E le gata i le moe

Anonim

Faatasi ai ma le fesoasoani a sukalati faʻafailele, e te vave mafai ai ona e vave, ae iloa ai le foliga o le potu. Ni nai "faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga."

E le gata i le moe 15023_1

Pe tusa o le tasi vaetolu o le olaga e tofu i tatou ma e le talafeagai ma poto. Mo le tasi lona tolu o le ola tatou te momoe, ma e uso a matou agaga, o fea nei i le taimi, e tele manatu o le agaga, e tele manatu o le agaga. Ae i luga o le tino, e matua manino lelei mea uma: e le o se vaega o lo latou olaga i le aluga (seʻi vagana, matou te le o talanoa e aunoa ma le le fiafia e aunoa O le mafaufau faapea o le taimi na totoe, o loʻo feagai ai se tagata ma lagona sili ona alofa i lenei mataupu e leʻi faʻafaigofieina? Tauva mo i matou - o se faʻailoga o le malologa, le fiafia, ballasts. Ma mai se taimi umi - tasi o vaega taua o le teuteuina o le fale. Maise mea uma, ma le fesoasoani a ni suega faimuina, e mafai ona e vave, ae foliga mai o loʻo suia le foliga o le potu: e sui ai le lanu, faʻatagaina ni lagona fou,

E le gata i le moe

Lua aluga: I le lautele lanumoana-paʻepaʻe, foliga o le hyperfterphited mamanu o le folau vest, ma le ata o le marine sheats, e le mafai ona atiae le teuteuga atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa o le potu atoa. I le ala, o le "marine" fausaga o loʻo i ai lava i faiga. O le manatu o le a le mea e mafai ai ona faila. I le mea lea sa liliu matagofie, taumate ma muamua.

E le gata i le moe

Afai o le lavelave Kant ma le manaia o manoa e fatuina i le masani ai aluga, o le aluga o le a lautele. O lea e mafai ona faʻaoga e le gata mo se faʻamoemoega tuusaʻo - mo le moe, ae mo se faʻataʻitaʻiga foi mo le pito i tua o le nofoa. Ole a ulufale lenei i lou potu o se tusi o le moni o le taua.

E le gata i le moe

O le Oriental Style o le sili sili ona manaia ma le tele o le malulu o le aluga e manaia tele le malemo, galo. Pese, ata, ata o le sili ona eseese. Ma ua tatou i ai i le malo o malologa. Na o le malamalamaaga i se faʻapitoa, i tu ma aga a se isi, anamua ma le sili atu le aganuu.

E le gata i le moe

O lanu malamalama, teuteuga ma se maea ma le pulufana mumusu "dums" o loʻo e vaʻai i le ata, i mea moni o mea o loʻo iai. Na latou le faʻatagaina le potu e matua mataga tele, malulu ma faʻalauaʻitele. Ma o le taimi o nei mea laiti e aoga atoatoa. Faʻafetai i le ofu masani o fulufulu o fulufulu mamoe ufiufi ma aluga, e le mafai ona e le o le sauniga faʻapitoa.

E le gata i le moe

O fesuiaiga i luga o le autu "aluga i le aluga o le aluga i le aluga o Piliter", e fausia e le matou matutua i luga o le moega pepe. E moni, o le auala i vaega o le piamitu o le atoa o aso nei. Ina ia tuʻuina atu se leo fou o le matua, leiloa le mea na maua mai fafo, sa latou teuteuina i le tele o le lanu o loʻo avea ma libbbon. E faigofie galuega, ae o le a le iʻuga!

E le gata i le moe

O le tuʻufaʻatasiga o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe ma le auro e faʻamaonia ai ia te ia lava. O le SFA Roller teuteuina ma faigofie ae manaia o aulelei ma luma brucrodery, malamalama i le fiafia o lou potu malolo. O se faʻataʻitaʻiga uiga o auiliiliga e mafai ona fatuina se lagona.

E le gata i le moe

Avatu oe i le togalaau e fuga mai i le taumalulu! O le ulufale o le a alu ai i se lautele ituaiga o ituaiga ma le ata o le ie ina ia tupu uma lanu uma. " E taua le pikiina ma le totoʻa le leo mo le maea ma le pulumu. O i latou o le a avea ma faaiu mulimuli, faʻaiu ma otooto lou uluaʻi manatu. Ma, o mea moni, aua neʻi galo le itiiti auiliili: E tusa pe e te fiafia i galuega a lau fanau, e tatau ona tuʻu faʻatasi ma le isi potu. I soo se mataupu, pe a maeʻa le "iunivesete o tagata e le fiafia", o se tulaga faʻapitoa o le a le tatau ona tu i lalo.

E le gata i le moe

O le faagaloina o susroidery cross toe foi mai! E moni, i se uiga feololo: O le ata na matua tele ma ata. E mafai ona e faʻaliliu le ata e te fiafia i ai i sela poʻo le masani ai i le taimi nei o loʻo ausia ai le tele o tagata tekonolosi (Copiate, Scatiner). E faapena foʻi o le aluga o le aluga o le a iai ma o loʻo e faʻaaogaina le ie faʻapipiʻi ie. Ae o le filifiliga o le ata e matua leiloa lava, o le lagona o le tulaga ese o le o le a mou ese atu.

E le gata i le moe

Mo i latou e fiafia i paʻu o manu, ae le manaʻo e unony "lanumeamata." MATAUPU: O lanu faʻapitoa ... o lanu faʻapitoa ... o loʻo salalau ai nei togalaʻauga i totonu o le potu, mafaufau mo ni faʻailoga faaopoopo (mo faʻataʻitaʻiga, laufanua, ma faʻatagaina se tasi ua e fai mai ua e o ese mai le natura.

E le gata i le moe

Lua filifiliga mo le toe faia o moe moe. I ia tulaga, o loʻo faʻaaogaina le ata i totonu o le sela, ae ona o le aliaʻei valivali, faʻapea foʻi ma le taimi muamua, ma le aso lona lua ". Faʻavasega o le tuʻufaʻatasiga o se malulu lanumoana ma le-taimi samasama e maua ai se lagona o le malulu, o le fou o le taeao (fao o le taeao o lenei faʻamaoniga). Jicy vali O le isi potu pupuʻu o loʻo tuʻufaʻatasia uma elemene o teuteuga - mai le taʻele ie ma valivali o aluga - "duok faʻavaʻa ma fugalaʻau i se vase. I le aotelega, e te le manaʻomia le avea ma psychologisst ia malamalama: o tagata nonofo o le lua o nei potumoe o nei potumoe e matua ese lava.

E le gata i le moe

O le aluga na teuteuina i le metotia o le patchwork, atoatoa e fetaui lelei i le lotomalie ma o se vaega mataga a le Latino-American Country. O loʻo latou lololologiina o palanikeke, ma patchworks washpalls, ma o sina mea o loʻo fuafuaina ai appliqués. Ua ou vaavaai lelei i mea e ono o fatu, o ia foʻi foʻi nei. Ae o le lagona o fua e talafeagai i lenei tulaga. Afai e le taofia i le taimi, e oo lava i le le lelei o le sili ona lelei i totonu e mafai ona liliu i totonu o se faanoanoaga maseumu o le leaga.

Faitau atili