Zoning e Vaega: O le mea e taua e iloa ma o a mea e filifili ai

Anonim

Matou te malamalama o le mea e foia ai galuega i le fale i totonu o le fale mautotogi ma matou taʻu mai ai pe aisea e sili ai le lelei o lau laupepa mo le fausiaina o puipui fou.

Zoning e Vaega: O le mea e taua e iloa ma o a mea e filifili ai 1500_1

Zoning e Vaega: O le mea e taua e iloa ma o a mea e filifili ai

I le tulaga o le faia o se fuafuaga fuafuaina, e te manaʻo e "Springze" mai le faletele maualuga. Filifili se avanoa mo le tusi lesona poʻo le fanau, faʻalauteleina se tasi potu pe vaelua le tasi potu mo lua laʻititi. I le taimi lava e tasi, ou te manaʻo e 'ia' ausia lelei le faʻaaloalo i le faʻagaioiga o nei puipui, o lona uiga, tautau ia i latou o mea uma ua fuafuaina i le Fuafuaga o Fuafuaga. Tulaga tulaga agavaa e foia ai nei galuega taua.

O le a le ituaiga galuega e foia vaega?

Tatou vili le tolu sili ona taua:

  1. Fesoasoani zonge avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamanino le potu o le potumoe male fale ma le potu 'ai fale,' ua vavaeʻese le 'au puipui, ma le umukuka mai le potu malolo. Tusi fata po o tui, o loʻo faʻaaoga foi mo zonging, aua le taulimaina atoatoa le galuega. Maimau pe a ona o leo e le tuai. Ma o le autu lenei.
  2. Tuuina atu leo ​​ita. Faia o vaega mai mea saʻo, e mafai ona e moe ma galue i le le leoa. Poʻo le leo i le umukuka ma le potu malolo, ae le o le fagu o isi tagata o lou aiga.
  3. Tausia se lagolago ma le usitaia pe a tautau nisi, o mea sili ona faigata. E lelei la, aveese le puipui, e manaʻo e faʻaaoga i le tapulaʻa: Faamaumauina mea uma o le a talafeagai. O vaega o le a fetaui ma ai. O le mea autu o le filifili lea o le mea sili ona manaia.

Zoning e Vaega: O le mea e taua e iloa ma o a mea e filifili ai 1500_3

Mafaufau I se auiliiliga o le ono mafai i luga o le genorious i le genging ma vaeluaina.

Tufatufaina vaega o le potu i lalo o le potu ofu

Mo lenei galuega faigofie, e le manaʻomia le taʻitaʻia o galuega mamafa. O le faʻavaʻa o loʻo fausia i luga o le fusi o le fola ma o loʻo tuʻituʻi atu e le laupepa laupepa. E le fesoʻotaʻi ma le pisapisa fua ma palapala galuega, faʻatau atu o lapisi, e pei ona faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, piliona siliva.

Zoning e Vaega: O le mea e taua e iloa ma o a mea e filifili ai 1500_4

Vaelua Fanau

I se tamai fale mautotogi (tasi-potu poʻo potu potu), o fea lava e tu ai aiga, la vave pe mulimuli ane o le taimi e faʻasoa ai le matua potumoe ma tamaiti.

O le galuega autu o le a ausia le tulaga manaʻomia o le faʻaaogaina o le faʻalumaina. O le laititi o le ea malulu o le ea i lalo o le lisi o potu nofomau o le 44-46 DB. O lona uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le tasi potu e le tatau ona le talanoa ai i lanu faʻatasi. O le puipui faʻapipiʻi i le porkirpich e maua ai le leo o le 47 db, ae o le galuega o le a tele lava taimi ma taumafaiga. O le mafiafia o le tulaga o le 20 cm, faia i poloka faga, e i ai le po 4s 4, ae e matua tele lava o fale apitaga mo potu nofo ai. O le puipui e mafai ona fausia mai i Papatusi Papatusi (PGP), ae e sili atu le talafeagai o latou tomai i taimi uma, e tusa lava poo se faʻatalanoaga faigofie lava o le a faʻalogoina.

O le sili ona lelei filifiliga mo le fausiaina o vaega o le a avea ma laupepa o sipela, mo se faʻataʻitaʻiga, lua-vaega vaega o le Knauf-laupepa (g cpphire lisi). O ia vaega o ia mea e mafua mai i le tele o mamanu mamanu e sili atu le manaia mai le 52 i le 55 db ma e le manaʻomia galuega lavelave galuega.

Zoning e Vaega: O le mea e taua e iloa ma o a mea e filifili ai 1500_5

Vaeluaina le umukuka ma le potu malolo

E ui lava i le faʻateleina o le autū o le United Kidhens ma potu malolo, o se tuʻuga o se ata e le pei o tagata uma. O le pisa mai le kukaina o fale e matamata ai ata tifaga pe faitau tusi, ma e oo lava i le pulou sili ona lelei e le sefeina le manogi atoa. E mafai ona e fausia se vaega o le a vaeluaina le potu i le lua sone. E taua tele ona mafai ona tatalia ai le avega ma le faatapulaaina oe i totonu o loʻo i ai totonu. Lua-vaega vaega mai Plasterboad Knauf-Pepa Faʻatasi ma le sao o faʻamau o le a suia soʻo se avega: o se ata tele o le plasma - soʻo se mea.

Zoning e Vaega: O le mea e taua e iloa ma o a mea e filifili ai 1500_6

Filifili se avanoa mo le tala lilo

Tagata o loʻo 'e teteʻe i galuega mamao e te manatu faʻatauvaʻa i le taua o se isi kapeta faʻatasi. I le taimi muamua e foliga mai e mafai ona e galue i soʻo se mea: i le moega, i luga o le sofa, i le potu malolo poʻo le umukuka. Ae o le a vave ona manino e le mautonu. E mafai ona toetoe a mafai ona i totonu o se fale mo galuega. Mo lau lisi o lau kesi, nofoa ma sina tamaʻi laupapa e te manaʻomia e sili atu nai lo le 4.5-6 sikuea mita. m. E mafai ona e vaneina lenei avanoa mai le auala, potu malolo po o le potumoe. O le galuega taua i lenei mataupu o le ausiaina alualu i luma ma faʻatino la latou galuega faʻaeteete ma faʻatino ia vave, ma o lea, o le lua-vaega vaega o loʻo lelei e faʻatautaia lelei i lenei tulaga.

Vaeluaga ma 112 o Knauf-laupepa

Vasega ma 112 mai Sapphire Knauf lisi

E manino lava, i mea sili ona lauiloa ma galuega uma mo zonge, o le pipii ma taugofie o mea mamafa, degwall crufforms e atoatoa.

O ni isi tulaga lelei o vaega o sipelaga

Mafai ona fausia i le fola o le fola

Piliki vaega, PGP poʻo le Bam Blocks e le mafai ona tuʻu i luga o le fola i luga o le fola uma ma le tineia o le lalagaina (laminate, paneta, ie). O le fola mo latou e tatau ona tipiina. O le vaega mai Knauf-laupepa mafai ona tuu i le fale mautotogi tuʻusaʻo i le fola o le fola o le fola ma e faaopopoga i le potu.

Zoning e Vaega: O le mea e taua e iloa ma o a mea e filifili ai 1500_8

Laititi mamafa ma le mafiafia

O le lua-vaega o mea e sili ona taua o le vaega o loʻo malamalama lelei nai lo piliki (53-67 KG / MI² ASPAC, o le mamafa o le 230-280 gi. O lona uiga e te le tau popole i le avega i luga o le tumutumu. I le taimi lava e tasi, o le mafiafia o sea pa o le a itiiti ifo nai lo le piliki: o le vaega o le mafiafia i le pollippich (120 mm) o le a aumaia ai se disc cress cress i le 46-47 db. Lua-vaega o le Septum o Lua Lua Mywall Knauf-laupepa ma se vaega o le fulufulu o fulufulu o latou i le va o latou, o le mafiafia o le 75 mm.

Zoning e Vaega: O le mea e taua e iloa ma o a mea e filifili ai 1500_9

Avanoa e maua ai manatu faapito manatu

Gyptum cartontuvef-laupepa ua sili ona lelei ma mafai. O a latou fausaga e mafai ai ona e faia ni leo o le tele o curvatus o loʻo faʻaaogaina eseese tekinolosi: punou i se matuitui setete (mafiafia radios) ma le faʻasolo i luga).

Lua-vaega pito i luga o Knauf-laupepa - Universal mea e mafai ai ona e faia ni manatu eseese. O nai filifiliga manaia nei.

  • Fai le tala i le va o le potu malolo ma le umukuka. E mafai ona faatafafa pe curved.
  • Faʻamatala le teuina o faiga (fale puipui poʻo le hack). O le a latou foliga mai o le faaauauina o le puipui ma atoatoa fetaui lelei i totonu.
  • Fai se mea. Tele e faʻatulaga se potu laki. Pe laiti foi, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo taofia le moega o le ulu. E mafai foi ona e mamanuina ni naifi ina ia mafai ai ona nana le vevela o le lalaga.
  • Fai mai o faamalama ma faitotoa. Plasterboard faʻamaeʻaina o le faʻamalama malifa e faigofie ma vave nai lo le faʻapipiʻiina o le palasitika ma aso nei.
  • Fausia se atigipusa ina ia mafai ai ona nana fesootaiga: I le faletaele, i le umukuka, carridor.
  • Faaopopo le faafiafiaga i lalo o le taualuga ma le moaina o moli ata i totonu.
  • Faia ni puipui.
  • Fausia se poddium nai lo le moega ma tuu se potumoe i totonu o se tamai fale.
  • Emboss faxi. O se tali lelei lea mo le masani ai i totonu ma le lauiloa o le scandinavian sitaili.

Zoning e Vaega: O le mea e taua e iloa ma o a mea e filifili ai 1500_10

Peitai, o luga luga o manatu mafai ona faʻatapulaʻaina ma faʻatino ai soʻo se fofo faʻapitoa. O le mea autu o le tausisia o le tekonolosi pe a galulue ma mea.

Maualuga tulaga lelei mo le faʻamaeʻaina

Afai na e fausia se vasega mai se uiga lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, o se safibib digwall, o le a le faʻamaufaʻailoga o soʻotaga e faʻaaoga ai le knaf-fusela, poʻo le gifuf-fuʻa ), ia mafai ona faʻatau e faʻaaoga le faʻamaeaina o le faʻamaeaina: Semi-contex vali, venetian plaster, mettalbed weppaper.

Faaleleia microclite

Lua-vaega vaega mai Knauf-laupepa faʻavae i luga o le masani gypsium fausia se bifcmol microlite biroor, o mea masani na faʻaaoga ia latou gaosiga.

Zoning e Vaega: O le mea e taua e iloa ma o a mea e filifili ai 1500_11

Faʻafefea ona fuafua se paketi mo le faʻaleleia atili?

Mo le fuafuaina o le paketi mo le faʻaleleia o se fale mautotogi poʻo se fale, e tatau ona e malamalama i muamua le tele ma mea e te manaʻomia. O le faia o lenei mea, e i ai se meafaigaluega sili - o le mea taua navigator gippuuctor Knauf: na o le fuafuaina o le aofaʻi o mea faʻavae i luga o tapulaʻa faʻapitoa.

Zoning e Vaega: O le mea e taua e iloa ma o a mea e filifili ai 1500_12

Mafaufau o faʻamaumauga i luga o le aofaʻi o mea e faʻaalia, ae o le a fesoasoani ia te oe e malamalama i le faʻataʻitaʻiga faʻaalu ma le mautinoa, leai so o ni mea e sauni mo le lipea e sauni ai mo le lipea e sauni ai mo faʻaleleia o oe.

Faitau atili