalu. 275.
6005. Ii. G. 5 (7) 238. Maaalu. Maaalu. Maaalu. tasi Maaalu. 665.
Husqvarna. Daisy 325/335 I. G. 6 (5.5) 15/25 - Maaalu. Maaalu. fa - 340/380
Freesia 415/425 Ii. G. 6 (6) 16/30 - Maaalu. Maaalu. tasi - 470/520.
Lily 535. Ii. G. 6 (6) tolu sefulu - Maaalu. Maaalu. tasi - 600.
Lily 545/555. Ii. G. 6 (6) 80/240. Maaalu. Maaalu. Maaalu. tasi - 650/730.
Rose 605. Ii. G. 6 (6) 120. Maaalu. Maaalu. Maaalu. tasi - 1390.
Deniner 1. Ii. G. 6 (6) Luga o le 500. Maaalu. Maaalu. Maaalu. tasi Maaalu. 3200 *

* - fetaui ma PC (tau e aunoa ma le polokalama)

Faamalamalamaga i le laulau:

1 - Ituaiga o scattle ( i - G. - faalava, i totonu - faasa);

2 - maualuga le umi o le stare statch (lautele o le foliga foliga), mm;

3 - le numera o ituaiga laina (galuega);

4 - suʻi faʻavasegaina faʻavasegaina;

5 - Uunaiga faatonu e tumu i luga o ie;

6 - Aveese le "Amataga vave";

7 - Le aofaʻi o sitepu peʻa o le matapogia o le matasele. 8 - O le pito o le pito i luga filo.

Puleaina o Faʻataʻitaʻiga Autu

O le tulaga o le pulega o masini e tatau ona faigofie pe le itiiti ifo e le o le ita. O le mafuaʻaga lea o le tutusa ituaiga o faʻataʻitaʻiga o soʻotaga eseese o loʻo iloga i le tulaga o le faʻatonutonu o le vaega. O tagata taʻitasi e maua le avanoa e filifili ai se mea lelei o ki, tisiki ma faʻasao.

Ituaiga o laina E mafai ona e filifilia mai le masini suka. O loʻo faʻaalia i latou o loʻo faʻaaogaina mataitusi i luga o le pito i luma, pe i lalo o le pito i luga o tapuni poʻo luga o le faʻaaliga. Fuafua le numera o Veruta o filifiliga e le masani ai, aua o nisi kamupani e faʻamauina e le o laina, aʻo e faʻagaioia galuega. I le tulaga lona lua, o se tasi ma le soʻotaga tutusa e ia tele i le tele o taimi, faʻataʻitaʻiga: laina sao, sao i ni nila-agavale, tuʻu saʻo i le itu taumatau. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le masini faataʻitaʻi Sala-35 Suapu o le SLANA, ma gaioiga, ma polokalame II o gaioiga, na o le aofaʻi o gaioiga, ma le paʻu o loʻo atagia ai o nofoaga eseese. lapotopoto tootoo, ma le "mata" ma isi mea), ma ni tusitusiga o ni tusitusiga o alafapeta i mamanu eseese.

O le laina masani o le stoplettle stitches e toetoe lava a le agai i luma. O le mea lea, ina ia suisui elesa i matuā mataʻutia, pei o le lafila, e nofo foʻi i le laina o le gagana Multilokalo. Faʻatinoina o latou, ua faʻataʻitaʻi e le nila i lalo-luga - o le tele itulagi pe a faatino se laina, le tele o laugatasi. I totonu o le lisi o ituaiga II o loʻo i ai i taimi uma o laina o laina. Ae faʻatau se mea taugofie i laʻu masini, ia mautinoa e fesili atu i latou numera i le lisi.

Umi ma le lautele O le faʻatunaina o masini uma e mafai ona "faʻamalosia", ae o le latou leai o se toʻesea o le Pule Faʻatonu, ma Induti masini, o le faʻamalosiʻau i le suisui. Matau o le Pule Faʻatonutonu e naʻo le tele o faʻataʻitaʻiga sili ona taugata. Faʻatau e fuafua ai le masini suisui na faia i Europa din Vinci din Vinci. Ae ui i lea, sa ou foia moni le faʻafitauli o Austrian J. Madersmanger, na fautuaina i le 1814: ia lafo se mata e fausia ai le filo latalata i le suple o le suple. O le taumafaiga na pasia i Amerika, ma i le 1845, e. Khw na fausia ai le masini o le scralem, lea e faʻatagaina ona faʻaliliuina le filo i le lua o loʻo i ai i le lua statched i le lima statched i le lua statched i le lua statched i le lua statched i le lima statched O le E. KHOW e le i mafaufauina i le tama o le muamua masini masini. I le 1851, A. Wilison ma I. Na faaleleia atili e I. M. Zinger le auala, faʻaaogaina ai se patipati se pato ma le osofaʻiga i le papa o le ipu. O lona uiga, ua ave uma e tagata galulue meaʻai latou vaʻalele. I se taimi mulimuli ane, o le malaga na liua i se ie agailau aʻe i le ie, lea e masani ona taʻua o le tagata folau.

I le 1862, o le masini suisui na gaosia i Siamani I. M. P. PFEF, i le 1872 - i Suetena i luga o le Houndvarna Auupega. I Rusia, o le muamua o le fale tuai ua tatalaina i le 1902 i le itu i Moscow o Podow i lalo o le pese pese ma valaau le aiga.

Maualuga le lita siitia E taua pe a mou atu mea tetele i mea e pei o se faitogafiti, carpallin, paʻu. I aso uma o nei mea, e mafai ona siitia le paū i luga aʻe o le tulaga maualuga ole 5 MM (faʻataʻitaʻiga, ile 7 mita. Mo na tagata faʻatau o loʻo fuafua e toese ai le DOW Denim Fabric ma SLILTING Oloa (Quiltings), faia talosaga poʻo fasipepa mai le pamu o le lalagaina.

Saoasaoa suia le vili O le suisui o loʻo tuʻuina atu i faʻataʻitaʻiga uma o masini mo le faʻamalosiʻau i luga o le faʻafanua taimi o le paʻu. I le tele o faʻataʻitaʻiga mo le faigofie o loʻo iai foʻi ma se spack sved stap stapy, o loʻo i luga o le masini lava ia. O tupe taugofie na mafai ona faʻatau ai Sname ma le $ 30 Suanky Speed ​​ma le fausia-i le lua-tulaga ("vave"

Paʻu paʻu I luga o se masini suisui o onapo nei, o se tasi o auala e lua e faia: o ni nai sitepu (sili atu nai lo le 4) pe tasi. I le tulaga muamua, o le matasele ua faia i taimi uma e ala i ni auala faifai pea e aunoa ma le aveeseina o le ie: sunwing i luma - scong - suiina. O le leai o se faʻailoga o le faʻataʻitaʻiga o le kamupani pese pese alpha 342 ma Alpha 345, o le mea lea ua suia laasaga. I le tulaga lona lua, o le faʻamau e manaʻomia e faʻapipiʻi ai se faamau lea o loʻo mamanuina le lople, ma o le a ave e le masini le tele o sitepu ma soʻo se laʻasaga e aunoa ma soʻo ni laasaga e aunoa ma soʻo ni laasaga e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo ni sitepu e aunoa ma soʻo se auala. Ae ui i lea, o matasele (umi atu nai lo le 50 mm) i masini o ituaiga uma e na o ni nai sitepu.

Talu mai le taimi o agai ai i luma ma luma, o se faʻailoga ma se isi tele o mea e maua ai, ona maua lea o le tele o masini, e fesuiaʻi ai lo latou malosi. Ae e leai ni fua. Ma, i le tolu faʻataʻitaʻiga o taʻavale a Jaguar, o loʻo faia foi le faʻailoga i le 5 sitepu, ma i le Bereona 1008 Carrina, Bernina - 6 Laʻasaga. I lea tulaga, o itu uma e lua o le matasele o loʻo faʻagaioia naʻo le taimi e agaʻi i luma. O le iʻuga, o le faʻavae o le stitches e tutusa lava, o le a aveʻesea ai le manaʻoga e faʻapipiʻi se isi masini faʻapitoa.

O le pito i luma o le afi ua faʻaaogaina i le pito o le pito i luga e faʻamau ai le filo, o lea o le kenefu o loʻo i luga o soʻo se masini. O lenei ki e tatau ona iai pea, e tatau ona e faʻamalosi i totonu o lou tamatamailima. I ituaiga uma ou te taofi le itu i tua, e manaʻomia le na ona ave le tamatamai lima mai le ki. Ae i le aofaʻi o ituaiga II masini - mo se faʻataʻitaʻiga, Husqvarna - O le faʻagaioiga o le a taofia naʻo le pau lea o loʻo faʻasalalauina.

Faaopoopo aoga aoga

Semiflement of Theviels i le isi
O le Steer Steer Press Morbric e ala i le liliuina o le lepei o loʻo i lalo o le pito i luma o le lapotopoto (faʻataʻitaʻiga j 5018 jaome).
Semiflement of Theviels i le isi
O le mamafa o loʻo tusia ai mea i luga o le ie i le faʻaliliuina o le disc o loʻo i luga o le pito i luma o le lima (faʻataʻitaʻiga lily 545 o le Kamupani Huss;

O le aotelega o itu ma foliga o le sui o le sui o aso nei masini e toetoe lava a foliga atoa i le malamalama o tagata faatau ma tagata gaosi oloa. O le mea lea, o nisi o le tutusa ituaiga o faʻataʻitaʻiga o ituaiga eseese e pei o masaga tuafafine. Ae o lenei o ni masini faʻaopopo e maua ai le faigofie o le faʻaaogaina o le masini, e le o ni mea taʻitasi pe ese foi.

Aumai O le nila ua fuafuaina e faʻafaigofie ai se tasi o le sili ona taua "alualu i luma, lea e matua manatu, afai o oe o le faʻavavevave, pe faigata pe a e le ofi lelei. O le iʻuga, e sili atu ma sili atu faʻataʻitaʻiga o loʻo sapalaiina ma se tamaʻi toe tapenaga. O le filo pe a maeʻa le pyrechividen e manaʻomia ona faʻaulu i tua o matau o le tala o le thatller ma liliu se lever faʻapitoa. O le filo o le a tuleia le taliga o le a le nila, ma e naʻo lou tosoina teisi o le le mautonu.

Tulaga E mafai ona suia masini suisui uma e suia. O se tasi o ona vaega ua faʻalauteleina, aveʻesea pe gagau i lalo, tatalaina se masini e taʻua o se ofu fua. O le lagolago na mafua ai ona e ofuina se lima, fusi, totini poʻo isi vaega o se suisui e manaʻomia le faʻagaioiga o le lio. O le pito sili ona maualalo o le anufe elemene e masani lava 8.5 cm, ma le mamao mai le nila i le fata mai le fata mai faʻataʻitaʻiga eseese e ese: mai le 7 i le 18 cm (maualuga - i luga o masini o Hougvanna).

Le vaega o le tulaga o le tulaga Fai se alavai mo le teuina o mea fai a le SPARIre: Faʻamalosi pupunu, sui o patu, nila, pulumu, atigilima, jamen, e i ai ni ata faʻapipiʻi i lalo o le laʻasaga maualuluga.

Uamea-ceramic lagolago Mo le autu o vaega o le auala o le auala, latou ua faʻapipiʻiina i le tele o faʻataʻitaʻiga, o lea e le popole le pule i le faʻasolitulafono o le faʻavaivai. O le faʻamalama o le masini e masani ona maua uʻamea, ae o le umi o le tino o le tino e mafai ona avea ma palasitika, metallic pe tuʻufaʻatasia (palasitika pito i tua o metaltic).

Mataupu palasitika O le tapunia o le ituaiga o aʻu masini ua ofoina atu i se nofoaga faigata pe vaivai, ma o nisi taimi e mafai ona e suia le malupuipuia e faigata ai, totogi $ 5-7. Ituaiga II masini e faaauupegaina ma le malosi o ufiufi.

Manatu, nila ma vae

O le lelei o le filo e tatau ona totogi i le mataala, aemaise lava i le faiga o otometi feteʻenaʻi i masini microproctor. E sili atu le le aofia mai le faʻaaogaina o "Shagyy" filo, o le sikoa o le tapuni ma luga o le afi. E tusa ai ma tagata atamamai, llc "Grazi-F" Seaterling Shipt Stypers, e matua talafeagai lava mo ni mea laʻititi ma le tonismann, o loʻo i ai, Siamani, Siamani - Malosi ma le nuanua, polesi - Talia ma vaitau).

Le ituaiga ma le mafiafia o le nila mo ituaiga ituaiga o mataupu, faʻatasi ma fautuaga mo le filifilia o le fuainumera talafeagai o filo o loʻo iai i le faʻaaogaina o masini suisui. O loʻo faʻamatalaina foʻi o le galue ma le paʻu paʻu, conthwear, denim ma isi mea faʻapitoa manaʻomia ni nila ma se faʻapitoa o le pito. I soo se masini suisui, o se lua nila e mafai ona apalai i lua tutusa. E tatau ona e faʻaaogaina le isi rod e faʻapipiʻi le lona lua le faʻamilosaga. O le taʻiala e faamatala ai foliga o isi fasi isi fasi faʻapipiʻi i le taʻavale (mai le 3 i le 9), faʻapea foi ma metotia o le latou faʻapipiʻi. Nisi kamupani e maua ai le avanoa e filifili ai nisi o latou pe a faatau se taavale. I le auala, i le faleoloa, fesili i le tagata faʻatau le talafeagai o le taʻavale ma au pato na sapalai e isi kamupani. O le aso, o tagata gaosi uma na te mafai ai ona faia le vave o le tino - o le sui o loʻo faʻatinoina moni lava i le 2-3 sekone.

Boadme "Omiga"

Semiflement of Theviels i le isi
O le tele o vae faaopoopo o le patipati o le patipati: Mo le pa puipui, storoiderry, fufulu, hubs, ma isi.

O le tele o kamupani ofoina faaopoopoina ninii muamua inisinia fofo o ituaiga o pisinisi pepa pisinisi. A aunoa ma nei "ofoofogia", e mafai ona faapea, e mafai ma mafai, ae le a le faʻaaogaina o le "laina" e fuafua e faʻafaigofie ai le faʻaaogaina o se masini suisui! E moni, e i ai se fememeʻenaʻiga "igyges ua faʻateleina lona aoga. Ia tatou nonofo pea i nisi o na.

O taʻavale taʻitasi e mafai ona faʻaoʻo i se nila e manaʻomia, lea e fausia ai ni mea sili ona faʻaaogaina ona o lona ulufale atu i totonu o mea i se vaega, ae le gaoioi. O le iʻuga, e tusa ai ma le faʻamatalaga o le kamupani, mafiafia o aano e faigofie atu nai lo le mea e lelei le nila. O le vaega lona lua e mafai ona i ai le pneolapetal (nai lo le masani ona suʻi faʻavasegaina ma le faʻafoeina le puleaina). Aemaise o sea masini e talafeagai mo tagata sima e fefe i le matautia o le faʻaleagaina o le taimi nei, o se faʻataʻitaʻiga, o se taunuuga o le faafuaseʻi i le eletise e le o tuʻuina atu i le pnelumal e le o sapalaiina. O le pito i luga o le vaitaʻele ma le pneulultal o loʻo faʻaogaina i le CC 4662 faʻataʻitaʻiga ma le konaseti.

Tele faʻataʻitaʻiga o masini pfaff o loʻo tuʻuina atu i le IDT conveyor (tuʻufua e tupu-trasarport, poʻo se synchronous dayortor). E i ai le lona lua fausia lua ma nifo, lea e oʻo atu ai le au faʻaputuputu le ie ma aveese le faʻateʻa o le tasi vaega o lona aiga o lona aiga. E taua tele lea taimi pe a suʻiina manifinifi ni mea lelei (silk, viscose), mo le lelei atoatoa o le ata o le ata o le faʻapopoleina poʻo le suʻisui. O le IDT system o loʻo faʻapipiʻiina i luga o faʻataʻitaʻiga 6091 faʻataʻitaʻiga, Trimatic 6122, Springronic 2020 ma Forward Sounters e tatau ona faʻatau mo le $ 20 ma le faʻatu i luga o le $ 20.

Na aumaia e Husqvarna ma Bernner na aumaia i se masini masini masini, faʻatagaina e faʻateleina ai le tulaga o le nofoaga. E faʻapipiʻi saʻo i le tulaga.

O nisi masini Bernina e faʻaogaina i le FHS masini masini (Free Young System, poʻo le "Free Lima") i le ituaiga o le lepela. E faʻatagaina se tasi tulivae o le tuli e sii ai le alatoto o le alatoto ma i le taimi lava e tasi i lalo ifo o le tagata faʻatauga, aʻo tagata uma e tumau saoloto. O lenei faiga o loʻo avanoa i le faʻamalosi 140, Vituosasa 160 ma Arttasta 180 faʻataʻitaʻiga.

O mea uma o loʻo i luga e le faʻapipiʻi i luga o oloa a le Kamupani. O le mea lea, o le Vomoatic 6091 o le PFAF HARD e faʻauluulu i le IDT system, ma le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga 885 e le o le $ 80 o le a le taugofie.

PC e fetaui lelei masini suisui

O le a le mafai e le micropramers o le a manatua le talafeagai faamatalaga ma aveese mai le poloaiga i luga o le 'au. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a toe fai, pe a maeʻa sina taimi, e le manaʻomia le filifilia o soʻo se lauega o le filo, o le tele o le faʻasologa. O nei mea uma e mafai ona toe faʻafesoʻotaʻi mai i luga o le faʻaaliga, ma o le masini e otometi ona taunuʻu galuega.

Afai e te filifili e faʻatau se masini ma se suavai tioata faʻaaliga, fesili pe faʻafefea ona faʻaalia faamatalaga ia i ai - faʻailoga o le faʻailoga. I le tulaga lona lua, o le faʻaali e tatau ona taʻusalaina. A leai, o le e na e na te aʻoaʻoina se numera o le suisui i le Igilisi. O laina e faia i luga o le tele o mea e mafai ona tapunia pe filifili. E tusa ai, o le muamua ua faʻaaogaina i totonu o le faʻailoga masini ma sui o le suiina, ma le lona lua - i le stipplas (tumutumu).

Mo le faʻavaeina o se scalet stitch, lua filo o loʻo faʻaaogaina - pito i luga ma lalo. O le nila ma le pito i luga o filo e agai i lalo, ma le faaputuga ma le mamafa o le pito i lalo manua i luga o le pipi i lalo o le sobric pa. Pe a lamio i lalo le nila tuiina le ie ma faʻaoʻo i le pito i luga o le pito i luga, fausia se matasele mai le itu sese. O le pisi ua puʻeina lenei matasele ma avetaavale i le spetcher ma beabbins, fusifusia filo uma. Ona taua ai lea o le pylidridewriter le filo pito i luga mai le fagota, toso le matasele mai le pipili ma tolopoina le statch, pe a fai o le staniant umi. O le galuega o galuega uma o loʻo o gatasi ma le fesoasoani a le taua o le faʻaʻaisa.

Super Galaxie 3000 faʻataʻitaʻiga faʻaali, faʻamanatuga CRACK SIME 10000 MA LE FAʻAFITAULI 1 E LE MAFAI ONA OLA O MEA E FAI.

Le lelei o lenei auala o le puleaina o le masini e faapitoa le maitauina pe a faʻaaogaina mo le oposi. I soo se taimi, e mafai ona e ave se disck disk ma le itu taumatau, toe tusi le masini i le manatuaina o le microproctorcors, ma o le a tuleia i filo na le fiafia i ai le nila. O le mea lea, o le sili ona taua faʻataʻitaʻiga o ituaiga II o loʻo tuʻuina atu i se masini mo puʻeina faʻamatalaga i luga o le disk disk e sefe i se ituaiga o faletusi. Mo tagata e te manaʻo i ai le faʻailoga o le 1, super Galaxie 3000, Super Galaxie 21,000; fatufatu 7,000, e mafai ona faia se tele o faleʻoloa i luga o sulugatiti.

Tiute Tiute

O nisi kamupani e tuʻuina atu se lua-faʻailoga faamaoniga mo a latou masini suisui: 6 masina ma le aia tatau e sui ai le masini ma le isi 12 pe 18 masina - e aunoa ma se mea saʻo O Husqvarna tuuina atu le tasi le taʻamilosaga o le tele o le 2 tausaga, ma Jaguar - i le 3. Elern, e naʻo le galuega a le Matai o le a saoloto, ae le o le galuega a le Matai o le a saoloto, ae le o le galuega a le Matai o le a saoloto, ae le o le galuega a le Matai o le a saoloto, ae le o le galuega a le Matai o le a saoloto lea o le a saoloto. O le Bernina 1008 faʻataʻitaʻiga Bernina e maua ai se faamaoniga mo le tele o le 5 tausaga.

E tatau ona aoga le tagata talosaga pe a fai o le tagata maʻi o le sui o le fale o le tagata o le aiga, ae le o tagata nofoia o le fale atoa.

O le masini suisui mafai ona faia tuʻusaʻo i le atunuʻu o le tagata gaosi oloa ma seisi itulagi, tele lava o Asia. Mo i latou e fiafia i le auala e aʻafia ai le lelei o oloa, o le malosi mautu e taʻitaʻi ai le tele o faʻataʻitaʻiga: o Bernina 1008 Serona masini ma le maualuga o le 5 tausaga.

Faitau atili