Cack, pulou, pulou ...

Anonim

Ina ia galulue ma se pulou (mai fafo i laʻau o le palapala), o manatunatuga ma le onosaʻi e manaʻomia, ae o le iʻuga e aoga. O se faʻataʻitaʻiga o le fausiaina o le fuse mai le birch papa.

Cack, pulou, pulou ... 15049_1

O faʻailoga o loʻo i ai i le ulutala o lenei tusitusiga, I le faʻatuala, ma o le tautalaga o le a le lelei i faʻaputuga o vai, ae e uiga i le oloa mai ma le faʻamaoni o le tekono mea. E leai se mai soʻo se laʻau, ae mai o ia i se laʻau malosi, maa na faʻavaeina, o le na faia i ogavae o soʻu fale faʻataʻavalevale.

Cack, pulou, pulou ...

Le tele o le tuputupu aʻe, lea e faʻatatau i le manaʻo ia i matou, ua faia i luga o faʻailoga o laʻau o aiga. O le fasi pepa o le tuā o Lusia, i totonu o se togalaʻau faʻapitoa, e faigofie ona maua se tasi pe lua, pe o le tele foi o laʻau, ma aʻa lea o le eleele lapoʻa, lapotopoto tuputupu ae. E mafai ona latou ofi atu i le ogalaau i se lio, mafai ona "palu" i le itu e tasi, ae le o le popole tele ona o le le atoatoa o le symmetry. O le pulou lea.

O le faʻafitauli mo galuega e fiafia i ai i le pulou e le mafai ona vavaeʻese mai le laʻau e aunoa ma le faʻatamaia o le mea mulimuli. O le mea lea, i le tele o tulaga, na maua ai le le mautonu i totonu o le taʻele "Kamchika" o le auala faigata i le taʻele o le fola, ae o le lipine o le puipui O le malamalama e toe faafoi mai le fatufatuga i le eleele o le ogaoga o le mea moni: o le le mafai. Ioe, o le galuega o le alae e sili atu faigata nai lo le tipiina o mineloit vine, faʻataʻitaʻiga, ae leʻo le leai se faamoemoe. Afai e te manaʻo e fua ma le mea ma se lima malosi o le lima o le lima, e mafai ona e mauaina i taimi uma se auala i fafo atu, o: Voxyry i le alavai o loʻo faʻaauau. O iina, o nisi nei ua uma ona lavea ai ni togafiti, e mafai ona e sailia le mataupu o lou fiafia. Aua neʻi galo e ave na o le puʻeina ma oe pe fai i le laupapa e vaʻai ai i le pulou mai le laʻau ma lima e le mafai. Faʻalelei le tuputupu aʻe e tatau ona i ai ma se vaega o le ogalaau mo le lua mafuaʻaga: Muamua, i lenei tulaga, e le afaina, e le mafai ona faʻalavelaveina le pulou. O le ave o le ave.

Cack, pulou, pulou ...

O le malosi o Kapaar malosi i le taimi muamua ma tosina i le manatu o le matai. O taimi na iloa ai tatou i luga o le tusi lesona o le talaʻaga o le talaʻiga anamua o Lura, fafo o ia na toe faʻavasegaina papaʻe, pakete, pulumu tetele. O se faʻalavelave "mimilo" ata o le fafie na te faʻatonutonuina e le motu o tagata, ae o tumutumu o le ie ua aʻoaʻoina pe a faʻaaogaina i le teuteuga Na tupu tele, matamelio i le sefuluvalu, na manatu le tagata o le tagata lea e ono fano laulau ma kapeti. Na faaitiitia le faʻafitauli i le malosi e tipi ai le saoasaoa mea o le pito i fafo ma papatusi manifinifi. O nisi faʻaiuga ua amata ona faʻatauaina e sili ona taugata. I le taimi lava lea e tasi, e pei o nei mea mai totonu o le maota atoa, e pei o Ashtrays, tapasa mai le solomuli, faʻaauau pea ona tosina mai ai le fiafia i le tagata sili. Ae uma, o le pou e tutusa uma ma ni oloa tutusa, ia le mafai ona maua mai i isi tuputupu ae.

Ina ia galulue ma le pulou, e le manaʻomia le i ai o le avea ma tipi ma le mama o Michelango Bonarot. Ua lava le mafai ona faʻaaoga e le sili atu le leaga nai lo Henry Mura. O le mea moni, ioe. O le mea moni, o le mea taua tele le i ai faʻamalosi tino e ese ai: onosaʻi ma matamuli! Onosai ona o ni auupega ma toe tutu mai fale puipui o fale e tatau ona mama, ma e aunoa ma le faʻamagogo o le faʻamago i le Wermoshkafu, e alu atoa le tausaga atoa. Aftansisca aua i le mea moni "poloka" o le mea e tatau ona e vaʻai i le lumanaʻi oloa ma filifili pe tatau ona faia se paoa o loʻo avea ma sikaina o le po o ia te ia. IVOBUSCHA, e aunoa ma le ata o le lumanaʻi oloa i luma o mata, e le mafai ona e faia se mea mama: O le tele o avanoa, o le tele o avanoa e tumau ai e toe teuteuina, e teuteu ai.

Cack, pulou, pulou ...

Feoloolo. Fuafua i le iʻuga o sini, o le pulou ua faʻamamaina mai le paʻu o le paʻu e tumu i totonu o le pusa ua tumu i vai ma le masani ai.

Cack, pulou, pulou ...

Alu ese. A o le i amataina i le faʻataʻitaʻiga laupapa ma tipiina, e fautuaina le faʻaaogaina o le taʻavale.

Cack, pulou, pulou ...

O le muamua faataʻitaʻiga o le iʻuga o le laau, faʻaogaina chishuls ma samala.

Cack, pulou, pulou ...

I le gaosiga o le vase, ua filifilia le laʻau mai le paelo i le umi o le lua-vaetolu. I le tulaga o loʻo e filifili ai e fai ai le kesi, o le autu o le paelo ua filifilia atoatoa ma ina ia fetaui lelei ma le lamepa mafai i totonu o le laupapa "ammp."

Cack, pulou, pulou ...

O le vaega o le Capa, na maua mai e Karcarummm, e ese lava le tulaga ese, faatupulaia mamanu.

Cack, pulou, pulou ...

Olo le laualuga o le emery pepa ma le faʻaititia o le fatu o loʻo muamua i le tulaga mulimuli o galuega - o le taʻotoʻo o faʻafefeteina.

Cack, pulou, pulou ...

Cack, pulou, pulou ...

O le lapotopoto tipi e masani ona faʻaaogaina i le faʻataʻitaʻiga o fafie mai le pito i totonu o le oloa.

Cack, pulou, pulou ...

Afai e te manaʻo e fai le pito i fafo o le oloa, o loʻo faʻaaoga le ata o le ata poʻo se faigofie le tipi.

Cack, pulou, pulou ...

O le faʻaaogaina o le Rigsorous Chishing e mafai ai ona e mauaina se ituaiga o le tele o le oloa i luga.

Le maualuga Aerobatics i "Capodebia" - o le tomai e maua ai se ituaiga o oloa na faʻamamafa ai le tusitusiga o fafo, lea, i le taimi e faʻamalosia ai le pepa. O le mamanu o loʻo fesiligia o loʻo iai i totonu o auala eseese e ese lona tulaga o le ogaoga. O loʻo aofia ai foʻi o ni vaega se lua, o le mea e sili ona lelei i luga o se lavea ma sili atu pe a faʻapipiʻiina i itu eseese, faʻapea foi mai le ituaiga o le pouliuli poʻo le gaʻo. O le mea mulimuli, o le "OO MAUA" HONEYS o uiga lelei o le Stem Cab, ina ia sili ona fiafia i ai. O le tomai e mate i totonu o le tusi i totonu o le capa e sau ma le poto masani, ae o loʻo i ai ni matauga o le a faʻatagaina e iloa ai le itu o leʻe o loʻo i ai se isi tagata fou. I le vaega pito i fafo o fiber, o le sili atu le taufaafefe, i le loloto o vaega, latou te faʻatupuina le utupoto i fafo o le taʻavale o le capa. E manaʻomia le tele o mea ma mea faigaluega e faʻatautaia ai le auala. Ina ua uma ona mago, o le pulou e tatau ona faʻasaʻo i luga o le galuega, o le a avea ma tagata faigaluega ma le potu, o loʻo iai lenei galuega. O le galue ma se pulou e le o le paʻu foi, ae o le pefu ma e le mafai ona aua le faia se tasi aso, o lea e le fautuaina le faʻaaogaina o le potu malolo, o le faleto i lalo o le fale faigaluega, pe a fai o le fale faigaluega, pe a fai o le fale faigaluega, pe a fai o le fale faigaluega, pe a fai e galue i totonu o le fale faigaluega. fale mautotogi, poʻo i le taumafanafana aʻoga i le fale.

A o le vaʻaia ma le le mafai ona togafitia, o le mana meafaigaluega o le a sili atu le aoga mo le faʻavavevaveina o le gaosiga. Hammers, naifi, chishes, bits, ma isi mea E mafai ona e faʻaaogaina le faʻatau, ae o le papupuni (sosoʻo ma le ponamini chislings ma curves latalata i le pito i luga o le tapota o le a mafai ona mauaina seiloga o le charter, pe Poloaiga o se mea faigaluega.

O lea, tatou amata i le aveeseina mai le mailei o paʻu paʻu. E pei o le tele o faʻagaioiga o gaioiga, e aofia ai se aveeseina o le sili atu o le tele o mea ma naifi ma chishels. O le aveesea o le paʻu mago e manaʻomia le malosi ma le poto, talu ai o le faaleagaina o le mea e le manaʻomia i fafo atu o le fale. O isi o totoe i le "pepelo" Cambium scraum cycles ma le laualuga ua fufulu ma le paʻu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a electropulovers, chishing ma cyani caps e saoloto mai le ogalaau o le ogalaau i tafatafa o le ogalaau, le faʻaleagaina, o le fasi pepa.

Mo le faʻatulagaina o le faʻagaioiga o le aano o loʻo i totonu o le pito i fafo, o loʻo taofia i luga o le fale faigaluega i le faʻavae i luga o le faʻaaogaina o pa o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le fale puipui poʻo isi masini.

Afai o le aveesea o le matutu o le Cort Cortex e le o mafua ai le tele o lagona lelei, o le auala lea mo le aveeseina o le cadada i totonu e ono mafua ai prodascoot Ae e le tatau ona e le fiafia! O le mea e maeʻa ai oloa o le a totogi uma o le mafaufau uma o le mafaufau ma aumai lou agaga o se lagona o le loloto o le amio ma le lelei.

O le filifilia o mea e fiafia ai le tuputupu aʻe amata le eletise eletise, vili le pu i taimi uma e mafai ona mafai ma ogatasi ma le lumanaʻi oloa. O le 'au e tatau ona faʻatonutonu ma tuʻuina i lalo o le tulimanu i luga o le fale o le fale ina ia aua neʻi faʻaleagaina le taʻavale mulimuli. O le iʻuga o loʻo tipiina o le fafie ma faʻapipiʻi i le naifi ma chisels seia oʻo i le fou o le galuega o loʻo aliali i le eletise eletise.

Ina ua maeʻa le tele o fafie o le a faoa mai le pito i fafo, o le pito i totonu "smoothes" ma semicral chisses, sipuni ma counters overs. Poʻoleina o le popoto pipili, ona lelei lea o le vaʻavaʻaia o le 'upega tafaʻilagi o le oloa o loʻo tusia ma le fesoasoani a le orter, ufiufi i totonu o le oloa e tatau ona fetaui lelei .

Faitau atili