Vaega o ata: elemene, faavae tulaga

Anonim

Mea taua mo pa. Valaleagaina ai le filifiliga o le filifilia ma le fausiaina o mea. Popo, connices, clonations, asu cnunels.

Vaega o ata: elemene, faavae tulaga 14910_1

Tuuina atu o piliki

Puipui o lou fale: O a latou mea?
Ae.
Puipui o lou fale: O a latou mea?
e.

Filifili (faalua laina):

A - incision,

B - stade

Puipui o lou fale: O a latou mea?
Ae.
Puipui o lou fale: O a latou mea?
e.

Spoon (Tree-Roo-Root):

A - incision,

B - stade Master polokalame

Puipui o lou fale: O a latou mea?
Ma le ea
Puipui o lou fale: O a latou mea?
Ma le lagolagoina i totonu Piliki puipui fufulu masoa

Puipui o lou fale: O a latou mea?
Mai le piliki piliki o loʻo i ai i se faʻasologa
Puipui o lou fale: O a latou mea?
Mai le ato fuamoa o loʻo i ai i le vaalele lava e tasi
Puipui o lou fale: O a latou mea?
Ma le faʻaita-microragms mai le sima-oneone fofo
Puipui o lou fale: O a latou mea?
Axonmettry o le lelei Masonry Piliki puipui ma le faʻatumuina o le malamalama faʻamalosi

Puipui o lou fale: O a latou mea?
Purtical vaega Faʻataʻitaʻiga o faiga o faʻavae o bases

Puipui o lou fale: O a latou mea?
Mai le sima maa i le teuteuina
Puipui o lou fale: O a latou mea?
Laina i poloka maa
Puipui o lou fale: O a latou mea?
Piliki ma se chip
Puipui o lou fale: O a latou mea?
Piliki le lima Karnizov mamanu

Puipui o lou fale: O a latou mea?
Fua
Puipui o lou fale: O a latou mea?
I luga o le mamao mare
Puipui o lou fale: O a latou mea?
Piliki
Puipui o lou fale: O a latou mea?
Ma le prests crerete slab Faʻateʻa vaega o le pito i fafo o le puipui e faʻaaoga ai fafie

Puipui o lou fale: O a latou mea?

Puipui o lou fale: O a latou mea?
Ituaiga o gauga ma tipiina puipui Fesootaiga ma Nofoa o puipui

Puipui o lou fale: O a latou mea?
Tipiina o pepa ogalaau "i le paw"
Puipui o lou fale: O a latou mea?
O le fegalegaleaiga o le Borucul of De Devid Pal "Voblo"
Puipui o lou fale: O a latou mea?
O le tulimanu o fesoʻotaʻiga o pa o pa i luga o le ki
Puipui o lou fale: O a latou mea?
Conjugtation of the totonu ma fafo puipui

O lea, le tagata faitau tusi, o aotelega o lou fale ua uma ona faʻatulagaina le faʻavae e faʻavae i luga o tagata uma e faʻavaeina i fetuutuunai faʻatulagaina (pa puipui, vasega, o koluma). Atuatuvalega fou ma faʻafitauli tulaʻi mai. Luma o le laina o fale. O le a le polokalama, vaifoe lamatia, ua manatu le tele o vaega, ua uma ona e iloa mai le poloketi. Ae foliga mai e le mafaatusalia. Ia, tatou talanoa e uiga i puipui. O le filifiliga o mea ma fuafuaga o paʻu e faʻalagolago i tulaga tau tau o tulaga, mai le taimi o le fale faʻatumu ma a latou faʻasolitulafono o fale ma le tamaoaiga ma tamaoaiga faʻailoga ma tamaoaiga. O le amanaia o le tele o felauaiga, mai le foliga foliga ma le tusiata o le tusiata o le fale.

I Lusia mo se taimi umi, mo le fausiaina o fale puipui, tafafao, manupaʻu ma isi fausaga, ma tatou lautele togalaau, maa, ma le mulimuli ma piliki. Aulelei o Falemaʻi, Fale o Faleʻie ma Kapela, Matagofie ma Tulaga Ese. Ua lava lea e taua ai le matagofie o le malumalu o le le fiafia tele (le igoa saʻo o le Pokrovsky o le PBROVSKY, o loʻo i luga o le RB, 1555-1560). E leai se mea sese ma ofoofogia o le fausiaina o le fausiaina o se mataupu 22-o le ekalesia (1714) o le Faaola o le Liua i luga o Karizhi Caberaird.

Ioe, i aso o aso ua leva, ina ua leai se ipu ipu inisitituimi polokalame, o le mafiafia o pa sa masani ona tele. Mo le toe ki luga o le fale pito i lalo o le fale, vagana ai le maa faaletino, piliki ma laupapa puipui puipui, sili atu le lelei o mea mataina, tapuni ma isi i le faaaogaina o malamalama malamalama . O fausaga ia e mafai ai ona faʻaititia le mamafa o puipui, e faʻaleleia ai le latou fausiaina o le tamaoaiga, saoasaoa ona fausia.

Tatou faamasani ma mea taua mo puipui. O le fale puipui filifilia e tatau ona tutusa ma le fale e pei o le fale atoa i le atoa, ma faia se lua galuega taua: puipuia mai le leaga o le siosiomaga o le siosiomaga (mamafa, matagi) lafoina i luga o latou (mamafa) luʻi fausaga, meafaigaluega, meaafale.

Faʻalagolago i le nofoaga i le fale fale o loʻo i ai ni ituaiga e lua: fafo ma totonu. E mulimuli foi ona faia le aʻoaʻoga galuega.

O puipui i fafo e tatau ona lava (atoa tulaga) vevela-steeld lelei: O le fuafuaina o le vevela feololo o le taumatematega i le Winter, Puipuiga-e tatau ona maua i potu talafeagai vevela ma le susu mo faiga i soo se taimi o le tausaga. Faʻalagolago i le itu manaʻomia o le afi i le fale, puipui tatau ona i ai se vaega o le afi ma le faʻatapulaʻaina o tulaga afi. O puipui i fafo mai fafo e tatau ona lava (pasi atu o taimi) shopproof verprooties.

Lenei ma isi mea e manaʻomia e teʻavaʻa e e manaʻomia e teʻavaʻa e e manaʻomia ai le faʻatinoina o se poloketi, ma tuʻufaʻatasia fausaga o elemene eseese o le fale, o isi taimi e feteʻenaʻi ai. E manaʻomia le filifilia o mea ma mea e faʻamalieina ai manaʻoga atoa faʻapitoa ma le tele o fofo. E tusa ai ma se vaega fausaga, e mafai ona vaevaeina le puipui i totonu, e aofia ai mea teuteu ma mautu, e aofia ai mea eseese. Muamua o loʻo faia i le taimi saʻo ma le puipuia, ma feaveaʻi galuega, ma le lona lua pe o lo o tauʻave, poʻo se puipuiga puipuiga.

Mafaufau muamua ituaiga o pa o maa, sili ona faʻaaogaina i totonu o le fale fausiaina, akekpoch, faʻapea mai sitaili, ma papaʻe papaʻe, ma le fitu. O le pepe maualalo-tulai i fale falefafa o puipui faʻatasi ma faʻavae o le 50-70% o le mamafa atoa o le fale, ma le tau o puipui o le atoa fale. E mafai ona iloa lona taua o le filifilia ma le aʻoaʻoina ituaiga o puipui, aemaise lava fafo fafo atu.

Oti puipui

Ua latou tuuina mai i fafo atu o le talafatu o le po o le 25012065mm, e aunoa ma le amanaia o le faapalepale o 3-5mm. O piliki e faʻapipiʻi i le umi o le itu (25mm) i luga o le fogafale (i luga o le puipui) ma ua taʻua o sipuni, pe puʻupuʻu-i luga o le puipui - ma nimble. O avanoa i le va o piliki e tumu i le fofo e taua. O le masani masani o le sprizlenil snam (i le va o laina) o le 2mm, vertical (i le va o piliki) - 10mm. E masani lava, atiaʻe ona faʻaaoga ma le sili ona atamamai ma le manaʻomia tele, e matua le manaʻomia, aua e faʻaititia ai le vevela lelei ma le malosi o le pa.

I totonu o le fale o le fale o loʻo iai, o se piliki atoa o loʻo faʻaaogaina pe omea mumu, susunuina i luga o le mamafa mamafa o le 1700-1900KG / m **ale (vompinkg (ogatotonu Mo le faigofie, le mamafa o le tasi (tumu) piliki mai le 3.2 i le 4kg. O le mafiafia o Homogenous (mautu) piliki puipui e masani ona valiina le afa o le piliki ma ua fausia i le 1/2; tasi; 11/2; 2; 21/2 pili, etc. Lagolagoina o le mafiafia o itu faʻasāina o le 10mm, puipui mama i le mafiafia o le 120, 250, 3810, 640 mm ma sili atu. E fuafua lava i le taumalulu ua fuafuaina le vevela o le ea.

O le faʻapipiʻi o piliki i le pa mannory e faia ma se isi suiga o le sipuni tele ma le auvae laina e maua ai le laʻei o le vela.

O le sili atu le tufatufaina atu o le tufatufaina i le laina laina (filifili ma le rusia) ma le tele-laina (sipuni). Twitch spwolity laina o le isi i le choke, fausia i luga o le scrodad o le lua toe fai o savali.

I le tele-laina faʻatulagaina, tolu-lima single spws sui faʻatasi ai ma le tasi pamu. O le pito i fafo ma vaega o totonu o puipui e faia mai le piliki atoa e se bricksonified bricklayer, ma le ogatotonu o le fasioti tagata (forge) ua liligiina ma le vai susu. O lenei metotia o le masony e faigofie filifili, o le mea lea e sili ai le tagata faigaluega, ma o se tele tele o le tuli a faamuta le tau. Ae le i faia se piliki, e manaʻomia le faia e tatau ai i le susu, faʻataʻitaʻiga, le faapaleniina o ia i le pakete ma le vai. A uma, ese, aemaise i aso vevela, vai mai le fofo o le a faʻaopopoina i suauʻu, ma faia ni tuʻutuʻuga mo le faʻaumatiaga o le puipui.

O ni ituaiga o piliki, ceracrac ma moli sima, laiti poloka (mautu sima (mautu poʻo le vailaʻau o loʻo i ai ni lapoʻa lapoʻa nai lo piliki masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lo latou maualuga e mafai ona 88, 140, 188m, ina ia faʻafesoʻotaʻi le laina tutusa o laina o le piliki masani.

A tuʻu puipui o maa ma le slilik-pei o le gaogao, e manaʻomia le faʻataʻotoina o maa ina ia o loʻo iai le pa o le pa. O le uma o pa mai i le maʻa masani, o loʻo avatu i le itu taumatau, tele nai lo piliki, foliga (vaʻai poʻo le Ottoman, tele mo fale lea o le lotoifale o le fale o lenei maʻa o loʻo iai i le lotoifale o le fale lea o le lotoifale o le fale o lenei maʻa o loʻo iai i le lotoifale o loʻo faia i le fale o loʻo iai i le lotoifale.

O pulumu e tumau e asi e tumau, ae i o latou manatu vevela-puipui e sili atu le maualalo o le tele o le tele o le tele-storon, sili atu le mafaufau (volume). Faatatau ituaiga o piliki 50-150; Faʻailoga o ni fofo (noatia vailaʻau) mai le 10 (lie) i le 25 (sima) mo ituaiga eseese o le mansony ma fausaga. O le fola o loʻo faia i luga o le mamafa mamafa mamafa mamafa sili atu nai lo le 1500kg / m3), o lea-valaʻau malulu (sima-paʻu. O piliki malosi o puipui o piliki atoa ma le mafiafia o le sili atu nai lo le 380mm e le talafeagai, mo se lapoa lapoa, o lona tele o le mamafa o le va o le le tamaoaiga. Le mafiafia o fale fafo o fale na tusia, lea e faʻaoga ile faʻafailele inisitia, i lalo o tuutuuga o le malosi e tele lava. E faʻaaogaina i nisi taimi e naʻo le 15-20% o lona malosi malosi. O le mea lea, i fale galue, o le faigofie, e lelei ai le piliki e masani ona faʻaaogaina, valevale (faʻataulaitu poʻo lima mama).

O le faatatauina o piliki siliva e i ai le shoother luga nai lo le clay e masani ona faia e aunoa ma fafo sipela ma ma le laga o sui. O le tali lava e tasi e mafai ona fautuaina mo le masonry mai piliki mumu e faʻaaogaina ai se faʻapitoa foliga o Clay Coking.

O le tuʻufaʻatasiga o Manuzy mai Clay Red ma Sinicate White Brick Brick e mafai ona maua ai se tali manaia o le tele o le fofo. Ae ui i lea, faʻaaoga le siliva sili ona manogi i nofoaga faʻaalia e faʻaleleia atili ai le faʻatupuina o le alofa, e pei o faʻamautu, faʻavae, e le tatau ai. O ofisa o loʻo susu (faletaele, vaitaele) o loʻo i ai pa ma vaega e tatau ona mautu mai se palasitika omea palasitika oona.

O le masani ai ma le masani ai o le tino o puipui o loʻo taʻua o le sili ona lelei, o loʻo tuʻuina atu le puipui o le lua tutoʻatasi puipui ma le mafiafia o le po o le poleka. m, fausia tapuni lelei. O vaieli mo le masony ua tumu i le faʻaleleia o le: Slag, omea, malamalama lelei ma se faʻamaufaʻailoga. Ina ia le aliali mai le aufaʻatasi i le aluga o taimi, o le vai o loʻo tuʻufaʻatasia ma le jorizontal jumpers e ala i le 3-4 laina, o laina o le susu (1.52) Steel Coated ma Anti-Croroon Consunstion (sima susu, binumen).

O polokalame ma le Matai Soifua e sili atu alamanuia ma faʻavaveina galuega, lea e suia ai le pa puipui e le itiiti o le faʻaitiitia o masini sikaratiga mai le slam sima, fulafula. O le lautele o le fale moe i le 40-50 mm e itiiti ifo nai lo le mamao i le va o mea e fausia ai kiliaina e tumu i se fofo.

Aulelei o le tamaoaiga o le masonry mai pili atoa e aofia ai le lua puipui ma tapunia ai le ea i luga o le ea ma lautele o le 40-70mm. I lea lava taimi e tasi, ua faʻaitiitia le faʻaaluina o Bick Chick e ala ile 10-15%; O le pa pito i fafo o loʻo aofia ai laina o le va o le afa o le piliki, ma totonu faʻalagolago i le manaʻomia o le vevela vevela i le 250 pe 3800. O puipui e fesoʻotaʻi i metotia faʻapitoa i luga, o le fafo ua fuafua e faʻaititia ai le ea o le ea. Pe a tumu i le ea i le ea ma le minerale na lagona, o le siosiomaga lelei lelei o le puipui faʻateleina i le 30-40%.

Ia faʻateleina le vevela o le tino, e mafai ai ona faʻaaogaina le vevela-neulables (databy sima (moega pipi (chriptic (chred bedged ma isi auala mai totonu. Mo le o loʻo aʻafia ai ma le ea o le vevela ma le soʻona o le itu, o le mea o loʻo feagai ai ma le masoa, e faʻaseʻe ai le paʻu, kimft pepa, ma isi I le auala lava e tasi e faia i le pa o puipui mai totonu o laupapa. O le faʻamalosi e mafai ona faʻapipiʻi saʻo i le puipui i le fofo. O pa i fafo o puipui, na faʻamafanafanaina i totonu e tatau foi ona tuʻuina.

Faʻamatalaga taua, pele laʻu faitau. O le i totonu o le totonugalemu o puipui ma taʻavale vaega (o loʻo i ai le utupoto poʻo laupapa laupapa e faʻatatau i luga) e tatau ona tuʻu i luga o le paʻu o le 250mm) . O le popers koluse vaega e tatau ona i lalo ole 380380mm. Faatasi ai ma le avega tele (faamaninoina i luga o le nofoaga), o le e feaveai amo ma a tatau ona faamalosia faigofie e se uaea mesh ma se lapoa o 3-6mm ala 3-5 laina o masonry le maualuga. O vaega o loʻo taoto i fafo o le mafiafia o le 120mm ma 65mm (piliki "mapro"). I le umi o ia vasega, sili atu i le 1.5 m, e tatau foʻi ona faʻamalosia foʻi pe a uma le 3-5 laina.

E mafai ona faʻatulaga ni vaega o vaega (seʻi vagana potu ma le susu o le moli-sima, gypsum sima ma isi papatusi e masani ona faʻaaogaina le tumau o le lotoifale i luga o le lotoifale faʻaaogaina.

Mo le fetaiaʻi ma le taofia, lea e faia i le taimi umi lava i puipui o le mafauma lea, e sili le faʻaaogaina o le pa ma le maualuga o pili a le aliʻi. I le taimi lava lea, e leai se manaʻoga mo le vali mo le tolu pe fa.

O le lafoina o puipui puipui e tatau ona amata i tulimanu o le fale. Ofuvae. Mo le lelei le tausisia o le tutusa o puipui ma le tutusa, o le faalava o laina o le mason o masoa e tatau ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai se plum, o le cut-coum i luga o le maualuga .

Elemene o puipui

Popo - O le pito i lalo o le puipui mai le eleele le tulaga i le fola o le tulaga, o le maualuga o le itiiti ifo i le 500mm, o loʻo faʻamalosia ai le laina o le fale. O le faʻavae o loʻo faʻamalosia i le faʻamalieina o le tele o le susu ma le palapala susu, kiona, vailaʻau o masini, vai ma le teteʻeina, mumu-uʻamea-uʻamea.

O luga o le pito i fafo o le faavae atonu e eseʻese ni meaʻai eseese ma teuteu; Lamolemole ma le mapusaga, e aofia ai mai le mafiafia o le sima o sima ma tipiina i sasa, laina ma maʻa faʻaleaga, o le tasi vaega o le tolu oneone vaega. I le maualuga o le 150 mm o loʻo i luga aʻe o le tapaa o le motusia, e manaʻomia le faʻatulagaina o le atoaga o le faʻavae o le faʻavae o le tuʻufua, o loʻo aofia ai o le lua vaega o loʻo tosoina.

O sosaiete o pa o pa, e tatau ona faia mai i le paleni ma isi mea lelei, malulu ma susu-seleselega mea.

Pepe - faavae faavae faavae. O le pa manifinifi i le va o pou o le faavae, i le pito i lalo o puipui o le Veranda, Faʻapalapala i lalo o le avanoa atoa e puipuia ai le susu, kiona, etc. E faʻatinoina mai mea lava ia pei o le pa autu, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tasi pe popepich; O le eleele i totonu o le eleele i le 300-500mm. O luga o le omea, faʻafeteteina eleele, o le oneone oneone ma le mafiafia o le 150-300m ua faatulaga i lalo o le mu.

O le oona e faʻaiʻu ai le pito i luga o le puipui ma e taʻua o pale. Ua fuafua e puipuia le puipui mai le faʻamalologa timuga, tele le vevela o le la, faʻapea foi mo le aveeseina o le vai tafe mai le taualuga. Ma le isi, o Eave e masani ona faaleoleo fale, ma le tuufaatasia ai le tuufaatasiga lelei. O le mea lea, o ona foliga, maualuga, alu ese ma le lanu e tele lava fuafuaina e le lautele o fausaga o le fale.

Cornis O le maʻa maa o le faigofie foliga e mafai ona tuʻuina atu i se mea malie o laina taʻitasi e le sili atu nai lo le 1/3 o le umi o le piliki (80m). O le aofaʻi o le aveeseina e le tatau ona sili atu le afa o le paluga o le puipui. Faatasi ai ma se aveeseina tele o se cornice o se lavelave o le faʻasaʻoga, unit centte sima, utupoto, pamu i luga o le puipui ma e tatau ona faʻaaogaina ma puipui. E masani ona faʻaaogaina e faʻaaogaina e le faʻaaogaina o le folasaga o le folaʻo poʻo le mare; Ua tatala ma faʻapipiʻi.

E le masalomia, faʻaleleia atili le ituaiga o mea e mafai ona faʻalauiloaina i totonu o le vaalele o le fofo o le auala, eseese faʻamaumauga o faʻamaumauga, fusi ma paolo. Lathed mai piliki poʻo se isi, e pei o mea lilo, ae le faʻatupuina o le ata.

Asu ma ventiping auala Mo fale maualalo ifo, latou faʻatulaga, o se tulafono, i totonu o totonu puipui ma le mafiafia o le 380 mm, faʻataʻapeʻaina mai le mumu vaivai malosi. O le koluse vaega o nei auala faʻapipiʻi mo ogavae o le 140270mm, ma le ventiplation, mai le umukuka, faletaele, faletaele, faletaele - 140140m0.

O loʻo tauaveina potu fale falefaʻatasi ile saoasaoa. O Manumalo uma (poʻo le afi) e tatau ona i ai se asela soʻona asu. O luga o le i totonu o auala mo le sili ona mama e tatau ona mama ma lamolemole, moli (e taua (e taua aua le galo e uiga i ai) clay (e le o le claty (e le o le sima) vaifofo (e le o le sima) vailaau (e le o le sima) vaifofo (e le o le sima) vailaau (e le o le sima) vaifofo (e le o le sima) vailaau (e le o le sima) vailaau (e le o le sima) vailaau (e le o le sima) vailaau (e le o le celtel (e le o le sima) vailaau (e le o le sima) vailaau (e le o le celtel (e le o le sima) vaifofo (e le o le sima) vailaau. O le suavai ma le fatuina o puipui o loʻo faia ma se ie mama o le vai pe a faʻataʻape ai auala e ala ile lima pe ono laina o piliki.

O auala a le afu mai le tele o ato i totonu o le lauʻeleʻele e tuʻufaʻatasia i paipa ulaula, o loʻo faʻaalia i luga aʻe o le taualuga. A faʻapea o loʻo latalata le mamanu i le puipui i le nofoaga o le floages, mo se faʻataʻitaʻiga, o le paʻu laupapa o le maualuga (120 mm) mafiafia puipui e oo atu i le 380mm.

Ventiption Roadnels (Spare Spaces ei ai le auala) o loʻo tuʻufaʻatasia foi i luga o sipai paipa o loʻo aveʻesea i luga aʻe o le taualuga.

O isi aʻoaʻoga elemene o puipui, pei o linou, faalava, sasaa ai, maʻimau i luga o le faitotoʻa ma le faʻamalama, o le a tatou vaʻai mulimuli ane, faʻatasi ma le fola o fale.

Laupapa laupapa

O pa puipui o loʻo masani lava o loʻo masani ai i le fausiaina o fale maualalo ifo i Rusia, e sili atu lo latou tumama ma le malieʻaga, tatou te maualalo le afi ma le puʻupuʻu, e mafai ona solia.

Fale ogalaau fale, manaʻomia ai se numera tele o vaomatua, tusa o le 30-40 tausaga, e pei o se tulafono, lafoina ma e sau i le le fiafia. O le fausiaina o fale ma fale malupuipuia puipui i le faiga faaonapo nei e seasea foi. Ae ui i lea, o le masini o le fogaluga lona lua ma laupapa laupapa ma le muamua e pei ona maua ai ni mea lelei.

Ituaiga o laupapa Fafie: Logolo ua tipi, pa puipui, palu ma pati, faʻapea foi ma faʻavaʻa. O pa puipui ma puipui puipui o loʻo faʻaaogaina i totonu o fale gaosi tagata gaosi oloa ma fale gaosi. O fale tipi i fafo atu o fale o loʻo fausia ai i le averesi o le auala e tatau ona i ai mai logs ma le lapoa o le 220mm, i ai le ogaoga o le o lotoa o le "humtal e tusa o le 2/3 1 ogalaau lapoa).

O le logging (Fonotaga) o CLA COD BODS e maua ai le "faʻamamaina" e aunoa ma ni afifi, o loʻo tusia ai le ogalaau i luga o le faʻavae o loʻo faʻatumuina i luga o le afifi. Konpath tatau ona faia faalua: o le taimi muamua pe a potopoto. O le lona lua o le 1-1.5 tausaga talu mai le faʻamaloloina o le faʻamago ma solomuli ogalaau. O le laina o ogalaau na folasia faataamilo i le fale o le fale ua faaigoaina o se pale. O le pa pa pale ma le tasi ma le isi ma le fesoasoani o le plug-in wooden spikes o se vaega o le tapaa poʻo le lapoʻa o le ogaumu o le 150-2000mm i le alavai o le 150. Na faia e le faamoega mo le manogi ona o le faʻamamaina o ogalaau e tusa ma le 3-5% e tatau ona faia e le 20-30 mm loloto nai lo le maualuga maualuga (120-150mm).

O le tuʻufaʻatasia (Puaoao) o le sili ona faʻamalosia ma auala tuufaatasiga ua faia e faʻaogaina ai se isi ituaiga o tapulima "," WROSH "," e leai se mea o loʻo i fafo atu.

O puipui o paʻu laupapa laupapa o loʻo fesiligia ma auaunaga faʻatupu, talu ai o upu uma, pelu, pelu, ua uma ona faia i fale-fau. O le mea lea, o loʻo mafai e le tagata e ona le faʻatau ma fausia ia pa ia latou lava.

Le mafiafia o le au pa e faʻalagolago i le alatele, o lona uiga, mai le vevela o le taimi e fuafuaina ai le vevela, e talia mo le puipui i fafo ole 150 m), mo le 1000 m), Faatasi ai ma le maualuga o pa, tutusa mo puipui fafo ma totonu le 150 pe 180mm.

I le va o le pale o Brusiv tuu le vevela-incā o mea - caispacat mai le afifi pe lagona. Mo le aveeseina sili atu o le vai mai le sprizotal snam i le va o pa mai le pito i luga o ivi asoaso o pa taʻitasi, 20-30m ua aveese. E tatau ona tipi e le Sypes lagona e le 20mm ua uma ona lautele o Brusev. Ina ia faʻaititia le faʻamavae i le va o pa, e mafai ona e faʻatinoina gogova, faʻamaualuga, e faʻatumu ai le taʻaʻalo tafatolu auala. Ina ia faʻamau ai le pale (pa) i le maualuga muamua, o loʻo tuʻufaʻatasia pu, o loʻo faʻaofiina ma skup (faʻapena ona talanoaina luga mo pepa ogalaau). E faapena foi, o faʻaputuga (o fetuutuunai) o puipui i fafo o puipui i tulimanu ma puipui puipui puipui.

E le pei o le ogalaau, o pa puipui o loʻo aoina i se fale ogalaau i luga o faʻavae o faʻavae o le masani ituaiga. Ina ia faʻaleleia le puipuiga o pa puipui mai le tino faʻaleagaina o fafie ma mai le siosiomaga faʻaalia, e mafai ona vaʻaia puipui i fafo atu o laupapa (spameter) poʻo le faʻasaga i ai piliki (tinoima88,1,CMem). O le a malaia ai pa, ma faatasi ai ma le pilimu feagai ma sili afi afi-tetee. Moody Trim e sili atu ona lelei e fai ai le siʻomaga, e faʻafaigofie ai le faʻafefeteina. Faapipiiina ma laupapa laupapa ma uamea uamea.

O le teuteuina o le ma le ufiufi o le fufuluina ma tapuni tino e tatau ona faia pe a uma a latou mamafa, ae pei o le 1-1.5 tausaga talu ona maeʻa.

O le tele o vaega o faʻamaumauga ma faʻamatalaga o le atunuʻu o le atunuʻu e masani lava ona uiga i taimi uma o le fale na fausia i le amataga o le XXVEK.

Ma, o le tamaititi le faitau faitauina, o nisi o ia o aiaiga autu i le faia o faaiuga a le Pafutoa puipui ua sili atu ona lelei.

Ole taimi lea e mafai ai ona e talanoa faʻapolofesa i tagata faupuʻea i faʻatinoga, ma filifili o nisi fesuiaʻi o puipui puipui, vaʻaia le alualu i luma o le faʻagaioi.

Faitau atili