Faʻafefea ona manuia mai le tele

Anonim

O le fa-potu potu moe i St. Petersburg Home Court o le fausiaina o le 1798, toe fausia i le sitaili o le medial knighty.

Faʻafefea ona manuia mai le tele 14974_1

Faʻafefea ona manuia mai le tele
O le magalafu ua potopoto mai piliki o piliki o le Xviiii-xix senituri, na aumai mai le paʻu i luga o le nofoaga o le fale e soloia. Faʻaaogaina i luga o le tulaga na mafua ai ona o ni mea moni mo piliki na manatu o le magagana ua faʻauʻu
Faʻafefea ona manuia mai le tele
O le mea o totoe pe a uma ona galulue i luga o le matimoka kuki na gagau e uso tamaiti aʻoga Andrei Fedorsov i le fa RIvy bugs. Azatat o loo ufiufi i le laupapa agai i le isi fanua. O le laulaufaiva kofe na fuafuaina o se mea le tumau ma le le tumau, ae sa tumau i le potu malolo e faavavau. Se isi tala i luga o le autu "O le a le loloto manatu ua fanau mai"
Faʻafefea ona manuia mai le tele
Fasi o le umukuka. Faʻamamaina mo ipu e le talafeagai ai ma le sili ona faigofie o le fale mautotogi o le fale mautotogi, o loʻo faʻatinoina e le Blackmiths o le Moulhhinsky aʻoga
Faʻafefea ona manuia mai le tele
I luga o fata ma fatafata, e tele le taua o mea na tautua ai i aso uma pe na o le fiafia mo se taimi umi e oʻo atu i le tagata e ana. O loʻo teuteu ai o tuugalamepa, o loʻo iai ni mea, i itula, matatioata ma na o mea "leai se mea"
Faʻafefea ona manuia mai le tele
I le potumoe o loʻo i ai le tele o mea teuteu teuteu. "Mercharser" Kamupani o URROR-laciec-laciec i niche ma le moega i luga o le moega, o se ato tuai, o se kapeti carped
Faʻafefea ona manuia mai le tele
O se tamaʻi manu e oʻo i le potu malolo o loʻo iai se tulaga taua o mea. O nisi oi latou e tutusa ata tifaga - faʻaaloalo ma malamalama lelei, ma nisi leai se faʻamoemoe e le mafaamatalaina
Faʻafefea ona manuia mai le tele
Fasi o le potu malolo. O luma o tausaga o loʻo i totonu o le mamanu lea na fuafuaina e le agavaʻa e maua ai le mea na misi i le faleoloa. Leno o le taimi nei ua tatou maofa i le pitonuu o le maʻula o le magalafu, laupapa ulaʻe ma faamama kapeneta ma tapuni kapeta. Ae peitai, o le taimi lea e toeitiiti lava o le amataga lea i totonu o le taulaga, o lona uiga o le mataupu e sili atu nai lo o se lotu, nai lo naʻo le seti.

Aua le avea o se faʻaata i le faʻavao, o le potu malolo na faʻaalia manino lava le tapunia o le avanoa. E masani ona leai se aoga o le faafiafiaga o Windows, seʻi vagana le lua le-le-sperokes o avanoa e faʻafeagai ai le laulau 'ai. O le faʻata e maua ai se malamalama mafiafia e oʻo i totonu o latou, ma agamalu le magaalaa le potu

Faʻafefea ona manuia mai le tele
Afai e le o le manaia o le foliga o se sanupana o loʻo faasino i la latou masani faʻaaogaina, o le a mafai ona mafaufau o matou o le umukuka i le ogatotonu o le Europa i se fale tuai Europa.

Faʻafefea ona manuia mai le tele

Faʻafefea ona manuia mai le tele
Fuafuaina o nofoaga i (i le pito i luga) ma pe a uma (lalo) toe fausia

"O lenei fale mautotogi na faia e le 9 masina o le mamao 1993. Muamua, na aveʻesea le tele o tagata fai ata na latou le malamalama na latou manaʻomia mai le vasega lona lua. O piliki ma mea e sili ona faʻamamaina ai le utupoto, e faʻamamaina ai ma le mumū, eli fola, i luga, 8 tausaga, o o latou igoa o loʻo iloa ai, a Alexey Na o mai tamaiti aʻoga e lima, lima, ua latou matamata ma faapea: "O Mikhaalov, oe faia" babashkin fatafata ". E le mafai ona le lava le vaivai. "Ae mo nisi mafuaʻaga o loʻo latou fausia ai nei o le" fatafata. O le a le mea o le cyproc pe lalagaina. muamua i St. Petersburg. "

Architect dmitry mikhailov

O le fale mautotogi o le a se ituaiga o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e faʻaliliu ai le talaʻaga o le agavaʻa i le mamalu. O Antetchepups o nei na maua atoa le aoina: o se faʻalavelave faʻafuaseʻi i luga (2.45m), vaʻai i le tasi itu o le faʻamalama, le fiafia o tagata feaveaʻi O le tusialoga a le potu potu "Novema 32" na mafai ai ona fausia i luga o le tulaga o le potu muamua mo auauna (mulimuli ane avea ma feoaʻi o le medial.

Faʻafefea ona sisii le taualuga

E foliga mai ua faalauteleina o le mea lea: O potu sikuea e leai se faamoemoe o le le mafaufau i le va o le pito i luga ma lalo o fola. Ae ui i lea, na tu ai le Pule o le galuega Mikheleho le faatonu o le aiga o Mikšilol ia te ia: "O le tosoina o le taualuga!" E leʻi lafoina le afi: 5-7 cm i luga aʻe o le sipuni faʻaalia o loʻo faʻaalia ai ni utupoto. Manatua o le fale, o lo o fesiligia, mo se tausaga matua punou, o lona uiga, na fausia i le 1988. Faamasinoina i le fola muamua, sa iai se fale mautu, ma i le pito i luga o le keteyukh. Ua faʻamamaina ma toe faʻaleleia le utupoto ma toe faʻaola i le va o latou e feutagai ma teuteuina i le ie puipui. O le iʻuga o le taualoa ua siʻitia i le 30cm.

O le tele o utupoto e liliu atu e sili ona malosi le malosi o le sili ona malosi e le amanaiaina i latou. O lea, na lafo mai le tele: o le isi atiaʻeina o le avanoa na faʻatautaia i lalo o le Moto "Ins anamua Fale".

Faʻafefea ona tulei puipui

E le gata i lea, i le sailiga o le masonni anamua, auai i le kilia. Amataina le mauaina o le lua tapunia lua-luga o matala matala. O lona uiga, o le papa i fafo e le o se taimi i taimi uma e tutuli ese! O le le fiafia na taumafai e faʻafefeteina le fata (o 'au o' au e aoina ni mea tuai, ma o se tele tele o avanoa ua manaʻomia e faʻatuina le aoina atoa). I le taimi lava lea e tasi, o le mamanu o avanoa e faʻamama ai le sese o faʻamalama iinei.

O le masonry na vaeluaina o se vaega, o se vaega ua ufitia i le ie puipui. Mabyrinth of Hunicipal Vaega Vaega e aunoa ma le salamo na faʻaleagaina e ala i le taofia o le naʻo le pa puipui i totonu. Na avea o ia ma meafaigaluega leaga, ua motusia lea o le fale mautotogi i le fale talimalo ma se tasi. I le totonugalemu o le mea mulimuli, e manaʻomia le tuua o se isi elemene feaveaʻi, e le o le faʻauiga, o le nofo toʻatasi o laina o le laina o le laina. I le taimi nei o loʻo iai nei, e faʻasino i le va o le potumoe ma le ofisa, ma o loʻo avea ma lagolago mo le fata ma le TV. O le Entilalade o nofoaga o loʻo vaʻaia o loʻo vaʻaia ma le fesoasoani o le faʻailo o le faʻailo (o le isi e maua ai le faʻamalama matala).

O fea e ave ai le umukuka

O le tele o le tau o le manumalo o le tusiata e leʻi faʻateleina ai le siʻitia o le taualuga, ae o le faʻalauteleina o le fale faʻapalupata faʻatasi. Alee, pe afai o le mea e mautu 110m2 ua liua e B119, ua amata ona faamaonia le faigata ma tau. Lagolagoina e iva mita o loʻo i ai se umukuka, o le potu pito sili ona mafanafana o le fale, ma le faʻamaoni ona tuʻuina atu o ia mo le peteriaka e faia ai le penefiti. O lenei voluma na tuʻu i le malamalamaaga, leai se tasi o le lautele avanoa e vavaeʻese mai i le faasitepu. O le umukuka umukuka i luga o le45cm i lalo o le potu malolo. E le gata na naʻo le manumalo i le mea maualuga, ae o loʻo faʻamama foi le faʻaoʻo atu o le fale fou.

O le autu o le autu o le umukuka-vintage bricks, e masani lava i faailoga o le lauiloa mea. Faʻavasegaina le "moni", vaega, mai i mala o fale i le pitonuu. O le mauaina o le isi vaega o totoe o le 'olo mantory i le puipui, na filifili ai le tusiata e toe faʻafoʻi ai ni au fana muamua iinei. Le isi, o le manatu na ia faia o teuteuga na tupu mai ai. O le faʻamamaina o le ulo o le ukukaʻe o le aʻoga, na faʻatino e le auvae, foliga mai o se tagata o piliki. E faʻaiʻu e pei o se moli mumu, o se mamanu puipuia lelei o le 1900s mamanu, pe a fai o ni faʻailoga o le Medieval. O le autu o le knightly Castle na tupu mai i mafaufau o tusitala o le poloketi. I le vaitaimi o le faʻamamaina o le tuai bakhe-, e oʻo lava e faʻaalia ai ni tautalaga o le resing Mulimuli ane, o le Meruivival Motugafa na aliali mai i auiliiliga: i se maea pamu, o loʻo nonoa tuʻusaʻo le atigi laina i le utupoto i se komepiuta laulau gagau mai piliki; I totonu o se fasi ogalaau, o loo i ai le TV. Ma i le pito sili ona iloga o le totonu - o se bithlal flatplace.

Lua-tapulaa yanus

pe o le a le mea e lafi ai i tua o le magalafu

O le pa, e pasi atu i le va o le afi afi, na talanoa foi i le lua tala faʻasolopito o tala faʻasolopito - "tulaga o" Medieval ma eraticckics o le XXICCOCCE o le XXICCOCCE o le XXICT o le XXICKCEK. E manino o le stylized o le mamafa o puipui o le a le fasiotia i tatou i lo latou amataga. Peitaʻi, i lo latou lava loia, i se lelei mamanu, o se lalelei faʻapitoa o le a sasaina. O tusiata na faʻaalia manino mai ai le faʻatiga ia i matou i sikuea taʻitasi o le sikuea, muamua, suia le tata o le sifi o le clorcco, ona o le tautau ". I le faaiuga o le tagata matamata, ua le o toe afaina ai le magiga e tulaʻi mai i le pito o Afilaca phentom-fasi "mataʻutia". O le gaioiga o le faʻailo o le vaega o loʻo faʻapipiʻi i luga o le nofoaga o le Windows tatalaina. Ua taua e le Studio Warchoctoct "32 Accession" o le manatu e faʻaloaloaina le faʻataʻoto i le taualuga e maua ai se mea e pei o se peleni o le mea e mafai ona vaʻaia i le mafaufau o le tino. O le faiga o loʻo i ai, o loʻo ia faia se vaega aoga atoa: vaʻaia loloto le apevilago o potu

O le manatu o le lua lago afi na faʻapipiʻi i itu uma e lua o puipui ma le i ai o se tasi pese, o loʻo faʻasino atu i le aoga aoga. Na valaauina i latou e faapaleniina tasi i le tasi, talu mai le vaivai o ova o loʻo mafai ona faʻaleleia ai le itupa itu. I le taimi muamua, o se faʻataʻitaʻiga ma le atoa-lua-itu-tulimanu vavaeeseina e le vevela-tetee tioata tioata na talanoaina. Ae talu ai i le taimi o le toe faʻaleleia, e leai ni ituaiga tioata faʻatau atu, o le manatu na faʻaititia ia lava. O le auala o loo feagai ma le potu malolo e aofia ai pili tuai, ua uma ona tumu i tuaoi tuaoi. O le iʻuga o loʻo faia atoa le taufaasese o le "Native" afi ma le laumela, lea e oʻo lava i le tasi tusi faʻamaonia na fanaina i lalo, ia aumaia i tagata e ona. "Maeu le lelei o lau mea uila afi mumu ua faasao!" Sa ia alaga ai. Sa leʻi manatu Iuta e mo St. Petersburg Xviiiv, o se fausaga na o le le o le faʻataua. Vlodyead Rusia, ma sili atu foi i totonu o le potu o auauna, ona mafai ai lea ona sulufai mataga. Ae ui i lea, o le mugala i totonu o le fale mautotogi e pipiimau. Ichen na vave ona avea o se paie pa ma lau fiafia e sili ona e fiafia iai i le potu fiafia, tuugalamepa, atavali.

O le lona lua uila na faia i luga o se ata faapitoa ma le tutusa: O le pule na faʻaalia o le afu mikery mikhemin o le ata o le magalafu i le fale o Tavita i le fale o Tavita i le fale o Tavita i le fale o Tavita i le fale o Tavita. I le laulau a Gulupima, sa popole le papa i le maa e sui ai le tata o le fatu lamilua, i le gūlo o le afi o le afi o tupu. Aua le masani i le aufaasolo i le Bowelirs, na ofo ai e le tusiata le maga o le matila mai le alalaupapa tapuni, mai le auala savali o le fale mautotogi. O le efuefu fofo, faasaga i le sone tumaʻoti, fesoasoani i ai ma le faʻaaloalo ma le filemu. O mea faimamago-tiga o le knightly Camelele na suia le matagofie, stylized potumoe potu moe. O Paulo, e le o se faʻataʻitaʻiga o se tali a le sala a le potu lafu, na faʻaumatia ma se moli maʻi moli. Lamolemole le taualuga taofi le gypsum stucco. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e vaʻai i ni eletise nei o le fale 'auʻauna, paepae tauaso faʻapaʻau i luga o faʻamalama. E faʻapea e leʻo taumafai le tusiata o se malosi o soʻo se sitaili: e le masani ai, e masani lava ona paleni e lava le tele o le vaitau, e tele le paleni mai.

"I lo matou manatu, Rusia ..."

Faʻafefea ona manuia mai le tele

O loʻo iai fomaʻi faipisinisi i le lalolagi ua saʻo lava e galue e tusa ma faʻatonuga, ia usitaʻia i faʻatonuga uma ma faʻailogaina le tamaʻi vai i le pito i lalo o le itulau. E le mafai ona valaauina i latou i le au vaetofia, ma, le soʻo, pe, i le eseʻesega ma faʻaaloalo, fuafua ia oe lava i pisinisi. Ae e iai foʻi isi mea, susulu vali mata o le tele e mafai ona le amanaʻia ai mea uma o loʻo iai ma tulafono. Mai nei tagata, e le tatau ona ou faʻatali mo ni fofo ma aga masani, ma o latou na tuʻuina atu ni togafiti mo a tatou "piggy banks o manatu."

E foliga mai o meaʻai o leo e manaʻomia ai se faiga migao. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le foloa uʻamea e sili atu le lelei pe a fai o le fola i lalo o a latou vae faʻaputuga o loʻo taina. Lenei faamaoniga o le leai o le resonance. Avat Damiry Mikfalov sa le faitio faataamilo i le stempotypes ma faigofie ona masalomia le koluma i le totonugalemu ma le fesoasoani a maea. E leʻo se vaega o le leo, ae o se vaega taua o le tagata ese o le fale o totonu o le fale mautotogi. Akak ese mai le ulufale i mea tau onapo nei i le sitaili o le atunuu tuai?

O fea e nana ai le faletaele

Mo se faataitaiga, Tavern. E i ai ni nofoa nei e lua i ona po nei. E le mafai ona faia se mea, o le ogatotonu o tausaga e leʻi ologia moni ai o ia o loʻo nonofo i mea e malolo ai. Kuchnanaya sanization le tioata pusa. Pei o fata i fogafale, ua fuafua e faʻamalamalamaina ai le tele o piliki ma utupoto. Ae o le mea sili ona le fuafuaina e leʻi mafaufauina e atagia mai ai le magalafu i totonu o le faʻata O ona faitotoa e le naʻo mea tautau ma lavalava, ae o potu laiti e lua - o le faletaele ma le sana. Ono le ono tutusa ma le pule o le pule. O le faʻata o le faʻata e faʻaosofia ai le tele o le avanoa o le potu malolo.

Faʻafefea ona faʻalauteleina le carridor

Na mafai ona foia e le sopoia o 'olo e foia ai se isi faʻafitauli: Nana se tamai curvature o le' au a le Kamupani mai le fale o le Kamupani. I le taimi muamua, o le taunuʻu o lenei mea leaga o le vaʻai ese o le auala. O lenei ua foliga mai ua salalau utu i pa. Akona ma faʻata o loʻo fetuʻunaʻiina le lelei o le potu o le potu. O le mataua o le fola o le fola e faʻafaigofie ai le palasitika o le avanoa ma faʻafiafiaina foi oe i le auala e sili atu le lautele.

Ma, o le tele o le tele o faʻafitauli o le fale mautotogi o le aofaʻi o tusitala o tusitala o loʻo galulue nei mo le lelei o le totonu. O lea la mo se totogi sili ona lelei (o le tau o le paketi i le tusa o le 30% o le tau atoa o le toe faaleleia) o le tagata e ona le auvae o le fale.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faʻafefea ona manuia mai le tele 14974_13

Architect: Dmitry Mikheilov

Matamata i luga

Faitau atili