O le a le lanu o lou fale?

Anonim

Lua-potu potu potu ma le vaega atoa o le 85 M2: O se sui sui i lilac lanu, o le Corracotta Kapeneta ma Gor o Groopled Divisions mai Gump Borkings mai Glass poloka.

O le a le lanu o lou fale? 15005_1

O le a le lanu o lou fale?
Tulimanu potu fale. Eletise eletise, toe fetuutuunai i pito o papa poloka, lafoai le manaia o ata i luga o le placc
O le a le lanu o lou fale?
Vaʻai mai le alatele i le potu malolo ma le umukuka. O le Hostess o le a talisapaia le faigofie o le sliding faamalama i le va o le alatele ma le umukuka
O le a le lanu o lou fale?
Potu malolo ma ulufale fale. SOGECILOILE VAEGA MAI MULIMULI MA MATELE LAUGA BODCK PLOCKS I totonu o le Dynamism ma faigofie
O le a le lanu o lou fale?
Fasi o le potu malolo. Lanu lanu o lenei potu na musuia i le natura o le paletic setete. Malulu sami, paepae fale ma le siliva siliva
O le a le lanu o lou fale?
O le 'aiga o le afiafi. Faʻaopopoina le vaega o le potu malolo i le umukuka o loʻo mafai ona tuʻuina i totonu o se tamaʻi umukuka mafanafana o le laulau
O le a le lanu o lou fale?
Kapeneta. Ua vaevaeina le potu i totonu o le lua sone: o le ofisa lava ia ma le potumoe. O le tuaoi i le va oi latou e faailoa mai e ala i le suia o le taualuga
O le a le lanu o lou fale?
Faletaele. Mo lenei potu, blussion-efuefu nusipepa o poloka tioata ma vae na filifilia, ia, faʻatasi ai ma paʻepaʻe puipui ma meafaigaluega, faʻaauau le autu o le imatesa
O le a le lanu o lou fale?
Umukuka. Na iloa ai o le mauaina o ceratemic lapisi, ipu ma isi umukuka lilac lanu- lavelave galuega

O le a le lanu o lou fale?

O le a le lanu o lou fale?
Muamua o le fale o le fale mautotogi
O le a le lanu o lou fale?
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

O fea o tatou e leʻi tuua upu ma le iloa o loʻo i ai mai le "uʻamea o le tau" i luga o le itupa o auala, fale ma faitotoʻa faitotoʻa ?! O le Kschastina, ua faʻasaʻoina le taimi ma le iloa, ma mea. O le auala faaonapo nei e toe faʻaleleia e aofia ai suiga moni o suiga. Na avea ma ni vaega na avefaʻatasi, tuʻituʻi i le uu o le pa puipui, o le vaisu ma ercentrics o se tagata faʻapitoa ua mafai ona fausia le avanoa "o le pepa".

O le fale mautotogi o le a talanoaina e le pei o isi. O loʻo i totonu i le povi faʻavae, addrem lelei, e puʻeina palakepi puipui o puipui ma faʻapipiʻi vaega. O feagaiga na latou mafaufauina ma le saʻo le mea latou te manaʻomia. E le o ni lisi o nettery, sa latou fouvale mai o latou lava lagona ma manatu suamalie. O le faʻaliliuga o manatu na pa'ū o se lanu lanu, ae le o se lavelave faʻalelei. O le avanoa i le 85m2 na seʻeina, ae tulia le uluaʻi fausaga o le fale mautotogi o le fale o le fale o le tuai o le 70s. O le ata o le fale mautotogi na matua faʻamalamalamaina e matua vave tele: o le toe faaleleia ma tasi - le faʻatulagaina o meaafale ma mea laiti ua maeʻa. O le mea lea, o le tau o galuega fuafuaina sa 10%, ma mea taufatu i le 70% o le aofaiga atoa o le toe faamauina o tau.

O le faʻavae o laina o taʻamilosaga na faʻaaoga i totonu o le fale e manaʻomia ai pepa aloaia o falepui ma Sofia. Faʻafesoʻotaʻi fesoasoani fesoasoani i le fale gaosi vailaʻau, o loʻo faʻatino tonu le meaafale e tusa ai ma ata o le tusiata o le tusiata o Jeanne Kinchek. O le faʻaogaina o faʻamatalaga o mea (e aofia ai ma le taʻimua) ua faʻavaveina le faʻagasologa ma faʻaititia tau e le 30%.

O le pule o le fale mautotogi mai le amataga na vaʻaia i le elemene o le lilac-faʻamanatu o le tautotogo ma le vivii. O le kapeneta na faia i totonu mo lē e ana, o le lanu autu o lea (enaena) atagia ai le manaʻoga mo le faʻamafanafana. Ma le talitonuina, e faʻafefea ona mateʻese le lanu o tagata na o le au o ona tagata. Ua lauiloa o le malamalama ma le lanu suia le avanoa (faʻataʻitaʻiga, mafanafana ma pogisa vaʻaia faʻaititia le voluma).

Na filifilia e le Hostess le mea na filifili ai le malulu o tamatamailima mo le fale mautotogi, lea e faʻamanatu ai le sami ea o le Palec setete, lea na tupu ai. E foliga mai o lenei aisa vai ma le saviga sa agi mai le afi ma Beech, ona faia lea o tagata matua, galuega i le umukuka ma kapeti i luga o le umukuka ma kapeti i luga o le umukuka ma kapeti i luga o le umukuka ma kapeneta. "Na aliali mai se fale talaloa o le falesa. O nisi taimi e foliga mai e pei o oe i le aisa po o le malo o le kiona," O le tusitala o le poloketi gasolo.

E le malilie tagata uma i le olaga i Lilac. O lenei filifiliga e solia ai le masani ai manatu o le valepao, lea e pei o foliga mafanafana. O le Lima Limac Littlely Blurs, Liliu i le Smoky Grey, ma i le ofisa faʻafesoʻotaʻi ma Terracotta, Peach ma Brown Toun. Lua Lolosias (Fules, Pati) e fetaui ma le potu lava e tasi e fesoʻotaʻi ai. E moni, o le lanu faʻailo fetaui ma le sailiga o mea (faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻatonu patino ai le tuma nai anatali, aʻo le a le talafeagai i le Moscow). I le lanu a le Alo, o auiliiliga o luga o le toafilemu o mea lelei ma puipui puipui.

I le faʻavasegaga, o le fiafia na tuʻuina atu i ni voluma tetele ma foliga faʻaali. Faʻalavelaveina le ata i le alatele, e pei o le aū o se poprow, valaʻauina oe i le potu malolo. Ua maeʻa ona oso mai ni vaega o le kamela i le vaivaiga e oso ai i le totonugalemu ma se ata faʻapipiʻi, faʻavasega le faʻailoga o le fale mautotogi. Na fai mai le puipui, o poloka tioata na faataatiaina i laina lamolemole, ma faaauau pea ona faaea le tulimanu o liliega o le "koluma". O le vaega lava e tasi o loʻo alu i le potu malolo, faʻateleina le umukuka ma fatuina o le tasi o le avanoa. O le foliga mai o se isi auala i le pito o le auala o se faʻataʻitaʻiga o se faʻata o le ata o se ipu tioata i le alavai ua maeʻa ai le autu.

E tusa ai ma le uluaʻi ata o le tusiata i le "kapeta kapeta", o le kapeta le masani ai o le oval foliga (34) na faia. O le American Version o le lalagaina o le Wardan Parvas o le a faʻaaogaina ai fulufulu o fulufulu-mataga. O lona faʻatamala o loʻo tulaʻi mai i se mea e leʻi mafaufauina, toetoe lava ola o le moni lanu, o le tele o le 1.5 mita i le lautele. E mafiafia le kapeta ma, masalo, e le masani ai.

O loʻo iai se fuafuaga masani o le ulufale mai o sone, o loʻo iai muamua, o loʻo e faia muamua: E tusa lava poʻo a. O lona foliga e latalata i le lelei-toetoe lava cube (e tuʻufaʻatasia ai le mafaufau, o se potu o loʻo iai le vaega o le Cuba, sili ona lelei mo se tagata).

O le alatele o le malamalama lelei ona o le mea moni o le malamalama o le malamalama e ala i le tioata vasega ma le umukuka sliding faamalama. O le talimalo o le a talisapaia lenei sailiiliga, aua o le faʻatauga na mafai ona vave tuʻuina i luga o le laulau i tafatafa o le faʻamalama mai le umukuka.

Mo le nofoaga autu i le fale aʻenatu masani, "tau" o le umukuka ma le potu malolo (Aza Center o le laulau o aiga e 'ai. E ui lava e foliga mai e iloga ona o le 'aina o ona lava fale, e le maua ai e le umukuka lona tulaga ma tumau pea i le nofoaga e te fiafia iai. Ou te manaʻo e tatau ona ou nofo i le lototele o le tusiata: O lea, o le masani ai o le taele ma potumoe, o le faʻaaogaina o le potu paʻu ma muamua faʻaaogaina.

I le amataga o le potu vaʻai i le potu malolo ma le umi o le 6m ma le maualalo o le faʻaituau (2.75m) tutusa ma le taʻavale. O le tuʻituʻi i lalo o lenei faʻatasiga ma vaʻaia tele le maualuga, i le faʻasologa o le lapotopoto na faia ai se lapotopoto (2m sheameter, o le "o loʻo i ai o loʻo i ai i le tulaga o loʻo i ai i le faafiafiaga o chroed o lo o ia o lo o ia o loʻo i ai o loʻo i ai o loʻo i ai i le tulaga o loʻo i ai i le tulaga o loʻo i ai i le tulaga o loʻo i ai o loʻo i ai i le tulaga o loʻo i ai o loʻo i ai i le faafiafiaga o chromen o lo o ia o loʻo i ai o loʻo i ai o loʻo i ai le faaeega o papala o papala o papa. I le taimi o le galuega na i ai faigata ona o le lelei-tulaga lelei i luga o laupapa laupapa. O le maualuga o eseesega i le 5cm! Talu mai le Slope sa tele naua, mo le soona fai nai lo le sipuni ou te faʻaaogaina le laupepa o laupepa.

Masalo, o le alatele ma le potu malolo o le feagai ai ma le fale mautotogi. A o le lautele lagona, o le ala savali e iai lona uiga taua. O le malaga e ala i le pei o le faʻapipiʻi i luga o le mauga aisa: tuleia ese mai se faʻata i le faitotoʻa faitotoʻa, ma maua, e aunoa ma se isi talavou o loʻo totoe. Komepiuta, faatauaso, faigofie mea na aofia ai mea alofa-lcoutturet-umptored Artrephere o se ofoofogia ia se tasi i totonu ia te ia e leai se faailoga ma se talavou talavou.

Pasi atu, e tau le mafai e se tasi o le a uaʻi atu i le faitotoʻa o faitotoʻa o le Kapeneta. I se aotelega, e leai ni kapeneta i totonu o le fale mautotogi. O nisi faafetai i le sir o le sipuni ua foliga mai ua soloia i totonu o le auala (o le ua molia e masani ai ma o loʻo faʻaaogaina e talafeagai), o isi o loʻo ofuina i luga o le paleni ma faitotoʻa. E faigata ona mateina o se mea o loʻo i ai le ulufale atu i le "tulaga tutusa" lalolagi.

O mea na ufiufi na suʻi i luga o le malupuipuia meaafale o le potu malolo: O le lanu o le lulu susu mo le taumafanafana, lilac - mo le taumalulu. O pupuni i totonu o le umukuka ma le potu malolo e tutusa, malamalama (Siamani tulle), ma i totonu o le ie puipui o le fale ma mamafa (Amerika togafiti). O ie na faʻatonuina i le potu "inter-dictive" lina orteoga, ma le "faʻapipiʻi" o le fale o le totonuga o le coureau o le marina o le marina koo.

Kapeneta, lalolagi i le lalolagi. O le manino ma le lelei o lenei potu e lavea ai. E leai se mea, tusi ata, faʻaseʻe faalilolilo, e tu ma nonoa tutuli, laulau, nofoa. O le faʻatusa o le faʻatusatusaga ma le suia o le texptus e vavaeʻese ai le potu i le 22M2 i ni vaega aoga e lua: o le ofisa, o le potu faigaluega (sofa strire). E aofia ai le Kapeneta o le faletusi o le faletusi i le 3000toms. E le pulea e le le le lelei, ae peitai o le avea i totonu, ae le o malologa, ae amio pulea. O totonu o le toetoe o se kapeneta Igilisi ma se mea na tupu "le lalolagi" e maua ai le lagona manaʻo o le lagolago. Mafanafana lanu gamut, faʻataʻamilomilo ata o laupapa laupapa, meaafale mautu - o mea uma e foliga mai o mea uma e nono mai le isi vaitaimi. O le faatiga faaleagaga o le Momopalatonu, e tatau ona mafaufau loloto ai i le vaipuna faaletino, e tatau ona mafaufau loloto. Matou te fiafia tele i lanu o atunuu e sili atu ona faʻasao ma le faʻaeteete ona toe faʻaaogaina. E manaia tele le avanoa o le Kapeneta i le faigofie ma le tele o mea laupapa, pei o meaai laupapa, pei o meafalefale, ua potopoto mai i le teuteuina o ie ua leva ona faia. Ua manino le malamalama o le Shothonil Sweale Forginal Lath ma le Maea: I le nofoaga faafiafia - o le tuuatoatasi o le lamepa ma lua shids, i totonu o moli.

Ma, i totonu o lo tatou maunutonuga le autu autu o le filifiliga lanu. E ui i le mea moni o le "Royal Plaple" e faigata tele i le galuega (e sili atu nai lo le filifiliga faʻamanuiaina o tuufaatasiga, o laugatasi o le malamalama ma le faigofie. O le au talimalo ma le tusiata na maua o se gagana masani ma maua le manaʻoga e le manaʻomia e le masani ai mo le avanoa avanoa. O le lanu na fatuina ai se siosiomaga malamalama ma faamama le faamaoni o le sitaili. E ono finau mai o le manuia o lenei poloketi ua faaiʻuina i le Potinicrozation o le ola - o le amataga lea mo lele o mafaufauga. O lea aua le fefe e faʻataʻitaʻi, faʻaalia oe lava, tuʻuina ia te oe le finagalo o lana meatane, ona ia iʻu ai lea!

Faamatalaga faʻatekinisi

Fola Puipui Taualuga Meaafale
Vaega
Ceramic tile charamiche ragno (Italia) Veleat ogatasi fefiloi, tikkurlalla vali Palakalafa Finnish Meafale (sapalai o le kamupani "interlior-clouce")
Umukuka
Ceramic tile charamiche ragno (Italia) Ceramic tile marazzi (Italia) Richter-system (Siamani) Faʻapea foʻi
Potu malolo
Beech parquet Veleat ogatasi fefiloi, tikkurlalla vali Palakalafa «
Kapeneta
Beech parquet Faʻapea foʻi Faʻapea foʻi Italia fale gaosi fale gaosi canova (sapalai o le kamupani "sisina")
Fanau
Beech parquet « « Finnish Meafale (sapalai o le kamupani "interlior-clouce")
Ala karitoti
Beech parquet « « Faʻapea foʻi
Faletalimalo Malo
Ceramic tile charamiche ragno (Italia) Ceramic tile marazzi (Italia) Richter-system (Siamani) «
Faletaele
Ceramic tile charamiche ragno (Italia) « « «

O le fale mautotogi ua gaosia i luga o le Italia meafaigaluega e le kamupani moscow "persist". I le taimi o le toe faaleleia, o le taugofie ma le maualuga o pupuni o pupuni. Ina ia tatalia le sitaili, faʻatafula laupapa na faia i le ofisa, i le potu atoa - palasitika.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

O le a le lanu o lou fale? 15005_13

Tusiata: Jeanne Kirchhek

Matamata i luga

Faitau atili