'' Miti a Amerika "i luga o Rusia eleele

Anonim

Toe fausia o se tolu-potu fale mautotogi ma se vaega atoa o le 69.4 m2 faʻaaoga le faʻataʻotoʻoina o le masani-fuafuaina fofo.

'' Miti a Amerika

Amerika miti i luga o Rusia eleele

Amerika miti i luga o Rusia eleele
O le tuʻufaʻatasiga o le umukuka ma le potu malolo foliga foliga mai o le sili ona lelei, o le umukuka "o loʻo faʻamamafaina e toetoe lava o le toetoe lava o le tele o le ramp
Amerika miti i luga o Rusia eleele
Ua tosina mai i le TV Hurk, na faʻatauina i totonu o le faleoloa "kalama sofa". Ua fetaui lelei o le totonu o le potu malolo
Amerika miti i luga o Rusia eleele
O le feololo o le sitaili mo tamaiti e fetaui lelei ma le taufetuli ie puipui ma se malie foliga o fola kapeta
Amerika miti i luga o Rusia eleele
Potumoe ituaiga ma le ex-loggia. O le Windows tatala teuteuina ma le Deady - Pesemise faigofie, toʻafilemu ma le manino
Amerika miti i luga o Rusia eleele
"Tolu i le tasi" - lautele, e tusa ma le 8m2, e mafai ai e le faletaele ona "le iloa" o lona lautele
Amerika miti i luga o Rusia eleele
O le le atoatoa o le tulaga o le ala savali na faia e ala i le faʻaaogaina o le faitotoʻa o le faitotoʻa, o le fausia o le faʻaata o le faʻaata ma, o le faʻataina o le faʻasologa o le "masina"

Amerika miti i luga o Rusia eleele

Amerika miti i luga o Rusia eleele
Muamua o le fale o le fale mautotogi
Amerika miti i luga o Rusia eleele
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Afai o oe o se tagata dynamic tagata, e fia malamalama i aso uma o le olaga, o le taʻaloga taʻaloga ma le alofa avanoa, o le a e malie i le fale, o loʻo avea ma sui

E tusa ai ma le tusiata, o le tusitala o le poloketi Alexander Laphina, valu mai le sefulu tagata faʻatau e fiafia i le "American Drived" e faʻalauiloaina e le tusiata o le 20s.

Tagata e faaaogāina tagata talavou o talavou ma dynamic - tuu le galuega e tusia ai le galuega e fai ai se fale e fai ai se potu e sili atu le sili ona faigata, malie ma feololo. Na faia le lua tausaga talu ai, o le totonu ma le aso nei taofia uma faailoga o le vao faaonapo nei. O le faʻamamafa na faia i luga o le lanu o le tuʻufaʻatasi ma ausilali sone.

Frank Lloyd Wright (1869-1959) o le lapoʻa o le tusiata o Chvek, poʻo ai e sili atu lona aʻafia i le tusiata o loʻoona ai nei. Na tuufaatasiga le sui o le Chicago, e tuufaatasi le mea fou ausia o mafaufauga faapitoa ma aga masani ma tu ma aga. O le sili ona lauiloa galuega-"Fale i luga o le Waterfall" (e.kauufifman) ma le fausiaina o le falemataaga o le Archium Arcture i New Yorkshim e tusa ma le Agaga Taimi, o le tuʻufaʻatasia o le totonu faʻatasi ma fafo atu. Na iloga le auala i le tafe o le Wright e ala i le tafega o avanoa, o le mea e maua ai i le tulaga maualalo. O se tasi o meatotino autu o lona tusiata o le tomai lea e tuʻufaʻatasia ai tulaga faʻavae ma le faaleagaga.

Mo le soloia o le tuai ma le fausiaina o vaega fou, aemaise mo le solia o avanoa i totonu o puipui puipui, sa masani ona maua se faatagaga mai le loia. O le taimi na faia ai le poloketi, sa matua faigofie lava. E le gata i lea, leai ni faʻatupeina o tupe na manaʻomia. O vaega fou na fausia, o se tulafono, i le porkirprich po o le kuata.

Matou te iloa le mea e fausia ai ni fofo o loʻo foliga mai o ananafi ma le supermodic, na aumaia i le sami, o le amataina o le taimi na aʻafia ai le faletalimalo. Lenei e faʻasino i le tuʻufaʻatasiga o potu malolo ma umukuka, faʻapea foi ma le faletaele ma se faletaele i le tasi vaega tele. Mafaufau i tulaga lelei ma le le atoatoa o lenei vaiaga.

O loʻo iai le avanoa o le umukuka ma le potu e tutusa ai le aoga o lea nofoaga, o se avanoa moni i le potu aʻoga ma le taimi nei mo malo. Nai lo le tasi le faʻamalama, ma e le tele tele, ina ua faʻaleaʻu le vaega, matou te lua i le taimi e tasi, ma le masani ai moli i totonu o le potu e faʻateleina e le potu. Peitai, o lenei faiga ei ai le le mautonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, shechen smoll e mamao ese mai atoa faʻaleagaina i le tusiaina.

O le fesoʻotaʻiga o le faletaele ma le faletaele e faʻamaoniaina, talu mai le faia o ituaiga eseese o faʻasologa o faʻasologa, e faʻaopopo le lagona o le faʻamafanafanaga. Ae afai o lou aiga e sili atu nai lo tagata e toatolu, o le ae manaʻomia se isi faletaele e aloese ai mai le taeao ma le afiafi "pajama" laina.

Mo mea fou, e le mafai ona faʻailoa i le faaopoopoga o potu potumoe i le tele o le ogalaau, o fola e lua-laina i le potu malolo o le umukuka, o le folasaga o le lima o le umukuka.

O le mea moni, o le faʻafitauli o le faʻaopopoina o le 4mm to gaioi nofoaga o loʻo faʻaalu le ogalaau o le ogalaau ona o le fiafia. O loʻo loʻogisagi faʻapitoa i le tufuga fai ma le lē faʻaaogaina, ma faʻaaogaina le Fomam Permalation Aradlation e le American Space Unions Mo Sasas. Na motusia se tamaʻi pele i lalo o le faʻamalama, o lona uiga e le faamalosia ai le auala e feagai ma le auala, ae o le faʻatauaina o le faʻatafunaina o le sami.

O le lua-tier fola e tulaʻi mai ma le popū ma faʻasino i le potu o se mea faʻapitoa. O sea tali e le mafai ona mafaufauina ma le atoatoa le aoga ma faʻavae, o se faʻafitauli teuteu o loʻo talia e le pule. O le lamolemole o laina pito i tua e le o manino i le mautinoa o le tuaoi i le va o le lua tulaga: O le umukuka ma le taulaga o loo ola ese i le potu malolo. Fale fanau laʻititi mai le kamupani "Paul" fausiaina i le pito o le faʻatuʻuga e faigofie ai ona suia le moli.

I le talosaga a le tagata faʻatau, na faia le fola i le vevela (de-vi), lea o loʻo feagai ai ma fausaga fausaga i le fauina.

O le faʻasologa o le masini o se faigofie ma aoga o le fola o le fogafale e pei ona taua: O le plug vaega o loʻo faataatia i luga o le sima o loʻo atagia mai ai o le alminumini e mafaufau i ai o le alavai toto O le faʻamafanafana uaea ma se le soifua maloloina e mafai ai ona e fetuʻunaʻi le vevela, o loʻo taoto i luga. Ona toe foi ai lea o le sima ma le mafiafia o le tolu pe fa seneturi, o loʻo taʻoto le tapolo o le Kamupani o Vernut Gue.

O le fola fola ua faʻatulaga foʻi i totonu o le faletaele ma i le Longzed Logginia, lea e sili ona talafeagai ma talafeagai i le tatou tau. (Eseese auala o Glazing Logis ma Fatou faatagaga ma talanoaga matou te faʻamatala i ai mekasini o loʻo faʻamatalaina ai faʻamatalaga i le N9, 10 ma le 11 i le 1999).

Faatasi ai ma le toe fausia o le fale mautotogi, na aveese ai le taleniaga a Linouleru. O le sima fou ua saunia e maua ai le tumu i le fola.

O le mafuaʻaga o le Oloa o ExcemaDo Coucticts Halls ma Gala o loʻo avea ma ata o loʻo faʻaalia e le mafai ona faʻaalia i le pito i tafatafa o le siusiu. O le manatu lea e foliga mai o le potu sili ona faigata i le fofo atoa. O le leai o se manatu o le faʻamaloloina o le faʻamalologa o le mafai ona nanaina halogn tragformers, o pamu o le ea ma pulou mai le ipu. O le ata atoa e aofia ai se uʻamea faʻavaʻa ma ua gaosia e le tigi-ʻau. Galvation uliuli uamea faavaa faʻapipiʻi i le taualuga ma se pneumatic bistol. Fausiaina-i halosen luminare ua faaofi i totonu o le pu e tuliesea i le digwall.

I le ata tusiata, e fa tulaga o le lima cadehimita ai na avanoa uma. Fausia ia sili ona faigata le fesoasoani tele ma matagofie "teltracs". O le Dynamic "gaioiga" o le taualuga i le potu malolo "o loʻo faʻafilemu" ma laconic pa.

E le gata i le fausia i totonu o le totonugalemu o le mafolafola halogn rulogn ruliares, o loʻo faʻaaogaina se mea e faʻatonutonu ai, sili atu le faʻatonutonuina o le lotoa. I luga o le maualuga i luga o le manifinifi o ubes, o polo o loo teuina, lanumoana ma auro.

O le eletise eletise e sili atu le saogalemu ma sili atu ona aoga e tulia le polofesa. Peitaʻi, afai e te filifili e ave se sikulukalaiva ma le fuaitau ma faʻataʻitaʻi e aveʻesea lau eletise, o lona uiga o le faʻailo a le faʻailo a le PPV poʻo le faʻailoga uaea. O se fale mautotogi na faʻaaogaina ma faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga o uaea, 12 fetuʻutuʻunaʻi pusa ma pe tusa o le 100 electrolyts. O le faʻatuatuaina o le eso (Siamani) switchotch ma palt phoas (Siamani) na sili ona fiafia i ai e tagata faʻatau ma galuega.

Mo puipui, o loʻo filifilia Rasch i lalo o le valiina, ma le vali ata o Tikkoulalla na fausia ai le aʻafiaga o le susulu o le auro.

NonNen Alterars maua le pito i lalo o le faletaele. Muamua, o le eseʻese eseese o nofoaga, faleʻoloa, faleuila ma faletaele. Ina ua maeʻa toe fausiaina, tasi, B8m2 tulaʻi, asthethetic lelei ma stylistly specticular avanoa. Mai le auala i totonu o totonu, o le faletaele ua vavaeeseina e se ipu tioata e fatuina ai se malamalama le masani ai malamalama. O le taʻaloga ma le faʻailoaina o le tele o loʻo faʻaauau pea i luga. O tioata tioata o loʻo faʻatulaga i luga o se faʻasologa masani e faʻaaoga ai le mokesi faʻamatalaga-kolosi i totonu o le au o loʻo faʻatagaina le faʻamamaina. O le faʻamaloloina o le faʻafitauli o le Cropration na atiaʻe e le kamupani Dutch i luga o le Almonineum vaega, susulu ma atagia agavaʻa o loʻo atiaʻe ai le autu o tuʻufaʻatasiga ma masani ai.

O galuega uma, e aofia ai magestiard St, na fausia ma faʻamaeʻaina ma faʻaiʻu, na faia e le kamupani "faʻailoga". Talu mai le faʻatauga o meafale e leʻo se vaega o le galuega na faia i luma o le tusiata, o le tau o totonu na sili ona avea ma pisinisi i totonu o le aiga o tagata faʻatau. O fautuaga a le tagata filifilia o le kamupani mo meaafale na aofia i le tau o tautua Lautele feutagaiga. Avanoa i se tau o le $ 200M2 faʻapipiʻi pou poulolololo o le kamupani "Cascade".

Na tufatufaina le pasene pasene o tau o tau, 8% - o le poloketi lava ia, 58% - faufale, 44%.

Tusa ma le tau o le 1M2 "Trustkey" e latalata mai le faletalimalo $ 140

A suia le vevela vevela, na latou tutu i luga o paipa o le Austrian Company Sheez. E fesoʻotaʻi ma le mea moni o le faʻamalosiina i faiga a le atunuʻu, e oʻo i le lima taimi maualuga atu nai lo le masani ai, ma le mama a le vai e sili atu ona manaʻomia. O paipa faʻaulufale mai o loʻo fetuunai ai i le Rusia tulaga, o le paʻu vai o loʻo faʻapipiʻiina faʻapipiʻi.

O lea, o le tasi o le vanimonimo, o le siʻitaga ma le faʻamalamalama o aʻafiaga o le malamalama, o le lanu lanu ua moliina ai se fale, manava le potu i le potu malolo.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

'' Miti a Amerika

Tusiata: Alexander Laphin

Matamata i luga

Faitau atili