Designer paleti

Anonim

Koluma ma le sitepu i totonu. O se auala le talafeagai i aga masani masani.

Designer paleti 14993_1

Will-nell i le pito o Melenuu Fou, matou te otooto ai iuga o le tuanai, iloiloina ma lelei ma fausia fuafuaga mo le lumanai. O le a le mea fou ma taua na mafai ona tatou faia, o a ausia o uluaʻi agelu na mafai ona faʻasaoina ai a tatou fanau o loʻo avea ma autu "piggiga o manatu". Le le mafai ona faʻamalosia ma le faapaʻu le paleti o mea ma tekinolosi e faʻaaoga e fai ai ni tagata nofomau ma tagata lautele. Fuafuaina, voluma-spale-spatial ma faʻatonutonu galuega ua foʻia le tulaga ese ma o nisi taimi masani gaioiga, e pei o le Lēser lona lua, malamalama, manogi. Ae o le fiafia sili o le a le masani ai fausaga o aso nei ma mea ua talafeagai ai mo mea masani. E uiga i lenei oa matou tala na ofoina atu i lou mafaufau

Ofutau o le malamalama

Designer paleti

Tusiata: Tofak masomedov

Ata: Mikhail SteonanOv

O faʻataunuʻuga o faʻasaienisi ma le tenisi o alualu i luma ma le manuia e fesoasoani ia i tatou ia faʻaleagaina i latou lava. O le lagona o le lava malosi o se tasi, o le faʻamanatuina o le mafaufau i taimi e faʻavavau e tutupu ai e oʻo lava i le masani ai o le au tekinolosi, e le afaina ai le avanoa poʻo ni isi nofoaga. O a, ma tala taufaasese, o nei mea e mafua ai mea e sili ona lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sili ona taʻutaʻua o le faʻapotopotoga o le faʻalapotopotoga muamua o le koluma - o le faʻavae o faʻavae o le tusiata, o se faʻailoga o le faʻatuatuaina ma le malamalamaʻaga. E tusa lava ma le fesoasoani a le tuufaatasia vaega ma tele o faʻaleleia o le faʻaleleia atili, e mafai foi ona liliu atu i se mea e le aoga, e tau le faitino, pei a laki atu mai le malamalama. Faataamilo i le koluma e fausia e pei o le atigi o le master tioata i foliga o "ofutau". O le malamalama o le fa o moli moli na natia i tua o le le mautonu o le kapeti, oona i le tioata mai i lalo i lalo, ma teu ai le paepae o le koluma-lanumeamata

Lele ipu mo le mautotogi

Designer paleti

Tusiata: Igar ladin

Faʻatau atu: Faataitai "Paulo"

Ata: Georgy Shablovsky

Afai o le tagata mamanuina, amata mai le atinaʻe o le lumanaʻi, mai le amataga lava o le sini ua faʻatulagaina e faʻatino uma manatu o le moli ma faʻapipiʻi, ona tatau lea ona faʻamoemoeina se mea.

Nalon o le malamalama "Ata o loʻo iai" o Paul i le taulaga o St. Petersburg o loʻo tupu ai se tulaga ofoofogia: O le mea lea ua faʻaalia mo le auʻa i le lumanaʻi. O le mea lea, o le manatu muamua e fanau pe a oʻo i le koluma ma se disc o loʻo fesootai ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi i le avanoa, e le masani ai, e taʻua o le "ipu".

I lalo o isi tulaga

Designer paleti

Tusiata: Sergey Chistyyakov, Svetlana Chisyayyakova (tofataunburg)

Faʻatau atu: E Iekhetinburg faatufugaga faavae

Ata: Mikhail SteonanOv

O le fale faʻa-fale o loʻo i ai pea se faigata tele mo matou, ae ui i lea ua maeʻa fausiaina faʻavae faʻavae ma mamanuina i totonu o le potu malolo. Aua le faʻanoanoa pe a leai se avanoa e tuʻuina atoa i lalo o le fale fale o fale atoa, ua lava lona tufatufa atu o se vaega laʻititi mo leo, masini faigaluega ma le aufatu. Matou te ofo atu i lou mafaufau i le uluaʻi faʻapipiʻi o fale faʻasaga i le potu malolo.

O le fale tifaga o loʻo avea ma mea taua o le potu atoa o le potu atoa ona o le tele o faʻamaumauga ma fofo. O le ata o le arc o le Aseturement (FRA.Faʻavement-Beam i luga o le stars poʻo le maeʻa o le puipui ma le oAves) i luga o le sogi malosi.

Muamua, o le koluma na i lo latou ma le auā faʻafeagaiga sa tatau ona faia se maʻa i Plaster auiliiliga. Ae o le mauaina o le saofaga o le pito i luma o tagata i luma i le laupapa laupapa na faʻamalosia ai le tusiaina o le tusiata e lafoai muamua fuafuaina mo nofoaga atoa o le faʻamutaina o mea. Gagau mai se faʻasologa o fafie, kukulus, faʻavae ma tū o pou ma flings (fr.cannere-vernical-veni i totonu o le vaega o le ANTRANMER. O le suia o mea faʻaiʻu e le i faʻalavelave ai i le tusiata e faʻatino ai lo latou faʻamoemoe, lea na faʻaalia e le tomai o tagata faʻapitoa o le EKAPERSBURG Accutburg Art Fund.

Axis o le atulaulau

Designer paleti

Tusiata: Irina pukeev

Ata: Mikhail SteonanOv

Ioe, matou te le tausia le lototele e fai mai ai na mafai ona tatou mauaina ma ave se ata o le Axis o le lalolagi. E leai. "O le axis", o le mea tatou te mananaʻo ai e taʻu atu, foliga mai e tusa ai ma le tusiata o le tusiata o le tui Pusa fusa ma avea ma tagata mautotogi ma tagata e nonofo ai.

Na faʻapea o loʻo tupu lena polokalame faʻatulagaina o le fale, o loʻo i ai le fale mautotogi, tuʻuina atu mo ni numera laʻititi, eseese i se mamao ese mai le eleele fafo. O se tasi o latou na toetoe a toetoe o le ogatotonu o le 'aiga o le fale. O sea le mataʻutia manaʻomia e manaʻomia ai le lava o fofo fofo. Mo le faʻatinoina o le faʻamoemoe, faʻaaogaina faiga lavelave mai Marwwall, pito i tua o moli moli, multi-pito o vai mafanafana. Na fananau mai lea i le ata o loʻo tuʻufaʻatasia ai ni fegalegaleaiga: E mafai ona avea ma se ie puipui mai le lanumeamata wax, ma o le vorter o le ofi i le totonugalemu o le Moscow

O le Ocean Ata i le uamea ma laau

Designer paleti

Tusiata: Anonoly kozhukhov

Sculptor: Andrei mngatkananyan

Ata: Zinur Baddunov

A e iloa, i le mamanu o le avanoa, le sao saʻo o lanu ma mea faitino e mautinoa ai le manuia. O le tuʻufaʻatasiga o le i totonu e faigofie lava ona ausia, pe a e faʻaoga mea e masani ai i tagata: fafie ma clamics, tioata ma uʻamea.

O le tusiata a le tusiata Kzhukochov ma le fiafia na lamatia pe a filifilia se laʻau ma uʻamea e faʻauma ai se atunuʻu. O le autu autu o le fuafuaga o le ata o le sami, vai elemene. O le manatu o le tusitala e soloiesea ma faaleaga elemene: utupoto, koluma, na faia ai le magafagafa i uʻamea. O le aafiaga o le splashes ma le 'au mai le umuta o le galu-kamuta scutaptor marepler, o le mea lea na faia ai le oloa na gaosia, pe a fai o le oloa na gaosia i luga olo.

O le laupapa laupapa i luga o le fogafale lona lua, fuafuaina e le au tomai a o i totonu o le "dominona" ai faalumaina e le gata i le vaega autu e le gata i lona tino tele. Faia i le malamalama beech, e pei o se oneone susulu oneone i luga o le sami.

Auala i luga

Designer paleti

Tusiata: Andrei zamshchokov (novosiblated)

Ata: Vladimir Parshukov

A o leʻi faia le mea fou o le lifi, na o le pau le auala e aʻe ai mo se tamaloa "e le fiafia" o se sitepu. E tusa lava po o a foliga mai, mai soʻo se mea e faia, e masani lava ona i ai se auala e sili atu nai lo naʻo le tolu itu. O le manaʻo o se tagata, ma liliu ai se suiga o le sau ma timu, e leʻi leiloa ai lona fiafia Halo. Na le mafai ona avea o ia ma se nofoaga na sili ona fiafia iai o ia o ni ata ma faʻailoga tusiata.

O le lautele atoa ma le ata uma o mea masani ma metotia taua, o se tuʻutuʻuga tuʻugamau, fausia i luga o le galuega ma lalo o le taʻitaʻiga o le Novosbichov. O le uered uʻamea sulugatiti, malolo i luga o le tumutumu ma le puipui, e suʻe luga o le faʻavaʻa o le tuufaatasia ma vali ata o le pamu i fafo. O se ituaiga o le symbisisi o le tusiata ma o le sculptor ua mafai ona maua ai le faʻaalia manino ma faʻaalia, fatuina se starcase - o le embodimet o le faifai pea gaioiga agai i luga.

Grilled Staircase

Designer paleti

Tusiata: North Inyev

Ata: Mikhail SteonanOv

Faatasi ai ma le laupepa pito i luga o aso nei ma toe faaleleia, o le plywood ua faʻaaogaina lautele, mai lea e faigofie ona fausia ni vaega ma faʻatinoga faigata o loʻo fausia. Falemai, seasea ona gafatia le mea taugata e tuua ai le plywood vaalele le le fiafia i le pepa puipui po o vali. O le tiapolo lelei o le laʻau faʻatafunaina le 'au faomea e faʻapipiʻi i ai uma metotia uma, i soʻo se avanoa atoa o le faʻaalia o mea nei.

Tamaitai Moscow ArchitectRed Roman GoHev na filifilia sili ona filifilia o lana "Branded Suafa" ma fatuina fale tunoa ma lautele e mafua ai le tapulaa sili ona taua o lona sili ona lelei O se faʻataʻitaʻiga lelei o lana galuega e mafai ona avea ma se isi siʻosiʻomaga, o laʻau uma o loʻo i fafo o loʻo faia i le moli uila pirch. O tagata o loʻo oso aʻe o loʻo faʻapipiʻiina mai le tele o vaega, fausia se ituaiga ata o le sili atu o le malamalama ma le pogisa. O elemene uma e fesoʻotaʻi tonu lava ia e foliga mai e peiseai o lenei plywood starcacase ua vavae ese mai se laʻau mautu.

Faitau atili