Mafanafana fola

Anonim

Faʻasalaina Cable Deblerical Faʻapipiʻi polokalama: Fat-Alaminum FOLAFOLAGA O tekinolosi, Faʻatomuga Lapataiga.

Mafanafana fola 14956_1

O loʻo ia te oe le avanoa e feosofi ai solo i luga o le fale, latou te le o taofi seevae, malolo, galue ai lava, 'ai tusa lava pe moe i luga o le fola, ma le fanau laiti i taimi uma o le a faʻamafanafana ma malie

Mafanafana fola

O le manatu o le i ai o ofu mafanafana o Forts e mafai ona tulaʻi mai mo le faitauina "Faʻamatalaga Catherine sili". Ou te leʻi faʻalogo i ai, e foliga mai o se mea taua: o le sefululima-tausaga-le matua-matua-conrebst, ina ua mafai ona uia le vaiaso E ogaoga le fiafia ma toetoe lava na te maua le fiafia i lona mulimuli ane sefulu lua tausaga le tasi-tausaga-matua-matua. O le uaina a le Axew o se malulu malulu. O loʻo i luga o le tele o mea o lo tatou tau ma le maota o le pamu o le ogatotonu o fale, ae o le foloa ua malulu o loʻo tamoʻe ai i le moega i le moega i le moega i le moe , na ave ZANO Aoaoina Lusia). O le iʻuga, na ia taoto mo le lua vaiaso i le faʻatemuia ma sa toe foʻi mai i le olaga na o ni taumafaiga le muamua o le faʻamasinoga o le Hispaniciaon Deabean. Faʻamasino e le Toe Faitauina o Catherine, o le ola maota ola o Lusia Xviii. Ua mamao ese mai manatu tau onapo ae le mafanafana. E le lava le ikoak, o falaoa malulu e le itiiti ifo. Faʻamasinoga ma faapalepale tagata faigaluega, e aofia ai le suli i le nofoalii, e maʻai le maʻi ma le afaina o faʻamaʻi pipisi. O le faʻavae o le faʻamafanafana o le tele o tagata o Rusia ma o le aso e tumau lava.

Atonu o le mea na o le mea na lagona ai le mafanafana ma le lelei, i le ogatotonu tausaga ma le xvii, o le ekalesia o le ekalesia. O le malumalu e le gata i le fale o le Atua, ae faapea foi le fale lona lua mo tagata talitonu Rusia. Amataina le falelotu talu mai le XVIV, na faʻamalieina ai e le tusiata se faʻapitoa o le taʻele ina ua faʻapipiʻi le ea mai le ogaumu, pasi le fola ma puipui. Tatalo e aunoa ma le afaina ai o lo latou ola maloloina mafai ona tu i tulivae o le tele o itula faigaluega ma aua le lagona le vaivai.

Mafanafana fola
Polokalame-tipi o ituaiga eseese o le sima sima ma se faʻapipiʻi o le lalagaina o eletise eletise

Dovarneyn I lava, sa ou fiafia e iloa i latou ma le faatinoina o auala o tagata lautele, kamupani na faia e le faiga o le fausiaina o Rusia Corpocts o Orthodox Generad Generad Generad Gengers I le tautoulu o le 1994, ua faʻapipiʻi ai le uaea o le vaega o le aliʻi o le sili ona manaia - Sergiaye Labrovo i le nofoaga o Sabrovo - i le tautotogo o le tina o le Atua I totonu o le nuu o Tiuchkovo, ia e le mamao ese mai le nuu o Red Grrk Gorka, Vidimir itulagi, i le Pa'ū o le 1995- latalata i le 1995- Whead Sahraw Retadea. Ua faamalieina le au talitonu. Mulimuli ane, o aso nei aso nei na faʻaaogaina tekinolosi sa faʻaaogaina mo le puipuia o le alavai o alavai ma alatogo i le Memora o le Faʻaola.

I, faamaunou, na tatau ona faʻalogo mai i Suʻega masani ma Peretania, o falaoa Peretania e talafeagai, - e le mafai ona leai se aoga i le soifuaga atoa i le soifuaga lautele. - Na pei o aʻu o loʻu tele i tua o loʻu olaga.

Na faʻafefea ona taʻu atu e aʻu uo, ona o le pito i lalo o le pito i tua o le matafaga o le kalyazma, o le manatu e faʻapipiʻiina le eletise eletise e natia ai i le foloa. Faigata latou te manumalo i ai le mamanu o le fale i le fale, na tatau ona latou manumalo i le masani a tagata mafaufau mafaufau mafaufau i le taimi na masani ai, i se taimi muamua. Na vave ona latalata mai fegalegaleaiga ma se eletise eletise ma o se uʻamea o le tamaititi aʻoga, e foliga mai o loʻo faʻatali le taimi e faʻatali ai le fasioti tagata i le uafu. Sa i ai se faʻaosoosoga lea e fauina ai se toe faia o vai faʻamamafa vevela, ma finauga o le tusiata ma finauga a le itu fuafuaina o loʻo fuafuaina muamua le fua. O le faitau sefulu tausaga ua mavae, ma, e tatau ona ou taʻuina atu, o le faʻamafanafana tino o le faʻamafanafanaina o folamotu o fola e le i maua ai ni mea sese.

Mafanafana fola
O laupapa laupapa tipi, manifinifi o le fogafale i luga o se fale sima ma laupapa laupapa ma feoaʻi uma, e faigofie tele. O le paʻu o elemene o loʻo faʻapipiʻi i le fola ma se fasi fasi tipine libbon maualuga o uaea, lea, faʻatasi ma se vevela vevela, e faʻalagolago i se mea faʻapitoa O le fetaui lelei o loʻo faia i luga o le pito i luga o le saunia. O le isi mea, na o le uaea uaea ma ua faʻaalia. Iva! E leai ni A A A A AGANA, Sa sua vai leaga e puipuia ai meaafale ma sologaiga. Na ou faʻapipiʻiina loʻu manaʻo i le vevela i totonu o le potu faʻapitoa. E le afaina e le ulu, o le koale, kesi, fuifula po o isi suauu e le o faaulufale mai i le taimi. E le toe o ni faʻafitauli i le totogi, vaʻai i le fata ma le lisi tupe e ala ile skaksass. O le malosi o sailiga i le ogatotonu o Rusia e atoatoa ma galue malosi, e ui i le faʻafitauli i isi vaega o le malosi (o faʻalavelaveina i le sapalai o le koale ma kesi ua uma ona tupu). I latou e le saʻo ma faʻatolu ona inisiua, mafai ona faʻavaeina le gaioiga destable dood paneta eletise, lea e ono faʻatagaina ai le aofaʻi o le malosi

Tagata o loʻo nonofo i le falemata ma le fiafia na faʻaalia ai le lelei o le fata o le vevela o loʻo natia i le fola. O le fola-i-potu o le potu o loʻo osofaʻia ai le malosi nai lo le potu malolo ma potumoe, ona o le faʻataʻapeʻape uaea o le paʻu o le pamu o otometi. Tauaso ma i le umukuka o le vevela o vaivai. E ui lava e tolu ituaiga o le afa o le afa-sima ma le teltracotta ma le kapeʻa o le potu malolo ma se potu manifinifi, pe a le manifinifi o le velanda vevela Slate fola ma se fetauiga fou na faʻaaogaina i luga o le fao) ma laupapa i potumoe ma se potu mo taʻaloga a tamaiti, - i mea uma e natia tutusa i le fola o le fola ma le lelei.

E le gata i lea, i le lava mataupu faavae, o le faiga o le aisa ma le kiona o loʻo faʻagaioia foi i le maota ma alavai, savali i le faletaavale ma le savali i le faleʻoloa, ma le a faiga o le puipuiga o paipa vai mai le migao. Ae o se talanoaga faʻapitoa lenei.

Mafanafana fola masini (faapipiiina i le sima fola)

O le mea moni o le eletise o le sili sili o le aulelei-faauo ituaiga o suauu, leai se masalosalo mafua ai. Peitaʻi, e taua le amanaia o le mea moni o se taunuuga o le maualalo o le faʻaaogaina o le ea ua ausia e lona vevela i le fanua o le fola, o le aofaʻiga o mafatiaga o Alergy ma tagata mama. E taua i luga o le matutu falaoa i tamaiti laiti o le a manaia ma malie. Ma le mea mulimuli, o le mea sili ona manaia o le mea e sili ona manaia e feoaʻi solo ai le fale, ae le o le ofuina o seevae, malologa, taumafa ma moe saʻo i luga o le fola! Faʻamolemole ia matau le sili ona atamai i fesili o le moe ma le fiafia o loʻo fesoʻotaʻi ma ia o se vaega o tagata Saina, o le Iapani sosoo ai o le fola, i luga o le fola o le Saina, o loʻo faʻatautaia ai i luga o le fola, i totonu o le fola o le Saina. o le fola. O faʻataʻitaʻiga o talaʻaga foi e faʻaalia mai ai e toa pableers, o Au Austrians, E Foaʻi, Tagata Eleni ma le Mana o Isi Tagata, e leʻi faʻatauaina uma le moega o eseʻesega fola. Na latou maeʻa lelei le faʻauigaina ma faʻaauau o latou gratus i luga o le fola. Taumafai e te alu ese mai le faʻasologa masani o le Europa faʻataʻitaʻiga i le foloa, ma o le olaga o le a avea ma maloloina, sili atu le eseese ma sili ona eseese. O lea, i luma i feusuaiga faʻamafanafana, mulimuli i le teine ​​o le tama teine!
Styling eria, m2 Le malosi fautuaina, w (i le 230 v) Tau o Seti, C.e. Tau, U.e.e
tasi 134. 128. 128.
2-2.5 270. 145. 58.
3. 395. 160. 53.
4-5 535. 176. 39.
6. 680. 198. 33.
7. 790. 213. tolu sefulu
8-9 935. 235. 27.
10 1075. 250. 25.

O le cable ratting filifiliga

Mafanafana fola

O le manatu e lafoa o fola i totonu o le fale ma le pito i fafo o le fale ma fesootaiga mo se taimi umi ma tumau le masani ai i le itutino o tagata i sisifo. O Le Taulotoga O Le Fuafuaga a Rusia o le Cable Cable Fortugam O Faiga eletise o le kamupani eletise o Danilic de-vi, o le matua sili ona leva o le lalolagi i le fausiaina. Faʻapipiʻi i le amataga o le 50-hodges, o meafaigaluega o le kamupani o loʻo i ai pea (!) E leʻi toilalo.

Mo le amiotonu o le faamasinoga, e tatau ona maitauina, ua avea nei ma taʻitaʻi ogaoga ogaoga i le dem dem. O se tasi o latou o le kamupani Rusia "scorms ma tekinolosi" ("WST"), na tulaʻi mai i luga o le faʻavae o le uaea alamanuia. Talu ai nei, na alualu i luma le Sipaniolo se kamupani Zioria ma le maketi a Rusia, lea na muamua i le faatomuaga o le suega o le suluiga. Tulaga a Lusia, na suia ai e le kamupani lana fuafuaga ma o loʻo faʻagaioia e tusa ai ma le polokalame na galue i le de-vi.

O polokalame o fesoʻotaʻiga

I le faʻaopopoina o au tautua faʻamalositino mo le sapalaiina o le uaina ma le faʻapipiʻiina o le uaea eletise e le lava le poto masani, i le faʻatauga, faanatinati ai le maketi a Rusia. O le faʻailoga o le tulaga lelei o oloa o le auai i le uaea o le lua alatoto, tolu-vaega o le puipuia o le mapue puipuia. Mo mafuaaga saogalemu, o isi ituaiga o cable i nofoaga nofomau ai aemaise lava o loʻo iai se faʻateleina o le faʻanoanoa, o loʻo faʻateleina tagata e le fautuaina. Ae ui i lea, o fua atoa e le lisiina i le taimi e tasi. Talu ai ua tatou fuafua e ola i Rusia, e mafua ai ona e faʻagalo le mea e uiga i le poto Lusia fai mai: "Taugofie, ioe pe faʻafesoʻotaʻia le au polofesa pe a e atiaʻe mo oe lava, fanau a tamaiti.

Mafanafana fola
Devireg 520.
Mafanafana fola
Devietg 521.
Mafanafana fola
Devireg 750.
Mafanafana fola
Devireg 700.
Mafanafana fola
Devireg 710.

Cable filifiliga laulau ma hertutor

O le fiafia i le autotia ua natia o le eletise eletise eletise, e taua finauga a le tau tamaoaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ogaumu mo le vevela o le potu i le 35M2 o le a tau ai le tagata faʻatau mai le4 i le 10 miliona rubles. Fuafua i le lavelave o le galuega. O le sikuea mita o le fola ua vevela o le fola o le averesi tau mai le $ 25-30, i nisi upu, leai se sili ona taugata. O le taumafaina o le eletise mo le faʻamalieina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faletaele o le averesi o le 100 khh / m2 o tau eletise e le tatau ona faʻatau mo le tutusa o tau. E tatau ona matauina o le taumafaina o le eletise e faʻalagolago faʻalagolago i le lelei o le fausiaina ma le fausiaina o mea.

I se aotelega, i totonu o le fale, na fausia i le tausisia o tulafono o faiga fale, mo le vaitau o le nofoaiga, lea o le 6-7 masina i le ogatotonu o Rusia / MWOMoty e 120 MWH. Silver ma masani masani eletise e tuʻuina atu i totonu o le fola i totonu o le foloa faiga o le 20%.

O le tau o le tau o loʻo ausia ma ona o le mea moni o le ea vevela i luga o le foloa o le o loʻo sosolo i luga o le fola o le (5-2 tikeri i potu i lalo, nai lo potu vevela ma mea vevela vevela. E toeititi lea o le mea e sili ona taugofie ai ma faʻapipiʻi i le fola o le vai o le nofoaga e tasi. Faʻapipiʻi le uaea o le afu o le eletise e faigofie, e le tele le taimi na ia te aʻu. Asti o loʻo e sauni e te galue ma ou lima, o le faʻapipiʻiina o masini eletise e mafai ona faʻatinoina tutoʻatasi.

Vaega o Talosaga Faapipiiina le mana Filifilia Filifilia Deviregc vevela le lelei filifiliga
Malaga Malosiaga US2. Max. Mana US2. Dtip-18. Dtip-10. Dtip-8. DSIG-20
Vai vevela Faletaele 100-150. 200. fola
Potu malolo 90-120 150. ea
Vaega 80-120 200. fola
Malolo 80-120 200. fola
Potumoe 80-100 200. fola
Ala karitoti 80-100. 100 ea
Fanau 80-100 200. ea
Potu i lalo 80-100 100 ea
Potu mo le fufuluina 50-100 200. fola
O ausilali 80-90. fola
Laupapa laupapa i luga o peni 60-80 80. Tuufaatasiga *
Manifinifi fola 100-120 150. Faapiga / Paul
Tofi 80-100 200. ea
Au fana 80-100 200. ea
Sikoa 80-100 200. ea
Faʻasao Faʻaputuga Faʻasaʻoga 150-200. 200. faapitoa
Faavaeina le kiona ma le aisa Sitepu 200-250 300. Paul / le tamaititi.
Terace 200-250 300. Paul / le tamaititi.
Ala 200-250 300. Ofo **
Auala savali 200-250 300. Ofo **
Auala 200-250 300. Ofo **
Vai kalama 25-40 Paul / le tamaititi.
Puipuiga o le Froong Feusuaiga pusaaisa 10-20. fola
Luga o paipa 7-40 I luga o le laina
I le vai inu paipa 9-10. 10 I luga o le laina
Isi talosaga Faletaavale 100-200. 200. fola
Ekalesia 100-200. 200. Taua / Pau o Pau
Aʻoaʻoga 80-100 200. ea
Taaloga. Nofoaga autu 50-80 Lalolagi
Lanumeamata 50-100 100 Lalolagi
Matutu sima 75-100 150.
* - tuʻufaʻatasiga o fola ma le ea vevela o le ea

** - Snow Detector ma le aisa

O le faʻaogaina tekonolosi o le fausiaina o se faʻamaeaina o le umukuka o se fale mautotogi

Mafanafana fola

A sauni le foloa luga o le sasaina o le "dieflex" uaea uaea, e manaʻomia le faʻaaogaina o le paleni o le tino. E aoga tele pe a faʻapipiʻiina o loʻo valaʻau mai manifinifi manifinifi ofu mafanafana i fale mautotogi. O le Hormal Consussure o ni vailaau, maa minerale fulufulu, cerramzite sima, o le orgatis, ma isi.

Mafanafana fola

Faʻapipiʻiina le faʻamafanafana o le paʻu "DevIFlex" o loʻo faia le faʻaaogaina o mea masani lima mea faigaluega e faʻaaogaina i nisi tulaga o le pnematic hammer poʻo le vave mago.

Mafanafana fola

O loʻo ufitia i le ea ma le "O le" le "ata textist" o le faʻapipiʻiina o le lipine o loʻo faʻaaoga e faʻasaʻo ai le uila faʻamafanafana, lea na faʻapipiʻi ai le uafu, i ni tulafono.

Mafanafana fola

O le upu "depifleves" mea faapipii i le uaea i laina uaea i le 2,5 cm. O lea, mafai ai ona filifili malologa, tele 2.5: 10 CM, 12.5 cm, 15 cm, 17.5 cm, etc.

Mafanafana fola

O le "domiflex" uaea o loʻo puʻeina zigzag, laina e tutusa ma le tasi ma le isi. O le mamao i le va o laina cable e le tatau ona sili atu ile 20 cm. O le ala maualalo o le cablesable cable pileti o le uaea. O le leo mafanafana o le fola e faʻaaogaina le cable ma le sili atu i le 10W / m.

Mafanafana fola

I le va o le cable laina i luga o le fola, o le foloa vevela o lo o faapipiiina. O loʻo tuʻuina i totonu o se palasitika paipa ma le lapoa o le itiiti ifo 10mm ma malemo i le tasi pito e taofia ai le mastec poʻo le sima mai le ulufale.

Mafanafana fola

Mo le liner o le mana cable ma uaea i le hermostat "de devireg" i le puipui o loo i ai o se matamuli, o le mea lea o le lakapi eletise.

Mafanafana fola

Ina ua uma ona taoto le uaea ma faagaau ma le sensor, o le fola o le faʻatumuina o mastic marrem le mafiafia i le 5 cm. A o le i taʻoto le paʻu poʻo le vinyl e taʻe, o le taʻavale e tatau ona mago ia le itiiti ifo i le vaiaso.

O mea e faʻaaoga ai faʻamatalaga na tuʻuina mai e De-V

O faatonu o le tusi o le tusi lesona faafetai JSS "Aleron" mo se fesoasoani i le faʻatulagaina o ata.

Faitau atili