Grill bourgeitis e le korade

Anonim

Uma e uiga i le susu susu. Tulaga mo le filifiliga, faʻamatalaga, gaosi oloa.

Grill bourgeitis e le korade 14874_1

Grill bourgeitis e le korade
O le laki.
Grill bourgeitis e le korade
Samsung Scordronics cestment Qual 2774 faʻataʻitaʻiga (Korea).
Grill bourgeitis e le korade
Faʻataʻitaʻiga Se-115 KSR tumau samsung stonronics (Korea).
Grill bourgeitis e le korade
Faʻataʻitaʻiga m 626 e pei o le tuʻaiga mautu (Siamani).
Grill bourgeitis e le korade
Faʻataʻitaʻiga SC 95 Samsung Screenronics (Korea).
Grill bourgeitis e le korade
Faʻataʻitaʻiga 2003 o le gaggenaau (Siamani).
Grill bourgeitis e le korade
Faʻataʻitaʻiga m 916 o le asirlpool (USA).
Grill bourgeitis e le korade
Faʻataʻitaʻiga M 907 o le Kamupani Whirlpool (USA).
Grill bourgeitis e le korade
Faʻataʻitaʻiga MH-656 El Forms o LG Selectronics (Korea).
Grill bourgeitis e le korade
Faʻataʻitaʻiga MT 2938 G o le Apperial (Siamani).

Masalo e leai se isi mataupu o le fale o le aiga e tupu tele le fia iloa ma finau malosi i le lalolagi o se urocroan ogaumu. O lea na matou filifili ai e auai i lenei talanoaga fiafia. Lelei tele pe leaga le fiafia i le savaliga? O latou te vaaia se hyperboloid inisinia gaoa, tui faataamilo i le itumalo e le mafai ona vaaia o utupoto?

Microwave Ova: O iai se Moderophile Peace?

Afai o le Microwave Oved na ese mai le kasa ma eletise eletise pe o le auala o le vevela o oloa, e le talafeagai ai le finau e uiga i ona itu lelei. Peitai, o tupe, i le faaiuga, o a faasologa o malosiaga faaletino i totonu o le utei, - pe a na o le taumafa na suamalie ma aoga, ma kuka, e le o le taimi e alu ai. Aisea na faʻaopopo ai le maketi a le faʻatauga o Oli o Rerowway i le tele o taimi, o le tele o le uʻu o papatusi? O le tali e foliga mai ua manino: E sili atu le talafeagai o le tamaoaiga e sili atu ona tamaoaiga nai lo a latou masani tagata pueata, ma e taugofie foi oe e kuka mo se taimi puupuu.

Saunia

O le vaega autu (ma atonu o le faʻafitauli) microwave cuisine o le microwave o loʻo afaina ai le vai o le tino, i lalo o tulaga masani i luga o le vevela i luga o le lua i luga ole 100c. O lea, tuusaʻoloto ma le fesoasoani i miluvelu vave, matou te le mafai ona maua se mumū falai falai poʻo le tala, fai mai, ulo pai. O le isi tulaga: o le faʻapotopotoga e masani ona faʻaaogaina i totonu o le oloa (i le loloto o le 10 cm) ma e faʻamafanafana foi - i totonu o papatusi, lea o loʻo tupu ai i luga o papatusi. O le iʻuga, o le ipu, e le tusa ai ma le aoga e gaosia e le faiga femalagaiga (faʻataʻitaʻiga, i totonu o le pani poʻo se tao), e le mafai ona aoga i le Microwasta oved. Sei o tatou fai mai e le o le a e le o le microwave scrambled fuamoa-glazing ina ia tumau le suavai. E oʻo i le sili atu le fiafia o le a malamalama ia te oe pe a e taumafai e kuka le fuamoa skeg, o le a matua mafai ona pa ma tufatufa le toniga manifinifi.

Faaiuga: E manaʻomia le iloaina o le fua mo le tapenaina o ipu tutusa i totonu o le mulumuluga i Microwave Ova ma mafai ona motusia i luga o le ogaumu. E tali mai foi o le faavaseloga o le "Amerika Moa saga." O le mea lea, e fiafia i ai le faʻafiafiaina, o le mea e mafai ona aveina ai le faʻailoaina o tamatamai lima o Amerika Ciiis. Na i le faʻaliliuga i le gagana a le aiga o lona uiga: Faʻatau i le hypermaryket semimat, aveese le afifiina, mafanafana. I mea uma, o le galuega muamua o le LeKAL na faʻamaloloina, ma aua le kuka. O le tuʻufaʻatasiga o le microwave oved ua faʻapipiʻi e sili. I le ala, uma VITATIN i meaʻai e sili atu nai lo isi metotia o le vevela togafitiga. O tagata e faʻaaogaina o le a faia o le a manaʻomia le teuina o se ogaumu o loʻo tuʻuina atu i le grill - o se masini mo le laʻasaga i luga o oloa. O ia mausa e ono mafai ai e ia oa ma papatusi. Ae tusa lava pe o oe o se poto masani kuka ma kuka i luga o le ogaumu, e te iloa moni mai le pamu i le pito i luga, taofi i lou mafaufau: e tatau lava ona e malolo.

Ma o lenei o le Michawave Evevens e le o se tauvaga, o lea la ua i ai i le mafai ona solia oloa. O le avanoa o le 10 minute e tau ai i le "galue setete" O le sone o aano o manu e le mafai ona fiafia i tagata uma e sili atu i lenei faafitauli. Masalo o le a aoga le aoga le aoga o le umukuka i le umukuka, tusa lava pe le o toe fetaui mo se mea!

Filifili

O le filifiliga o se aano faʻapitoa e faʻalagolago i ai le mamafa o oe e sau i le kuka. Afai e te le o tautala i meaʻai ma e te manaʻo e aua le faʻaaluina le taimi taua i luga o le umukuka, o lona uiga o le ogaumu e talafeagai mo oe. I nisi upu, a aunoa ma le faʻamalosi pe toʻalua o ulugaliʻi, lea o le a le toe faʻaaogaina. Afai o oe, i luga o le sili atu, alofa e faʻafiafiaina oe lava ma lapotopoto fale taʻalo kuka, manaʻomia le "Smart" ma le tele o meaʻai lelei.

I le WolicAves, quangez, penny ma o lo o faʻaaogaina ai meaʻai.

Quarz moli (Samsung G-2638CR, lg eletise mc-805ar, gaggenana Em119, ma isi) amata ona faamafanafanaina tasi) E masani lava ona tagofia i luga o le pito i luga o le mea pueata, ona o lea ua sefe ai le fale faigaluega. O le kuata grill e faigofie ona aofia ai mama. Peitaʻi, o lona fua mai lava e fesoʻotaʻi ma lea ma le faʻafitauli o le mama a le tata o le potu. O le mea moni o le Quarz Lamp Splasd ma le gaʻo, o le oloa ua faʻaititia le faʻaitiitia. O le mea lea, o ogaumu ma le kalama e manaʻomia ona fufulu.

I le Tann Grill (Daewoo Kox 846t, LG Scordronics MH-595 ario, Sharp 770 B, etc. E faigofie ona mamanuina ma mafai ona gaoioi i totonu o le potu fuafua i le faiga o le oloa na gaosi. O le mea lea e tupu ai le toniga I le LG Selectronics MH-794 HD faʻataʻitaʻiga, o le Robo-Grill Borh Sorter o loʻo faʻaaogaina, o loʻo faʻapipiʻiina i le sili ona kuka o le ipu kuka. O le mea leaga tele o le Bean Gry Kills o loʻo i totonu o latou Aterornia: E manaʻomia se taimi mo le uma ona faʻapipiʻiina le mea faigaluega ma malu i le pito o le galuega. Ma e le o le aoga i taimi uma e tuu i totonu o le itima meaai.

Faatasi ai ma le tao, o le faʻaputuga fatuga o loʻo avea ma le atoatoa le faʻatulagaina ma le faʻavaeina o le paʻu o le pamu. E faʻaaogaina se tuʻufaʻatasiga o le aporal ma o le tagata e oso ai e oso ai i le ogaumu ma se ipu o le ea vevela. O le tuʻufaʻatasia o auala e mafai ai ma Microwave Radiction, e te tutusa ma le tele o le oloa ma lona "Corre". Apotopoto, i le Microwan ogamata ma se ata faʻapipiʻi, e mafai ona e aumaia ni pai moni ma pai, ma 1.5 13 taimi vave nai lo le ogaumu.

Filifili ma lana "taʻutaʻua auala", e tatau ona e fuafua fua, ina ia mafai ona saunia le numera o gutu. O le aofaʻi o le Microwave Chamber Chamber eseese mai le 17 i 34 lita e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga. O le tele o le ogaumu, o le lautele o avanoa e mafai ona avanoa. Fai mai, 17-20 O STY o loʻo teuina e aunoa ma se meaola i le olaga o aso o le tagata taʻalo. Faʻataʻitaʻi e faʻaalia ai se aiga o le 5-6 tagata e sili ona talafeagai mo se faʻavae malosi ma se volume o le 30 lita, faʻapipiʻiina ia le itiiti ifo i le tasi ituaiga o grill.

Ua tele ina taumafa lelei lotoa, e naʻo le tasi le faʻaletonu: i le 2-25 kw). I le taimi nei, seia oo i le taimi nei o le eletise talu ai o le eletise, na mamanuina o matou fale mautotogi e fuafua ai e le aunoa le mana o le pule i le 1.5 kw i le fale mautotogi. A e ki luga o le fesoʻotaʻiga, o se vaipuna e faigofie ona mafua ai le soona fai ma galuega a le eletise eletise (aemaise o fale i tua). Ma o lenei ua tumu i faigata eseese, e alu i le afi.

Mo le faigofie ma le faigofie o le kuka, o le 'au a le mafutaga o le faʻataʻitaʻiga mulimuli o loʻo sapalaiina i le tele o aoga ma le atamai o masini. O sea, mo se faataitaiga, e pei o se Steemia i le Sogicroopiator o loo i le Ova (aemaise lava i le Pananoc Nn-c780p motu). O lenei la e le tatau ona mafaufau le tali a le talimalo pe fia le mamafa o le semi-atoa ma, o le a lea, mo le a le taimi e faʻatulaga ai le taimi. Ua lava le faia o se galuega e aumai ai le oloa i se oloa ma sauni le manaʻomia o le tele o le taimi.

Ole tele o mau e mafai ona filifilia le talafeagai auala o le taotoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Molinex Y85 faʻataʻitaʻiga o loʻo maua ai se ata opitiok (fuafua i luga o le ipu ma le tele, o le ogaumu o le mafai.

Microwave Barmetarers gauai atu ma faʻateleina le agavaʻa o a latou oloa e faʻaleagaina oloa. I ni faʻataʻitaʻiga, pei o LG Selectronics Ms 255NB Magic Blue, Pansonoc Nn-F359w ma le tele o isi, o le galuega o le taeao o loʻo maua. O le ogaumu i le faiga o galuega tutoatasi tuufaatasia vaega eseese o gaioiga, ona o le mea e faʻaititia ai le taimi e faʻaitiitia ai le taimi poʻo le lua taimi.

I ni fale (Daewoo Koc 984t, Samsung CK99fsr, etc.) saunia mo le faʻaaogaina o se uʻamea faʻapitoa "Krisp" O sea ipu o loʻo faʻamamaina e microwave galu ma fries o le ipu ua filifilia e oe, pei o le sili ona masani o le uʻamea o uʻamea.

I le ala, talu ai ona matou talanoa e uiga i ipu: aua neʻi galo e le mafai ona faapaʻi teveswve teves o uamea mea namea i a latou potu! O le Microwave Waveve e fausia Partex o loʻo i ai nei i le uʻamea e mafai ona vevela malosi. E sili lea le lamatia pe a fai o le vaega o uamea e manifinifi ma fausia se tapunia matasele (pei o, mo se faʻataʻitaʻiga o le faʻapipiʻi o le uʻamea i luga o le procedin O le ogaumu i ia tulaga ua solia i lalo o le faasologa o eletise eletise (Corona) e le aoga, lea e le aoga ia te ia po o le ipu. Afai ua e tuʻu i le ogaumu, fai mai, O se falai tele o manu, e le saunia foi, ae ia saunia foi se mea matataʻu ia te oe, e le faʻamanuiaina foʻi. Talu ai o le microwave galu o le uamea o le a le i ai i luga ma le falai o le taʻavale e sili atu le le mautonu, o le ipu atoa pe i isi nofoaga o le a tumau ai le raw pe i nofoaga susu. O le mea lea, o le a faʻaaoga ai le 'au a paaga, ia mautinoa o loʻo tupu faʻafuaseʻi ipu i totonu o le ogaumu, afifi ma eseese pug-sipuni. Faapitoa Scient-Faʻasaʻolotoina tioata poʻo le prcelalin ipu ua fautuaina.

O lona taua taua i le filifilia o le migala o le microwave ofiʻu, e tusa ma tagata gaosi, ma le faigofie o le pulega. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ui lava i le mea moni o loʻo tatou ola ai i le vaitaimi o fesoʻotaʻiga faʻamau, o le faigofie o le faʻaeʻe lea o loʻo avea lava ma taʻutaʻua lava, e faʻapipiʻi ai le mana ma le taimi. O le a feagai ma lenei faʻatonutonuga faiga ma le toeaina ma talavou (ma e iai se potu tutusa ma le toe faʻaaogaina i lalo ifo o le malologa). O le isi pito sili o le tele o faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i le maketi, faʻatagaina le polokalame o le kuka i se tulaga maualuga. E mafai ona e faia se ogaumu ma se lavelave se faʻasologa o faʻatonuga - o le a na ona faʻataunuʻuina i latou ma faʻailoa mai ia te oe e uiga i ai, ae (lg eletise BLUE, Deolongi MW 675f1, Pansononic Nn- C780pt et al.)

Talu ai nei, o tagata gaosi o tagata gaosi faavasegaina i le gasologa o microwave le umi, lea e amata ai ona faaitiitia uma ona gafatia. Ma, na atiaʻe Panasanoni i se augatupulaga o mausa e tupu i luga o le faʻavae fou fou tekonolosi. O le eseesega lena. I se ogaumu masani, o le microwave saʻili o se tasi faʻapitoa masani faʻaaogaina, o lea lava na ausia ai le malosi. Ma afai e tatau ona e saunia se mea ma se tamai vevela tatala ("i luga o se tamai afi"), ma le tuai o le tekonolosi e mafai ona suia i luga o le vaega orses. Pei o le fafine fafine, fagota i luga o le afi tele, pe a pa'ū le afi, pe a toesea le kesi, ma toe ki ai le maualuga o le afi Saunia (e ui lava, ua leai se tofo ma vitamini). O le pagota na faʻaaogaina e le Pasino Manoa e mafai ai ona e pulea le malosi o le mana e ala i le suia o le taimi o le sapalai voltal o loʻo aumaia i le maneta. O lona uiga o lau paluga o le a saunia uma taimi ma le mana o le 600-700 w, ma pateta, kapoti ma isi roots - 900 w.

O lea, i meaʻai na saunia i totonu o le Invercort Roamution (Payanic Nn-C780, NN-V690 ma NN-For-F.5), o le Great Breanical i le taimi na e masani ai i le vevela togafitiga i le taimi o le vevela togafitiga i le taimi o le vevela togafitiga i le taimi o le vevela togafitiga i taimi o le vevela togafitiga i le taimi o le vevela o vita.

Sa alu le malosi o le Samsung. E faʻaaogaina i lona faʻataʻitaʻiga o se faletalimalo fou o le potu mai le o loʻo taʻua ai o le BIOCHEMAMA le saʻo (Samsung CK9RFSR). E tusa ai ma le gaosi oloa, i se fesoʻotaʻiga, faʻaopopo i le maualuga o le malosi ma le ofuina le teteʻe, ei ai le agavaʻa e faʻatumauina ai se tele o numera o le vitamini i le tino sauniuni.

I le LG Faʻaletonu faʻataʻitaʻiga, o le antibacparization o loʻo faʻaaogaina. O lenei o le vevela-teteʻe ia mafai ona faʻatagaina ma se vaega o le epoxxy resin faʻaaogaina i ai. O sea totogi mama e maualuga atu le tetee i aafiaga a le masini, fai le laualuga ma supervestruck, ua faʻateleina le mama o le manogi ma puipuia le toe gaosia o siama. O le ogaumu e faigofie ona mama e aunoa ma le faʻaaogaina o oloa faʻamamaina.

Saogalemu

I le Mikakware Oved, e le mafai ona saunia le oloa mamafa i lalo ifo o le 100 G. I le tulaga lea, o le a le atoa le Otito, ona e tau ai le ola. E le mafai, ae afai e te manaʻo moni, e mafai. Naʻo e manaʻomia le tuu o vai i luga o le laulau faʻavave, ma o le faʻaopopoina o le a alu i ai (ma i le taimi lava e tasi o le a tuʻuina atu ai se fesoasoani faʻaopopo - pupuʻu vai mo le kofe po o le lauti).

Afai e manaʻomia le mafanafana o le tele o oloa e aunoa ma le faʻamalosi (faʻataʻitaʻiga, o le mauga o Poan), e tatau ona e ufiufi le ipu. Ma aua le aveesea mai le ogaumu seia avea le ipu ua mafanafana (pe vevela).

Afai e te manaʻo e kuka se susu susu i le microwave, o pito o le loloto loloto ipu o le 1-1.5 cm. E manaʻomia le fufulu i le suauʻu mai totonu. Ona le mafai lea ona tamoe le suasusu. Tumau le tele o tala e uiga i le mataʻutia taunuuga o le faʻaaogaina o ogaumu o loʻo faʻaaogaina. E moni ea e faʻatau mai le faʻatoaga, tatou te tuʻu i lalo lou ola maloloina? Mo le faʻamoemoeina o le puipuiga o Okerave ogaumu, Na matou foʻi e aulia tagata atamamai eseese: fomaʻi ma sui o le lauiloa ua lauiloa.

O le pito i luma mai le talanoaga ma le Fomai o Medical Sciences Julia Petrovich Syromynikov, o le autu suʻesuʻe o le feterale o le feterale F. Erisman:

- O le a le ituaiga o faʻafitauli o tagata e faʻaaogaina le mativa-lelei poʻo le faʻaletonu o le microware ogaemau?

Ioe. S. : O le tasi o le sili ona taatele o le tele o microware ogaemau o le maualuga maualuga o electromagnetic fanua faataamilo i le mataupu. I le mataupu faavae, na faia ai e le ogaumu mo tulafono uma i se mamao o le afa-mita mai le koluma e le tatau ona iai. I le faʻataʻitaʻiga, vaivai electromognetic fanua o nisi taimi e tufatufa atu e 1.5-2 m.

E mafai ona e fesili pe faʻapefea ona i fafo atu o le social e faʻatau atu, mafai ai ona aumaia le afaina i se tagata pe a faʻatautaia e soʻo se mea e pulea ai mea. O le mea moni o loʻo i ai nei le tele o fuainumera o auala ma laʻititi, o ai, e le pei o tagata faipisinisi, e faigata tele ona faʻapaʻiaina. O lea, e i ai lava le ono mafai ona maua ai se oloa tau fefaatauaiga, ia e leʻi faia se pule tumaʻoti. O le mea muamua lea mo le manaʻomia o le mauaina o le i ai o le i ai o le tumama faʻamaonia. Tulafono lona lua: Mulimuli i faʻatonuga mo le faʻaaogaina o se palapala milu fai ogaumu. Afai o loʻo e popole pea i lou soifua maloloina, siaki lau ogaumu ina ua maeʻa le tolu tausaga o le faʻagaioiga mo le siʻitia o le siʻitia o Microwave. O lenei tautua o loʻo i ai le suʻega o le fale suesue o le maota o le tatou feterane.

Afai o le ogaumu e faʻatulaga ma saʻo e faʻaaogaina, e toetoe lava a le afaina le soifua maloloina. E ui i lea, e le tatau ona e latalata i le manu. E galue. Saini oloa e te manaʻo e kuka, seti le faiga - faʻalauteleina ni nai mita, o le a le sili atu le leaga.

- O le a le umi o le microwave radiation mo le tino o le tagata?

Ioe. S. : O le taimi e le sili atu i le tau talafeagai, ona mafai ai lea ona tatou manatuaina ma le saogalemu. Afai e faʻaitiitia faʻailoga o loʻo i ai i le sili atu ma le maualuga le faʻatagaina, e i ai le lamatiaga i le soifua maloloina o tagata. Faailoga o aafiaga leaga o loʻo faʻaalia muamua i totonu o le tagata ethenic State. O le tagata e amata ona e iloa le vaivai, faateleina faateleina, o lona tulaga faʻatino e faʻaititia. I le taimi o le suʻega, e mafai ona maua suiga i le faʻaputuga toto toto. I le lautele, o le sili ona maaleale i le okeni e afaina ai okeni o le ogatotonu o le tino ma goods (o feusuaiga (glands glands), i suiga toto, e ala i suiga toto.

- Ma e masani ona e feagai ai ma naimea ua matua matautia i le soifua maloloina pe a maeʻa, fai mai, lima tausaga o faʻagaioiga?

Ioe. S. : Aemaise lava o faʻamatalaga faʻapitoa, ae e mafai ona faʻapea ma le mautinoa e le 20% o ogauluga ma le lima tausaga tautua mo nisi galuega e le talafeagai.

Ae o le a le mafaufau e uiga i le saogalemu o Microwave Ovessorator o le Panasonic Falemaʻi a le aiga o le aiga o le aiga o Nathanrova:

S. K. : O le gaosiga o Emurove Olveve o loʻo i ai nei i se tulaga maualuga, o loʻo mafai ai ona e fai atu o mataʻupu faʻa-aso nei o le soifua maloloina o tagata. O le faaali atu o tagata, o puipui o le ogaumu na tuua ai le i luga o le leaga leaga, e matua sese lava. Ua atagia atoa ai e le auupega i le miomu, ma o lea latou te le pau lava.

N. B. : O le naʻo le tulaga vaivai o le faitotoʻa o le faitotoʻa lea o loʻo tupu ai le tele o le masini. Ae o manu feololo o onapo nei ua faatulagaina ina ia taofia le faapogai, ua tapunia le faitotoʻa, e le aoga le masini puipuia, ma ua le aoga le masini. O le mea lava e tasi e tupu pe a faʻafuaseʻi ona tatala le ogaumu. O le mea moni, soʻo se puipuiga ma le taimi teena, ae tele taimi e mafua ona o le faʻaaogaina lelei o le ogaumu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻatauga o loʻo tuu i totonu o le cafe mo le faʻapipiʻiina o sanuisi sagisagi mo le faʻaaogaina fale. O le faʻataʻitaʻiga e le fuafuaina mo se "faʻateleina le faʻateleina".

S. K. : O le tali o le ogaumu o le sili sili ona faʻatuatuaina elemene lea e ono atoa le ono pasene o le ono o le puipuiga. Sili atu fitu tausaga o faʻagaioiga (faʻamaonia e le pasoni i Rusia, o le olaga o Microwave Ovens) ma Puipuiga Puipuiga e le mafai ona tupu.

O nisi tapulaa o microwave ogaumu

Faʻataʻitaʻiga Volume, L. Malosiaga taumafaina (Microwave / Grill), W Tau, $ Tusi
Gaggeenau Em932. 35. 850/1800. 2600. Fausia-i le ogaumu - ogaumu, ata ata
Gaggenaau Em203. 32. 950/1500 1490. Fausia-i le ogaumu - ogaumu, ata ata
Gaggena om119. tolu sefulu 900/1300. 730. Fausia-i le ogaumu - ogaumu, quartz grill
Daewoo Koc 846t Aua. 900/1400/2800 ("combi") 230. Tonuni o le le mautonu, cerramic comtings o le i totonu o totonu
Daewoo Koc 984t. 29. 1450/1200/2600 ("combi") 330. Quarz-tennic grill, cresp ipu
Daewoo Kos 970t. 29. 1000/2600 ("combi") 320. Faaluaina tuʻufaʻatasiga quarz-lennic grill
Lg eletiseina mh-794gs tolu sefulu 900/1150. 250. Tonu lenic Grill, o le Antwares System, Robo Grill, antibacteriacial coting of the totonu luga
Lg eletise mc-805ar tolu sefulu 850/1250. 315. O le sefulutasi grill, o loʻo fesoʻotaʻi, spit, multiwave system, strel creting toner luga
Lg eletiseina mc-806clr tolu sefulu 850/1250. 490. O le sefulutasi grill, o loʻo fesoʻotaʻi, spit, multiwave system, strel creting toner luga
Lg eletiseina mh-595t ario lua sefulu 800/1100. 190. O le le mautonu, antipactarial o le tapaa o le pito i totonu, mamanu "siliva siliva", system eseese
Lg eletise ds 256nb Magic Blue 26. 900. 170. Tagata tafafao maimoa Morozka, o le Blue Blue Blue Blue Sword Sporpants, Manatu Aiaiga
Lg eletise ds-195t lua sefulu 800. 140. Fuamoa mamanu, 4 faataga faatonuga
Lg eletiseina mh-656el 26. 900/1250. 321. Antibactarial coting, stanelen speael faʻauma, turmpiration, interation system
Moulinex y57 17. 900/1100. 320. Oplequick galuega, masini faʻatonutonu o le panene faʻatonu, faʻaputuputu le puleaina o le laufanua i totonu, gagau
Panasonic nn-c780p 28. 1000/1515 340. E leai se totogi, otometi turbine masini, i totonu o le shinsun speale
Panasonic Nn-F359w lua sefulu 900/1100. 310. E leai se totogi, otometi turbine masini, i totonu o le shinsun speale
Panasonic nn-m690p 28. 1000/1300 340. E leai se totogi, otometi turbine masini, i totonu o le shinsun speale
Samsung CK99FSR. 28. 900/1300. 240. I totonu o le paoa mai le biochematic enamel, plate "Krisp"
Samsung g-2638cr sefulu ma le valu 800. 135. I totonu o le ofutino mai enamel, quartz grill
Samsung M-1712R 21. 850. 110. I totonu o le ofutino i totonu o le enamel, inisinia ituaiga ituaiga
Samsung Se 115ksr 32. 850/1300 260. O le ofutino i totonu o le biochemal e sili atu, feanu, ipu "Krisp"
Maai 7700. 27. 900/1200/800 320. Faaluaina le manogi o le stating system; Galuega "pizza", "Crisppys Dealk" ma "ulugalii"
Maave R-210 b sefulu ma le iva 700. 160. Masini pulega
Maave R-75a8 Aua. 800/1500 400. Ogaumu - ogaumu ma convection

O le faatonu faafetai you. P. Syromynikov mo feutagaiga i le tapenaina o mea.

Faitau atili