'' Meatao '' Undent masini

Anonim

Vaaiga Aoao O Lelei Faigofie O loʻo vaʻaia ma masini: faʻataʻitaʻiga, uiga, fautuaga mo le faʻaaogaina o masini ma faʻatasiga.

'' Meatao '' Undent masini 14934_1

Meataalo ma masini
Meafaigaluega o le Older (Welding Masini, Mask, electrode umia ma electrode, Clomps, Fush-Hatching)

E mafai ona tutoʻatasi e faia se fale mautu mai se uʻamea tulimanu poʻo se auala: o le kapeneta mo se mea faigaluega poʻo kesi kesi, o le faitotoʻa, livi le faitotoʻa e sili ona talafeagai ma le faʻapotopotoga. E masani lava, i le taʻua o lenei faiga, o tagata o loʻo sosoʻo e aliaʻe: O se lapoʻa o le uning masini i uili ma malamalama i luga o le paʻu oso i mata. "

Afai e tatau, e faʻatau ai se masini faʻamau, e toʻatele le maasiasi i le manaia o le tele o faʻafitauli ma isi faʻalavelave i le faʻaaogaina o lenei "Monster" i totonu o le aiga. E le manaʻo e tuʻuina atu se tasi i se fiafiaga faʻapitoa e faʻaaoga ai le Swars Weady masini, fesiitaiina mo ni au uʻamea e lua i autafa, ma le mamafa o le 31kM0.

Talu ai nei, na faʻaali masini ma masini e aiga e faatau atu oloa, ua itiiti ifo i lalo atu faʻatoʻaga i mamafa ma vaega e foliga mai e pei o le meataalo. E mafai ona latou fesiitai mo se 'au faʻapitoa poʻo luga o le fusi i luga o le tauau e aunoa ma le tele o taumafaiga. Uvrs o le a le avea ma faʻafitauli pe a faʻataʻitaʻia se nofoaga e faʻalavelave ai i taimi uma le teuina o se mea faigaluega. O le galulue ma ia e matua faigofie lava ona mafai lea e le naunautai uma i le poto o le mapuna.

Meataalo ma masini
O le lautele o le mapusaga o le maʻena o loʻo faʻalagolago i le lapoa o le arc o loʻo faʻavaeina ai electrode i luga o le pheanmen o le eletise, o loʻo faʻafilemuina ai le eletise i le va o le eletise . Faatasi ai ma le faʻafilemu o le eletise o le electrode i le ulded pito o vaega e lua, vavae ese le faʻaaogaina o tagata tuʻufaʻatasi i totonu o le sami. I lena taimi lava, E manaʻomia le tausia o se avanoa i le va o le nuamomomole ma le a o e paʻi i ai, ma o taimi pupuu e maua ai se avanoa.

I aso uma o le olaga, o le Tusi Lesona ARC overlding pe faʻapuʻupuʻu rds maua le sili tufatufaina. O loʻo aumai faʻatasi ma le liusuavai o le electrode i le ituaiga o le metallic rod ma se faʻapitoa o le fetaui pe a faʻaaogaina AC poʻo le DC. O lona taʻua foi e pei o le tuʻufaʻatasia ma se solo liusuavai, ma ua faʻaitiitia i fafo. O le tusi lesona o loʻo taʻua talu ai ona o le afi o le Arc ma faʻatumauina le umi o le umi, o le fealua o le electrode a o le overter o loʻo faia uma e fausia ai le vaega. O lenei tala o le a matou faatapulaʻaina i tatou lava i le mafaufauina o mea laiti-sipaina o loʻo mamafa i le 20kg (lenei mea e mafai ai ona faʻaliliuina i le tasi lima o le 220V, o loʻo avanoa i fale taʻitasi.

Meataalo ma masini
O le faʻaaogaina o masini komipiuta na sosoʻo mai le tasi mai le isi, ae faʻamoemoe e faʻailoa mai i mea eseese i totonu o le arcard, lea ma ua faʻatapulaʻa le mamafa o le USDE e le sili atu 160-200A. Ia ausia lenei malosi o loʻo i ai nei, o le voltage i le outlet o le magelia masini ua faʻaititia i le 48-90v (i le taimi nei e susulu mai ai le apeʻapeʻa. O le voltage e faʻaititia i se faʻasalalauga maualalo, o se vaega tuʻufaʻatasia o le masini e tumu ai. O le tele o le taimi nei o le taimi nei ma le lava uhh, o le sili atu le sili atu o le eletise, ma le sili atu le umi o le eletosipepa, e mafai ona faʻafetaiaʻi atu ai vaega o le eletise, e mafai ona faʻafetaiaʻi atu ai vaega o le eletise, e mafai ona faʻafetaia le tele o vaega. Lalo o le faʻataʻitaʻiga o le va o le mafiafia o le papala uʻamea, o le lapoa o le electrodes ma le malosi o le aliʻi o loʻo i ai nei.

Uamea mafiafia, mm 2. 3. 4-5 5-10.
Electrode spameter, mm 2. 3. 3. fa fa lima
O loʻo i ai nei le malosi o loʻo i ai nei, ma 40-80 80-120 100-150. 160-200. 160-210 180 pe sili atu

Ina ia mautinoa o le malosi o le taimi nei, o le autu o le transformer e faia e le tele, ma le uaea o le lona lua matagi (o le fuaiupu e sili atu nai lo le 10mm2). O le malosi o loʻo i ai nei i le taimi nei o le USDE o mea eseese e tatau ona filifilia mai i luga o le o le laulau, o le mafuaʻaga lea e tatau ona tuʻuina le masini mo le suia o le tino o loʻo i ai. O nei uma e faʻateleina ai le mamafa o le masini e valu ai le fale, o lona tagata gaosi oloa e tatau ona faia ni auala e faʻaitiitia ai.

Meataalo ma masini
O le au pagota i le atoaga o le saogalemu o le tekonolosi - 165 faʻataʻitaʻiga o le Kamupani Telwin o se faigofie auala e faʻatapulaʻaina le taimi o le transformer. O le vaega faʻapitoa faʻapitoa o le avega o loʻo fuaina i le% e faʻatatau i le taamilosaga o le atoaga (o le taamilosaga lea o le 5 minute, ma i Europa - 10 minute). Faʻataʻitaʻiga, ma Mon = 60%, o le faʻagasologa o loʻo faia e pei o ni tala: 3 minute o le tuʻufaʻatasia, 2 minute - o le taʻamilosaga o loʻo taʻua, ma le 4 minute o le maalili o le transformer. O lenei faʻailoga e tatau ona tuʻuina i soʻo se tusifolau i le ulding masini, ma le maualuga o le malosi o le ulding o loʻo i ai nei mo masini taʻitasi pn = 100% ma le itiiti ifo le malosi o le pn = 100% ma le itiiti ifo le malosi o le pn = 100% ma le laititi o le pled.

Ae ui i lea, taumafai e faaitiitia le taimi galue i le taimi o le vevesi, e le tatau ona galo ai ia te oe o loo faalavelave i nisi taimi i nisi taimi. Muamua, mo le faʻavasegaina o le faʻatulagaina o loʻo faʻaaogaina e le eletise poʻo le faʻaaogaina, pe a uma ona aliaʻea le manaʻomia o le faʻagasolo. Faatasi ai ma le umi o le faʻamanatuga, mo se faʻataʻitaʻiga, toto mai le Grid "Rabita" ma se tulimanu, malepega faʻalavelave. Ina ia mafai ona aveʻese le Matai ma le mapusaga ma le susunuina ma le tele o masini, e tele masini o loʻo faʻatagaina i le puipuiga o le kasa i le pa o le eletise.

Meataalo ma masini
O le faʻauiga o le faʻaaogaina o le Parva-165e faʻataʻitaʻiga o le kamupani decapycesce e faigofie atu nai lo le sili ona lelei i le taimi nei, talu mai i le tulaga o le ARC Faaanu le taimi nei mai le fesuiaʻiga o le fesuiaʻiga i le taimi o le transformer, o le faʻasologa o le faʻatulagaina o le faʻasologa, o loʻo faʻapipiʻiina o elemene e sosoʻo ai ma le malosi o le uafu o le oona o le faasao o le oona i le taimi nei. O nei mea uma na faʻateleina ai le mamafa ma faʻaititia le faʻatuatuaina o le masini. Ae o loʻo i ai foʻi ma lona tulaga lelei: o le svesthna e sili atu "tagata" uamea vaega nai lo le faʻaopopoina o uʻamea o le eletise, o se iʻuga, o le aofaʻiga e faʻatusatusa i le rates i luga sui o nei ua saunia. O le tau o le galuega ma le faʻatoʻaina o le komipiuta ua faʻaititia foi. O sea mea e fai e taua o se toe faaleleia o le rescifier. E faigofie mo i latou, ae taugofie tele atu nai lo le fagu faaleatele e 1.5-4 taimi.

O tagata foʻi o loʻo i ai i le faʻaaogaina o tagata respers (tagata le siʻitaga) o loʻo tuʻuina atu i luma o le faʻalauiloaina, muamua faʻateleina le taimi o loʻo i ai nei i le 10-90khz. O le mamafa ma le tele o le maualuga-masani soo i le aufaasao e sili atu nai lo le latou 50-buad uso. O lenei vaega e faʻatagaina ona faʻaititia tele i lalo o le faʻaaogaina atoa pe a faʻatusatusa i le faifai pea o le le fiafia i le faia o tagata faʻatau ma toe totogi. Le taimi nei pe a uma le pagota e masani ona tumau ma e le faʻalagolago i le oscilis o le umi o le ARC ma le voltage, o lona malosi e mafai ona suia lelei ma piki lelei. O le ARC e mafai foi ona filifilia mai le "vaivai", e faigofie ona "faʻaofuina" e "faʻaaoga" e masani ona faʻaaogaina i le uamea tipi. E mafai ai ona lauiloa se tagata le-tomai i le puleaina o le tane, e aofia ai le "Pubricist" Almininum ma Forper Sales, poʻo se faʻataʻitaʻiga.

Meataalo ma masini
Ina ia siakiina le lelei o le Seam, aveese le fua ma le hammer weldold converter o le tele o lapoʻa ma mamafa i luga o le tino ma fesoʻotaʻi i le tino eletise i le taeao , ma le mana malosi o le fale. Ae o le tau o le maualuga lea: 4-9 ni taimi maualuga atu nai lo le tuʻufaʻatasia o suiga. I le maketi a le Rusia, e mafai ona e mauaina uma ituaiga uma o masini o loʻo faʻaaogaina mo le} o le komiti Farani safa, o Chianrial Groller, o Decan Grollerrs "emo" , Pule foʻi, vele, ooo, o Nevskaya eletise eletise a JSC.

O le lelei o le masini e iloga i le lelei (lelei) i% (nai lo le latalata i le 100%, o le taugofie le tau (Cos) (COS) (e tatau ona latalata i ai). E tatau lava ona matauina o le lelei ma 'ua faʻaalia ai le tausiga o le mamanu o le mapusaga o le sulufaʻiga, aua le taʻitaʻia uma vaʻa i le tusi folau i luga o le masini.

E faatonutonu le faʻaaogaina o le malosi o le tino, masini ma faʻatonutonu ma se fua o le masini i luga o le vaega o le staratutus o loʻo faʻaaogaina, pe i totonu o le ranges (1,2, pe i totonu o le lapoa o le electrode. Vani faigofie e faigofie lava ona suia le malosi o loʻo i ai nei e mafai ona suia naʻo le laʻasaga, ma sili atu faigata, sologa lelei, faʻaaogaina, faʻaaoga se vaega faʻataʻoto.

Meataalo ma masini
Le mafai (e le o le lalagaina atoa) o le tele o faʻataʻitaʻiga maua ai se mea malulu o le taimi o le taimi nei: muamua seti le taimi nei suia i totonu o le tau . O sea masini e faʻaopopoina le tau o le ulding masini e 15-20%. O nisi taimi o le Ammeter e faʻapipiʻi i luga o le potu e faʻasaʻo ai le mea saʻo o lo o iai nei.

O le punaoa o masini aiga o loʻo fuafuaina e fuafuaina mo le 250-350 itula o faʻagaioiga, pe a maeʻa le toe faaleleia o le livi, e sui le ki o loʻo iai nei poʻo le faʻaaogaina o le pili o le burt, ma isi. Alamanuia Storved Delices (Transpocket1400, Master1500, Caddy130) o le a tautua le sili atu ona taugata nai lo tagata nofoia Mo le vaʻaia i le masani ai, faʻatusatusa "swars" o loʻo i ai i le faʻaaogaina o le faʻaliliu i le vai o le "faʻamau". O le "Sortator" e maua ai le maualuga maualuga o le ulding i le taimi nei i taimi o loʻo i ai i le 3.5rd ma le mamafa o le 3 o le "swarissa" ae e tatau ona faʻaauau le masini toetoe lava 2 taimi sili atu taugata.

O le faʻaaogaina o le electrodes

Sili ona siitia e electrodes aoao mau o le lapoa e tutusa ma ufiufi rutile o le ituaiga o ANO-3, ANO-4, Lau-3, Lau-4, OGSC-3, OGSC-4. E talafeagai mo le uma o fale mai le carbon ma le maualalo-o-uili uʻamea e fesuiaʻi ma tuʻu saʻo i le taimi nei. Mo le tuʻufaʻatasia o le maualuga-allon-shainsing (shinless, vevela-tetee), aluminum ma sapinim, 'apamemea, e le gata i le faʻaaogaina faʻapitoa o le taimi nei i luga o le afifi - tuusaʻo pe sui. Afai e te le faʻamutaina le tomai e faʻatatau i nei mea ile fale, ona faʻatau lea o se masini faʻamau, fesili pe o loʻo aiaia ai vailaʻau talafeagai.

Fautuaga mo le faʻaaogaina o masini ma masini

  • I le faʻatonuga i le faʻaaogaina o masini ma masini, nai lo le Palemia, o le PV-umi o le tuʻufaʻatasia ua tuuina mai. Tuu loa o loʻo faalavelave ia te oe: O lona tau atoa e tutusa ma le tau o le Mon.
  • O tagata mativa e sili atu le maaleale i le faʻaititia o le voltage i le fesoʻotaʻiga nai lo le tuʻufaʻatasia o tagata transformers ma rectifiers: A le amata se masini.
  • Soʻo se mea e tatau ona mafai ona mafai ona faʻaaogaina i taimi uma (tusa lava pe tasi i le 3 masina), talu ai i le taimi nei o loʻo i ai i nisi elemene, o gaioiga faʻaititia le lelei o le masini.
  • Ma le faʻaaogaina o le tasi faʻaaogaina o le tasi lapoa o le pamu, mo se faʻataʻitaʻiga 3mm, e sili atu le faʻatauina o se masini le tausiga, lea mo latou Mon = 100%.
  • Faapipiiina se fuse ua fuafuaina mo le taimi nei o le itiiti ifo o le 16a, ma o se vaega o le koluse o le sili atu o le 2.5mm2 i le maualuga malosi o le USDE. Aua o le taimi nei o le 40a, mo se faataʻitaʻiga, o le co-o-I-446m faʻataʻitaʻiga o se uaea ma le kolosi vaega o le atoa o le 60 i le 30000 i le 300A.
  • A o le filifilia o se nofoaga mo le talita, ia manatua o le umi o le uaea uaea mai lea talita i le uldeling masini e tatau ona faatapulaaina. O se mea e faʻaalia i le tusi folau i luga o le masini ma e masani lava mai le 5 i le15m.

Fautuaga mo le UNDING

  • O le pupula o le arc e tusa o le 10 afe taimi taimi e sili atu lona lelei nai lo le pupula o le malamalama o le moli, ina ia mafai ai ona fuafua le tioata puipuia o le arc. O se maso o le Wenter Walk o loʻo faʻaogaina i totonu o se tioata puipuia "chameleon" ma le maualuga o aʻafiaga: O le tikeri o le faʻalauiloaina o le malamalama e mafai ona fetuutuunai i ai na o ia.
  • O le atoa o loʻo iai nei e faʻalagolago i le voltage o le fesoʻotaʻiga ma pe a pa'ū le mulimuli i le 180-200v tatau ona o i le faʻaaogaina o le lautele o le lautele.
  • A i ai se Ammerter i luga o le Puleaina o le masini UELD, e mafai ona e manatuaina le aoga tonu o le filifilia i le taimi nei i le atoaga o soʻo se mea e filifili ai le taimi

Storm Sportives e le 220 V mo le tusi lesona arc welding dividy electrode

Mautu Faʻataʻitaʻiga Manaomia

Mana, kw

Ituaiga o taimi nei Malosiaga o le taimi nei, * a Uhh, B. Cosj. Mon,% ** Lelei,% Le puipuiga puipuia Mamafa, kg Fuaitau, vaai
CEbora. Dallas-40. 5.5 Fesuisuiai 50-120 - - lua sefulu - e iai 16.5 342632.
Linkor llp TDM-163. 5.5 Fesuisuiai 80,120,160 60. - lua sefulu 70. E leai sefulu ma le lima 361922.
Helvi. UTIL 161 Turbo. 5,2 Fesuisuiai 50-160 - - lua sefulu - e iai sefulu ma le valu 352524.
Safe. Safr-140. 5,7 Fesuisuiai 65-140 48. - lua sefulu - e iai sefulu ma le ono 462832.
DECA. Parva 165e. 5.0 Fesuisuiai 40-160 48. - lua sefulu - e iai 16.5 392128.
Telwin. NordIca 161. 4.0 Fesuisuiai 55-160 49. - lua sefulu - e iai 17. 284334.
Ie Faapoega 5.0 Faifai pea 80, 100, 140, 180 80. - 60. - E leai 13 202525.
Safe. Prestno 165. 5.0 Faifai pea 5-160 48. - 60. - e iai 13 471754.
Sirgos Antiis-3. 5,1 Faifai pea 35-160 80. - 60. 84. e iai 17. 163355.
Kermanri. Matua 1500. 6.6. Faifai pea 15-150 80. 0.75 lua sefulu 80. e iai 10 391629.
AO NEC Electron-125. - Faifai pea 40-125 90. - tolu sefulu 60. e iai 9.9 172535.
Telwin. Tekonolosi 165. 5,2 Faifai pea 5-160 98. 0.72 40. 82. e iai 9.3. 391629.
DECA. Moses 160. 5.0 Faifai pea 5-160 60. 0.9 25. 84. e iai iva 441525.
Esb. Caddy 130. 4,4. Faifai pea 3-130 60. - 35. 71. e iai valu 301620.
CEbora. Pepe lard 130. 4,4. Faifai pea 12-130 - - 35. - e iai 5,8. 143023.
Faitoga. Transpockecket1400. 4.6 Faifai pea 5-140 93. 0.99 60. 88. e iai 4,2 311120.

* O le tulaga taua o le malosi o loʻo iai nei e ala i le koma e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le masini o le ulding, ma ala i le dash - sologa lelei pe sologa lelei.

** E taua le tulaga o le VN mo le sili atu o le uia nei.

A sauniaina se lipoti, faʻamatalaga mai le taeao i le taeao sili 30o, Tost 9466-75 ma Gost 9467st25679-75 o loʻo faʻaaogaina.

O faatonu e lotofaafetai i le kamupani "tor" mo se fesoasoani i le sauniaina o se lipoti.

Faitau atili