Tatala laulau

Anonim

Fausia se Greensm Gomosphere ma le itiiti o lona uiga - 'O le faʻapipiʻiina o le laulau i luga o le paʻepaʻe o le' auvae o le vai.

Tatala laulau 14920_1

Mo se pati i le natura pe mo se nofoaga malolo faʻapitoa: O se lanu matagofie o loʻo tosoina e se paʻepaʻe paʻepaʻe o le a suia atoatoa ai lau tuʻugamau i le pupula.

Tatala laulau

O lenei teuteuga ua fuafuaina mo se mataupu faapitoa. Talu ai o le veli e na o le gusi ma le PIN, i le taimi lava e uma ai le pati, o le a mafai ona e aveese, fufulu ma tuu i luga o le pepa pasi, e le o le teuina mo le teuina o pepa. Sa matou faʻaaogaina mo le teuteuina o se laulau lapotopoto, ae mafai ona e teuteuina ma sikuea, ma le faʻatagata, tuʻu i totonu o le ogatotonu o itu mamao. E mafai ona e tipiina le ato i luga o le 'afa le atoa i le afa e sefe ai, ae ia matau e foliga sili ona iloa e le lavalava.

O le ae manaʻomia:

  • Se fasi veli ma le umi o le 1.37m mo le ata tifaga taʻitasi 61cm.
  • Igilisi pine.
  • Paʻepaʻe poʻo se moli pupula.
  • Laulau.
  • Ie.

Amata i le mea moni o loʻo tatou aoina "i se faaputuga" tasi pito o le veli ma faʻamau ma le gum e tusa ma le 20cm mai le sili. Lolomi le veli i le Igilisi pine ma ia mautinoa latou te le vaaia.

Toe maua le 60cm, mimilo le ie. O le uuina i lona lima tauagavale, ave le piilima 40-46cm, piiliina faʻalua ma tolopoina le paʻu paʻu i le faʻavae e maua ai se matatito. Ona ave lea o le pito o le matasele ma toe teu i totonu o se pu na faia e se paʻu paʻu e fai se soketi.

Lolomi le Rosette i le laulau ma ia mautinoa e le vaaia le PIN. Faasalalau le mea ma fai le lauʻeleʻele i luga o le ie e fatu ai se tala faatino. Toe fai le taotoga mo le lona lua o fafo atu.

Faaauau le galuega seia oʻo i le pito o le veli e maua i le muamua (20cm) siʻusi, tipi le faʻaiuga i le umi lava o le tapunia.

Faitau atili