Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

Anonim

Logginan Glazing Tekinolosi ma le saogalemu tioata e aunoa ma ni fata mata. Ata Lipoti, Fautuaga aoga, tau mulimuli.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi 14990_1

"O le a matou saeia ifo i lalo ..." Leai, matou te le tauʻaina le tautoga poʻo se lele, ae ia taʻu mai e uiga i le tekinolosi fou na oʻo mai ia i matou mai Scandinavia.

O tupe maua a Glazing Loggis ma BalConies i Sweden ma Fineland ua faatonuina e le setete. O le a le mataupu i lo tatou atunuu?

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi
O le foliga mai o le glase o le numera muamua o le mekasini ua uma ona taʻu mai e uiga i le glazing o le loggia faʻaaogaina se palasitika ma le almininim talaaga. Faʻatasi ai ma le saʻolotoga: o le agavaʻa e faʻateleina ai le nofoaga o le fale mautotogi (mo le muamua o le emo, moli ma le faigofie ona taotoga (i lalo o ractages o loʻo taofia ai le tele o mata o le afu i le ao , Fausia se lagona o le tapunia avanoa. E i ai le manaʻo e fai ai i latou pe le aofia uma lava. E mafai, ae o le faʻaaogaina i lenei tulaga o le tioata masani e mafai ona faʻatupuina ai ile faʻanoanoa ile tagolima taulimaina.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi
O le foliga mai o se leo glazed logggium o lea o le a le i ai n2 i le MGN 3.01-96 I totonu o fale faʻasoesa o le N625 Dead of Mosgosh e tatau Ia sefe ma talitonuina o faʻagaioiga, aofia ai ma le aofia ai tulaga ogaoga (a afaʻalele matagi, afi, etc.). O le setete faʻatulagaina sa atiaʻe ma faʻamaonia e le muamua tulafono faatonutonu pepa tur 5270-001-47256184-99 "Windows o le Longginems o le Logging

I Europa, ua ia faamaonia ai o le a tele ana fuafuaga i le Wal Walls: Suetena Pingviin, Finnish WUpu, faavaa, Lumoon. Latou te atagia ai le manatu fou o le glazing o le loggia poʻo le faapaologa ma ese mai le tasi le isi i le auala i le faʻasaʻoina ma le faʻaaogaina o tioata e ala i le faʻamaufaʻailoga, faʻapea foʻi i le tioata na faʻaaogaina e le faʻamaufaʻailoga, faʻapea foʻi i le tioata na faʻaaogaina e le faʻamaufaʻailoga, faʻapea foʻi. Mai ia i latou, o le tioata saogalemu e tuu i totonu o se ata o Atumaninum Atomanium Expomang lea ma o se elemene o le mamanu e maua ai lona malosi, ae e le tatau ona le faia le faiga o faitioga, ae e uiga i le faiga o ata. A atiaʻe faʻaiuga fou ma le tekonolosi faʻafitauli, e masani ona faʻatele atu le puipuia o ia gaioiga.

O a ipu tioata ua mafaufau saogalemu?

Glass e taua le saogalemu i le fausiaina, pe a fai o le mea e le sili atu i le 3 cm2 ma aua neʻi e taufaʻafefe ai itu, o lea latou te le mafai ona mafua ai le afaina pe ua tipiina. E tupu ai ni ituaiga se lua: nofofua-vaega-vaega a le vaega ma le Mulilaia.

Tasi-vaega le manaia Maua le faamaʻimau o se mea na saunia atoatoa o le "Frow" tioata (polesi, tipiina "tiaʻi i le vevela e le sili atu i le 780s ma le faʻatamala e le ofi ai le 780 faateleina le sili atu nai lo le tolu taimi. Ma o lea, na tuʻuina atu le tioata a le teine A e lavea le mea o le acoute, o loʻo salalau solo i luga o le a le mafaitaulia fasi vaega o le lapotopoto pepa, e toetoe lava a le mafai ona tipiina. O lona tau i le fitu pe sefulu taimi maualuga atu nai lo le taua o le masani pepa laupepa.

O Mullaeleyer tioata Tele taimi e lua-vaega (duplex), tolu-vaega-vaega (triplex) ma faapitoa. O le Duplex o se laupepa o tioata, tasi itu o le strepared ata tifaga faia o le palasitika ma le mafiafia o luga o le i0.35mm e talosaga. O le foliga o lenei ata tifaga (poʻo se vaega o le 1.5 mm o se mea faʻapitoa malosi le vai) o loʻo tu i le va o laupepa e lua. Lua-vaega ma tolu-vaega ipu tioata o le avega o le faʻaumatia o le 60-80% e sili atu nai lo le masani ai, ma fasiga e le manaʻo i ai, ma uu i luga o le ata ma tumau i le ata ma tumau i le ata ma tumau i le ata ma tumau i le ata ma tumau i le ata ma tumau i le ata ma tumau i le ata ma tumau i le ata ma tumau i le ata ma tumau i le ata ma tumau i le ata ma tumau i le ata ma tumau i le ata. O le tikeri o le vevela ma le mafai ona tuʻufaʻatasia i le triplex luga. O le tau o nei tioata, faʻatasi ai ma le valu pe sefulu ma le lua ma le sefulu ma le lua ma le sefululima.

O le tioata faʻapitoa e aofia ai le tele o isi vaega o le polymer ata ma tioata (e itu masani ma feololo) ma ua le maʻai, buctactaf, afi-solia ma isi ituaiga. O le mea lea, e sili atu le taugata nai lo le masani ai i le sefuluono pe sili atu taimi.

Suetena Faapitoa (Pingvin System) ofo atu e faʻapipiʻi ai se lua-vaega tioata (ata i totonu) i le aluminum flaps ma le sili atu o le 2500-1500 i le 1200-1500 i le 1200-1500 i le 1200-1500 i le 1200-1500 i le 1200-1500 i le 1200-1500 i le 1200-1500 i le 1200-1500M O le SOS e agaʻi atu i le taʻitaʻiga o loʻo i ai, le tasi le isi, ae e le aveʻese mai le faʻavaʻa, pei o le sikaina ma se masani o le alato o le alminani. Mafai ona "toe faʻafoʻi" i se tasi o tulimanu o le Loggia, pei o le tusi, ma le fesoasoani a se faʻapitoa faʻapitoa auala ma Nylon. Fufulu faʻamau e aveʻesea le avanoa i le va o le tapunia o le tele o loʻo faʻatumuina ai le tapunia.

Ae e le lena! E mafai ona aoina le fanua i fafo atu o le ipu tioata - mai le pito i lalo i le pito i luga o le foloa luga. O le mafuaʻaga o le pingvin faiga o loʻo tuʻuina atu i le ono mafai ona faʻapipiʻi i luga o le tioata fencing o loggidia ma le maualuga o le 1000-12 o le 1000-12 o le 1000-12 o le 1000-12 o le 1000-12 o le 1000-12 o le 1000:

I le Finnish Soupu, Up, Lumon PoiceMoms, o se ata malu o loʻo faʻaaogaina, lea e mafai ai ona e tuʻua ai le taga faʻa-itu (aʻiaʻi o le lua itu).

I lau lipoti, o le a matou talanoa e uiga i le taugofie polokalama spuced squc (o le glazing o le loggia, llc kamupani fronimonin).

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

Fua le faʻaaogaina o se pule faʻapitoa o le tagata e faʻatagaina se mea sese e le sili atu nai lo le 2 MM, le tele o le tatalaina o le Loggia.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

Fetratemign o le faʻapipiʻiina o luga o le pa, faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina se faʻailoga tau liʻo; O mea uma e faalavelave i le lava faamauga, muamua tipi le "kulimi" ma se tipiina le liʻo.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

Faʻaaoga le sami i le pito i luga o le pito i luga maualalo.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

Faʻapipiʻi le pito pito i luga i le pito i luga o le foloa luga o le taʻele.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

Faatulaga le tulaga ma le saogalemu le talaaga o le pito i luga. Ia faia lenei mea, faaaoga wedged wodge.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

Faʻamanatu lua paga o le liliuina ninlon rollers i luga o le pito i luga o le palu taʻitasi.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

Faʻamalosi le Nylon disk ma le lako i luga o le pito i lalo o le faʻasolo i le palu taʻitasi.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

Faapipii le faamalama i luga o le feening o le Logginia ma puipui.

I le Soupu system o le osofaʻiga o le loggia o loʻo potopoto i le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le fa o laʻau almininum Debility (lua o le itu i luga, o le mea e tasi muamua gaosia i le fale faigaluega. O faʻamatalaga muamua e lua o loʻo faʻamaumau i le taula i le pito i luga o le fogafale pito i luga ma le pito i luga (faapipiiina) vaalele o le pa, ma o le saʻo tu i le itu o le pa o le pa. Ina ua maeʻa le faʻatulagaina o le itu i totonu o le fa o faʻamatalaga e fa o le tasi vaalele. O lenei aveʻesea le avanoa i le va o tioata ma le faʻamau pulumu saunia e le loggi i le tulaga atoa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. Ia mautinoa ia faʻamaufaʻailoga, o le tatalaina o le Loggia o loʻo fuaina ma se saʻo o le 2 MM faʻaaogaina se faʻapitoa faʻapitoa o le tagata.

Fautuaga aoga

Aua neʻi galo e faʻasaʻo le ie o le pito i tua o le ipu tapunia ma le loka pe a uma le isi "laina" o le puipui puipui ina ia le tuʻituʻi i le puipui puipui ina ia le tuʻituʻi i le ipu vai.

Pe a fai le lagona o le tioata le mautonu, aua le popole! Faʻatinoina le tele o tioata o tioata faʻaaogaina le tulaga o loʻo avea ma se tasi vaevaega tasi, ma e ala i le 3 minute le faʻafitauli o le a foʻia.

Pe a laʻea le ipu vai 'upega tafaʻilagi e tatau ona ave mai itu e lua i le ogatotonu o le maualuga e faʻaumatia ai le skew i lalo o le gaioiga o lona tino e faʻatatau i le faʻatonuga ma faʻamautuina le lamolemole o le stroke.

Faʻavasega i le taimi o le faʻamamaina o le faʻamamaina o vaega o le tioata spednessis scressism mai le pefu ma aveese le palapala ma le dirt mai le taiala ma le moli uila. Ina ia faasao le lamolemole o le gaoioi o tioata foliga mo se taimi umi, aua le faʻaaogaina le suauu masini mo ubricton, ma e sili le faʻatau atu o le Kamupani Fornise.

O le ie o le tioata leo e le sili atu i le 80 mm lautele ma e le sili atu i le 2000 mm alter allove i totonu o le fale o nei taiala. Ina ia faʻamalosia pito pito i luga ma lalo o le tapoleni i luga o latou i totonu o le potu aʻoga, spopter pasi mai le almininum disc ua tuu. Tioata o le itiiti ifo o mea faigata nai lo le alminininum, ma lalo ifo o le faʻaolaa lagolago, o loʻo faʻaaoga e faʻaliliuina ai mea mai le ata o le alminum, e le talafeagai mo ia. Ole mafuaʻaga lena o le afu o le tioata saogalemu saogalemu o loʻo taofia ai ma se pea paga o tagata faʻatau lagolago, faʻaputuputu ai fata o le pito i luga o le taiala, e aunoa ma le paʻi i lalo. O Rollers o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le pito i luga, o le Nylon Router disk ma o le taʻiala lagolago e faʻapipiʻi i lalo. O le tioata ua tipi ese mai i fafo o laupepa tetele ma tioata tipiina ma se sao o 0.1mm i luga o se laulau faʻapitoa ma le komepiuta pulea. O failauga saogalemu i le va o pito i luga o le lua o le lua asoa e tuua ai ni auupega e tuua ai se avanoa i le 2mm. Ina ia setiina tonu, o se tasi o paga o tagata tafafao lua rollers o soʻo se faʻalavelave o loʻo faʻaaogaina i se fetuunaiga fetuʻutuʻu. Mo pasta taʻitasi i le maualuga, o le faʻamatalaga manino o le palasitika o loʻo ufiufi ai le va o lenei avanoa. O loʻo faʻatautaia le mamao o le mea o loʻo faia i le mamao o le 1mm i itu uma o le tioata e aloese ai pe o le a faʻafuaseʻi ona feula atu le tasi i le isi. O le ogaoga o le agavale ma le itu taumatau o le a latalata i fata.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

Faʻamalosi i le ata tioata i le pito i luga o loʻo faʻaaogaina le laina ma faʻatu le tulaga e faʻatatau i le pito i luga o le pito i lalo, naʻo le lokaina o le taula.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

Faʻamalosi le taumatau ma le agavale o fata i autafa, ina ua maeʻa ona faʻaofiina a latou togalaʻau i le pito i luga ma lalo ifo o le taʻitaʻiga.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

Faapipii le pito i lalo luga o le pito i lalo o le taiala ma puipui ma Rivets.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

A faʻapipiʻi tioata taʻitasi o tioata, fetuunai le tulaga o le NYLON lagolago i luga o le pito i lalo.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

I le itu tauagavale i le pito i luga o le tioata tulaga loka.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

Faapipiiina ipu o totoe o tioata i le tatalaina ma tuu i le tasi itu i luga o le maualuga o i latou taʻitasi, vagana le agavale agavale o le itu tauagavale.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

Faʻatumu le va o le galugalu i le tino o le feʻi i le sami o le sipeleni.

Ua faaigoaina o le uafu tuaoi

O le ata o le tioata tioata faʻatagaina oe e gagau ma se tusi e mafai ona oʻo atu i le fitu "itulau" i itu uma.

O le puipuiga o le puipuia o le fale e fai i le atoa o le Alinumini o le Avamua: O se toeletoki le mafiafia o le 0.02mm po o se vali o le 0.06m (lanu lanu E le mafai ona latou mou atu, aua le mou atu, e le ofi i le malaia i luga o le umi o le suluia o le susu.

O le vaʻavaʻaia avanoa i le va o le faʻavaʻa ma le fale i le taimi o le faʻapipiʻiina o loʻo faʻaalia manino ma le fesoasoani a le fesoasoani o uʻamea faʻapitoa ma faʻatumu i le sili ona lelei. E puipuia le mamanu mai le tui o le pefu, faʻapea foʻi ma le ISOZHOHI ma lauʻeleʻele.

O le faʻamalama e masani ona faia se palasitika mafiafia o luga o le40mm ma e oʻo i le 300mm lautele. E le gata i se manatu o se manatu o le pa, ae o loʻo avea foi ma tautua faʻapitoa mo le taʻiala maualalo o le alminisum. Tatala le itu pito i luga ma lalo o le lua uamea meli.

O le a le tele o le a glazing o le Logginia poʻo le Badcy Llc '' Kamupani Finnish Pannish Parcony '' e Soupu?

O le gaosia ma le faʻapipiʻiina o le faigofie o le ata o le almininim faʻamatalaga ma se tioata le fiafia o le 6mm mafiafia cjcm ", o le pito i luga ma le pito i luga ma le maualalo

Afai o le mamanu o le osofaʻiga o le osofaʻiga e tatau ona fesoʻotaʻi i se tulimanu, o lea e tatau ona e faʻaopopo le $ 50 mo tulimanu taʻitasi.

Faʻapipiʻi le faʻamalama sill- $ 50 faʻaopoopo le tau aoga.

Tuʻuina o papatusi tuʻufaʻatasiga- $ 50, e tusa lava poʻo le a le umi o le loggia.

O le faʻaaogaina o le tioata faʻapitoa nai lo le maʻaʻaʻa o le a faʻateleina ai le tau e tusa ai.

E mafai ona e faʻaaogaina se mea e atagia ai le faʻamamaina i luga o le tioata, o le mea e sili ona matagofie mo le fale mautotogi i luga o le itu la i luga ($ 20-50 m2, e faʻatatau i le tulaga filifilia o le atagia i%).

O le vevela o le kamuta i-comping poʻo le i-coanging e le aoga, talu ai o le vaega autu o le vevela vevela mo lenei shizing system ma le gaosiga o le ea o le feemes mea.

O le iʻuga, o le tau o le tuuina atu o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le $ 1975, o le $ 195 o le $ 1925-glazing 7.7 m2 o le faʻamalama sill (faʻateʻaina o le faʻamalama o le faʻamalama (leai se faʻavae o le faʻamalama o le faʻamalama (leai se faʻavae o le faamalama o le faamalama (e leai se tau o le faamalama.

I le tulimanu o le pito i luga o le taiala, o le tolu-tulaga tulaga taofia o loʻo tuʻuina atu, e mafai ai ona e tatalaina le ie i totonu o le ipu tioata, ma o lea e mafai ona faʻaaogaina le ea i fafo atu o le ea. E pei o le pvingvin system, e mafai ona puʻeina uma le upega tafailagi i luga o le faʻavae o le tusi tatala i totonu.

O le faʻafitauli o le fefiloi o le mamanu o le mamanu o loʻo tulaga ese mai: o le faʻatulagaina o le taiala o loʻo tuʻu atu i le pito i luga le pito i luga o le tioata omea. Afai o le lautele o le o loʻo i ai nei o loʻo i ai o le loggia liliu i fafo e le lava le le lava, lea nai lo se pa o le pa, o loʻo tuʻuina atu i le stal vaalele i fafo atu 50mm), o se ipu uʻamea ua faʻaaogaina ma le mafiafia o le 8mm. O se mea saʻo i le pito i luga o lologa o le fola ma le taula o le taʻele, ma ua uma ona i lona talaaga o le pito i luga o le taiala.

A manaʻo i ai, fai le tioata ma le pito i luga ma lalo o le osofaʻiga o le loggia i le SOUG STOCE faʻaaogaina le pamu uʻamea. E aoina se tapuvae tapuiupu, o loʻo potopoto mai lava i fafo mai fafo o le iʻuga o le Logisia, pe leai. Gaogao faʻaaogaina se faʻamatalaga namea na faʻapipiʻiina o le tioata manaia, pei o le pito i luga.

O le lipoti e faʻaaogaina ai tuutuuga mai le Gost 111-90 (ed. 98G.) "O le Glass Glassion" "ma le Gorst Rs Collegeers".

O faatonu e faafetai i le kamupani Finnies Palakoy LLC mo le fesoasoani e saunia se lipoti.

Faitau atili