Gyptum + cardboard = toe faaleleia faaalu

Anonim

O i puipui o puipui ma laupepa ma fasi pepa ma le pito i luga - o le sili ona lelei fofo o le faafitauli o le tau ma lelei i le taimi o toe faaleleia.

Gyptum + cardboard = toe faaleleia faaalu 15019_1

O loʻo ia te oe pa tuai i lou fale - pepa puipui, atavali, paʻepaʻe paʻepaʻe e le nanaina paolo, faʻalilolilo o loʻo faʻaaogaina. O le a le mea e fai? O lenei fesili masani o totini ma e le faʻatagaina le moe: e le lava le taimi e sili atu ai o le sili atu, ma e pei o tau maualalo e maua ai le iʻuga sili ona lelei - aua le iloa.

Gypsum + cardboard = toe faaleleia faaalu

Sili atu le lelei mai le pito i luga o le pito i luga o le sisitema ma panels. O loʻo faʻapipiʻi i le sysrier stare, o le a mafai ona avea ma laupapa, ae o lenei ua avea nei seti o ni faʻamaumauga faʻapitoa ua avea ma faʻateleina le tufatufaina. O le faʻavaʻa e faʻapipiʻi i le puipui, fola ma taualuga. Manatua o le laupepa pito o loʻo faia mai mea faʻalenatura: Plaster, pusa laupapa. Gypsum Activatity e tusa ma le tino o le tagata ola. E le aofia ai le afaina o vailaʻau nai lo ni palasitika potu ma kusi e le mitamita, ua lava lona lagona le fiafia ma le lelei afi. O le ausilali pepa o le a sefe mai le manaʻoga e ulufafo atu kilokalama o le tufuga i luga o le gataifale o puipui.

Umi - 2500mm

Lautele - 500 pe 600mm

Mafiafia - 10 pe 12,5mm

Le malosi faasoesa - 105 kg / cm2

Mamafa 1m2-affered 8.5-10 kg

O le telepeʻa tulaga o ia ituaiga o le Tekonolosi o le "Mafaufaʻu" fausia, lea e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o puipui-faʻavae, e taua tele mo le puipui tuai. A maeʻa faletaele potu ma potu faleuila, o le faʻapitoa o le susture-o loʻo faʻaaogaina pepa (G CLOB), i luga o le mea e mafai ona faia ai le faʻatonutonuina o loʻo feagai ai ma mea teuteu.

O le faʻaiuga o le vaega o loʻo faia o se lau o le laupepa, o loʻo tuu i luma i le itu i luma e le polyvyl chloride declorives o puipui o puipui o puipui, piliki, e aofia ai le faʻapipiʻi , i nofoaga nofomau ma le lautele o avanoa. O le manatu o le faʻaaogaina o pepa laupepa ma panels mo le puipui o le palu ma le tau o loʻo totogi ai le tele o fausaga ma teuteu foliga.

Talitonu? .. Ona alu lea.

Gypsum + cardboard = toe faaleleia faaalu

I luga o le fola, tuu laina o le nofoaga o le taiala o le mataupu o faamatalaga.

Gyptum + cardboard = toe faaleleia faaalu

Faʻaaoga se tamalaau, faʻaliliu la laina i le taualuga.

Gypsum + cardboard = toe faaleleia faaalu

Fai laina o le nofoaga o le strimps rack faʻamatalaga ma nofoaga o la latou faʻapipiʻi (USag 600mm).

Gypsum + cardboard = toe faaleleia faaalu

I lalo o le faʻatonuga, faʻaalu pu i lalo o le faletalimalo.

Gypsum + cardboard = toe faaleleia faaalu

Ina ua maeʻa, faapipii tuusaʻo taofi (Steels papatusi) i le puipui ma faleʻaiga ma fao.

Gyptum + cardboard = toe faaleleia faaalu

Amata le paʻu paʻu i luga o le "tasi" taʻiala faʻamatalaga.

Gyptum + cardboard = toe faaleleia faaalu

Tauaveina le naifi tipi le sili ona leaga o le rubbon.

Gyptum + cardboard = toe faaleleia faaalu

Faʻavasega le tumau le taʻiala o le faʻamalosi i luga o le laupapa laina i luga o le fola, faia ma le kapoti i lalo o le faleʻoloa.

Fuafua i luga o le ituaiga potu, o le mafiafia o puipui ma le maualuga o le taualuga o le filifilia o uʻamea faʻamatalaga e fausia ai se shurrier faʻavaʻa. Ina ia faʻamau i ai, o le a e manaʻomia se taʻavale ma se kapeti carbiade e fetaui ma le lapoa o se palasitika o le tino, o le stacks mo le tipiina o le talaaga, faapea foi O se ata tipi mo papatusi o lotoa, penitala penitala, fau le tulaga ma le mita. A oʻo uma mea uma o le a e aloalo, e mafai ona e amata galuega.

Elemene o le tino maliu

Faʻailoaina o le Taiala (PN) ma Racking Faʻamatalaga (PS) - Mo le fetuʻutuʻu i luga o se uʻamea faʻavaʻa

Faʻasaina o faʻamatalaga (polokalama) - mo le feagai ai mai le faʻaumaina o panels

O polofesa i le umi o le 2.5-6.0 m mai le roupled Calvanzed Steel ma le mafiafia o 0.5-0.7 MM o le auala (ITULA). E mafai foʻi ona tatou lafoina le faʻavae o le l-ata, ae o faʻamatalaga tele i lapopoa, o lea na faʻateleina ai le mamafa o 1m2 puipui i le 25Kg. O nisi taimi e faʻaoga e faʻauma ai i luga o panels o loʻo faʻatulaga i luga o le puipui e faʻaaoga ai se faʻailoga faʻapitoa mo le digwall.

Gyptum + cardboard = toe faaleleia faaalu
1. "Tuai" Pat

2. Fucking talaaga

3. Faamaloloina

4. vevela

5. O le laupepa o le laupepa

6. Sopoia

7. Faamalosia le lipine

8. O se vaega o le spuarpiarpre fesoasoani i le tulaga (poʻo le plumping) faia se faʻailoga i luga o le fola ma le taualuga, faʻauiga le mamao mai le nofoaga o le a faʻapipiʻi pipii. I luga o le "na o le" o taiala (pn) ma le rack (ps) talaaga. Faʻapipiʻi ma malupuipuia Mon ma PS i luga o laina faʻailoga. Ina ia faia lenei mea, e ala i pu i totonu o taiala i le fola ma luga o le taualuga, inisi inisi mo lita. Afai e tatau, e mafai ona faia saʻo lenei i puipui o faʻamatalaga i mea e manaʻomia. Faʻateʻa, poʻo le taʻavale, o loʻo faʻapipiʻi i le taualuga ma le fola o loʻo faʻaaogaina e le tagata lava ia o le popo (pe pa'ū ruvets) poʻo puipui o le 600-1000mm. Manatua o le saʻo o le o le a maua ai oe i le lamolemole lamolemole o puipui. Afai e malulu le fale ma raw, tamoe i le va o racks o le faavaa i luga o le mineral fibers. O le iʻuga o le "login" e faʻamalosia ai le potu mai le vevela o le vevela ma le leo i fafo. Ina ua maeʻa uma faʻailoga o loʻo lata ane ma faʻapipiʻi, faia se apaau o fesoʻotaʻiga talafeagai (paipa, uaea, ma isi) o le arsical, e amata ai le laga o le eletise -Faalu. O ia fao e faʻamalosia faʻamalosi le vaega o loʻo iai i totonu o le fata tala, fausia se ata malosi.

Plasterboard card mafiafia 12,5mm- 1m2

Pn 75 / 40- 0.7m talaaga

PS 75 / 50- 2,2m talaaga

Faʻamalolo saʻo - 0.7m

Faapipiiina lipine - 303,2

Sealant mo Vaega- 0..3 Afifiina

Faletalimalo "K" 6 / 35/24.

Scwwln 9mm- 2pcs.

Shuruptn 25mm- 14pcs.

Faamalosia libbon- 1m

Putty "foliga" - 0,3kg

Primer - 0.1L

E aoga lenei "nofoaga" seti 110-120 rubles.

O le satiaina o Papatusi Plasterbmord ua faia i luga o le auala. O itu uma o le vaega o le vaega e tatau ona lamolemole ma fetuunai ma le faaeteete i le tele. Mo vave ma maualuga-tulaga maualuga o le tele o ata, o laupepa tapikaina o loʻo tusia ma, pe a tatau ai, faʻagaoioia (vili pu mo se tulaga, etc.). Afai e te manaʻo e tipi le pito o le laupepa, faʻaaoga le hacksaw, o le electrolovka poʻo se isi naifi. Ina ia maua se sologa lelei o le digwall, faʻaaoga le pito o loʻo fuafuaina. I luga o tumutumu pito i sooga o potu, aveese siamupini i se tulimanu 45 ina ia le mafai ona iloa e le soofaatasi ina ua uma le sihpelolo. O le faia o sauniuniga muamua i luga o le fola, agai i le faʻapipiʻiina i luga o le faʻavaʻa. Faʻapipiʻi le laupepa pito i le ata o le fao ma le spring o le 200-250 mm. O le ma le faaeteete Pons o le tasi itu o le laupepa pito i luga o laupepa, o le vaaiga lautele o le pa o le a faalagolago iai. Afai e tatau ona e tuua se nofoaga i lalo o le faitotoʻa poʻo le faʻamalama matala, faʻalelei faʻamatalaga i le tulaga o lona pito ma faʻaseʻe ai le sipuni papa i le pito i luga.

Mo le lua pe tolu aso, e mafai ona ou tuai atu i le potu sili ona lautele, faigofie ona feagai ma faaletonu, kapela ma seleulu i puipui. Na o le pau le mea e totoe e faʻapipiʻi ai Switches, o ni auivi, lamepa, faʻamaualalo ma faʻaputuputu o soʻotaga o papala. Matou te fautuaina oe e faʻaaoga le la supa o le la, ma o le mea e maua ai e aunoa ma le faʻamalosia o le lipine.

O ia puipui e iai le leo lelei, pefu, susuga manogi. O le tautau i fata, ata, ma isi mea ia latou, faʻaaoga ni teuteuga faapitoa mo Merwall poʻo le sikulu fao i le uʻamea fata. O lo latou tulaga i lalo o le pa o le pa e faigofie ona fuafuaina e le maneta.

Ma, afai o oe, i la matou fautuaga, pe o le toe faaleleia e faaaoga solo papaʻu, ona faʻamafanafana ma mafanafana i lou fale o le a le mafai ona faʻailoga lelei mo galuega.

Gyptum + cardboard = toe faaleleia faaalu

Faʻapipiʻi le taʻiala o faʻamatalaga ma faleʻaiga ma fao.

Gyptum + cardboard = toe faaleleia faaalu

Ona faia lea o le tutusa ma le taualuga o le faaauuga.

Gyptum + cardboard = toe faaleleia faaalu

I le taʻiala o faʻamatalaga i luga o le fola ma le faʻauiga o le faʻapipiʻi (sui) fata. Punou faataamilo ia i latou pito o le faʻamalologa tuʻusaʻo ma, siakiina le pito i luga o le faʻaaogaina o le tulaga, faʻafesoʻotaʻi le talaaga o loʻo ia te ia ma le faʻailoga o le tagata lava ia. Toe fai ia gaioiga nei ma le faʻamalologa taʻitasi ma le bucks taitasi.

Gyptum + cardboard = toe faaleleia faaalu

Lava-Faʻamau Faʻamau (poʻo le Rivets) faʻafesoʻotaʻi le taʻiala o faʻamatalaga i luga o le taualuga ma le fola ma fata.

Gyptum + cardboard = toe faaleleia faaalu

I le faʻatupeina o loʻo lagolagoina o uʻamea tala, faʻapipiʻi ma le faʻaaogaina o le tagata o loʻo faʻapipiʻiina o sisitema o sisitema o loʻo i le ogatotonu o le "naʻo le" Faapipiiina laasaga e tusa ma le 250mm.

Gyptum + cardboard = toe faaleleia faaalu

A fuafua avanoa, faʻapipiʻi le fata o le fata ina ia avea ai ma ni e pei o le tuaoi.

Gyptum + cardboard = toe faaleleia faaalu

Ina ia faʻamalosia uma laupepa, amata le pito o le fusi: priparare, sopoia le faʻamalosiina o lipine ma boot. O le puipui o loʻo sauni mo le maeʻa faʻamaeʻaina ma le pepa puipui, vali, ma isi.

O tagata faatonu o le faʻafetai i le autu autu o le Tigi-kve Pisinisi mo fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili