E le mason, ae o le vali

Anonim

E faʻaali ai le piliki, e le manaʻomia le faʻaaogaina o se foliga faʻapena, na vali puipui ma agini o lanu.

E le mason, ae o le vali 15017_1

Naʻo le faʻalatalata atu i lenei puipui, e mafai ona e iloa e le o le le tutusa. Ina ia fausia, e tatau ona e puʻupuʻu ...

Galuega Faigaluega

E le mason, ae o le vali

Sili ona lelei, o se atavali foliga foliga 1/4 o le pa maualuga. Muamua o mea uma, Tapuni le fola ma le plinths (ina ia aua neʻi maua le vali) ma iloa ai le paoa o le puipui o le puipui e te manaʻo e lanu. I luga o le laina talosaga, fai se puipuiga malu.

Muamua, ia faʻaaoga se vaega i se vaega o le paepae sulu o sulu i luga o le puipui, ma le pito i luga o le pito i tua, o le a mafai ona faʻatumuina i le va o le "luko". O le ata vali o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai se lapoʻa lapoʻa na tipiina i le vali ma faʻamalosi (impony). E le manaʻomia le taumafai e ufiufi pea le laualuga atoa - i taimi uma e savali i nofoaga eseese e fai ai papa.

E taua mea e lapataiina, e manaʻomia le faʻavasegaina o le "fale mea fai le pa puipui atoa o" tamaʻi pilioa. E taua tele lea mo ni paʻu laiti, mo se faʻataʻitaʻiga i tafatafa o le faʻamalama. I le va o le "piliki" e tatau ona tumau i se avanoa o le 10-12mm. Manatua e faigofie lava ona faʻaititia nai lo le siʻitia o le ua uma ona tusia.

Mea talafeagai

O le a manaʻomia se pakete, lua pulumu (n4.20), o le nifo o le nifo, ono cardboards o se paleti, lua faʻapipiʻi, e tusa ma le sefulu o fusi (fagu mea) ) Polymer Acrylicmpolion: Titanium Binlil, kesi, mumu ma susulu, syna, siena naturat ma ulufale, umbra, Mass Brown. E sili atu Bellil e faʻatau ma se faʻailoga. O le aofaʻiga o le vali o le a lava e te tusia ai le 50m "piliki puipui".

Pe a vali le ata vali, fai le au o "piliki", amata mai le laina pito i lalo. O taimi i le va o elemene e le tatau ona le fetaui lelei. Ia mautinoa o le tulaga o loʻo lelei faʻataʻamilomilo ma e le "manuʻa". E le manaʻomia le faʻaaogaina o se pule, vali lou lima: O le a foliga mai o le a sili atu le umi. Afai e foliga mai ia te oe o le pito o le laina o se laina ua matua faʻatupulaʻia ai pe aveese, e mafai ona e faʻaopopo pe aveʻesea ai le "fofo", o loʻo avea ai ma sui o le maualuga o le 'eseʻese.

E le mason, ae o le vali

Tapuni le fola ma le togi i lalo pe ata tifaga. Ona faʻapipiʻi lea o le laina faʻamilo i le maualuga o le lumanaʻi ata ma maua se lipine faʻalelei i luga.

E le mason, ae o le vali

Saunia le ata vali ata, faʻafefiloi i luga o se pepa laupapa i le lautele pulumu 2/3 o le tilivaina o leʻau, 1/6 vaega o le umbra.

E le mason, ae o le vali

E sili le faʻafefiloi vali ma ni vaega laiti ma vave faʻaaoga i luga o le puipui. I le taimi o le galuega, aua neʻi galo o le aafiaga o le "piliki puipui" o loʻo fausia i luga o le taʻaloga o le paolo.

E le mason, ae o le vali

I nisi nofoaga, "savali" ma le apogige mo le taimi lona lua e fausia ai le aafiaga o ao. Ina ua maeʻa faʻamago, vali tusiata i le panika (e ala i lima, ae le o luga o le laina!) O feutagaiga o ni laina o piliki.

E le mason, ae o le vali

Mo le atavali i lalo o le piliki, e manaʻomia le faʻaaogaina o Okhru ma Siena, Aunoa pe a palu eseese ata, o loʻo faʻaaogaina i le tasi i le lanu o le "brownicks".

E le mason, ae o le vali

E le o le mea e mautinoa le mautinoa o itu o "mea na pululufifai" na taia tele atu, i se tasi, e sili le le fiafia i ai.

Ina ia maua le lanu piliki lanu, faʻafefe ai le natura sima, ohru mumu ma oher mama, faʻaopopoina sina matamuli. O le lautele o pulumu e tumu i le tele o "piliki" i luga o puipui uma i soo se faasologa ma vave ma le punou. Mo le tele o isi "piliki" (ave foi i se faʻasologa o le faʻasologa) i le tuʻufaʻatasia o lanu, faʻaopopoina nisi vai ma lanu enaena. O le tolu ata o le a mafai ona faʻaopopo o le pili ma susunuina siena. O le faʻavae o vali e tutusa lava i mataupu uma e tolu.

A valiina uma "tamaʻi pili, i luga o le pito o le pa i le metotia, faʻaaoga se paluga mai le faʻamamaina i le vai whitse. Ina ua maeʻa, fai le nifo nifo i totonu o le "ato ato" vali ma spray e toe gaosia le piliki tino.

Lelei e iloa

O le lelei o le acrylic valiina e le salalau, ae o le ufiufi i luga ma se lamolemole lamolemole ma tagi vave.

E tatau foi ona manatua o ni siva e le mafaitaulia ma laina na mafua ai le taimi e faigofie ai ona aveese gaioiga i le vai. Pe a filifilia lanu, aua le le malamalama i le acrylic vali poken pe a mago.

O le puipui toso o le a foliga faʻalenatura, pe a e faia "piliki" Quaʻapi. O le mafuaʻaga lea o le manifinifi manifinifi i le itu taumatau ma le pito i lalo e liʻo ai taʻitasi "piliki" vali e mauaina o se faʻaiuga o le fefiloi ma belil. O le fesoasoani fesoasoani e tatau ona faatonuina i luga o puipui uma i se tasigaga, fuafua i le mea o le moli mata mai le faamalama. Afai o le faʻamalosi e tu i fafo, e mafai ona e laʻea lenei aʻafiaga, o loʻo tupu aʻe ma se pulumu nifo, o le susu i le vaifofo o le lanumoana.

O galuega (i totonu o le potu i luga o le potu B30m2) Alualu i luma e mafai ona faatinoina i le 12-16 itula. Luga o le "piliki puipui" o le a foliga lelei ma le wax (lacquer) o se laupapa mai se laʻau pe (o le a le mea e sili atu ai le faigata) i le tele o le olo o le "maa".

E le mason, ae o le vali

Aua le faʻatali seʻia oʻo i le vali o le taʻavale, ma vave puʻeina ai sina palaka ma le spongige ua fufui i totonu o le bibrikh, o le mea na faaopoopo i le upur.

E le mason, ae o le vali

Tuʻuina atu le "palette" pito o vaega taʻitasi o vaega o loʻo i ai ina ia mafai ona suia le ata o le "bricks".

E le mason, ae o le vali

Mo se sili le mea moni - e pei o le "piliki", e le tatau ona i ai i se isi stimmetrically ma e tasi le tele. E le o toeititi o le a e aʻoaʻo e tusia "pili kuka" vali, e aunoa ma le apalai i le polokaina o masini.

E le mason, ae o le vali

A faʻatulaga uma pili kuka "i luga o latou vali fou, faʻataʻitaʻiga o tagata i le taimi nei o loʻo maua ai le taimi nei i le piliki o loʻo i ai nei.

E le mason, ae o le vali

Ina ia faia le "piliki" e aofia ai, liʻoina i latou ma se pulumu manifinifi i le pito o le taumatau ma lalo. Ona ola ai lea o nei mea suamalie.

E le mason, ae o le vali

Ina ua uma ona aveese le lipine o le puipuiga o le lipine, e tumau pea le fasioti o se laupapa laupapa, o se pa mai seisi mea pe tusi se tuaoi, faʻataʻitaʻiga piliki.

Faitau atili