Vaega - Puipuiga ma Suiga i totonu elemene

Anonim

O vaega e ese lava: liua ma le malosi; Mai fafie, piliki, tioata, faʻamago poʻo isi mea, ae ua uma lava muamua ma faigofie ona faʻatino.

Vaega - Puipuiga ma Suiga i totonu elemene 15021_1

Vaega - Puipuiga ma Suiga i totonu elemene
Faʻavasega laupapa vavaeʻeseina le vaega o le 'auʻaiga o le umukuka mai le laulau' ai
Vaega - Puipuiga ma Suiga i totonu elemene
Septuts faia o laupapa ma tioata tuu le lagona o le moli ma vevela i le fale
Vaega - Puipuiga ma Suiga i totonu elemene
Brick Storision o le faaauauina o le puipui o le magalafu i totonu o le fale laupapa
Vaega - Puipuiga ma Suiga i totonu elemene
O se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o tioata poloka pe a faʻatutuina ni vaega
Vaega - Puipuiga ma Suiga i totonu elemene
Vaega-Stellazh
Vaega - Puipuiga ma Suiga i totonu elemene
Plasterboard - lelei mea mo le fausiaina o vaega o soo se ituaiga
Vaega - Puipuiga ma Suiga i totonu elemene
I fafo-nichh o le sima o le plasterboard, tuufaatasi ma sliding ma le tuufaatasia
Vaega - Puipuiga ma Suiga i totonu elemene
Ae
Vaega - Puipuiga ma Suiga i totonu elemene
B.
Vaega - Puipuiga ma Suiga i totonu elemene
I totonu
Vaega - Puipuiga ma Suiga i totonu elemene
G.
Vaega - Puipuiga ma Suiga i totonu elemene
O le O.

Ituaiga o Suiga Vaega Vaega:

A - Sale Paʻepaʻe (Ituaiga o le ie puipui),

B - piilima i le taimi nofofua,

B - piilima le faaluaina lua,

G - toega atoa,

D - toese le tuufaatasia

Vaega - Puipuiga ma Suiga i totonu elemene
Fuga o le fogafale-harmonacta Valivali se potu ofu mai le potu

O manaoga mo vaʻaia o tagata ua suia faʻatasi ai ma suiga o loʻo tutupu ai i le aiga, o lea pe a toe faʻatupu se fale mautotogi poʻo le fausiaina o le nofoaga o le fale, o le autu Tuutuuga Fuafuaga ma Foliga Vaaia. O faletaele ma faasitepu e ono iai se nofoaga tumau, ma o le suia o le vaega o totoe o nofoaga e mafai ai ona o le faʻaseʻe atu o le tuufaatasia poʻo le faʻaaogaina o vaega o ituaiga eseese, o loʻo talanoaina i lenei tusitusiga.

E le pei o pito o fautuuga o puipui, o vaevaega e le o latou te le o loseta foi, a-tiute lagolago. E faʻapipiʻiina i latou pepa faʻamalosia i se mea e faʻamalosia ai, i soʻo se faʻatonuga e tatau ona faigofie, faʻamalieina manaoga o le malosiʻaga o nofoaga. O le ai ai o tulaga tumama ma le tumama, o le manaʻoga autu mo faletaele, faletaele, umukuka-faʻateleina le mama o iniseti ma rodents.

O vaega i fale ma fale mautotogi e masani ona faia mai mea tau afi-tetee (span a itiiti mai 0.25h). Apisai fatu ma se vevela o le vevela i luga ole 10c (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a vavaeeseina le Tambura mai le pito i luma) e tatau ona i ai se maualuga vevela.

Ituaiga o Vaega

E ala i le tofiaina - le mautonu ma suia.

E tusa ai ma le mamanu, nofofua-vaega ma le Multilayer.

E tusa ai ma le metotia o le fauina, o le lapoʻa-tele (laulau, tele i totonu o le potu, lea e seasea i le fale), lelei, monolithic.

E tusa ai ma mea - piliki, mai maa masani ma o maa masani, slab (o le slarete, gyptum sima, ma isi mea (puipui, kupita, mai tioata (kupita, mai tioata fanua.

Mo tuʻufaʻatasiga feololo, o le faʻatagatao tulaga o le 45-50 db. E i ai se nofoaga e tasi e tasi-vaega, o le mamafa 150-250 kg / m2. O moli sili e tasi-vaega-vaega o vaega (Iskyrprich, taoto "i le maota", laupapa, slam chreete, etc.00 mg, ua i ai DB) ma faʻaaogaina naʻo puipui o totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi.

I nisi tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le eseʻesega i le va o le potu malolo, umukuka ma le fale ma le toe tu o loʻo faʻatinoina e le potu e tatala ai uʻamea poʻo laupapa laupapa.

Suesuega ua faʻaalia ai o le leo e sili ona eliina e le tasi-vaega, ae i le aufaʻatasi e ofi: O mea o loʻo tuuʻese mai ai i le dacked poʻo le gaʻo i le faʻateleina o le 40-60m o le tele o le tasi-vaega vaega vaega i le 100 kg / m2. Peitai, o ia fausaga e manaʻomia ai le maualuga o galuega ma o lea e seasea faʻaaoga ai i totonu o fale.

O le sili atu le sima faʻapitoa na faʻaaogaina i fale nofomau e masani lava ona fuafuaina mo le uta o le 300 ma le 400 kg / M2, lea na faʻatagaina ai i latou o le 120mm. Ia faʻaleleia o latou uiga, o le tele o tulaga o loʻo manaʻomia: Vaega (uma ae o le suiga) e tatau ona faʻalagolago saʻo i luga o le vaega o le lalo, a le o le a sau foi le vaa i latou. Vaʻavaʻai i luga o laupapa laupapa i totonu o le auvae o le mea e tatau ona mafaufau ese ai le masini.

Vaega i tulaga o tau, galue ma le taumafaina o mea Tolu i luga o puipui, fola, fola. O la latou eria e sili atu i le folasaga vaega ile faʻalua, o tau o mea e oʻo i mea e oʻo i le 8-10% o le tau atoa o le falesatu, ma le fausiaina o le 15%. O le mea lea, o le faaitiitia o le mafiafia ma le mamafa o le fausaga (a o faʻaauau pea le faʻasee ma le faigofie ma le faʻamama o le faʻapipiʻiina, e manaʻomia e filifilia ai le ituaiga o vaega.

Prick vasega. O vaega mataʻutia e sili atu le masani ai, i se eseʻesega e seasea ona faʻaaogaina e se suiga tele, i le tele o taimi nei o loʻo faia ai ni piliki a le tele o taimi. O ia fausaga e faigofie i oloa, e maua ai ni afi lelei, ma le tele o mea totino, e le manaʻomia ni foliga maualuga o le masini. o le falemeli faaonapo nei. Vaega o vaega e masani ona faafefeteina i itu uma e lua, olo ma le totoʻa, sauni i lalo o le ata vali pe lafoina ma puipui. Mai le itu o nofoaga ma le maualuga o le susu, e manaʻomia tele e sunelu ai i latou mo le atoa (pe le itiiti ifo i le 180 cmpon-emperes.

Ina ia faʻaititia le mamafa o le puipui le gaogao, e fautuaina le faʻaaogaina lelei o le faʻamasaniga poʻo le pulupulu ogaumu, pe o faletaele, o faletaele e le talafeagai).

I totonu o nofoaga o tamai lapopoa, piliki vaega o le 65mm mafiafia. Ina ia faʻateleina ai le mautu, e tatau ona faʻamalosia i luga o le saʻo ma faʻaupuga, fausia se sela o 525525mpi. O le sapalai i luga o le faʻavae o le sela na tuʻu i le faʻamalosia: O se fasi uʻamea ma le kolosi o le 225mm, pe lua papa o le 4-6 mm. O vaega taua e oʻo atu i le 1,5m ma o le mafiafia o le 65mm mita faamalosia e faia naʻo le itu faʻa-lua pe tolu laina o piliki.

Faʻasalalauga (0mm mafiafia ma le umi o le sili atu nai lo le 5m ua fautuaina e toe faʻafouina le fusi uʻamea i le ono piliki O le tulimanu o le faʻamalosia o loʻo fesoʻotaʻi ma mamanu maitau o le fale, o le tagi o loʻo i puipui, poʻo le clog ma faʻapipiʻi i puipui, fata.

O Jumpers i luga o faitotoʻa o vaega e mafai ona siʻitia i le ituaiga o loʻo faʻamalosia ai sima ma faʻamalosia ma uamea papa. A faʻaaogaina le masini o vavaeʻese, o le tele o elemene o loʻo faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, gypsum sima, o le sima sima, slarm chirete, o le lautele o le tele mai le400mm i le 2.5-3.1m ma le mafiafia mai le45 i le 80- 100mm. Tele flictctites mai le40 i le 80-120 kilokalama. Papatusi e masani ona faʻatuina i le tasi vaega ma ua pipiʻi faʻatasi ma se isi faaumaina mea, mo se faʻataʻitaʻiga, tusitosoga. I le itu a le matasele na pasi le groove, lea, pe a faʻapipiʻi, intercourte ua tumu i le plaster mortar.

Tu i luga o le faitotoʻa vaega i Vaega mai Pepa Faʻalaina e tatau ona ala, o le MovaSERS mai le fola i le taualuga. Totonu o le tulimanu o le siisii, e mafai ona e fautuaina e toe faʻatulaga ni ata laupapa ia o loʻo faʻamalolo le faʻata i maea.

I tausaga talu ai nei, o le tele o fale fausiaina ma kamupani e faia ni vaega o loʻo tuʻuina atu i le sela sima, mago-fiber, etc. Panels maualuga mai fola (2.5-3.0 m), 200mm lautele ma sili atu, 80-100 mm mafiafia. O le leiloa o elemene (ma le lautele o le potu, e le o le lautele lautele o le vaega) o loʻo tipi mai le autu, ma le faʻamaligiina o ogalaau, tulimanu, o faʻapipiʻi e aofia ai. O nei fetuutuuga, faigofie ona potopoto i vaega, ia i ai se lautele lanu gamut gamut, alu e faʻatau atu ma le teuteuina o le teuteuina o le maoaʻe ma isi mea. Forms e mautinoa o lo latou lelei tumau ma faigofie o le tausiga. Sa alu le fale pupuu ma sifi ma fusi ma foliga tutusa, ma o tau o fale fausiaina e sili atu ona tamaoaiga.

E tatau ona maitauina i totonu o le atunuʻu fale e masani ona tupu le numera o mea i le afa o le afa nai lo le taulaga. O le mea lea, o le faʻaaogaina o se faʻaiuga-fuaiupu-vaega meafale aoga tele.

Soʻotaga uma o elemene ma pu i vaega pe a maeʻa le manaʻo o le Wincentary Devices, o masini eletise e tatau ona faʻamaufaʻailogaina, ma le tuʻua o le umi o le tino poʻo le grastum fofo poʻo le graral fofo poʻo le grastum osam. Jade o le itu pito i luma o le puipui puipui o loʻo i ai i le embossting fafo ma se fofo i le loloto o le 20-30 mm.

O lomiga o vaega e tatau ona fai i puipui ma le taualuga faʻatasi ma le fesoasoani a shil gabledged o lo o faʻapipiʻi papaʻeina puipui ma puipui. O le manuia o feutagaiga o le fofo o le faʻavae o vaega o loʻo i le mafiafia o puipui, lea e totoe ai le vaʻa (o loʻo tuua pe o le a le lima o le MONT. O le sui i le va o le faitotoʻa faitotoʻa ma o le vaega o loʻo ufitia i le platband. Ua ou gauai atu i le mea moni o le plinths o loʻo faʻapipiʻi naʻo vaega pe na o le fola.

Laupapa laupapa I le fausiaina faaonapo nei, e tele taimi o lo latou tusia, e fesootai, talipupuni laupapa ma fale. E masani lava, o le galuega na faia e faia saʻo i totonu o le fausaga nofoaga mai tagata talimalo e aofia ai le lua (i nisi taimi le tasi pe tolu potu ma potu sili ona lelei, o le subboard ( e le tatau ona faʻaaogaina pe tamoʻeina le mea leaga o loʻo i ai ia i latou e maua ai se malosi malosi, aemaise i le taumafanafana). Ina ia mafai ona faʻateleina le malosi o le vaega, tasi vaega o laupapa i le umi o le 900-1200 mm ma le mafiafia o le 40-50 mm o le 45-90. O le lautele o ia talita o le 500-1000 mm, o le maualuga e tutusa ma le mamao i le va o le fola ma le taualuga, tago i le va o puipui o puipui.

Sili atu le taumafaina o le taumafaina o ato ato a timber stage, e aofia ai siʻosiʻomaga fusiua, fata ma teuteu. O le laupapa laupapa ma se koluse vaega o le 50 (60) 80 (100) MM o loʻo setiina i le mamao o le 500-1200 mm o le cout (faʻalagolago i le mea i lalo ma O le pito i luga o le tutusa o le satauro vaega ma spikes po o fao. O le faʻavaʻa mai itu e lua e faʻamalosia ma le mafiafia o le 25mm (clappoboard) poʻo isi mea: Plywood, Plaster (SMORT) Plaster, ma isi Fale talimalo, Plaster Cards (pe a latou le fesoʻotaʻi ma se mafiafia base) faigofie ona tuleia ma mafai ona tausia fao. O loʻo ufiufi laupapa i le pepa puipui pe faʻafefe i itu uma e lua.

Faʻavaʻa o mea e mafai ona e tuʻuina atu le faʻateleina o le faʻaofuina (luga atu i le40 db) ma vevela talita, faʻatumu avanoa i le va o le fale gaosi oloa. Ina ia taofia le ono mafai ona salu le timu pe a maeʻa le 400-600 mm, siʻosiʻomaga vaega o le mafiafia o le mea e faʻatulaga ai le maualuga o fata (aper, mo se faʻamalologa ma se gaioiga ma se fofo. O vaega e sili atu le lelei o loʻo i ai poʻo luga o utupoto. I le amataga o mataupu, laiti pa (faigata) o loʻo tuu i le va o utupoto, ia taofia i uʻamea faʻafefanua.

O loʻo i ai foʻi isi ituaiga "puipuiga puipuia", pei o kapela, i fafo atu o le malamalama malosi pe guse storeens, teuteu o laʻau. E talafeagai i latou i potu e le manaʻomia le lelei o le soʻona lelei o le soʻotaga lelei, ae o se mea taua le avanoa o avanoa avanoa.

Vaega o meaafale. O se ituaiga faʻapitoa o loʻo faʻaliliuina faʻatasi vaega o potu ma le kapeneta, ma le Kapeneta. E mafai ona faʻapipiʻi i se mea i le fale mautotogi i le taimi o fausiaina ma i le tulaga o le suia poʻo le toe faʻaleleia o le fale. O le pito sili o puipui sese e iai pusa paie mo le teuina o mea ma meaafale. O le foloa avanoa i le tuufaatatoloina i totonu o le mamanu o se aoga aoga, ina ia tele le avanoa i le potu masani: eseese fatafata o papa, fatafata eseese. O le faʻaaogaina o vaega ma matagaluega o le Kapeneta e matua ese lava: aua o lavalava, ie lino, laʻau, ipu, ipu; O pepa faʻa-pepa laupapa, failautusi, o pa o Chervunte, moega, moega, lea e faigofie tele i potu o tamaiti e mafai ona faʻapipiʻi i totonu. O le tau o lenei vasega e tolu taimi e itiiti ifo nai lo le tau o masani, ae sili atu pea le saʻo.

O le mafiafia o ia vaega, a le Kapeneta e mafai ona i ai, ae masani mo lavalava, link - 60cm, mo le sili atu o le laupapa ma le semi i le menu o le patipati fao ma le faʻamaufaʻailoga.

I tausaga talu ai nei, o se potu malolo mafanafana o le potu o loʻo iai, o le sili atu ona o le maualuga o le fola i le fogafale, i totonu o le masani ai avanoa o le potu). Deuta sliding (sliding) faitotoa e le manaʻomia le sili atu sikuea. E mafai ona latou talafeagai mo puipui e le o avanoa.

Vasega ma falefetafai e lelei mo e le moni o latou mafai ona teuina i soo se mea o le aiga, ae suia aiga o le aiga. E mafai e le Kapeneta ona suia i itulagi, pe a uma ona aoina mai le modular elemene ma e fausia ai-meaafale. O se matagofie lenei mea mo le lata mai nei lata mai lata mai.

E matua folafola mai le tele o ituaiga o suiga o fesuiaʻiga: tolopoina, toʻilalo, piilima malu, malosi gagau. O loʻo faʻaaogaina mo le le tumau le le tumau (poʻo le aʻea) o potu, e pei o potu nofo ai, fafaga, fale poʻo faletalimalo; Tasi le aso, i le afiafi ma i le po e mafai ona vaeluaina i potumoe.

O le sili ona faigofie ma faigofie le mamanu - vaivai pe gigid pigged vaega: dapery sphif spring i le tasi pe lua itu i le lautele lautele po o se vaega o le potu. E masani lava ona latou faia i le paʻu o paʻu, palasitika ata ma isi mea fetuutuunai, o loʻo faʻamalosia i totonu o le sipaina o le laupapa laupapa faʻapipiʻi (cross-vaega mai le 2040 i le 2080 i le 280 i le 3540m i le 2040 i le 3540m i le 2040 i le 3540m i le 2040 i le 280 i le 280 i le 3540 i le 280 i le 3540m i le 2040 i le 280 i le 3540m i le 2040 i le 280 i le 3540m). Ua taofia i latou mo le pito i luga i luga o le PRADED ROllers agai atu i totonu o le semi-crumpiped sili atu le fiafia i aila-palasitika po o laupapa laupapa. Ina ia faʻateleina le faʻamalosi, faʻamautinoaina le toniga o le gagau o le vaeluaina i pito i lalo o fata, o le uamea "na faaeulu ai i le fola o nisi taimi. E tatau ona pa ma uʻamea faʻapipiʻi poʻo tulimanu ma fai se vaapiapi ma faia se vaapiapi (3.5 mm). O le maualuga o lenei mamanu e oʻo i le 3m, ma o le umi o le 1.5-3 m. O le pepa faʻatulagaina e le sili atu nai lo le 600 mm i le lautele ma le 200mm i le lautele.

O loʻo pipiʻo ni vaega o loʻo pipili e tasi (Aofai o le i2.5m) ma faʻaluaina (Ot8m ma sili atu), e aofia ai i le maualuga o le 2.5-300 ma le maualuga Piam orno Lais pe foʻi le paʻu paʻu, fili. E i ai a latou pito i luga poʻo lalo ifo o laina o loʻo i le ogatotonu o talipupuni taʻitasi, lea faʻatagaina latou pe a feoai. I luga o pito, lua pusa limi-isi e faapipiiina, o lo o faʻapipiʻi atu o pule, ma afai e tatau ai, loka ma suli.

Ua talafeagai tele o le faʻaaogaina o le fesuiaiga o le fesuiaiga o faʻaneiʻaga faʻasoasoaina o vaega (pei o SHASH i le fale puipui). E masani ona fasiotia ese atu i latou, i le atoa o le vasega, 800mpi lautele afifi ma sili atu i luga o lona vaalele, o lona uiga, i se laina sao. Fuafua i le nofoaga o tagata Rollers, o vaega o loʻo iloga e le faʻamalologa (i le pito i luga) ma faʻasino (lalo). I le faaiuga, o taiala o loʻo faia i le fola (e tusa ma le 50mmm loloto). A uma ona tatala, na sili atu le poloka o le poloka-groove-groove le tumau le tumau o le rail fufulu ma le fola. Ma laʻititi (puʻupuʻu) mamanu, e mafai ona tapunia le ulaga e se fasi o le mafiafia o paʻu o loʻo faʻamafanafana i lalo o le vaega maualalo.

O le tuufaatasia panels gaoioi i le tutusa o le tasi i le isi i luga o taiala ma i totonu o le vaega o loʻo teuina i le phenlah kasela faʻasaina.

Faitau atili