Mamafa toeitiiti lava moni

Anonim

E aliali mai o le maamora e mafai ona ... tusi. Gaosiga o "Marble" laulau pito i luga mai se laupapa laupapa. O le taunuuga e ofoofogia.

Mamafa toeitiiti lava moni 14924_1

O loʻo i ai i luga o lenei fatafata, seʻi vagana ai le foliga, e leai se mea e faia i se maʻa moni. O le mea moni, o se leo tele laupapa lea na vali i lalo o le maamora. O ala taua e foliga mai ua taia, ae o le faʻamaeaina o faʻagasologa e le manaʻomia ai tomai faʻapitoa ma tomai.

Mamafa toeitiiti lava moni

O lenei fatafata, galo i le loloto o le faletalimalo, o se taimi na le puipuia ai se maamafa atu ua puipui. Ae peitai, o le fatafata o loo i ai lava lona tulaga lelei. E moni e leʻi tele ni ana tau, o le faia o se laulau fou pito i luga mai le alaʻi o le a matua taugata. Na maua le galuega faatino: o le vaega na tipi ese mai se talita laupapa ma le mafiafia o le 22mm, muamua ma vali i lalo o le maamora.

E tele ituaiga o maamora: Silkon (Shinter (Shipy), e tusa, ma vaitafe, e oʻo i Carrara (Italian i lona Mama. A le o le le masani ai faʻapitoa, taumafai e toe gaosia se tasi poʻo seisi tele ituaiga o maarale, ma se faʻailoga faigata ma le faʻafetai. Ua lava na o le tuu atu o le laufanua foliga o foliga (lanu lanu, silikini, fulafula, fulafula) ma le laulau o le a matua talitonuina.

Manaʻomia Meafaigaluega ma Mea

Mamafa toeitiiti lava moni

  • Feololo masani.
  • Mastikhin (Putcher mo le palett faamama).
  • Faataamilo Bristle Blush.
  • Nces Nn2, 4, 6 pe 8 Tassels.
  • Taeao mo Artickwork N4 pe 6.
  • Faalua Fufulu.
  • Lautele valivali pulumu mo fafie.
  • Suauu vali i Ubes - Black, White, moli, samasama o fale, Cinear ma Green Emerald.
E mafai ona e faia le lua telsel mai le lua Tassels mo Soundcolor N4 poʻo le 6 e le 6 e le 6 e le 6 o loʻo i ai i le tulaga o le auai ma le faʻamalosia o le penitala.

Decor apalai: sitepu i le sitepu

O tekonolosi e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o "glazes" i luga o le suauu faavae e aofia ai le ono tulaga o le galuega: o le tapenaina o le faavae, ata tusi " Afai e te manaʻo e maua se "maamora" ma le faʻatanoa faʻaolaina, faia uma tulaga e ono. Ae faʻapea foi ma le manuia lava e tasi, e mafai ona e nofo i le afa o le sami, ma se faʻataʻitaʻiga, ina ua uma ona tusia ". O lenei mataupu o le a lava teisi faʻateleina le laualuga e ausia ai le aʻafiaga o potu.

Soo se mea o lau filifiliga, ia manatua i le va o le vaega autu e tatau ona tuʻu ai le vali "e alu ai" i totonu o le 5-10 minute, ma faʻaauau pea ona galue.

Sauniuniga o le Faavae. I luga o le laupapa laupapa - faamamaina mai le pefu, faʻaaoga lua vaega o le paepae afa afa-faitotoʻa glyphthale (alkyd) vali. A maeʻa le vaega muamua, e tatau i luga le laupepa 12 itula, ma pe a maeʻa itula lua. O lenei lanu Initi lanu e tatau ona lamolemole ma tutusa.

Gaoa tusi. O Ia o le mea e faia ai le laufanua e pei ona maasiasi ai. Lavea se pulumu laʻei i totonu o le eleele efuefu efuefu ma faigofie ona taʻitaʻia luga, matou te mauaina le aʻafiaga o ao ma le faʻataʻitaʻiga o le pogisa ma le malamalama i luga o le laulau.

Ata "button masony". O le faʻalua o le telē o le tutusa lanu efuefu o osofaʻia e le aufaʻatasi o le Deaden "Cobbleones", Masani faʻatasi ma le talaaga. O le togafiti o le fesuisuiai o le tele o coupors, faia ia sili atu mauoa i le pito i lalo o le potu. O le "Ava muamua" i lalo o le maamora. Ile taimi lea, e mafai ona faʻatumu le galuega pe faʻaauau, Ausepiti o aafiaga faʻapitoa ma nisi pe sili atu le mafanafana o leo ma le manifinifi poʻo le manifinifi.

"Tuu". O se mea masani a spange, laititi le faʻamamaina ma le manino "incing" i luga o le suauu faavae, "faʻapipiʻi" o le lautele o talaʻaga, o le a le tele o vaega o le ata. O lenei taotoga e manaʻomia le suamalie ma le faʻaeteete ma le faaeteete ma se pulumu.

Faapipiiina. Ile taimi lea, o le titanine o le titanine poʻo le zinc e faʻaogaina. O le mea mulimuli e i ai le manifinifi faaletonu, ae e sili atu taugata. O le faaaogaina o le sui i se pupula ma se manifinifi manifinifi, tamai tino tino ma maa na toso i nofoaga eseese e mafai ona tuputupu ae tuputupu ae. O lenei taotoga o le a tuʻuina atu le loloto o le ata i lalo ole varnish.

Laccurate. Ina ia pasiina le fiafia o le maamora, aua le faʻaaogaina se matematika poʻo semi-galu eseese. I mataupu faavae, o le ata vali eseese e talafeagai, ae o pea lava e lelei-semi-matamuli. Ua saunia e ala i le fefiloi tutusa o le tutusa o le pupula ma le afa-tasi glyphthle varnishes.

Aua le fiafia tele

E le mafai ona toe gaosia le tagata faapolofesa e matua faigata ai le ata o le mamafa. E masani lava, o le tulaga muamua o le galuega e le mafua ai faigata, ae a sau i le ata o le "papue o taoto" ma le "teuina", e le soona soona ai. O le mea autu o le taofi i le taimi.

Ina ia manuia, taumafai e suʻe ni faʻataʻitaʻiga: O se fasi o le maaleale, ata, toe foʻi mai poʻo faʻatonuga.

Mamafa toeitiiti lava moni

Saunia le "aisa", faʻafefiloi le tele o le tele o le suauʻu linou, tolu tusi o turpentine poʻo paʻepaʻe agaga ma 2-3% o le faʻasologa. Faʻaoga i totonu o le taamilosaga uila faʻamalosi i luga o le eleele vali ma nutimomoia le mafolafola vali pulumu.

Mamafa toeitiiti lava moni

I luga o le paleti, saunia sinasina lanu efuefu (paʻepaʻe lanu + uliuli ma sina emerald lanumeamata lanumeamata), samasama) paepae). E tusa lava poʻo le lanu efuefu lanu efuefu mo se masani masani.

Mamafa toeitiiti lava moni

Ave le vali ma seiloga e faʻaalu atoa i le kiliki i luga o le pulumu ma le malosi malosi, ausia sili ona fiafia ma pogisa. Ole sini autu o le mauaina o se toniga o le toniga ma le moliga o ao.

Mamafa toeitiiti lava moni

Tutusa efuefu, lava vai, vali i le fesoasoani a se telē i luga, fai se aotelega o le mauputi o le pito ma fai pea tino o lo o faamatalaina ai tino. Fai mai laina manifinifi, ona mafiafia lea.

Mamafa toeitiiti lava moni

Faaauau le galuega i le auala lava e tasi, ae ua uma ona piniki vali. O le galuega o le lanu piniki e le o le pipili ma le efuefu ma e le sili atu. Ae e lē matua manaʻomia. I le pito i lalo o le pati pini o le pati e tatau ona sili atu nai lo le efuefu.

Mamafa toeitiiti lava moni

Faatali 5-10 minute, ona o le amoina o le sponge, e sili atu ona afaina i le "aisa" i luga o le suauʻu o loʻo i luga o le suauʻu lanu. Ave se slubge ma faia tutusa ma lanu piniki.

Mamafa toeitiiti lava moni

I nisi nofoaga, aemaise i le pito i lalo, liʻo le efuefu ma piniki vaega ma se lua telē. Ina ua maeʻa, ma le mauaina o le pulumu i totonu o se cinnobar, carmine ma moli vali, tusi manifinifi alatoto.

Mamafa toeitiiti lava moni

Ave se pulumu mo le ata ma faaalu le laina o le faʻataʻotoina spilting (auala) e ala i le pito i luga o le moli auala. Mo lenei galuega e na o le piniki piniki e talafeagai.

Mamafa toeitiiti lava moni

Fai se tagavai i minute mo le sefululua, ina ia mafai ai ona atoatoa le fasioti tagata, ma i ai le pupula i luga o le papala i luga o le vaega autu o le vaega.

Mamafa toeitiiti lava moni

Fufulu le palette ma le faʻaeteete aʻo le i puʻeina i luga. Avea se vaega o latou i luga o le mama sponge ma screlly "sikoa" le atoa o le galue i luga - o le a le le fiafia i ai.

Mamafa toeitiiti lava moni

O le galuega e sili ona i ai se iuga. E tumau pea le tusi i luga o le manifinifi manifinifi mo ata tifaga paʻepaʻe tino.

Mamafa toeitiiti lava moni

Tuʻu le vaega e faʻamago ai mo se aso atoa ae e te leʻi faʻaaogaina le muamua vaega o Vanish. O le a tuʻuina atu le faʻamaoni ma le maeʻa o le atoa "masini". Mo le vaega lona lua o varnish, e leai se taimi vave nai lo le 12 itula.

Faitau atili