Vevela o lo matou fale

Anonim

Faʻasologa o le Shetting System System: O le a le mea e te filifili? Faʻamatalaga faʻatekinisi o le toʻafilemu o le suavai o le vai vevela, mafanafana fola ma le mafanafana o mea.

Vevela o lo matou fale 14932_1

Vevela o lo matou fale

Vevela o lo matou fale

Vevela o lo matou fale

Vevela o lo matou fale

Vevela o lo matou fale

Vevela o lo matou fale

O le leaga o le tau, o le tele o loʻu manaʻo i le fale mautotogi e fai ma mafanafana ma mafanafana. O le a le mea e manaʻomia mo lenei mea? E le gata i le faʻaitiitia o le vevela leiloa ma faʻamalama ma faitotoʻa o faapaili, e aoga mafaufau i le aoga o le anoanoai o faiga.

I le 3-5 tausaga ua mavae, o manaʻoga ma tulaga mo le atinaeina o poloketi o le faʻatonutonuina o auala o loʻo suia ai le tele o faʻafitauli Faʻataʻitaʻiga, Seap 11-33-79 "Faatosinaga Faavaomalo inisinia" (Suiga N3, 4), Seaping 2.04. I le taimi lava e tasi, na vaʻaia ai le tele o itu o le vao mai fafo o le a le Crasia, e pei foi o le faʻaupuga e faʻamamaina ai le vai ma le eletise. E tatau ona maitauina pe a filifilia se omoga, e le gata na aoga atoatoa ua matua taua tele, aʻo le tulaga o mamanu faaonapo nei.

Vai vevela

O le lima tausaga talu ai, o le sui o le faʻamafanafana o le vai o loʻo i ai o se faʻafitauli mataga. Na o le pau lava le mea a Rusia meafaigaluega a Rusia, ma e oʻo lava i ai pe a uma le suʻesuʻe umi. O lenei ua i ai oloa i luga o le maketi a Rusia sili atu nai lo le tolusefulu gaosi mai le 13tran, tele Europa. O kamupani IImia e sili atu le lautele o le, lea i le 1994 o le muamua na o mai i le muamua Rusia maketi.

O le vevela o le suavai o le manava, eseese i le mamanu (tubular, o le vaega ma vaega) ma mea (lafo, amminimu ma le saogalemu faaaogaina.

O le mea moni, o le sili ona taua parameter o le tapulaa o le mamafa o le mamafa. O le mea lea, o le fesili muamua e tatau ona faʻamatalaina e le tagata faʻatau, faʻatau se genitor, o le a le aoga ma le puipuia (suʻega) faʻamalosi, faʻamaumauga i le oloa tusifolau ma faʻamaonia le faʻamaoniaina. O le lona lua o loʻo galue mamafa i le faʻamafanafana auala savali o le 2-3 siosiomaga. E faʻapena foi i fale piliki tuai ma fale e lima-tala. O aso uma maualuga maualuga o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vevela o le tausiga. O le uta autu i luga o le aufaitotors e i ai i taimi o suʻega o fesoʻotaʻiga ma le maualuga o le faʻamalosi (o le faʻamalosiʻau o le mamafa o le 6-8 atamamai, ma o nisi taimi maualuga. O le mea lea, e manaʻomia le faʻaaogaina o tagata faʻamalamalamaina ua fuafuaina mo aʻoaʻoga maualuluga. I le faafeagai pe a e ono lamatia i le faʻaleagaina o lou fale ma lo dill o ou tuaoi ona o le faʻaleagaina o paipa paipa, ia, e le masani ai, e le masani ai. Talu ai o suʻega o auala tetele e masani ona faia i le iʻuga o Iulai-◼ Ositaulaga, o lena, i le totonugalemu lea, o taunuuga o sea faʻalavelave e mafai ona ogaoga.

Mai le tele o tausaga o le poto masani i le faʻapipiʻiina o Europa faʻataʻitaʻiga o le faʻamafanafanaga i Moscow, e iloa e sili atu le faʻaaogaina o le ofi i totonu o le fale tuai -Faʻatasi fale. Mo fale fou, o le Bimepallic Siralic CF-500 Shivitors e mafai ona fautuaina pe mamanuina faapitoa mo le maualuga-maualuga fale o le IRSUP TESE ma Suʻega o le sili ona faigaluega ma suʻega maualuga.

O tagata pupula ma le maualalo o le galulue ma faʻataʻitaʻi agavaʻa e naʻo le faʻaaogaina o le omiga i le vevela o le vevela o le nofoaga e le maualuga atu nai lo le tusi folau.

E i ai isi tapulaʻa o loʻo e manaʻomia ona e gauai atu i le faʻatauina o se vai vevela. O se tasi o latou o le mamao mamao ma lapoa o le vaniti i pu o loimata. O mea e masani ai i mea e masani ai i Rusia - 500 ma le 300mm. O le sili ona taatele ai le tele o le vaitusi o avanoa o le 1/2 inisi. Afai o nei tapulaʻa e eseese, pe a faʻapipiʻi le faiga, o le a tatau ona e faʻatonutonuina le paipa sapalai ma maua ni fetuunaiga. E leai se mea leaga, ae o galuega e sili atu le faigata. Ia mautinoa e faʻalogo i le mamanu o le paipa o le paipa. Vaiaso o Vaiaso o Valivali (Mo se Faaauiʻa Lautele Lautele) o loʻo tuʻuina atu i le sapalaiina o, i le matou filifiliga e seasea lava seasea ma, o se fale tele o fale.

A faʻatau se moliʻei, aua le misia le i ai o le ea o le vaʻa, pe, pei ona taʻua o, le Crane o Maevsky. O se mea aoga tele lea o le a faʻatagaina ai oe, e aunoa ma le faʻaaogaina o le fesoasoani a oe, ia o le a tuʻulafoaʻi ai se ea o loʻo taofiina mai le kapoti. O le alatoto o loʻo aofia ai i nisi faʻataʻitaʻiga o tagata faʻaseto, ae masani ona ofoina faʻatasi.

E le gata i lea, o le tele o ia i le avanoa e avea ai ma sui o le vevela ma lona vevela vevela faapitoa e taua tele. O le fuafuaina o le malosi o le faʻatulagaina o le System mo le potu ma le maualuga o le taualuga e oʻo atu i le 3 mita, tasi le faʻamalama ma le tasi faitotoʻa, e manaʻomia e faagasolo le 1M1. Mo le sili le laʻei o le vevela vevela i le taimi o lana faʻapipiʻi, e manaʻomia le mulimuli i fautuaga a le tagata gaosi oloa, faʻaoga faʻapitoa i le va o le vaitafe ma le puipui.

Ma mulimuli ane, o se vaega taua o le system - o le saoasaoa o le polokalama faʻapipiʻi i masini taʻitasi. O le faʻateleina o tulaga o loʻo maua ai mo le avanoa o le fetuunaiga o le ua maeʻa faʻapipiʻiina i tulaga o le maualuga, o le fesoasoani i lana faʻapipiʻi.

Taimi e tasi ma le sui o tagata faʻalatalata i luga o le sapalai atu o fesoʻotaʻiga, e manaʻomia tele e faʻauiloina le vai o loʻo suia ai le suia o le sui o le nofoa afi pe a tupu faʻafuaseʻi.

Ole tau o le tau o le tau o tupe maua na o ia i ona fale, lea i le faʻamafanafana o le mamafa o le mamafa o mamafa, aua o le tele o le vevela o le vai e mafai ona faʻaititia ai le vevela I le tamaʻi paipa lea na suʻeina vai. Autuʻu o fale i lalo ma fale o le fale tuai, le fale o le mamafa ma le laʻititi, o le faʻapipiʻiina o le herulators e oʻo atu i se faʻaititia sili atu i le suavai.

Ma i le faaiuga e uiga i tau mo le vevela o le vai. O le tau o le alavai o le alavai, e faʻalagolago i le malosi, e faʻatatau i le 50 i le 250dolls, ma le maualuga o le malosi, o le taugofie e feoai ai le vevela. O le tau o le convector sweator vaega eseese mai le 15 i le 25Dollalars, o se masini o 6-8 vaega e masani ona fuafuaina. O le 'auvae o loʻo i ai ironi o le' au i totonu o le Myrortors Ms-140 ma le Andycentrome Lives 300 ma le 500mm ma B-D-140-300. E mafai nei ona e fetaui i totonu o le '' aina fafine Hebelu "faʻamafanafana" ma le "lautele", faʻapea foi ma le Aminineum "Umio" ma "Rs".

Mafanafana fola

Le masani ai mo Lusia, ae o le mauaina i tausaga uma le mafanafana o fola mafanafana ua faʻateleina ona faʻateleina ituaiga o nofoaga. O le tele o mamanu o nei faʻamanatuga polokalame e toeitiiti lava a le kuata o le seneturi lautele faʻaaogaina i Europa. O lenei o loʻo i ai ni ituaiga e lua o fola mafanafana i le maketi Rusia: vai vevela o fola ma kapeteni alavai. O se taua taua e mafai ona mafua mai i le leai o ni elemene vaaia o le unamu o le tauʻavea, faʻateleina le ea, o le faʻaaogaina o le ea o le ea. Ae peitai, masalo o le pito sili ona aoga o fugalaʻau mafanafana na faʻatusatusa i aganuʻu i le faʻaleleia o le fofoina o polokalame mamafa vevela i totonu o le potu.

Mafanafana fola ma le vevela o le vai

O le manatu o le fola mafanafana ma le Spot Heaters e matua faigofie ma talafeagai. O le vevela ma le vai tafe ua tuu i luga o le foloa o le potu vevela, ma o uʻamea-polemer paipa o loʻo tuʻuina atu i luga o le laʻasaga o le vevela o loʻo ausia. O metotia mo le tapunia o paipa i le fola e mafai ona eseese. O le vevela lea, ma uafuleiga i papaʻu ma ni taofiga faʻapitoa mo uʻamea-poromonimer, ma fale puipui o le gaʻo ma uʻamea. I luga o pito o le potu, o se ofu sima (taui i le faaupuga vevela) o le lipine o loʻo tagofia, pe a fai o se vaega sima o loʻo faia i luga o le paʻu o le paʻu o le paʻu. Credit Seanents o le system aofia ai le tufatufaina o le faʻasoasoaina faʻamau ma le crane mo le ea i fafo ma le polo tapunia, faʻapea foi ma se potu vevela. O le tau o le sikuea mita o se seti o le mafanafana o le fola ma vai vevela - mai21dol (e le aofia ai le tau o le galuega). O auiliiliga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le vai na tafe ai na faʻamatala i le lomiga muamua o le mekasini (n10 (12) 1998).

O folaatanoa vai mafanafana e faʻatuatuaina ma aʻoga, e mafai ona aoga mai i le ogatotonu o le ogatotonu o le alofa ma faʻamafanafana i tagata toto. O le olaga o le uʻamea-polymer paipa aʻo faʻatumauina ma le faʻaaogaina o tapulaʻa (vevela ma faʻamalosi) e tusa ma le 50 tausaga. I le tulaga lea, o le tapulaa maualuga o le vevela e le tatau ona sili atu i le 70, ma le tapulaa maualuga o le suavai o le tino tafe e le tatau ona sili atu nai lo 1 M / s. O le lapoa o le faʻaaogaina o le uʻamea-polymer paipa o le 1/2 inisi. O le Vevela Faʻaseʻe o le sikuea mita o sea itupa e oʻo atu i le 70-100 W. O le maualuga o le mamanu o le mafanafana o fola mafanafana ma le vai vevela o le Kamupani rehau (Siamani) e tusa ma le 52mm.

O le Cable Meroting Systems

Talu ai nei, ma mafanafana o fola ma laufatia o ala malamalama ua amatalia mo potu mafanafana. MULIMULI MULIMULI MAI LE CHECONE CARDE STOWS, latou te faʻatagaina mo se sili sili atu toniga o le potu o le potu, aʻo le vevela o le vai vevela o le 2-3 tikeri, fausia se sili o le vevela o le 2-3 e faia ai se sili ona vevela o le 2-3.

O le seti mo le faʻapipiʻiina o se fola mafanafana o se tulafono e aofia ai se eletise eletise, o le hermot, o se lagona vevela ma le malosi. O loʻo faʻamalosia le system e le 220v. OmonTate o se fola mafanafana O le matou mekasini ua uma ona tusitusi (Novema 187), ae ui i lea ona faamanatuina vave, O se vaega o le vevela o le vevela (Fork Seam, Ask Slablex, Polyearthane Finam) 2-5 Sessipters o loʻo tuʻuina saʻo pe tuʻu saʻo i luga o le sima. O le mafiafia o le o lo o faʻamalosia ai le o loʻo fuafuaina e le nofoaga o le potu. Ia mautinoa e faia le vevela o le fale i totonu o le eleele fola po o le sima papa. O fale taua o le mafiafia o vevela o loʻo manaʻomia, ae le manaʻomia. O le pito i luga o le Humarmlul Cressives e faia ma le mafiafia o le 1Santimeter, lea na maua ai taiala o le Lauga. O le faʻamafanafanaga o vaega o loʻo faʻatulagaina i luga o le tulaga, ma se sitepu faifai pea o le 10-20 centimeters, e le oʻo i le 5 manatu i puipui. O le vevela o le vevela o loʻo faʻapipiʻiina i le palasitika paipa i le va o le faʻaseʻe o le uaea. O isi taimi o loʻo i lalo o le kiina o taiala ma faʻamafanafana uaea, o le vevela-maualuga metaltic screen ua faʻapipiʻiina. I luga o le uaea na faia ai se sima o loʻo siʻomia ma le mafiafia o le mai2 i le 3xisthisters. Faʻasalaga e mafai, i lau talosaga: pale, maalili, carpen, kapeneta, curquet poʻo le komiti sinia.

O le vevela o le aufaigaluega o loʻo i luga o le puipui i le tulaga sili ona talafeagai. O le mauga e faʻaiʻu mai le paʻu uaea ma le sensor o loʻo fesoʻotaʻi ma le hormostat. Afai o le tele o le vevela o vaega o loʻo faaputuputu, o lo latou fesoʻotaʻiga e faia e ala i se tagata tufatufaina, faʻapipiʻi i lalo o le hormostat.

Ole tau o le vevela, o le tulafono, e iai se saoasaoa o le saoasaoa mai le + 10 i le + 40c. Tele o latou i ai se malosi-sogi malosi mai le po-po galuega, i ai se fauina-i le uati poʻo le agavaʻa i le polokalama galuega mo le vaiaso.

Na foatia ai faʻafefe le faʻamafanafana o anaatona i mea taua o loʻo faia i mea e iloa ai le faʻateleina o mea. E lua le vaega o loʻo i ai i lalo ma le faʻapitoa gaioiga, e le mafai ai ma le le mautonu ma le le mautonu, ma le faʻateleina o le teteʻe i le malala. O le talimalo o le talimalo e maua ai le masini ma eletise eletise ma puipuia le faasalaina o le eletise eletise. O le a le o le faʻamafanafana e aunoa ma le 'apamemea O loʻo latou faʻatuatuaina ma taugofie tele le taugofie, ae e le o le faʻasaoina le saogalemu. Leai le taua tele ma pe faʻafefea ona faʻapipiʻiina le uaea o le lima, tasi pe lua-uaea. E tatau ona tuʻuina atu le fiafia i le lua-uaea, e saogalemu mai le manatu o le electromagnetic fanua.

O le tautua tautua o le uaea "mafanafana o le fola" e le maualalo nai lo se uaina uaea. O le tele o mea gaosi oloa na gaosia mo folamu mo le mafanafana o loʻo tuʻuina atu se mea mo a latou galuega sili atu nai lo le 15 tausaga ma folafola o le faʻamafanafana o le a faʻapipiʻiina e pei o le fola lea e faʻapipiʻi ai.

O lenei pe faʻapefea ona faʻamaoniaina le malosi o le paʻu o le paʻu e fuafua lava i le itu o le potu. Mo le faʻamafanafana, 1.5-2M2 e manaʻomia se uaea ma le mana e tusa ai ma le 0.2kw, ma mo se vaega o le 18-22 M2-Mana 2,0kw. O le mea moni lava o le malosi o le system e faʻaititia i lalo ifo o le 70% o le igoa o le taumalulu i le taumalulu ma 10% i le offseanson. Le averesi le taumafaina o le eletise i le tausaga i le 1M2, o loʻo tuʻuina atu e saʻo le faiga, E tusa o le 100kw, o le tau o loʻo i ai nei mo le eletise i le 20 rotables.

O le sili ona lautele i le maketi a Rusia ua tuʻuina atu nei seti o masini mo le eletise "faʻamafanafanaina o feusuaʻiga" Forms Chimhit (SPAIN) O seti o Acso (Farani) ma Nokia (Filelani) e le masani ai. E le mafai ona taʻua le faʻauiga o le Rusia-Siamani cable o le kamupani "tuʻufaʻatasia". Ua uma ona faaauupegaina i le eberle hortutors (Siamani).

O le tau o se seti o le uaea o le uaea o le fola o le 25-35 tala i le sikuea mita. I le taimi lava e tasi, o le tau o le uaea lava ia o 10-15 tala i le mita.

Ma le mea e gata ai, o le mea lea e manatua ai, o le mea lenei, e tusa ma le Expponet Spipo, o le taimi o atoa mautu o sima -8 faitauly. Aʻo leʻi faia lenei mea, e le aofia i le auala eletise i soʻo se auala!

Heangel

O le isi mea e le masani ai o le vevela o le afi o le lamolemole i luga o upu. O se mea lea e ono va i le va o se masani eletise eletise ma eletise mafanafana. CeGo lelei, faʻatusatusa i tagata atamamai o tagata atamamai, mafai ona faʻailoa i le toniga vevela o le potu ma le le mafai. Mai le eletise eletise eletise, o le faʻamafanafana e le gata i le faigofie o le faʻapipiʻiina ma le maua o le mumū o le vevela mo le vevela maualuga o ia lava.

O le faʻamafanafana o le vai o se i fafo o le protonthorn o le postething papa ma le maualuga o le 10-13 centimita, o le mafiafia o le 25 pasene ma le malosi o le 805 amters ma se mana o le 805 pasene ma le mana o le 805 penter ma le malosi o le 805 amters ma le malosi o le 805 amters ma le malosi o le 805 amters ma se mana o le 805 pasene ma se mana o le 805 pasene ma se malosi o le 805 penter ma se mana o le 805 penter ma le malosi o le 805 penefiti ma le malosi o le 805 amters ma le malosi o le 805 Ua lelei le mafanafana o Limetone ma Acculatutes le vevela, ona o lenei, o le mana maualuga o le mumū e le manaʻomia. Ina ia faʻamafanafana le ea i totonu o le potu ma le maualuga o le obilings e oʻo i le 3 mita i le vevela o le + 20 +, o le tasi vaega o le potu. O le mea e faʻamafanafana ai e sui i le le mautonu o palu o le pronty mai le maa e tasi, ina ia mafai ai ona faia se faifai pea o le potu ma le toniga o loʻo vevela mai i itu uma.

O le tau o le tasi vaega o le eletise eletise e tusa ma le 30dolls o le Iunaite Setete, ma e mafanafana i le 20m2, tusa o le 1500kw.

Ma i le faaiuga, o le isi, naʻo le amataga na o le mauaina o le tufatufaina i Lusia, ae o le umi na faʻaaogaina i atunuʻu Scandinaviavian, o le faʻamafanafana o le nunumi. O se mea e sauni ai-teuteu elemene, o le mauga e matua faigofie: E tatau ona e tauina le lisi, faʻapipiʻi pito i le stapler i le fogafale pe mafai ona ki i le 220v. O luga o le paʻu o le paʻu e mafai ona faʻapipiʻiina palu, pa puipui ma le tutusa o mea faʻauma, leai ni mea o le afi poʻo le suia o mea lilo. O le Alson Module ua vevela e le sili atu nai lo 35s ma e le manaʻomia ni masini faʻavasegaina. O taualoa a lenei vaegatupe e mafai foi ona faʻailoa i mea e aoga i le voltage o le 24V. O le tulaga masani o le Alson Module: O le lautele o le mamao mai le 30 i le 13xisthimeter, umi mai le 72 mita.

Afai e faʻapipiʻi potu potu i totonu o fale mautotogi, o le faʻamafanafanaga o le vai vevela o le sili ona taugofie. E ui lava e ala i le manatu o le pito i luga o le potu malolo, faʻamafanafanaga ma le mamanu, o le a faʻateleina ai le fetuunaiga o faiga.

Vai vevela i luga o le auala mo le taulaga

Igoa Gaosi atunuu Meafaitino Ituaiga Atm faagaoioia le mamafa. Tofotofoina. O le a le ATM. Mana, w Tau mo le 1kw, $
SIRA CF-500 Italia Steel + Aluminim Vaega sefulu ma le lima 22.5 140-280 (*) 90-125
Irsise tesi. Italia Uamea Vaega 12 sefulu ma le valu 37-104 (*) 135-275
Pito i luga. Egelani Alumini Vaega 10 sefulu mal le fa 600-2100 (*) 88-115
Iber (maapu) Siamani Alie Vaega 10 13 130-200 (*) 90-15
Calidiar-500rus Italia Alie Vaega 10 sefulu mal le fa 150-230 (*) 90-120
Tagata sili ona lelei Italia Alumini Vaega sefulu ma le ono Aua. 200. 75.
Ips-90-rus Italia Alumini Vaega 9.5 14.3 80-225 (*) 75-140
Ranus. Czech Republic Alumini Vaega iva 10 100-300 (*) 65-100
Rs-500 Lusia Alumini Vaega iva sefulu ma le lima 197 (*) lima sefulu
Cob-350 (500) Lusia Steel + Aluminim Vaega 10 sefulu ma le ono 100, 126 (*) 60.
Delonghi. Italia Uamea Fanua 10.5 13 800-3750 60-90.
Kordo-faatagata Czech Republic Uamea Fanua 10 13 551-3800 50-110
Vsz krad. Slovaki Uamea Fanua iva 13 550-5400 50-100
Purmo-retig Finland Uamea Fanua 10 12 430-4450 55-130
Veha. Belgium Uamea Fanua 10 12 680-3500 65-100
Dd lote. Siamani Uamea Fanua iva 13 353-4130 47-70
Misi. Italia Uamea Fanua 10 12 1000-3000 55-75
Tulaga Lautele. Italia Uamea Fanua iva 12 560-3750 80-120
Kermi. Siamani Uamea Fanua 8,7 13 535-3150 60-125
Izooterm (izooterm 2000) Rusia-Suetena Copper + Aluminim Fanua 10 sefulu ma le ono 228-5169. 70-180
Copakt (manaa) Siamani Uamea Fanua 10 13 620-4200 60-70
Vn 4000ntr. Austria Uamea Fanua 10 13 180-7328. 70-100
Arbonia. Siamani Atoa Tubulala 10 sefulu ma le lima 865-2240 130-155
Kalor Czech Republic Lafo uʻamea Tubulala valu 10 92-198 (*) 82-110
Temu. Czech Republic Lafo uʻamea Tubulala valu 10 192-380 (*) 82-96
MS-140-300 (500) Lusia Lafo uʻamea Tubulala iva 12 185 (*) 25.
Bl - 140-300 Lusia Lafo uʻamea Tubulala iva 12 120 (*) 35.

(*) - Malosiaga o le Fale o le 1st.

O le faʻamafanafana o le vai o le vai mo le Autonomoos Heaces Systems

Igoa Gaosi atunuu Meafaitino Ituaiga Atm faagaoioia le mamafa. Tofotofoina. O le a le ATM. Mana, w Tau mo le 1kw, $
Calidiar-500 Italia Alie Vaega 6. iva 150-230 (*) 92-120
Totoe Italia Alumini Vaega 6. iva 150-240 (*) 70-92
Cm. Italia Alumini Vaega 6. iva 120; 200 (*) 165; 145.
Jolly. Italia Alumini Vaega 6. iva 127-210 (*) 75-110
Giacostar. Italia Alumini Vaega 6. iva 150-230 (*) 110-200.
Simun (novaflorida) Italia Alumini Vaega 6. iva 150-230 (*) 75-100
Dubal (roca) Spain Alie Vaega 6. iva 260-440 (*) 45-55
ADRA (ROCA) Spain Uamea Fanua 6. valu 430-4600 75-165
Roca.

P300; P600

Spain Uamea Fanua 6. valu 130-7700 75-160
Duba (roca) Spain Lafo uʻamea Tubulala 6. 12 58.5-100 (*) 140-220

(*) - Malosiaga o le Fale o le 1st.

Faitau atili