Umukuka vaivai

Anonim

Cit, hiving tiplater ma le mamafa o paipa. O fuaitau o elemene, o le polokalama faʻatusilotu, faʻamuta.

Umukuka vaivai 14968_1

Umukuka vaivai

Umukuka vaivai
Lua fausaga

O elemene ua faapipiiina. O le ata faʻaalia ai pu mo fesuiaiga o le ea, faʻapea foi ma se vaʻa o le ea ea o le ea

Umukuka vaivai
Faamama ma le lua supa
Umukuka vaivai
Ata tusi ata, vaʻaiga i luma. Tulimanu faʻapipiʻi i le taualuga
Umukuka vaivai
Vaʻai o le le manava pe a uma ona faʻapipiʻi le pito i luma ma le vali
Umukuka vaivai
O le maeʻa o oloa e fetaui lelei i totonu o le umukuka i totonu
Umukuka vaivai
Faalapotopotoga Polokalama
Umukuka vaivai
O le tele o le ata e fetaui ma le tele o le tele o le ipu ma mafai ona eseese faʻalagolago i lau umukuka

Faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi i luga o le ogaumu i le umukuka e masani ona faʻafetaia le manatu faʻapitoa o le e ona. Hout (Pro poloketi Dubrel Rubrel) o le a mafai ona ave le root i le tele o umukuka.

E te manaomia

  • Laupapa mai le Cluded Plywood, Chipport poʻo le Oak laupapa, mafiafia 19mm, 6301850mm.
  • Fiber fiber 3 mm.
  • Fafie-Chip teuina 19 ma 30mm mafiafia.
  • Sporce Springs 2727mm.
  • Ok basiette.
  • Fao ma mafolafola fafie.
  • Fao mo le chipboard.
  • Kupe manu.
  • Primer.
  • Totoa.
  • Paʻepaʻe papaʻe vali.
  • Alamanuia pasese ma le fausia-i lamepa ma faila.
  • Ventipper namea paipa ma mama mo le faamaopoopo.

Fausaga

O le lagolago lagolago o loʻo faia i luga o le faʻavae o le chipboard o le 19mmim mafiafia, plywod poʻo ok potu. Mo le faigofie i isi gaioiga, latou sili atu ona ufitia i le vanina poʻo le vai-nifo vali. O le malosi o le tele o le tele o le 6301850mm. I luga o le vaega o loʻo i luga o le laualuga o le ipu, saʻo i le ogatotonu e manaʻomia le faia o se faʻailoga o le faʻapipiʻi o le faʻamamaina, o le itu o loʻo faia e Alamanuia Ventives.

I le itu taumatau i luga o le nofoaga ua fuafuaina mo le oves-in oven, e manaʻomia le faia o le pu 100mm e faʻapipiʻi ai le uaea ea. Panno o loʻo tausia le faʻaaogaina o se faaputuga faʻapipiʻi i le va o le ogaumu ma le tapulaa. Ina ia mafai ona faia se fata i le itu tauagavale, e tatau ona e tipiina le mea taua mai le chipboard i luga o le sltel. O le ae manaʻomia le lua 19 mm chipoboard pepa (elemene) ma le tolu 30 mm chipboard (elemene). A maeʻa uma elemene o le inu, o loʻo faʻaaoga le KLe, latou te talosaga ai i le tasi ma le isi ma fesoʻotaʻi ma se pa puipui ma le paʻu o le puipui o le ogatotonu, faʻatagaina e faʻapipiʻi i le puipui. O le pito i luma o le fata e taugofie. O le vaega o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga uma faʻavaʻa ma le f, o loʻo faʻapipiʻi i le pa ma le vaega. O loʻo faʻamalosia le faaputuga i le pito i lalo o le faʻaaogaina o le laupapa, ma i le pito i luga, ma le fesoasoani a le manifinifi manifinifi; O se ata o loʻo tuu i luga o le laupapa, faʻapipiʻi i le puipui o fao ma le pulou mafolafola.

I lenei galuega, o faamamaina, alamanuia mea e faamalosia ai mea faigaluega eletise. Ventilation Topucet ma le faʻamamaina meafaigaluega o loʻo fesoʻotaʻi i le faʻaaogaina o tamaʻi sipai e lua. Ina ia mafai ona ausia se matagofie, o le puimanava foliga o le ata o loʻo manaʻomia le pito i luga o vaega, onana mai le tutusa 19-milimita e faʻaaoga ai fasi lapisi. I luga o le lauʻeleʻele mafolafola, latou te fesoʻotaʻi tasi i le isi ina ia ausia se lagolago tumau, lamolemole lagolago. O le natCape o loʻo faʻapipiʻiina ma nonoa i le fao lua fata. O le gaioiga lava e tasi e toe fai mai i le isi itu. Ona faʻasaʻo lea o le au pati ma le fesoasoani i le sampling ma l, o loʻo faʻapipiʻiina ma fao i itu uma e lua. E tatau ona faia pe a uma ona fetaui. Mai luga aʻe o fata e faaee atu ai tulimanu, lea ua latou lotomau ai i le taualuga, ma le tulimanu i le pito i lalo o fata o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le vaega. I le ogatotonu, faʻapipiʻi foi le fesoasoani a tulimanu, faʻapipiʻi le nofoa lona tolu, ma o fata e tolu uma e fesoʻotaʻi i tulaga eseʻese ma le fesoasoani a Placiko.

Faauma

O le atoa pito i luga o le vaega o loʻo ufiufi i le fiby vai mafiafia o 3.2 mm. O lenei mea e mafai ai ona e nana le feteʻenaʻiga o le fausaga. Mo le malosi sili, elemene e tatau ona tapunia atoa ma le mafiafia o le pepa, o le FBROVOOLOKAK e tatau ona tuu i luga o le pito. Soʻo se soʻotaga, e le mafai ona faʻagaioia i luga o le tele o taimi ma le tuʻuga ma le tuʻuga. Faʻatulagaina o vaega o le vaega o loʻo nanaina le faʻaaogaina o le vaega lea e tuʻu ai le fata.

Pulou o fao ma sooga pe a uma ona mago le ua mago, toe tasi ona siaki ma mulimuli ane latalata. O le pito i luga o loʻo ufitia i le Matte White Sporproof vali i le lua vaega. E mafai ona vavaeina le laulau pito i luma, o le puipui i lalo o le potu, ina ua pipii ma le faaputuga o le tasi lanu. O le vaega e foliga manaia o tau o le akutu. O le faʻailoga faʻatusa o loʻo ufiufi i le vai susu i le tolu vaega. Ina ia mafai e le Expectrator ona foliga e te foliga atoa o le umukuka, e mafai ona suia le faʻauma ma piki i luga o le tamai tapuvae, faʻapea foi ma le vali papa. O le lautele o le faʻataʻitaʻiga o le ata - 11cm, e mafai ona faʻasaʻoina le Tile 1010cm, ae na o le tosoina le ato.

La matou fautuaga

Ina ia aloese mai le tofo i le susu, e sili le faʻaaogaina o se chipport mo le faʻaumaina o le lamepa, ma polylyhane keke e tatau ona faʻaaogaina i fafo o le vine-faʻavae. Ioe, mo se talitonuina sili atu, e mafai ona e faʻaaogaina le vali ma luga o paloa i totonu, ma luga o le itu o le FBRROCEK o lea e leai se faʻasaina o afaina o le susu. Peitaʻi o le a faʻaopopoina le poloketi faʻatinoina le taimi.

Taimi e sili atu ai le sili atu - 3 itula.

Faitau atili