Fantasy i luga o se autu:

Anonim

Fitu Filifiliga mo le toe faia o se tolu-potu potu e tolu ma se vaega atoa o le 81 m2 i le fale piliki stalinist.

Fantasy i luga o se autu: 15027_1

Fantasy i luga o se autu: stalninga
Potu malolo
Fantasy i luga o se autu: stalninga
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

O le asō lo matou ulutala o le a uiga o le tolu-potu potu fale fale ma le atoa o le 81xq. M., o loʻo iai i le "fale". O le masani masani o le tulaga: o faitotoʻa o potu uma e o atu i totonu o le pogisa m-foliga o le kariti.

Ae le i toe totogi le toe faaleleia, e manaʻomia le mauaina o se faʻamatalaga faʻapitoa i le tulaga o mamanu o lau fale i le mosoline vai. I le faʻaopopo, faʻatagaga e galue ai mai le Itumalo o loʻo manaʻomia le Komisi Intebletortation.

Fantasy i luga o se autu: stalninga
Muamua o le fale o le fale mautotogi

Evilor mo aiga faauo

O le filifiliga toe fuafuaina filifilia ua fuafuaina mo se aiga e aofia ai tagata e toatolu. O le autu autu o le lafoaia o orrissrordive taitoalua ma le fausiaina o le mafanafana, pupula lanu lanu potu. O le a le aʻoaʻoga o le pepe e faʻasaoina ai le tele o faʻafitauli? Ma, ia e aumaia ia te ia le avanoa e faamuamua ai lou lava lalolagi. Matou te mautinoa se mafanafana i lau mafutaga.

O le potu malolo o le tino, tuufaatasi ma le umukuka, ua mamanuina mo faafiafiaga ae le o le mauaina o kamupani pisapisao. O lona ogatotonu o le ogatotonu o se nofoa sili lea o loʻo siomia ai le lanumeamata lanumeamata-togalaʻau, o le sequarium i le malutaga o flotfish ma se vodic ogatotonu e talafeagai mo oe e talafeagai mo oe. O se nofoaga faʻapitoa i le fale mautotogi o se potu manaia. O lona foliga foliga i fafo atu o loʻo avea ma pusaoloa ma mea e malosi ai mo le teuina o tusi ma isi aitema, ma se faʻafefeteina mai le alavai. Ole pusa e pei o isi foi o tautau, ma le sliding Serider Storid, e tau i le ofu manaia, ua faia e okau ai. O le umukuka ua vavaeʻese mai le potu malolo ma le lautele, faʻatagaina le tau o le taeao "fugaina", ae o le 'aiga o le' aiga o le aiga.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Taofia Hall, Kitchen, faletaele I fafo atu o fafo 16m2. 35. 560.
Potu malolo, potu o tamaiti kapeta ufiufi 60m2. 25. 1500.
ofu Cirqut Committee (Laminate) 4,5m2 tolu sefulu 135.
Puipui Taofia Hall Hall, Potu Taumafa, Kitchen Teuteuga 83m2. 3. 249.
Potumoe, tamaiti Pepa pepa pepa 17 Pili lua sefulu 340.
ofu Suavai o le vai. 23m2. 2. 46.
faletaele Pati Citimic 25m2. tolu sefulu 750.
Coullukov faletaele Feteenaiga Matte 5,2M2 45. 234.
Malologa Planboard, Putty, vai vali vali 76m2 25. 1900.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea 1 PC. 650. 650.
Tamaiti, potumoe, faletaele Faigofie i totonu (teuteuina) 3 PCs. 420. 1260.
ofu Faasee faata (i le poloaiga) 1 PC. 1500. 1500.
pupuni O le potu, potu malolo o tamaiti, potumoe Palasitika 12m2. 260. 3120.
Vasega Le mea atoa Palakalafa 40m2 10 400.
Atoa 12644.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Fantasy i luga o se autu: stalninga
Potu malolo. Vaʻai mai le alatele
Fantasy i luga o se autu: stalninga
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Na faʻapefea le fale mautotogi (leai se totogi)

Tagata malie! Ia faamaoni, malie. Latou te tamoe, fuss, e te ulagia ... "Uvas fale matagofie? - pei o Sidorovy. Ay oe? - pei ole petrov". Ia, e le ulagia?! IEINE fale, E mafai ona latou valaʻau e mafai ona fesoʻotaʻi, ae e oʻo lava "faʻapitoa". Na taliaina ma Sakai i totonu o i matou. Faatau fale i le taimi. Masani "selu". Sa le avea ma turtiped. Sa tautala, matamata ile laisene, ile fauina o le faleala. Faatonuina le poloketi, ma le faatinoga vaaia. Tolu masina ua ausia. Faaalu. Ae o lo latou tupu lea, a o latou fai mai, "E leai lava se"!

O le amataga i le, na aveese ai se auala vaapiapi uumi. E iʻu i le potu malolo o le lautele. O le pa i le va o le uila ma le umukuka e leʻi talepeina, ona o le faamalama mo le pito i tua na faaofi, teuteu. O le ala savali ese mai le potu malolo ma le Canopy amo e aunoa ma se faitotoa, o iinei. Asthenga ma se faamalama i tuutuuga o le mea na faia ai le papa ma se afu, tolu-autu. Faataamilo i le papa mea uma o loo milo. E te le o pasi ia te ia. Vaaia mai i soo se mea. O le leo o le vai. I le natura, e matua filifilia i tatou, ona faapepale lea lea o le natura ma le faaooina atu i le fale. O le umukuka ua siitia mai le nofoaga e tasi. Sa moni lava le usiusitai, ae na matua talafeagai. O le vavaeeseina o fafo mai le potu malolo e leʻi avea ma umumona, e mafai ona avea oe ma umukuka, e mafai ona e fai atu, lapoʻa.

Ma le potu malolo faatoa taunuu. I le ogatotonu o le puipui, faafeagai le vaipuna - decoveravely fiva. O mea pepelo e le faatuaoia, ae e le tulaituu i fafo, ae mo le agaga, aisea e le? TV na tau i lalo o le motusia ina ia le nofoia nofoaga. O taua ma pa o se tusitusiga faapitoa. Ua leva ona vaivai Wallpaper. Malilie i le tusiata ma ufiufi puipui ma palu ma le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi ma le tino "i lalo o le maa gowy".

Potumoe ma faletaele ma le faletaele i le tasi poloka tuufaatasi. Sa fefevale malosi, ma se faʻamalama, mautu i le nofoaga o le umukuka e tasi, o lea na latou malilie ai e aunoa ma faʻafitauli. I tafatafa o le faletaele ma na alu ese atu le ofuvae. O le a le meafaigaluega e leai se auala e tuu ai, faasee.

E uiga i fola ua galo ona fai mai: E toetoe lava o soo se mea masani Labradordie, e mautu le laupapa, palu. Mea moni i lona pupula. E laititi le fale mautotogi, peitaʻi o le apaʻau na liliu i fafo. Asini Aisea? Agaco e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le tusiata, ma aua le faia se uila!

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Taofia Hall, Kitchen, faletaele Mafaufauga masani 32.2M2 130. 4186.
potu potu, potu moe, barridor Juncers Cirqut Board 53,5m2 90. 4815
Ofuvae, faletaele, balconnies I fafo atu o fafo 21,2M2 tolu sefulu 636.
Puipui Sanosel Pati Citimic 12,6m2 tolu sefulu 378.
au fana Suavai-emulsion vali i luga o le pu 12,6m2 2. 25,2
Malologa Marbelnux decoverave forty 163,6M2. 10 1636.
Coullukov Ulufale Hall, Searry, faletaele Tuuina atu o le pito i luga o le vai-laina lanu 8,3m2 lua sefulu 166.
Malologa Films faia o le liner prempsboard ma le mulimuli ane o le faamaeaina o Marbelnux Putty 81m2. 60. 4860.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea 1 PC. 1200. 1200.
potu malolo Sliding Burdive 1 PC. 1200. 1200.
Potumoe, faletaele, faletaele, teuina Potu malolo swing wooden 4 mea. 600. 2400.
pupuni Potumoe, umukuka, potu malolo, faletaele Triple faalua glazed faamalama i totonu o le laupapa laupapa 14m2. 380. 53020.
Vasega Le mea atoa piliki 6.5m3 25. 162.5
Atoa 26984.7

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Fantasy i luga o se autu: stalninga
Vaʻai mai le potu malolo i le umukuka
Fantasy i luga o se autu: stalninga
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Tulaga lelei

O le uluaʻi faʻatulagaina o le fale mautotogi na faʻatagaina e faʻailogaina ai le potu malolo o se nofoaga tutotonu, na tuufaatasia muamua ma le umukuka, ma, afai e mafai, o loʻo siʻosiʻomia i le itiiti ifo i le tele o puipui. O le faletaele e sili ona e alu i le nofoaga tutusa. O le a faigofie atu ona faaoʻole, ma nofoaga talafeagai. Ae ui i lea, o le tele o suiga e tatau ona faia i lona faʻatulagaina.

Muamua, e na o le manaʻomia o le tuʻufaʻatasia o le faletaele moni ma le faletaele. Lona lua, o le a manaia le tumau i le vai taele i le nofoaga o le sarador courter e faʻafesoʻotaʻi le umukuka ma se vaega o le fale o le fale o le fale.

I le isi itu, i le isi itu, ona o le siʻitia o le puipui i le itu, e mou atu le manaʻoga e saili pe okaina se umukuka lapopoa.

I le amataga o le layout, lua potu e fausia "lima" i itu uma e lua o le ogatotonu o le fale e sili atu le talafeagai e faatupu ai. Latalata lava i le ala savali, i se mamao mamao mai le potu moefani o matua, o le a manuia le ofisa o le fanau. O le tutoatasi tutoatasi lea e leʻi taofia ai se tasi o tausaga. Ia, i le potumoe mo tagata matutua, e mafai ona e teena le tele o povi.

Tuu le potumoe ma faʻaititia i le tele, ae o le tamaʻi ta laei i tafatafa o le faletaele o le a faʻaesea ma ua atili ai ona uma le ata o le fale mautotogi. O le leai o se fale tausi fale e mafai ona tauia e le ofisa o le fale faigaluega i le faamalama komipiuta, i le faamalama i le potu malolo, i se amataga na faia e le vasega pepe.

O le i ai o le potu malolo i le matou olaga e filifili foi. Ae o le laulau tele i luga e tusa lava pe manaʻomia tele le laupepa o loʻo laʻititi. O le mea lea, sa tuu o ia i le ogatotonu o le mausa. 'Ese ai na maua mea uma e seasea ma faigofie.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola potu malolo Tau o le tino. 45m2. lima sefulu 2250.
Potumoe, tamaiti, faiʻai potu kapeta 28m2 lua sefulu 560.
Taofia Hall, Kitchen, faletaele I fafo atu o fafo 22M2. tolu sefulu 660.
Puipui faletaele Pati Citimic 47m2. tolu sefulu 1410.
Potu malolo, Alatele, Breaking Potu "Mosaic" vai-faavae vali 40m2 25. 1000.
umukuka O maa masani 50 PCs. valu 400.
Potumoe, tamaiti O loʻo faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi mai le venetian 5m2 tolu sefulu 150.
Plaster ma le vai-mamao vali 32m2. 10 320.
Coullukov Le mea atoa Palakalafa 80m2 lima 400.
Gyplum deor. 30m2 10 300.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Tamaiti, potumoe, faletaele Swing Wooden 3 PCs. 700. 2100.
pupuni Umukuka, potu malolo, potu o le fanau Uamea palasitika 12m2. 260. 3120.
Vasega Le mea atoa Uamea faavaa ma plasterboard po o le vai vai vali 69m2. sefulu ma le lima 1035.
Atoa 13705.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Fantasy i luga o se autu: stalninga
Potu malolo
Fantasy i luga o se autu: stalninga
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Laititi Iapani i le Moscow "tipina"

O lenei falelaau ua fuafuaina mo se tamaitiiti e faaipoipo ma se tamaititi sa manaʻomia le tutoʻatasi. O le mea lea, pe a uma ona toe fausia i totonu o le fale mautotogi e tolu potu: o se potu malolo ma le potu 'ai, o le potumoe o matua i le ogatotonu, e mafai ai ona alu ese ai i le alavai, Toe foi ma valaauliaina uo, Ae le o le popole tele sa faʻataʻitaʻia i o latou faʻafitauli.

I le taimi nei e uiga i le manatu autu. O le mea leaga tele o le fale mautotogi ae leʻi avea le toe fausiaina o le mea le manuia: o potu o loʻo avea ma potu ua leva ona o atu i le auala umi, malolo i le faletaele. Ae o le galuega mai le tulaga na maua. Afai e te aveese ni vaega faaopoopo ma tuu ni nai mea fou i tulimanu eseese, ona fausia lea o se avanoa avanoa fou o le fola ma le ogatotonu o le fola.

O le ogatotonu o le fale e vaevaeina i le lua sone: O se potu malolo o loʻo tu i tafatafa o le faʻamalama na o loʻo tu ai i fuaiupu, faʻagaioia, o loʻo mafai ai ona e fetuʻunaʻi le malamalama, ma le pa A o le valivali Iapani mata ma le ata o le fuga o le apamemea. E foliga o lena sa nonofo i le laulau, ua e i le togalaau, ma e leai se mea na oulua aioi ai e pei o meaai i le natura.

O le potu tele i le potumoe o matua. O le Moega Lautele o se ituaiga o Tatumi, vaega o loʻo faʻamalieina i totonu o le potumini ma mea e taoto ai i luga o le moega e mafai ona auai i maʻa ma fugalaʻau. O loʻo faʻamamafaina meaʻai e Halote Lumenires, ma o le moli autu e oʻo mai i le stylized vaalele-faʻamalu. O totonu o loʻo tuʻuina atu i le po o le po o le DOW-Gong ma le pusafule.

I le iuga, o le potu sili ona tutoatasi i le fale pito i totonu o le fale mautotogi, o loʻo faalavapeʻape le totogi o le Loggia, lea ua faʻatulagaina ai se tasi o le ofisa. O lea, o talosaga o tagata uma o loʻo nonofo i le fale e faʻamalieina, avanoa ma mo le faʻalilolilo, ma mo se malologa malolo i se aiga aiga, ma mo auga faʻafiafiaga aloaʻia.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Faletaele, falemeli I fafo atu o fafo atu o fafo 3030 4.3m2 tolu sefulu 129.
Hall, umukuka I fafo atu o fafo o le tupua 2525 15.8m2 25. 395.
potumoe kapeta 12.3M2 lua sefulu 246.
Malologa Fale Komitiitita 48,5m2 40. 1940.
Puipui faletaele Ceramic faaputuga gresdennules (Sepania) 14m2. 21. 294.
Malologa Vali "tikkurula" 141,3m2. 2. 283.
Coullukov potu malolo Faamalopo ona okaina 4m2. lua sefulu 80.
Malologa Suavai o le vai. 83m2. tasi 83.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea 1 PC. 750. 750.
Potumoe, fanau, faletaele Swing Wooden 3 PCs. 250. 750.
pupuni Potumoe, umukuka, potu malolo Wooden Skoea (Finelani) 15.3M2. 200. 3060.
Vasega Le mea atoa Palakalafa 28m2 10 280.
Atoa 8290.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Fantasy i luga o se autu: stalninga
Potu malolo
Fantasy i luga o se autu: stalninga
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Potu potu

O le filifiliga fuafuaina vave ona faʻaalia ai se numera faʻatapulaʻaina. Muamua, o le toe faʻatupega e mafai ona faʻatino naʻo le tuutuuga o loʻo i luga o le fale o loʻo i le fogafale muamua. A- tasi lona lua, ua mamanuina mo tasi, o le pito i luga ole lua tagata.

O le galuega autu o le faasaʻoina oe lava mai le tele o tele, faʻamama le avanoa mai le paʻu ma ola saoloto. E pei o le musika "taʻitaʻi zeppepelin": "taia le" Rhythm ma se malosi malosi o le atoa. I totonu foi lenei tulaga, o le aofaʻi o avanoa o le fale mautotogi, e pei ona faʻatapulaʻaina ai e le kubabsi i le tulaga o folamoʻea fola. O le taualuga e aofia ai vaega e tolu, o le tasi o le taualuga o se paʻu maualuga o le paʻu maualuga, e ese lava se malamalama i luga. O le potu malolo ma le potu umukuka o loʻo vavaeʻese e le straless swels tetee, lea e ulagia solo fufulu ma faleoloa eletise. O le fale moe o loʻo faamamaina e se isi vaitaʻele, o loʻo siomia e le fa o koluma na faia i le fua masani o maa ma le moli moli i le fola i itu uma o le moega i autafa o le moega. O le faletaele e latalata i le ala savali. O loʻo fausia mai le Matt Gladballs ma se faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa. E ui lava mo se faʻaiuga faapena, e manaʻomia le siiina le maualuga o le fola i totonu o le potumoe, potu malolo ma umukuka. O le potu fefiloi i le fale mautotogi na avea ma faletaele, lautele, ma le ulufale atu i le faapaologa. O se mea e manaʻomia mo se iʻuga lelei o le iʻuga o le faʻamamaina o le faʻaumaina o le faʻamaeaina, tuaoi ma le faʻaititia. O mea masani a mea, e le mafai ona aofia ai lo latou soona fai pea.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola potu malolo Juncers Cirqut Board (Grab) 15.8m2 90. 1422.
Umukuka, potumoe Parqut Komiti laupapa Junckers (Beech) 24,2m2 90. 2178.
Ulufale Hall, potumoe, faletaele, faletaele Mafaufauga masani 53.1m2 130. 6903.
Puipui Le mea atoa Teuteuga o le sheretured statty Marbeltux ma poleni 134m2 10 1340.
Coullukov Faletaele, faletaele Rack faʻata 21m2. lua sefulu 420.
Malologa Teuteuga nofoaga simpboards ma le paʻu paʻu 73.7 M2 60. 4422.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea ma teuteu teuteu 1 PC. 1200. 1200.
Sanosel faasee ma le mama tioata 1 PC. 1200. 1200.
faletaele Laupapa laupapa laupapa 1 PC. 600. 600.
pupuni Potumoe, potu malolo, umukuka, faletaele Triple faalua glazed faamalama i totonu o le laupapa laupapa 14m2. 380. 53020.
Vasega Sanosel Matniplock mrally 280 PCS. sefulu ma le lima 1.00.
Atoa 29205.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Fantasy i luga o se autu: stalninga
Vaʻai o le Ola ma le Fale Faʻamoe
Fantasy i luga o se autu: stalninga
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Diagonal i le ogatotonu fale

I le faʻamatalaga taua o le nofoaga e tupu ai, o le faʻavae faʻavae o le fesoʻotaʻiga lelei o nofoaga ma le faʻavaeina o latou tagata lautele ma le faʻamamafaina o le potu malolo o se pule malosi o se pule. O se faʻailoga iloga o le fofo o le fuafuaina o le faʻaluaina o avanoa avanoa mai le tasi i le isi ma, i le taimi lava e tasi, o le faʻailoga manino ona o le ata autu.

O potu uma e fesoʻotaʻi ma se tasi o le axis-diagonal, o loʻo tuʻuina atu e le Syrqual ni fola ma sofa lamepa faʻatasi ai i le sefulutasi pou i lalo o le vine. O le ata o le aiga o loʻo fausia vaega o loʻo fausia i luga o le eseʻesega o tusitusiga: kapeta, o le laupapa sima ma celleves faʻapipiʻi, faʻapea foi ma le meaafale.

O le potu malolo e lipotia i isi potu uma. O lea o le umukuka o loʻo i tua o le olaola o laʻau lanumeamata lanumeamata, ma o le ofisa e vavaeeseina mai le potu malolo ma fale le faʻamaoni, ae ua faateleina ai le lagona o le avanoa atoa. O le kapeneta mo le alavai i fafo i le ala savali o loʻo fausia i totonu o le P-mamanuina vasega, teuteuina ma se faaputuga o le potu masani, lea mai le itu o le potu tele. O le ulufale atu i le potumoe ma le faletaele e nana mai le prying manatu o le carrot sikuea sikuea laina, lea ua ufitia i moli mumu mumu. O tioata tioata o loʻo tuʻuina atu i le va oi latou mo le teuina o ituaiga uma o mea laiti. E le sili atu le fetuunai o le potumoe mo le malologa. O le itu tauagavale ua maeʻa ona nofoia e se moega lapoʻa, faia i luga o le faʻatonuga, i autafa o le o loʻo iai le vests - o le folo o le tino. O a latou mea e sili ona faʻaalia ai le po o le po o le moli lanu samasama samasama.

O lea la, o loʻo fuafua le faʻamatalaga o le tali fuafuaina mo se aiga o tagata se toʻalua e alofa i uluai tagata, alualu i luma faʻafaigofie ma faʻamafanafanaga.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Potu potu, potu kapeneta, potumoe Fale laupapa laupapa. 45m2. lima sefulu 2250.
Potu potu, potumoe kapeta 17M2. 25. 1.5.
Taofia Hall, Kitchen, faletaele I fafo atu o fafo (Italia) 23m2. 35. 805.
Puipui Alatele, potu malolo, kamuka, kamuta, potumoe Tuu ma vai-emulsion vali 170m2. lima 850.
potu malolo Paʻaga Paʻaga Papa Male (Cluff Paleni) 8m2 65. 520.
Paʻaga o le laupapa laupapa ma taʻaloga 15,6m2 70. 1092.
faletaele Pa o le CARAMIC BILE (SPAINER) 24m2. 35. 840.
Coullukov faletaele Mosture-tetee atu 5m2 sefulu ma le lima 75.
Malologa Palakalafa 80m2 10 800.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Steel Suplock 1 PC. 790. 790.
Kapeneta, potu moe, faletaele Totonu laupapa (Finelani) 3 PCs. 500. 1500.
pupuni Kapeneta, potu malolo, umukuka, potumoe Palasitika ma faʻaluaina faʻalua glazing 17M2. 290. 4930.
Vasega Le mea atoa Vasa sima 3.75m3 100 375.
Atoa 15252.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Fantasy i luga o se autu: stalninga
Potu malolo
Fantasy i luga o se autu: stalninga
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Fealofani o tutusa

O Le Sailigaʻe mo le fealofani, o se paleni i le va o tagata taʻitoʻatasi ma lautele, e faigata ma i le taimi lava e manaia. O le tulaga lava a tagata i le tele o seneturi na fetuʻunaʻi ai e ola ai e tusa ai ma manaʻoga o tagata, mataʻitu le lelei ma faʻailoa mai ai lona lagona aʻafia.

O le fale mautotogi - Ma sulufaʻiga o lagona o tagata ma, na le mafaitaulia, e tele faʻasoa ia te i latou. O le aʻoaʻoga fuafuaina o le faʻataʻitaʻiga o le a aoga mo i latou e manaʻomia le latou miti e ala i se filifiliga faigofie e fiafia i ai.

O foliga malu o vaega o loʻo faʻapipiʻiina e mafai ai ona e vaeluaina le avanoa ma le taimi e tasi e faʻamalosia ai ma faʻaauau pea. O nei "uiga tafailagi" o le mea moni - tali atu i nofoaga faatafafao o le avanoa nofoaga na ofoina mai e sosaiete, e faʻatapulaʻaina o le aofaʻi o potu o loʻo nofoia. Ulufale atu i le fale, lagona le naunautaʻiga, ae ole taimi nei e te faʻaaogaina i le tusiata o puipui ma le faʻavae o le fola e pei o potu tutusa. O le mea muamua e tosina mai ai le au faiʻai, le taʻaloga o le loloto o le avanoa, faʻalauteleina o tusi ma suiga faʻatonutonuina e tulaga. E foliga mai o le fale mautotogi e mafai ona leiloa, ae o le mea moni o le mea moni tatou te malaga mo se manaia labyrinth.

O lenei poloketi e mafua ai meaafale o tupe nei:

Smidero umukuka,

O le potu malolo o Frighetto,

Kapeneta- faletusi a le kamupani minotati,

Potumoe - bonsi style moega o noteblu,

SweFanelli kapeneta.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Umukuka, potumoe Parqut Komiti laupapa o Medium le mafiafia mai lefulefu, vali i lalo o le cherry (12851928mm) 26m2. 80. 2080.
Kapeneta Parquet mai le oksgis bullfif (456cm) i le laau Kerisimasi 7m2. lima sefulu 350.
Alatele, potu malolo Fola taleʻe mai le carble carrara: sikuea 8080cm 15m2. 130. 1950.
I le tulaga o le sese quadrangles 12m2. 130. 1560.
faletaele Fola laupapa mai le Marble Carrara, 3030cm, Gussusy 5,5m2 110. 605.
potumoe kapeta 7m2. lua sefulu 140.
Puipui umukuka O le vai o le vai-emulsion i 3 faaputuga 20m2 6. 120.
faletaele Puipui i le carble carrara 2020cm, pupula 15m2. 100 1500.
Malologa Valivali vali, lamolemole 135m2. 10 1350.
Coullukov potumoe Laupapa taamilosaga mai Mrwwall 3M2 tolu sefulu 90.
Malologa Suavai o le vai. 78m2. 2. 156.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea namea 80220cm 1 PC. 4000. 4000.
Potumoe, faletaele Swing Wooden 2 pcs. 350. 700.
Ofu Faasee laupapa laupapa 2 pcs. 400. 800.
Kapeneta Sliding, semicilar (beech) 1 PC. 700. 700.
pupuni Potu potu, kapeneta, umukuka, potumoe Alumisina Faʻamatalaga ma le Faʻalua faʻalua Glazing ma Wind Wills faia o ma le maaleale 15m2. 400. 6000.
Vasega Faletaele, potu malolo piliki 1,5m3 tolu sefulu 45.
Potu malolo, umukuka Lapotopoto pati i le lua o le ulu o le laminini e ufiufi i matte varnish 7.5m2 80. 600.
Atoa 22746.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Fantasy i luga o se autu: 15027_17

Poloketi Tusitala: Victor Guivrilov

Faletusi Tusitala: Cyril City

Galuega Tusitala: Mikhail Shilov

Facress tusitala: Siaosi Ginjer

Galuega tusitala: Ekumana Yershea

Galuega Tusitala: Lyudmila Odintova

Faletusi Tusitala: Cyril City

Galuega Tusitala: Mikhail Shilov

Facress tusitala: Siaosi Ginjer

Poloketi Komiti Faʻasalalau: Cyril Bescablov

Poloketi Tusitala: Vincenzo Swidakkio

Matamata i luga

Faitau atili