Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi

Anonim

Sefulu Filifiliga mo le toe faia o se masani lua-potu potu e lua ma le atoa o le 50.2 m2 i totonu o le fale poloka o le II-68 faasologa.

Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi 14913_1

Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Potu malolo
Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Fale poloka poloka o le II-68 faasologa e masani lava ona lava. Ma o le aso tatou te fautua atu e te faʻailoa ai oe i filifiliga e sefulu mo le toe faia o se lua-potu potu potu e lua potu i lenei fale. Aofai o le eria - 50.2M2, nofomau - 28,2m2

Ae le i toe totogi le toe faaleleia, e manaʻomia le mauaina o se faʻamatalaga faʻapitoa i le tulaga o mamanu o lau fale i le mosoline vai. I le faʻaopopo, faʻatagaga e galue ai mai le Itumalo o loʻo manaʻomia le Komisi Intebletortation.

Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Muamua o le fale o le fale mautotogi

Malace o le doge

O le fale mautotogi ua fuafuaina mo se aiga o le tasi pe lua tagata o loʻo sailia se faʻamafanafanaga e faʻaalia i tulaga masani masani.

O le fale mautotogi e tatau ona: O le ulufale atu o Hall, o le liu umukuka, le mafanafana potu, o se potu popole i Homed, o se faʻailoga o le faʻamafanafanaga ma le tamaoaiga.

O faʻapea foʻi: E le faigofie le potumoe, ae faʻapea foi ma le maualuga. Idaipett, o le mea e mafai ona e mumu filemu mai fafo o le lalolagi ma galue. Ae mafai ona fausia se tusiata, ia iai se nofoaga atoa i le mea moni o le 54M2.

O le tagata mamanu taumafai e faia le avanoa o se fale mautotogi, leai ni pa ma vaega. O loʻo iai ni mea o loʻo i ai i le tulaʻi mai. O le umukuka meafaigaluega o loʻo faʻaseʻe i tua o le faletaele. O le fola i le umukuka i le alatele ma le faletaele o ufiufi i laupapa laupapa.

Mo le potu malolo ma fioti potu, e te manaʻomia se avanoa, mauaʻi, faʻatasi ma latou i le umukuka i le tasi fanua vaʻaia, ma le faʻamoemoe ole avanoa.

Ina ua foʻi mai le mataupu o le potumoe ma ua foʻia le kapeneta, e mafai ona e tuʻuina tagata na ona e leʻi filifilia. O le tagata mamanu e faalagolago i lona poto masani ma e ofoina atu se mamanu, i totonu o se moe moe, pe o le moega i upu masani o le maota.

O le muamua fola-polyfunction podium i totonu o loo i ai:

Mai i le itu o le potu 'ai ma ni vaega taua;

mai le potu malolo - o le apefai i luga o le fogafale lona lua, moe moe;

Mai le itu, o le 'olo ma le puipui o se nofoaga mālie, tuueseeseina mai le vaega o totoe o le fale mautotogi.

O le moe moe e lava le avanoa ma le teuteuina o le fusia ma tisu ma le malosi mai le isi o le avanoa. O le i luga, e mafai ona e mafaufau ia te oe lava i le maota o venetian fefaatauaiga po o le ogatotonu o le ogatotonu.

Mea

Polani Cemirac Tile, kapeta.

O le puipui o loʻo ufiufi i le Vinyl Wallpaper poʻo le Wallpaper i lalo o le vali.

Taualuga-faʻaloaloa, matematika, ma moli moli.

Moe moe, o le sili ona faigata elemene. Faia mai se uʻamea poʻo se laupapa laupapa, o loʻo matou faʻapipiʻiina poʻo le plywood. O tagata uma o loo olo mai i le selesaito. O le laualuga ua ufitia i le pito i luga o le laupepa, ae le o le fefe i le fufuluina susu. O vaega o loʻo teuteu mai se faaputuga laupapa, o loʻo fai i luga o le mamanu: o sitepu ia, faʻapipiʻi pou, cornice ma le pa mo le moega.

Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Vaʻaiga lautele o le potu malolo
Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Sasaʻe o se mea faʻapitoa

O lenei filifiliga ua fuafuaina o le muamua, i luga o se aiga o le lua. Fale ma se faigofie fausia-i totonu o le fata. Greamgeous faletaele - o le miti a soʻo se taulaga.

O le taupulepulega, tamai ma le mafanafana, e faamaʻaʻaina i le teuteuga taugata. Fafine i totonu o le umukuka e saunia ni au talanoaga ma kuka latou te le faalavelave i fafine ia kuka faalilolilo.

O le avanoa o le potu malolo e leai se totogi, ma e mafai ona e nofo saogalemu saogalemu mo se talanoaga umi faataamilo i le turki aluga. Lenei e mafai ona e faitauina tusi, fai se taumafataga o le taeao, mulimuli ane faʻatulaga se pati e faigofie. Na foʻia le potumoe i le le mautonu fua fua. O le moega e le o le tulaga ma e fetaui lelei ma le laupapa laupapa. O le potumoe atoa e mafai ona faʻaesea i le faʻaata faʻauiga poʻo le, i le isi itu, e matala i le Ferris. I se faapuupuuga, o mea uma o loʻo tuʻuina atu mo faigofie nofoaga. E pei lava ona o le lomiga muamua, o le faapaologa ua tuʻufaʻatasia ma tuʻufaʻatasia ma le fale mautotogi.

E leai se kapeneta meaafale, pe a tuusaunoa e le umukuka ma le faletaele. O le vaeluaina i le va o le potumoe ma le potu malolo ei ai le fale o faletusi.

O avanoa e tumu i le faʻaseʻe mata. O vaega uma o loʻo faia i le uamea faavaa ma faʻasino ma sisitema lea na sosoo ai ma le maeʻa. O le faletusi e aofia ai le fausia-i vaega na faia mai le moraaine laau. Fafo atu o fafo o fafo ma le laupapa laupapa. O le fola atoa ua vevela. Puipui ua faʻapipiʻiina ma le pamu o lo o faʻapipiʻi. I luga o le taualuga, halosen moli. Galu-lalagaina o le le mautonu. Ua tumu le pamu i le faapaologa i fale o le fale.

Ina ia maeʻa o se tasi o manatu na taʻua i nei filifiliga, o le gafatia e tatau ona tuʻulafoaʻi ai se vaega tele pe a filifilia se lumanaʻi. E manaʻomia le filifiliina o le nofoaga o loʻo sili atu ona fetuunaia, faʻatasi ai ma le faʻavaeina o tupe faʻaalu i le toe totogiina ma le toe faʻaleleia galuega ina ia faigofie le fale ma le lelei.

Teu i luga Igoa o nofoaga Faauma mea ma ituaiga o galuega Eria, m2
Fola Potu malolo Parquet Juncert mafiafia 12mm, beech; 78 $ / m2 28.
O le singleng counds o lo o malaga, mastic, plunth mafolafola, laupapa
Hall / carridor CerAMIc Tile 30,530,5; 37 $ / M2 valu
C / w CERAMOMIC Tale fola 2020; 37 $ / M2 fa
Umukuka CerAMIc Tile 30,530,5; 37 $ / M2 sefulu mal le fa
Logisia Fola i le fola 30,530,5; 20 $ / m2 6.8.
Taualuga Potu malolo Spaklyka, valivali 28.
Hall / carridor I fafo atu o le laupapa i fafo atu, 4 $ / M2 valu
C / w O le faʻamaloloina o uili paʻepaʻe, 38 $ / m2 fa
Umukuka Mamago stucco sefulu mal le fa
Logisia Mamago stucco 6.8.
Fausia-i Kapeneta Ulufale Hall / Nofoaga potu ARRAY, Veneer 2.

Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Potu malolo
Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Mo taimi uma. Filifiliga 1

Fale mautotogi mo na o ia e le tagata na o oe. O le faigofie toe faʻaleleia e mafai ai ona e faʻateleina le avanoa o le avanoa ma tagata taʻitoʻatasi o le nofoaga e tusa ai ma manatu tau onapo i taimi uma o le avanoa.

O le vaega o le umukuka e maua ai ona o le agai atu loloto i totonu o le potu ua leva. O le umukuka faamalama ua nofoia nei e le ogatotonu o le tulaga, faia le umukuka potu malamalama ma lautele. Uma umukuka meafaigaluega mafai ona tuʻuina i luga o le tasi pa, faʻaaogaina le nofoaga i le tele e mafai ai. I tafatafa o le SINK na faʻapipiʻiina o se masini fufulu e nofoia ai le tulimanu. E faigofie lava ona tuʻusaʻo i le umukuka e momoli atu ai ni sapalai ma ipu, e masani lava o le tuʻufaʻatasia o elemene ma faatufugaga o le umukuka faaonapo nei.

O se auala vavalalata e sili atu le faʻateleina o le faʻaaogaina o le laina curvilliar i le laulau. O le fuli o le faletaele e faia o lanu opare opaque tioata, maua ai le palasitika avanoa ma atagia mai ai le poto masani.

I le fale mautotogi mo le tasi tagata le faletaele e fautuaina e faia tuufaatasi.

O le tasi potu nofo ai o le tele o moli ma le tagi e aofia ai le penefiti na filifilia i luga o le mataupu faavae o transformers. Gagau sofa, faigofie ona toe tuleia manu, kofe laulau i luga o uili, TV i luga o se skipping skipping station starm mo se isi potu. Ua talafeagai foi mo le masini o pati pati. O le potu malolo o le potu e tuʻuina atu se fale o le fale ma se faitotoʻa faitotoʻa. Lua-ogatotonu moli, solia le potu i le lua sone moli, o loʻo aofia ai ma le moli autu ma isi moli.

O le Glazed Logginia ua liua i le togalaau ole togalaau. O le i ai o le faʻavaʻa o le loggia ma faʻatauvaʻa e mafai ai ona e faia se aafiaga o le loloto o le avanoa o le avanoa: O le Loggidia foliga mai e sili atu ona ofi i le sikuea le tagata.

Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Potu malolo
Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Mo taimi uma. Filifiliga 2.

Tuuina atu o se aiga e toatolu: matua ma se tamaititi a le tamaititi aʻoga. O le autu autu o le fausiaina o auala o le fuafuaina ma le faʻagaioiga o le nofoaga autu mo aiga fesoʻotaʻiga a tagata uma o le aiga, aʻo le tasi tagata o tagata uma. O le ogatotonu o le ata o le potu malolo o se potu malolo, faataamilo i le vaega o totoe o le nofoaga o le nofoaga: o se umukuka, potu o le fanau.

O le faataamilosaga atoa e noatia i le puʻupuʻu tulaga ma lelei nofoaga. O le lafoaʻiina o le umukuka faʻatasi ai, tatou te maua ai se tasi nofoaga o le potu malolo ma le 'aʻai nofoaga. E lelei mea uma, ma le aoga, e leai se aoga, ae naʻo le sili ona manaʻomia mo le faigofie.

O le faletaele e tuʻufaʻatasia, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻiina le masini fufulu i totonu. O le faʻatonutonuina o le potu e tuʻuina atu le laina curvilliar o le fola tuʻufaʻatasi.

Avea le ogatotonu o le fale mautotogi ma le fesoʻotaʻiga o aiga, o le potu malolo ua faʻatulagaina ai le taua i le fale atoa. E i ai se meafale vaivai, o se tele o le televise ma musika faʻataʻitaʻi o loʻo faʻapipiʻiina.

Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Vaʻai mai le potu malolo i le umukuka
Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Mo taimi uma. Filifiliga 3.

O le fale mautoo o se mea o le fale faʻapoaga, o se galuega fatufatu, o se fale e seasea, lea e sili ona fetaui mo le potu o le potu. Nofoaga talimalo e pei o le mafaufau-mafaufau.

Fuafuaina o laina masani, laina taamilosaga, tuʻuina atu i le pauna i le taulafiga i le faʻasaʻo, faʻamatala le amio malie o le tusitala, lea e talisapaia le lomiga ma le faigofie.

O le fuafuaga e faigata i le curvature o vaega. O le fale mautotogi o mea na tupu i le lua sone, tuueseeseina le potumoe ma le potu malolo, e soloi ai lamolemole i le umukuka. Bar Rack Auauna o se fesoʻotaʻiga ma le taimi lava e tasi o loʻo vavaeeseina le umukuka sone ma le potu malolo.

O le alatele o loʻo faʻaalia e le funting laina curve ma se laina faʻamafanafana i luga ma le faʻata. O le atoa o le pasi mai le pa i le potu malolo ua tuʻufaʻatasia ma se lavelave lavelave o le fola e ufiufi ai le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola ma le puniti.

Meataiga o onapo nei, Aptant-Greee. O le potumoe e le masani ai i le tupe alu o se mea e sili ona mamafa i luga o le moega. Fausiaina-i le faʻa-ato-paʻu kapeneta o loʻo faʻaalia faitotoʻa faitotoʻa. O le potu malolo o se fale tifaga i le fale, faʻaopopo na o mea suamalie.

Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Potu o le umukuka
Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Totonu o le vaomatua

O le tusitala e fautua mai ai le faʻaititia o le suia o le fale masani, le aumaia o le tasi le vaega o le uchen ma se potu tele, o le a faʻasaoina i totonu o totonu. O le tusiata faufautua e mafai ona tuʻua se tamai vaega o le ala savali, ina ia i le nofoaga tele e faʻaalia ai, ia tele ea ea ma malamalama. O le potumoe e faʻateleina tele ai le faʻaogaina o se vaega o le ogalaau o le loggia. O se tasi o mea manaia maua o le tusitala o le fale o le fale i le va o le potumoe ma le potu malolo o le fale. Laasaga o fata ma cycades o meaola ola ma se tamai togalaau i luga o le chandelier aumai ai faapitoa.

O le lanu tali o le totonu o loʻo fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o lanu masani masani, lanu moni, o atigivae o le pamu ma le procevin ua faʻaaogaina i le pa puipui.

Laualuga Igoa o nofoaga Mea ma Ituaiga o Galuega Arient. Manogi mea Ma pologa, $ / M2
Taua Potu malolo, umukuka, faletaele Plaster pine ma se vaega ma se vaega i le 1cm 40-80
Luga olo
Le talitonuina o puipui ma vai e vavaeeseina fofo
Valivali le taualuga mo le tolu taimi o le vai-tulaga vali
Fola Potu nofomau, faletaele fale o le fale, Kitchen Sima tie masini 80-110
Sauniuniga mo le palisi
Cistquet laupapa "Margarmitelle"
Faapipiiina o prondinn. Fola faamaea ma chramic trales i faletaele ma alatele
Puipui Potu nofomau, faletaele fale o le fale, Kitchen Loggiia feololo. Faʻapipiʻi 180-260
Ogatasi ma se fefiloi o le ituaiga vetoitt vaega i le 1cm
Olo o le laualuga o puipui. Valivali puipui mo le tolu taimi ma vai-maualuga vali
Puipui o le palu ma ceramic fafie i totonu o faletaele
Faitotoa (ulufale, potu malolo)

Faapipiiina o se fale uamea masani. Faapipiiina o le faitotoʻa o le faitotoʻa o potu o loʻo faia, faʻapipiʻiina o platbands 50-70
Faamalama pou, faamalama

Fofoga o laupapa laupapa laupapa. O le faʻamaufaʻailoga o le faʻauiga mai fafo. Laupapa laupapa 110-120
Eletise

Faapipiiina o le eletise eletise eletise eletise eletise (apamemea uaea i le PVC paipa) 35-40
Eletise eletise sima sima
Vevela

Faapipiiina o moli uila ma se kesi o fesoʻotaʻiga

Vai paipa, suo

Faapipiiina o le fiva moe 55-70
tau atoa 600-820

Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Aquarium i le potumoe
Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

MUAMUA MUAMUA MUAMUA

E matua taʻutaʻua lava tapulaʻa ina ua mafai ona foia le mafuaʻaga o le fale mautotogi a le tusitala o lenei poloketi. Musuia e le moligaʻo o le ogatotonu tausaga, o le tagata mamanu tuʻuina atu i luma o le lototele ma Avor-Gady Fofo o le totonu.

O mea uma e pei o Slears, Cababilavila Tintagram, o loʻo faʻatumuina isumu, o se tulaga le masani ai mo ata vitio ma pelu, o loʻo faʻamamafa ai le taʻaloga. O le fuafuaina o le fale mauto e mafai ai e le tagata ona lagona le mafanafana ma faigofie.

O le fale mautotogi e aʻafia ai i le tasi poʻo le lua talavou o loʻo fia nonofo i totonu o le sitaili.

Laualuga Igoa o nofoaga Mea ma Ituaiga o Galuega Arient. Manogi mea Ma pologa, $ / M2
Taua Potu malolo, umukuka, faletaele Sipiina pine ma le liliuina o le fefiloi o le ituaiga vetott sporter i le 1 cm. Faauma le faasausili i luga. Olo i luga. Tolopoina ma vai vavaeeseina fofo 60-90.
Valivali le taualuga mo le tolu taimi o le vai-tulaga vali
Le mautonu i le faletaele
Fola Potu nofomau, faletaele fale o le fale, Kitchen Sima tie masini 80-210
Sauniuniga mo le fale. Fola fola i le auala
Faapipiiina o prondinn. Fola fola laupapa laupapa
Puipui Potu nofomau, faletaele fale o le fale, Kitchen Fausiaina o piliki vasega. Savali vasega. Ogatasi ma se fefiloi o le ituaiga vetoitt vaega i le 1cm 180-210
Loggiia feololo. Fausia-i totonu o le fata. Olo o le laualuga o puipui. Valivali puipui mo le tolu taimi ma vai-maualuga vali
Puipui o le palu ma ceramic fafie i totonu o faletaele
Faitotoa (ulufale, potu malolo)

Faapipiiina o se fale uamea masani. Faapipiiina o le faitotoʻa o le faitotoʻa o potu o loʻo faia, faʻapipiʻiina o platbands 50-60
Faamalama pou, faamalama

Faapipiiina o faamalama o faamalama. O le faamau i fafo 110-140
Raman-uamea. Faʻataʻitaʻia
Eletise

Faapipiiina o le eletise eletise eletise eletise eletise (apamemea uaea i le pvc faagaau). Faapipiiina o le uaea elemene ma eletise eletise 35-45
Vevela

Faʻateʻaina o le laʻei ma le kesi o fesoʻotaʻiga (o le faʻavae o le tu i le puipui) 50-70
Vai paipa, suo

Network taotoga, pupuga faʻapipiʻi 55-75
tau atoa 590-810

Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Potu malolo
Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

O laʻu tamai ana

O le fale mautotogi ua fuafuaina mo tagata e toatolu. O le manatu autu o le toe faia o le fausiaina o le ituaiga o le vao.

O aʻafiaga i aʻafia na faʻaaogaina sa faʻaaogaina lautele ile atinaʻeina o lenei poloketi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o sina tamaʻi fale ulufale faʻateleina ai se faʻata tele tele. O le tamai potu malolo e faalauteleina i le aluga o loʻo i luga o le podium o le umukuka ma le kolone e tau atu i le potumoe. KDIZIZIZIDOR MUAMUA E aofia ai le faʻataʻitaʻiga o puipui, o le faʻaaogaina o ituaiga eseese mo le maeʻa o puipui o palepala (sipelaina o mea siliva, ma isi mea). Malosi, solia le nofoaga o le nofoaga o se moli susulu susulu o le kapeneta.

E ui i le "ana" fausiaina o se fale mautotogi, e le mafai ona maumau iinei, aua o le labyrinth o le a e asiasi i le potu malolo o lotoa.

O le potu moe o le fale mautotogi e le manaʻomia ai ni mafaufauga faʻapitoa. Lenei ua na ona e malolo ai oe i le asipolo, faia e le counctury o le vaega o le loia, le laulau tusitusia ma le taualuga.

O le mea na tuʻuina atu le manatu o le tagata faʻasino manatu e tau faasaga i le masani ai taliaina masani e fesoʻotaʻi ma le valiina o fale mautotogi. O le manaʻo e mauaina pe a maeʻa le toe fausiaina o le maualuga o le avanoa avanoa avanoa o loʻo taumafai i le toetoe o uma tusiata. Lenei, i le isi itu, tatou te talanoa ai e uiga i le paie "zakolek" i le labyrinth o totonu.

Teu i luga Igoa o nofoaga Mea, Meafaigaluega Fua Tau, $ mo iunite suia Sosaiete. Tau, $
Fola vaega Ceramic tile "clinker" 1,5m2 45. 67.5
Sanosel Ceramic tile (matte) 6,28m2 tolu sefulu 188.4
Ulufale Hall, potu malolo, umukuka, potumoe Paʻaga Paʻaga Parquett Parquett 21,3m2. 37. 790.
Potumoe, loggi Kapeta (jot-faavae fulufulu) 27m2 40. 1080.
Ulufale Hall, potu malolo, potumoe O le teuteuga o le vaega i le va o mea 6 p / m 5.6 33.6
Pati ma Vaega Ulufale Hall Hall, potu malolo, potu moe, umukuka Vali "Agcury" (lanu 2-3 taimi) 97,2M2 10 972.
umukuka Ceramic tile (matte) 1515 10,5m2 tolu sefulu 315.
Sanosel Ceramic tile (matte) 201520 27.5m2. 35. 962.
Ulufale Hall, potumoe, faletaele Fausia-i Kapeneta 4 p / m 1500. 6000.
vaega Tioata poloka (seti) 0.2M2 340. 68.
Taualuga Potu potu, ulufale ulufale o le hall, potu moe, kamukuka Stucco, mesh i lalo o le plaster 54m2 lima 270.

2.9

Sanosel Faaloaloa (paʻepaʻe matte) 5.3m2 60. 318.
Dors: ulufale, potu potu

Uamea (laupapa teuteu) lelei 1 PC. 2400. 2400.
Spaws nofofua, flash veneer 5 fasi. 400. 2000.
Eletise Vaega Toso o le toto, moli pito i luga (halogen) 10 fasi. + Feuiaiga. tolu sefulu 300.
Faletaele, potumoe, loggi vanu moli 14 pcs. sefulu ma le lima 210.
Potu potu, potumoe halosen (Ture) 10 fasi. 900. 900.
El. Sockets switches vimar 25 PCs. sefulu ma le lima 375.
Taaloga TV. Sockets vimar 7 PCs. lua sefulu 140.
Faamalama pou

solole 1.5 p / m 100 150.
Faamalama

Laupapa laupapa 9m2. 260. 2340.

Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Potu malolo
Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Fale mautotogi ma faalilolilo

O lenei potu (lua potu tuʻutuʻuga) ua fuafuaina mo se nofo i le tolu pe fa tagata.

O le aofaiga atoa o le manatu o se le mautonu. O le mea lea, o tusiata tusiata e faaopoopo ai fale ua leai o loʻo faʻatulagaina i le poloketi e mafai ona fesuiaʻi ai le tasi i le isi.

O metotia mo le ausiaina o nei mea eseese: tu ma aga masani fatuga, uili i totonu, feaveaʻi vaega, ata, ata puipui, pupuni o faitotoʻa,

O nei mea uma o le tele o tupe e faʻavasegaina e tusa ai ma le mataupu faʻavae o le sifi o le agai i luga o le taua o mea taua.

Totonu o lo matou fale, sa matou foia se talavou talavou ma le laiti ma le la tama. O potu uma o le ulufale ai lea o potu, kamukuka, potu malolo ma taufaʻamataʻu o loʻo faia i luga o le tele ovoide (i totonu) faletaele. Na ia fesili i ona foliga vaaia i le fale atoa.

O le taele ei ai le faiga lokaina o faiga, pe a o le tausisia ai ma tulafono faigofie, e mafai ona e fufuluina i ai. O le faletaele e lua tulaga +0.15 ma + 0.45m mai le fogafale mama, lea o le aveeseina o fesootaiga mai i luga o le fesootaiga mai le faʻamamaina, o galuega a le Matai ma malo e mafai ona faia. O puipui i fafo o loʻo faia i le polliphich ma faʻaofi mai i poloka tioata, e faʻaititia ai ponaivi e le omea. Fausiaina-i le fufuluina masini, lea ua teuteuina mai le fanau ma le kapeneta i le ituaiga o malupuipuia malupuipuia.

Tatou alu atili. O le faʻaliliuga o fata ma loka ua toe fanaina i lalo o le cylinderrical luga o le puipui, naʻo le laulau e gaosia e oka ai. O le tioata poloka i luga o le vaega e mafai ona luga laulau faatinoina le matafaioi o moli faaopoopo, ina ia mafai ona faalauiloa le malamalama tiute i totonu o le faletaele i le tutusa ma le moli o le potu malolo ma le umukuka.

I le potu malolo i luga o le malu o le puipui, tipiina o lipine o lanu tioata poloka, faatulagaina o laupapa laupapa + 0.45m, o loo i ai se vaega vaivai. I le malamalama lea o le malamalama mai le matutu, a uarota ua faatulagaina. Na tupu, o iina e tolu pusa pusa i uili uili lea e faʻaleaga ai le fale mautotogi mai meaafale le talafeagai. I lalo o laulau o laulau i totonu o le sofa e mafai ona teu moega.

Seʻi tatou vaʻai i le totonugalemu, o le mea lilo lea. Faatasi ai ma le tomai faʻatino, e le mafai ona mate, i luga aʻe o loʻo i luga oe ... o le moega. I le taimi muamua, o le masani lea o lo o alu atu i lalo, na faia i foliga o le vaega, ma fausia-i Haoloni Luniares. Ae o loo galue sili atu faigata ma o lo oi latou tolu vaega. O le laupapa muamua laupapa 22,2m, o loʻo tauʻaveina se mea lelei orthoped orthed ma 1.82m. O le mafiafia o le "sanuisi" e le tatau ona sili atu nai lo le 25cm. O lea e le pei le moega o le moega, o le taualuga o le tautau, o le taualuga e teuteuina i le auvae o vaega, lea ma le laulau e fausia ai se foliga mautu. O se masini mo le siitiaina o le moega e mafai ona faʻatinoina i ni isi itu: tusi lesona ma electromonical. Mo le isi mataupu, e lua vaega o loʻo faʻatali i le totonugalemu o le taualuga, o loʻo faʻamalosia e le totā e manumalo. O sea masini o se teine ​​maʻaleale teine ​​e mafai ona siʻi ma tuu i lalo le uta i le 300kg. O le tele o le matou moega o le a le sili atu i le 60kg. O le lautele o fasi ata o le tumau o le synthetic o le pamu o loʻo manuʻa i luga o le drums (parachute e talafeagai). E manaʻomia le ie e vali ai. 'Ua faʻapea foʻi i tulaga maualuluga, o le a siʻosiʻomia le moega e se vanu matagofie. O le laulau o loʻo faalagolago i luga o laulau latalata i le sofa ma i le lagolago e mafai ona teuteuina i se mea, ae le o le vaʻai i vae. O lenei lomiga o manu malie. E mafai ona suia le avetaavale tusi e le eletise eletise ma le faʻaititia (e mafai ona faʻapipiʻi e tagata i tala puipuia).

Suiga o le a afaina ai le Loggia. O le fuaitau i e fufulu atoa. O lenei gaioiga o le a faʻaopopoina e faʻaopopo ai le mea tatau mita ma faʻaleleia atili le faʻaaliga. E manaʻomia le faʻamautinoaina o le foloa o le potu ma o le Logisia na maua i le tasi tulaga, lea e le masani ai ona o manaʻoga i le manaʻomia. O mataupu autu o le a tatau ona faʻaaoga se asiasiga faʻaleaʻoaʻoga i tuaoi o loʻo i lalo ma gaosia galuega i le faʻalenatura o le ogalaau.

Ma le ua mulimuli i lau totonu. Afai o lou fale mautotogi i luga o le pito i luga o fola ma mai le loggia tatalaina se vaaiga matagofie o le pancera o le taulaga, pe a fai o le ogatotonu o le itu, gagau le puipui ma Glazate lou fola mai le fola i le taualuga e lua-potu faamalama.

Teu i luga Nofoaga ma fale Mea, Meafaigaluega Fua Tau, $ mo iunite suia Sosaiete. Tau, $
Fola Potu malolo Opofloor parqut laupapa 56. 48. 2520.
Umukuka
Fanau
Logisia
Sanosel Taavale laupapa 3.5 25. 88.
Puipui Potu malolo Phintex, vali

Umukuka
Logisia
Fanau Puipui puipui 10 rolls 10 100
Sanosel Taavale laupapa 24.5 tolu sefulu 735.
Glass poloka 48 PCs. sefulu mal le fa 672.
Faitotoa Vaega Uamea "Sesame" tasi

900.
FAALATALATA 3. 400. 1200.
Faiva Sanosel Hydromassage taele jacazzi Maeasa faʻataʻitaʻiga

3720
Faleuila tasi 240. 240.
Tuli tasi 160. 160.
Paluga 2. 150. 300.
Mea faigaluega 1 seti 200. 200.
Eletise Potu malolo, vaega Halosen moli sefulu ma le lima lua sefulu 300.
Apamemea 6. 250. 1500.
Tama umukuka Atamai 2. 350. 700.
Fanau Lamepa o moega 2. 160. 320.
Sokekes, Suiga Aua. sefulu ma le lima 360.
Sanosel El. Fola fola

220.
Isi Vaega Fausiaina-i totonu o le fata

800.
Potu malolo Mincror Cleape

700.
Logisia Glazing 15m2. 220. 3300.
Fanau Faamalama

546.
Sill

60.
Ili 58. lima 290.
Potu potu, tamaiti Podium ma Drawers, Cable Cauble

1000.
Potu malolo O le moe moe ma le siitia o le masini

2500.
Umukuka Meataʻalo, Meafaigaluega

9000.
Atoa 33 071.
Fausiaina ma faʻapipiʻi galuega ma "uliuli" mea i le fua o le 320 $ / m2 19328.
Atoa 52 399.

Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi

Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Tuufua i totonu o le itu i matu

O le tali faʻapena e sili atu le talafeagai mo tagata e leai se mea e te onosai ai i le saʻo o lo latou vaʻavaʻaia o fanau.

Vevela, o le siosiomaga matutu o le totonu o loʻo faia e le lanu lanu filifilia ma le ituaiga o le tini. O le mumu mumu o loʻo faʻataʻitaʻia e le laugatasi parquet, o loʻo tiʻetiʻe i le umukuka ma meaafale i le potu malolo. O le fanua o loʻo faia e le faʻapipiʻiina e ala i puipui i luga o puipui i le potu malolo, ma faʻatalitali mo le timu i le potu o le puipui i le potu malolo "toafa".

O le matafaioi a le ossis ma le faʻata o le vai ava malosi ma le mush greens faia le teuteuga o le potumoe. Tele le mafaufau i le "tuʻufua" o loʻo tuʻuina mai le faʻafanofo i le faioloa. O tulimanu taʻitasi i totonu o le fale mautotogi e mafai ona teuteuina i le tele o tuʻufaʻatasiga e aofia ai ituaiga o uiga o le "atunuʻu vevela". O le ata o le "toafa fugalaʻau" (cactus) ua faʻateleina i maa ma mago o laʻau eseese, ma le poto o le "woby" i tua o le "mutia" O le filifiliga o le lanu lanu i le muamua vaʻai atonu e foliga mai o le lototele ma le mamafa. Peitaʻi, na i ai uiga o le faʻaaogaina o lanu ma ata, e mafai ona faigofie ona e faigofie ona aloese ai mai taʻaloga ma totonu. "Sun", "La oneone" ma le tele o motu e faia ai le filifiliga fuafuaina e uiga ese ma le sili atu. E le o tagata uma o le a manumalo e ta le tauofoga na tanumia o ia i le oneone.

Teu i luga Igoa o nofoaga Mea, Meafaigaluega Fua Tau, $ mo iunite suia Sosaiete. Tau, $
Fola Hall, umukuka Ceramic Tile (Matte) 3030 10,5m2 45. 473.
Sanosel Ceramic Tile (Matte) 3030 4m2. tolu sefulu 120.
Sanosel Ceramic tile (matte) 1515 2m2 35. 70.
Potu malolo, carridor, loggidia Parqutch tyutert ua lauiloa 32m2. 37. 1184.
potumoe Kapeta (jot-faavae fulufulu) 7.5m2 40. 300.
Ulufale Hall, potu malolo, umukuka, potumoe Faapipiiina le fusifusi o le ayyout i sooga o mea 9.8 P / M lua sefulu 76.
Pati ma Vaega Ulufale Hall, potu malolo, umukuka, potumoe Vali "tikkurula" 85m2. 10 850.
umukuka Ceramic tile 1010. 6,5m2 40. 260.
Hall, Logginia Fausia-i Kapeneta 3.5 P / M 1500. 5250.
Taualuga Potu potu, potumoe, umukuka, ulufale i totonu o le happy hall, loggi Stucco, mesh i lalo o le plaster 40m2. lima 200.
2.9
Potu malolo, potumoe, umukuka Palakalafa 12.1:18 + seti. 13 157.3.
Sanosel Taofia le rape (metallic) 7m2. 65. 455.
Dors: ulufale, potu potu

Uamea tasi-itu-itu 1 PC. 1900. 1900.
Swing nofofua, Fanao potu Veneer CPD 2 pcs. 500. 1000.
Sanosel Faasolo 1 PC. 600. 600.
Eletise Ulufale Hall, potumoe, potu malolo, Kitchen, faletaele vanu moli 21 PCs. sefulu ma le lima 315.
potu malolo halosen (Ture) 5 fasi. 550. 550.
El. Sockets switches vimar 21 PCs. sefulu ma le lima 315.
Taaloga TV. Sockets vimar 6 PCs. lua sefulu 120.
Faamalama pou

solole 1.5 p / m 300. 450.
Faamalama

Uamea 8.25m2. 450. 3712.5
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Malulu fale ma uamea ma gata: tele poloketi 14913_23

Poloketi Tusitala: Alexander Molchanov

Poloketi Tusitala: Alexander Molchanov

Galuega tusitala: Olga goli

Poloketi Tusitala: IriNa Tofoto

Galuega tusitala: Olga goli

Poloketi Tusitala: IriNa Tofoto

Galuega tusitala: Olga goli

Poloketi Tusitala: IriNa Tofoto

Poloketi Tusitala: Yuri Inhakov

Poloketi Tusitala: Mautu o Shorlov-Babin

Poloketi Tusitala: Tatynana Orlova

Galuega Tusitala: Andrei Piskarev

Poloketi Tusitala: Svetlana Piskarev

Poloketi Tusitala: Tatynana Orlova

Matamata i luga

Faitau atili