Talanoaga taimi, poʻo faʻamanatuga o le toe faʻaleleia

Anonim

O le siosiomaga o le Yomosmore o le Yostcow toefuataiina i se malae o le Beat-Power Communical Fesootaiga ma se vaega atoa o 112.7 M2 o loo i ai i luga o le Oozen.

Talanoaga taimi, poʻo faʻamanatuga o le toe faʻaleleia 14970_1

Talanoaga taimi, poʻo faʻamanatuga o le toe faʻaleleia
Potu le-potu malolo. E tuʻufaʻatasia nei potu? I le tali atu i lenei fesili, e autasi tagata leoleo. O le ala mai le ogaumu i le laulau e tatau ona puʻupuʻu e mafai ai
Talanoaga taimi, poʻo faʻamanatuga o le toe faʻaleleia
Afi afi. O le fuainumera o seneturi, o se tagata, ua toe sau i le fale, o le mea muamua lava o loʻo e soli i le fatu - vevela, solo ese ma faamafanafanaina ma faamafanafanaga ma faamafanafanaga ma faamafanafanaga ma faamafanafanaga mafanafana ma faamafanafanaina. O le mea lea, e iai le uiga o le nofoaga o le magalemu o le afi i tafatafa o le ulufale i le fale
Talanoaga taimi, poʻo faʻamanatuga o le toe faʻaleleia
Fasi mea o le ala savali. Kapeneta (vaʻai le fuafuaga) latalata i le magalafu, fausiaina se tulaga uiga ese. O le atoa mamanu ua ufitia i le laupapa
Talanoaga taimi, poʻo faʻamanatuga o le toe faʻaleleia
Potumoe. Wall-Detaited Gypsum lamepa ma ata i White Framemes Atoatoa Faʻafiafia ma le falemaʻi moe
Talanoaga taimi, poʻo faʻamanatuga o le toe faʻaleleia
Faletaele. Ata, tuʻuina i ai le faʻatafunaina o le lanu o laʻau, vaʻaia lagona ma faʻalelei se tele o le potu
Talanoaga taimi, poʻo faʻamanatuga o le toe faʻaleleia
Muamua o le fale o le fale mautotogi
Talanoaga taimi, poʻo faʻamanatuga o le toe faʻaleleia
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Talitonu pe le talitonu le faʻasalalauga - o le tagata lava ia o tagata uma. Ae faʻafefea ona, afai e te manaʻomia tele se fautuaga lelei, ma o ai foʻi na suʻe ni fautuaga e le aofia ai pe a e sau e teu tupe pe faʻaalu se tupe tele. I ia tulaga, e masani ona tatou pei o uo lelei.

- Talofa! Oa mai oe?

- Talofa! Ioe, e leai se mea lemu.

• O le a le leaga, atonu o a faʻafitauli?

Aua le Fesili! Toe faaleleia na amataina, ma o lenei mea, oe lava oe, e pei o se faalavelave faanatura.

- E leo mea uma! Na o aʻu talu ai nei na toe faʻaleleia. Afai e te manaʻo, o le a ou faʻasoaina atu lou poto masani. E te manatuaina lelei lena aganuu i Ostozhenka, lea na ou nofo ai ma oʻu matua i potu e lua? Ia, o lenei, nei, o lenei o loʻu fale atoa o le au lelei lea.

- Ioe, oe! Na faʻafefea ona e faʻatautaia?

- O oʻu ulu matutua na siitia atu iā Bushovo. Ua uma foʻi ona faʻaumatia isi vaega. O lena potu na tatau ai ona togiolaina le umukuka. Ou te faʻalumaina le fale ma le fale ma filifili e toe fai mai i tulaga tau European, ma atoa ai le toe fausia ma o mea uma na manaʻomia. Ua vaʻaia e le tusi o loʻo mo le ata le totonu ma loʻu toʻalua, lea na matou fiafia i ai, ma luga o le itulau mulimuli. Maua le tomai faatonu. Ia, mimilo.

- Faʻalogo, faʻafefea ona e filifili i ai? E tele tupe.

- E saʻo, aʻo le taimi nei, o le taimi lenei e tele lamatiaga i le pisinisi, o meatotino moni e paʻu'ū i le tau, teu tupe i lalo o taimi sili ona valea. Na ou filifili e faʻaauupeina le fale mautotogi e ola ai ma loʻu aiga.

- O le a la le ituaiga o tusiata e te mauaina?

- Ata tusiata ma le fausiaina kamupani "tridton": O tagata faigaluega, tagata faigaluega, tagata faigaluega o mea eseese tauofoga o galuega ma le poto masani. E aoga tele aua oi latou e nafa ma tagata tutusa uma. Na avea se galuega faʻatulagaina, ae o le tala faʻatatau na faia, o loʻu manaʻoga uma na manaʻo. Ae, toetoe a toetoe o mea uma e le faataunuuina.

- Ma o le a le mea o nei manaoga?

- Muamua, o tatou uma lava, le ava ma le afafine, o se pa ma le pa puipui. O le fale mautotogi, 'ua e iloa, i luga o le fologa mulimuli, ina ia na maua ai sea avanoa. Lona lua, o le faletua na miti i se faletaele tele. E leʻi fautuaina e le au tusitala, ae na ia malolo: ou te manaʻo uma! Na latou ofoina atu foi i le masani ai tuʻuleʻe le umukuka, o se potu 'ai, o se mugala ma se potu malolo i le tasi sone. Na liliu i fafo e avea ma le talafeagai ma matagofie.

• Faapefea ona tuʻu faʻatasi? Puipui se mea ua motusia i le va oi latou?

Aua e le o ni pa, ae maitauina e pa. Uluai, O le mea e lelei ai, e leʻi tupu ese mai. O Achto latou na te alofaina se mea, na fausia ai le fale i le sefulu ma le ono tausaga. Ioe, ona ou matua fiafia lava lava lea o le faʻamanatuina o le mafutaga ma mou atu o le avanoa o le avanoa ma le saʻolotoga ua aliali mai. O le potu moe sa i totonu o le potu mamao, ma i le va ma le potu malolo - tamaiti.

- Ioe, outou, ua e fulafula, le toeaina. A e fai mai e uiga i le magalafu, ou te leʻi talitonu i oʻu taliga, o le ogatotonu o Moscow. Ou te manatu, sa tele faafitauli i ia.

"Sa ou faigaluega i polofesa e foia ai i latou, ae le o aʻu." O le kesi kesi ma isi elemene i totonu o le afi afi na faatonu e le lauiloa Farani kemisi. O le aso nei o le itu o le aso nei o le lua-pito o le aumea uamea ma le vevela o le kapeti sa faasee i totonu o le piliki chick. Uma le fuafuaina uma fuafuaina na faia i luga o le nofoaga, fuafua i luga o foliga o le fogaga o foliga ma ituaiga o le magalafu. Fafo, o le vaega atoa na filifilia e le laupapa.

- Aisea ua o le mea lelei? E le mafai ona filifilia se mea sili atu muamua: o se maʻa poʻo uʻamea ma le mamanu o ituaiga, o aso nei.

- E te malamalama, sa ou manaʻo e sapasapaia le agaga fiafia o Simimohkkovsky, leai se faitioga ma faʻalavelave. O le tasi vaetolu o le maualuga na faia ai se laupepa gymesckeum, o le mea moni, o le pito i luga, o le pito i lalo o le pepa puipui, o le pito pito pito i luga vai-vavaeeseina Ageotims fou vaega na faia foi o le faamagaloga i luga o tekinolosi ma mai le mea o Tigi-goaf. Ua e vaʻai, tuufaatasi i totonu o le fale-tuufaatasi, o lona uiga, laupapa i uʻamea uʻamea, ma e mamafa tele vaega o le a faia ai le tele o avega. I le ala, ona o le faʻateleina o le avega, o le afi afi na faia ai se monolithic faʻamalosi sima. O loʻo malolo i luga o le mamanu atoa ma le valu metter combick chimney, e ala i le faleta i le taualuga. O le tonu o le monolith ipu na tuu i lalo o le faletaele. Ma sa tatau ona ou galue ma le faʻaeteete, ma e le o le faʻalavelavea tuaoi mai le pito i lalo.

- Ma lalo o le faletaele, aisea, faʻapea foʻi, avega?

- mautinoa. Ae le gata. A aunoa ma lea, e le mafai ona agavaa e faia le suavai ma ua e tosoina. Ou te faamatala puupuu ma fetaui lelei. Afai e te mafaufauina le faʻatatauina o le faʻavae o le uʻamea laei, o le a e vaʻai o le matafaioi o avetaʻavale o 'aʻai na fai, o le laupapa po o le slag, sili atu masani le fau o lapisi). O le toilalo e manaʻomia i le faʻaletonu o le tofa, luga o ia pa (LG 100100), ma Super-Fofo. Afai o le mea lea e tuu ai le suavai, o le sima o le siʻomia ma le taʻe, o se avanoa tapunia ua mauaina. O le susu e lemu ai ona pa'ū iina, ma e i ai se mea o tatou faaolaina ai o ia, ma o lea, e amata ai ona nuti ni laʻau. I totonu o isi mea, o le scred i le taimi e mafai ona maua ai ni faʻalavelave ona o ituaiga eseese o le ocsillations. Ua e malamalama i le taulaga, o le metro ma mea uma, o le nonoa o le a amata ona fiuni. E le gata i lea, ua uma ona ou talanoa ia te oe, o loʻo ia i matou le faletaele tele - 20m2, o le foga atoa o loʻo ufitia i le manie o Italia.

- O le a lau tama, le fale tuai, faletaele i le 20m2? I se faʻaopopoga, o ata puʻe o loʻo savali, malulu ma le faʻamalieina.

- Leai, e leai se malulu-fola e faʻaautuina i se faiga mo le faʻamafanafana o le kamupani de-vi. Ia, sa sili ona faia ona o ia foliga o ato laupapa, i le umukuka ma alavai, o fola e le ufiufi le fola, ae o le tina o le sima.

- o se isi mea?

- se mea e pei o linouum, na o le sili atu.

O Marmoleum o se ofu o fafo na faia o vaega masani ma Branders: Cortex ma Wort of Work Fafie, Jute ma Resin e faavae i luga o suauu fualaau fai oloa. O mea o le siʻosiʻomia o le siʻosiʻomaga ma anti-static (o le maualalo o le demic charging voltage i le 2Q bread) e mafai ona faia le vevela) O Marmoleum e gaosia i se lautele lanu lanu e le mou atu i lalo o le gaioiga o le ultraviolet rays ma e le faʻalavelave i le faʻagasologa o le taimi umi. Mea e tautua ai le olaga i le faia o le teuina o le tekonolosi - 15 tausaga pe sili atu. Taavale i le tele o taimi sili atu nai lo masani linouum, ae sili atu foi ona taugata.

- O a mea o totoe o vae?

- O le fale aiga tau povi, o le suiina o le "Kerisimasi laau". Latou te gaosia i le Moscow itulagi i luga o meafaigaluega o le Siamani Kamupani Gubisch, e lelei tele le uiga. Na tuu e Fibdskaya ma le potumoe se kapeti, na filifilia e le ava le lisi.

- faʻalogo, ma o le a le mea o loʻo leʻi amataina le fola o le fola?

- Leai, afai e te faia ma le mafaufau: i le foloa, e te manaʻomia fafo mo le vela.

- O lea, e uiga i folasaga mea uma e manino mai ia te aʻu, ma o le a le mea na faʻatasia puipui?

- O le Walpapper Bled na faaulufaleina mai, eseese kamupani. Toto na filifilia le malamalama. E i ai le potu ma se lanu. Avadanya, ioe, faaputuga. I totonu o le umukuka, o le itu o pa e faʻafetaia ai le fale faigaluega, vali vali vai-faatopetope vali. Afai e te fiafia i le taualuga, o le maualuga o le nofoaga na faʻatagaina ai i latou e faia i latou e faʻapipiʻi mai le susu. O iinei i le faletaele o tautau i le taualuga na amata ona matagofie: faʻata

"Ou te manatua o le pupuni o le Windows na i ai le matua tuai ma mataʻutia, o le pau a le gataifale na tatau ona taʻu le oti ma pipii.

- Windrond, e masani lava, ona suia foi. Na latou tuu le faʻamalama poloka mai le PVC (Lima-Chamber-Chember Glass Windows) o le Ember Kamupani na palu. Lelei sili ona lelei: O le matagi maualuga agi mai, maualalo le faʻaaogaina o le vevela, i le ogatotonu o le tioata afifi o loʻo i ai se faʻapolokaina o le lakaʻe o loʻo maua ai le gaʻo. Asthetics ... ata stikes, knobs - soʻo se auala e vaʻai ai. Ma e uiga i le tausaga faaletausaga ua tatou galo.

A, o loʻo faʻamamalu ai pea. Ioe, e mafai ona e fai atu faapena foi, ae i totonu o le 'aʻai pe'ā manaʻomia, aemaise lava i Moscow. Sa matou fautuaina se vaevaega o Tadiran, ma o lenei ua matou matua fiafia lava. O le mea moni, o loo i ai le leo laititi mai ia i latou, ae toe masani lava ona outou masani ai. Ma le tusi o tagata e leoleoina, matou te faʻatauina pamupa o loʻo taulaʻi i le pamu o le kamupani Farani o le kamupani Farani i le potumoe, o loʻo lelei atoatoa ma le ulu.

Asialer sedap, gaosia lamepa mai le vevela-tetee gyptum, o lo o maua i Farani i le 1972 e chall taua. O tagata mamanuina o le kamupani faʻaaogaina elemene o le faʻavae o le vaega o Aikupito anamua ma Eleni anamua, o Moves ma foliga o le Orpemps ma 1980, fatufatu o iai upu o loʻo iai nei. Matters e le o ese mai i le faiga o le sili atu o le sili ona manaia. Gyptum e le o mea sili ona fuafuaina, ae ona o le faamalosia o le afa o le solofanua, e mafai ai ona ausia i le gaosia o le ua o le tasi le malosi, ae o le pala. O le le mautonu o le lanu o le gypsium mafai ona ofi i totonu o se lanu lanu i totonu.

- Ia, a o le mea e te faʻatauina ai oe lava?

- Sa i ai le faamoemoe faapea, aemaise le toʻalua o loʻo i ai. Ona togi lea o le mea e fai ai faatau, lelava. I le aotelega, e faigata ona fetaui ma faigata. Mafaufau, le toeaina, e masani ona e faia le gaioi ma faʻatau meaafale? Faaletonu. Na faia e le faʻataʻitaʻiga ia latou galuega, o la latou galuega nei, latou te iloa le tele o manatu papaoa. O le mea autu o le malamalama lelei ia i latou le mea e te manaʻo ai. Latou te ofoina atu, e te filifilia, aua le fiafia i ai, e mafai lava ona e teena le taimi uma. O oe o le mea sese tele. Ati e uiga i meafale o aʻu o le mea ou te fai atu ai, e matua moni lava, e sao uma e tagata lona lava tofo ma fautuaga faapitoa.

- Ia, faʻafetai tele tele mo le faʻamatalaga. Avatenia ia le itiiti ifo ma le iloa o fea e amata ai. Afai e te le o mafaufau, o le a ou taulimaina pea fesili.

- o a faafitauli, toeaina e! Valaau.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Talanoaga taimi, poʻo faʻamanatuga o le toe faʻaleleia 14970_9

Poloketi Tusitala: Maria Rudenko

Poloketi Tusitala: Pavew Boudenko

Matamata i luga

Faitau atili