Shirma mai Molton

Anonim

O Shirma e mafai ona avea ma le pito mulimuli o le stroke i le faaumaina o lau totonu. O le mea e te filifilia o oe lava, ma o le a tatou taʻuina pe faʻapefea ona o le samala se laupapa laupapa.

Shirma mai Molton 14940_1

Talu ai nei talu ai nei, o Seoli ia o se vaega o totonu na vaaia e i matou o se mea ua leva. Ae o le faiga o suia. Mea na toe foi mai ia i matou. Shirma mafai ona fausia se lagona i soo se totonu. Faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le laʻau lava lea e tasi ma pupuni. Vaʻai i le manaia foliga!

Shirma mai Molton

O Shirma i totonu o le fale e masani ona faʻaaogaina e nana ai se mea le fiafia o le totonu o le totonu, faʻatupu sina zonsing, pe naʻo le teuteu teuteu.

Tele togi e faia i ie na faia i luga o le laupapa laupapa. Pei o se tulafono, e vaevaeina i totonu o le tolu o tafatafa le lima pe lima po o le lima laupapa, aʻi lalafi ia ata.

Faʻamatala se laupepa i luga o tagata masani e mafai i taugofie tau ma e aunoa ma le tele o faigata. Ae o isi auala ole faʻaaogaina o faʻaaogaina, e pei o ua lilo o loʻo nanaina. Ae o nei ituaiga o faʻapipiʻi manaʻomia poto masani ma laupapa ma fafie. O Shirma ma Sound Swints ua aoina mai maple poʻo le Beech faʻavaʻa, mo le mea o le paʻu o le paʻu, horging elemene ma hinges ua faʻasaʻo. O nei faʻavasegaina e mafai ona aoina e faʻaaoga ai tulimanu, ae o loʻo tele mea e masani ona faʻaaoga e spikes.

I le faʻaopopoga i auala masani, e iai le isi auala o le faia o se faʻavaʻa ...

Ina ia mafai ona faia se mata, o a ni ie e talafeagai. I le avea ai o se tulafono, o le itu o le faʻavaʻa-lautele 40-50cm ma le maualuga 150-180m. Saunia auala e faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi le ie e aunoa ma ni faigata. O le filifiliga o le faʻaieaina o le lautele foi o le lautele, o se maea migao lea ua mimilo, fufulu, fufulu, faʻapea foi ma fualaʻau ma lapoʻa.

Shirma mai Molton

E mafai ona e faia faʻavaʻa i se auala masani poʻo, e sili atu le faigofie, pupunaina le pu ma faʻaseʻe le pu, e fufusu le pa ma tulimanu.

Shirma mai Molton

Aua le tosoina le mea tele. Ina ia maua le toniga malosi, amata faʻapipiʻi mai le ogatotonu e faʻauma i pito.

Shirma mai Molton

A tuʻu le vaega autu, tipiina vaega o le fulufulu i luga o tulimanu ma taʻitasi le faʻavae i le taimi atoa. Faaaoga lelei le sublorging scoisos.

Shirma mai Molton

O le itu lona lua o le faʻavaʻa, ua tapunia foi e le pato, lea ua faʻapipiʻi i pito, ae o le pasene. Ona fai lea o le mea lava e tasi e tipi ai le fulufulu sili.

Shirma mai Molton

O le faʻamatuʻuina o tisu e manaʻomia ai tutusa meafaigaluega o fulufulu, na o le fusi o loʻo tosoina i luga o le isi itu, ae le faʻapipiʻi i pito. Mo le tulaga lea, e sili le faʻaaogaina o le pepa tusia ma le faʻapipiʻi o pepa talafeagai. O le Fabcric e tatau ona faʻamio faʻalautele, ma e tatau ona amata ona mai le ogatotonu o le nofoaga.

Shirma mai Molton

I tulimanu, tipiina le sili o le ie, o le muamua teuteuina o le ie tapunia i le iuga.

Shirma mai Molton

I le faafeagai, gagau le ie ina ia le tupu le vevesi ma e le i aliali mai le pepa puipui. Ona faapipiiina lea o le ata ma tipiina le sili atu o le ie. Tuu le faavaa o le faavaa i luga o le desktop. Fesotagaʻi i le pito o le ie i le tasi lima, ona vili lea o le ata uma.

Shirma mai Molton

I le itu lona lua, o le tala i le tala faʻatauga mafai ona faʻaaogaina, sao ma mulimuli ane faʻatumauina le noataga.

Shirma mai Molton

Afai e te tapunia le ie lipine, e mafai ona e tipiina le sili atu o ie, ae afai e te faʻamalosia fao, e sili le liliu.

Shirma mai Molton

E mafai ona:

  • O le ie i luga o le pito o le vaega ua liua ma nai lo le kilipa faʻapipiʻi ma fao tetele ma se pulou teuteu;
  • Masani faʻaumauga, tamaʻi tapuni uila na saiʻe le pulou i se pulou;
  • O le faaumaina o le lipine lipine lipine (twartated mataupu na faʻaaogaina i le mataupu) e sili atu le saoasaoa ma faigofie. Fasi ie poʻo le craid o loʻo palu e faʻaaoga ai le kusi o le kuki.

Shirma mai Molton

Amata ona tuu le fiafia i le amataga i le nofoaga tutotonu. E tatau ona i ai le tolu hinge i le itu. Ina ua maeʻa uma mata i luga o le ogatotonu o loʻo faʻapipiʻi, gagau le vaega e fesagaʻi ai, e sui i latou ma ave le nofoaga mo le fao.

Faitau atili