Faapipiiina o le magalafu

Anonim

Faʻapipiʻi le magalafu lava ia - moni, e tusa ma le faʻaaogaina o le tapulaʻa seti ma le tausisia o tulafono saogalemu. Faapipiiina o le magalafu: sitepu i le sitepu.

Faapipiiina o le magalafu 14930_1

E uiga i le afi mugala na tusia tele. O lo latou lauiloa o le tuputupu ae lea aso i lea aso. Stylistic fofo e fesoʻotaʻi ma le decor of flalplaces - o se aofaʻi tele. O le potu lagolagoina o le mekasini o Sanon-Insire Mekasini o loo i ai ni filifiliga eseese mo le faia o ni uila afi i totonu o fale mautotogi. Matou te lolomiina se lipoti o le faʻapipiʻiina o se magalafu i totonu o le fale.

E mafai ona faʻapipiʻi le magalafu?

Faapipiiina o le magalafu

E mafaia pe a iai sau masani tulaga, lea e aofia ai:
  • uamea vaega;
  • Teuteuga mea;
  • Vaega o le ata tusi ma paipa.
O tagata gaosi o fanafana e fautua ai le faʻafesoʻotaʻiga o se polofesa mo le faʻapipiʻiina. O lenei o se avanoa e le o manaʻomia, aua e mafai ona oʻo atu i mea faʻanoanoa ona o le faʻatupuina o le solia o tulafono e tasi. E le o le itiiti, ina mafai e le faatonuga a le gaosi oloa, o se matai faiaʻoga e mafai ona faia le faʻapipiʻiina o ia lava, e tusa ma tulafono tau tupe ma le tausisia tulafono saogalemu. Peitaʻi, a o le i amataina le faʻaaogaina, talanoa mai tagata polofesa.

Filifilia Faataʻitaʻiga

O le faʻaalia o le seti o le afi afi ma se tioata faitotoʻa ma le tele o le fata. O le fatu fatu e maua ai le malosi e tutusa ma le 11KILAILAVATAMAMAM. O le tufatufaina o le vevela i lenei mataupu o se faʻalenatura, ae e mafai foi ona fesoʻotaʻi ma se aoina ma ua uʻamea na teuina ai le vevela taʻavale mo le faʻamamaina o potu lata ane. Aveese mai le sipelaina gypsium - uma le faʻaumaina o elemene ma le vevela maa.

Amataga Laumua

Tatala puipui. Ae le i faʻapipiʻiina le magalafu, e alagata ona iloa le mea o le natura o le pa. Afai ua uma ona faʻaaogaina le tuʻufaʻatasia polystyrene poʻo polyurutan panels, o le a manaʻomia e tatalaina le puipui pito i tua e taʻele pe sima mea vevela.

Fola. Ona o le tele o le mamafa o le magalafu ma ona o le vevela vevela, e tatau ona mafiafia le fola. E le mafai ona faʻapipiʻi se afi mumū i luga o le laupapa laupapa poʻo se paʻu tuai. I le tulaga, matou te tuuina le muʻeʻe i luga o le sima tatagiina, o le mea sili ona tumau ma faʻatuatuaina faʻavae. O mataupu a Alpox e manaʻomia i le pito i lalo e fai ai se tamai sima teuteu faʻamalositino i le 10 cm mafiafia.

Faapipiiina

Tatala puipui. Ua tata ni poloka sima. O le fesoʻotaʻiga o poloka e tatau ona sili atu ona lelei, e aunoa ma avanoa e aloese ai mai i luga o le malulu o le ea ma le faʻaalia i le vevela i luga o le piliki.

Chimney. O le 2020cm Brick Chimney na saunia i le mamanu o le fale. Ia faʻaaogaina e le aunoa le leo e tatau ona fausia se fou, faʻailoga. O se tulafono, o le o le laititi o le lautele o le lautele o loʻo faʻaaogaina. Mo sili atu le lelei o le faʻatulagaina ma le ulaula o le le mautonu, o le a manaʻomia se couff ma cuff.

I le taimi o le faʻapipiʻiina o fetuunaiga i le auai i le auai, e tatau ona i ai le faʻailo o le 45 (ina ia le faʻaputuputu le 'eleʻele ma le faʻamamaina o le). O lenei mafai ona faia i se palake fofo. E ui i fautuaga a le tagata gaosi oloa, matou te leʻi setiina le ulufafo mai le siʻosiʻo o le fata. Ae mo le faigofie na latou maua ai le avanoa i le itu i tua.

Faauma. O le faʻalogoina o tagata taʻitoʻatasi o le ogaumu o le ogaumu, e manaʻomia e tuʻua ai le vaega saoloto i le 800cm2 lalo ma tua o le ea avanoa avanoa. O Niche o loʻo i lalo ua faʻatulagaina e teu fafie, ae le tatau ona faʻatumuina i lamepa.

Tao. O le taulaiga ua faʻapipiʻi i luga o le uamea le penefiti mo le ea avanoa. O le tanpos na puipuia laupapa laupapa laupapa ma mea teuteu mai le vevela.

Ufi. E faʻaopopo atu i ni galuega faʻapitoa, o le pito i luga ma faʻaumaina o le magalafu e fai ai ni galuega vevela. O le ea vevela mai luga o le ogaumu e ala i le uamea o le pulupulu faʻapitoa na tuʻuina atu i luga o le laualuga o loʻo alu i totonu o le potu. I se faʻaopopoga, o nei tamaʻi ata i le toesea o le isi avanoa faʻatagaina e mafai ai ona tausisi i le tino. E tatau ona i ai i le sili atu nai lo le 30cm mai le taualuga ma fai se vaega atoa o le 800cm2.

Taulimaina mai gymoum papatusi. Ua faapipiiina le kulimi, i luga o tulimanu, o le mamanu e faʻalauteleina e fasi vailaau ma sima. Totonu o le vevela-islalating fiber Tile Olinininum vaega. E puipuia ai le pito i luga o mea o mea mai le fevaevaeaʻi ma paʻu.

I fafo atu o le faigofie auala e uma ai o le apalai o le matte vali (duuux valentine yumuere), o le sili sili ona talafeagai mo le efuefu. Ioe, o se mea e tatau ai i le mea e tatau ai i le sasaina luga ma faʻaaoga se talaʻaga faʻaititia o le maualuga o le tulaga.

Utupoto. E tatau ona faia i fafie ma ia mautinoa ia puipuia ia puipuia mai le vevela. I le va o ia uʻamea ma fafie, e tatau ona e faʻatu ai se fieka kesi ma faʻateleina le ita o le apa. E sili le togafitia o le fata ma le pogisa wax (eseese mai le veli ma varnish, o fea o talepe, o le wax puipuia le fafie).

Faapipiiina o le magalafu

I luga o le puipui o loʻo otootoina le fua o le lumanaʻi o le afi afi ma vaʻaia poʻo le masini hacksac o loʻo tipiina le palu o le pa. Ia faʻaeteete ma ia mautinoa o le tele o le tele o asbestos ma piliki efuefu paʻu'ū i le afi.

Faapipiiina o le magalafu

O le puipui na tatala i le mea autu. O toe vaega o le kelu-moni faʻafitauli, e tatau ona latou aveʻesea e faʻapipiʻi ai le vevela-puipuia gasket. O le uamea e tatau ona tuua i le itu.

Faapipiiina o le magalafu

Ina ua le lava le le lavalava o le piliki ma Chimney, e poloka Bamm simtete i le mea na tupu. E tatau ona latou fufusi e ave i le tasi ma le isi. O le puipui atoa e tatau ona tutusa ma le mafiafia o puipui uma i totonu o lenei potu.

Faapipiiina o le magalafu

Chimpney, ua faataatia ese mai le piliki, ua faasaolotoina mai i toe vaega o le kulimi po o le malu. O le va i le va o le Chimney pu ma sima poloka e tatau ona laititi lava. O tumutumu o le chimney ma le sitaili o nofoaga e tatau ona manogi i se vaifofo fofo. O le fofo e tuu e se fale ma le laʻei, aveese le sili atu o le sili atu ma le tutusa o pito o le chimney ma sima poloka.

Faapipiiina o le magalafu

Ole talia o le ogatotonu o le chimney mo le faamaopoopoina Axis, o le fuafuaina o le faʻapipiʻi uila e apalai i le fola ma le puipui e tusa ma le fuafuaga.

Faapipiiina o le magalafu

O le suiga o loʻo faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai uʻamea uamea. Ina ia faʻafaigofie le faʻamamaina o le afi mumū, o se palafo paʻu ua tuʻu i totonu o le faʻailoga ma e faʻavaeina o le faʻailoga o le 45 ua fausia ai

Faapipiiina o le magalafu

Tuʻu i luga o le itu o le magalafu manaʻomia, faʻaseʻe le faʻavae, aua le nutimomoia vae ma aua le tuuaia le uʻamea. O le faʻavae o le a tatau ona tuʻu i luga o le vevela avega ma le mamafa o le magalafu.

Faapipiiina o le magalafu

O le taulaiga e tatau ona faʻapipiʻiina e mafai ona sili atu i le axis o le chicis o le chimney o fafo, o toaitiiti le militeli mai le puipui. Lenei o le a e manaʻomia se mea leaga e faʻavae ai se fatu i le faʻamalosi e tusa ai ma le muamua faʻaaogaina faʻailoga. Ua uma ona faʻapipiʻiina, tonu lava i le ogatotonu o le fatu, faʻamau ma le fesoasoani o le vevela-puipuia glued glue ma paʻu le pulu o le prout A o le i maeʻa ona faʻamau, aua neʻi galo e taumafai i luga o le paipa ma fagu. O isi gaioiga o le faʻapipiʻi e faʻalagolago i le saʻo o le faʻapipiʻiina.

Faapipiiina o le magalafu

Faʻapipiʻi le uʻamea paipa ina ia e malosi "nofo" i luga o le itput cuff. Ia mautinoa o lenei ua uma ona faʻatumauina le atoa lavelave le faʻaaogaina o se mama mama ma end cupms.

Faapipiiina o le magalafu

Ma o le pito i luga o le tau o le faʻapipiʻiina o le tele o fale puipui e fa o potu puipui na faia o le apamemea. O le a latou faʻalavelave i le fesoʻotaʻiga o le ea vevela ma le paipa paipa ma faʻapipiʻi papatusi.

Faapipiiina o le magalafu

A o le i faʻapipiʻiina le faʻaumaina o maa, e manaʻomia le faʻaleleia o le pi master o luga totonu o le faʻapipiʻi taga i luga o le fola. Le manaʻomia le vaevaeina o le paʻu pe aveʻesea atoa. Ua lava ma le fesoasoani a le chisl e fai ma le malie o se vaega pito i luga o le taʻele, lea o le a faʻateleina ai le vaega o le kulimi i luga.

Faapipiiina o le magalafu

O le kelu e faʻaaogaina ma se manifinifi manifinifi ma se spatila. Taumafai e aua le faamuamua le tele o luga i luga o le pito i fafo o le ata o le ata. O isi mea e aveʻesea ai i le taimi lava na maeʻa ai le faʻapipiʻi o maʻa.

Faapipiiina o le magalafu

O loʻo faʻapipiʻi tuusaʻo i luga o le kelu. Taumafai e aua le faʻapēina, ae afai manaʻomia, e sili le faʻamalieina mai le fogafale, ae aua le siʻi. E le o le paʻi atu o maʻa na faʻapipiʻiina i maʻa, o moli moli o paʻu XY, na faʻaleagaina ma le faʻaeteete le laina pito i luga.

Faapipiiina o le magalafu

O le piliki iunite i lalo o le fatu o le a tuʻuina atu se ata mautu o le atoa lavelave. O le ato ua faʻapipiʻi ina ia o maa uma o le pito i lalo i le tulaga tutusa. O le muamua-gaosia poloka o blude blueks o lo o tuu i luga o le aluga o kelu. E manaʻomia le faʻalauiloaina o le poloka i lalo o le loto lava.

Faapipiiina o le magalafu

O le rag defregnated ma le sipuni e manaʻomia mo le malosi ma le taofi o le mamanu. O loʻo faʻaogaina ma tuʻusaʻo lima ia luga o maa papa, puipui ma itupa.

Faapipiiina o le magalafu

I ni nai minute mulimuli ane, ina ua maeʻa "Grab" Plaster, o loʻo faapipiiina papaʻu i luga o le faʻavae ma le kulimi. O loʻo fesoʻotaʻi i latou e faʻaaoga se pamu ma tamaʻi teine ​​o fafie poʻo uʻamea.

Faapipiiina o le magalafu

Ona faʻapipiʻi lea o le autafa ma le honeycomb maa. Faatasi ai ma le fesoasoani a uʻamea, tulaga ma tulafono o loʻo fesoʻotaʻi i vaega uma.

Faapipiiina o le magalafu

O le pito i luma o loʻo aofia ai le poloka o le-piiliki pilipe faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le uamea pa. Talu ai o le poloka o le ai ai i lalo o le ok ok, e mafai ona tumau faapitoa.

Faapipiiina o le magalafu

Laupapa laupapa e matua tele lava. Ina ia aloese mai le malepelepe ma ua leai se mea, e le o le faʻaiuga o le faʻamau faʻamaumau, e sili atu le faʻapipiʻi faʻatasi.

Faapipiiina o le magalafu

I totonu o le pito i totonu o le utupoto, na o tagata fao e tuliesea pe faʻapipiʻi fao. Ua faʻatumauina i le alualu i luma o le paʻu. Tele fesoasoani e nonoa ai le autu luga ma utupoto. Aloese mai gypsum maua i luga o le pito i luga o utupoto!

Faapipiiina o le magalafu

Ina ia mafai ona aloese mai le afi i le va o le pito i luga o le uʻamea kulimi ma le laupapa laupapa, o loʻo faʻapipiʻiina mea o loʻo faʻapipiʻiina (toega o le vela sima ma fiber). Gyptum panels vavae ese e ala i le tusi tusi vaʻai ua faʻapipiʻi faʻaaogaina sipela. Ina ia faia lenei mea, muamua i le umi atoa o le faʻapipiʻi i totonu o le puipui o le gaoi o fao o loʻo fusifusia. I le pito i lalo o le vaega o loʻo nonofo i le pito o le utupoto. E i ai foʻi se tisu ma le faʻapipiʻi o luga. E taua, e le māmanu e faʻatafunaina le meaʻai a ie puipui, aua e ono faalavelave i le faʻapipiʻiina o le vevela o le vevela vevela.

Faapipiiina o le magalafu

O le vevela-islalating fiber ma le Alumini o le tipiina o le tipiina e tusa ai ma le tele o le manava. Atonu e manaʻomia ona i luga o le taʻele, o lea a lomia le "totoina o" i luga o kelu i luga o papatusi laʻau uma vaʻa, taumafai ia latou. Pe a faʻaletonu, e manaʻomia le oomi le puipui e pei ona mafai ona latalata i le puipui e aloese ai mai le ono faʻafitauli ma le vevela vevela. O le auala i tua o le puipui e mafai ona afifi ma le kulimi po o le pala.

Faapipiiina o le magalafu

O le taualuga o le fila e faʻapipiʻi i luga o le lua na faʻapipiʻiina ni vaega na faʻaaogaina muamua ma fasi o le alumini mo le faʻapipiʻi. Uma le tatau ona siaki ma afifi.

Faapipiiina o le magalafu

Ina ua maeʻa le kulimi i totonu o le kusi, o le vaneina i luma o le potu, o loʻo ua uma ona faʻaaoga ma se ipu fila, "Toto" i le kulimi. O le vaega o le vaega e tatau ona ulufale i le tele. E ala i le auala, a o le Glusum ma Gypsium Ride, e mafai ona e tipiina ni pu i le tulaga o le taua o le taualuga.

Faapipiiina o le magalafu

Na misia le pusa a le lattice i le kelu ma faaofiina i le taua o pu. O toega o le faʻapipiʻi i le pito i luga o le aofia i totonu o le a faʻaleleia ai le isi ma o le a aloese mai lona taʻe. A maeʻa le kulimi, e mafai ona e faʻaofi ni galuega teuteu teuteu.

Faapipiiina o le magalafu

O le asu faapalepale, faʻapipiʻi i totonu o le ogaumu, faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi le vevela fesiʻiga ma le faʻasoasoaina o faʻaputuga. A faʻapipiʻiina le 'au i totonu o le fale ma le faitotoʻa, e mafai ona matou manatu ua maeʻa le galuega. Ae e tatau ona faʻatali o le tolu vaiaso ae le i faʻaaogaina le magalafu: e tatau ona matutu.

Faapipiiina o le magalafu

E i ai le taimi mo le faʻamaeʻaina o le magalafu. Ina ia mafai e le fata laupapa, ona leai ni faailoga o Plaster, Stands ma le lē lava, e tatau ona faʻapipiʻi, Ma le fesoasoani e faʻamamaina ai le faʻamamaina o le uʻamea.

Faapipiiina o le magalafu

O le ata o le ata e manaʻomia le soloi o le paʻu paʻu. O le faʻamalosi malosi i le tiwel ma le spatula, taumafai e alu i le tele o le taimi e mafai ai i le talafatai. A atoa le faamago, e faʻaaoga le le mautonu lanu. I le tapunia o le fata ma se ata palasitika, faʻapipiʻi le lua vaega o le acrylic vali e faʻaaoga ai se puʻupuʻu pule pupuʻu. E mafai foi ona fai mai le mau. E sili ona faʻaaogaina le faʻaoga pogisa o le pogisa, aua e le puipuia le faʻaolaina o le vai, e le o le gatete. O maʻa e sili atu le solo e solo ma se paluga o le suauʻu mumu ma paʻepaʻe.

Faitau atili