Fetaui puipui ma teuteuga piliki ma gaosia maa

Anonim

Faasaga i puipui i totonu ma maʻa talafeagai: mea talafeagai, o le filifiliga o Kelu, o le sae tekonolosi o le faiga teuteu teuteu.

Fetaui puipui ma teuteuga piliki ma gaosia maa 14878_1

Piliki ma gaosia maa e sili ona lelei mea eleelea. O faʻailoga faʻapitoa o nei mea e fetaui ma tulaga faʻapitoa mo le eseese o vaipuna ma tulaga eseese o le latou faʻagaioiga.

Laʻei puipui o lou fale

O piliki laupapa ua mamanuina mo le laufanua o soo se laufanua. Latou fausia atoatoa e puipuia ai puipui mai le piliki moni. O le kulimi e faʻaaogaina uma i luga o le puipui ma luga o le isi itu o le apalai ato ma e masani ona faʻasolosolo 24 itula pe a uma ona taoto.

E i ai lau filifiliga o le paʻepaʻe i le va o paʻepaʻe, pi, efuefu ma uliuli, fuafua i luga o le teuteuga o totonu. Umukuka ma faletaele e mafai ona maua ai se mea e leʻi mafaufauina atoa. O tulimanu uma o le potu e mafai ona suia. Teuteuga i le lafi i le laulau poʻo se isi itu i totonu o lou fale mautotogi.

Talia mai i atunuu i Saute, o nei mea ua sopoia tuaoi o loʻo avea ma isi auala i elemene o le nofoaga ma le vevela i totonu o le fale, faʻapea foi ma le vevela ma le vevela.

Faaonaponei o le gaosiga o fale na maua ai le sili atu le sili atu ona lelei le mea sili ona lelei ma faʻatagaina e fausia se tele o oloa i tau gafatia. O laʻau gaosi gaosia e aumaia piliki ma mea teuteu maʻa e maua ai lo latou nofoaga i totonu, ma fafo atu o le fale. E aofia ai ma se tele tele o lanu ma le moli moli spending system.

Malamalama Malamalama, Malamalama Shade Faʻamaeʻaina maa e tutusa lelei mo le fausaga ma totonu, ma le atoatoa o vaega (afa tuʻutuʻuga o faʻamaumauga ('eseʻese faitotoa ma faamalama. Tetee i le susu, faʻaoʻo mai fafo faʻauiga ma sili atu le vevela, e faigofie ai le teuteuina o le fale ona faʻataunuʻu.

Mea talafeagai

O le lalagaina o mea teuteu mama e le manaʻomia se mea sili ona faigata. Faʻatau vagana ai nofoaga e aofia ai: Fugatāuina o le siʻitia, laʻasaga, lima vaʻai, penitala, uʻamea (fufulu ma le filo, pe a fai o le spashed mo le pulumu. Afai na e fuafuaina le laumua o loʻo feagai ai ma puipui, totini ma se lapotopoto ua iloa e tipi ai ni uila e aunoa ma le le talafeagai taumafaiga. Faʻasalaga, Faamaualuga le Pati e mafai ona tagofia ni fasi fasi.

Kelu

Mo galuega mai fafo ma totonu, tasi ma tutusa le le mafai ona faaaogaina. O le filifiliga o le kulimi faʻalagolago i le susu o le alavai, faʻapea foi ma le lapotopoto. Aiatusi mo galuega mai fafo, o se tulafono, e sau i foliga o se mamago mago, afifiina i ato. Mo galuega i totonu, o loʻo faʻaaogaina uma le mamago ma le sauni-i-faʻaaoga le faʻapipiʻi. Peitaʻi, o nisi tamaʻi ituaiga o loʻo talafeagai lelei mo galuega i totonu ma fafo. Tele e mafai ona tautua mo soʻoga o le au. O le fesoʻotaʻiga faʻaaoga faʻamatalaga e tatau ona faʻamaoti i luga o le afifi.

Sling ma le aveese

Laʻei puipui o lou fale

O le tipiina o le maa na matua faigofie ona faia. O loʻo iai pea le penitala ma se laina, tipi ese le lima na vaʻaia i le tulaga o le faaputuga, o se eletise, o le elelauʻu Taumafai e aloese mai le tele o taumafaiga i le pale, e mafai ona gagau. Fanua faila laau o pito.

Laʻei puipui o lou fale

O nisi o elemene atonu e i ai le fale gaosi faleoloa i luga o le itu tauagavale. Lenei o le a tatau ai ona e faʻaaoga se mea leaga e faʻafaigofie ai ona faʻafaigofieina le faʻauiga.

Taoto

Laʻei puipui o lou fale

O lenei teuteu teuteu o loʻo fuafuaina o loʻo fuafuaina mo puipui o puipui i totonu. Aʻo le i faia le taʻele, ia mautinoa e mamago pupuni o pa ma mama. Aveese le vali ma Wallpaper, oneone le luga, afai e i ai se manaoga. I le tulaga o loʻo matou faʻaogaina le mea sili ona tele e faʻatino ai le laina muamua o le faʻailoga.

Laʻei puipui o lou fale

O le makaina amata i le pito i luga o le potu. Tuuina le puipui i le lua pe tolu nofoaga, tuu le tasi maka tasi i le isi. Atonu e le mafai e puipui ona filifilia le aofaʻi o laina laina o laina laina laina, ma tuʻu ese le nofoaga o le puipui mo faitioga o le faʻatoʻaga, ma o le a le toe vaʻaia.

Laʻei puipui o lou fale

O le a e iloiloina pe faʻafefea ona faigofie le pule o le ala o le ala o le ala o le ala o le ala o le ala o le ala o le ala o le ala o le umi o le ala. O le faʻapipiʻi i le igoa o le faipule, faatu i lalo i le tulaga lea e faʻapea e faʻa-faʻailoga. Faaliliuina le maualuga o le muamua tule. O le vaʻaiga vaʻaia o le pipiʻi o le pipiʻi faʻamoemoeina mai lenei laina muamua.

Laʻei puipui o lou fale

Oe mafai ona faʻailogaina le faʻailoga ma le laina poʻo le laina pe o le mimiti o le masaga, o le mulimuli, e le mafai ona vave tele. Auina mai se tamai fao i le tulimanu o le a mafai ona nonoa le filo i luma o le Twne.

Laʻei puipui o lou fale

Feteʻenaʻi le Twne o le mimilo i le va o le ea ma, toso i luga o le lautele i le puipui, kiliki i luga o le puipui. O le Twne ua muamua-soda i le paluga ina ia tusia ai le laina i luga o le puipui. O taimi uma e siaki ai le feteʻenaʻi o le mimilo i le tulaga.

Laʻei puipui o lou fale

Faʻaaoga le kulimi i le itu i le itu o le paʻu ma se selu poʻo se spatila. Lump pe a le o le le mautonu, e mafai ona e talosaga i le 6mm kelu. Tuu le elemene atoa, pulea le faaeteete o latou usitaia.

Laʻei puipui o lou fale

O lenei metotia o le faʻapipiʻiina o le ato lea e sili ona faigata, talu ai na o le lelei o elemene e maua ai le lagona o le puipui na gauga mai le maa moni.

Laʻei puipui o lou fale

Taumafai e aloese mai le mafaufau masani o le ata o le ata, sui o mea tetele ma laiti. I le taimi o le faʻapipiʻiina, o moli e le faʻafefe, tausia ma i latou ma le fesoasoani a fao i le puipui.

Laʻei puipui o lou fale

A e sau i luga o le faavaa o le faitotoʻa poʻo le faʻamalama, taofi i ni laina se lua i platbands ma faia le faʻavaʻa e le faʻavaʻa. Ua maeʻa ona faʻaaoga i taimi uma e tatau ona tipi i na nofoaga e manaʻomia ai. Ina ua sauni le kiliaina o le malo o le faitotoʻa, e mafai ona faʻatumuina nofoaga gaogao.

Laʻei puipui o lou fale

O le faamauga o le fusi e tatau ona faia i ni nai itula pe a uma ona taoto le isi aso, i luga o tulaga o le 2-3 m2. Faʻatumuina le Crox ma se vaifofo, taʻoto i ai pe a mafai i le loloto o le soʻoga.

Laʻei puipui o lou fale

Faatumu pito i pito. Ae le i faia le fofo (pe a maeʻa le 10-30 minute, faʻalagolago i le pito o le vaega o le ogatasi), taʻoto i le spalas ma le spalase. Aua le fetaomi tele e aloese ai mai mcorches. Ina ua maeʻa faʻamautuina o le fofo ma le spatula poʻo le au o le pulumu, ma le faʻamalosiʻau o le faʻamalosi i pito. O le faʻasologa mulimuli o le fusi e maua ai le teisi o le pulumu ma le pulumu ma moli feula ma se plastle-blotz pulumu.

Laʻei puipui o lou fale

Ina ia mafai ona faʻauia se pu mo se soka poʻo le ki, e mafai ona e faʻaaogaina le tiʻetiʻe-springter. Aua le taumafai e faʻaosoina se pu i totonu o le taʻele seia faʻapipiʻiina: e te lamatia le malepe lava le paʻu ae e te leʻi manuia e ausia le iʻuga manaʻomia. Uaea o le uaea o loʻo faʻapipiʻi i le sosoʻo o le soketi poʻo le ki, pe a uma ona i ai. Ae le i faʻataua se paʻu, faʻailogaina le tulaga o harkts ma fesuiaʻiga e faʻafaigofie ai a latou isi sailiga.

Faitau atili