E fia le toe faaleleia

Anonim

O le a le mea e faia ai le tau o le toe faaleleia galuega (i le faʻataʻitaʻiga o se masani tolu-potu potu fale i le fale o le komiti).

E fia le toe faaleleia 14858_1

I le taumafanafana ma i le paʻu toeitiiti a le au taʻitasi na faʻalogoina le tuʻituʻi atu o alalaloa, le tagi a le au faʻapopoleina, o le lulu o faʻafitauli eletise ma o le eletise eletise. Ia, o le tino lipea ua uma ona taupega atoa. Tausaga e fai ai se tau ma le toe faʻaleleia o le ma tagata o matou uso le tolu i le tulaga lona tolu pe a maeʻa le manaʻo e mauaina se taʻavale ma fale fou.

E fia le toe faaleleia
O le faʻaputuputu o se aofaʻi, e masani ona amata i malaga a tamaiti aʻoga i le faleoloa. I le taimi lea, o loʻo latou taumafai e malamalama o le atotupe o loʻo avanoa mai totonu o le tele o mea ua maeʻa. Filifili ma mea, e talia tagatanuu e mafua ai tau mo le toe faaleleia Galuega. Faamatalaga i lenei autu, o le mea e faanoanoa ai, laititi. O lea sa matou filifili ai e faʻatumuina avanoa e talanoa ai e uiga i le tau o le toe faʻaleleia, faʻapea foʻi ma nisi vaega o tau i lenei nofoaga.

Pau ma le faʻasalalauina nusipepa, o le ae vaʻai o le toe faaleleia o galuega o le galuega o loʻo eseese. Lenei ma kamupani o le tagata sili ona eseese caliber, ma tagatafesootai o tagata matai e faia se tele o le toe faaleleia o galuega toe faaleleia, ma o tagata faasee faapitoa o se auiliiliga faapitoa. O fea o i latou e tulieseina lou fale mautotogi? Faʻafefea ona maua se lelei lelei e aunoa ma le totogiina o le tulaga atoa mo ia? Ma le mea mulimuli, e mafai faapefea ona maualuga le ono mafai ona o le faʻaoʻo i se aofaʻi atoa, o le a e mauaina se faʻaiuga lelei?

O kamupani e ofoina atu le "maualuga maualuga o le tulaga lelei", o se taimi lata mai o le faamaoniga (i le taimi lava e tasi, toetoe a finau atu uma i le au vaalele i totonu o le lotoifale (e aunoa ma le $ 50 mo le $ 200 tau o mea). Tatou taumafai e saili, e tele naua pe laititi. Faateleina le faʻataʻitaʻiga, matou te faia se filifiliga masani masani: o se potu tolu tolu ma se vaega atoa o le 74v. I le fale o le P-4 4.

E fia le toe faaleleia
O lea, afai e te faʻaoga 'auʻaunaga o le Kamupani, The Retrem "o le a tau atu i le aofaʻi o le $ 4,000 i le $ 15,000. O fea e sau ai se moliga lautele?

Muamua lava, o le a matou suʻesuʻeina fua o mars tumataiso o tagata tumaoti. I le ala, oi latou o loʻo iai o ni tagata faataʻitaʻi agavaa, ma e le o se mea e faʻateʻia ai. Faamasino mo Oe Lava Ia: E oʻo lava i le laumua "tagata e asiasi aloaʻia lava" e masani lava ona amata loa le latou galuega galue i totonu o kamupani ma ni tagata faigaluega faʻapitoa. Faʻapipiʻi le taimi o latou tupe maua a latou tupe maua e lua, ma e tolu taimi le totogi i le ogatotonu kamupani. Tutusa "tagata taʻitoʻatasi", tusa lava pe faʻatinoina tau masani, e mafai ona e faʻatinoina o tatou fuafuaina. E aofia ai foʻi le totogi mo faʻasalalauga lautele ma mea faigaluega (ma e aunoa ma le le mafai ona ausia le maualuga maualuga). O le tau maitauina o tau o fesuiaiga i luga o le galuega e faʻalagolago i le faʻailoga o le taulaitu ma le tau o mea na faʻaaoga. Mafaufau, sili taugata sili atu ona taua e galulue ma Ia: o lea, o lea la e soʻona lamatiaga i le kova.

Sei o tatou vaʻai i le tau o loʻo iai.

Taofia galuega (O le paipa paipa o le paʻu o le paʻu o le paʻu, taele, taele i le taele ma magoto ifo, eyeliner i le masini fufulu, faʻapipiʻiina o le faleuila, faʻapipiʻiina o le tau o le faleuila, faʻapipiʻiina o le tau o le faleuila. Suia le oanufa o maa- $ 20-40 i le fasi.

E fia le toe faaleleia
Galuega eletise - $ 3-5 i le tulaga (o lona uiga o le faʻapipiʻiina o faʻaopopoga o soʻotaga ma fesuiaʻiga) ma mai le $ 1.5 i le $ 4 i le uaea i le puipui 1 uaea. Le falelotu i lalo o iloiloga, pei o se tulafono, tuu nisi fasi faaopoopoga. Mo i latou taʻitasi e tatau ona faʻavasegaina le loloto i le puipui ma faʻamau se pusa faʻapitoa i totonu. E le gata i lea, o se kesi e manaʻomia (totonu, i le faʻaui i luga o strokes): e tusa ma le 40-50m faʻaopopo uaea. Aofai - $ 150-250.

Faʻapipiʻiina faitotoʻa faitotoʻa - $ 30-50 mo taugata taugofie ma le $ 20-30 mo le aiga. Aofai mo le faʻapipiʻiina o le fitu faitotoʻa (O le isi auala faʻaopopo e faʻaopopo i le ono ua uma ona i ai) - $ 150-350.

Tile Galuega . O se tulafono, e tatau ona feoaʻi ai le fola ma fusi ma puipui i le taualuga i totonu o le faletaele ma faleuila. Ma o le piliki o le piliki (laina foi ma pou). O le vaega o le feagai ai o le 50kv.m: i le faletaele - tusa o le 30kv.m, i le umukuka, 12kv.m ma i le ala savali, 8kv.m. I tau o le $ 8-10 mo le 1QM. O le a matou tau le tau $ 400-500 (tau mo le maualuga-lelei o loʻo tuʻuina atu i totonu o le lautele i le va o le lautele i le va o le lautele Tiles fausia laina tapunia faataamilo i le tino o le potu). I le tonu, e tatau ona maitauina o nisi le matai mo ia galuega e tatau ona $ 15 mo le 1kv.m

E fia le toe faaleleia
Ata vali O le a tau $ 750-1000, aofia ai: pine ma se vaega o le 70kV.3-350 ($ 3-5 i le 1 sq Pa puipui ma se vaega o le 180kv.org. 450-650 ($ 2.5-3.5.5 i le 1kv.m). O le totogi lea o le loloto o le totoa o le taualuga ma lona lua-tolu lanu (fuafua i le lelei o le vali), faapea foi i puipui ma pepa puipui. Afai e vali puipui, o a latou mea e faia ma le faʻataʻitaʻiga o le ata ma le tau mulimuli e faʻaopoopo i le $ 4-5 mo le 1QM.

Tupe totogi : I le foloa eria 55KV.3 $ 500-600 ($ 9-11 mo le 1kv.m). Mo lenei tau, ua tuu le masini i luga o le faavae o le 10-milimalter plywod, lea poʻo fana i le faomea, poʻo le faʻaseʻe. Ona ma ufiufi le taumafataga a le paga ma ufiufi i vaega tetele o eseese.

E i ai lava mea laiti o le masini o le faʻamalologa galu o le faletaele i totonu o le faletaele ma le faleuila (pe tusa o le $ 30-50), o le kapeneta ($ 80-50) ma le PROPENT ($ 80/10 $ 1-1.5 mo le 1pog).

Ina ua maeʻa ona fatuina le tau o sitepu autu o le toe faʻaleleia, matou te mauaina le aofaʻi manaʻomia - mai le $ 2,200 i le $ 3200. Peitai, e pei ona faʻaalia e o tatou poto masani, o tau moni e sili atu nai lo le taimi fuafuaina, aua o le tele o taimi uma o le faʻaleleia o le faʻagaioiga. E sili le faʻateleina o le faʻatatau i le 15-20%. VOTOG tau tau mo le galuega i le toe faaleleia o tatou "Tirelani" o le a $ 2800-3700.

Ioe, e mafai ona e mauaina "matai" galue mo se tau maualalo. Ae e lē o se toe malosi ma le maualuga-faʻalelei faʻalelei, ma e sili atu foʻi, Europabardia ", ma e masani lava e le taʻua o le au fai mea. A o se franch bat mo le tagata faatau. Ona tau maualalo tau mo le faʻalauiloaina o galuega e mafai ona maua e se siʻitia o le tele o galuega, o se tulafono o loʻo aliali mai i le taimi o le toe faaleleia gaioiga. E le gata i lea, o le lafoaia o isi e masani ona aofia i le autu.

E fia le toe faaleleia
Faʻataʻitaʻiga, o le mea moni e faʻatatau i le faʻapipiʻi o faitotoʻa fale e $ 15, ma ua uma ona faʻaopopoina ni galuega faaopoopo i le loka o le loka (mai le $ 5), o le feagai ai ma le sili ona taua (i le 1-2) faʻalauteleina o le tatalaina. VOTUGA E MAFAI ONA OUTINA LE CAPITED O LE FAʻAFITAULI O LE FAʻAFETAI O LE AOAO LE $ 30 pe sili atu ona taugata. Mo faʻamatalaga: I lalo o polokalame faʻaopopo gaioiga, o gaioiga e fesoʻotaʻi ma le puʻupuʻu o le tapoleni ($ 2-4), o le Plan o le faitotoʻa e manaʻomia ($ 1-3) ) e masani ona malamalama i ai. O lenei e aofia ai foi foi le faʻalauteleina o le faitotoʻa o le faitotoʻa, sili atu i le 2-3Cm ($ 1-3); Ma afai e manaʻomia e fai i se sima sima, aua le galuega ua amatalia atili o se faʻatonuga ma isi. E manino o le tele o le tagata faʻatau e tutusa o loʻo mafai ona aloese ai pe latou te faʻatau faitotoʻa, faitotoʻa faitotoʻa ma platbands o le manaʻomia manaʻomia.

Se isi uiga faʻataʻitaʻiga o se faaputuga mou ese. E le faʻateleina le tau o le taʻele pe a fai o le laititi (e oʻo i le 1-2 ° C) Wall Tindign e manaʻomia. Faʻalogo i la latou mea sili atu le faʻaalia mai o le faʻafeagaiga (tusa o le 3-5cm) ua uma ona manatu o se galuega faʻaopopo ma o loʻo faia e faʻaaoga ai se Steel Clat Grod.

I le lautele, o le manatu o le "galuega faaopoopo" e le o se mea patino. O lea, o auiliiliga uma e tatau ona talanoaina aʻo leʻi amataina le toe faaleleia, ae e tusa lava e avea le faʻaopoopoina e le faʻamoemoeina i tau. O lea, o le tau o le faʻapipiʻiina o le palu e le aofia ai le fola i totonu o le potu atoa. O le faʻaleagaina o le tulaga o le tulaga i le faʻatasiga o potu lata mai ma e iai se isi (ma taugata) galuega. Manatua, o le mataupu faavae o le "taʻua o lona uiga" pe a tusia i luga le faatatau o le fuainumera e le aoga.

Lelei ma, e tusa ai, o le tau o le toe faʻaleleia e faʻalagolago i vaega e lua. Muamua, o le poto masani ma tomai faʻapolofesa o le vave puleta (masters). Lona lua, faʻatautaia pulega, o lona uiga, o le filifiliga o tagata faʻapitoa ma le saʻo faʻalapotopotoga o a latou tala fatu (e aunoa ma le faiā ma abndinety). O lea, o le faʻavaeina o toe faʻaleleia o tau o loʻo i ai le tele o faʻamatalaga. E le tele ni tulafono o laʻititi pe tele, o le siʻitia o le galuega e le faʻaititia, ae peitai i nei tulaga, faʻateleina le tau o auaunaga atoa (talu ai, o le a le tau ).

O se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le tau o le toe faʻaleleia o se "tagata taʻele" i le tutusa "triste" p -mm, o le faletaele, faleuila, faleuila " E masani ona i ai brrades o le matai poʻo ni mea laiti e faia mo lenei galuega mai le $ 800 i le $ 1,200.

Mo a matou suʻesuʻega, matou te faʻaaogaina le tau o loʻo faʻaalia i luga. Plumming ma le laupapa laupapa (tusa o le 30 sikuea mita. M), o le faʻapipiʻiina o faitotoʻa e lua, o le kapeneta o le eletise, e faʻapea foi ona tau eletise O le eseesega i le va o lenei aofaʻi ma le tau o le galuega "livi" - ma o loʻo i ai le totogiina mo faʻalapotopotoga ofisa. E 50% o le aofaʻi o tau faʻaleleia o le tau.

Ma afai e te faʻaopopo i le taua na mauaina i luga o le aotelega o galuega toe galulue i le fale mautotogi i le falelaau 50% mo le faʻapotopotoga, ona o lea galuega mo le $ 4200-5500. Vaevaeina o lenei aofaʻi i le 75kv. M., o aʻu o le iʻuga o le $ 50-70 mo le 1kv.m. E ono maualuga le faʻatulagaina o tupe faʻaalu nai lo le (e oʻo i le 100%). I le taimi muamua, e tele naua. Ae o lo o aofia ai le totogi o le mea 20 mo le 1.5-2 masina o le galuega ($ 500-600), ma le tau o le meafaigaluega, ia e le mafai ona fana. o latou lava. Mulimuli ane, aua neʻi galo nei e uiga i lafoga ma faʻasalalauga mautu.

O le iloiloina moni o lenei faʻaopopoga i le tau amata, e te mafaia, pe a na o oe taumafai e ave le faʻalapotopotoga o galuega ma le pule o latou lelei. O le a fai o le faia o tiute o le mamanu, le Properner, o le Tutuagota, Tagata Faitulafono, Le Pa Puipui, le Pulega, O Le Pule Statu.d. uat. Filifili e mafai ona totogi le tautua a tagata fai pisinisi tumaoti, aua le manatu o le siitiaina o le telefoni faagaau, ua vave ona e alu i se polofesa. O le ala o le avanoa lelei o le kamupani e tatau ona faia na o le tasi le taimi na te iloaina ai le taimi lava na mafai ai. Ese ma le faʻapitoa pisinisi o le saʻo fofo o le a manaʻomia le lima pe ono taimi.

Tauvaga i le va o "tagata taʻitoʻatasi" ma kamupani (tele lava mea uma), ioe, ae le o se tiga muamua. Ua fuafuaina o loʻo latou fetaui uma ma le tasi i le isi maketi vaega, tuʻuina atu tagata faʻatau le tomai e filifili ai. O na tagata faʻatau mo le sefeina o tupe mai i fafo isi finauga, filifili se fai pisinisi tumaʻoti. A the, o lē e sili atu ona taua ia tatou neuty nai lo tupe, saili se malo ma tausisi. E taua le faia o se poloketi poto faʻapitoa ma le maliega i le Komisi Amiosoofaʻi (MVK), o le a iʻu ina aumai lona matai faʻapitoa meafaigaluega, le mafai ona maua.

E fia le toe faaleleia
E mafai ona maitauina o tau tau tupe pa'ū pa'ū i ni ituaiga se tolu o galuega: pale, vali ma parqut. O le mea lea, i kamupani e oʻo ai le tau o le toe faʻafouina e $ 80 ma sili atu mo le 1 sikuea mita. m, e maualuga ia fua faatatau mo nei galuega. O lea, o le tau o le taoto o le afi afi i le $ 15 i le 1 kv. m, parquet - e oʻo i le $ 20 ma le $ 30 i le 1 sikuea mita. m, ma valiina galuega- e tusa ma le $ 8 i le 1 sq. M. M sikuea vai ma, e tusa ai, e oʻo i le $ 6 mo le 1m2 puipui. Mo isi ituaiga galuega, o fua e le mafai ona faʻateleina, aua e toetoe lava a leai se taua taua i le aofaʻi mulimuli.

O tau e fesoʻotaʻi ma le toe faʻaleleia o le fale mautotogi e le maualuga tele, e ui i le foliga mai o le tele o le faʻafitauli (aemaise lava pe afai e foia le galuega maualalo). Faʻaaoga mo lenei faʻamoemoe, faʻapea foi mo le utaina ma le tuʻuina atu, o se malosiʻaga ua galue, e pei o le togi o fao ma se microscope. O le faletaele e te le taugofie ona taugofie e tusa ma le $ 60-100. O le utaina ma lapisi lapisi - $ 30-40, ma o lona uiga o le aveesea o lapisi faʻaaoga taʻavale, ae le o le aveeseina i le auala lata ane i le faitotoʻa latalata i lapisi latalata i le taʻavale lata ane poʻo le faitotoʻa. O le tau e sili ona faigata o nei galuega-pu o avanoa i le sima i totonu o le sima ($ 35-50 mo le 1kv.m (iinei ma le mafiafia o le 18-25 cm ua faailoaina). E masani ona manaʻomia lenei pe a tuʻufaʻatasia potu ma o loʻo faʻatinoina ni mea taugata (faʻafoe). E sili atu le taugata nai lo le $ 150-230 mo le 1Q. O le a avea ma le le leoa o le tipiina o le vave faaaoga o taimane. E le mafai ona matauina o le tele o faʻafitauli o le a momoli mai le faʻatagaga e toe faʻaleleia ai lenei ituaiga i le MVK. Matauinavave le tau o le toe faaleleia o ituaiga uma o "fiafia" o le ituaiga o le lua-tulaga taua, podiums i.p.

E fia le toe faaleleia
O le tau o toe faʻaleleia fale i falelotu, e aofia ai le faigata, ua naʻo le tagata e iloiloga. O le a faigata tele ona masani ai ona masani ai. I soʻo se taimi, faʻatusatusa i fale fou fale, tau e toeititi lava faʻateleina lava e le 50-100. E mautinoa o le a e manaʻomia le ogatasi o puipui ma mea teuteu galuega o le $ 4-5 mo le 1KVV.m. Viooga le tau o le puipui e faaumaina ma le taualuga o le a faaluaina. Ma le isi, o le faʻaliliuga poʻo le loloto o le puipui o paipa o paipa, e masani ona faʻaofu toetoe lava i le ogatotonu o le umukuka, o le aveesea o le tuai opela opeoti

Le tau o le toe faia suiga i le tausaga. Ua faʻaalia e lenei tala faatatau o tau o tau o mo le amataga o le taumafanafana, e mafai ona tuʻufaʻatasia. O le a avea i latou ma sili ona maualuga ia Aokuso, ma o le maualalo ifo i le tau malulu. O tau o mea o le a matou talanoa e uiga i le isi taimi e i lalo o le tutusa taimi vaitau.

Tuʻufaʻatasia faʻamaumauga i luga o le tau o le toe faaleleia galuega i le tolu-potu potu o le p-44 faasologa

Ituaiga o Galuega Aofaiga o le galuega ma mea, $ O le tau o le au faigaluega tau,% o le tau atoa
Au tumaoti Masters Avega
Santechnic 700-2500. 20-30 30-45
Electrotechnical 550-1200 25-30 40-45
Seevae 900-2500 25-45 40-60
Faitotoa o le faitotoa 1100-2500. 15-20. 25-30
Ata vali 1300-2700 60-65 75-85
Parqut 2000-3000 20-25 40-50

Le fua faatatau o le tau o le tau o galuega mo le tau o mea *

Ituaiga o Galuega Au tumaoti Masters Avega
Santechnic 20-30 40-80
Electrotechnical 30-40 70-75
Seevae 30-80 70-160
Faitotoa o le faitotoa 15-20. 30-40
Ata vali 130-140. 250-300
Parqut 40. 100

* - Mo ituaiga o galuega, o le tau o mea na vaaia mo le 100%

Faitau atili