Taugata pe manaomia?

Anonim

E uiga i le sefeina faaonapoona. Faʻavasegaina, faʻataʻitaʻiga, kamupani, tau, faʻamatalaga aoga.

Taugata pe manaomia? 14860_1

Taugata pe manaomia?
Komepiuta tuʻufaʻatasiga-a code code ma subwald ituaiga masini kapeti ma le lua afu
Taugata pe manaomia?
Filifili, pei o se tulafono, o loʻo faʻapipiʻi i totonu o puipui poʻo le itupa
Taugata pe manaomia?
O mea ia o le afi o le afi o le sefe o le puipuia o le faʻatapulaʻaina o le taimi e fuafua i le vasega o le afi o le afi
Taugata pe manaomia?
Afi-Faʻasao saogalemu o le BSD-340 faʻataʻitaʻiga Topaz
Taugata pe manaomia?
O pepa i le afi-puipuia saogalemu e tatau ona tausia le itiiti ifo 1 itula i le 1000 ° C
Taugata pe manaomia?
Pistol saogalemu (faataitaiga sili auko)
Taugata pe manaomia?
Tetee i le hacking saogalemu vasega1 ma le lua puipui
Taugata pe manaomia?
Pactict Fortues: Hotel (faʻataʻitaʻiga Elo-2280); Cache pusa mo le teuina o mea laiti (kamupani Joma)

Mo le teuina o mea totino, tupe faalilolilo, tagata mai le taimi impmemial faʻatulagaina i o latou fale uma ituaiga. I totonu o le tele o seti o loʻo faʻamauina i meaafale poʻo le pa o loka ma kameti ma numera loka, ma pe a aunoa ma le alofa. Peitaʻi, i le tuʻufaʻatasia o le talitonuina o le magalo, o nei sui uma e le faʻatusatusaina ma le vavega a mea fou ma aʻoaʻoga, nafā.

O se tala o talafaasolopito

O tuaa o le Safā Polofesa Sasae - Talafatu i luga o fale ma pusa, o mea faamaualuga ma faʻailoga o le tamaoaiga o latou tagata e ana. I le amataga, o nei mea faigofie na fafie, hinge, ma mulimuli ane, o le ua uʻamea, ma le manuʻa. Ma faasolosolo malie lava, o nofoaga na le toesea ai a latou feagaiga ma ma liliu atu i le mea ua matou valaʻauina ai le sefe. O mea taua ia e sili ona aoga na fuafuaina e puipuia ai ituaiga eseese o mea taua mai le faoa faamalosi po o le afi. Ae peitai, o nisi tagata gaosi ma aso nei deceat e sefe ma curls po o mamanu e tatau ona avatu le pusa lilo "manatu". O loʻo i ai foʻi faʻapotopotoga na faʻaolaina e Volvet, aofaʻiga o meaola laʻau, na faia i le uluaʻi ata faʻapoona. I se tulaga lautele, o le filifiliga e matua lautele. Peitai, o le a le ituaiga saogalemu e manaʻomia e te filifilia ai oe.
Natura o faatauaina Nofoaga saogalemu O le tau talafeagai, $
Pepa aloaia Afi tetee 250-4000
Maneta faasalalauga faamatalaga Afi Faʻamoemoeina, faʻapitoa fuafuaina mo le teuina maneta maneta 600-4000
Tupe, asoa, faamalumaluga Tetee i hacking 1500-10000.
Tupe, tau, pepa aloaia (faanatinati) Afi-tetee pe fausia i totonu o le puipui 120-500

Saogalemu saogalemu roshn.

Na mafai ona faʻapipiʻi ma fefaʻasoaaʻi, e le gata i lea ona o mea faalilolilo e faʻaaogaina e mea, mamanu, tetele ma mamanu. O nisi oi latou e faʻamoemoe mo le teuina o pepa poʻo mea mama, isi - mo galuega a le tusiata, tolu mo auupega ma auupega. Lava ina ia fai mai o oloa mai le lua sui o tagata gaosi e tuʻuina atu i luga o le maketi, ma o le numera o faʻataʻitaʻiga o loʻo fuafuaina e le selau.

Faatasi ai ma le tele o faʻataʻitaʻiga, i le au gaosia, o se aga masani e faasoa atu ai safate i vaega taua e lua: FLABUNTED ma le Headant Hacking). Afi Puipuiga Puipuiga e le mafai ona teena le hacking. E faigofie ona latou talepe i luga o le oona po o se isi mea mamafa, ma o nisi taimi e faʻataʻitaʻi ai se sikulu masani. Ae e le o lona uiga e le o le mea lea e sili atu le leaga o faigata nai lo le onoga, ua na o latou e fuafua e puipuia a latou ana. I se isi itu, o le gaoi-puipuia faʻataʻitaʻiga o le a le sefeina lau meatotino mai le umi o le vevela i le vevela vevela. O le tuʻufaʻatasia o le afi ma le gaoi o le teteʻe e le faigofie le galuega. O le mea lea, safavatia uma nei leaga e sili atu taugata taugata sili atu nai lo le faʻataʻitaʻiga e puipuia ai le tasi o lamatiaga.

O le mea fiafia, o taʻitaʻi i tuutuuga o faʻatauga i le maketi a le Rusia o le afi-fusia e sefe, e ui lava ha hacks i tatou atunuʻu e tutupu mamao tele nai lo le afi. E leai se faamalamalamaga mo lenei mea moni. Mafai ona faʻaigoa le mafai ona taʻua o tagata faʻatau o tagata faʻatau, o le tele o tau o le afi-fusuʻaga sefe, o lo latou lautele lautele tufatufa i le tagata faʻatau.

O le a le afi o le afi

I Rusia, o uiga agavaa o le nafā o loʻo fuafuaina i luga o le faavae o le taimi lata mai i le taimi lata mai o le faʻaaogaina o le tulaga o le taimi nei o loʻo faʻaaogaina - Gosts R50862. Manaʻomia ma le Faʻasao Ma Raquesation ma Rawations Mo Totoʻaga. " E tusa ai ma fuainumera fuainumera, i le 9 mataupu mai le 10 pepa e faʻatatauina ona o le afi.O le afi tetee o loʻo faʻamatalaina o le taimi o le taimi lea o loʻo fuafuaina e le mea o le saogalemu o le saogalemu. O le taimi lea i le tele o minute faasino i le tofiga o le afi o le vasega o le tetee. E leai ni faʻailoga se tasi i le faʻavaomalo. E masani ona faʻaaoga le tolu tapulaʻa: Amerika, Iapani ma PAN-Europa. Ae na o le fetaui ma le lelei o le faiga o le suʻega: Le Peraimeri na teʻaveina le saogalemu (poloaiga1000c); pa'ū mai le maualuga i luga o se tulaga tulaga; faifai pea i luga (e oo i le 800c); O le vevela e agi (o le sefe e vevela i le ogaumu, pe a fai ua feoaʻi i le vai).

O suʻega o suʻega mo tulaga eseese e ono eseese. O le tasi lava le faʻataʻitaʻiga. Tofotofoina i le Iapani Standard Jesus1037 AIKO SAVALS e iai le 2C tusi faamaonia. O le taimi lea, o le vevela o le vevela i totonu o le malupuipuia e amoina 170c. O suʻega o le saogalemu tutusa mo le Swedy National Standards Ntfire017 faʻaalia le 90 minute o le afi o le afi. Lusia Rusia r 50862-96 e tusa ma lenei faʻailoga, o le sili atu le mamao: faʻatautaia i le VNIPO suʻega na teʻa le afi e tutusa ma le 60mi. I le taimi lea, o le vevela i totonu o le Sa i le saogalemu na taunuu ai 130s, ma na atofaina le oloa o le afi o tetee 60.

Afi

O le a la le afi-tetee saogalemu? Tagata tomai faapitoa e taʻu mai ai se "afi-puipuia-puipuiga." Laveai o lenei kulupu e faia i mea mama. O puipui taʻitasi e aofia ai ni vaega se lua o se pepa faʻapipiʻi ma le mafiafia o le 1-1.5mm, i le va o le vaega o le vela sima o loʻo i ai le vaega o le vela sima o loʻo i ai o loʻo i ai le vaega o le vela sima. O nei mea e i ai le maualalo o le fatafata, o le puipuia o mea i totonu o le afi mai le afi. E masani lava, vermimite granules ua faʻaopopoina i le vela sima (mika). O loʻo iai se aofaiga tele o vai i totonu o le fesoʻotaʻiga pepa. I le vevela maualuga, ua tatalaina le suavai ma faʻaola mea mea, fausiaina o isi vaifoʻai i totonu ma faʻaitiitia ai le faiga o fale. Ua faateleina le saogalemu o le afi. Ae o le sima o fula e le tumau, ina ia mafai ona puipuia se saogalemu mai le hackcking.

O ni mea sese ma lo latou musu

  • Burglar-tetee vasega vasega i le $ 300-500 e tutusa ma le ono ono selau "Mercedes" i le tau o Zaporoshets.
  • Nofoaga o le Saogalemu o teu oloa i le tau o le faaupuga "omiga". O le gaosiga o le gaosia o le malepelepe-tetee e mafai ona muta i le vasega 5 tulaga. O mea uma e maualuga e faia e oka ai.
  • O le faʻatauina o le afi-onoʻea saogalemu, vaʻai totoʻa i luga o le igoa. Afai e faia ni tusitusiga e Heroglyphs, e vaevaeina le afi mautu tetee i N2. Afai e leai se mea na tupu muamua i soʻo se mea pe o le sefe o le gaosiaina o Rusia gaosiga, o loʻo i ai na o Rusia tusitusiga, e sili le faʻatauina o se isi saogalemu.
I se taumafaiga e faʻaitiitia ai tau oloa, e le faʻaaogaina le lokaina o loka i totonu o le afi. E masani lava o se faila muamua ma se faʻamatalaga lapoa poʻo se numera loka ma se tulafono e le mafai ona suia. Ma e leai se mea e tatau ona tautala i ai se tasi maualuga o le saogalemu.

O le faʻatonuga o tau mo "afi-fult drawts" - mai le $ 150do $ 800. O le tau e faʻalagolago i le vasega o le afi o le puipuiga o le faʻataʻitaʻiga ma aoga i totonu. O se faʻaopoopoga talafeagai i nisi o le afi-tetee na fausia-i luga o le pusa uʻamea, le mafai ona faʻapipiʻi i luga o se isi fale. O nei atigipusa o loʻo i ai le mafiafia o puipui o le 6mm, o le faitotoʻa o le 9 mm ma o loʻo i ai pea le laʻei le afi.

Ole a na o se lisi puʻupuʻu o kamupani o loʻo foaʻi atu afi-faʻamaʻitaga malosi: goto ifo, puipui, diplomat, topasa); Afi Manninc., Hvard Miller, Virco MfGcorp. (US); Aiko (Iapani, Taiuani); Peresetene (Thailand); Fishhet (Farani); Kaso (Finelani), etc.

"Mo le fale, mo le aiga," ua lava lona saogalemu i se limuta tau teuina o le 20. E tele le tau o le tau o le galuega-5. Ae o lea ua saunia o le tele o sili atu nai lo le 400L; Afai e le sili ona taugata.

O faʻamatalaga matisiko e tatau ona teuina i le afi-fusia le malo, aemaise lava mo lenei faʻamoemoe. E leai se a le aoga le talosaga mo le manaʻoga mo ia oloa. O le a iloa e Avtata o le toe faaleleia o le 1MB o le leiloa faamatalaga tau le averesi o le $ 2000. Faʻalavelave o le Interfect Department O lenei vaega o le a tuʻuina atu Aiko DS-SS faʻataʻitaʻiga. O faʻamatalaga mai fafo - e tusa o le 374843cm, o le voluma, mamafa, mamafa 60kg. O le pusa e loka i luga o le code ma le ki laka. O le tau e tusa ma le $ 272.

Saogalemu loka pei ona iai

E talitonuina saogalemu e aunoa ma se kamupani maualuga maualuga ua le toe talitonuina saogalemu. A maeʻa mea uma, aua le manatu o le faaupuga "o le saogalemu" ua lauiloa o le lalolagi atoa. Ae e tele naua loka ma sili atu nai lo le ese. Luma le tumau e mafai ona vaevaeina i le ki ma le code.

I le sili faʻataʻitaʻiga o mea uma e lua o le atunuʻu ma mai fafo, o kasa o le lua kamupani e masani ona faʻaaogaina: Siamani Manuer ma American SargentGreleaf. Mo le silia ma le 100 tausaga, o nei kamupani e iai afasa ma maua ai le lelei lauiloa.

Filifilia o se Saogalemu, uaʻi Atu le ki. E tatau ona avea o ni faʻailoga (saogalemu saogalemu), e le o le Igilisi poʻo le faʻasaina. O mea e manaʻomia mo le faʻatinoina o le ki e tatau ona pule i le maualuga: E leai ni Burrs ma Clorts ma Custorts e faʻatagaina, ona o le microncy le saʻo o le Groud o le mea pepelo. O le sefe o le na sefe mai e naʻo le lua ki: tasi i le e ona, ma o le isi e tatau ona faʻamaumau ma le faʻamaoni.

O loka tamato e matala e pei o le suauu, ma sina kiliki, o le atoa kiliki e manaʻomia.

SargentGreeleaf code loka masini e le saʻo e mafai ona faʻatusatusa i le chronometer. O le numera tuʻufaʻatasiga e aofia ai le tolu numera numera lua ma e tutusa ma le maualuga o le vaega o le tasi miliona feololo.

Ae o le vaega maualuga lenei o loʻo maualuga ma e mafai ona e mauaina se lautele o loka. O le ki lakapi o le sili ona faigofie ona faʻaaoga, e ui lava o se fesoʻotaʻiga tumau e mafai ona taugofie. Peitaʻi, e iai lona leaga tele: Afai o le faʻailoga ua lauiloa i se tagata sesoga, o le pusa o le a tatau ona suia atoa (pe faigofie ona sui le saogalemu atoa). O le 'auʻaunaga faʻapolokiki o le loka ma se numera suia ua le maua mai i lenei leai se gaʻo, ae sili atu taugata.

Ua faʻateleina le sefe, e sefe ma loka loka i le faʻaeletoroni. E taugata tele, e leai ni faapugata i totonu o le masini numera o loʻo loka, ae o le maa o loʻo nonofo i totonu, ma le mea e sui ai le faʻaleagaina. O mea lelei e maua fua fua o le numera, puipuiga mai le tuʻufaʻatasiga filifiliga, i le taugata faʻataʻitaʻiga - o le mafai ona fesoʻotaʻi, o le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le popole, herarch

Ae e le o isi uma. E i ai filifiliga mo loka ki ma le maneta ki, faʻapea foi ma le numera fesoʻotaʻiga faʻafesoʻotaʻi ki faʻafesoʻotaʻi o loʻo momoe, o leitio allecs, ma le tele o isi fofo matagofie.

Peitaʻi, e aoga le maitauina o le aufana o lē fofo e le palapala i luga o le voleni, mo le tele o itu, o le tuʻufaʻatasiga o le subAld conters tumau ma le masini.

E iai ni taliaina i le scrap?

Burglar-fulifa puipuia puipuia e pei ona taua mai o latou igoa, puipuia i le tatalaina o le faʻaaogaina o se faʻaaogaina o le malosi poʻo ni mea faigaluega. I le mataupu faavae, ina ia le faʻaseese ai, e mafai ona e tatalaina soʻo se saogalemu, ma ua naʻo le taimi o le taimi. Ae o ana tagata Hackrows masani lava. Afai o le potu o loʻo i lalo o le puipuiga o le Matagaluega o le Lotoifale, o le a le taimi e tatau ai, e tusa ma tulaga faatonuina, e tusa ma le 5-10 minute. Afai e leai se osofaʻiga i mea uma pe na mafai foi ona faʻamuta, ona mafai ai lea ona faia e tagata hackers i ni nai itula ae e te leʻi vaʻai.

O le poto masani ua faʻaalia ai i taimi e tele lava o taimi i le tau faʻasaga i vailaʻau faʻasao e ala i Amatars. Ia, afai o le polofesa "avefeau" na sau i fafo, "O le kuka" (Nato e masani ona tupu i le talosaga), o le avanoa o le saogalemu e mafai ona tapunia. Kschasty, i le Uckers o polofesa laiti. Ma le isi, e tele naua mea o loʻo vaʻavaʻai i totonu o mea faʻasolopito tusiatusi, o fea e mafua ai faʻataʻitaʻiga e maumau i le fiafia ma le malamalama, fuafua o latou tetee. O le isi matata o gaioiga a ia faʻapitoa o le autasi o tagata nofoia o lana tagata na leiloa ua leiloa a latou ki, galo ai le faʻailoga poʻo le na o le paʻu.

I le faʻaogaina o le Burglar-Fufulu Sasae, e ese mai i le afi na tetee, faʻaaoga mea pasi. E i ai a latou tulaga maualuga o le vevela, ma o le mea lea e le mafai ona puipuia mea i totonu o le kapoti mai le maualuga vevela mo se taimi umi. Ae i lalo o le "umi" e masani ona malamalama i ai afa i le afa itula, ma Lenei, ua e vaʻai foʻi, tele, pe a fai foi le afi a le lotoifale.

O puipui taʻitasi o le gaoi-puipuia saogalemu e aofia ai ni pepa se lua o le uamea ma le faʻatumuina o totonu. Ole taugofie ole taugofie o le saoasaoa o faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga ai le oneone, ae masani lea o lenei faʻamalosia sima. Ma i maualuga, o le vasega o le Trucklam teteʻe o le saogalemu, sili atu le faigata o le faʻatulagaina o le faamalosiauga ma le malosi o le simalosia.

O le mafiafia o pepa uamea na faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai, o se tulafono, mai le 3 i le 6, seasea oʻo atu i le 10 mm. O le faaopopo i le mafiafia o pa o le Faatoaga, o le mea moni, e i ai le aoga i lona malosi, ae e le mafai ona galo oe e uiga i le lelei o le uafu le faaaogaina. O le Western Greativers i le gaosiga o malo e masani ona faʻaaogaina e laupepa e le mafiafia e le sili atu nai lo le 3mm, ma le atunuʻu - 6mm.

E le mafai ona mamafa ni faʻataʻitaʻiga o le Burgellar-Deviller: O le averesi a le Kapeneta o le Kapeneta o le a fuaina le 150-250Kg, ma se telefoni tele o le vasega. Ma le isi, o le tele o le Burglar faʻataʻitaʻiga e faʻapipiʻi lelei i le fola poʻo le puipui e puipuia ai le saogalemu.

O nisi faʻataʻitaʻiga o afi-tetee

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Fua (maualuga, lautele, loloto), mm Mass, kg. Volume, L. O le tau talafeagai, $
Taufaifai. Royalr15 5204222558. 70. 32. 94.
Tipiloma. Diplomatf119. 360422412422363. 37. sefulu ma le iva 136.
Satauro. Diplomatd300. 1680422765422645. 490. 380. 1385.
Fichhet. Celsia200. 90342275552606. 270. 186. 2875.
Kelvia100. 990422834422807. 440. 117. 4400.
Afi afi. U2 1822. 70542225242262. 75. 86. 300.
F4 38C4. 144842295242562. 254. 352. 2660.
Kaso. E1230 * 11004268642628. 390. 160. 2840.
Rtk-110 * 65042263642532. 169. 89. 13100.
Aiko. Es10 36444444224642389. 42. 15.7 158.
2d201 127042221042422687. 400. 410. 2158.

* - afi-gaoi-tetee o faʻataʻitaʻiga

O le faʻatuatuaina o le saogalemu inisinia mafai ona iloiloina e le lelei o lona loka. O le tulaga o le faitotoa o le faitotoʻa o loʻo tumau i le gaoi o le le aoga, o le rod (shimeter 2-4cm) poʻo disk (1-2 cm mafiafia). O Papa ua alualu i luma i ni itu se tolu, i luga ma i le itu o le isi i matasele, ma ua mautu le faitotoa ma le le mautu le talafeagai. E mafai ona maua e le teas se mea tatala ma le tapunia. E taua le taua o le inisinia o le saogalemu na faʻasolosolo lava e aunoa ma le pito i tua, fagu ma faapaʻu, ona malamalama le au ma le faʻaeteete, ma tatala le faitotoʻa. O le sili saʻo saʻo le talafeagai o le masini masini, o sili atu le faʻatuatuaina o le faʻatulagaina atoa.

O le tuʻufaʻatasiga o le teteʻe ma le gaoi le teteʻe, pei ona taʻua i luga, e tau atu i le faʻateleina o le tau o le saogalemu. Oloa o loʻo i ai i le vasega i le vasega o le Tredy1 Burgram Ristation ma le afi o le 60 minute o loʻo maua ai pea, o lona uiga o le vasega o le gaoi, tutusa o le puipuiga o le afi, tutusa o le saogalemu.

Tausisia o vasega mautu o safā mo le hacking mo tulaga eseese mo tulaga eseese (SAMB Komiti, Netherlands)

Alu r 50862-96 Euro Center 1143 (Europa Union) Vdma24992 (Siamani) APSard (Switzerland) U.l. (USA)
Vasega Aofai o iunite hackingTetee ru (*)

A.

00.

B. A2pclase0.

30/30 0

tasi 30/50 I. C1f. A2pclase1 Tl-15.

A2pclase22. Tl-15/6

Tl-30.
2. 50/80 Ii. C2f. A2pclasses3.

3. 80/120 Iii O10o

Tl-30/60

TRLL-15.

A2pclase4.

fa 120/180 Iv O220

Trtl-15/6

A2pclase55.

lima 180/270 V.

A2pclase6. Trtl-30/6
6. 270/400 Vi U10.

Trtl-60/6
7. 400/600. Vii

Txt-60

* - I le numera numera avanoa, i le Denominator - tumu

Manatua. O le suʻesuʻega o tagata faʻatau o le ie puipui e mafai ona faʻauigaina pei o faʻamanatuga: Vasega 1-3 - faʻamalieina, 4-5 - lelei - i luga atu o le vasega.

I le maketi a Rusia, e tele le tele o kamupani o loʻo tuʻuina atu le gaoi afi. I totonu o latou tuaoi .p.P.A. (Italia), Deratat (Netherlands), S.M.p. Puipuiga (United Kingdom), Kaso (Fiso), sacronics (syvamics (slovakia (flother) ma numera o isi. O le tele o le hack tetee o le asao. O loʻo faia i Siamani, a o le afi-tetee o le malosi o lenei kamupani, a tusa ma Taiwan.

Mai le tala 22 o le tulafono "i luga o auupega"

O le a teuina mo "metotia lautele ma auaunaga i tuutuuga ina ia saogalemu lona saogalemu, malupuipuia o le teuina ma le le faʻatagaina i tane e le faatagaina."

Mai le gaosia o meaola a le atunuʻu o hack tetee, matou te matauina le kamupani "Rupost" (o ana oloa o loʻo faʻatumuina i le marcs (anvator) . Petersburg "DVK" ma "vnv", Moscow "Olymps". O a latou oloa e faʻataʻitaʻi mo le gaoi e tusa ma le gost r 50862-96. O le sefeina o le atunuʻu o taimi e tele ai taimi faʻatau mai.

O le a le mea e tetee atu ai i le hacking

Gafataulimaina o le sefe mo le hacking e tusa ma le Gost R 50862-96 ua iloiloina e le faʻaiʻuga o suʻega tusipasi. O le sili atu le "faigofie" faʻataʻitaʻiga, o le vasega maualuga. Ua faavae faʻapea foi ile numera o tuʻutuʻuga iunite o FRata, na togi e le saogalemu pe a suʻega. E manaʻomia le taimi e manaʻomia ai le ulufale atu i le saogalemu, o le aoga o le mea faigaluega e faʻaaoga mo le taotoga ma le faigata o le tuʻuina atu i le nofoaga o loʻo tuʻuina atu. I le taimi lava e tasi, sauniuniga mo le ita, filifiliga o le mea faigaluega, le suʻesuʻeina o uiga o le faʻataʻitaʻiga ma le filifiliga o le tulaga e le alu i le tala. O lea, o le taimi o le tatalaina e tumau pea lona saogalemu malosi e mafai ona lava "le mafai ona" ". Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vasega e saogalemu tatala i le naʻo le 50 minute. Ae o loo i tulaga lelei. E moni lava, - a e le talafeagai le galuega, e te manaʻomia le taimi mo faiga sauniuni, pisapisao, e tatau ona 'alofia, e., o le a manaʻomia e faʻataunuʻuina le gaioiga i le tele o taimi umi.

E fia iloa e faʻapea o le aoga o mea faigaluega i Hacciecticle o loʻo fuafuaina e ala i tiute nei: Tusi Lesona - mai le 5 i77.5; eletise - 10; O le vevela-mai le 15 i le 35. A latou suʻeina, latou te sailia se vaega poʻo le faʻaaogaina atoa i le anotusi o le sefe. Mo le isi mataupu, e manaʻomia le faia o se gata ua lava ina ia tuu atu se faʻataʻitaʻiga o seisi lapoʻa, ma lona lima lona lua o le faitotoʻa e le itiiti ifo ile 300 mM. E masani lava, o le nofoaga o loʻo filifilia e filifilia i le pito i tua poʻo le itu itu e pei o le vaivai o le newels. I le tele o faʻataʻitaʻiga, o le faitotoʻa e faʻaopopo ai isi faiga puipuia. I totonu o papatusi fou faasaga i le faʻapopoleina poʻo le kalene tioata, tapunia le loka nofoaga ma le faʻaleagaina pe a taumafai e faʻafefeteina pe o se kesi paʻu (gigee) ua poloka). Le avanoa o le tatalaina o se saogalemu na faaitiitia.

E mafai ona filifilia pusa teuina i le saogalemu o meaʻai tino, e taʻitaʻia e se tasi o faʻavae e lua. O le muamua e faʻavae i luga o manaʻoga aloaʻia, pei o le faʻailoga o le Faletupe Tutotonu, e faʻaaoga ai tupe maua i pisinisi e le maualalo nai lo le vasega 5 (o se faʻataʻitaʻiga o le lautele). O le isi auala o le folau atu lea o le aofaʻi o loʻo e suʻesuʻeina ai au tupe teu. O lea, pe a teu le aofaʻi e oʻo atu i le $ 400,000, o se vasega saogalemu ua lava, ma le $ 60000-vasega 1-2.

Mo le teuina o fale o mea laiti, e mafai ai ona lesitala ua alofilima i le pa ae sili atu ona manatunatu lelei, sefeina poʻo kamuta, fuʻa afi a le afi. E taugofie foi le sefe. Ae e tatau ona e manatuaina mea moni tele taua e le fautuaina iai. E mafai nei ona e faʻamalieina le faʻasao o le afi o le fikhet (Farani) nafa, AIKO (Siamani), Windognas.P. ma le texnomax (Italia).

O se isi faʻafitauli o le teuina o le tagata lava ia ma tulimanu auupega. Mo lenei faʻaaogaina auupega faʻapitoa ma fana i fana. I le maketi a le Rusia, o loʻo latou faʻataʻitaʻia ai oloa a Aiko ma Ar-Fe (Siamani), Bordognos.P.A. (Italia), Deratat (Netherlands), Winchester Fures (USA). Faatau se mea sefe, ua ou mafaufau lelei i le faatasi o le auai i totonu. Fiafia, Tele auupega na puipuia o le aiga o le atunuʻu ua fuafuaina e teu ai le masini kalashnikov masini (ACM).

I le taimi lava, lautele, faaaoga ma uiga i uiga o itu taua a le au epikopo e mafai ona e faia ai le latou filifiliga. Faʻatau saogalemu e sili atu i le tele o faʻatau atu. Atoatoa ma o le filifiliga e sili atu, ma o loʻo fefaʻatauaʻi i oloa uiga lelei na pasia suega talafeagai ma maua ai tusi faamaonia.

O nisi faʻataʻitaʻiga o le gaoi-tetee, opoina ma meafale

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Fua (maualuga, lautele, loloto), mm Mass, kg. Volume, L. O le tau talafeagai, $
Tuaoi .P.A. AKRA A45 / C 4504225200422420. 115. 49. 1110.
Akra a81 / e 8104225000422420. 163. 97. 1410.
Diplomittafereltd. Bf070 695422500425500. 134. 41,1 632.
Fichhet. Careoa1120. 8304255555552520. 284. 110. 2500.
Carea3370. 1310422765422650. 643. 370. 6550.
SMP Puipuiga. Brittonb18k. 584422431422444. 147. 43. 395.
Tamaoaiga23K. 7294225555580. 302. 102. 485.
Anglnia An2316. 824422226422647. 870. 97. 3000.
Home H12d. 405422354422387. 100 19,7 273.
Aiko. Orina-30 536422964222441 90. 52. 740.
MB-4. 4324224222239333. 49. 40. 283.
DC-3cl 195042270042500. 345. 346. 2060.

Faitau atili