Fale faigaluega fale faigaluega

Anonim

GALUEGA MA ERGONOM meafale mo le faʻatulagaina o se avanoa faigaluega: komepiuta laulau ma fata, nofoa ma o matou lima.

Fale faigaluega fale faigaluega 14992_1

Fale faigaluega fale faigaluega
Popocecece.

Komepiuta tulaga-moega i le seasea feʻaveaʻi ma le agavaʻa, peitaʻi, o le mea lava na te pagatia lava, mo se galuega umi e le mafai; E faigata ona vaʻai i ni nai itula curling: lima-saʻo, ulu-agavale

Fale faigaluega fale faigaluega
O le laptop atoatoa fetaui lelei i soo se siosiomaga
Fale faigaluega fale faigaluega
Bellato Navigator.

Lisi o komipiuta mai Bellato Navigator (Italia) o loʻo fuafuaina mo le faʻaititia o komepiuta komipiuta.

Fale faigaluega fale faigaluega
Kartll.

Kartll Ofisa nofoa

Fale faigaluega fale faigaluega
Tusiata faaopoopo.

Le kamupani "Artis-Plus" gaosia M-foliga laulau i le tulafono ma itu tauagavale

Fale faigaluega fale faigaluega
Karprini.

O le Cassprini Model o loʻo tuʻuina atu i le puipuiga puipuia o loʻo i tua o le komepiuta.

Fale faigaluega fale faigaluega
Ligin roset.

O le rack kapeneta e mafai ai ona e nanaina le "auala" o galuega pe a e finagalo ai

Fale faigaluega fale faigaluega
Kilia.

O le fata mai luga puipuia le lau mai le Glare

Fale faigaluega fale faigaluega
Catelan.

Tolu-autu laulau mai le catelan (Italia)

Fale faigaluega fale faigaluega
Kartll.

Komepiuta fata mai Kartll (Italia)

Fale faigaluega fale faigaluega
E tele taimi o le laulau e aofia ai se solomuli pe faʻaseʻe moa mo pepa.
Fale faigaluega fale faigaluega
Europa Smith.

O le seti mai le fata, o le kesi ma le laulau mo le tagata lolomi e mafai ai ona e suia le faʻatulagaina o le fale faigaluega

Fale faigaluega fale faigaluega
Kartll.

Tele o le malupuipuia faʻatagaina uma komipiuta komipiuta

Fale faigaluega fale faigaluega
Kartll.

E ui lava i le tele o uili, o lenei meafale ua mafai ona mausali "tu i luga o vae"

E le gata i le faʻaaogaina o le komipiuta a le komepiuta, o loʻo tupu mai i galuega fou, ua faamalosia e tali toto ai le faʻatoaga o le gaosiga. Na ia uunaia le olaga o le toatele o tatou. O le numera o tagata e fiafia e galulue e aunoa ma le tuputupu ae o le fale. Na faʻapefea ona suia lo latou olaga? Ma o le a le nofoaga i le fou fou fausaga ua faʻaagaga i le "faʻamanatuina" - se komepiuta? Ave e uiga i ai ma tautala.

Agalelei i le soifua maloloina

O le a se galuega manaia o fale faigaluega? E faʻailoa mai e mafai ona malolo le siosiomaga masani o le siosiomaga e le gata e malolo ai, ae o loʻo e faia foʻi le malosi i le faʻamalosiʻau. Galue mo se uiga talafeagai lagona, e pei ona faia se nofoa talafeagai, malosi kofe ma se fati fiafia. O nisi taimi o mea fatufaiti o loʻo manaʻomia ia e manaʻomia tulaga e le mafai ona maua i le ofisa sili ona alualu i luma. Ua latou faʻailoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le lauiloa a Cheatas Choata e uiga i le tala o a latou leoleo, o loʻo taoto i le taele ma faaputu ma apu. E le mafai ona i ai i le ofisa. E faʻaopopo atu, agaʻi i le fale, e te le tau faʻaalu se taimi i le ala, ia e taua tele i se taulaga tele. E masani lava, afai e te taumafai e faʻatulaga lau fale faigaluega i le tasi potu ma se TV, pepe o le tagata e ona o le Jet Vet Vetuner, o nisi faʻafitauli e mafai ona tulaʻi. Ae a uma, o le faʻateʻaina o le galuega faigaluega o se tulaga taua tele mo le galulue ai i lona lava fale ma fafo atu.

E tele naua mea e fai ai le komepiuta o loʻo galue i totonu o lou fale, e masani ona tatou faʻalogo i le komipiuta, o ana uiga faʻapitoa ma le tele o mataitu. Fesili "O fea e tuu ai?" Ua mau, pei o se tulafono, und - pe a na o le isi laulau. AVITT COMP School Bus e le mafai ona "mo meaafale", o le toʻatele o tagata e masani lava ona faʻaalu ia te ia mo ni nai itula. I le 'aʻai o le tausaga o galuega faʻapitoa, ma le tagata e le maalofia le ulu tiga o le tiga, vete o loʻo i ai, vaʻai ... ua le toe faia se lagona lelei. Akak e faatasi ma tamaiti ua sauni i soo se taimi o le ao ma le po e fiafia ai i le talitonuina o aso nei "meataalo" ?.

Fomai, faʻasino i iʻuga o le faʻasāega faʻasāina o le maʻi, ua leva na faʻatagaina ai le tagata faigaluega i se komipiuta faʻapitoa faʻapitoa. O le a se mea e mafai ona faʻaalia ai i latou lava i le fale?

Muamua, aua neʻi galo o le faʻavae "i tua ma e le o le solitulafono" I lenei tulaga e le aoga, "e te manaʻomia le itiiti ifo ma le ono sikuea e mautinoa ai le faʻamamaina o le oversing o le nofoaga o galuega. Punavai o le malamalama taumafai e tuu lau komepiuta, pei ona faitau ma tusitusi. Ia faaeteete ina ia le malamalama lelei i luga o le malamalama: Faatosina toto i luga o faamalama, oe tuu le moli i le moli.

Lona lua, e tatau ona tuʻuina atu le komipiuta e galue loa i luga o ia ma le saogalemu. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻasaʻoina o le maualuga o le laulau i luga. O le filifiliga sili ona lelei o le fetuunai i totonu o le 680-800mm. Afai e leai se sea avanoa, matou te fautuaina le laulau i le maualuga o le 725mm (tusa ai ma tulaga Amerika tulaga - 740mm). Fetuunai le maualuga o le nofoa ina ia o loʻo tuu ai vae ma le faʻamafanafanaga i lalo o le laulau ma e leʻi aliali mai (o le avanoa vae e tatau ona sili atu ma le 605 lautele ma 65 i le loloto). Tuu le mataituina i se mamao o le 60-70cm mai le mata. O le tulaga o le mata e manatu saʻo pe a fai o loʻo i luga o le faʻauiga pe teena mai le mea e toe foʻi ai i le tulimanu 5-7. O le tulaga o le mata e tatau ona i ai i le ogatotonu o le lau pe i le maualuga o le 2/3 o le mamao mai le pito i lalo o le tuaoi i le ogatotonu.

Ina ia faia mea manaʻomia i luga, o nisi pisinisi o komepiuta laulau faʻaaogaina latou ma le tele o le siakiina o fata-tu fetuʻunaʻi i le maualuga. O sea fata e manaʻomia tele pe a fai o loʻo e feagai ma se tamaʻi mataʻitu (diagonal o le 15 dyumov). Keyboard keyboard mamao mai le pito o le laulau i luga ina ia le tautau lima o lima i le ea, e mafai ona tau atu ai i le genifer busseen. Ia, mulimuli ane, ia mautinoa e leai se mea e mafai ona faalavelaveina ai lou mafaufau. Latalata i le laulau e le tatau ona tuʻu i luga poʻo ni mea matagofie e mafai ona fatuina le faʻapipiʻi i luga o le mataʻitu mata.

Computer "Tausamaaga"

O le mea moni, o le faʻasesega, o le komepiuta ma le faigofie e mafai ona tuu i luga o le laulau umukuka, ae e le mafai ona sili ona fofo. Tuuina atu fautuaga o saienitisi ma moomooga o tagata faaaoga, meaafale gaosi oloa na fausia le igoa o le komepiuta laulau.

O le laulaufaiva laulau o se galuega faʻapitoa meafaigaluega ma e ese mai le laulau masani ma le i ai o potu faʻapitoa mo le mataituina ma le iunite, faʻapea foi ma le paleti. O nei mea taua "mea laiti" faʻatagaina oe e faia se fale faigaluega faʻaaogaina ma faigofie. Mo le faʻatusatusaina: Taumafai e tuʻu uma vaega o le komepiuta i luga o le kesi masani. O le a e vaʻai i le le fiafia o latou "'' '' '' '' '" Avanoa avanoa. Faamasino mo oe lava. O le loloto o le tulaga o le tulaga 17-inch siaki o le 50cm. AESLEY manatu i faʻamatalaga i togafitiga faafomaʻi e tatau ona i ai i le mamao o le 70cm mai mata, o le a le laulau, i le lautele, 100-110 cm. I tulaga masani o tapulaʻa, e manaʻomia pe siitia ese atu foi i ai, pe tuʻu le mataitu i le itu tauagavale i le itu tauagavale, lea e tele lava faʻaititia i le faʻagata i le faʻaumatiaga o le itu tauagavale.

Ae, o se tulafono, e manaʻomia le faigofie ona i ai o vaega uma o le komepiuta, ae o le tele foi o masini incheheale (lolomitusi, vomicner, vāega o le uaea mai le agasala. IncONAle, e tatau ona tuʻuina atu e le laulau ia ituaiga uma o le komepiuta, aua, o loʻo i luga o le luga, latou te galulue le mautu pe faʻaleaga pea.

Afai e uiga i galuega o loʻo faʻatautaia uma komepiuta laulau e tutusa, ona i le ituaiga o ituaiga o le a e i ai se ituaiga manaia. Ioe, e iai laulaufaiva masani, e toetoe lava le mafai ona maasiasi mai le tusia. Ae mai le itu o le aoga, o le sili sili ona manaia mea na o ese mai le onnonical interonelbourbons - tulimanu tulimanu, m-foliga ma polygonal. E foliga mai o loʻo i ai ma le tagata ma le au o loʻo avea ma tagata o loʻo i ai i le itu ese o le tagata mai ituʻaiga e tele na ausia e aunoa ma soʻo se taumafaiga, ae le o loʻo i ai i se tagata.

Taʻamilosaga tafatolu (faʻataʻitaʻiga ergomomic pailate ergatomic strionomic mamanu, sader ma Siamani Siamani oloa) o le a avatu ia te oe se masani ai i le vaega i se taimi talafeagai i le vanimonimo. O se avanoa tele i lalo o le laulau e mafai ai ona e faʻafilemuina le fata mo le tele-lapoʻa tino, o se laulau taʻalo poʻo se galuega faʻaopoopo.

M-mamanu laulau (faʻataʻitaʻiga "SK-100" o le Pravdinian meafale, Ergonomic Pisinisi o le Kamupani er Ergotomic Desictics ID.). E masani lava ona tuʻuina atu i latou ma se isi mea e malolo ai i le teuina o pepa ma le tele o faʻamaumauga eseese.

Aua neʻi solia e le "fua fua" ma nisi itu i sisifo o tagata mamanuina e galulue i le sitaili o maualuga-tekonolosi. Lenei e mafai ona e feagai ma le sili "ogaoga" ma faʻataʻitaʻiga ofoofogia na faia i tioata ma uʻamea, peiseai latou o mai mai itulau o faʻasaienisi fatu. Ae peitai, faʻatasi ai ma le tele o feololo, o lenei faʻaletonu le faia o le tagata o loʻo foafoaina e le tutusa i le elemene o le masani ai o le tala masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamaʻitusi na tupu e galue ... pepelo. E foliga mai e leai se gate pa. Omezhdu, ua leva ona iloa e saienitisi o loʻo tulaʻi le tino o le tagata e tu ma le pepelo nai lo le masani ona nofo. E moni, e faigata ona talia le manatu e faapea, atonu, i le lumanaʻi, o le a lelei tagata i le galuega. Ae o lenei aso, o le tele o tagata faigaluega o loʻo faʻaaogaina e mafai ona feoai le uati i luga o le fesoʻotaʻiga e aunoa ma le alu ese mai le moega. Illyda o lenei vasega o le komepiuta o le komepiuta o se faʻataʻitaʻiga e mautinoa lava o le mauaina.

O nisi tagata gaosi o komepiuta laulau e filifilia se fua o le fesuiaiga o pulega suiga (Emu, Tor, Hormaction's Souse Grouration Ages O lenei fasi meafale e faigofie ona "talafeagai" e le gata i totonu o le totonu o loʻo avanoa, ae faʻapea foi i lalo o le faʻapitoa o le komepiuta. O le mea e taua: pe a uma, o le komepiuta uma komepiuta ma masini foliga mai toetoe o masina uma ma, ioe, manaʻomia se faʻafouina o le avanoa.

Vavae ese, e tatau ona e taʻua le komepiuta mini-racks. O latou e agavaʻa lava ma faigofie ona ofi i soʻo se taimi, e oʻo lava i le potu latalata tele. E faapitoa le pupula, o lenei manuia e faʻaalia i se tulaga pe a e le fausia se totonu mai le masoa, ae taumafai e ulufale i se fale faigaluega i le nofoaga o le fale. E lelei lo latou mafuaʻaga, mo nisi mafuaʻaga, e tatau ona faʻaleleia galuega, faʻamagalo mai mo togafiti poto, mai le mea i le mea e faʻaaoga e le tasi tagata o lou aiga). Ae, o le a le tele le lapoʻa o le fata, aua neʻi galo o lea ua faʻamoemoe na o ia galue i luga o le komepiuta. E foliga mai o le a mafai ona e tusia pe faʻamama pe faʻafesoʻotaʻi lau tusi tusi, lea e tatau ona latalata i ai. Afai e iai ni nai galuega ogaoga i le fale, aua le faʻasao nofoaga ma tupe, faʻatau se "atoa" komepiuta komepiuta.

O laulau laiti ma fata e fai ma sui lautele i luga o le tele o tagata gaosi oloa mai Issal ma Soudeast Asia (Shonboo, T-Wotoo. Tau mo lenei meafale e masani ona maualalo, mai le $ 50-100 mo oloa i le atunuʻu e oʻo atu i le $ 150-200 mo faʻaulufale mai. E pei o le le masani ai, aua, tusa lava po o le a le verti, laupepa komipiuta e le mafai ona faatau mo le tele o seneturi. Ae ui o lea, i le taeao na sosoo ai, o le a suia le komepiuta, e le sili atu le tele o le ituaiga laulau, o le a le sili atu ma le poto o ia i lalo ole fiva. O le mea lea, masalo o mea e faʻaaoga i ai laulau ma taugofie, e pei o le lala ese ma le vene.

O nisi faʻataʻitaʻiga o laulau a papala ma fata ua fuafuaina ina ia faigofie ona fetuunai lo latou maualuga ma galueina. Ioe, e mafai ona e filifilia vave se laulau mafanafana. Ae a oo mai le "tuputupu aʻe o le fanau," O le mafai ona suia, seʻi latou fai mai, o le maualuga o le laupepa e mafai ona faʻasaoina i le lumanaʻi faʻafitauli.

O isi mataupu, o loʻo sapalai mai le vaega o le leona o le faʻaulufale mai o meatotino a le atunuʻu (tagata gaosi oloa e fiafia e fai e aunoa ma latou). E leai se mea e iloga ai le au komipiuta a paʻu. E uiga i le gaoioi, finau e uiga i le manaʻomia o le a leai se mea. E foliga mai, mo se tasi e taua le suia o le galue galue, ma o se tasi, e uiga i le fesiligia o le tapulaʻa na aumaia ma e faʻavavau. O le mea autu o uili e iai le faʻatuatuaina o laupapa, a leai se mea o meaafale i le tele o taimi e sili ona faʻatupuina ai se "sola" mai ia te oe.

Ia nofo i lalo?

Faʻasalalauga faʻailoga mo le galue i luga o le komepiuta "i le tulaga latalata i le fale", e leai. Le sili ona talafeagai i luga o le au ato ma nofoa.

E pei ona i ai le tulaga o le laulau, le manaʻoga autu mo le "nofoaga tuufua" o lona faigofie ma le le atua le soifua maloloina. Orady e masani ona fai taulaga e ni manatu maoae. O le nofoa faa-lenei mo le galuega i luga o le komepiuta o se faigata, faamaonia le auala. E manaʻomia e tatau ona avea le tua e tatau ona avea ma se mea totino lea o loʻo amanaʻia ai le fausaga o le tino o le tagata. O le nofoa e tatau ona siitia - swivel, fetuunai le maualuga ma tulimanu o le malifa o le nofoa ma tua, faʻapea foi ma tua o le pito i tua o le nofoa. Sili atu, le semi-luʻitau, le masani ai le palota ma le ea-tumau taina. Vaʻavaʻai i faʻataʻitaʻiga Italia pe a suia le nofoa o le nofoa, o nofoa e otometi ona suia e le 1- toe i le tulaga e tusa ai ma manaʻoga o Ergonomics.

O mea faʻatau fale gaosi oloa ofoina atu se lautele filifiliga o faʻataʻitaʻiga eseese o nofoa, mai le faigofie e sili atu "peresitene" nofoa o tala moni E matua lautele lava le lautele o kamupani - Lusia (Rusia Uesea "Laina" Unite, Taik, o Taivio, Sili atu taugata ma paie nofoa nai lo le galue i le ofisa.

Faamatalaga puʻupuʻu o komepiuta laulau

Gaosiga, atunuu Igoa o oloa Fuaitau, vaai Tau * Faamatalaga
Meafale fai "laina", Lusia Laulau w50 140/75/74. 4600 o le olo. Faʻatulagaina pusa, faʻatasiga mo le iunite iunite
Laulau w52 80/75/74. 2200 le olo. Puʻupuʻu
Laulau w83 150/75/74. 4350 Cub.

Nofoa "Nadirl" - 6400 oona.

Taitai "Colorado" - 3650 rum.

Ergonomic mamanu, Lusia Laulau ergonomic pailate. 130/130/74. $ 125. Vevesi
Laulau Ergonomic pailate-mini 120/120/74. $ 98.

Seti o fusi i luga o le mataituina - $ 65-80 Convex ma Concave Filifiliga
Laulau ergonomic pisinisi 100/160/74. $ 125.

O le moega i autafa o le moega 50/44/62. $ 105.

T-Best, Taiwan T-2100 laulau 120/60/88. $ 135. Tu i lalo o le mataitu
T-2106 laulau 120/60/76. $ 185. Toe tatala le laulau mo pepa ma le CD
T-NT06 laulau le tele 120 / 24,5 / 68 $ 45.

Mini-rack t-2016-3b 60/55/78 $ 50.

Tutu Cactus T-2168 90/77/123. $ 90. Faataʻitaʻiga maualuga
T-2288 ROCK 65 / 70/1275 $ 95. Fetuunai le tele o le mataituina
T-Best, Taiwan T-3388 fata 93 / 70/1275 $ 95. Fetuunai le tele o le mataituina
Tranqillita dl-007 fata 115/82/120 $ 165. Lafoga mamao i lalo o le iunite iunite, 4 tulaga o le mataituina
Rack dl-003 86/65/124 $ 115. 4 Matutila o loʻo mataʻituina tulaga, litaea fata i lalo o le keyboard, o nofoaga mamao o loʻo i lalo o le System Corth ma CD
Taitai ch-201axn - $ 35. O le solomuli i luga o se kesi kesi, ma le lima
Taitai ch-201n - $ 25. Liliu i luga o le fao, aunoa ma le lima
Taitai le ch-216axn 56/53 / 80-92 $ 55. Ergonomic tua ma nofoa
Ch-329axn nofoa 65/65 / 94-107 $ 90. Ergonomic maualuga i tua, fetuutuunai malosi, kamela
TAʻITAʻI CH-513AXSN - $ 95. Fetuunaiga o Taunuuga, Swingisctions masini, kasa
Taitai ch-p319sxn ("fua fua") 56/56 / 84-97 $ 55. O palasitika uma elemene e faia i lanu pupula lanu
Le nofoa t-9706axsn 63/66 / 100-110 $ 180. Faigata malosi, magoto swang swing stchanism, moni le pau
Dixi, Italia Fale faigaluega 700dx / 701SX Umi i le 160 cm $ 415.

Homestation 705. - $ 550. E ala
Tutu mo faila 60/30 $ 115.

Tu mo le Primen 60/37 $ 95.

Laulau Umi 90 cm $ 270. Puʻupuʻu
Lisi mo le Pridy Umi 60 cm $ 260.

* - O le siata o loʻo faʻaalia ai tau o Ianuari 2001.

Faitau atili