Cae-85: tele poloketi

Anonim

Sefulutasi filifiliga mo le toe faia o se tolu-potu fale mautotogi ma se vaega atoa o le 77.3 m2 i le fale masani potu.

Cae-85: tele poloketi 14982_1

Cae-85: tele poloketi

Cae-85: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

E le o se mea lilo o loʻo mumusu e toe fausia le fale mautotogi i le faʻasologa o loʻo faʻamalosia ai le fale o le vaega o loʻo faʻamalosia ai le fale. O ia fausaga e matua le mafai ona aʻafia i soʻo se faʻalavelave i le faʻamaoni o puipui, ma, na avea ai, ma i le faʻavaomalo lagolago o le fale.

E mafai ona finau: I le itu tauagavale ma taumatau i Moscow ma fanauina o puipui i fale o vaega o lo o soloia, o faiga faatauga ma faitotoa. Ioe, o le mea moni, e moni lava, pe a fai e le i lalo ia le tolu tulaga o mulimulitaia.

  1. O lou fale mautotogi o loʻo i luga o le fola pito i luga, le mea e laʻititi ai le uta i totonu o le faʻapipiʻi i totonu.
  2. E manaʻomia le tosina mai o se tagata atamamai ua poto masani, lea, o loʻo faʻatautaia ai suʻesuʻega ma faʻavaeina o le faʻamalosia o puipuiga i totonu o totonu ma le tausiga o le fale. Pau a le mea uma e tatau ona tusia ma titaia i ata lea e galue ai le a galulue faʻatasi galuega agavaa. Faʻamaonia vave: Vrolley Enginceer e le tatau ona avea ma tusiata ma le sili atu ona iloga (e leai se aʻoga talafeagai).
  3. Vaiaso i totonu o tulaga aloaia (o lenei e faatatau i le toe totogi i ituaiga uma o fale ma fausaga). O faamaopoopoga taitasi manaʻomia manaʻoga i le maualuga o le tagata, malosi ma le taua o mea.

O le lona lua ma le tolu tulaga e faigofie ona faʻatinoina ma le fesoasoani a "polofesa", ae o le a faʻateleina ai le tele o aofaʻi tele. I se faapuupuuga, toe fausia o lenei ituaiga o le "fiafia" mo tagata ua saunia. O le le faatagaina o le le faatagaina e tulia faaupuga i puipui o pamua ma lau oe lava "toe fausia ma le le mafai ona maua ai le mautinoa, agai atu i taualumaga faamasinoga. Lea, i lea taimi, o le a tutusa ai taunuuga valoia.

E tele filifiliga e faʻamaonia ai le fale mautotogi e talafeagai mo se aiga o le toʻalua, tolu pe toʻafa tagata. Ae o le a le faʻasino i le tusitala mea patino ma avatu ai faatonuga i le filifiliga o meaafale, talu ona ia faʻatuina ia te ia lava le galuega masani.

O le taʻaloga atoa o le "laina o laina" i luga o fuafuaga na folasia, o le tuʻufaʻatasia o mea eseese e le naʻo le pau o le fofo e le naʻo le pau. O le tagata faitau e iai le aia tatau e tape ai le mafaufau o le "togafiti", na o le mea moni o le mea moni o ona foliga talafeagai ma e mafai ona aoga. E faapena foʻi le tutusa ma meaafale ma lona faʻatulagaina. E mafai ona suia fale e mofugaga e uarota, taga, e faigofie ona moe se moega, umukuka i tulimanu.

E faʻapea foʻi ona valaʻaulia le tagata faitau ile faʻatupu fatugatu e ala i se galuega faʻatupu ma avea ma avea ma fono i lenei mataupu taua. I le amataga, ave ni afi mumu ma tipi fuafuaga mo vaega: umukuka, faletaele, potu malolo, potu, potumoe ma tino maliu. O mea e sili ona e alofa ai mai i ni vaega eseese o loʻo ufiufi i se taimi faʻasao o le tino. Na faaauupegaina i penitala lanu ma vali, e mafai ona e valiina puipui, le fola ma meaafale i le lanu masani mo oe. O le vaega o totoe o le taua o mekasini itulau ua aveʻesea mai le laulau.

Afai foi e tolu potu moe i lau "" Mose ", e aunoa ma se avanoa ma le nofo ai ma le potu tele, e iai foi le aia tatau i le olaga. Aemaise lava pe a iai le olaga e manaʻomia. O le mea taua e le o galo e uiga i le manaʻomia o le umukuka ma le faletaele.

O le tagata faitau faitau o le a malie o loʻo ia te ia ni avanoa sili mo le tutoatasi galuega ma meaafale, puipui. Ae o le tuufaapapa o loʻo vevesi i le faʻatafunaga, ia loloto le opoina, o talaʻaga o le atunuʻu, o le a le mea lilo o le Atua, o loʻo iloa ai o le a le maualuga o le Atua. fale mautotogi i le 2m65 cm e lava. I se faapuupuuga, o le taualuga mo lapoʻa o mata maualuluga o le maualuga ma trndy fausia-i halosen luminare e laʻititi.

Ou te manatu e faapea pe mafai ona "galue" i le taualuga, e talia e le tagata faitau tutoatasi. I se auala e fanau ai le Tusi, sa fanau mai, na tupu ae ma talia ai le taua i le 2M50Cm.

O le aotelega o lenei mea, matou te maitauina pe afai e faʻaaoga e nisi o le au faitau ni aitia o puipui o pa puipui, faʻataua matala, "o le a faʻaputuputu mai le tusitala" o ia ma fiafia mo ia lava. fale mautotogi.

Cae-85: tele poloketi
Muamua o le fale o le fale mautotogi

Taulai i koluma

O pou teuteu o le puipui o le potu malolo ma se auala tele i le tasi stylist stap. O loʻo mafai ona faʻapipiʻi a koluma ma lau faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona fofoina o tioata poʻo isi fatamea o le faʻafanua o le conjot. O le fale puipui mo fafo atu i le ala savali i totonu o le alatele ma se pusaaiu i le potu o tamaiti, ina ia mafai ona faʻatulaga le faitotoʻa i luga o le faitotoʻa poʻo luga o le faitotoʻa.

Cae-85: tele poloketi

Cae-85: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Lua Aiga i le fale e tasi

O se filifiliga mo se aiga talavou o nonofo ma matua.

Ina ia sefe le eria, fou fou e mafai ona faʻaaogaina e le o se mea e faʻaluaina ai le moega, ae o se luko faʻapipiʻi. O le potu malolo o le potumoe e mafai ai ona faʻatulaga se tamai ofu manaia (laei potu), ua maua e se kamupani faalauteleina i le kapeneta, faʻatagaina oe e le mauaina ni suauu kapeti. Nai lo le masani o faitotoʻa (mo le sefeina o tupe ma fatuina o se ituaiga sitaili), o nisi taimi faʻaaoga le poto. O le leoleo mamoe ua teuina e le gata i lavalava, ae faapea foi mea taua i le olaga o aso uma.

Cae-85: tele poloketi

Cae-85: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Uma mo malo

Faapea e naʻo le toʻalua tagata o loʻo nonofo i lenei mautotogi, o 'e ​​masani ona tuai ona tuai. Ona fai ai lea o se tasi o potu potu moe. O le tulimanu sofa i totonu o le potu e faʻapipiʻi i le tele o le manaia o le moega. Afai o totonu o le potu e foia i le lautele sitaili, atonu o se vaega o le potu malolo. O le potumoe ua vaevaeina e uiga i ni vaega tutusa e lua ma slashed sluding panels. O le fola o le fola i totonu o le moe o le potu ua siitia i le 15-20 cm ma ufiufi i le kapeta vaivai. O le moega e sui ai se moli tele, faauu i se ata o se ata ma ituaiga uma o aluga, e aumaia ai se pule i totonu. O le i ai i le potu moe o sliding panels mafai ai ona e faʻaaogaina se vaega o le potu i taimi uma.

Cae-85: tele poloketi

Cae-85: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Potu malolo i le potu mamao

Mafaufau i le tulaga o le potu malolo i le potu mamao. E faʻavasega atoa e se pa tu, o se paʻu pito i lalo o le tumbel poʻo le faʻamalama o le faʻamalama. O le tu masani "puipui" ua fuafuaina. I le potu o tamaiti mo le sefeina avanoa i luga o se tasi o puipui, e mafai ona e fuafua mea faitusi. O fausaga puipui o le fanau ma ituaiga eseese o fale fausiaina-i moega, kapeneta fale ma malu e mafai ai ona faia se puʻupuʻu nofoaga talafeagai, atoa ai ma mea laiti ma taʻaloga ma le taʻaloga ma le taʻaloga. O meafale na filifilia e oe e mafai ona ofi mai i le aotelega o le tofo o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi, pe, i se isi itu, ona fausiaina sau oe lava lalolagi faapitoa.

Cae-85: tele poloketi

Cae-85: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Mo se aiga ma tamaiti e toalua

Lenei ma le filifiliga lenei ua fautuaina e uʻilaʻi atu i matua sa i ai ni tamaiti laiti e toalua. O le ofu o le fale e vaevae ai le potu o tamaiti i luga o le nofoaga o moe e aofia ai le lua, faʻataʻitaʻiga i luga aʻe o le tasi, moega ma se sone mo vasega ma taʻaloga ma taʻaloga ma taʻaloga ma taʻaloga. Avefeau e mafai ona i luga atu o le tolauapiga sone. Sei o tatou mafuta ma manatu ua e mauaina le tomai e tuia ai le tatalaina i le utu i le va o le umukuka ma le potu malolo i le ituaiga manatu). E mafai ona e setiina le laulau 'ai i le tatalaina ma, fuafua i le lagona, vave oso mai mai le umukuka i le potu malolo ma le sui.

Cae-85: tele poloketi

Cae-85: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Uma i le fale faafiafia!

O le potu malolo e vavaeeseina mai le alavai ma le ata tifaga e pei o le ie puipui. O lenei lio mai le maʻi e fausia ai le unaʻiga o le tuʻufaʻatasia o le potu malolo ma potu tuaoi. O le potumoe o le nofoa o le nofoa e mafai ona tuueseeseina e se mea teuteu tutusa pe shirma. O le tulaga o le tusia o laulau e eseʻese filifiliga, ae e sili atu le vaʻaia lelei o moli masani. Faletaele i luga o lenei fausaga e vaeluaina. Faletaele tele, aunoa ma se taele. Ua fausia VnishU i le masini fufulu, o loʻo mafai ai ona faʻapipiʻiina le malutaga poʻo se kalama. O le fola i totonu o le umukuka o le a sili atu le manaia pe a fai o se vaega o loʻo faia i totonu o le ceramomic pale, ma o le isi e sau mai le pauna o le pale tutusa.

Cae-85: tele poloketi

Cae-85: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Punitia avanoa

O le fofo fou e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o vaega ma faʻamaloloina ai le taualuga o le curvililiar foliga, faʻapea foi ma le lapotopoto o faʻataʻu o puipui i puipui. O feʻau faʻapena e faʻatagaina ai oe e fatuina se manaia, faʻamamalu o laina i totonu ma faʻaopopo e faʻaititia ai le vaega o carriders.

Fale mautotogi mo ni tagata matutua e toalua.

E fuafuaina e vaevaeina le avanoa o se fale mautotogi i le lua sone - o le ola (potu potu, potumoe) ma ausilali (hall, potu ma faletaele). O le auala o loʻo tau mai i le faleʻoloa i le umukuka ua faʻavaivai, ma ona o lenei, o se fale tuʻufaʻatasi faʻaputuga (nai lo le 4M2 i luga o le tulaga masani).

Ua faʻaitiitia le vaega o le fale mautotogi. I le nofoaga o le vasega pepe o se potu 'ai e fesoʻotaʻi ma se pailate ma se umukuka. I lea tulaga, e manaʻomia le taʻeʻeʻesega i le isi avanoa i le Oversholol, e manaʻomia ai le faamaopoopo ma faʻatagaga. O lenei faiga ua paʻu saʻo mai i le hall, e lua avanoa e tuueseeseina ai na o le pusafu e tapuni ai le faitotoʻao mai luma. Peitaʻi, o se vaega o le amataga e leai se totogi, ma e naʻo le naʻo le vaʻai e fesoʻotaʻi ma nofoaga uma, ae faʻapea foi ona avea le masani masani i le auala savali. I luma o le faʻamalama, e fautuaina le faʻatuina o se faʻata e faʻaafia ai le vaʻaia o le potu.

Potumoe i le loloto o le fale mautotogi o le potu tele o le potu. E vaevaeina i ni vaega se lua o le kapeneta ma le moni moe. O le moega e momoli atu i se tulimanu e maua ai le avanoa o le ituaiga o dynamics. O le vavaeeseina o sone o loʻo faʻamamafaina eseese o ituaiga o le fola (laupapa ma kapeta), faʻapea foi ma le matalaina o le faʻaliliuina maualuga.

O le potu malolo i le fale maupuʻe o le tamaʻi, o se vaega o loʻo i ai i le fale folau mai le fale moe i le potumoe. Ua faʻaaogaina foʻi e le auupega o le alavai o le alatele i le taualuga. Mo le mafanafana, o le potu malolo e talafeagai ma faʻatulagaina le tulimanu sofa ma Potorocamini.

O faʻaiuga fuafuaina o le toe faia o le fale mautotogi (free tafe o le avanoa ma le itiiti ifo o faitotoʻa) ma faʻaopopoina, kapeta (kapeta) faʻamatuʻu le tau o le totogi o le tau. O le filifiliga lona lua e sili atu le aluga o le taimi e ala i le faʻasalaina o le tatalaina, ae mafai ai ona e faʻaaogaina le vaega o le fale mautotogi atoa.

Cae-85: tele poloketi

Cae-85: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

O le a ou suia le tulimanu i le oval!

O le fale maupo ua fuafuaina mo se aiga o le lua tagata matutua e lua ma le o le talavou.

I luga o le toe faaleleia, naʻo mea nei ua aveʻesea, o le tuiina o fuainumera i le laumua puipui e le o faamoemoeina. Galuega aoga o le fale mautotogi. O lona i totonu o le nofoaga tutotonu, i luga o le upega tafaʻilagi uma, o se umukuka, o le vaipanoa lea o loʻo faʻateleina ai le 10 i le 13m22. O le umukuka ua vavaeeseina mai le alatele ma le fale-i totonu o le potu i totonu o le potu malolo, o le cylindrical umukuka kamukuka ma se arc o lo o tumu i digwall.

Faʻasolo le umukuka e mafai ai ona e faʻatoʻateleina le pito i luma o le umukuka meafale, tuʻu le kapeneta i lalo o le faamalama. O se mea faʻapitoa e mafai ona tuʻuina atu meaafale o le ogalaau o le ogalaau o le ogaumu ma se uʻamea uʻamea i le ogatotonu, o loʻo faʻamamaina ai ato lapisi. Ina ia mafai ona nana le alavai o le moli moli mai le umukuka uaea ma maua ai le alavai na manaʻomia mai isi mea tau masini, o le fola o le potu pepe, tu i luga o le vasega pepe. .).

O le faletaele i le taimi o le faʻaleleia ua fuafuaina e tuʻufaʻatasia (o lona nofoaga o le a siitia mai le 4M2 i le 6.6 M2). O lea la iinei e mafai ona e tuʻuina se vai taele, ma faleuila, faleuila, Basebusbasnin ma fufulu masini.

Fanau, o loʻo i luga o le tulaga o le umukuka, e faʻaesea mai le toʻatele o le fale ma ua latou maua le faʻapolokona.

O le potu malolo e fesoʻotaʻi i le potu tele o le auala taʻifau. E faaauau pea ona tapuni le laina pito i lalo o le tuufaatasiga o le tauao o le sami i luga o le 'afa o le fale puipui i luga o le fola. O le pito o le potu o le potu malolo o loʻo faʻapipiʻi foi i le ituaiga o oval e ala i le faʻailogaina o le pepelo. O le vaevaeina o le potu i le lua sone (o le 'ai ma faʻafiafiaga maʻa) ua faʻamamafaina i le faʻaaogaina o ituaiga eseese o comcictic ma kapeta.

O le "faaiʻu" o totonu o le potumoe, faʻatasi ai ma le puipui lapotopoto, o le faamalama faʻamalama ua avea oe ma faailoaina le auala "o le" vaʻa "lagona. O le sapa i totonu o le potumoe e mafai ona faʻaauau ona valiina i le pito i luga o puipui ma isi auiliiliga o totonu.

Cae-85: tele poloketi

Cae-85: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Galuega faatino. O le a le faʻaaogaina o mea faʻaiʻu i le fale mautotogi i le fale mautotogi), ma ("tafe avanoa") o le a le tutusa le aofaʻi: $ 7,600; $ 6800; $ 6500.

Afai tatou te faia le tau o le tau o le faʻaumaina o galuega o le tutusa (e ui lava i kamupani eseese o le fausiaina o le tele o fauga galuega na te feoai), o le a tulaʻi mai i le tupe alu:

  1. Taofia vaega.
  2. Faapipii matala (a).
  3. Faalapotopotoga o le podium. B.
  4. Fausiaina o fou GC vaega ma taofiofi ai le taualuga.
O mea fuafua na faʻaalia o le aofaʻi o le faʻafetai i filifiliga e lua e $ 1300.
Mea teuteu Tau i le $ / M2 Eria, m2 Aofai o mea o mea, $
Tp Ae I totonu Tp Ae I totonu
Tale Titon / iPodoor 25/30 32/25 33/23 25/50 800/750 825/690. 625/1500
Kapeta 10 25. 12 37. 250. 120. 370.
Fale laupapa laupapa. 45. 26. 42. - 1170. 1890. -
Vali "tikkurula" 10 226. 195. 199. 450. 390. 400.
Tasi faitotoa / swanging 300/800 51. 1/1 3 / - 1500/800. 300/800 900.
Faamalama-porthole 250. - - tasi - - 250.
Fausia-i Kapeneta 200. iva 6. 13 1800. 1240. 2600.
Le mautonu i le faletaele tolu sefulu fa 8.9. 6.6 120. 267. 198.
Planboard pa / pine 8.4 / 3.2. - 15/12. 21/10 - 126/36. 177/32.
Galuega
Taofia Vaega 7. - 26. 26. - 182. 182.
Faapipiiina o le tatalaina 250. - 2.5 - - 625. -
Faatulagaga o Podium 40. - - valu - - 320.
Fausiaina o Vaega sefulu ma le iva - 27. 31. - 513. 589.

Faʻamatalaga tekonolosi - i le olaga!

O fesoʻotaʻiga, faʻamatalaga fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, leitio galu o loʻo faʻaaogaina le lapoʻa o loʻo avea ma faʻaputuputu o 'aʻai, atoa le lelei o le sitaili. O le fale mautotogi i lea lava taimi o le faʻata, ma o le taulaʻi o nei tagata uma o loʻo i ai nei.

E le mafai e se tagata ona i ai i totonu o le lisi o le poloka. Na te manaʻomia uma auala o fesoʻotaʻiga ma faʻamatalaga: telefoni, suʻega, komepiuta, leo, leitio, leitio, satelite vertena ma iʻu ai loa le TV. O le TV e faia ai se nofoaga tutotonu i se fale faaonapo nei, o loʻo sosoʻo ma latalata i le aiga atoa, na avea o ia ma ituaiga o semisac e pule malosi. Faataamilo i le acoustic quadrose. O mea uma e tuʻufaʻatasia i totonu o le fesoʻotaʻiga ma se leo-faʻatulagaina ma sili atu- ma se komipiuta, satelite tagata faʻatau, ma isi. i le le gata. Tagata o loʻo soifua i totonu o faʻamatalaga ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. "Sterile" (ma e le o taimi uma) naʻo se sone o loʻo tumau pea le potu.

O loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o mea o le tekonolosi o le sili ona lata mai o le augatupulaga: uamea o loʻomea, o mea o loʻo lelei-fible-fib-fic-fictations o loʻo atagia mai ai i puipui , faatusa o le ola i luga o se fou fou o le malo.

Cae-85: tele poloketi

Cae-85: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Grossmaster lafo

O lenei filifiliga e faʻavae i luga o le suiga atoa o tofiga faʻapitoa o le fale mautotogi. O le umukuka ma le faletaele sui nofoaga. Lea e mafai ai ona e faʻatulagaina se ituaiga o le manuia faigata ma se vevela vevela ma se potu Steam ma se simulator e tuʻuina atu e tuu i luga o le sipala. O le umukuka o loʻo mauaina le taua-aoga-aoga taua ma faʻaaoga naʻo le kuka. O sui o le "fanau o le" fanau o le faʻatulagaina o se potu ua uma ona faʻatalitali, ma se nofoaga o tafaoga faʻatasi ma se nofoaga e oʻo i le televise. O le alatele o loʻo vavaeʻese mai le fale oloa o loʻo i ai mai le tioata poloka, e sili atu le fiafia o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le potu ulufale. E mafai ai e le toe faʻaleleia o le potu e mafai ai ona e mauaina se tasi avanoa o le potu malolo, Alatele ma umukuka, lea e iloa ai le mafanafana o se ituaiga "potu". O potu moe e fuafuaina faʻalelalolagi, ae o le potumoe o loʻo maua i le "potu malolo", ma le potu o tamaiti, o loʻo faʻalauiloaina e se fuafuaga lautele lautele.

O le faʻatinoina o lenei filifiliga o le a manaʻomia ai suiga sili taua, ae ui i lea, ma le saʻo le saʻo o galuega o le a tumau i totonu o tapulaʻa manaʻomia.

Cae-85: tele poloketi

Cae-85: tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

"Ou te iloa Jimmy, e te manaʻo e avea ma ni pirate ..."

Teu i luga Igoa o nofoaga Mea ma Ituaiga o Galuega
Fola Nofoaga nofomau Lac glossy (frannish); Ala po o le paketi parquet ua filifilia ($ 28-1M2); Chips i luga o fao; Mastic po o le faʻaiʻuga fao; Plnth (palasitika)
Vaega O iai nei; Tufatufaina atu c.p.ssis; Ceramic Tile ($ 20-1M2); Kapeta ($ 16-1M2)
Faletaele potu O iai nei; Suafa (Rubbroid i luga o le mastic) ma le puipui i le puipui i le 200mm.; Tufatufaina atu c.p.ssis; Ceramic Tile ($ 20-1M2); Grout (Finnish)
Pa ma vaega o iai nei Nofoaga nofomau Stucco, punou; tagata AOAO; Pepa pepa ($ 9- RIVE 105051CM)
Faletaele potu Sala tupe; tono; ceramic faaputuga i luga o le mastic o le czech pros ($ 22-1M2); Grout (Finnish)
Sasae i sasae Nofoaga nofomau Fufula sima; tono; tagata AOAO; Vinyl Wallpaper ($ 14- Roll 105051Cm)
Faletaele potu Fufula sima; pusatototogia; tono; Ceramic faaputuga i luga o le mastic o le czech republic ($ 12 - 1m2); Grout (Finnish)
Vaega Fola mai le lua-glazed Windows ($ 300- 1m2)
Faitotoa Ulufale Uamea masani ($ 450-1 1pc.)
FAALATALATA Wooden, lamolemole, ma fetaui lelei ma platbands ($ 350 - 1pc.)
Faamalama pou

Poloaiga ($ 120-11-115PRate 30080Cm)
Faamalama

Uamea Plasts ($ 210-1M2)
Taua Nofoaga Nofoaga, Kitchen Matutu le stucco (leai se aoga), punou; tagata AOAO; Valivali 2-3 faaputuga
Sanosel Taofia o le uamea omea ($ 38-1M2)
Eletise

Faʻaiuga mo Chandelis; O faaiuga i lalo o le vevesi; faaui i tua o le halner halosen o loo tosoina le taualuga Eletise eletise ($ 12-15pc.)
Vaivai toki.

Phone HASET ($ 8-1 1-1 1PC.)
Suavai paipa ma se supoge

Suia o le vai paipa
Vevela

Suia o le chinitors ($ 70-80st.)
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Cae-85: tele poloketi 14982_25

Poloketi Tusitala: Andrei Lillekov

Poloketi Tusitala: Andrei Lillekov

Poloketi Tusitala: Andrei Lillekov

Poloketi Tusitala: Andrei Lillekov

Poloketi Tusitala: Andrei Lillekov

Poloketi Tusitala: Andrei Lillekov

Poloketi Tusitala: Galiina PEA

Poloketi Tusitala: Galiina PEA

Poloketi Tusitala: Konstant Vernikor

Poloketi Tusitala: Anna Solovyuva

Poloketi Tusitala: Stanislav Kulush

Poloketi Tusitala: Maxim Razugulov

Poloketi Tusitala: Vadim Laopav

Galuega a le Subsite: Olga Legakova

Matamata i luga

Faitau atili