Penny Runble Coats

Anonim

Faʻafefea ona sefe le eletise? O lau tautinoga o le itu faaonapo nei: counters, nusipepa, moli masini pulea.

Penny Runble Coats 14896_1

Penny Runble Coats
O le tele o le eletise eletise "Alpha", na fuafuaina mo ni tau e fa o mea e fa (taeao, po, ma le taimi o le taumalulu. Faʻasinoina le suʻega o loʻo iai nei: 20ma- 150a
Penny Runble Coats
A pasi-WACHRD RIVE SENDOR
Penny Runble Coats
Otometi Solitulafono Solitulafono Aver Av-0,2 -2,5,5
Penny Runble Coats
Masini o lamolemole ma mamao le puleaina o le ppdobpkbbbbbbbbbbbbb
Penny Runble Coats
Fetu mamao ma le taimi tapuni saoasaoa mai 30c i le 10 min. Mataupu o lo o faasalalauina le adton i nofoaga manaomia.
Penny Runble Coats
Faʻasaina o tagata faʻatauvaʻa (Down Detectors) ma se tulimanu o le vaʻai atu i le 180gradousnov ma le tele o le "vaʻai" i le 16m
Penny Runble Coats
Dimem ma lamolemole moli fetuutuunai
Penny Runble Coats
Faʻamalie ese le faʻatonutonuina i le leai o ni aitalafu ma Buschcontrol)
Penny Runble Coats
Polokalame Polokalama ma le vaiaso vaiaso (16F-250V)
Penny Runble Coats
Taimi e faʻatatau i le tuai i le aofia ai le aofia ai mai 0.1c i le 24 itula. Rating o le taimi nei - 10a

Tele o masini moli na aliali mai i lau fale fou po o le fale. Afai e te mulimuli i le faʻavae auro o tagata faʻauluuluga, o le faʻaaogaina o latou e le gata e faaitiitia le tau, faʻalautele le tautua saogalemu o le eletise.

E leai se mea e finau ai se tasi ma le mea moni o tupe tele e maua i le ita tele i tagata. Peitaʻi, o le tau ma mea lelei e le o le uiga o le siosiomia oe e le sami e leai se aoga. O le fale o Wozkovskoskoye e mamao ese mai le mativa Faitau le Lev Twytoy sa leai se eletise ma telefoni, ua i ai le telefoni o le tusitala, o le vaitaimi o le tusitala e avanoa ma tupe.

O se tasi o tagata sili ona mauoa i le lalolagi, o le tuai o le piliona o Johety Sallow loa i autafa o telefoni taavale, lea e tatau ona faʻaaoga e valaau ai malo. Aufaigaluega a le aiga, o le agi ai le tulaga o le Nawards, faalotolotolua i luga o ala. Leai se tasi na faʻaaluina le eletise mai ia te ia ma vai e aunoa ma manaʻoga faʻapitoa.

E te manatu, ma le ata, ma le Bife anatare o Ficompadicas ma papupuni, suli faaleagaga o Gulkin? E leo mea uma. Na latou tipiina uma le manaʻo e faʻaosofia le manatu o le faʻasaʻo.

Naʻo le le aoga ma le faʻamalosi tagata o le a vaʻaia mai i luga o le studol pili ma fufulu ona lima ma bracesi ". I le taimi nei, o le le tatalaina ma le tatalaina i le vai e faavavau, e aunoa ma le faʻaaogaina o le malamalama i potu gaogao, afe o kaponi o le tasi o loʻo faʻaalia ai Le lava o aʻoaʻoga ma le leai o se aganuu i tagata o loʻo nonofo i sea fale mautotogi.

I totonu o fale o loʻu mauoa malamalama faale-Igilisi, e le o taliaina i aso uma e taʻele (ave le taʻele vave ma le taugofie), e masani ona tapeina lavalava eletise. O le tau o le tagata lea e lua o Onons). E leai se tasi o i latou o le a susunuina eletise i fafo atu o le fale, e aofia ai ma le pito i tua i le togalaau ma le faitotoa i le fanua talafeagai.

O le fanua o le faʻaaogaina o le eletise i aso uma o le olaga e faʻalauteleina lava. I le tamaoaiga le mautu, o le eletise eletise e sili atu lona alualu i luma. O le faʻafitauli o le malosi o le malosi e avea ma faʻamuamua uma mo le setete ma mo tagata taʻitoʻatasi o eletise eletise. I le 1996, sa faia ai se filifiliga a le Malo i le faatinoina o masini lelei tele. Moseerto ua fausia ma faʻamaonia le aso ma le po (Prefereential) Taavale mo eletise eletise, tagata taʻitoʻatasi ma faʻalapotopotoga faʻamaumauga e tuʻuina atu i totonu o fale ma faʻalapotopotoga E tatau ona maitauina o le fou o le fausiaina i le fale ua faʻaauuga i le lua-sipili seb-2 (tasi-Vaega, parse i luga o le 50 amps, utaina i le 60 amps, utaina i le 60 amps, utaina i luga o le mea e tatau ona fesoʻotaʻi le masini e sui ai le tau.. A o le faʻafitauli ua ou soli malosi i le tali o le suʻesuʻeina o masini uila, e ui lava latou te le o ni tagata o loʻo iai nei.

O le a se mea e mafai ona faia ina ia faʻaititia ai le puleaina ma le ono mafai, o le tau o le faʻagaioiga o le malosi o laʻau ma masini moli?

E tele manatu o eletise eletise. O se fofo lelei o le faia lea o le puʻupuʻu o le ituaiga o mata tioata, faʻatagaina e faʻateleina ai le mafaufau.

Mafaufau, faapopoleina, ou te ofuina le potualoa (po) lagona, e le gata ai lau galuega afi ma faataga oe e faaauau le moli auala. E oʻo mai i le taimi nei, fale fale, o ana masini o claummem ma o loʻo faʻaogaina muamua mo le militeli.

O le isi auala o le faʻaaogaina o lamepa ua faateleina le malamalama o le malamalama ma le laʻititi le taumafaina. E masani lava ona i ai. Mercury Flivercent lamepa ma se agavaʻa o le 10-20ws ei ai se malamalama o le 40-80-Watts Intumpsces Wimps, o le latou tautua o le 6-8 taimi umi nai lo le taimi masani ai nai lo latou masani. I taimi lata mai o tagata faʻatau o tagata gaosi o le eletise eletise o loʻo sapalaiina e toetoe o tagata faʻatau uma o le eletise eletise. Peitai, e iai, o le olaga faatamaitiiti, ma lona uiga e le mafai ona mafaufauina: e le fautuaina Mercury i le tagata, ma ua le fautuaina lamepa. Tusa lava pe i faʻalapotopotoga, o folasaga, o folasaga ma moli taulamago lea e puipuia mai fusuʻaga, maʻomaga mulimuli ane na mafua ai a tatou apemp o le galuega. E peiseai o lamepa matapau, e matua taugata lava latou ma manaʻomia le faʻapipiʻiina o le faʻaititia o tagata faʻaliliu, lea e le masani ona fetaui i faʻataʻitaʻiga.

Mulimuli ane, e iai le auala lona tolu e foia ai le faʻafitauli o le malosi faʻaola, lea na alu ai inisinia o le eletise ile afi ma le atinaʻeina ma le faʻatinoina o masini ma moli eletise.

Tolu tausaga ua mavae i le matou atunuu, mo le taimi muamua, o le masini masini mo le motusia o le malamalama ma se taimi fetuutuunai na atiae ai ma maua ai pea le fesuiaiga o Am CIS, aemaise lava e le Kamupani tauaso i Almaty. Na ou oomiina le ki - o le moli na liliu ma i se taimi faʻapitoa o le taimi (masani lua minute) liliu otometi. Fetaui lelei i le mea na e o ese ai mai le potu i le potu, edither i le taimi o taimi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le fale i le faletalimalo, agai atu i le alatele. Le mautonu pe a fai o se mafuaʻaga na e nofo ai i le ala: O le moli e tape i le sili ona le talafeagai taimi (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le sitepu telefoni). Ae peitai, tofotofoina i lea taimi, taugofie ma talitonuina.

Faatasi ai ma le folasaga o mea e maua ai le microproctor, o se sili sili ona lelei auala e foia ai le faʻafitauli ua aliali mai. O le moe a le microprocector ua mafai ona siʻitia pe tuu le voltage (tusa ai ma le suia o le malosi o loʻo i ai nei) ona fetuʻutu le taumafaina o le eletise. O mea e sili ona faigofie e masani ona fetuunai tumau le susulu o le malamalama pe masani foi.

O le faʻavae o sili atu faigata atinaʻe o le faʻavae o faiga saogalemu. Afai o le saogalemu o le systeor, tali atu i le gaioiga a se tagata i totonu o le potu, faʻaliliuina se faʻailoga o le sikauti pe o loʻo aofia ai ma le malosi, o loʻo alu ese atu i le mea faitino Ua tape le moli. O lenei ituaiga faʻatonutonu o masini e taʻu mai e taʻu o le autasi o le tagata e maua ai le afaina (Detectors) o gaioiga. O le masini o loʻo faʻagaioia e se ituaiga o ituaiga o lensor o loʻo tali atu i le vevela (faʻatupuina o le lautele) o le tino o le tagata i se stagetal stage, o fea le mea e mafai ona iai se mea. E tali atu le seso i le maualuga o le mea. O le mea lea, aua le popole o loʻo liliu le moli, pe a fai o lau pusi poʻo se maile tamoe i luga o le alatele.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le American Kamupani Busch-Jaeger o loʻo sapalaiina se 180up lensor i Rusia i le lua faaupuga, o le vaega o le lio ma le maualuga o le lio O le vaega o le mea e maua ai le sone o le tagata faaaoga lava tagata. E le gata i lea, e mafai ona faʻapipiʻiina se faʻamaʻi o se lagona ma le faʻalauteleina o le itu (e oʻo i le 2700), o loʻo mafai ai ona "vaʻai" i tua o le faitotoʻa faitotoʻa. I lea la tulaga, o lou ala e amatalia ona malamalama tusa lava aʻo e leʻi lafoina le pito o le potu - ua uma pe a tatalaina le faitotoʻa i luma.

O sea faʻaopoopoga i le mataituina e tuʻuina atu i fale i le fale se tulaga fou, e le o le taʻua o le faʻateleina o le saogalemu. O mea e atiaʻe ai le fale e fai ai se mea e mafai ai ona faʻatautaia le malosi o le mea e puleaina ai le pule o le pos o le pos o le mea na tupu: sa latou faʻaaogaina le malosi o le Microwave Snarsor, e talimalo i le mea o loʻo faʻaaogaina i faiga saogalemu. O le masini e mafai ai ona e liliu i luga ma mai le malamalama i le 10ma sone, pe a latalata i le faapaologa o le fale.

O moli moli ua tuʻufaʻatasia ma se faʻatonutonuga mamao ma fesuiaʻiga mamao, tutusa ma televise. E mafai ona fetuunai le wipuum i le maualuga o le malamalama, liliu i luga ma tape le malamalama i totonu o le pito i totonu i totonu o le pito i totonu o potu e tusa ai ma le auala otometi.

O mea e mafai ona faʻaogaina e le au faigaluega a le atunuʻu, ona ua fuafuaina e faʻapipiʻi i totonu o pusa o mea masani ariviet Soviet, ma e le manaʻomia le faʻaaogaina o le isi 'ese. Faʻapipiʻi i le faʻasologa o le faʻataʻitaʻiga i fale mautotogi i North Buvovo, e naʻo latou mauaina manatu lelei. O le masini o le lamolemole ma le mamao o le moli o le ppdo bpkb gaosia e le Lyberetssk Toto "ua fuafuaina mo le moli moli o le le malamalama o le vanimonimo ma le mamao. O le isi sui sui-pule o le eletise eletise eletise o le dvr-1buti o le gaosiga o le NEGO orina e le maua i sisifo o le a-cm) ma tape le O moli uila ma le lamolemole le puleaina o le tele o mea leaga mai se mamao i le 5m. O le fesoʻotaʻiga auala o fetuunaiga e maua ai le faʻamamaina ma le le mafaafitia o le ki, o lona uiga tele, o lona uiga tele, faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu o le fale, mo se faʻataʻitaʻiga, e i ai le tagata maʻi.

O le tului o le system ma le pasi-flecontrolā i le puipuia mamao, o loʻo ofoina mai ai se seti atoa o tulaga eseʻese. Luma liliu, o loʻo tuʻuina atu i le tagata faʻaaoga le mafai ona taulotoina le pupula o le tele o malamalama malamalama. O le faiga e aofia ai le tele o puipui o loʻo tuʻuina atu i le faʻaaogaina o tagata faʻavave ma se tasi o se tagata mamao. Tagata e mauaina o loʻo faʻaoʻo atu ma fesuiaʻiga, fetuunai voltage plugs, pine le faʻauiga o tulafono faʻatonutonu, faʻapea foi ma ni moli matala. E faigofie, liliu i luga o le moli moli o oe i le mea e te fiafia ai, ma pulea ese mai le mamao! E mafai ona e faia le faʻataʻitaʻiga o le malamalama i le nofoaga o lou fale ma e ese ai i latou i le oomiina naʻo le tasi le ki!

Talu ai nei, o se numera taua o le faʻauigaina o masini ua aliali mai i luga o le maketi a Rusia. O le faigofie le pito o le Disst Disction e faʻatagaina i le tolu paʻi atu e faʻaosofia ai le maualuga o le malamalama pe tape le moli. O le le atoatoa o le mamanu o le dimems e matuaʻi lava le olaga o lo latou faʻagaioiga i le lua tausaga, ma e mafai ona latou aumaia i soʻo se taimi. Ole tulaga eseese o le gaioiga ma le tetee i le galue e iloga e le pule o le Farani Custon Corgind, i ni moli mamao e sili atu moli o le malamalama o le malamalama (haloprent lameps) mai le 1Kw. Na latou faʻatagaina uma le ogatotonu o le faʻamaloloina o le faʻatonutonuina mai le faʻatonuga malamalama ma le puleaina o le faʻatonutonuina e faʻaaogaina le palu poʻo le faʻaeletonika. O le Puleaina uma polokalame e ave mo le agavaʻa e faʻaola ai i le mafaufau o ni tulaga taua o le faʻatonutonuina o tapulaʻa.

E le sili ona lelei le faatuatuaina o faiga e faaulufale maitau a le poto; e ui lava e taugata, ae foi mai ia i latou, e pei o Anagu. Mafaufau o le anupi na unaʻia i le alatele ma e tatau ona e mafaufau e nonoa ai. O le moli o le a vave ona toe totogi ona o lau amio e le o faataatiaina i le masini o le masini microproper. Ia toe faafoʻiina o ia, o le a tatou talotalo atu ma lou lima i le maualuga o le maualuga o le tuputupu ae o le tuputupu ae o le tagata.

O le isi ituaiga o le faʻatonutonuina o masini otometi twilitick swilight switches, o loʻo faʻavae i luga o le ata o le ata o le ata. O le fale o le fale o le sitepu-i lalo ma tapuni o le Air Defliction of the Boot Defliction of BEHODE DOODE DOGE i luga o moli o moli. Talisua tutusa ma Polokalama Faʻaopoopoga ma Avanoa Faʻamutaina o loʻo sapalai atu i Lusia e Rusia i Korea i Saute, Siamani, Farani, Farani ma isi kamupani ma isi kamupani. Leagand Twilight Suiga Faʻatonutonu mai le 5 i le 25 Uucs, ma pe a faʻaaoga se ata puʻeina i se ata faʻapitoa, e oʻo atu i le 600 totogi.

Ua uma ona vaʻaia le fesili: Aisea tatou te talanoa faʻapitoa ai e uiga i masini moli?

Ae faʻapefea pe a fai o le faʻapolofesa e tuʻua le uʻamea poʻo se eletise eletise ma felelei e faʻamafanafana i lalo o le rays o le cypris sunshik?

I le mea sili, ia toe foi mai, ua faʻamoemoe e le le taliaina masini eletise ma se tala le talafeagai mo le eletise, i le mea sili ona leaga ... lelei, tatou te le faʻatinoina le tulaga. O le faʻafitauli e matua ogaoga, ma o le sili ona lelei mafaufau o le taʻimua o le ola o mea eletise o loʻo tata oloa.

O Miememens o se tasi oi latou o loʻo tulituliloaina le sini e tuʻu le galuega o mea uma eletise eletise i totonu o le fale i lalo o le puleaina o le komepiuta. O sea avanoa ua aliali mai o se iʻuga o le fouvalega i le fanua o fale i totonu o fale - o le faʻapipiʻiina o le instacaseb faʻapipiʻi paʻu. Afai e faʻatagaina e le aofaʻi o paʻu o le mamafa, o le faʻaaogaina o le paʻu o Moemen e mafai ai e maua ai le malosi o lau polofiti, ae ave i lalo o komipiuta masini. A o le atinaʻeina o le siakiina o le komepiuta mataituina o le mana grid o loʻo i le faʻataʻitaʻiga. Ae e oʻo lava i le vave fola o le siemencs system e le o folafola atu o le a taugofie. Peitaʻi, o le tagata e iai se mea e i ai, o le a alu saʻo pe a faʻamautu pe a faʻamautu ai le faiga. Siosiomia, e pei ona e iloa, totogi faalua.

A o le mea sa faʻataʻitaʻi i sisifo o tagata atamamai, o tagata fai pisinisi i le atunuʻu, ae o auala moni e puipuia ai le fale mai le faatamala o tagata faagaloina. O Yves Jaro, ma i totonu o le fale ogaumu tatau ona suia le RCD e fai ma le aoga) e suia ai le tulaga o le lamatiaga o le masini faapitoa na le atoatoa. O le isi manatu o le aiga o le aveese ai o le poto mai masini eletise i le puleaina o le saogalemu nofoaga, o le pule o le fale ma le lokaina o le faitotoʻa. O le sensor e faʻailo ai se le vaaia o le uʻamea poʻo le electrocamine o le a le faʻatagaina le faitotoʻa (ulufale atu i le polokalame o le saogalemu o se mea e toe foʻi ai.

O lea, o se faigofie faigofie atu mai le galo, e le oi ai le au e ona? Faafilemu, e iai auala masani: E masani ona feʻeseʻesea le taimi ma taimi faʻagaioi. Ole taimi e toe faamatalaina i luga o le mapu, ma se saoasaoa, ma se faʻamalama e teu ai, ma le faʻamuta le tele o le laga). O taimi faigofie e faʻatagaina ai oe e faʻafesoʻotaʻi le uta i se taimi faʻapitoa. E faʻapipiʻiina uma i luga o ki luga ma luga o soʻu. Leagand sili atu faigata timer pe a faʻatagaina oe e seti mai le8 i le 58 faʻafiafiaga mo le vaitaimi e oʻo atu i le vaiaso ma le faʻaali o latou togitogi i luga o le laupapa i luga o le togitogiga o le laupapa i luga o le togitogiga o le laupapa i luga o le togitogiga o le laupapa i luga o le togitogiga o le laupapa i luga o le togitogiga o le laupapa i luga o le togitogiga i luga o le togitogiga i luga o le togitogiga o le laupapa O polokalame o Timer e mafai ona tusia ina ia motusia soʻo se eletise eletise e le mautonu.

Peitai, o le taimi e malu ai le efuefu o le pefu ma toe foʻi i le eleele, lea e faʻataʻitaʻi ai i matou i taimi uma na fetaiaʻi ma ni tusi faʻaleaʻoaʻoga o le taulealea. O le tali i lenei mataupu o se tulaga masani: "Masalo nastgream." Ola i le "Masalo", e le aoga le faʻaalu o le vai, kesi, kesi ma le moli i le toesea o vasega taʻitasi, ua mafai, ae le ona o tatou mafatia ai mai lenei mea? Pe o le a le tele o tatou mauoa ina ia aua neʻi faʻatau ma le taugofie, ae matua manaʻomia ma le aoga ma le aoga faʻatonutonu ma moli pulega? O foliga mai ua fautuaina e le tali: Afai o le kalafi au, o ai na mauaina le pule aupito itiiti lava i le lalolagi sili ona maualuga, na o le mea o le a talanoa ai e uiga ia i tatou?

Manatua le mea e tupu mai le tusi pea o I. IFF ma E.pexev ". Mo le a le mea na vaneina i le fale 'ai , Sa agai i luma tagata, ae na matua faʻaleagaina le sisi. (Faitau: vai, kesi, malamalama, o le a matou faʻapipiʻiina i luga o le alualu i luma o le alualu i luma o le alualu i luma. Le itiiti ifo i se tasi o mea o loʻo taʻua i luga o loʻo faʻamatala o masini ma moli auala e fai ai le mea saʻo: "Matou te le o le lohkankins!"

O le Faatonu o le TFASTS TFSSGELRODCONCK MO LE FAʻAVAVAU FAʻAPITOA, atoa foi ma le pule o C.A. Ptashkin ma le Suʻega eletise.

Faitau atili